Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

Prin nominalizarea versatilului (şi rezistentului la şoc şi palme după ceafă) ce răspunde la aport cu numele de Boc, preşedintele României nu pierde nimic. Ba chiar are de câştigat. Dat fiind că bănuiesc că nu se mai aşteaptă la respect din partea cuiva, Băsescu măcar se-alege cu beneficiile înlocuirii unui robot ruginit cu bateriile uzate cu un neobosit iepuraş Duracell pe acumulatori.

Cum politrucul ăsta mic şi slugarnic nu are nici măcar pretenţia că s-ar pricepe la economie, stare de fapt pe care şi-a asumat-o public, o să facă fix ce-i va dicta mentorul său în ale politicii şi o să turuie ca o moară stricată după dictarea scribilor de curte ai Palatului din Deal. Iar preşedintele-jucător îşi va vedea visul cu ochii: şef de stat şi de guvern fără să fie nevoit să forţeze modificarea Constituţiei.

Mai mult, aici

UPDATE: Va prezint, in exclusivitate, adevaratul motiv al retragerii lu’ Stolojan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Iese roboţelu’, intră Duracellu’…

  1. n-a zis Portofel cu 4 zile inainte ca Boc e unul din cei 3 MARI BARBATI POLITICI ai tarii ? Cum sa se retraga PSD-ul in asemenea conditii de supunere totala ? Sa il perii pe Boc e ca si cum…E ca si cum.

  2. Ce-mi place distracţia! E chiar mai mult decât visam. Încă râd… =)) şi vă asigur, nu din inconştienţă.
    Este cea mai bună glumă pe care ne-o putea face don President. Aştept altele şi mai şi, văd că-i un comediant plin de talent şi-i hotărât să ne arate tot…

  3. Oricum Stolo era prea moale pentru o astfel de functie, Boc s-ar parea ca este usor de manevrat, dar atunci cine ar fi mai potrivit? da un nume VICTORE… Cine????

  4. Mireasa”TheoS” a fugit in lume,inainte de a se prezenta-n fata Ofiterului Starii Civile,care este Parlamentul,spunandu-i mirelui prostanac ca lasa locul alteia mai tinere.Din cate observam,noua aleasa e minora.

  5. si eu am inteles, de la actualul prim ministru desemnat, ca dreapta a castigat alegerile. doamne, in ce tara traim. nu stiu daca e de ras. azi am cam ras, uitandu-ma si cand boc facea saltul ala din studioul defunctului, vorba lui Basescu, Andrei Gheorghe. insa acum nu mai imi vine sa rad. ca ne asteapta vremuri nasoale…

  6. Obisnuit cu punerea-n scena a crizelor de tot felul,(incepand cu cea a nervilor personali),Marele Sef al Biruintei asupra Marilor,obisnuit sa conduca la prima bara asa cum bine a zis…Mircea Badea,va avea o mare surpriza la anu’ cand isi va da seama in sfarsit ce a primit de la Marele Licurici.

  7. Boc (care face poc) si Geoana (prostanacu). Daca ai fi Basescu, pe care i-ai alege premier?
    Acum pe bune, de ce nu am face o revolutie? De ce nu am da jos toata mascarada asta impusa de marinar? Am putea incepe chiar din locul in care marinarul si-a atribuit victoria. Piata Universitatii. Cine se baga?

  8. Lasa ca era cazu sa avem un premier din Ardeal. Radu Vasile ce mai era din Sibiu, dar cred ca era naturalizat la Bucuresti.
    O fi Boc catel da in CJ a facut o traba buna.

  9. ciutacule esti belea!:)))) rad ca prostu de minute-n sir citind postu” si ascultand melodia:))))) bv! bv!

