Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Drama existenţială a Robertei

Drama existenţială a Robertei

Roberta e pur şi simplu terifiată. O caută ninjalăii filipinezi tocmiţi, pe mâna bonei, de Victor. Ca s-o ucidă mortal şi definitiv, doar nu să fumeze împreună-n WC. Apelul ei disperat către ţară n-a fost receptat cum trebuie, lumea o ironizează la mişto pe nedrept. De-atunci stă ascunsă-n dressingul de la Casa Poporului, muşcă nervos dintr-un cârnaţ afumat şi-i dă sms-uri lui Cotoi. De nervi a şi tocit butonul din mijloc de la blackberry. Iar cioculeţ nu-i mai răspunde. Ori a terminat micuţul unităţile de pe cartelă, ori nu se mai bagă după ce l-a scăpat Kovesi de Bastilia când cu pensiile votate puţin şi numărate la dublu. Doar n-o trece şi ăsta la USL? Gândul pârdalnic o înfioară. Chiar să fie toţi trădători? D-aia s-o fi uitat sfidător la ea sepepistul care o duce la coafor! O fi blat cu atentatorii filipinezi. Dar dacă-s chinezi? Ăştia de la alianţa socialistă par în stare de orice. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “Drama existenţială a Robertei

  1. Bine a zis Badea că asta e o curvă virgină comparabilă cu Andreea Marin şi joacă teatru precum Maia Morgenstern (numai că nu-i iese atât de bine). E penibilă, nu ştie ce să mai zică şi să mai facă pentru că îşi simte funcţia în pericol.
    Dar nu e problemă, dacă iese din politică, poate încerca o carieră în teatru.

  2. nu ar fi nici un bai,daca ar disparea,vorba cuiva,pe persoana fizica,si cu ea toti PDL-isti

  3. OMG, terifiant :))
    asta cu cirnaţul e din ciclul “- cum va pregatiti
    sa intimpinati apocalipsa ? – mi-am luat conserve !”.
    soto delirum-tremens-politicus-captivus-interruptus-in-extremis !

  4. Roberta numerologie a fost absoult genială. La faza cu “Ponta a angajat o bonă filipineză, în loc să angajeze o bătrânică din RO” am râs lacrimi.
    Ar putea juca fără probleme rolul lui Caţavencu plângând pe umerii neamului românesc.

    BTW: trece moţiunea?

  5. Buna seara ,prima data va felicit D-le Ciutacu pentru scriitura ,incepeti sa scrieti ,merita ,un gen aparte ,imi place foarte mult .
    Cu aceste 2 iesiri comice si tampe (roberta si cotoi ) au mai scazut in sondaje citeva procente si a mai plecat un deputat Miine sint convinsa ca vor pleca ,mereutz si-a incheiat activitatea ,multumesc lui D-zeu ca nu a vindut tot ce si-a propus .Vor cinta cu totii ca pionerii de pe vremea mea:

    La revedere, tabara draga!
    La revedere, noi plecam.
    Sa stii tu, draga, ce rau ne pare
    Si cat de mult noi regretam.

    Asa a fost guvernarea pentru ei ,o tabara de distractii pe banii nostrii.Sa le fie rusine,niste haimanale ordinare.

  6. Nu inteleg de ce nu isi aminteste nimeni de “TZEPELE din Piata Universitatii” ale lui baselu’.
    Prietena noastra, Roberta, nu era absolut deloc terifiata atunci. Si nici alti actuali purtatori de cuvinte.

    In aceeasi ordine de idei: oricat ne-am ascunde dupa degete, romanii vor razbunare, chiar daca asta ar insemna lapidare…
    Ce a spus Ponta s-ar putea sa aiba mai mult impact asupra bizonilor decat lozincile “pacifistilor”.

  7. Are şi ea dreptul la unul, doi morcovi în cur cu tot cu iepuri. Dar merg şi amândoi deodată, că-i mare şi rezistă – unul ptr. viaţa sa şi unul ptr. funcţia sa.

  8. Am ras cu lacrimi citind articolul! La fiecare propozitie ai schimbat nationalitatea “ucigasului” =)), iar in final ai fost mortal cu cei 6 m de carnat!!!
    Pentru o fosta miss cu pretentii e prea grasa, insa sper sa fie “o…miss..a” din viata politica pentru ca este mult prea proasta, mult prea impertinenta si in general mult prea javra! Nu as gasi cuvinte decente in limba romana ca sa o caracterizez sau sa vorbesc despre ea. Stii cum ma uit la “teveu” cand apare tuta asta? asa cum te uiti la o muratura din aceea mult prea acra si sarata care iti provoaca greata si iti vine brusc stomacul la gura. Exact la fel ma uit si cand apare “Lenuta Vuitton”, aceleasi sentimente “ma macina” =))))))), sau alte starlete ale “pedeleilor”;
    Daca-mi permiti sa spun, in guvernarea acesta s-au strans toate curvele neamului in posturile importante si au facut ce au stiut ele mai bine impreuna cu marinarul ” They have fucked the country”!
    Oare nu le–o fi rusine sa iasa toti “pe sticla” si sa minta strigand pe trei voci ca sunt amenintati cu moartea?

