Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Da, e o inconsecvenţă. A doua într-un an şi jumătate de emisiuni pe Antena 3. Şi asta cât se poate de asumată. UPDATE: Abia acum am remarcat că bifasem ca prostu’, din greşeală, butonul comments off. Gata, e liber la postat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

  1. Albert Einstein a spus cîndva: „Naționalismul este o boală infantilă. Este pojarul umanității.” Și cred că avea dreptate.

    Te admir pentru talentul extraordinar cu care scrii. Acum te admir și pentru stomacul de a-l tolera atîta timp pe măscăriciul penibil în care s-a transformat Vadim în ultimii ani. N-am putut să urmăresc emisiunea, dar mă îndoiesc că a spus ceva interesant sau cît de cît relevant; nu cred că mai ajunge mare lucru din realitatea jegoasă a acestei țări în salonul alb cu fluturași pe pereți în care zburdă el de ceva vreme.

    Te rog, oricare ar fi motivele (probabil valide, dar care mie-mi scapă) de a-l invita, nu lăsa emisiunea să se transforme într-un „Agentul VIP” 2, ar fi păcat. Și, mai ales, publicul tău țintă este cu totul altul…

    Părerea mea.

  2. @IoanaP (exercitiu de imaginatie/creativitate):
    stimata doamna, cred ca va lasati purtata de
    valul cu partea vorbelor frumoase & elevate.

    Definitoriu pentru caracterul si valoarea unui
    om e constanta in atitudine si decizii, respectiv:
    sa zici “da” si sa faci “da”; ce-i valabil azi
    sa fie valabil si miine; daca ai apucat sa
    promiti ceva, chiar daca ai ceva de pierdut, sa
    preferi sa pierzi, decit “sa te faci de băcănie”
    (“gurile rele din mahala” spun ca sacrificiul
    determina maretia caracterului unui om).

    Daca insa, persoana X prinde, printr-un discurs
    facil la o mare masa a audientei, insa faptele sale
    ii contrazic spusele, respectiva persoana jignind
    personalitati marcante ale natiunii si pactizind
    cu unul si cu altul, in functie de interesul imediat,
    dvs. ce (doriti sa) vedeti: discursul sau caracterul ?

