Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

Prin nominalizarea versatilului (şi rezistentului la şoc şi palme după ceafă) ce răspunde la aport cu numele de Boc, preşedintele României nu pierde nimic. Ba chiar are de câştigat. Dat fiind că bănuiesc că nu se mai aşteaptă la respect din partea cuiva, Băsescu măcar se-alege cu beneficiile înlocuirii unui robot ruginit cu bateriile uzate cu un neobosit iepuraş Duracell pe acumulatori.

Cum politrucul ăsta mic şi slugarnic nu are nici măcar pretenţia că s-ar pricepe la economie, stare de fapt pe care şi-a asumat-o public, o să facă fix ce-i va dicta mentorul său în ale politicii şi o să turuie ca o moară stricată după dictarea scribilor de curte ai Palatului din Deal. Iar preşedintele-jucător îşi va vedea visul cu ochii: şef de stat şi de guvern fără să fie nevoit să forţeze modificarea Constituţiei.

Mai mult, aici

UPDATE: Va prezint, in exclusivitate, adevaratul motiv al retragerii lu’ Stolojan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

  1. @C.Bojan
    In caz ca va refereati (si)la mine (jesuis vine de la pers. I singular a lui etre; n-am trecut inca la “tu es” din cauza propriilor probleme existentiale care se agraveaza in ultima vreme 🙂 ), “scurt” si “iepure” ar putea sa rezoneze cu boc al nostru (sau al dumneavoastra)si suna chiar dragalas in comparatie cu traducerea din turca pe care o facea cineva pe blogul lui Mircea Badea, traducere care rezoneaza mai degraba cu base… Ca problema noastra cea mare nu e Boc, ci Zeus. Sssst! Sper sa nu ne auda…

  2. @D-nule Iancu nu pot sa nu comentez: Am avut premieri care aveau cel putin un ascendent ardelean.Am avut guverne in care majoritatea membrilor erau ardeleni, inclusiv cel actual.Am avut primari la Bucuresti si candidati la primarie.Am dus-o mai bine???
    Si acum un fapt de divertisment( ca si cel prezentat de Antene cand a cazut printr-o fanta minuscula intr-o emisiune): Geoana si Boc au iesit in seara asta la declaratii.Geoana vorbea uitandu-se in jos la Boc iar pe Boc nu-l mai vedeam de microfoane.

  3. Stupiditatea celor ce mai cred inca in sistemul politic romanesc poate sa fie egalata, ba chiar depasita de catre cea lui Boc, pe care l-as numi reportofonul cu duracell al lui base.Traiasca emigrarea!

  4. Bre Ciutacule…
    Un SMS la emisiunea ta costa 1,19 Euro…
    Pai, la magazinul de langa mine, fix tot atat costa o butelie de vin MERLOT, de la Zoresti
    (Buzau), productie 2005.
    Ghici unde dau eu 1,19 Euro?….
    Nu crezi ca o parere spusa la A2 este cam scumpa?
    Sarba(u)tori fericite.
    Rasputin

  5. P.S. Despre Stolo-Boc? Pai de mult nu m-am distrat asa de bine… Numai acum au oservat deontologii cine este acest Stolojan? Sau clampanind din gura si batind din palme aveau ochii incetzosatzi…

  6. @iancu. te iubesc. A ta o sa fie împărăţia cerului!! Sa îmi ţi si mie loc. Daca ajung primul jur ca eu îţi ţin.A noastră va fi împărăţia cerului a celor săraci cu duhul!! Baga mare ca ajungem târâşi, grăpiş!!! 🙂

  7. Domnu’ Geo zice ca e-n grafic. Ca e regretabil (pentru cine?) ce a facut Stolo, da’ ca pactul (cu …)ramane in picioare si lucrurile trebuie sa mearga inainte. Base e-n mediul lui, ca lui asa-i place, in balamuc, in neincredere, pe nisipuri miscatoare…
    Asadar, “ce sa fie, nu-i nimic/ a trecut acceleratul”.
    Sa-mi spuna si mie cineva ca nu m-am tampit!Mi-ar prinde bine!

  8. luati partea buna, ce scenete ne vor pregati cei de la ”MONDENII”, in rest ramane cum am stabilit.
    Boss! ca a plecat Stolo fara explicatii, vax albina, darrrrrrrr… de ce nu ai candidat?

  9. Pîine și circ sau circ și pîine ni se servește la televizor, în presă și pe net. Nu mai există sărbători, spiritul Crăciunului a devenit fantoma lui Traian Băsescu, românii n-au ce pune pe masă, sunt trimiși acasă de angajatori și își numără de 3 ori bruma de bani pentru a da măcar cîte o bomboană copiilor, de Moș Crăciun…
    Visteria statului e goală, dar vorbim de ministere și de miniștri, de pîine și de cuțit.
    Nu știu de ce am senzaţia că următorul pas e să ne ajungă cuţitul la os…

  10. Dragii mei,

    Atrag atentia prin intermediul acestui comentariu ca vina pentru ce se intampla acum este A NOASTRA! Sunt de acord cu Dl. Cristoiu, care spune ca noi, cei care permitem astfel de reactii, care inghitim astfel de “scenarii”, care acceptam cu mainile in san ca lucrurile sa se desfasoare asa, NOI suntem singurii vinovati in toata ecuatia asta!

