Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Gura bate curu’ şi forma bate fondu’

Gura bate curu’ şi forma bate fondu’

Oprescu ajunge cu două minute înainte de emisiune. Se dă jos grăbit din maşină, ne pupăm, îi pun microfonul în braţe şi-o luăm la picior pe pod. Abia avem timp să parcurgem distanţa de la studioul mobil până la locul de pornire a transmiei. În drum, îl întreb dacă facem o ipocrizie şi vorbim între noi instituţional. “Hai, coane, să vorbim ca de obicei, cum ne vine la gură, că altfel nu ne crede nici dracu’!”

Sorin e, alături de Serghei şi de Mădălin, unul dintre oamenii cărora mi-e greu să nu mă adresez la per tu în emisiune. Şi când am câte o iniţiativă de instituţionare a dialogului, mă iau ei cu “bă”, cum a fost vineri, şi mă umfă râsul. Ajung acasă, iar Mana, în continuare cel mai mare şi sincer critic al meu, îmi spune: “A fost foarte mişto, dar ţi se va reproşa că prea vă tutuiţi şi vă bateţi pe burtă. Sper c-ai trecut asta la riscuri asumate”. Da, am trecut-o şi mă distrează cei care nu rămân (după o discuţie de o oră) cu vreo bucată de conţinut, ci descoperă, după vreo 4 ani de emisiuni cu Oprescu, pe care nu le-am făcut în baie, ci pe sticlă, apa caldă de la bloc: Victor şi Sorin vorbesc liber între ei la tv. Pentru, din păcate, mulţi dintre concetăţenii noştri, respectul nu se câştigă prin fapte, ci prin mestecatul de vorbe.

Pot să fiu fals de dragul conveţiei, am talentul ăsta, dar nu vreau.

P.S. Triştii au uitat să mă acuze şi că Excelenţa Sa Primarul General al Capitalei, profesor universitar doctor Sorin Mircea Oprescu, leşinat de sete, a pus mâna pe pet-ul de Dorna (cu etichetă), l-a desfăcut în direct şi a ras o gură sănătoasă de apă plată fix când erau camerele pe el. Aşa că-i aştept la stadion, să facă valul

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Gura bate curu’ şi forma bate fondu’

  1. Ce parere ai de nesimtita de Udrea ???
    ” Smecheri ca Oprescu ” … E tare sau ce ???

  2. LOL. Sa vorbesti cu “dvs” cu un prieten chiar
    si in direct mi se pare “de porc” / ipocrizie.
    sa fie oare tara “curvelor virgine” ? hmmm… :))
    da… bine, eu aveam un raspuns universal pentru
    dilema asta existentiala: “IETE PÎRŢ !”

    off-topic: parca termenul de “Excelenta Sa”
    ii e atribuit lui Boc, nu ? 😀

  3. sper ca nu eu sunt “tristul”… eu am vazut cadrul cu mana batatorita de vreme, aceea care e drept,acu am vazut… e langa apa aia… tot ce am vrut sa spun e ca omul asta a salvat mii de vieti cu mainile alea, ca a construit si a terminat ceva pt noi. daca era dupa mine putea sa bea si sampanie. dr Oprescu e un om superb.

  4. Nu vad de ce ar fi o problema ca a baut Dorna, nu este nici prima si nici ultima emisiune in care se intampla ceva asemanator. Asta ar insemna sa nu se mai transmita imagini de la conferintele de presa pentru ca si acolo sunt sticle de apa pe masa, imagini din restaurante si cluburi etc….

    Respect pentru Oprescu, arata ca nu a uitat cine l-a sprijinit in campanie.

  5. Domnule Victor Ciutacu, baga linioara ne linioara am pusca-n pastrarea formalitatilor de dragul etichetei.
    Daca tot se vrea schimbarea Constitutiei, rearanjarea geografica a tarii si autonomia secuilor, eu propun sa eliminam si persoana 2-a si a 3-a din gramatica limbii Romane.
    Varianta Americana e perfecta, unde “you” poate insemna si “tu” dar in acelasi timp si “dumneavoastra”. Dar nu, noi suntem mai cu mot.
    Ai avut o emisiune unica in materie de ‘live TV’ din punctul meu de vedere, iar pentru televiziunea din Romania sper sa fie ce a fost Pulp Fiction in cinematografie. Adica momente de cotitura de la care sa se schimbe brust mentalitati si sa se naruie preconceptii. Dar pentru multi e greu de facut diferenta intre o disctutie libera si o discutie lipsita de bun simt. In general astea sunt persoanele care se imbraca in costum dar nu se spala la subrat, luate in comparatie cu persoanele curate imbracate in blugi si camasa. N-ai ce sa-i faci cand unii vor sa scoata curu din gaoaza.