  3. @ IoanaP

    Nu am motive sa-mi cer scuze, cred in fiecare cuvant pe care l-am scris. ソリン are dreptate si sumarizeaza bine logica din spatele afirmatiilor mele, dar de dragul discutiei (imi cer scuze proprietarului blogului) va voi explica in cateva cuvinte parerea mea despre Vadim si despre dvs.
    Citesc de mult acest blog, aproape zilnic, si este printre putinele locuri in mediul online pe care il frecventez cu placere. Sunt multi (imi permit sa spun) colegi forumisti care isi spun parerile pro sau contra vis-a-vis de un subiect si de cele mai multe ori sunt argumentate. Urmaresc si postarile dumneavoastra de ceva vreme, si imi pare rau sa o spun, de cele mai multe ori sunt lipsite de logica sau argumentatie. Sunt extrem de subiective, uneori chiar emotionale, de cele mai multe ori politicoase (imi vorbiti cu dvs, iar eu v-am tutuit…mea culpa) dar total lipsite de logica. In afara de admiratia si dragostea neconditionata fata de Victor 😛 eu nu mai pot desprinde nimic din postarile dvs. Nu e un lucru negativ, dar cand o persoana se manifesta exclusiv pe plan emotional, fundamentatia logica a discursului are de suferit. Atat despre dvs.
    Referitor la afirmatiile dvs despre Vadim sunt foarte clare. Ati scris negru pe alb (pixel pe pixel) ca Vadim respecta pe cei care merita. Nu prea ai cum sa intelegi gresit afirmatia asta. Imi permit sa va aduc aminte ca Vadim a porcait in cel mai suburban mijloc cu putinta pe toti cu care a intrat in contact: membrii de partid, colegi, parlamentari, jurnalisti, organe ale statului, actori, artisti, etc. Nu cred ca sunt foarte multi din viata publica care au scapat de colimatorul tribunului. Daca s-ar fi limitat doar la scuipaturi, ar fi fost relativ Ok. Te resemnezi cu ideea ca omu’ are un temperament coleric si mergi mai departe. Problema cu bardul, este ca la 2 zile dupa ce tranteste o flegma, merge si linge exact acolo unde a scuipat. Daca in seara asta te culci cu ideea ca Vadim si Ciutacu sunt amici…”Draga Victore..etc” poate la dimineata te trezesti cu tribunul injurand de unul singur ca un birjar exact acelasi personaj pe care ieri l-a laudat.
    Multe dintre “atacurile” lui Vadim au fost “miselesti” in cel mai pur sens al cuvantului. Va aduc aminte doamna IoanaP, ca Vadim a fost singurul (din cate stiu) de presupusa origne evreiasca a lui Victor. Va aduc aminte de derapajele anti-semite din perioada saptamanalului Romania Mare, pentru ca peste cativa ani sa fie cel mai mare pupator de evrei din Romania.
    Vadim este un nationalist? Un patriot? Ce dovada aveti? Tot ce vad eu, este un individ cu aere de intelectual, un poet sub-mediocru cu o poleiala de sociolog si istoric care a stiut sa profite de haosul si foamea de circ a romanilor de dupa revolutie.
    Chiar dupa revolutie, nationalismul se vindea bine. Sa ii injuri pe bozgori tinea loc de pita si salam. Iti chioraiau matele de foame, dar daca il vedeai pe Vadim si Funar facand spume la gura impotriva ungurilor, erai fericit. Asa a intrat in parlament Vadim…asta a fost succesul sau electoral post-decembrist. Specula pe seama prostiei oamenilor.
    Mai nou, cand oamenii s-au mai desteptat cat de cat (nu foarte mult totusi..look at who’s the president), populatia si-a dat seama ca retorica nationalista ieftina nu tine loc de haleala. Si de atunci Vadim someaza. Politic.
    Spun politic, pentru ca mediatic Vadim a ramas la fel de activ. Doar ca in loc sa peroreze de la tribuna parlamentului, face rating lui Simona Gherghe si Capatos. Din tribunul de alta data a ramas un biet circar la care lumea se uita din cand in cand, si se distreaza.
    Aceste turnuri si schimbari de pozitie si mentalitate pe parcursul a nici 20 de ani, nu arata decat lipsa totala de caracter. Iar faptul ca pe dumneavoastra va….amageste (sa nu folosesc un cuvant mai drum) acest personaj colorat, si nu va sare in loc o lipsa crasa de caracter ma surprinde.
    Referitor la asa-zisa cultura a lui Vadim…am o intrebare. Sunteti cumva istoric? Ca sa puteti aprecia corectitudinea informatiilor cu care jongleaza Vadim pentru a impresiona pe cei ca dvs. ar trebui sa fiti istoric. Sau sa aveti solide cunostinte de istorie. Daca nu aveti, inseamna ca si eu va pot vinde mere in loc de pere, si sa va spun toti anii de domnie ai tuturor regilor si imparatilor Europei, si probabil as capata si eu o aura de intelectual in ochii dvs.
    Sa presupunem totusi prin absurd, ca informatiile vehiculate de Vadim sunt reale (nu ca si sursele sale din fosta securitate…va reaminstc ca Vadim propovaduieste moartea lui Base de vreo 2 ani, iar Base este fericit si zambitor fara nici o greata) chiar si atunci, acumularea de date fara o putere de analiza si sinteza nu inseamna nimic. Va aduc aminte ca memorie si putere de calcul excelente au si copiii autisti, dar asta nu inseamna ca au o inteligenta iesita din comun. Sunt persoane bolnave de schizofrenie care au o memorie exceptionala. Faptul ca stii niste ani de domnie sau niste date istorice “din burta” nu te face un om citit sau cultivat.

    Concluzionand…Vadim are toate caracteristicile lichelei post-decembriste, si as spune ca are un singur merit…iubeste cainii. Dar sa nu uitam ca si Hitler era mare iubitor de caini (pastram proportiile). Vadim este un mincinos (dovedit), este megaloman (dovedit..lol), este un fost colaborator al securitatii (dovedit), nu are coloana vertebrala sau caracter (dovedit), nu este un scriitor talentat (dovedit…cititi-i articolele), si in cele din urma, nici macar nu mai este un personaj carismatic.
    Toate acestea se pot cumva inghiti si uita, insa lipsa de caracter, si lejeritatea cu care schimba registrul de injuraturi de maidan cu pupaturi baloase si libidinoase, cum trece de la platoul lui Capatos si injuraturile de bordel la patriotismul si crestinismul ostentativ de parada, sunt peste puterea mea de acceptare.
    Acestea sunt motivele pentru care NU imi cer scuze de la dvs. si tot acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa va revizuiti dvs. ierarhia valorilor si convingerile personale.

