Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Dat fiind că nu simt nevoia nici să mă-njur cu Vanghelie, nici să-l plâng pe Pandele, iar despre zăpadă se perorează nonstop în geamul sticlei, vă invit la gura sobei. Dacă tot am generat obiceiul şi m-am ţinut periodic de el, voi întrebaţi ce vreţi despre mine şi, în măsura în care nu vreţi să-mi aflaţi măsurile şi preferinţele sexuale, eu o să-ncerc să vă răspund în timp real. Dar nu sărim de 24 de ceasuri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

431 thoughts on “Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

  1. @liviu mihaiu: nu-mi pun poalele-n cap. e intre noi si asa ramane
    @ami: chiar imi plac, dar numai ca pasager
    @un cititor: nici macar ciuda nu-mi e. o iau ca pe o fatalitate
    @Dan Tanasa: absolut deloc

  2. Kiar interesanta afirmatie noi tinerii il percepeam ca un mare om,mare caracter dar te cred…….

  3. Victore, ce parere ai despre profesia de psiholog? Cand crezi ca va fi si la noi in tara luata in seama si promovata psihologia reala, nu gagicile care cica evalueaza soldatii si ei pe urma se impusca.
    Toata stima

  4. numele primului ministru boc inseamna cacat.ce parere ai ? avem un guvern de cacat sau nu?

  5. Ultima oara cand te-am auzit eu la radio s-antamplat la Guerilla,erai chestionat in legatura conflictul tau cu nasul,si spuneai atunci ca-i asculti cu placere (pe cei de la guerilla de dimineata)…intrebarea mea este: ce preferi morning ZU sau Guerilla de dimineata?

  6. @lorelai: numele nu ti-l alegi. nici Ciutacu nu suna a Guardiola. da’ avem un guvern de cacat, cu sau fara ala mic in fruntea lui
    @Felicia: o profesie misto, dar total nevalorificata. pacat

  7. Scuzele mele!Am crezut ca nu s-a realizat primul post,deoarece imi dadea o eroare banala.Altfel nu insistam si a doua oara.
    Recunosc ca Remus Cernea era ultimul la care m-as fi putut gandi :). Iti multumesc!

  8. ce parere ai despre direct legislation , adic apoprul ( turma de fraeri ce paltesc taxe si respecta legi ) sa fac ei regulile jocului ca in oregon (usa) da fara votul prin posta sau electronic ca la noi cine numara voturile .,..numara la el .
    ce parere ai despre procurori alesi ( pe 2 ani as zice io ) asa ca in america .
    ce parere ai judecata facuta de jurati ( alti cetateni ) to ca in usa

  9. Domnule Ciutacu!
    Mi-ati facut o bucurie extrem de mare!!! Primarul de acolo e poate singurul pe care nu l-am injurat, in calitatea asta pe care o are. In primaria lui, culmea, functionarii chiar sunt amabili!!!!! Am ramas naucita cand am intrat prima oara in contact cu ei! Imi iau liber, medical (n-am avut de 15 ani!!!) fac pe dracu’n patru si v-astept. M-oi fi prostit la batranete (ca la tinerete n-am priceput niciodata cum fac idolii de-si dau peste cap admiratoarele!!!), dar sincer, numai ideea ca v-as putea cunoaste fara intermediul tastaturii ma bucura enorm!!! Sa v-auzim numai de bine!

  10. @stan: proasta. la procurori n-ar fi rau ca exercitiu, da’ difera foarte mult sistemele juridice. nici dupa judecatori nu ma topesc, da’ nici dupa oameni care n-au alta treaba decat sa faca pe judecatorii

  11. quote ” @un cititor: nici macar ciuda nu-mi e. o iau ca pe o fatalitate”
    …nu ma pot abtine sa nu citez din domnu’ Vanghelie (scuze, dar se potrivea prea bine:):“Soarta mea a fost hotarata de destin”

  12. scuze pentru greselile de scriere ..

    inca una si ma duc …
    nu crezi ca cu ,,alesii “(+grupurile de lobby ) si judecatorii numiti de altii o sa ne luam teapa la nesfarsit ? .

    ps: eu as vrea ca acele treburi sa fie si la noi . vad ca la altii merge ..

  13. Daca tot sunteti “caine” banuiesc ca trebuie sa aveti vreo mascota in casa ? Daca nu aveti,aveti de gand? Daca aveti, spuneti’ne ce nume are si care-i traznaia cea mai frecventa pe care o face in casa?

