Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

Dat fiind că nu simt nevoia nici să mă-njur cu Vanghelie, nici să-l plâng pe Pandele, iar despre zăpadă se perorează nonstop în geamul sticlei, vă invit la gura sobei. Dacă tot am generat obiceiul şi m-am ţinut periodic de el, voi întrebaţi ce vreţi despre mine şi, în măsura în care nu vreţi să-mi aflaţi măsurile şi preferinţele sexuale, eu o să-ncerc să vă răspund în timp real. Dar nu sărim de 24 de ceasuri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

431 thoughts on “Hai să mai stăm olecuţă la gura sobei

  1. Seara buna!!!
    1. Ce IQ ai?
    2.Cate limbi straine vorbesti?
    3.Cate credite/leasiguri ai pe la bancile din Romania?
    Spor la treaba in continuare si la multe emisiuni cat mai inspirate !

  2. Cum de faci emisiunea pe A2? Practic esti oaza e seriozitate intre mondenitatile la care nu ma uit niciodata. Poate ai mai explicat ce si cum, insa mie mi-a scapat. Seara frumoasa sa ai!

  3. D-le Ciutacu nu doresc sa va adresez nicio intrebare doar vreau sa va urez succes in continuare si sa stiti ca in majoritatea discutiilor in contradictoriu pe care le aveti la diferite emisiuni aveti dreptate:D Forta Vaslui

  4. Buna seara, Domnule Ciutacu, cu toate ca la cat de des v-am auzit si/sau vazut la tv parca imi vine sa spun: Buna seara, Victor.
    Doua precizari inainte de a adresa intrebarea:
    – nu am votat la ultimele prezidentiale
    – stiu ca presa ar trebui sa fie cainele de paza…si tot timpul sa supravegheze puterea.

    Totusi, se poate sa scrieti/spuneti un lucru bun si de tov. Basescu pe blog, la dvs in in emisiune sau la prietenul Gadea in show ?

    Sau poate chiar nu a facut nimic.

  5. Vad ca ai un raiting extraordinar la acest articol… Profit de ocazie sa incerc sa-ti smulg o parere despre o idee care de vreo luna nu-mi da pace (te anunt ca nu sunt o persoana avida de “teoria conspiratiei” dar nici nu pot sa fac abstractie de niste realitati care ne inconjoara si care , de multe ori se potrivesc al naibii de bine…):

    – Nu ai impresia ca in cursul anului trecut a avut loc intre Rusia si SUA o NOUA reimpartire A SFERELOR DE INFLUENTA…? Iar in aceasta NOUA reimpartire Romania si Moldova a fost cedata SUA (Atentie!!! NU Europei Occidentale…),iar Ucraina si restul statelor din jurul Rusiei cu vederi proNATO au fost cedate Rusiei…? Oare si mutarea Scutului Antiracheta in Romania nu a fost o parte a intelegerii?
    – Oare victoria lui Basescu nu a beneficiat de UN SPRIJIN LOGISTIC MASIV din partea “licuriciului”? Nu seamana “acapararea puterii” de catre PORTOCALII-i nostri (niste indivizi care “nici sa se lege la sireturi nu stiu ca-lumea…” , cum naiba au reusit o asemenea mobilizare si organizare electorala de exceptie ..???!!!) cu stilul american DE A-SI INSTAURA GUVERNE SI PRESEDINTI MARIONETA CORUPTI SI CORUPTIBILI (usor de “controlat” ) in tarile devenite “strategice” pt. SUA …?!

    Nu ti se pare ca majoritatea evenimentelor mai mici sau mai mari , din ultima vrema (trecute cu vedrea prea usor de catre presa aflata intr-o cautare vesnica de “senzationalul facil si derizoriu”…), atat din tara cat si din aceasta parte a Europei , SE LEAGA AL NAIBII DE BINE in sensul ideii prezentate mai sus…?
    Sper sa nu crezi ca am innebunit , de aceea as dori o scurta parere si din partea ta…

    Cu multumiri anticipate…!

