Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Guess who?

Similar Posts

135 thoughts on “Guess who?

  1. E Radu Tudor (în stânga), împreună cu un coleg de armată (nu Ciutacu)

  2. Tot misterul fotografiei statea de fapt in identificarea colegului lui Radu Tudor! Daca respectivul nu e persoana publica, nu era deloc greu de ghicit.

  3. ….and the tip was the name of the photo: “Militaru” — deci era clar ca numai unul dintre personaje e de interes public. Subliminalule!

  4. D-le Ciutacu,

    Imi cer scuze ca am gresit!Asa credeam eu,de…Inca o data,imi cer scuze.
    Va doresc un week-end frumos,pace si liniste,bucurie in familie.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  5. Adevarul este ca unul dintre tinerii soldati seamana foarte mult cu RADU TUDOR!
    Daca tot veni vorba despre acest OM, eu unul am toata stima si consideratie fata de el. Un super ziarist, analist si cred ca si in realitate este un SUPER OM.

  6. Mai devreme am indraznit sa intreb si eu daca se mai stie ceva de Oana Stancu.Eu am intrebat serios, dar ca sa evit cumva impresia ca am intrebat “la misto”, mai intreb o data: Ce s-a intamplat cu Oana Stancu,de ce a disparut de la Antene? Respect Victore!

  7. @Razvan: a plecat la Realitatea, oficial fiindca i-ar fi ajuns 10 ani de JN

  8. Se strang la Realitatea cele mai frumoase femei. Corina Dragotescu si mai nou Oana Stancu. FRUMUSETE IN STARE PURA.
    P.S. Tot respectul pentru Radu Tudor, sper ca nu s-a suparat pentru glumita, habar n-aveam cine e in poza.

  9. Cine poate sa-mi spuna si mie ce meserie are Radu Tudor?Vorba lui Mircea Badea(imediat apar specialistii si expertii)cand vor sa ne convinga,ne spun ca este specialist si expert in servicii,armata,gradinite si a depistat care este cauza incalzirii globale.Sa fim seriosi,daca cineva de la Intact ar folosi o prastie,R.T.ar spune ca este o arma mai eficienta decat un P.M.(pistol mitraliera)folosit de cineva de la Realitatea TV.,evident bazandu-se pe expertiza domniei sale in domeniu.

  10. Se pare că au o “varză” (grenadă explodată)pe epolet deci “iepuraşi de câmp” (infanterişti). Radu Tudor în stânga şi un erou necunoscut în dreapta ( cred că e cina lui Radu după cum se uită).

  11. Salut Ciutace,
    foarte tare poza, de pe atunci era incruntat si impotriva lu’ popoviciu.. :D.
    Tot respectul..

  12. As dori, daca se poate, adresa de email a domnului analist militar RADU TUDOR.
    Va multumesc.
    Nu suneti arogant si nici genial dar…… intradevar sunteti cei mai buni, dumneavoastra si bineinteles domnul Radu Tudor . Cu deosebita stima si aleasa consideratie EU
    Cu stima.

  13. Cel din dreapta mi-a fost coleg de pluton la Lipova (UM 01191), 1989-1990, dar pe Radu Tudor nu-l mai tin minte..
    E posibil sa primesc pe email intreaga fotografie ?
    Tx