  4. Nu inteleg basicaturile legate de Vadim, atata timp cat in emisiune au fost invitati Turcanu, Preda si alte coarde portocalii… Macar de la asta stii de la ce sa te astepti!

  5. @Dan: scuza-ma ca ma ocup la televiziune cu…televiziunea si nu cu purificarea clasei politice si impartirea lumii in buni si rai

  6. Felicitari pentru emisiunea de aseara. Chiar daca unora nu le place de Vadim,doua calitati ale sale nu le poate nega nici un om normal; Vadim este o adevarata enciclopeie si un mare patriot. Sigur are si pacatele lui,dar ce pamantean nu are pacate?
    Foarte buna si popularizarea d-lui colonel,un om de onoare. Merita sa mergi la P.Neamt pentru o emisiune. Dupa parerea mea cele mai reusite emisiuni le-ai facut in deplasare-acasa la M.Diaconu,la Craiova cu T.Gheorghe,pe Podul Basarab cu Oprescu etc. Dar grabeste-te,ca ardem de nerabdare.

  7. Emisiunea a fost mai mult decât echilibrată. Consider că Vadim e suficient de inteligent şi s-a comportat ca o consecinţă a faptului că ştia “cine” îl urmăreşte. N-a rezistat să nu te flateze un pic, asta fiind valabil nu se ştie până când ( evident 🙂 ).

  8. @drujbaru
    “Urmaresc si postarile dumneavoastra de ceva vreme, si imi pare rau sa o spun, de cele mai multe ori sunt lipsite de logica sau argumentatie. Sunt extrem de subiective, uneori chiar emotionale, de cele mai multe ori politicoase (imi vorbiti cu dvs, iar eu v-am tutuit…mea culpa) dar total lipsite de logica. In afara de admiratia si dragostea neconditionata fata de Victor 😛 eu nu mai pot desprinde nimic din postarile dvs. Nu e un lucru negativ, dar cand o persoana se manifesta exclusiv pe plan emotional, fundamentatia logica a discursului are de suferit. Atat despre dvs.”

    Ceea ce spuneti dvs.in ceea ce ma priveste este total neadevarat,si chiar jignitor pentru mine.Cred ca nu aveti dreptul sa ma judecati;dupa 18 ani de scoala serioasa,cu un servici de 28 de ani,cu destula responsabilitate,cu respect pentru cel de alaturi ,cu admiratie-nu cu dragoste neconditionata fata de dl Ciutacu,cu politete(care le lipseste celor ca Dvs.),imi spuneti ca am o lipsa fundamentala de logica.

    Cautati logica in alta parte,nu la mine,ca am destula;nu va obliga nimeni sa cititi ceea ce scriu eu -de ce o faceti?!Ca o sa va imbolnaviti de …ilogica,va indragostiti de Dl Vadim,chiar de dl Ciutacu,cine stie?!!

    IoanaP

  9. @ex: e atat de mare secretul, incat l-a mai spus si la mine-n emisiune, acum peste doua luni, tot Alin Teodorescu

  10. Victor, n-am de ce sa te scuz pt ca n-ai gresit cu nimic fata de mine. Ti-am inteles perfect punctul de vedere si de ce l-ai chemat pe vadim.

    dar nici nu ma poti obliga sa ma uit la ce nu pot sa privesc 🙂

  11. La interpreti de manele te uiti si-i asculti daca-ti plac . Mancam o mancare daca ne place gustul. Politicienii trebuiesc ascultati si judecati dupa vorbe si fapte.Nu ca sant draguti, simpatici sau ii injura ce cei ce nu ne plac.
    Romanii au mai votat unul care dadea cu capul in gura si ameninta cu tepe,plesnea copii ca , poate au spus ceva, ..nu stiu,a injurat? (ce jalnic), le-a placut ca statea cu paharul in mana,era de-al lor era popular, maneaua ma-sii !
    Romanii au fost solidari cu un derbedeu! Spun ca romanii au fost solidari ca sa inteleaga cei care l-au votat si care rag ca ceilalti nu santem romani.Pentru EI romanii sant numai 5 milioane cu tot cu furtisaguri.
    Nu-mi place Vadim dar am urmarit emisiunea cu atentie si am ascultat raspunsuri clare la intrebari concrete,consider ca a fost prea scurta .
    Da , o emisiune de la Piatra trebuie facuta.

  12. Ce limbă catifelată a încercat să-i dea domnul Vadim lui domnul Voiculescu pe la mijlocul emisiunii, noroc că l-aţi temperat reamitindu-i că până nu demult pentru România Mare Dan Voiculescu era Felix, devalizator de bănci şi ţară.