  10. Super-circ total ! PSD a anuntat ca reia negocierile simtindu-se pacaliti de numirea lui Boc, un politician fara experienta in gestionarea situatiilor de criza. E o tara de poveste…

  11. si uite asa, iar, incepem sa vorbim vorbe, sa facem talk show-uri, sa nu muncim si sa isi bata EU joc de noi cum vor ei.
    de ce?
    pentru ca suntem slabi, lasi, lenesi,……….va las pe voi sa continuati

  12. Geoana si boc, lolek si bolek, priviti-i impreuna si-o sa va cacati pe voi de ras! Psd n-are obraz, n-are cojones, n-are onoare, da’ da-le dracu’ de fleacuri, bani sa aiba! Mi-e o scarba maxima!

  13. @alien si altii care se amuza:
    Boc e un om serios si de buna credinta. In fata Clujenilor si-a luat examenul de doua ori, ultima data cu 70% si nu cred ca se compara cu unii care-s doar politicieni. Ok, o fi sluga lui Basescu dar ca premier o sa faca treaba, pentru ca e un post de executiv, de organizare, si in Cluj se simte organizarea pus de el la punct. Suntem sefi la carcotit dar daca e sa discutam solutii lumea o ia cu batman batman.

  14. CULISELE PUTERII !!!
    14 DEC 2008 ORA 21.00
    La Cotroceni are loc o Masa Rotunda.Discutii aprinse.Vorbeste Presedintele Romaniei Traian Basescu:
    -Inca un rand la toata lumea si valea!
    ORA 23.00
    Sint chemati la cotroceni Boc,Stolo,Geoana si inca o persoana:
    T.B.:-Stolo te anunt ca renunti.
    STOLO:-Aveti dreptate!
    T.B.:-Boc am auzit ca vei fi prim ministru.
    Boc:-Practic aveti dreptate!
    (Geoana s-a hotarat sa-i spuna NU in sfarsit jucatorului)
    T.B:-Geoana tu sa tii minte cine renunta si cine va fi P.M. ca esti baiat destept.
    GEOANA:-N-aveti dreptate,rusine!
    ora 1.00
    Dupa o zi grea Geoana se intoarce acasa mai confuz decat a plecat.Se hotaraste sa faca un dus inainte de culcare.Inchide usa la baie,da drumul la apa,se dezbraca si SURPRIZA!!!
    (vocea lui Geoana din baie):
    -Oprisane du-te ba acasa ca nu ne mai filmeaza nimeni.
    P.S.Domnule Ciutacu poate faceti un montaj sa vedem si noi de cate ori a aparut Umbra lui Mircea pe TV zilele astea.

  15. Mai nenea iancu de la Ardeal
    Voi astia din Cluj sunteti niste specimene extrem de interesante. La voi e “totul sau nimic“. Sau ce p.m. sa mai votam si pe altul daca tot avem unul de soi ? Altfel te rog sa-mi explici si mie (mitic veritabil) cum naiba se face ca ani de zile l-ati ales pe Funar aproape cu unanimitate iar acum pe Boc ? Mai, voua va place dictatura !!! V-ati imbolnavit cu totii de pe vremea cind umbla virusul “Caritas“ prin Cluj ???

  16. Sa recapitulam… pana acu’ treaba a functionat cam asa: ei se prefaceau ca le pasa, noi ne prefaceam ca ii credem si cam la 4 ani le mai dadeam cate-un semn, ii mai “invarteam” inte ei – da-mi-o mie, na-ti-o tie… Cum o sa fie de-acum? Nici primarul n-o sa-l mai votam, ca am vazut ce iese din primarii – un presedinte ca base si un premier ca boc (nu e bun, da’ n-avem altu’, parca asa zicea baselu’). Era unu care voia sa se arunce de pe bloc… eu l-as sfatui sa se duca repede si sa faca ce-a zis, ca mai tarziu s-ar putea sa cada pe moale, la cati oameni nauciti si scarbiti am vazut azi…De votat o sa mai voteze mamaie si tataie pentru un kil de ulei si unu de zahar. Sau poate ca o sa creasca prezenta la vot cu motivatia asta, ca la ce sanse avem cu guvernantii in fata crizei, un kil de ulei si unu de zahar s-ar putea sa fie foarte scumpe…

