Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Da, e o inconsecvenţă. A doua într-un an şi jumătate de emisiuni pe Antena 3. Şi asta cât se poate de asumată. UPDATE: Abia acum am remarcat că bifasem ca prostu’, din greşeală, butonul comments off. Gata, e liber la postat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Hai, luaţi foc! Întinez nobilele idealuri..

  1. Nationalismul nu e desuet.
    (si da, ai fi putut sa te opresti la o singura inconsecventa…; acum, va urma si a treia, in spiritul proverbului italian? 😉 )

  2. Un pic nebun e, grandoman e, caracter infect are, e citit până la Dumnezeu şi trei palme mai sus, cred că nu e şi n-a fost hoţ ca parlamentar… Unde mai găseşti toate aceste “ingrediente” într-un singur om? Toate astea fac emisiunea de diseară/deseară ( 😉 ) mai mult decât de urmărit. 🙂

  3. Sigur ma voi uita. E o diferenta evidenta intre “Vadim la domnu’ Dan” si “Vadim la Ciutacu”. E ca de la o saorma cu de toate la restaurant libanez. Totusi, nu te astepta la revelatii cosmice. Omul are sa vina la tine in emisiune si are sa-si spuna agenda. Are sa exagereze si are sa minta, asa cum il stim. Poate oleaca mai mult. Vadim este – fundamental – un autist. Nu ai cum sa comunici cu el. Oricum, succes!

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu luam foc-chiar ne convine;nu intinati nimic.

    Dl CV Tudor respecta pe cei care merita acest lucru si arunca”vorbe grele”la cei efemeri,care dispar definitiv la un moment dat, ca pleava zburata de vant.
    Succes emisiunii.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  5. Initial,nu doream sa ma uit,insa reevaluind situatia mi-am dat seama ca daca am o problema o am cu Vadim,nu cu Ciutacu!Ziaristul nu discuta doar cu cei placuti lui(cum fac cei de la TVR,B1,INFO),asa ca pina la urma se anunta o emisiune efervescenta!!!
    Pune o masa,ceva intre voi:):):)

  6. Nu intinezi nimic,nu mai pot eu de elevatii care calcati pe cap si infometati de regimul PDL-ist o fac pe domnisoarele ravasite de spusele lui Vadim. Oricum se pare ca multi s-au lamurit cine ,,ii mitraliaza pe stadioane,, Parca ruptii aia de foame care isi scot ochii la cozile de ajutoare sunt produsul astora nu al lui Vadim. Sa vina Vadim!

  7. In mod normal nu m-as uita in gura acestui mitoman. Insa emisiunea va trezi interes (inclusiv al meu) din perspectiva abordarilor pe care le vei propune tu, si cum il vei struni pentru a extrage puncte de vedere interesante si valabile dintr-un personaj sinistru. Felicitari pentru alegere, in mod sigur va fi o emisiune de succes !

  8. @ IoanaP

    Cred ca habar n-ai de ce vorbesti.
    Vadim a porcait pe toata lumea, inclusiv pe Victor. Motivele pentru care este invitat la Vorbe Grele imi este neclar, dar la urma urmei Victor face ce vrea “la el acasa”. Dar sa spui ca Vadim respecta pe cine merita, este o aiureala lipsita de orice logica.

  9. Iubeste animalele .Nu are suflet rau.Isi iubeste NATIA ROMANEASCA.E iute la manie.Dar gura ,,nebunului,, ADEVAR GRAIESTE.Numai ca noua Romaniilor nu ne place adevarul.Ci doar minciuna,sa fim asupriti si inselati si furati.Vedem lucruriile cum sant si ne facem ca ploua.E un copil mic fata de ce le-as transmite eu in direct puliticieniilor sau ce le-ar transmite alti Romani.