  13. @Drujbaru: Caracterizarea pe care i-ai facut-o lui Vadim este atat de aproape de adevar incat orice om normal la cap s-ar putea intreba ce cauta el la A3 (Dumitrescu, Ciutacu, Stoicescu), si chiar si la A1 (Capatos, Gherghe).
    Parerea mea este ca aceasta ‘lichea politica post-Decembrista’ (cum bine i-ai spus), are un competitor direct pe target-ul sau care de 20 de ani era stabil. Si anume, PPDD. Cum domnu’Dan trage pentru Base, iar orice procent conteaza, nentu’ Vadim trebuie reinventat mediatic si resuscitat cu electrosocuri, pentru a-si pastra votantii (nationalisti, antisemiti, etc.), care tind sa gaseasca fascinant noul PPDD atata timp cat PRM a devenit Circul de Stat in ultimii 20 de ani.
    In ordinea asta de idei, mi se pare genial titlul ales de Victor Ciutacu. Da, intr-adevar, a intinat nobilele idealuri. Intrebarea este: cam ce altceva ar mai fi dispusi sa faca cei din echipa A3 pentru a se asigura ca au tras cat de tare au putut in lupta vs Base? Intr-o balanta in care un taler este ocupat de nobilele idealuri si celalalt taler e ocupat cu jivine, lichele si momente penibile, cam pana unde s-ar inclina si mai cu seama, in ce directie?
    Daca am ajuns sa-l vad pe Vadim si la Vorbe Grele, dupa cate i-a zis lui Ciutacu, inseamna ca lupta-i atat de apriga si scoru-i atat de strans incat sunt convins ca ‘intinarea nobilelor idealuri’ chiar ar trebui inteles la misto (cum de altfel a si dorit gazda atunci cand a scris titlul), caci e de mult timp lipsit de intelesul strict emotional si sincer.

    P.S.: Daca ai vreo cateva milioane de coco si n-ai ce face cu ei, fa-i un partid clarvazatoarei Ildiko, seteaz-o pe un target sub cel al lui Vadim (adica rromi, cersetori, etc.), si cand ar fi pe la un 4-5%, ai vedea-o sigur la A3 in prime time ca sa inteleaga votantii ei ca trebuie sa voteze cu USL in turul 2. 🙂

  14. @Catalin I: ai o imagine extrem de idilica despre organizarea unei redactii de televiziune si despre resorturile care genereaza o emisiune. cine te citeste, isi inchipuie un staff electoral febril care croieste strategii si pune invitati potriviti pe lista. ai vazut prea multe filme

  15. @Victor Ciutacu: Prea multe filme cu siguranta am fazut. Lucru care imi da posibilitatea sa constat (apropo de ‘intinarea nobilelor idealuri’) ca urmeaza Tudor Gheorghe, imediat dupa Vadim. Ori sunt eu mai paranoic decat prevede legea, ori ai simitit nevoia unui dus rece ca sa-ti revii nitel din toate punctele de vedere. 🙂

  16. E greu sa ma mai inflameze ceva din peisajul public romanesc. Cu atat mai putin vreo intamplare din cel media. Raman cu regretul ca un tip de calibrul tau nu poate fi scutit de farsa macabra a participararii la a treia sculare din morti a lui Vadim.

    Chiar si de la imbatranitii in rele, aflati la butoane din vremuri antediluviene, asteptam ceva un pic mai imaginativ, ca reactie la impotenta politica a papuselelor electorale de ultima generatie, decat sa-l scoata din nou de la camara pe Tudor.

    Faptul ca, dupa trecerea prin mocirla tabloida de cea mai joasa speta, a venit vremea scoaterii in lume a subiectului in zona de inalt salon a mediei, e doar un pas normal in scenariu.

    Unica durere e aceea ca baietii nu au incercat alta adresa si nu poate fi decat accentuata de faptul ca tu le-ai si deschis usa, cand ti-au batut cu nesimtire la ea.

    Nu vreau sa merg prea departe cu scenariile conspirationiste. Ma incapatanez sa raman la convingerea ca esti un tip vertical si pe atat de putin coruptibil pe cat poate fi cineva in nemernicia care domneste peste tara aceasta.

