Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

Similar Posts

268 thoughts on “Începutul sfârșitului lui Traian Băsescu?

  1. Dupa parera mea, prezenta lui Victor Ciutacu la emisiunea din aceasta seara a lui Gadea, nu cred ca l’ar ajuta prea mult pe viitorul candidat Crin Antonescu, dar nici nu l’ar dezavantaja in vreun fel, de aceea eu cred ca pana la urma nu va merge la sinteza zilei)

  2. Cu toate bubele sale si cu toate legaturile sale dicutabile cu diversi indivizi, Dinescu ramane un tip foarte curajos si foarte critic la adresa lui Base.A criticat-o foarte dur pe EBA, fara nici o teama, l-a facut bou in direct pe Boc si pare a fi un tip cu adevarat liber la minte.
    CTP efectiv bate campii si nu spune nimic in editorialul sau iar o mare parte a presei portocalii arunca cu vehementa injurii la adresa lui Crin. Hurezeanu se scuza penibil, in fata lui CTP, pentru slugarnicia interviului cu Base. Jalnic!

  3. …toata stima pentru George Crin Laurentiu Antonescu si pentru nonactiunea sa din ultimii 20 de ani… dar presimt ca o sa faca acelasi mare rahat de care e mandru un alt domn, Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu… Cu astia si cu Basescu Traian, Boc Emil, Iliesti si Constantinesti, nu-i de mirare ca am ajuns “Pe ulmile disperarii”… frati mei albi! Ciutacu, Gadea, Badea! …o sa ne distram pe cinste si urmatorii 20 de ani…:))) cine mai apuca!

  4. @ biciclistul

    Ti-a raspuns Victor.
    Eu iti spun doar asta. Nu tine nimeni sa intri in vreun partid. Nici eu nu am de gand sa o fac. Vreau doar sa nu-l mai vad si sa nu mai aud de basescu in urmatorii 5 ani!

  5. Felicitari, domnule Antonescu!Si ganditi-va la faptul ca, pentru multi, ati devenit ultima speranta! Mult succes. Sper din suflet sa nu ne dezamagiti!

  6. Atata timp cat PNL-ul isi va mentine pozitia de “pupinbotism” cu udmr-ul nu va avea sanse la presedintie… si Antena 3 a pierdut mult din audienta odata cu emisiunile din preajma lui 15 Martie! Pai intre a-l alege pe Basescu si pe cei care tin udmr-ul in brate ghici cu cine vor vota ardelenii ?

  7. …cred ca nu realizam, ca Baselu, inca mai are suficient timp sa ne bage slugi la portile occidentului pentru vreo 10-15 ani, chear daca nu mai castiga alegerile (alegerile, lucru care inca ridica semne de intrebare)… si apoi, ghiciti ce! … si daca castiga Crinut, tot la aia o sa fim vasali… ca sa nu zic sclavi… …succes la amanetat, pentru oricine iese prezident!

  8. Ma bucur ca s-a ales crin si ma bucur si mai tare c-am scpat de mutra constipata, acra-amaruie, a lui tariceanu, dar si de figura suprasuficienta a ciracului nicolaescu. In privinta candidaturii la prezidentiale, sper si astept semne de sustinere dinspre spectrul politic. Ma tem numai ca nu cumva numele sa-i fie predestinat si sa inchipuie doar albul imaculat al camasii de sacrificiu, de pe care sa numaram, figurat vorbind, stropii de sange rezultatii din muscaturile de beregata ale lupului. De mare, desigur!

  9. …sunt roman si tind sa cred ca-s si patriot, dar, istoria a demonstrat ca singurii care ne-au scos din rahat in vremuri grele au fost domnitorii straini… …nu-s nici pe departe adeptul monarhiei, a nu se intelege gresit! …daca nu vom gasii solutii in sensul asta, pentru ca romanii au demonstrat ca nu-s buni nici de alfie de raie ori de material de izmene, ne ducem dracului! …astept cu nerabdare momentul cand vom devenii provincie ori coroana, orice…

  10. P.S. ..am vazut deunazi, pe blogul lui Badea, o chestie legata de miscarea legionara… :))) ..nu stiu de ce cred ca nu mai e mult pana acolo….

  11. De atata vreme de cand “unii-altii” prevestesc sfarsitul lui Basescu….uite ca s-au sfarsit, intre timp:PNTCD-ul, PC-ul lui Voiculescu, PRM-ul lui Vadim, PIN-ul lui Gusa, PNG-ul lui Becali, si acum, PNL-ul.
    S-au mai sfarsit intre timp: Iliescu, Nastase, Mitrea, Becali, Gusa, Tariceanu….si Basescu tot presedinte este. Cu asemenea pronosticuri infailibile, tare ma tem ca Ba-secu “risca” sa castige chiar si al 3-lea mandat 🙂

  12. M-am razgandit! Ma duc la alegeri si data asta tocmai cand eram pe punctul de-a spune pas! N-avem cu cine, n-aveam ce! Nu ma topesc dupa Crin Antonescu si are multe de demonstrat, dar am spus ca daca o sa candideze Antonescu sau cristian diaconescu ma dus sa votez pentru simplu fapt CA NU MAI VREAU:
    – presedinte cool
    – presedinte care sa ha hahaie ca imbecilu’
    – presedinte manelist
    – presedinte cu hamanta pe post de ministru
    – presedinte care bea in carciuma cu becali
    – presednite care sa-o puna pe fii-sa in fotoliu de europarlamentar
    Asta stiu ca nu mai vreau si asta-i motivul pentru care ma duc sa votez Antonescu!