  6. Victor,

    Felicitari pentru emisiune. Cadrul de desfasurare si de transmisie a fost de cea mai buna calitate. Aproape m-am simtit la finala Champions League 🙂

    Cred ca a fost una din cele mai reusite emisiuni ale tale.Astept cu nerabdare transmisia de pe Stadionul National 🙂

    Cat despre astia de vorbesc doar ca sa se afle in treaba, lasa-i in pace.Isi vor primi “rasplata” la timpul potrivit.

    Tot respectul ! Distractie faina in Turcia!

    Offtopic: Lingaul asta ce mai vrea ?

  7. Ce tara ce curve virgine !!!…
    Pute de ipocrizie si falsitate !!!…
    Lasa ca or sa ne ” reguleze ” acum maghiarii , ca doar ” stam ”bine , nu ???
    Bravo lor : pe noi nici daca ne-ar impusca in drum ca pe vremea lui Horty , nu am face nimic !

  8. @MihaiT: o suge si el pe bani. i-au comandat stapanii o muie, a executat-o fara cracnire

  9. @Victor Ciutacu: Las-o naibii de treaba bre. Ce fel de stapani avem incat sa fie atrasi de hidosu’ ala? Bleah!

  10. Mi-a ieşit ceva pe piele, am făcut o alergie
    La minciună, indolenţă, ignoranţă şi prostie…
    Nu văd unde e marea problemă…dacă doi oameni sunt prieteni, atunci de ce mama hingherilor nu îşi pot spune “tu”??? pentru că emisiunea e în direct şi, vezi doamne, se oripilează cretinoizii???
    A propos de titlul tau, poate ca ar merita sa arunci un ochi peste asta

  11. Victore,
    Emisiunea cu Dl. Oprescu despre inaugurarea pasajului Basarab a fost super. A beneficiat de un motiv extraordinar: realizarea uneia din cele mai frumoase si utile constructii urbane si de infrastructura. Ceva ce ne-a lipsit si ne face sa ne simtim prost cand ne intoarcem acasa din strainatate.
    Emisiunea ta si realizarea pasajului este una din florile care ar trebui sa aduca primavara (sa ne faca sa ne simtim mandri de noi insine).
    Din pacate inscriptia pusa de doctor (“Inceput de Basescu si terminat de Oprescu”) spune, cu multa amaraciune, cat de impotenti suntem si cata rea-vointa exista in CGMB (si nu numai). A fost nevoie de 11 ani pentru ca sa faca un pasaj care ar fi trebuit sa fie terminat in doi-trei ani. La fel este si cu autostrazile.
    Emisiuni ca cea de vineri seara fac diferenta fata de celelate emisiuni (de la Antena 3 sau de la alte televiziuni). In sfarsit exista un eveniment pozitiv care este relatat cu decenta (fara critici tampite sau laude desantate). Din pacate, ca si in cazul pasajului, o singura floare nu este suficienta.

  12. Victor mi-a placut emisiunea de vineri seara cu Sorin Oprescu. Un dialog normal intre doi prieteni vechi. Si daca acum a fost despre Pasajul Basarab si alte subiecte pe linga cu atit mai bine. Ai spus-o si tu a spus-o si Sorin Oprescu o stie o tara intreaga – ideea acestui pasaj i-a apartinut lui Traian Basescu care s-a razboit vreo 4 ani cu Adrian Nastase pe tema asta. Nu am memoria scurta! Laudabil efortul tuturor celor trei primari Basescu, Videanu si Oprescu sa duca la bun sfirsit cel mai mare pasaj (pod) din Romania de pina acum. Si mai laudabile efortul si consecventa domnului Sorin Oprescu de a face tot posibilul pentru a fi finalizat intr-un timp rezonabil! Ca azi a fost dat in folosinta din punc de vedere legal e in regula! Ca ISC obiecteaza ca stai sa vezi ca nu a facut primaria receptia la terminarea lucrarilor….nu are nici o importanta! In mod sigur la ora asta in zona pasajului functioneaza restrictii de trafic specifice perioadei de realizare a lucrarilor. In atari conditii comentariile ISC sunt doar niste obiectiuni strict politice…asa ca sa nu le dea glas Elena Udrea i-a pus pe nefericitii aia sa le spuna!

