Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Toma strikes again: Gruiu’s papastroaca

Similar Posts

18 thoughts on “Toma strikes again: Gruiu’s papastroaca

  1. Se poate sa fi exagerat insa nici cu D-voastra nu mie rusine…practic ce-a facut omul, a venit cu declaratii…inca din 90 ce a facut ce fapt?a facut numeroase declaratii probabil unele calomnioase…ca sa va spun sincer poate ar fi deranjante, insa comparabil cu altii care au facut infinit mai multe rele, care au nenorocit oameni, vandut combinate, distrus mare parte din tara, totusi el s-a mentinut departe… vi se pare un lucr usor?cati dintre noi ar face-o? sa fii in centrul puterii, sa vina oameni la tine care sa te mituiasca si tu sa spui nu…Btw am observat o chestie la Dl. Cristoiu care mi s-a parat oarecum deranjanta, in unele emisiuni se ia de oameni cu care a lucrat in trecut, cum s-a luat de D.Diaconescu cand facea Cazul din Primaverii, si acum de Moraru…nu ma uir prea mult la Moraru in sa sincer cum v-ati simti in locul sau?sa vezi ca un om pe care il respecti se ia de tine pentru ca face emisiuni anti-Guvern?
    P.S.: Ideea ramane, daca este Vadim asa rau de ce Dl. Gadea nu a facut ce trebuie, de cen u l-a lasat sa intre? am avut impresia ca de fiecare data cand aude numele Prof. Voiculescu, omul paralizeaza…Ce parere ati avea Dle Ciutacu cu acordarea prin lege a Dreptului la replica?ar fi interesant,pentru ca nu vad cu ce ii deranjeaza pe unii si pe altii, pana la urma este un text si cine vrea il citeste cine nu,nu.

  2. Victore… da asta candideaza pe bune? Din ce-am citit… se pare ca da…
    Nu-i rea abordarea… prin comparatie…

  3. Cum dracu de ne-au primit in Uniunea Europeana….suntem inculti si obraznici, ca domnul Base’, betivi, nu producem nimic si mai presus de toate obraznici… Imi iubesc tara dar o sa avem nevoie de zeci de ani pana sa ne apropiem de mentalitatea europenilor adevarati.

  4. domnule ciutacu va respect dar va rog fiti dumneavoastra in persoana si nu va mai lasati manipulat. nu va pierdeti demnitatea de jurnalist ca este pacat. jurnalistii trebuie sa fie neutri ca noi sa mai avem incredere in jurnalisti.

  5. Mi-e rusine sa spun ca sunt compatriot cu circurile astea de oameni, astia de nu mai ostenesc sa expectoreze “cat de… sunt ei!” si cat de…. nu sunt altii!”… Am “evoluat” de asa maniera incat, cand apare vreun circar din asta pe media, dupa primele 3 cuvinte rostite, ma apuc si notez, adliteram, ultimele 20 de minute din noul si revolutionarul discurs… fie el electoral ori ba… Simt ca povestile astea le-am auzit cand eram mic, la coada la lapte, dimineata la 5… Pe vremea aia aveau iz de LIBERTATE… Nu se mai satura “sa sara in ajutorul poporului pacalit si infometat…” Pai “manceac-as!” am o revelatie: Yo am vandut Rafinariile, Flota, Electricitatea, Muntii si apele, Pamantul patriei dinpreuna cu recoltele pana-n 2050!… gata! am recunoscut! le-am vandut si le-am baut!!! Asa meritam, in tara in care “scursurile” sar in ajutorul omului onest cu frica de Dumnezeu… in tara in care eminenti medici mor de inanitie dupa ce au salvat zeci de mii de vieti, in tara in care daca parchezi ( fie si neregulamentar!) mai bine cumperi alta masina decat sa o recuperezi pe a ta de la “ridicari”… in tara in care iti da alt copil la maternitate, in tara in care e mai ieftina si mai buna painea bulgareasca, in tara in care te calca-n picioare goriloii pe strada si Politia, aia cu “Siguranta si incredere”, sunt grabiti sa salveze un “om al strazii” stropindu-l cu apa minerala din dotare…. in tara in care au ajuns sa ne dea sfaturi pe TV, Cismarii si frizerii ajunsi “Stylisti”… in tara in care Corpul de control al primariei, preseaza comerciantii sa lipeasca afise electorale cu PNL in geamul magazinelor…
    Dragii mei, NU-MI MAI PLACE DEMOCRATIA!!!
    PUNCT!!!

  6. @Didi_Sfiosu , daca prinzi momentul incearca putina Africa; ceva Somalia, Congo…
    Dupa aia iti vei da seama ca, la noi, cel putin e veselie si visinata de calitate. Daca pui si putina tzuica genuine, rau nu mai e chiar deloc 🙂

  7. …cu placere White Wolf… da eu prefer HORILCA si bisericile de lemn din Maramu’… sa plece “ei” in Etiopia!!!… “in sange!!!”…

  8. Nu stiu ce il mana in lupta pe colegul dumneavoastra,care mie ,dupa cum arata ,imi aminteste de Gregorian Bivolaru,dar,daca ar fi sa aleg intre el si Tariceanu,cu siguranta l-as alege pe ultimul, pentru ca i-a facut fata cu brio marinarului.Daca el,colegul, ar fi pus in aceeasi situatie,ma indoiesc sincer ca ar fi in stare sa ii faca fata marelui comandant.Asta e parerea mea.

  9. Ei, daca as fi in colegiul lui Tomitza l-as vota maine, cu ambele maini.M-am saturat de politicieni scortosi, ipocriti, falsi pana in varful degetelor, vreau sa votez si eu un om viu!!! Dar, in colegiul meu ,,n-ai pe cine,domne” asa ca voi sta frumusel acasa si voi ofta dupa Tomita(nu va ganditi la rele, am 55 ,mai 🙂 )

  10. Haules Baules ma bag si eu in discutie ca curca in lemne….aud tot mai des ca Stefan Iordache locuia in Gruiu si/sau spre Snagov…din cate stie umila mea fiinta omu avea casa in Pisc care e un sat pe langa CIolpani pe hailalta parte decat satele de simandicosi cu pretentii de boiari snagoveti…gresesc ?

    Cat despre filmare in 101 % din satele romanesti asa e lumea;) dimineata incepe la crasma si seara tot acolo se inchide…e un soi de condica a zilei, daca nu treci sa sugi o alcoala esti ca si cand n-ai mai fi fost.

  11. Raspandacii sunt foarte importanti intr-o campanie.Daca ai vreo 20-30 de zvonisti si ii distribui zilnic prin bodegi si mai ales prin mijloacele de transport in comun,faci treaba buna!E o metoda securisto-comunista,dar eficienta.

  12. Noul nume de campanie in Ilfov a lui CPT, lansat de catre contracandidati, este TARIGEICA. Fiindca Geica locuieste in Otopeni si este membru PNL fiind vectorul de PR si imagine al lui CPT asa cum se lauda Geica prin targ (Otopeni).

  13. mdea.. bre nea ciutacule vezi ca unde ati filmat voi campania lu baiatu asta e la ghermanesti nu la gruiu.. gruiu e un peut mai incolo da’ nicio problema :)) si pt toti baietii astia care isi dau cu parerea pe aici atat am sa le zic: ba baieti, apucati-va ma de munca, ma! hai v-am pupat ciao

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.