Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Dat fiind că nu simt nevoia nici să mă-njur cu Vanghelie, nici să-l plâng pe Pandele, iar despre zăpadă se perorează nonstop în geamul sticlei, vă invit la gura sobei. Dacă tot am generat obiceiul şi m-am ţinut periodic de el, voi întrebaţi ce vreţi despre mine şi, în măsura în care nu vreţi să-mi aflaţi măsurile şi preferinţele sexuale, eu o să-ncerc să vă răspund în timp real. Dar nu sărim de 24 de ceasuri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

431 thoughts on “Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

  1. d-le Ciutacu,anu’ trecut,pe vremea asta,va-ntrebam daca o sa ne ia Dracu’,in contextu’ “crizei”… dvs. ati raspuns ca nu. partial ati avut dreptate. doar pe smecheri & hoti nu i-a luat Dracu’. pe noi “fraierii” ne-a luat Dracu’ de-cum vreo 2000 de ani. nici macar nu era nevoie de aceasta “criza”. noi suntem intr-o permanenta criza de la Decebal & Traian incoace. nici macar n-am scapat de Traian…ne-am procopsit cu unu’ mai degenerat,betiv,tatar,comunist,securist &,nu in ultimu’ rand,presedinte de clan. asta dovedeste ca ne place mult vagabonteala & smecheria…astia suntem:”urmasii lu’ Traian”,via Udrea-Cocos & Bercea Mondialu’. in incheiere,va urez multa sanatate. apreciez foarte mult prestatia dvs. & chiar va admir k om.

  2. @[D][S][N]: Andreea, Alina, Magda, Roberta, Daciana, Mioara, Bianca. sper ca discutam pe fizic, nu pe calitatile de amazoane politico-sociale
    @carolina bianca: zau daca cred in providentiali
    @cristina: sunt obisnuit sa-mi fac treaba in orice conditii

  3. Favoritul prezidential Miron Mitrea va castiga alegerile in PSD? Tu pe cine ai vedea in fruntea PSD-ului?

  4. In declaratia de avere a Prefectului de Constanta apar cuvintele “autovehicol” si “dividente”. Asa se intampla cand iesi jurist de la Univ. Ecologica. Hmn…

  5. @eal: care-i intrebarea-n context?
    @Ciprian Chintoiu: numai Allah cel Mare stie

  6. In Romania presa este o afacere sau un hobby pentru “afaceristi” romani?

  7. Salut, ia uite domle’, eu am muncit toata ziulica si voi de dimineata pana aku ati scos tot ce era de scos de la nea’ Ciutacu, hai ca am si eu una:
    Dom’ Ciutacu, din cate vedem la tv, dumneata ai ca si profil de jurnalist, genul descoperitor de nereguli si contestatar vehement al acestora, in numele romanilor. Altceva? Altceva decat contestatar verbal,ceva palpabil cu rezultate reale, cuantificabile, ai dus la bun sfarsit?
    Te intreb pentru ca am facut 1 an de jurnalism si m-am lasat doar din cauza faptului ca am realizat ca relatarea unei nereguli si chiar contestarea lui,nu garanteaza nici o schimbare/remediere/masura,e drept nici in instanta nu ai mari sanse, daca duci probe grele sa pedepsesti vinovatii unei nereguli. Asa ca pe final de comentariu,te intreb,esti multumit cu adevarat de ceea ce faci?

  8. @Daniel Moroianu: depinde de afacerist. toti vor influenta, unora le si place, altii o vad si ca pe un business
    @Georgescu Ionut: vrei sa-i arestez eu? da, profesional sunt multumit. atat cat poate fi un om vesnic nemultumit ca mine. pot si mai mult

  9. Mai am 2 intrebari:
    1. Te-ai vaccinat impotriva gripei porcine? Stiu ca e decizia fiecaruia, dar eram curios daca tu ai facut lucrul asta.
    2. Ce parere ai de 2012 si sfarsitul civilizatiei umane (calendarul maias, etc)?
    Chestia asta ar explica de ce suntem guvernati asa haotic (nu va mai conta) si ar mai linisti lucrurile in PSD (din acelasi motiv).

  10. Buna seara,
    Se pare ca Basescu tace si le face . pesurse.ro scrie ca Basescu e foarte concentrat cu modificarea constitutiei conform referendumului.

    O sa fim de facto republica prezidentiala cu un nou CC al PDL(parlamentul unicameral)?

    Crezi ca Basescu va vrea sa modifice Constitutia in sensul in care ar putea sa mai candideze pentru inca un mandat?

    O sa ne pricopsim pe viata cu mult iubitul si stimatul conducator Basescu&Co (desigur)?

  11. @Tiberiu Ivanoschi: nevasta-mea cel mai mult. Mordechai la scriitura.
    @marian: 1. nu, nu ma vaccinez in general. 2. o tampenie apocaliptica
    @adriana: sper sa nu

  12. 1. Pe cine ai vrea sa vezi presedinte in 2014?
    2. Ai de gand vreodata sa intri in politica?
    3. Esti musulman? 😛 (Tot faci referire la Allah cel Mare)

  13. daca va iesi Nastase presedinte va mai reusi marinelul sa-l distruga cu noi dosare de coruptie ?Cand crezi ca PSD nu v-a mai fii etichetat ca un partid de comunisti si corupti?