  17. Victore,
    Sunt de acord ca fiecare dintre noi are dreptul si putinta de a schimba canalul de televiziune, functie de preferinte. Insa, dupa ce am vizionat astazi, 15/12/2008, mascarada politica instrumentata de unii dintre alesii neamului (daca nu intelegi unde bat, e vb de decizia lui Stolojan), crede-ma imi vine sa ma sinucid in direct. Pur si simplu, nu mai pot. Adica cum? In urma cu ceva timp, televiziunile ni-l prezinta pe Stolojan facand snowboarding, “ieri – alaltaieri” jucand fotbal sau etalandu-si fizicul pe litoral, iar acum cedeaza. Hrebenciuc, se jura pe scriptura ca este vorba de o boala. Are dreptate.
    Fratele meu, boala asta se numeste labilitate psihica agravanta, adica tulburare afectiva bipolara. Ma opresc aici pentru ca vreau sa-mi “prezervez” sanatatea. Politica din Romania nu este mama curvelor, ci cea mai perfida si insinuoasa boala. Atentie! E molipsitoare. Cele bune.

  18. @Iancu: stim-stim, nu te mai deranja.E o valoare inca ne-exploatata pe deplin Cred ca ar trebui criogenat sa se bucure in alt secol de el.In plus la marimea lui, ar incapea intr-un rezervor criogenic cam cat un pix.

  19. auzi nene iancule…o fi functionat boc la voi la cluj, ca zeus avea mintea pe alte poteci decat ale feleacului… pe la varf altele sunt legile gravitatiei si boc-poc a aflat el asta de multa vreme…matale ai inceput sa crezi ce nici macar el nu crede: ca va fi premier de-adevaratelea.

  20. Nea’ Ciutacu..daca Stolo e vizitiul lui Base..atunci Boc ce e ?? CALUL ?? sau mai degraba MANZUL…

  21. BANC TARE PE CARE TOCMAI L-AM AFLAT!
    Cica pe vremea cand statea sa se aleaga noul presedinte al Romaniei, se trezeste Basescu intr-o dimineata si se uita afara.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina “maine ai sa mori”. Se anunta toate organele abilitate – SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. – Incepe cu cea proasta. – La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. – Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? – La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu ( iar organul era al poporului.)

  22. ce vrea jucatorul natiei? schimbarea constitutiei!
    schimbarea legii electorale
    sa conduca guvernul
    putea cu ,,draga Stolo’?? mult mai putine decat cu tov secretar UTC BOC
    sa ne traiasca noul Carol al doilea al natiunii!!!! si s afie reales la al….,x”..congres
    Bombo! ne auzi? ne-am intors degeaba din…Congo

  23. Buna seara d-le Ciutacu,

    Traim intr-o tara ca in turnul Babel!
    Eu cred ca Stolojan nu e in toate mintile,Basescu la fel,iar Boc,ce sa mai vorbim?!
    Dumnezeu nu o mai exista pentru bietul popor roman?!

    Va doresc cu tot sufletul ce imi doresc si mie:o viata – O VIATA,ca asta care o traim,nu mai e!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  24. Foarte tare articolul! M-am distrat cat l-am citit. Cat despre motivul retragerii lui Stolo, s-ar putea sa ai dreptate.