  13. Oooooo , Victor , ai atins EXCEPTIONAL sensibila tema a ipocriziei modului de adresare raportat la RESPECTUL REAL pe care il purtam respectivei persoane ! 🙂
    Multi uita sau SE FAC ca nu inteleg diferenta dintre formula de adresare , de multe ori falsa , libidinoasa , cu scopul vadit de a mai “culege o scama” de pe haina interlocutorului si RESPECTUL SINCER fata de respectiva persoana , si care se concretizeaza PRINTR-O MULTIME DE GESTURI MARUNTE SI ATITUDINI CARE DEMONSTREAZA CLAR acest lucru … !!!!!!!!! 😡

    Respectul SE CASTIGA , nu se cere ; respectul SE DEMONSTREAZA , nu se formuleaza (nu se “spune”) …! 😉

    Uitam ca americanii , chiar cu functii diferite si , culmea , cu diferente MARI de varste (si de 30 de ani) ISI SPUN PE NUMELE MIC (!!!!) , asta NEINSEMNAND ca nu-si acorda respectul cuvenit functiei sau varstei . 😛

    Si un mic exemplu personal: O persoana cu 3-4 ani mai in varsta decat mine , si cam de-aceeasi varsta (daca nu mai tanar) cu majoritatea restului colegilor , a devenit noul nostru director ; pe langa faptul ca toti eram , inainte , la “per tu” (inclusiv cu nevestele unora care lucreaza cu noi) , ba chiar ne-am mai si certat cateodata pe probleme de servici , acum ACEEASI COLEGI de-o varsta cu el (deci mai batrani ca mine) , i se adreseaza CU UN VADIT MALITIOS si LIBIDINOS “domnu’ director” in sus , “domnu’ director” in jos , DAR NESCAPAND OCAZIA DE A-L BARFI SI A-L FACE INCOMPETENT PE ASCUNS !!!!! Bleah ! Mie unuia mi-e al naibii de greu sa gasesc formula potrivita de adresare , vis-a-vis de teatralismul celorlalti , pt. ca n-as vrea ca omul sa creada ca “ma bat pe burta cu el” (nici de el nu pot sa spun ca ar fi destul de subtil in a sesiza nuantele) , dar si o adresare nejustificat-protocolara imi suna ca dracu din gura mea … ! 😈

    Stau si ma intreb , oare , lingaii astia ipocriti , daca nevestele lor le deveneau directoare , chiar si acasa , IN PAT , li se adresau cu:
    “Doamna directoare , binevoiti sa va asezati intr-o pozitie sa putem sa ne copulam ???” 😆

  14. V’a stat bine amandurora asa cum ati vorbit. A iesit excelent. Acum hai sa fim tipicari, sa lasam lumii senzatia ca suntem mai mult sau mai putin “educati” – ca lumea asa judeca. Mi’a placut mult naturaletea si lucrul asta va face pe dumneavoastra, dar si pe primarul Oprescu, niste oameni populari. Vreau sa spun ca forma discutiei nu a coborat cu nimic nivelul mesajului si ca nu mi se pare normal/anormal sa fi discutat altfel. Uite un om care nu e de lemn…
    Singura obiectie in legatura cu transmisia (dar nu e vina dvs. sau a echipei): nu a fost HD, asta pentru ca postul inca nu transmite in format HD.
    Felicitari echipei pentru transmisie si dvs. pt interviu.

  15. şi pentru că am uitat ceva mai devreme, vacanţă plăcută (şi nu poate fi decât plăcută dacă eşti undeva aiurea, chiar şi la turci) şi sper să nu uiţi să te mai şi întorci, pentru că unii ţi-ar simţi lipsa.