  13. @ Victor Ciutacu
    @ FuXi

    Din replicile voastre logica imi spune ca dintr-un punct de vedere, si anume acela al lipsei actiunilor notabile din Parlament, Crin Antonescu e pe undeva pe langa Basescu…
    Si nu aderararea la un partid sau altul era ideea… Ci lipsa faptelor politice consistente… Ca la vorbe multi se pricep…

    In aproape 20 de ani de democratie am invatat ca entuziasmul e bun, dar nu e totul…. Exista o intreaga pleiada de oameni politici care s-au avantat in zbor precum vulturii si au cazut precum mustele…
    Poate sunt eu prea carcotas…

    ps. Apreciez inca o data felul civilizat in care se poate “combate” pe blogul Ciutacului!

  14. @Cristina

    Ar fi bine daca toti ar gandi ca tine. Nu ma refer aici la Basescu sau la Antonescu ci la modul de a judeca.
    Ma duc la vot si-l votez pe ala pt ca a facut aia si aia sau nu-l votez pe ala pt ca a facut aia si aia.
    Insa in ziua votului, ne trezim ca numai un sfert din populatie isi face timp sa voteze, dupa ce 4 ani de zile a scris pe bloguri, prin ziare sau a discutat prin carciumi cu prietenii, cum o sa voteze el!!

  15. @ Omiduta

    Mi-e teama , insa ca-n tara asta unde manelismul este o “virtute”, unde “nepotismul” este o mare aroganta permisa, unde nulitati si semianalfabete pitzipoance gen ELENA BASESCU la mare concurenta cu MONICA COLUMBEANU sunt modele ravnite … niste domni ca Cristian diaconescu sau Crin Antonescu nu sunt preferati… “ie” prea mult pentru ei! Cum sa se identifice pitzipoancaorg sau manelistul cu alntul gros cu unul Ca Diaconescu sau Antonescu ?!? Daca nu sunt cocotati la munte pe ATV- uri , nu sunt cool, nu ?!?

  16. @Cristina

    Din pacate, acest manelism de care spui este sustinut, alimentat si amplificat, tocmai de Ciutacu, Gadea, Cristoiu pe de o parte sau de TRU, Tapalaga si CTP pe cealalta parte.
    Pacat de energia consumata. La urma urmei, noi tot cu aia votam. Oamenii de treaba si de bun simt nici macar nu ajung prin ziare si pe la TV pt ca nu au loc de alde Udrea, Basescu, Raduleasca, Voiculescu, Tariceanu, Vadim, Vantu, sau alte personaje de care lumea s-a saturat pana peste cap.

  17. Crin Antonescu presedintele Romaniei si Basescu premier sau Dumnezeule!!! poate se mai poate si invers !?! :)))
    Doar nu ar fi pentru prima sau ultima data.
    L-am votat pe Basescu dar nu il mai votez, bineinteles ca soarta unei tari nu sta numai in presedinte si doamne fereste sa mai fie asa. :)))
    Nimeni nu gandeste pentru mine.

  18. -Da , Crin este o solutie , as vrea insa ca odata ajuns sus , sa nu se dezica de PNL, cum s-a dezis marinaru` de FSN , sa ramina fidel principiilor morale(desi in politica este al dracului de greu) -marele ministru al aviatiei (pardon , transporturilor) se agita pentru unificarea alegerilor pentru P.E. , cu alegerile prezidentiale , ATENTIE !!! –“Basescu vrea sa scoata agricultura din haos” , asa suna o stire, la un post tv., aseara . A mai fost unu` care facea agricultura cu vaporu` -,pretenu`trita fanita , du-te basescule la consultare , ca v-ati mai consultat voi si altadata , da` sa stii ca agricultura e mai grea decit pamintul , asa sa stii .Oi fi facind si tu parte dintre ai` care sa pricep si la agricultura si la fotbal .Ha , Ha , HA . -Va propun sa analizati urmatorul aspect : basescu s-a cocotat acolo unde este acum facindu-si publicitate .ATENTIE!!! ,nu a contat daca s-a strigat pentru sau impotriva , publicitate sa fie .aceeasi tehnica o foloseste acum si pentru sustinerea unei analfabete care-i este fiica si probabil in continuare pentru cistigarea unui nou mandat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.