  25. Daca nu stiati, va dau EU, componenta SIGURA a noului Guvern al Romanicai:
    Prim-ministru: Zeus
    Prim-ministru, fara portofoliu: E. Boc- mana dreapta a lu’ Zeus
    Vice-Prim-ministru: I Sarbu, mana stanga a lu’ Zeus (caci tre’ sa respectam doctrina)
    Din Guvern vor mai face parte TOATE ORGANELE interne sau externe ale lui Zeus
    Noul slogan: Sa va crizati (m)bine!!!
    PS Variante pro sau contra Robocop:
    Daca n-a fost de acord, cu alianta cu pesedeii, se chiama ca Robo’ a avut “cojones”
    Daca a fost victima lu’ Zeus, il inteleg
    Daca e bolnav: SANATATE!
    Ps2: Asta sa fi fost semnificatia ca am vazut aseara meteoritu’?

  26. Îmi aduc aminte primăvara din 1990 când Stolojan , pe atunci în funcţia de ministru de finanţe, a dat prima dată bir cu fugiţii la numai câteva luni de mandat la prima neânţelegere pe care a avut-o cu premierul de la acea dată Petre Roman.

  27. @Marian S, @jeisus
    Pe la noi, ceva mai la nord de Cluj, cuvantul “boc” are doua semnificatii in sensul de regionalisme:
    1. bustean SCURT din lemn, care se sparge iar bucatile rezultate se pun in soba
    2. mascul-iepure
    Care dintre cele doua semnificatii vi se pare potrivita pentru noul premier? Sau se completeaza reciproc?

  28. Victor, cine vine la Vorbe Grele?
    Mergi la Sinteza?

    Si acum sa ma semnez ca in clasa a 7-a: o admiratoare 🙂

  29. 1.Funar a avut o perioada cand a facut treaba. In ultimii 4 ani era pe ulei da s-a schimbat. Noi clujenii l-am schimbat.
    2.N-am zis ca Boc e cel mai bun ca premier dar gandirea mea constructiva ma face sa imi pun speranta intr-unul sau altul pentru chestiile care nu le pot eu controla. Sigur ca sunt unii ca Badea care-mi spun ca n-am ce face, ca orice alegere fac iese un cacat, ca mai bine ma sinucid. Poate-s mai infantil si credul dar nici n-o sa stau sa carcotesc pe net ca nici unu’ nu-i bun. Eu imi pun speranta in Duracell asta. Voi aveti vreo alta varianta? Daca da, putem discuta pe idei. Daca nu, m-am lamurit.
    3.N-am nici o problema cu Bucurestiul dar mi se pare natural sa mai pice si cate-un premier ardelean.Sa ne facem si noi de rahat, ca sa fiu in asentiment cu fanii lui Badea.

  30. CE URMEAZA??????
    1. Stolo candideaza la presedentie, infruntand psd-ul care duce inca odtata tara de rapa.
    2. boc trece criza si cade in cap dupa un an.
    3. Stolo ajunge prezident si-l desemneaza pe 4 ani pe basescu premier.
    ce-mi place telenovela asta, ha ha ha

  31. @iancu- ma faci sa rad! Fii om serios, nu poti cere nimanui de pe pamant sa-l ia in serios pe piticu’ penibil, cel mai gretos slugarnic pe care l-am vazut vreodata, cel mai lipsit de coloana vertebrala, ajuns de banc si caricatura, rasu’ lumii, subiect gras pt cine vrea si cine nu vrea sa faca misto! Ca-l admirati voi, acolo-n ardeal, sa fiti sanatosi! Poate sunteti naivi, poate nu vreti sa deschideti ochii, poate pur si simplu astia sunteti, dar nu cereti si altora sa vi se alature in acest gust al vostru cel putin dubios!

  32. Stiti ce cred eu ?Stolo l-o fi vrut pe Stoica la justitie(la ce moaca suparata avea Stoica in momentul semnarii pactului,asa banuiesc),dar nu a vrut Base.Cum sa piarda el controlul asupra justitiei?O mai fi vrut si altele,dar o fi zis pas Base.Si cum avea niste vechi dosare pe la pna/dna,ziceti cum vreti…Si-a dat omul demisia…Era prea de tot sa se inteleaga Base cu CSM-ul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.