  16. Don ciutacu, dimineata m-am pripit si-am declarat aici ca ceva mai penibil, mai deplasat, mai jenant, mai de cacao, decat boc vizitand emfatic rahatul ala de trei km din centura clujului, dupa minunea podului, nu exista! Imi cer scuze, m-am pripit! Exista! Duduia cocos, despletita si oparita rau la orgoliu, cu ultimile resurse de venin, l-a declarat, ofticata la culme, pe don doctor, smecher! Ca adica din smecherie si viclesug s-a ridicat minunea aia plina de lumina si eleganta iar don doctor doar s-a prefacut! Cam cata oftica si disperare sa adune cucoana asta, ca sa se umple de ridicol, pe ea si pe toti cei pe care-i reprezinta, in ochii unei tari intregi, in loc sa se faca mica si sa nu mai atraga atentia asupra nimicniciei lor?! Deci nu numai ca-s japite dar ies in frunte ca paduchii, nu cumva cineva sa uite ca exista! Si nu va mai faceti probleme, emisiunea a fost unica si de mare impact, doar ofticosii se leaga de modul de adresare! Cred ca multora li s-au marit ficatii, restul e apa de ploaie! Felicitari si dixtractie maxima in vacanta!!

  17. Mama mea, D-zeu s-o ierte, avea o vb. care suna asa Da Doamne minte cui n-are, ori o ia si cat o are. Dar mai ales celor care pretind ca sunt academicieni si au pretentii la pers.
    a-III-a. Si ce daca ati avut un dialog ca intre prieteni, e firesc. Eu va felicit pt.tot ceea ce faceti. Ati demonstrat si o faceti in continuare ca se poate face ceva frumos si cu folos in aceasta minunata tara. Am scris minunata, nu intamplator, eu am plecat din tara in urma cu doi ani, nu au toti vesticii minunatiile care le avem in tara noastra. Pacat de portocalii care au inflorit la cele doua palate (Cotroceni si Victoria),dar ma rog, asta-i alta garnitura.
    Iti doresc din plin suflet sa ai parte de o vacanta minunata, iar doctorului multa putere si forta pt a-si continua proiectele, chiar daca franarii vor incerca sa-l incurce, cu pedala de acceleratie la maxim inainte.

  18. Aţi mai avut dumneavoastră un articol, referitor la “feisbuc”-ul udrei, în care “negociaţi” un “link” la ea pe perete dacă îl invitaţi pe cotrocean la emisiune.:)
    Mai lansaţi o ofertă: promiteţi să vă “tutuiţi” cu oricine construieşte în România poduri, autostrăzi, şcoli, spitale…
    Ştiu că există (din păcate doar teoretic) posibilitatea să ajungeţi “familiar” cu udrea sau boagiu, dar poate aşa se mai vede şi o ţâră de asfalt p-acilea.
    Cu stimă!

  19. Se nimereste sa se mai intample si in tara noastra cate un lucru bun. Apoi incepe sa fie totul patat si aruncat in derizoriu.
    Respect, numai bine!

  20. Ultimul mesaj/off-topic/*re la un subiect
    din sezonul asta, apropo de gura maselor
    si “somitatilor” de cica ne conduc si care
    ciriie la “spartul tirgului” si de o zicere:

    oamenii marunti vorbesc despre alti oameni;
    oamenii mediocri discuta despre starea vremii;
    oamenii mari polemizeaza pe marginea unor idei.
    O zi in Romania e de nepretuit.
    Voi despre ce discutati ? 🙂

    O vara frumoasa la toata lumea.
    Daca se intimpla ceva pina in 2012,
    sa-mi dati si mie de stire 😉

  21. Sunteti tratament pentru sufletul si psihicul meu,vorbele dumneavoastra le simt plecate din mintea mea si sunt convinsa ca nu numai a mea .
    Sunteti picatura magica,amara pentru unii…ce reuseste sa astupe la propriu, intregul ocean plin de”colorati si colorate”..portocaliu..si ..blond predominant .
    \ As vrea un face to face cu d-na Udrea ….puteti aranja ceva ????? Am niste VORBE GRELE de care vreau sa scap …nu stiu cat le mai pot duce (avem cam aceeasi varsta, deci nu va fi nici in avantaj nici in dezavantaj ..Ce naiva!!CLAR CA VA FI IN AVANTAJ …ca peste tot .SUNTETI DE ACORD ?????!!!!
    Felicitari !!!!!!si Multumesc !!!!!!