  10. Vadim, serios? Fostul pupincurist ceauşist e mort d.p.d.v. politic, de ce să-l resuscitezi?

  11. @Valentin: adevaru-i ca de mine avea nevoie Vadim sa se scoale-n din morti. d-aia nu se ridicase el pana acum 🙂

  12. In afara de audienta, nu vad ce alt motiv serios ati avea sa coborati stacheta in privinta invitatiilor. Nu e nicio diferenta intre lingaii lui Ceausescu si lingaii lui Basescu.
    Aveam asteptari mai ridicate de la emisiunea dumneavoastra.

    Moderare placuta!

  13. am sa urmaresc emisiunea .Vor fi in fata doi oameni despre care as putea spune ca-i despart multe lucruri .Vadim vorbeste mult ,se lauda mult ,este iute la manie ,nu-i place sa fie calcat pe coada .Dar ,in acelasi timp poate este un om cu multa carte si atunci cand vrea are umor .Stiu de la oameni care i-au fost aproape ,ca in tinrete a avut o viata tumultoasa ,stie multe despre artisti si scriitori,pentru ca el a fost si un boem .Adevarul spus de el poate deranja ,dar a avut multa dreptate in multe cazuri .In orice caz nu are nimic de-a face cu coruptii vremii si asta-l face mult mai credibil decat multi care vorbesc linistit ,dar care au averi nejustificate .Succes !

  14. Vadim n-are infrastructură de partid în teritoriu. Singurul mod prin care ar putea intra în parlament e să apară la emisiuni de mare audienţă (aplauze) şi să zică nasoale de bozgori şi de piticot.
    Având în vedere că Tribunul a aruncat cu zoaie băsiste în campania din 2008 în A3, cred că ar fi fost igienic pentru voi să nu-l mai băgaţi în seamă.
    Just my 2 cents.

  15. Nene Victore, de’ nu vă săriţi la beregată n-o să aibă nici un farmec 😀
    Să mă bifezi pe lista de “urmăritori” 🙂
    Banzai!

  16. nu intinezi nimic. nivelul stachetei ridicat de tine in emisiunea “vorbe grele” ti-a dat dreptul sa inviti pe oricine. am sa ma uit la emisiune dar pentru prima data nu sunt interesat de opiniile invitatului, ci de prestatia moderatorului care stiu ca se va ridica la nivelul emisiunii sale. mult succes.

  17. Nu sant un simpatizant Vadim dar i-l ascult cu atentie. Si vreau sa-i spun celui ce a spus mai sus ca Vadim e mitoman,ca in afara de exagerarile cunoscute mai toate spusele sale s-au adeverit.Oricum trebuie apreciata consecventa in problema nationala pe care noi o ignoram adeseori.Diseara sant prezent.

  18. vadim confunda pamfletul cu insultele.asta il face mai putin anost decat altii.cand vine vorba de solutii,la fel ca toti,schimba subiectul;sau,cel putin,asa da impresia.are,insa,o calitate:nu e corupt.Sper sa fie in forma,sa faca,macar,show.

  19. Da’ ce, Vadim nu este si el reprezentantul unor romani care l-au ales? N-ar trebui sa vedem ce are si el de spus? Stiu ca cam “exaltat” dar e bine sa-i stim pe toti. …parerea mea..

  20. @ simplu

    Scuze, Victor, dar simt necesar sa clarific de ce am spus ca Vadim e mitoman.

    “simplu”, mi se pare ca personajul are tendinta patologica de a minti (si de a se da mare), altfel nu-mi explic de ce permanent inventeaza sondaje “secrete” care ar exista la Cotroceni, sau pe care le-ar sti doar el si securistii lui pensionati, sondaje in care apare, evident, cu prima sansa la alegeri. Apoi, inventeaza permanent porcarii la adresa adversarilor politici si a multor oameni din presa. De aceea, in opinia mea, va fi interesant de vazut cum va reusi Victor sa scoata aspectele interesante si pozitive la iveala dintr-un personaj care s-a compromis prin zoaiele pe care le-a revarsat din 1990 incoace, inclusiv ca si Alcibiade.

