Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Interviul meu şi marele meci de baschet

Interviul meu şi marele meci de baschet

gri.oglinda

E mare lucru să te deschizi într-un interviu. Îţi trebuie interlocutor. Eu l-am avut. Luaţi-l pe episoade (unu, doi, trei, patru, cinci, şase).

afisul

S-a incheiat fiscalizarea biletelor pentru meciul de baschet cu liceeni, sunt pe piaţă. Se pot cumpăra online în reteaua Eventim, în magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea şi magazinul din Obor) sau, pe 26 ianuarie (sâmbăta viitoare), de la ora 15:00, la intrarea în Sala Rapid.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Interviul meu şi marele meci de baschet

  1. n-ai zis nimic de 5 si 6.
    6 a fost caterincos rau.

    acu ceva ani badea umbla cu sapca si ochelari
    de soare. riscul celebritatii, deh…

  2. D-le Ciutacu, as vrea sa citesc un entry pe acest blog intitulat “Cateva motive care ma fac genial”.
    As dori aceasta pentru a limpezi raportul intre ce intelegeti Dvs prin genialitate si ce se intelege de regula. Astfel, mottoul blogului va deveni mai clar.

  3. Buna seara d-le Ciutacu,

    Daca locuiam in Bucuresti,sigur veneam la meci!Mult succes!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

    ソリン
    Perfect de acord cu Dvs.!

  4. Eram sigur ca fugarul ala din Algeria o sa faca turul televiziunilor ! Ce neam de manelisti !

  5. @victor
    Imi pare rau pentru Dvs….Dumnezeu sa va lumineasca sufletul si sa va ajute.

    IoanaP

  6. Felicitari Evelinei si multumiri tie pentru interviu.Asa cum am mai spus Eveline pe langa ca este o fata frumoasa, e si foarte desteapta.Ti-a pus intrebari pertinente, a fost iscoditoare dar a facut un material despre omul VICTOR CIUTACU foarte bun.Binenteles ca astept partea a doua a materialului despre sotul si tatal VICTOR CIUTACU.Cat despre meci, imi doresc sa fiu prezenta in sala, asta daca ma lasa viroza care ma tine sechestrata de 5 zile in casa, si daca fimea care implineste 24 ani nu isi invita musafiri.Altfel cu mare drag, oricand pentru o cauza nobila.

  7. Dom’le , din ce stiu eu tu ai jucat fotbal prin tinerete nu basket. Parca pe la juniorii de la Carpati Sinaia ai fost coleg cu Mutica.
    Ce-ti veni sa te bagi la basket :)?! Te face Badea pilaf ca asta-i smecheras de Bucuresti care prin liceu numai basket a jucat 🙂 !

    Fara gluma, initiativa e laudabila . Poate se mai dezlipesc copiii astia de calculatoare, televizoare si ifoane. Mult succes !

  8. Victore, de la ce ora “se da liber la intrare”?
    Stiu ca toti vrem cat mai in fata, eventual pe teren, dar vin cu fi-mea si vreau sa-i fac o surpriza totala.

  9. M-a surprins(placut) asemanarea dintre caracterizarea pe care i-ai facut-o lui Basescu,cu cea facuta de catre Antonescu,aceluiasi personaj,acum citeva zile!Dubios:)

  10. Eu as adauga:”La unii, aroganța ține loc de măreție, neomenia de fermitate și viclenia de spirit.” Jean de La Bruyère

  11. @IoanaP pe 21 January 2013 la 13:01:

    Intelegatoare si materna sinteti aproape
    ca o lovitura la temelie à la Bruce Lee.

    Citeodata am momentele mele de duiosie cind
    ii vad pe blajini cum se transforma in lei. 😀

  12. Suprinzator de placut interviul. Lejeritatea si sinceritatea raspunsurilor m-au incantat. Parcurgand interviul, invariabil am facut legatura cu evolutia mea profesionala si nu numai. Ceea ce mi se pare cu adevarat relevant, si poate nu doar mie, este ca parcursul lui Victor este un sir de secvente de viata care, spre suprinderea tuturor, s-au legat uimitor. 🙂

  13. Interviul a fost foarte bun, intrebarile bine tintite, l-am citit pe nerasuflate. Am ramas totusi cu o curiozitate: in momentul concedierii de la crucisator, chiar nu ati cerut nici o explicatie de la D.Tinu sau C.T. Popescu? Sau ati cerut si nu ati primit?
    Cu admiratie,
    Radu

  14. @Radu C: ba da. unul mi-a zis ca s-a restructurat postul meu, altu’ ca ziarul devenise prea mic pentru mine si e timpul sa deschid aripile catre inaltul ceriului 🙂

  15. Buna seara
    Recomanda-i te rog lui Mircea sa o ia pe Anastase sa tina scorul la urmatorul meci, …poate … castiga!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.