  14. @Ana Maria: nu ma vad profesor. am mai conferentiat la master, la Cantemir, da’ pe discutii libere. n-am nici timp, nici chef de rigoare
    @bocitor cinic: mi-ajunge pisicul care face toata traznaile posibile
    @stan: chiar nu-i specialitatea mea
    @LLS: n-am modele

  15. Stimate domn,buna seara…n/am mai scris de mult,am urmarit numai…si in aceasta seara am avut surpriza sa gasesc dialogul pe care il purtati…as vrea sa gasesc o intrebare mai aparte,dar nu cred ca mai exista ceva ce nu s/a spus…si totusi…nu credeti ca ar avea mai mult interes ceva discutii cu oameni-tineri si batrini-cu problemele lor adevarate…de cele ale politicienilor ne/am saturat…un fel de povesti:la gura sobei:.Si poate asa cei urcati sus pe scaune caldute vor vedea macar o solutie pentru un pic de bine…

  16. intrebare pur teoretica: cum poate proceda un inginer sa ajunga sa fie publicat in presa actuala, presupunand ca scrie bine sau cum poate intra cineva intr-o televiziune, daca are ceva idei de emisiuni?

  17. Ai mai putea redeveni inocent (sa nu te mai intereseze )? Cand ? Te doare intotdeauna cand vezi nedreptati ? Ai intalnit politician roman care sa nu fi mintit ? Iubesti romanii (in general , ca popor)?

  18. @Liviu: cu greu. sunt pe cale. mereu. nu l-am gasit inca. iubesc Romania.
    @incontanta: sa trimita peste tot, poate se leaga ceva…
    @Ciprian Chintoiu: aproape deloc. nevasta-i exceptia. riguros exact 🙂

  19. Vi s-a întâmplat în ultima perioadă să vă doriţi să schimbaţi ceva pe plan profesional? Mă refer la faptul că, uneori, nici măcar ideile sau părerile de bun-simţ nu se mai receptează de către poporu’ suveran aşa cum sunt spuse…

  20. da un google pe arme psihotronice si ai sa gasesti tot ce eu ti-am scris de 2ani
    eu nu am stiut sa caut pina acumnoroc cu radio zu

  21. ce parere ai despre recalcularea pensiilor speciale, prevazuta de proiectul noii legi a pensiilor ?

  22. Cu ce echipa de fotbal tii? Care e filmul preferat ?Asculti Bug Mafia sau Parazitii? Ce masina conduci ? cam atat … daca imi raspunzi la cele 4 intrebari..iti mai pun altele dupa

  23. Domnule Ciutacu,

    Propunerea dumneavoastra de a sta olecuta(24 de ore) la gura sobei imi aduce aminte de copilarie si iernile de demult cand , dupa ce ne ingheta si sufletul, parintii sau bunicii ne puneau ciorapi grosi de lana si ne asezau la gura sobei si ne spuneau povesti. Numai ca am ramas doar cu amintirea acelor vremuri fara griji.Pentru multi dintre noi nici macar a sta la gura sobei, fie ea si incalzita, nu mai are acelasi farmec.
    Imi permit sa va pun si eu o intrebare.
    Sperati ca cei de varsta medie sa apuce o Romanie a bunului simt?
    Din pacate , dupa cum vad ,legile sunt aplicate in functie de numarul sau rangul relatiilor ce le ai precum si ,mai ales de cati bani ai in buzunar.
    Povestea pe care o citesc in fiecare zi incepe cu motoul Infernului lui Dante.” Voi ce intrati aici , lasati orice speranta.
    Va rog sa-mi spuneti daca dumneavoastra credeti ca se poate face ceva sa alungam acest pesimism .

  24. 1) Dle Ciutacu sau Victore , care e apelativul cel mai confortabil pe blog ?

    2) Umilit, mandru sau indiferent de a fi roman ?

  25. daca tot vorbim de gura sobei,n-ai vrea sa faci un sfarsit de saptamana cu familia ta intr-un loc f.frumos? Ne-ai face o mare bucurie. Astept un raspuns-multumesc-

  26. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va spun din inima,chiar daca nu ma aprobati:ar trebui sa stiti cand va duceti la mama,la Sinaia…O sa vina vremea sa vreti sa va duceti si nu mai aveti la cine si o sa plangeti cu tot sufletul.