  22. Offtopic: Ai vazut editorialul urat-mirositorului KKartianu? Vaya mierda!!!

  23. Las’ că-s mai originale dialogurile astea plecate de la suflet decât fel şi fel de “fandoseli”, care mai de care mai ipocrite. Până la urmă, dacă vă cunoaşteţi bine şi sunteţi prieteni, care-i problema, deşi, vreo 2-3 se declarase “cam deranjaţi” ? Mie unul mi-a plăcut şi acest dialog, şi cel cu Mădălin Voicu, şi cel cu Radu Mazăre. Cât despre emisiune, făcută direct de pe pod, s-a îmbinat perfect şi cu vorba de la prieten la prieten. Fă-ne şi nouă un bine dacă poţi şi adu-o pe Udrea la Vorbe Grele şi fă-o ca la Nufăru să numai ştie cum o cheamă cu buletinul în mână când pleacă de acolo. Cum ar veni fă-i o “golănie” s-ajungă zbârlită la “protector”.

  24. Azi e vai de curu’ guvernului Boc.
    Declaratiile halucinante ale prezidelului zbuciumat Basescu i-au convins pe investitotii de portofoliu ca intr-o tara in cre conducerea e buna de internat la balamuc, n-au la ce predictibilitate sa se astepte.
    Prin urmare incep sa plece si ritmul se accelereaza. Sa speram ca nu se transforma in panica, cu toate ca nu stim la ce minune sa ne mai asteptam de la Basescu, de exemplu interzicerea detinerii de valuta.
    Efectul retragerii este ca euro de tranzactioneaza la 4.6-4.7 iar dolarul peste 3.
    Este posibil ca in situatia asta guvernatoru’ sa zica ‘atac speculativ”. Da’ cel mai posibil e sa-si bage aratatorul in gura si sa-l uite acolo.

  25. marian ala un dobitoc lingau, s-a apucat el sa scrie ca nu meritati premiul sunt penibili si chiar nu se merita, cat despre faptul ca a-ti vorbit lejer fara nici un fel de retineri cu dl Oprescu mie personal mi-a placut si sa stiti ca a dat bine, plus ca va cunoasteti si va permiteti asa ca de ce sa fim ipocriti, sa ne scandalizam cand ii vedem pe dobitocii astia de ne mint zi de zi. dana

  26. felicitari pt emisiune dl ciutacu.in afara de emisiunea asta si urmatoarea ,cea cu stadionul national ,credeti ca mai apucati in viata asta sa mai faceti? …
    ipocrizia e universala,nu romanii au inventat-o.de exemplu in lumea araba se “tutuiesc” intre ei cu apelativul mohandes (inginer);indienii si alte natii tiganesti din “boss”(sefu’) nu te mai scot…

    off topic: ambasadele pot intra in vacanta? va intreb asta ,deoarce ambasada romaniei in kuwait,se pare ca a intrat in vacanta o luna de zile.daca romanii au nevoie de vreo hartie de la ei ….astepti sa se intoarca din vacanta :)nu mai vorbim daca vre-un turist arab vrea sa viziteze romania,ca tot incepe sezonul de vacanta…..

  27. Stiati ca 90% dintre maghiari isi vorbesc la per tu? De genul ‘tu prietene’ sau ‘tu domnul meu’ . Cand un maghiar iti vorbeste cu dvs., are o problema cu tine 🙂

  28. Nu-i baga in seama Victore.E bine sa mai fim si naturali pe “sticla”,desi vad ca “la popor” au trecere aceia care stiu sa planga la momentul oportun …. Mult respect domnului Doctor .

  29. Lasa-i dracu’ ca mor de ciuda,trebuia sa te smiorcai,,-rusine Dinu Patriciu,, ca sa fii pe placul acestor scamatori. BA Mareane special pentru tine vom infiinta premiul ,,Intaiul Pupincurist al Patriei,, si te vom onora cu el anual asta ca sa nu mai fii trist ca ,,golanul,, a luat un premiu. Mai bine Golan decat activist pupincurist. Ba maine ,poimaine Basescu va pleca si va veni altul in locul lui iar voi alde Marean sau Cartianu veti face coada la usa lui cu cererile de angajare in mana unde la rubrica calificari sta scris ,,Vesnici Pupincuristi pentru un codru de mamaliga,,.