  21. DAca ne gandim bine criza economica din 1928 l-a adus pe Hitler la puterea Germaniei apoi stim cu totii ce a urmat. Speram sa nu se repete istoria

  22. Promovarea lui Vadim de catre A3 – de luni bune, nu de acum – e o greseala (nu atat de evidenta pe cat se va dovedi dupa alegeri)… Stiu, acum pare OK, Vadim trage cu artileria grea in Basescu-Udrea-Boc, carevasazica e cu noi… Dar, dupa ce se va vedea intrat in Parlament, o sa ne lase cu buza umflata, intrand in coalitia de guvernare formata de Basescu. Asta asteapta de 20 de ani sa guverneze si el ! E clar ca va accepta orice sugiuc aruncat de Basescu (probabil Ministerul Culturii), pentru a face uitate toate acuzatiile pe care le revarsa acum fara numar asupra celor care guverneaza astazi. Asa a facut si inaintea alegerilor parlamentare din 2008, cand – pentru un amarat de mandat (de cateva luni) de vicepresedinte al Senatului – n-a ezitat sa-i linga gaoaza basinosului si a haitei din subordine pe toata durata campaniei electorale. Asa ca, prin expunerea generoasa care i se ofera (de catre Razvan Dumitrescu, in special), i se face un deserviciu enorm USL-ului, pentru ca PRM va atrage voturile multor nemultumiti (cu mintea mai inceata) de guvernarea actuala, care altfel ar fi ingrosat procentul USL. In fine…
    Acum ceva timp, spuneam aici ca UDMR-ul ar trebui pisat permanent cu urmatoarea intrebare: va intra intr-o alianta de guvernare alaturi de PRM ? Astazi iti propun aceeasi intrebare pentru Vadim: va intra PRM intr-o alianta de guvernare alaturi de UDMR ?

  23. Complet de acord cu cele spuse de mai sus. De ce sa nu fie invitat un europarlamentar la un talk-show politic?? Sunt totusi extrem de curios ce-o sa iasa, desi nu cred ca rezist mai mult de 10 minute.

  24. @Lucian Dobrovicescu: +1

    @bond-escu: well, important e sa nu fie nici-un
    pahar cu apa pe masa aia, iar intrebarile sa nu-l
    enerveze :))

    Eu imi aduc aminte de ziua cu tambalaul cu
    sediul si apelativul deloc magulitor +
    elogiile aduse viceprimarului in aceeasi zi
    (cind o fi spus adevarul ?!) 😀 .

    E mult de spus: anii ’90, apropierea si
    distantarea de hahaitor, de Gigi, de oricine,
    ce a spus fatza de MS, apoi de Ion Iliescu, de
    tigani, unguri, evrei, gay, etc, hemoragia de
    membri de partid (marcanti), toate deversarile
    din publicatiile alea doua fatza de oricine
    indrazneste sa-l critice.

    In ceea ce priveste nationalismul, iubirea
    de tara, religia, astea-s nu lucruri cu care
    sa jonglezi verbal.
    Am vazut miscari nationaliste si mobilizare
    de partea cealalta a planetei si e cu totul
    si cu totul altceva decit aici, pe malurile
    Dimbovitei.

    E citit, dar asta nu-i absolva tot ce a spus
    ori scris de-a lungul timpului. Cu toate
    astea, n-as putea sa-l injur, dar nici sa-l
    pup. E cunoscut “ca un cal breaz”, unic si
    parca desprins din creatiile lui Caragiale.

    Off-topic:
    Apropo de habotnicie, ingustimea mintii si
    toate cretinismele specifice unora dintre
    conationalii nostri: in Craiova a fost parca
    acum citeva zile o dezbatere pe tema ciinilor
    comunitari (in 20 de ani nu s-a facut nimic,
    acuma e pusa pe tapet, din ratiuni electorale,
    iar partizanatul pro/contra e politizat si
    produce greata); un domn care era impotriva
    maidanezilor a spus o fraza: “da ce, noi sintem
    budhisti ? noi sintem budhisti sa ne placa
    animalele si microbii ? noi sintem crestini !”
    No comment !