  6. Domnu’ Ciutacu po’ sa raspund io la aia cu “ce s-a intamplat deprimant-deceptionant” da’ asta fara sa fiu altoita ca cetuiesc?? Bun! Fiindca tot sunteti dixtrat – ca va vaz io la antena (Stan e criminal, n-ai cum sa nu!).Bun, zic ca v-a venit ideea din motiv de iarna mare. De zapezi ‘nalte, de oameni rataciti prin nameti, de nevoia de a palavragi-cald si simplu, aceea care, in nimcnicia ei te face sa simti oamenii langa tine. Fara datorii, fara credite. Pur si simplu pentru ca viata e cel mai bun lucru ce ni se intampla.

  7. mai nea ciutacule, am si eu 2 framantari despre maria ta: (1) esti tu asa o acritura de om din nastere sau viata te-a acrit cand ai luat-o in piept s-o traiesti? (2) de obicei te exprimi tu asa ca de la sapa fiindca nu prea ai deprinderi cu cartea sau te-ai prins ca publicul caruia te adresezi nu prea e scolit si vrei sa te exprimi pe intelesul maselor care te citesc/asculta? PS: eu chiar nu am nimic cu tine (nici de bine, nici de rau) dar esti mai pitoresc asa prin mass-media locala si chiar vreau sa stiu de unde sa te iau de fel …

  8. Buna seara Dle Ciutacu.

    Am si eu doua intrebari: v-a parut rau vreodata ca v-ati casatorit? In sensul ca daca nu ati fi facut-o poate ati fi fost departe de tara? De asemenea v-a purut rau ca ati facut-o inainte de a fi bogat?

  9. PS: O completare apropo de tema Sintezei Zilei… Protestul Rusiei fata de Scutul Antiracheta mi se pare mai mult formal , “de ochii lumii” , mult mai putin vehement ca in cazul Poloniei… Poate gresesc, nu stiu sigur , dar impresia asta mi-a ramas…!

  10. Ti se pare posibila ca astia de la guvernare au facut vreo intelegere cu cineva sus pus la UE sa nu reusim sa atragem prea multe fonduri europene? Felul in care e “organizat” mecanismul in Romania ma face sa ma gandesc ca sunt ticalosi nu prosti. Cu banii nu sunt prosti.

    Pana zilele trecute, nu vedeam nici o speranta de insanatosire pentru tara asta. Pana am cunoscut pe cineva care are un frate intr-un cult din asta neoprotestant. Nu stiu ce e, oricum nu e martor a lui iehova atata stiu. Si mi-a povestit ca frati-su dintr-un golan a devenit un om cinsitit. L-au spalat astia pe creier cu inalbitor, nu stiu ce i-au facut, dar printre multe altele nici macar nu a mai putut fi convins sa se uite la vre-un film tras ilegal, de pe dc++. Zilele trecute s-a dus la finante (e profesor) sa-si declare veniturile din meditatii ca sa fie impozitat de s-au uitat astia din Iasi la el ca la felu paispe, multe faze din astea. Mai, omul e cinstit de-ti vine sa-l pui la paza bugetului. Serios acum: daca-si fac astia partid, eu ii votez. Ce parere ai?

  11. Cand am facut poza cu dumneavoastra am vrut sa va spun ca va apreciez mult!Nu am putut!De aceea am ales s-o spun aici!Si inca odata,multumesc!

  12. servus Vitusha….unde te vezi peste 10 ani? / nu urci la Sinaia-sa prestezi administratie/primar ai toate sansele….ca tot ai experientza ” de premiership player” in Bucuresti…ai toate sansele k si primar “in serie D la munte:))
    hai bafta….un an bun 2010!
    A-ex F.C.Pavilioane jucator de fotbal-

  13. Nu e interesant sa traiesti in Romania, mie imi place intotdeauna va iesi cate unu sau cate o poveste cu personaje pitoresti gen pandele vanghelie sa te inveseleasca, iesi in strada si vezi oameni care spun ca nu-si pot plati intretinerea dar ce mare e base ca ne-a pus scut antiracheta. Din toata penibilitatea asta in care ne zbatem te poti alege cu cativa nervi sau cu o portie buna de ras, daca mansarda iti este intacta si neafectata alegi o portie buna de ras.intrebarea vine firesc.
    Dl.Ciutacu nu e amuzant sa traiesti in Romania de azi?