    Va doresc,cu tot dragul,o seara frumoasa!
    IoanaP

  27. Un pic defensiv raspunsul tau.E evident ca titlul e inspirat de acolo. Ca si formatul emisiunii. Interviuri one-to-one, cu intrebari dure si bine documentate. Nu e o problema asta: nu au licenta aia in Romania si nici nu concurati pe vreun segment de audienta. De altfel, acelasi tip de format il are si emisiunea 100%.Nu va cere nimeni sa reinventati roata.Ma interesa ceva de genul:il admir pe Stephen Sackur sau m-a inspirat emisiunea dedicata lui X. Cam pe-aici 😉

  28. Domnule Ciutacu, ce s-a întâmplat, atât de deprimant-decepţionant pentru dv., că aţi lansat acest “la gura sobei?” Cu excepţia răspunsului “nimic!”

  29. Nenea Ciutacu,te rugam nenea, adoptati-l pe Vanghelie ca la alegeri va ramane fara stapan-su Geona.Te rugam nenea…fa ceva sa treaca legea aia pt Vanghelie.Sa traiesti nenea…

  30. Bună seara, domnule Ciutacu.

    Dat fiind că vă urmăresc familia, virtual, desigur, am avut ocazia de a afla mai multe despre dumneavostră şi fiul dumneavoastră. Şi acum întrebările… Care este părerea dumneavoastră sinceră despre noua generaţie, date fiind comentariile nu întotdeauna prielnice aduse la adresa adolescenţilor, cum că ţara se duce pe apa sâmbetei cu aşa oameni? Daţi vreo şansă învăţământului românesc? Ce schimbări aţi face? Daţi o şansă copiilor care au capacităţi de a face ceva notabil pentru ţara asta sau îi încadraţi pe marea majoritate în grupul celor inculţi, fără niciun viitor?
    Mi-am permis să vă întreb deoarece aveţi un fiu care se încadrează în această nouă generaţie.
    Îmi cer scuze pentru întrebările multiple. Şi pentru a nu vă transforma blogul in chat, vă mulţumesc anticipat pentru timpul acordat.
    O seară perfectă vă doresc şi felicitări pentru iniţiativa dumneavoastră în legătură cu discuţiile cu cititorii! 🙂

    Cu respect,
    Antonia, o adolescentă normală dintr-o Românie bolnavă

  31. pe o scara de la 1 la 5 ce nota ai da poporului roman??? si de cate ori este mai genial si arogant base manelistu’ decat voi astia anti basescu???
    precizez ca nu sunt anti base eu sunt pro antonescu.

  32. Te-ai gandit sa schimbi tema emisiunii din politica in altceva ? cum au fost emisiunile cu Grigore Lese sau Tudor Gheorghe

  33. @ciutacu victor

    Da’ ce intrebare se mai poate pune?
    Am zis o chestie nezisa si nemaiauzia. Am oferit un subiect.
    Cum dracu’ sa calculezi profitul la o chestie in a carei hotarare judecatoreasca de infiintare, si in al carui nume zice ca nu are voie sa faca profit?
    Pai daca faci profit nu respecti statutul si esti infractor. Daca nu faci nu poti sa calculezi si esti evazionist.
    Cine da foc la casa de nebuni?

  34. Nu pot sa las sa treaca ziua asta fara a va multumi d-le Ciutacu pentru gestul de mare bun simt pe care l-ati facut stand cu noi la gura sobei.
    Nu stiu cati oameni care nu declara cu onestitate ca sunt aroganti (desi sunt) ar fi facut acest lucru.

  35. domnule Ciutacu,

    ce ati face cand ati avea in mana un instrument care ii deranjeaza pe alesii locali, dar care le arata cetatenilor lucrurile asa cum se intampla in administratie.

    cand stiti ca ati dat nastere unui produs care nu vrea sa se “corupa”, dar care ar fi sfasiat cu prima ocazie de catre cei din administratie.

    si cel mai important, sa nu fie nimeni cu interese in spatele acestui produs, ci doar o echipa de cativa tineri care s-au saturat de a fi condusi de oameni care “mint” frumos.

  36. Cred ca stiati ca acest tip de comunicare care include si cea non-verbale (inclusiv privirea, expresia fetei, imbracamintea, mainile in buzunar, etc.) include si niste riscuri uneori chiar suparatoare, mai ales cand te trezesti cu sfaturi. Sper sa nu le luati in nume de rau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.