  25. Sa vina Vadim asa,pentru sare si piper si pentruca in acest razboi al romanilor cu cei alesi tot de romani,s-ar parea ca trebuie permis totul.Dar e bine de stiut ca nu in el sta salvarea si,mai ales ca,probabil,ar schimba fara ezitare barca daca i s-ar parea profitabil.Si nu pentru natiune.

  26. Lasa-l pe el sa ia foc in emisiune!Cu conditia sa te lase intreg. 🙂 Presupun ca il va ataca pe Base,stiu ca de obicei asa face,desi nu cred deloc in sinceritatea demersului.Vizionarul asta de Base si-a facut niste calcule gresite,cand a dorit sa-si impuna dictatura prin parlament(parlament unicameral si alte prostii),legand toata problema de deficitul de 3% cerut de UE(treaba era stiuta de ceva timp).Bineinteles, e chestiune si de campanie electorala .Totul in beneficiul puterii.Vrea revizuire?Bun ,alegeri anticipate si comasate.Desi sunt sigura ca nu vor face asa ceva.Revizuirea va fi tema de campanie electorala pentru pd.Daca n-as sti ca si Bucurestiul incepe sa simta criza,as zice ca ar mai tine aceasta tema de campanie.Base s-ar putea sa aiba o surpriza extrem de neplacuta in caz de referendum,populatia sa zica nu revizuirii.Si daca mai trebuie sa dam si bani la fmi,cine stie cu ce conditii…

  27. @Victor
    Să fie treaba şi mai kinky: Dacă-l aduci şi pe Băsescu eşti fanul meu 🙂

  28. Sunt extrem de curios ce o sa iasa, sper doar sa nu vorbeasca peste tine, cum face cam cu toti moderatorii. Asta ma scoate din minti, ca in rest-nu cred ca o sa ne spuna vreun lucru nou. E greu de facut un pariu in “meciul” asta, dar sper sa ne tina macar conectati. Pana nu zboara toate Antenele “da pa” cablu.

  29. Victore,

    Vadim face parte din acei oameni care au invatat, au citit, au devenit culti dar din pacate nu au reusit sa ofere inapoi catre societate prea multe lucruri bune (“parerea mea” ca sa-l citez pe Vacaroiu).

    Pentru un om ca Vadim este surprinzator ca discursul sau cuprinde prea multe afirmatii exagerate sau care nu au legatura cu realitatea.

    De asemenea, mi se pare ca omul si-a construit, cel putin in discursul public, o realitate personala care este diferita de cea perceputa de multi dintre noi.

    In sfarsit, modul in care isi alege colaboratorii explica in mare masura “succesul” lui din ultimii ani. Acum ceva timp, un sef al meu, la o petrecere corporate, mi-a spus, uitandu-se in jur la subalternii sai, ca-i pare bine ca nu este cel mai destept din sala (evident nu era nici cel mai prost). Omul a fost unul din cei mai buni manageri pe care i-am avut iar realizarile lui in firma au fost notabile. Vadim a lipsit la lectia asta (la fel ca si Bashe de altfel, si nu numai).

    In concluzie, nu stiu daca din ce am scris mai sus poti sa extragi niste intrebari (sper ca nu mi-a murit modestia intre timp). Daca da, mi-e teama ca vei suporta, in locul meu, atacurile verbale ale “tribunului”.

  30. Din partea mea, sa vina oricine care are ceva interesant si inteligent de spus. Se pot spune multe despre el, insa, ramane unic prin istoria invatata pe de rost, intrigile duse la extrem, circ si drama, oratoria excelenta si netarmurita lui dragoste de sine si de popor. Are multe de spus, esti poate singurul care va reusi sa scoata ce este mai bun din el. Succes!

  31. Domnul Victor, eu mi-am spus o parere. Si,chiar daca nu va place placere sa recunoasteti, Vadim este patriot si un mare om politic. De aceea spuneam, v-ati dat seama, pana la urma, de valoarea sa, si obtineti rating. Hai Vadim, hai Ciutacu!