    P. S. Ce nu e amuzant e ca pe durata liceului nu am avut o profesoara care sa se iubeasca cu mine. Nu am avut noroc 🙂 E balamuc, e circ E MINUNAT!!

  14. Aflasi ca iti place pescuitu cea mai mare captura?
    P.S. Raspunsu ar fi preferabil sa vina din partea omului Victor Ciutacu nu din partea pescarului Victor Ciutacu (Pescari stiu de ce si eu sunt unul):).

  15. @valentinio; 23 kg, da’ nu l-am tras eu. da-i balta de burghezi. nu mi se mai pare deloc amuzant sa traiesc in Romania.
    @otrava: probabil niciodata
    @Cosmin: ce asculta taximetristul.
    @mamea: vin sa ma fac de cacat acasa dupa ce termina golanii tot de furat?
    @laura: ma bucur daca ti-a facut placere.
    @mmihai: numai o conducere pe criterii religioase ne mai lipsea
    @Escorpion: nu regret nimic din ce-am facut pana acum. si nici n-am reusit sa ma imbogatesc inca. e cazul sa ma mai insor o data?
    @mumu: 1. viata, taica, e curva. 2. publicul meu pricepe si cuvinte complicate, si golanii. asta sunt, un golanas cu niste scoala la activ.
    @Razvan: am spus si ta tv, am si scris aici. nu-s orbit.
    @cenusareasa: aici am tot, de la familie, la cariera. am scris mai sus unde
    @Oanna: asa am semnat contractul acum trei ani, asa prestez.
    @Claudia: 1. sa mor daca stiu. 2. in afara de romana, 4 oarecum decent. candva erau toate fluent. 3. nici unul
    @Ionut: binisor, da’ foarte putin fata de cat valorez. daca 25.000 inseamna superlux, inseamna ca suntem o familie bine platita si ca n-am stat degeaba 5 ani intr-un Matiz.
    @ghidulocatarului: nu-mi pot imagina acel instrument
    @Ionut: da, dar mi-a trecut repede
    @Anca: da, mama-i evreica
    @c: de perioada cand n-aveam nici o
    @bogdan: nu sunt eu in masura sa dau note si nici nu fac comparatii. mi-ar fi jena sa stau in acelasi cantar cu Basescu.
    @Antonia: am o impresie mizerabila despre sistemul romanesc de educatie, dar nu cred ca-s eu abilitate sau dau solutii/sanse. sunt ingrijorat pentru Vlad, dar n-am nici cea mai vaga idee cum sa iesim.
    @Mihai: mai scap pixul in pamflet, da’ nu-s vreun campion.
    @renata: nu aveam chef/inspiratie sa scriu altceva.
    @prometeu 2009: nu-ti gust umorul. am si eu lipsurile mele.
    @un pamantean: nu sper. prefer sa fiu eu surprins placut
    @Tiberiu Ivanovschi: Victor Ciutacu apreciaza scriitura celor trei fosti colegi ai sai de la Adevarul.
    @liviu: multumesc pentru invitatie.
    @Laurentiu: doar titlu-i de le ei. emisiunea mea n-are format.
    @C. Bojan: mi s-a mai intamplat, da’ nevoia ma impinge sa revin la treaba
    @liviu: fiecare dintre ei pe ceea ce stie sa faca.
    @Ciprian: Victor. resemnat.
    @Simona: mizerabila parere. e o inraire reciproca a diverselor categorii socio-profesionale. o golanie tipic basesciana.
    @Ianculescul: ascult orice. la restul am mai raspuns.

  16. da aia da balta de burghezi eu ma pot lauda doar cu 17 kg pe o balta de stat si ca sa-l scot mi-a luat vreo 45 min sa-l aduc pe mal.
    Noapte buna.