  14. Cred ca daca D-l Ciutacu n-ar fi postat poza dumnealui drept fundal pentru o comunicare la gura sobei, poate nu ar fi avut parte de asa o avalansa de intrebari in doar 4,30 ore. Aceasta poza insa sugereaza ca dorinta dumnealui de a comunica, de a fi aproape de noi, este sincera.
    Si noi apreciem aceasta sinceritate si-l felicitam pentru aceasta initiativa reluata periodic. Dumnealui este un bun cunoscator al artei comunicarii si cuceririi de cititori, comentatori.

  15. Daca va ieshi Nastase presedinte crezi ca are vreo sansa sa scoata partidul din mocirla si de sub eticheta unui partid comunist si cu fosti comunisti?

  16. @Georgescu Ionut: fa-ti un consult oftalmologic urgent!
    @florin: la PSD? numai daca am chef in ziua aia. nu-i nici Nastase flacara violeta, da’ in comparatie cu Geoana e Superman si Batman la un loc

  17. Ai dreptate, nu este. Atunci sa te intreb: Te-ar interesa urmatoarea informatie? 🙂 Daca nu, nu.

  18. @eal: ma intereseaza orice informatie relevanta
    @ami: scrie mai sus
    @everybody: incercati sa nu faceti chat. ma irita ingrozitor

  19. Ai regretat ca l-ai criticat prea repede pe Crin Antonescu atunci cand a vorbit despre “moguli” la aflarea exit-pollurilor si ca ai prezis pripit ca se va alia cu Baselu?

  20. Asta spun si eu ca Nastase e cu 3 clase peste Geoana dar daca are din nou grija marinarul sa-l ingroape in dosare de coruptie?Nu e greu sa isi refaca imaginea?

  21. @Ioana: n-am regretat nimic, n-am prezis nimic. comentez, nu prezic
    @florin: la urmatoarea dovada de grafomanie, te banez.

  22. Scuze nu am avut timp sa citesc toate comentariile.

    M-ai dezamagit, oricum…

    Ceasurile te pasioneaza? Daca da ce preferinte ai?

  23. @ami: de ce te-am dezamagit? imi plac, da’ nu-s maniac.
    @Dan Tanasa: administrativa, da, etnica niciodata!

  24. Pentru ca primesti prea multe mesaje unul dupa altul, trebuia sa te intreb asa: Te intereseaza prezenta in declaratia de avere a Prefectului de Constanta a cuvintelor “autovehicol” si “dividente”?

  25. Buna Victor!Am observat ca sunt foarte multe comentarii asa ca daca ma repet, imi cer scuze. As dori sa te intreb urmatoarele: cat te-a costat faptul ca ai avut si ai caracter? cat de apreciata crezi ca mai este aceasta valoare in prezent? te-a incercat vreodata sentimentul inutilitatii? Multumesc.

  26. Va posta vreodata si altcineva pe acest blog ? Si daca da, care ar fi primele 3 nume ?

  27. 1.Aveţi un top de “Trei femei care au ceva în cap?” Apropo de emisiunea de la A3 de acu’ ceva vreme…
    2.Care este canalul de ştiri la care vă uitaţi fiindcă vi se pare că aveţi ceva de aflat?

  28. @eal: intr-o foarte vaga masura. inca un analfabet cu functie.
    @Teal’c: enorm. extrem de putin, din pacate. ultima oara, pe 7 decembrie.
    @sorina: n-am, da-s destule. unele vin la Vorbe grele. Antena 3, obisnuinta
    @[D][S][N]: s-a mai si intamplat. depinde de oferta

  29. scuze ca repet intrebarea, dar ce editorialisti romani ai la inima? 😀 multam de raspunsuri si sper ca mai ai nervi sa mai stai oleaca la zduduit butonu’ refresh sa dai raspunsuri la norod 😀

  30. @liviu mihaiu: enorm talent, zero caracter
    @Tiberiu Ivanoschi: CTP (cand nu se ia-n serios si nu simte nevoia sa devina centrul Universului), Lelia Munteanu, Adrian Cercelescu (in zilele bune)

  31. super faina initiativa, dar ca orice bb-ist inrait( a se citi posesor de blackberry), a m o intrebare simpla: de ce nu comunici/raspunzi pe email oamenilor?…. (vezi catelul mov!…)

  32. Salut Victor!Sincer nu am apucat sa citesc toate comentariile,si sa imi dau seama ce intrebari s-au pus,pentru a nu fi nevoit sa ma repet.O sa imi asum riscul si, doresc sa stiu care a fost cel mai antipatic si enervant invitat pe care l-ai avut in cadrul emisiunii “Vorbe grele”,cel care te-a scos cel mai mult din minti.Multumesc!

  33. M-ai dezamagit ca nu conduci, si ca nu iti plac masinile. Pareai genul de om caruia ii plac… 🙂

    Super initiativa ta de a purta un dialog cu cititorii blogului.

    Numai bine si sanatate tie si familiei!

  34. va regasiti in urmatoarea fraza: “nu mi-e rusine ca sunt roman, mi-e ciuda” ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.