  9. Putina compasiune pentru drama fetei, ce naiba. Ea saraca e terorizata si tu o iei asa in ras?

  10. Asta da!!! Felicitari pentru scriitura,m-a uns la suflet!!! Ma uit de citeva zile la disperatii astia,Cotoi+Roberta,devin din ce in ce mai penibili!!!! Oare asta este pretul, pentru ca au fost scapati de puscarie???? Rade lumea de ei!!! RUSINE!!!!

  11. Roberta la puscaria de barbati, doi ani asa sa simti si tu ce a simtit poporul asta in acest timp.

  12. sariti roberta e speriata… sa vina repede in Piata Universitatii sa o ocrotim

    sa o vad pe hoata fara postul de presedinta la camera… atunci sa o vezi lesinind de frica ca ajunge la pirnaie

  13. Eu stiu ca SPP-istul s-a uitat la Elena Udrea cand o ducea la coafor si nu la Roberta Anastase…
    Poate nu sunt eu la curent?
    Nu stiu……zic!

  14. Roberta Parastase(daca o impusca Ponta) ar trebui sa se omologheze ca cel mai puternic antiemetic( adica antivomitiv) de pe piata.Aproape ca nu mai stiam daca sa rad sau sa-mi sparg televizorul, in caz ca nu exploda singur, de atata izmeneala.Dar sa ramana Roberta singura in marea de penibil?As….Sare din tufe si Cotoi,cu coada intre picioare ,speriat ca asasinatul politic va deveni aievea.Astia incearca sa arate cu ultimele forte ca opozitia are dreptate:sunt incompetenti,sunt speriati de grija propriilor abuzuri care vor ajunge curand sa fie judecate totusi,sunt constienti ca-i paste pusca-ria,nu pusca lui Ponta.
    Cred ca ai dreptate,trebuiesc tratati caragialeste,asa cum i-ai tratat tu.Esti genial……

  15. SARACA FETITA LUI TATICU ! ASTA ESTE SINGURA EI CALITATE ! FETITA LUI TATICU ! MI-AS DORI ENORM SA O INTILNESC SA-I POT SPUNE IN FATA TOT CE SPUN CU GLAS TARE DE CITE ORI APARE LA TELEVIZOR DE CIND AM VAZUT CE BINE STI NUMARA !!!

  16. Curva penala, trecuta mai intai prin patul lui Basescu, la proba de compatibilitate cu puterea, ca si Tanti Fufi.

    Ultima prestatie publica a fost super-penibila, cu o infatisare de “natura moarta” si o argumentatie plata, de om needucat, lipsit de imaginatie.

    Imaginea sinistra a Robertei este o copie fidela a dezastrului pe care il lasa astia in tara in prag de alegeri.

  17. Cred ca numai cei “saraci cu caputul” n-au vazut GHILIMELELE lui Ponta.Cred ca si roberta le-a vazut, dar a vrut sa faca show cum vine ponta cu mitraliera si impusca la PDL-isti.Cred totusi ca voinescu cotoi la cat este de “cultural si cu capul in nori” a luat-o in serios si ca atare si-a pierdut orice credibilitate.Sper sa nu mai aud de cele2 personaje.

  18. 🙂 🙂 🙂 ole ole s-a dus drac***i cyborg-ul securist ungureanu

    roberta nu te asasina … NOI TE VREM LA PUSCARIE

  19. Hai, ca ea ca ea, a primit ordin sa se tina de tema ca gaia de mat, alta tema oricum nu avea, dar sever cotoi s-a depasit pe sine! De astfel de telectuali are nevoie tarisoara, asa cum mare nevoie are si de duduci fete batrane si sterpe, care se agata de tineretea apusa, sperand in miracole! Politice, desigur.

  20. Sunteti de-a dreptul malefici.Va dati cu parerea nefiind voi in mijlocul pb sau mai bine spus nici nu va puneti in locul altuia ca sa vedeti cum ati reactiona intr-o asemenea situatie.

  21. Marpha de articol. Esti dat dracu’. Fara misto. Asta-i articolul meu favorit, ever and forever.

  22. Bravo, superb articol. Roberta, sper sa faci cat mai multe plimbari pe la DNA, nu de alta dar nu se prinde parnaia de voi astia portocalii… sau ma insel… in fine, macar asa de distractie 🙂

  23. SĂ-ŞI PUNĂ ROBERTA VESTA ANTI-GLONŢ CĂ VINE PONTA! În pericol a pus-o Pinocchio că el l-a numit.

  24. Consoanele despletite ale lui Zeus

    Atunci când fostul primar al Capitalei, şef de partid fiind, a ieşit cu frumuseţi blonde şi brune pe lista deputaţilor, s-a bârfit, s-a comentat, unii şi unele au apreciat, bărbaţii căsătoriţi un pic şi ipocriţi ceva mai mult, au fost invidioşi pe tupeul colegului lor şi fericiţi totodată de priveliştile picante ivite pe băncile din Parlament.

    Aşa a început defilarea pe podiumul politic, într-o confuzie totală de loc şi de menire a protagonistelor-pupile. Li s-au adăugat treptat consiliere prezidenţiale, ministrese, toate alese pe sprânceană. A cui sprânceană, greu de ascuns.

    Împăraţii îşi luau soţiile, caii, slujitorii, în piramide. Pe cine va lua Zeus cu el?

  25. Super-fain articolul!

    N-am mai auzit nimic de ea (de Roberta) de la moțiune… Să fie ăia – filipinezii – atât de discreți?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.