  17. Mulţumesc pentru răspuns. Am uitat să precizez că din păcate aici, în Oraviţa, Caraş-Severin, Antena 2 nu se prinde. Iar furnizorul de cablu nu are nici cel mai mic interes să rezolve problema asta. Deci “Vorbe grele” nu o putem urmări, dar ne consolăm în schimb cu blogul şi cu apariţiile de la “Sinteza zilei”.
    Multă sănătate şi fericire dumneavoastră şi familiei dumneavoastră. Aveţi noroc cu o aşa familie frumoasă !
    Noapte bună !

    Cu respect,
    Antonia

  18. Care este cel mai mare cosmar al tau?
    Dar visul a carui rememorare te face, chiar si acum, sa zambesti?

  19. @ramona: il traiesc deja pe viu. un vis straniu cu latifundiaru’ Gigi
    @Manuela: ce?

  20. Multumesc pentru tot.
    Pentru sinceritate. Pentru timpul acordat. Pentru cuvantul respectat. Pentru senzatia ca nu sunt singura in razboi cu mitocania si lipsa de cultura.
    Multumeste familiei tale ca ni te-a “imprumutat”.

  21. Multumesc pentru raspuns!Continui sa cred ca speranta nu moare. Surprizele placute pot aparea atunci cand uitam ca ea mai exista. Prefer sa ne consideram idealisti, adica sa avem idealuri, decat idioti, adica cu prea multe idei.

  22. La putere este acum hotia,prostia si incompetenta.Ce parere ai daca am veni toti la Bucuresti si le-am lua gitul la toti acesti nenorociti imbecili care ne conduc.Ar trebui sa se infiinteze o organizatie gen Topa-Kamaros,m-as afilia imediat,fara vre-o retinere.

  23. poate e prea tarziu acum dar as vrea sa te rog sa-mi raspuznzi la o intrebare care ma streseaza:ce se mai aude de dosarele alora care au votat multiplu,care mergeau la vot cu autocarele,de aia care au schimbat procesele verbale de la sectiile de votare in favoarea lui basescu etc? cei de la antena 3 si tu,veti mai face emisiuni despre asta?

  24. Daca inca ma incadrez in cele 24 de ore si nu s-a mai pus intrebarea, sunt curioasa cum ati ajuns de la Politehnica la scriitura?

  25. pe cand o emisiune cu min. invatamantului,in care sa ne explice cum e cu programa si cu reforma in invatamant,cu programul after school,care nu exista,cu school bus,care nu exista,cu cantina ,care nu exista,ca in rest sa punem taxe pe fast food,stim.

  26. Se aude ca lucrati impreuna cu Serghei Mizil la o carte privind viata acestuia. Pe cand va fi ea gata? In rest, respectul meu de tanar vis-a-vis de verticalitatea Dvs. . Sunteti cel mai bun jurnalist de presa scrisa si audiovizual al generatiei mijlocii.(nu e un compliment, e o realitate)

    Cu stima,
    Daniel Chelariu

  27. Frontul Plugarilor

    Plugul de zăpadă în discuţie este o structură din lemn de formă triunghiulară acţionat prin împingere, la care două laturi acţionează ca veritabile brăzdare asupra omătului depus , simultan pe ambele părţi sau numai pe o parte, în funcţie de soluţia favorabilă.
    Pentru ninsorile abundente şi îndelugate regula de aur a acestui sistem de deszăpezire o constituie patrularea plugului de zăpadă cu o frecvenţă adaptată, astfel ca stratul depus să nu depăşească înălţimea de 10 cm.
    Soluţia este indicată pe străzile laterale, unde pe bază de grafic, echipe de pensionari cu aderenţă la sol vor împinge funiile legate la plug, după modelul Băsescu-Boc, de acum generalizat în toate activităţile sociale. Pentru realizarea apăsării optime a plugului se pot folosi, pe bază de consimţămât impus, fete care au păcătuit în perioada portocalie, aşezate în ţepele (vârfurle) triunghiului de bază.

    Notă : După topirea zăpezii, structura se poate folosi şi ca targă trasă pe uscat la dispoziţia milionului de şomeri, dar numai pe baza ordonanţei de urgenţă a domnului Boc.