  32. A fost invitat si pe la Razvan Dumitrescu destul de des in ultimul timp.Personajul e mai apropiat de “acces direct” decat de “vorbe grele”…Nu trebuie sa-mi spuna Vadim cine plateste pt guvernarea asta catastrofa…stim cine,noi prostimea…si exact “liderii astia extremisti” cu discurs anti base si anti sistem,vor fi primii care vor sari in barca marinarului daca vor fi semnale la anu’ ca rahatii astia ar putea castiga iar.

  33. Pe Razvan Dumitrescu il inteleg. Vine de la RTV unde i-a intrat in sange ca lupta pentru rating este acerba asa ca-l invita de 5-6 ori/luna doar pentru rating si ca sa-si ofere singur sansa sa spuna de 10-15 ori intr-o emisiune “stau si ma’ntreb…*ceva/orice*…?”.
    Faptul ca-l aduci si tu naste in mine urmatoarele intrebari la care incerc sa-mi raspund singur, pentru ca oricum tu n-o s-o faci (daca vroiai, ai fi dat o explicatie in prealabil, odata cu postarea acestui promo):
    1) O faci pentru rating?
    Nu cred. Daca erai ahtiat dupa rating spargeai si tu un laptop in direct, sau iti mutai si tu emisiunea in studioul de la ‘Acces direct’.
    2) Ai pierdut vreun pariu la babaroase?
    Probabil. O fi fost ceva de genul ‘adevar sau provocare’ si ai vrut sa le arati colegilor ca te tine sa-l aduci, chiar daca te-a facut albie de porci.
    3) Ti-a impus-o sefu’/trustu’?
    Nu cred. Daca s-ar ajunge pana acolo incat sa-ti fie impusi anumiti invitati sunt convins ca ai avea demnitatea de a-ti da demisia.
    4) Conteaza orice voce anti-Basescu incat sa nu mai conteze animozitati anterioare atata timp cat orice minut in prime-time e folosit intru ocararea actualei oranduiri?
    Probabil si posibil. Altfel nu-mi explic cum o vietate precum Vadim poate sa se mute de la Capatos unde target-ul emisiunii are IQ subunitar si reale probleme de ordin sexual, in studiourile A3 la emisiuni despre dezbateri politice ce se vor cat se poate de serioase.
    5) Relatia dintre tine si el nu este atat de taioasa precum pare, fiind umflata mai mult de catre presa, iar el iti este chiar simpatic si ai vrut sa treci peste jignirile pe care ti le-a adus, pentru ca mergi pe ideea ca e mai bine cu Vadim decat impotriva lui Vadim avand in vedere sudalmele la care-i supune pe cei care-i sunt potrivnici?
    Tot ce-i posibil. Altfel nu-mi explic cum de recurgi si tu la reevaluari, reaprecieri, inconsecvente si softcore-isme.
    Nu consideram ca esti un om cat se poate de categoric, al carui suflet nu poate fi indoit de absolut nimic odata ce i s-a pus pata, dar o asemenea reevaluare sau inconsecventa (indiferent cum vrei sa-i spui) este cel putin identica cu cele ale lui Basescu.
    Cam asta-i motivul pentru care am destule intrebari in legatura cu gestul tau. Ar fi chiar ironic sa constat in viitorul apropiat ca neavand raspunsul in legatura cu decizia ta de a-l reevalua pe Vadim, sa ma faca si pe mine sa recurg la reevaluari mai dese. Din pacate, reevaluarile sunt un proces in lant si din cate observ (cel putin in ce ma priveste), tind sa ma inscriu in trend. Nu in sensul in care blogarasii tai par sa go with the flow, adica “te sustinem orice-ai face Ciutacule…tu stii mai bine…emisiune placuta…o sa ma uit…iti tin pumnii… etc.”, ci in sensul in care simt nevoia sa fac un pas inapoi si sa incerc sa inteleg mai bine decizia unei persoane pe care consideram ca am ‘citit-o’ destul de binisor.

