Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Guess who?

Similar Posts

135 thoughts on “Guess who?

  1. Radu Tudor e sigur, dar alaturi e greu de zis… Victor Ciutacu? Asteptam raspuns 🙂

  2. Daca se mai indoia cineva de capacitatea investigativa a lui Victor Ciutacu, astazi el raspunde faimoasei replici a unei foste Elene prezidentiale cu sfarsit targovistean : “Dovada, unde-i dovada ?”

    Cu un acces suspect la mapa profesionala a unui “asa zis analist militar”, tonomatul cu ochii mari si umezi reuseste o lovitura de mari proportii : sa-l prezinte pe agentul tuturor serviciilor, pe ofiterul acoperit si infiltrat Radu Tudor in haina militara.

    Lovitura de presa e cu atit mai importanta cu cit fotografia a fost facuta inainte de 1989 intr-o unitate militara dintr-o tara apartinind Tratatului de la Varsovia.

    Victore, m-ai demascat ! Sunt profund nostalgic atunci cind ma privesc fotografiat acum 21 de ani in poligonul de la Soimos, imbracat in mantaua de soldat TR de infanterie al UM 01191 Lipova.

    Bravo Ciutacu ! Astept cu nerabdare file din dosarul de anchetat la Securitatea Constanta, pentru participarea ca student la evenimentele din Decembrie 1989 de la Timisoara.

  3. Radu Tudor si daca nu ma insel poate Victor Ciutacu fara ochelari.

    De ce esti asa suparat?cumva esti clarvazator si l-ai vazut pe micut ca intra in direct la sinteza si nu ti-ai mai revenit?

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ei,militaru’din dreapta,cum privesti fotografia,e distinsul domn pe al carui blog scriu eu acum.
    Va cheama nostalgia in trecut,nu-i asa?!
    Eu va doresc sanatate si sa fiti mereu asa cum sunteti acum,si mai mult decat atat!

    Cu mare pretuire,
    IoanaP

  5. Informatie: un pensionar de la fosta Cancelarie a Primului Ministru este unul dintre putinii care au fost reincadrati la SGG.
    Parca Boc se batea cu pumnul in piept ca nu vrea cumul de pensie cu salariu? De o luna de zile bate usile pe la consilierii de stat si linge usi.

  6. Sunt convins ca cel din stanga Radu Tudor…Te uiti la ochii lui si iti spun totul. Fata unui om se schimba, ochii nu :):)
    Cel din dreapta nu pot sa banuiesc cine ar fi.

  7. uffff armata asta.primele 365 de zile sint mai grele dupa aia…….asa mi-a zis un domn sergent cind m-a vazut ca incep sa bizii ca musca. :))

  8. habar n-am, desi cel din stanga are anumite trasaturi destul de deosebite, dar sincer nici nu mi plac in general ghicitorile 🙂

  9. cel din stanga e suat la suta radu tudor… cel din dreapta pare a fi victor ciutacu 🙂 habar n-aveam ca ati facut armata impreuna :)))) bv!!

  10. dap…j eu zic k in dreapta e Victor Ciutacu si in stanga e Radu Tudor…dar nu inteleg kre-i e rostul pozei??

  11. asa-zisul analist militar (sau cum era?!), nu? 😛

    iar tipul cu aspect mediteranean are multe din trasaturile tale. tu esti? ati fost colegi in armata?

  12. Parca in paranteza se spune ca adresa de Email , nu va fi publicata .Pai ce facem ? una zicem si alta facem ?

  13. clar, popoviciu si mizil (aia din spate fara cap sunt: tariceanu, videanu si basescu… ar fi fost si boc, dar fusese trimis dupa tigari)

  14. Cel cu ochii albastrii e Popoviciu, la cel mic si suparat ma mai gandesc…

  15. Exceptionalii jurnalisti Radu Tudor si Victor Ciutacu.Habar n-aveati ce va asteapta in cariera.Cu cat maimulte provocari, cu atat mai bine.Felicitari, domnilor !

  16. victore, pleci in week-end (have fun)si vrei sa ne lasi cu ochii in…fotografie.mai bine lasa-ne ceva de rontait pina luni.

  17. @ Victor off topic
    Eu iti vad emisiunile a doua zi. Simpatia pentru Serghei si Voicu mi-am mai exprmat-o.
    Acum vreau sa te felicit pe tine.Si sint serioasa. Cred ca esti un tata foarte bun si mai ales , implicat. Cred ca iti educi si iti pregatesti baiatul pentru trinta cu viata asa cum trebuie. Desigur ca si mama lui este la fel de de felicitat ca si tine, dar ea este discreta si este mama. Putini tati ca tine. Bravo tie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.