    De aceea, as fi curios ce te-a determinat sa o faci. Sigur, dupa cum reiese si din comentarii, tipul e capabil pe seceta asta sa faca inca un oarecare rating, din gama facila. Dar tu nu pari a fi preotul acestei religii si sigur ai putea face rating si din piatra seaca. Nu ti-ar trebui Vadim ca sa convingi niste dependenti de otvism sa apese pe alt buton al telecomenzii.

    La nivel intelectual, iarasi ma indoiesc ca astepti ceva de la dialogul cu pricina. Omul e transparent si singurul avantaj pe care i-l aduc lecturile si verbul exersat in lungi decenii de propaganda e acela de a-l face un soi de chior in tara orbilor. Dar sunt sigur ca obiectivele tale au toate motivele sa fie mai inalte de atat.

    Ma fac vinovat, poate de lipsa de imaginatie dar raman la intrebarea: atunci de ce, monser, de ce?

  17. @T: sunt previzibile si cliseistice scenariile conspirationiste. unicul lucru care ma interzice e creionarea lor la doua zile dupa emisiune, cu semne de intrebare privind desfasurarea viitoare a ei. daca ai avea curiozitatea sa apesi pe linkul inregistrarii, probabil ca ti-ai explica unele nelamuriri.

  18. Aflandu-ma acolo unde iti clarifica fara urma de dubiu ip-ul ca ma aflu, am facut greseala impardonabila sa nu fiu suficient de atent la aspectul pentru care ma critici, fara indoiala in mod indreptatit.

    Am sa incerc sa repar eroarea si sa revin, in masura in care imi vei mai permite, dupa vizionarea emisiunii. Sper ca va fi cu scuze, desi natura dobandit suspicioasa ma face sa cred in continuare ca s-ar putea sa nu fie tocmai asa.

    In orice caz, multumesc pentru faptul ca ramai unul dintre putinii care prefera sa nu ignore eventualele accente critice. Chiar daca nu pot fi totdeauna de acord cu tezele si pozitiile pe care le sustii, ramai unul din putinii oameni din presa pe care gasesc in continuare suficiente motive sa ii respect.

    Mai mult ca sigur nu intamplator, ceilalti sunt gazduiti, cu o singura exceptie, de acelasi Mogul.

  19. Dupa ce mi-am facut, spasit, tema, trebuie sa concluzionez cu tristete:

    1. daca exclud complet orice explicatie “previzibila si cliseistica”, intrebarea mea initiala ramane fara raspuns.

    2. in ciuda tinutei, pe care nu ti-am contestat-o niciodata, emisiunea nu a facut altceva decat sa puna umarul la reintroducerea in lumea frecventabililor a unui personaj de care am fi putut (si ar fi trebuit) sa ne descotorosim, fara urma de regret, cel tarziu la sfarsitul anilor ’90.

    Omul a fost umflat si dezumflat dupa cum le-a folosit unora si altora, in diverse stop-cadre ale miazmei politice din ultimii 20 de ani. Presa a fost uneori pur instrument, alteori complice interesat in acest joc de-a balonul de sapun cu Vadim Tudor.

    Nu, Victor, sa-mi fie cu iertare, emisiunea nu m-a convins, in ciuda termenilor relativ civilizati pe care ai reusit sa ii impui, ca ar fi avut vreun rost in Romania, bantuita de saracie, mizerie, lipsa de identitate, lipsa de Dumnezeu, de morala, de repere, de orientare dar calarita pana dincolo de sleire de cateva gasti de nemernici, a (inca) inceputului de deceniu doi al secolului XXI.

    Cand ai invitat-o pe Udrea, te-am admirat cu adevarat. Daca ai face o emisiune cu Basescu insusi iara ar fi o poveste lipsita de echivoc.

    Dar intre regele nebun si nebunul permanent al oricarui rege da mai mult, cred ca il prefer pe primul si nutream speranta ca imi impartasesti aceasta preferinta.

  20. @T: daca i-as invita doar pe cei care-mi plac si pe care nu-i consider nocivi, ar trebui sa fac maxim o emisiune pe luna. Vadim are electoratul lui si, daca stii sa-l strunesti, ceea ce am aratat ca se poate fara vreun efort colosal, nu vad de ce nu i s-ar da dreptul la cuvant. faptul ca peste 400.000 de oameni s-au uitat in conditiile in care cantarile Pro TV rad totul in jur, desi publicul meu standard e suficient de taliban si exista riscul unui boicot, ma convinge ca n-am gresit. da, m-a jignit, la fel cum am facut-o si eu (ca raspuns) si s-a comportat cu altii, dar, daca as folosi acest criteriu, Basescu n-ar trebui sa fie invitat nici la zece ani dupa disparitia sa pamanteasca. si, totusi, intre altele pentru ca din meseria asta (de multe ori neplacuta) traiesc, am facut-o, la fel ca si cu alti lideri de partide. ca nu vrea el sa vina deja nu mai e problema mea. nu mi-e frica de nici un invitat. cat despre puterea mea de a legitima sau resuscita vreun politician, ma supraestimeaza lumea. daca as fi avut-o, azi aveam alt presedinte.