  30. Relatia dvs. cu d-nul Oprescu e strict problema dvs. personala.Prefer acest tip de emisiune decat celor care ” se bat pe burta”( beau impreuna, etc) dar pe sticla se adreseaza “institutional”.
    Ceea ce mi-a placut este faptul ca l-ati suflat caimacul d-nei Udrea care daca n-a reusit sa taie panglica, a scuipat cu venin pe unele canale de televiziune.Motivul cica era “legalitatea”. Pai, pedelicii vorbesc de legalitate? Cine-i crede?

  31. Chiar sunt momente cand formalismul nu-si are locul.Mie mi s-a parut ca va statea bine si ca erati naturali.Ma bucur,sincer,pentru bucuresteni ca au un asa Primar.Se vede ca e pus pe treaba si rusine sa le fie celor care pun bete in roate.Omul chiar pune suflet.Sa vedem ca se poate si asa.

  32. Felicitari pentru emisiune. Foarte bine realizata si placuta senzatia data de discutia deschisa dintre voi doi. Ma amuza la culme cu cata inversunare fac spume la gura portocalii si il ataca pe Oprescu. Astept cu nerabdare si finalizarea celorlalte proiecte ca sa se vada ca treaba se poate face daca se vrea si cat de incapabili si corupti au fost ceilalti primari. Oricum e evident ca daca o tine asa, Oprescu nu va avea mari probleme sa devina presedinte. Probabil acum isi pregateste bine terenul si arata ca e capabil. Oricum e un win-win situation pentru toata lumea.

  33. Bine ca vorbim cu Domnul Dumnezeu la per tu, cu Mantuitorul Hristos la per tu si intre noi ne domnim pana nu mai putem. Domniile dumneavoastra s-au gandit vreodata la asta?

  34. Discutia de pe pod a fost proaspata, revigoranta, intre doi oameni sinceri care de mult s-au declarat prieteni.Alminteri ar fi sunat suspect.
    “Domnia-voastra” etc. au facut farmecul scrierilor lui Sadoveanu, acum deseori e chiar culmea ridicolului in ce alaturare joasa se folosesc termenii de reverenta in public.

  35. Scuze pentru OFF: s’a zis cu “Romanii au talent” sau “dansez pentru tine”(bineinteles, cand reincepe) atunci cand Mircea va prezenta stirile. :))

  36. Un titlu’ la acest post p care il urasc …si totusi adevarat ! Cum ti-ai adus aminte d el??

  37. Domnule Ciutacu,daca cumva,presupun doar,ati fost acea persoana publica de care zicea Badea aseara in emisiune,va rog sa faceti publica o adresa de cont unde sa pot doma,pentru asemenea gest ! Daca dvs. ati fost persoana acea vreau sa va felicit ! Astept un cont :D:D!

  38. @mihai: daca eram eu, va indicam contul de colectare a TVA deschis de ANAF la Trezoreria Sectorului 5 🙂

  39. Dacă doctoru’ n-are treabă cu “bă”-ul, ce treabă să am io?
    Mai de căcat mi se pare treaba cu “scrisorelele de amor” plantate în cutiile poştale ale bucureştenilor.
    Banzai!

  40. nu a taiat pamblica oprescu da 3 zile a stat numa pe pod, sub pod, cred ca acolo a si mancat. daca podul o sa fie un mare fiasco dupa cum prevad multi bucuresteni(blocajul se muta 1 km mai la vale) sa nu uitati sa dati vina pe bashinescu-voda ca el la proiectat si shpaguit ca sa nu mai vorbim de videanu care la majorat cu niste zeci de milioane

  41. @Andrei: ma lasa rece cine si ce zice. da un search aici dupa “Turcescu” si decide tu daca am nevoie (sau nu) de pseudonim ca sa-i spun lu’ Robert ca-i vierme

  42. Oare crezi k nea Oprescu o sa mai inaugureze Arena ? E prea bagabont basescu

  43. Doctorul e foarte tare! Si in contextul actual e singurul care se concentreaza si ii indreapta si pe ceilalti inspre plusuri, nu spre minusuri.
    Acum, nu stiu daca e singurul care are ceva bun cu care sa defileze sau asa e el.. din alt film. Unul mult mai bun.

    Au multe de invatat de la el domnii din PSD si PNL.

    excelenta emisiunea

  44. Amigo tot escroc este si Oprescu indiferent de culoarea politica, dar asta a facut ceva si a furat mai cu bun-simt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.