    Esti sigur ca urmaritorii tai (tv, ziar, blog) nu te vor reevalua niciodata si ca nu vor fi inconsecventi in ce priveste cariera ta in mass-media, atata timp cat tu dai dovada de razgandeli la 180 de grade fara nici o explicatie?

  34. @Drujbaru
    Ma insultati ca imi spuneti ca habar n-am ce vorbesc;dar nu sunteti un om realist,pragmatic,habar nu aveti Dvs. pe ce lume traiti;eu stiu ca a avut discutii contradictorii,poate insulte chiar ,la adresa dl Victor Ciutacu.Dar asta nu e definitoriu pentru caracterul si valoarea unui om;n-ati inteles ce am spus.Incercati sa priviti in mod pragmatic tot ceea ce ni se intampla.
    Astept sa va cereti scuze.

    Cu respect,
    IoanaP

  35. Tribunul are o memorie fantastica si o cultura generala de geniu, pe care foarte rar le intalnesti la vreun politician.
    Este un personaj haios, daca stii sa-l privesti, un adevarat dinozaur al politicii.
    E cam pervers, n-ai baza cu el daca te duci la drum. Si cel mai diliman personaj pe care l-am cunoscut in mass-media.
    E bine sa-l asculti, dar sa nu-l iei prea in serios. E delicios!

  36. Ii multumesc domnului presedinte Corneliu Vadim Tudor pentru raspunsul pe care involuntar l-a dat tuturor intrebarilor mele.
    “La RTV sunt interzis. Numai la A1 si A3 sunt inventat…pardon, invitat.”
    Ok, am inteles. 🙂

  37. @ bond-escu
    @ vlad
    Multumesc amandorura, mi-ati dat o lectie despre democratie. Am postat un comentariu, in care si eu, ca si altii condamnam invitarea lui Vadim la emisiune.
    Intr-adevar (bond-escu) un bun jurnalist nu invita numai pe ce-i pe care ii place, ca doar nu suntem la TVR 1.
    Intr-adevar (vlad) Vadim este si el reprezentantul unei bune parti din populatie, ca doar nu s-a ales singur, sau prin frauda ca EBA, europarlamentar.
    Inca o data va multumesc!

  38. Poti sa nu fii de acord cu excesele verbale ale lui Vadim Tudor,ceea ce niciun om normal nu agreeaza si nu tolereaza,dar faptul ca am ajuns sa ii dam dreptate dupa 20 de ani, ca ungurii isi bat joc de noi,e chiar trist. Nu imi place sa pun etichete pe natii,etnii,apartenente religioase si nu accept ca un om cult s-o faca,dar aici eu cred ca UDMR si Minoritatile n-au fost corecti fata de romani.Noi tragem acum cu totii,si ungurii sau minoritarii de rand,la fel cu noi,pentru privilegiile de la putere ale unor grupuri mici care inclina balanta.Oamenii astia nu-si mai aud si nu-si mai onoreaza alegatorii.Suntem datori sa strangem si noi randurile,cu toti cei care vor sa se bata, ca sa scapam de ciuma portocalie,chiar daca e vorba de Vadim Tudor. El poate fi un tip extrem de agreabil,e un tip simpatic,daca pastreaza decenta si masura.Ma uit la emisiune si imi place ! Ai un talent sa interactionezi intr-un fel aparte cu oameni greu de stapanit!Esti foarte tare,dom’le!

  39. Buna seara d-le Ciutacu,

    Excelenta emisiune!
    Va rog sa va duceti la Piatra-Neamt-dl col(r)Mierlici merita tot respectul.Il respect si ma doare ca e bolnav.Ii doresc din inima ani mai buni si SANATATE.Aveti acest drept si respect pentru oameni-oameni.Restul,ciurucurile,nu ma mai intereseaza.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    Ioanap

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.