  14. Ce bine ca ne-am obisnuit cu diversiunile lui basesci.Cum apare o problema spinoasa in dezbatere. iar acum sunt tot mai multe, generate de incompetenta oamenilor pe care i-a numit in functii si de banii deturnati pentru a multumi clientelei politice pentru contributia la furtul alegerilor, se porneste un scandal s-au se arunca pe piata de catre organele ce-i sunt subordonate ca niste sliji,iar acum dna,cu noul dosar ridzi. Praf in ochi, pentru ca nu o sa se intample nimic si asa v-a muri si acest dosar, ca si celelalte.Cum altfel se explica faptul ca pdl o inconjoara si acum si o apara. De altfel ce sa ne miram, nu ea a facut campanie pe banii nostri elenei basescu si mai ales a furat voturi pentru ea.Nu mai vorbeste nimeni de cele peste 14.000 de voturi multiple descoperite si ce masuri s-au luat.O vedem zi de zi aparand si sfidand bunul simt pe udrea care toaca si ea banii nostri si justitia a dat nup inca inainte de finalizarea controlului curtii de conturi care probabil ca in acest conditii a primint semnalul de la basescu sa emita aceleasi concluzii, desi o tara intraga a vazut impertinenta nerusinarea lipsa de bun simt a acestei femei care v-a ramane de trista amintire in istorie. In tot ceeace a intreprins aceata femeie a intrecut-o cu mult pe Elena Ceausecu si a facut mult mai rau romanilor in niste situatii dificile cand in Romania lui basescu se moare de foame. Si acum sa vorbim si de cea mai spinoasa problema cea a pensiilor. Sigur pensionarii pot fi multumiti ca l-au votat pe basescu, au crezut minciunile lui si ale pdl-iilor care in campanie erau de o agresivitate verbala de nestavilit,si acum si in perspectiva se trezesc ca niste drepturi castigate si le vor pierde fara drept de apel. Nu-i intereseaza pe acesti hrapareti ca pensionarii nu sunt niste intretinuti ca ei au cotizat o viata dand bani, obligatoriu nu benevol, statului raman, creditandu-l pentru a-si asigura o batranete linistita si cat mai fara grizi. Are griza de acest lucru tandemul basecu-boc si poate ca prin genocidul pe care-l fac asupra acestora spera sa-i decimeze si sa scape de ei.Poate ca se v-a trezi si asociatia pensinarilor si va da statul in judecata sa-si recupereze sumele cotizate cu dobanda si cu actualizare la inflatie si sa vedem ce se intampla atunci.Dreprul la viata a acestor amarati care au trudit din greu o viata nu este recunoscut de aceasta clica de parveniti, dornici de putere si inavutire cu orice pret.Au dovedit dinnou ca lor nu le pasa de nimic. Dupa noi potopu. Noi si ce-i ce ne-au slujit sa traim regeste, restul nu conteaza, ceilalti au salarii pensii, venituri nesimtite.Astai Romania pe care a-ti vota-o. Felicitari.

  15. Sunt un fost capitan comandor de aviatie in rezeva inginer. Am fost seful biroului de investigatie accidente de aviatie in SMFA. de restul … poate pe un e-mail.daca prezinta interes … o experinta de peste .. multi ani in investigatii de aviatie.

  16. Guvernul basescu boc distruge sau incearca sa distruga tot ce ating. Cu ce se ocupa ei se vede. Ministrul muncii dator la sigurarile sociale si alti ministri cu o avere de neimaginat pe banii statului, datori la fisc. Daca amaratul de patron de la o firmulita cu 2-3 salariati nu vireaza obligatiile retinute de la acestia la scadenta nu din rea vointa ci datorita incompetentei celor care ne conduc si care pentru a rezolva pe moment unele probleme si pentru a se putea imbogati ei si clientele politivca a lui basescu boc,care pe langa faptul ca ii umilesc le si impun dari pe care sa nu le poata duce.repet, amaratul este amenintat cu puscaria, in timp ce ministri guvernului boc basescu impreuna cu slijile lor se lafaesc in averi nesimtite, obtinute pe banii nostri, nu-si pltesc nici obligatiile si nu patesc nimic. Nici macar nu le e rusine de nesimtirea pe care o afiseaza. Intrebarea care se pune este cine-i mai nesimtit.Speram ca nu va dura mut. Speram ca ne vom trezi cu totii si-i vom darama si-i vom trimite unde le este locul.

  17. ba daca stiam ca radu tudor si victor ciutacu au facut armata impreuna ii spuneam shi lui taicul meu

  18. Cu siguranta Lipova-Radna 1988 poligonul de tragere Soimos, batalionul 1, compania 1, plutonul 113 cred, eu eram 111. Tot timpul se fac reintilniri dupa liceu, facultate, cind colo, oamenii despre care nu mai stiu chiar nimic sint cei din armata.

  19. Confirm ce a spus Calin. UM01191, Radna 1988. “Frunzulitaaaa muuusetel, la umbra de steeeejareeel…”. Probabil ca de cantecelele ostasesti isi mai aminteste. Si de muncile agricole, si de sapat canale, de masca de gaze, de tinta piept numaru’ 8, de AG-9, PSL… De mine mai putin poate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.