  21. Bine Vadim, da si ?
    Adica eu daca ar fi sa ma hotarasc sa il urmaresc, inregistrat ca sa ii vad desfasurarea de idei, tu cu ce m-ai momi?

    Dincolo de faptul ca ai reusit sa termini emisiunea fara sa faci atac cerebral care este o posibilitate real la orice emisiune in care e invitat Vadim. Deci dincolo de faptul ca Vadim obisnuia sa fie o problema pentru orice moderator – mai nou pare-se ca Antena 3 a devenit compatibila cu el ca uite si Razvan Dumitrescu l-a avut in emisiune si a supravietzuit bine mersi eu de ce m-ashi uita la show-ul. Cum l-ai descrie, tu cum l-ai curcumscrie tu intr-o fraza (pe show, nu pe Vadim) ?

    Ce-a vrut sa spuna Vadim ?
    Dar tu ce-ai vrut sa-i spui/demonstrezi lui Vadim ?
    Si de ce mi-ar pasa mie de astea?

  22. @laur22: nu stiu de unde ai dedus ca eu mi-as fi propus sa te conving sa te uiti

  23. Victor, iti multumesc pentru neasteptatul raspuns si clarificarea pe care o aduce. Sigur, nu pot sa cad de acord cu tine atunci cand spui ca te supraestimam. Nici un singur om din Romania, oricata audienta ar avea, oricat de respectat si/sau injurat ar fi, nu e capabil sa decida rezultatul unor alegeri. Cu atat mai putin impotriva unei masinarii ultra eficiente, in simplitatea ei, de masluit voturi.

    Dar daca exista cativa care pot misca, fara sa umble la buletine, un procent-doua incolo sau incoace, te numeri cu siguranta printre ei. Modestia nu isi are locul aici.

    Un alt punct in care imi permit sa te contrazic este acela in care sustii ca Vadim, fara sa fie atat impins, cat si tras in sus, ar avea vreo greutate specifica proprie in politica in Romania.

    Bazinul sau electoral e unul artificial (usor de creat rapid, mai dificil de scazut, dar nu imposibil, asa dupa cum a dovedit-o istoria recenta) iar faptul ca acel bazin, odata creat, poate fi ocupat de el e la fel de valabil pentru oricare alt personaj ar fi capabil sa joace, la fel de sau chiar mai credibil ca el, rolul respectiv.

    Bazinul e artificial, ocuparea lui cu Vadim e rezultatul aceleiasi munci de laborator.

    Sigur ca exista si niste hardlineri pentru care Vadim in sine si mesajul/problematica pe care le profeseaza (din ce in ce mai inept, trebuie sa admitem) inseamna Alfa si Omega. Dar pentru aia, vorba unui fotomodel celebru din anii ’90, nu merita nici sa te scoli nici din pat. Daramite sa strici atata energie cata e necesara pentru realizarea unei emisiuni tv.

    Sigur ca ma deranjeaza destul faptul ca in vremurile tulburi, tulburi pe care avem nefericirea sa le traim, bazinul respectiv a redevenit interesant. Dar daca ma enerveaza ceva cu adevarat e ca laboratoarele alea nu sunt in stare sa produca pe absolut nici un segment, niste politicieni cu vana, cu spirit, cu carisma celor formati inainte de 1989!

    Profesional, te inteleg. Asta pentru ca prefer sa pun mai multa valoare pe cuvantul tau decat pe nemernicele mele de suspiciuni.

    Sper sa gasesti si de aici inainte macar pentru ala un show pe luna despre care vorbeai, cate un personaj cu care sa compensezi..

  24. @T.:
    Multi presedinti de-a lungul istoriei au fost decisi de presa.

    Bazinul electoral al lui Vadim nu este unul artificial. E vorba de 3-5% sustinatori fanatici care-s cu el de 15 ani.

    In lupta actuala in care orice sutime de procent conteaza, ~5% ai lui Vadim e un procent extrem de tentant, mai ales in contextul actual in care PPDD sare de 15% intentie de vot, iar pelticul e clar ca trage pentru Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.