    Dragii mei, eu merg mai departe si spun ca NOI suntem mai vinovati decat TOTI (analisti, politicieni, comentatori de politica la orice nivel)! Vina noastra este ca stam in fata televizorului pentru a gasi raspunsuri! Vina noastra este ca acceptam, fiecare din noi, explicatia cuiva, abandonand sa gasim noi insine varianta care ne convine.

    Fiecare dintre noi avem anumite procupari. Fiecare pe bucatica lui stie ce are de facut. Oare de ce am pus pe un piedestal pe acesti domni politicieni carora le-am acordat dreptul peste judecata noastra? Acesti oameni nu sunt invatati sa fie responsabili pentru actiunile lor. O diversiune cat de mica ne distrage atentia de la lucruri fundamentale! Ma simt ca intr-un fragment de desene animate, in care niste prosti sunt inghesuiti si vrajiti cu niste artificii, in timp ce in culise se petrece actiunea.

    Imi fac mea culpa, spunand ca sunt din randurile celor care am crezut in schimbari in tara asta din ’90 pana acum. Le-am asteptat de la televizor… ori, copii, schimbarea incepe cu fiecare din noi.

    Acesta este un apel catre oamenii de buna credinta din aceasta tara care se simt sufocati, dar si tradati, de oameni in care au investit incredere. Mare atentie! Nu cred ca mai avem multe sanse sa ne desteptam. Si sa nu ma credeti pesimista de profesie. 🙂 Acesti oameni, tinuti din scurt de spiritul critic ascutit al societatii civile, pot fi reinvatati sa stea in banca lor si sa isi faca treaba lor, adica aceea de a ne reprezenta pe noi.

    Sunt oare naiva sa cred ca ne putem invata lectia?

  11. De ce Duracelu? Mai degraba “scaunelul” pe care se urca Base cand “calareste” puterea, Constitutia si chiar Romania !

  12. ba eu ma bucur de alegerea facuta de marinel. pana nu se lamureste lumea ce gaunosenie e in partidul asta de mucava nu o sa scapam..trebuie sa trecem prin asta.alfel nu ne dam seama. deci.. sa se aleaga praful..cum zice mircea. sa vina boc, udrea, sulfina,boureanu,vicleanu,baseasca mica & comp. pacat ca a fugit stolo, ca sa fie dezastrul complet. era ca bomboana pe coliva. da` bun si boc. ce-o sa ma radem …
    marinaru a demolat pana acum tot ce a atins.s-o vedem si p`asta.. poate doar asa o sa ne trezim si n-o sa mai votam 33% cu marionetele astea.

  13. @jesuis, io ma refeream numa’ la semnificatia cuvantului “boc”, cuvant care prin numarul “imens” de sunete(litere) pe care il contine ne dam seama de “puternica” sa rezonanta. Si altceva imi asum cele doua sensuri ale cuvantului, ca persoana e deja amanetata de ssssssttttt! stim noi cine… Nu imi puteam asuma persoana nici ieri, ca sunt de felu’ meu din jud. Satu Mare…

  14. Sa il respectam pe Boc macar pentru viitoarea sa functie…Insa ramane de poveste caracterizarea facuta de tribun lui Boc: “Atunci cand spala podelele, Boc se suie pe un scaun ca sa ajunga la ele…” :)))

  15. Mama lui Emil cel Mic

    Pe o stâncă neagră, într-un vechi sătuc, chiar într-o
    căsuţă, lângă un pătuc,
    plânge şi suspină o bătrână mică,
    care are fiul cât un puştiulică.
    Căci la guvernare fiul ei iubit
    a plecat aseară şi n-a mai venit.
    Celularul sună noaptea jumătate.
    Nu-i semnal, şi totuşi:
    – Oare cine-i, frate?
    – Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit,
    n-a mai mers Taromu’ şi n-am mai venit.
    Sun din Capitală, voi fi premier.
    M-a numit chiar Zeus, sunt timonier.
    Căpitan e dânsu’, e ca la armată.
    Mica mea oştire fuge sfărâmată.
    Vine criza, foamea, oamenii mă-njur.
    L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur.
    – Ce spui tu, străine? Emil e departe,
    cică de Băsescu nu se mai desparte.
    Am crezut că-i glumă, dar era să mor.
    L-am văzut aseară la televizor.
    Emil e cuminte, nu e derbedeu.
    De eşti tu acela, nu-ţi sunt mamă eu!
    Lasă-mă cu Zeus, fincă omul chel
    se joacă cu tine cum do­reşte el.
    Te-a numit pe tine după Stolojan.
    Crezi că e pe bune?
    Te-a luat de fazan.
    Am vorbit cu tac-tu, ascultă-l pe moş:
    după tine vine Leana lu’ Cocoş.
    Du-te la Băsescu, fă-i un ultim sluj,
    apoi ia Taromu’, să te-ntorci la CLUJ…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.