  28. Era sa pierd aceasta ocazie sa pun zecile de intrebari care ma framanta privind preocuparile D-lui Ciutacu dincolo de activitatea de analist politic, jurnalist de investigatie.
    Aceasta deschidere a dumnealui de a fi perceput ca un om care nu are nimic de ascuns din viata lui in fata cititorilor sai dovedeste ce mult pretuieste dumnealui comentariile obiective privind modul sau de viata. Prin tot ce face ne putem da seama ca pretuieste si foloseste orice clipa din viata pentru a face bucurie altora.
    La zecile mele intrebari, pe care nu le pun “la gura sobei”, sunt sigur ca voi gasi raspunsuri din partea D-lui Ciutacu prin ceea ce scrie.Multumesc.

  29. nu stiu ce impresie ti-au facut preotii de la gura h-umorului ce sfinteau partia din telescaun, dar aseara am auzit o alta stire care m-a bulversat, cel putin…
    si anume…..biserica ortodoxa romana a raportat, in an de criza (gratie) 2009, un profit de circa 250 mii ron…
    chiar vroiam sa ma reprofilez si nu gaseam un domeniu prielnic…..oare BOR face angajari???

  30. Multumesc si eu pentru raspunsuri! Minunata ideea ai avut…Mai omoram si noi din chinuitoarele 10 ore zilnice la birou 🙂 Sper sa prestezi si diseara la Sinteza, ca azinoapte nu s-a prea putut de dl Stan 😉

  31. @Viorel: e dreptul lor. si l-au exercitat. poate n-am fost noi suficient de convingatori. da, am auzit si oameni cu scoala care l-au votat

    Te-am prins! Daca eram un om rau si as fi avut gramatica la degetul mic, as fi spus ca se scrie “si-I l-au exercitat”, dar, fiindca nu sunt si nu am, nu spun.

    De ce nu te intereseaza jaful Rosia Montana? Crezi ca oricum nu conteaza deznodamantul pt. plebe?

  32. Piticul atomic se tot hlizea pe la mai toate posturile :” pusca si cureaua lata ce prime, sporuri si stimulente aveati odata”. La fel filfizonul de la Finante si ametitul de la Min. Muncii lupta rau cu criza tot anuntand disponibilizarea nu stiu cator bugetari. Nu spun insa ce stimulente babane se acorda in continuare la Min de Finante, ANAF, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Min Sanatatii, Min Muncii, ajunge un director general sau director ori sef de serviciu sa ia si cate 100 milioane lei vechi pe luna, de ce nu fac publice veniturile astea nesimtite in perioada de criza ? derbedeii dracului

  33. M-ai surprins placut cu pisicul Billy :)Ce rasa este? Cati ani are? Cine il rasfata cel mai mult si cine il chinuie cel mai tare?
    Inca o intrebare si nu te mai stresez: fotografia din acest post nu cumva este realizata la emisiunea cu blondele lui Negru?

  34. @vasile vintilescu: 43. am vreo 12, de la d’alea de 150 pana la unele mai costisitoare, dar nimic spectaculos. cel mai fatos e un Eberhardt
    @un domn: cam nu prea; amici, cunostinte…
    @Johnny Bravo: n-am spus ca nu ma intereseaza, ci doar ca nu vreau sa fiu unealta nici unuia dintre cele doua grupuri care se bat acolo.
    @Daniel Chelariu: se aude gresit. inca nu ne-am apucat, dar vrem
    @gabi oarga: pe cand pedelistii vor redeveni deschisi la invitatii
    @hojimura: sper ca nu, Doamne fereste!
    @Emi: o sa razi, prin concurs 🙂
    @alina arsenie: eu n-am mai auzit nimic. probabil ca da.
    @marina: extremismul nu mi se pare o solutie. tocmai am avut alegeri. se putea rezolva pe cale pasnica. n-a fost sa fie, mai stam o tura
    @DioGene09.XI: arat eu a neajutorat?
    @Teal’c: british shorthair, 6 luni, toti il rasfatam, Vlad primul. poza-i facuta la filmarea ultimului promo A2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.