Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Şoseaua Bucureşti-Ploiesti nr. 42-44

Şoseaua Bucureşti-Ploiesti nr. 42-44

Chiar nu-mi dau seama ce ar putea avea aşa deosebit în ea adresa de mai sus, din cartierul de lux construit de miliardarului Puiu Popoviciu, la sediul firmei căruia nu a fost văzut la coadă cel mai luptător împotriva corupţiei dintre toţi preşedinţii.

Sinteza zilei


Vorbe grele

UPDATE: Călin o fi stat la coadă pentru contractul de închiriere?

UPDATE LA UPDATE: Hai, că și-a tras Catavencu “exclusivitate” de la mine:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Şoseaua Bucureşti-Ploiesti nr. 42-44

  1. Ce nervos e Baselu ca l’or bagat oamenii lui in cacealmaua asta… acum ca mai apare si sediu asta, s’o cam dus dracu’ toata operatiunea! Da’ voi, tonomatele cu “ieuro” nu puteti sta deoparte si sa cotcodaciti in Piata Universitatii? asa cum zice Maria-Sa I-am-uitat-numele. App, stiu de ce era Psihologul-sec. 18 in plin elan cand s’a facut poza: baselu l’a vazut ca se plangea de faptul ca nu se facea poza de “5 minute” si i’a zis “Emile, ciocu’ mic si joc de glezne, domnule!” si piticul de gradina s-a supus.
    In alta ordine de idei, Basescu isi recunoste onestitatea “Cu minciunile m-am obişnuit[…]”, ar trebui sa se obisnuiasca tot poporul!

  2. in momentul in care a fost introdus in ecuatie Ba Secu jucaria s-a terminat,brusc o sa se puna batista pe tambal si trebuie sa apara un scandal nou pe piata care sa-l faca uitat pe asta.A stiut Serban de ce-l invoca pe Basescu.Ca sa si-l apropie,poate scapa si basma curata pana la urma.

  3. Mai bine să vorbim de Boc și de cât de dobitoc este el, cum răspunde pariurilor lui Badea și se dovedește a fi un adevărat Prim-ministru cabotin.
    În general, vi se pare normal ca un om politic să dea telefoane sau să răspundă în presă unor atacuri, de orice natură ar fi ele?!
    Eu cred că ar trebui să-și muște degetele sau limba înainte de a da motive – în continuare – presei să-l ia la mișto!

  4. dupa cate stiu eu, toti ‘oamenii de afaceri’ de calibrul asta, au fotografii cu puternicii zilei, facute acum 1,2,3 .. n ani , la diverse evenimente politice majore – nunti, botezuri, agape , etc . in loc sa sapi dupa fotografiile lui radu tudor, care-l banuiam ca a facut armata, ca mai noi toti dinainte de 89, ia incearca prin metode specifice de tonomat, sa faci rost de niste fotografii care contin un matroz si mai multe personaje tocmai bune de oprobiul public .. economia e in recesiune, deci niste mii de fluturasi, fotografii,tricouri, sepci, etc , bine colorate cu astfel de fotografii, revigoreaza economia in campania electorala .. si poate lumea pricepe ceva .. poate’l voteaza si pe popoviciu la presedintie, sau pe base la dna in arest..

  5. intr-un comentariu, pe 26.03, andra furniza aceasta informatie, pe care ai folosit-o si in sinteza zilei. acorda-i andrei credit.

  6. Da Victor,Nasul de la B1 acum 2 seri abera cu patos despre reprezentanta Citroen a lui Tariceanu pe mosia lui Puiu.Si abera si abera toata seara,numai Tariceanu era in gura lui,acum e bine ca a mai aparut si una din progeniturile Zeului.Ca doar mai trebuie spalati pe dinti anumiti deontologi portocalii.

  7. @mirko: o primisem inainte pe mail, da’ asta nu stirbeste cu nimic meritul ei

  8. La adresa din Şoseaua Bucureşti-Ploiesti nr. 42-44 e de fapt biroul lui Crin Antonescu, dar sunteti voi “tonomate” şi vedeti alte prostii.
    Bagaţi-va minţile in cap! Criminalul poporului Crin Antonescu a semnat o hotărâre de guvern prin care a supt sângele poporului.
    Şi nici n-a început campania electorala. Staţi să vedeţi atunci minunăţii. Nici o josnicie nu va fii lăsată la o parte. Eu personal îl cred în stare pe base de absolut orice.

  9. Dom’ne mi-aduc aminte, prin ’87, student fiind la singura facultate din politehnica ce avea cursuri si la agronomie, primavara, cam pe vremea asta, aveam ore de laborator la adresa din titlu. Laborator, adica un toa’s prof ne invata sa curatam pomii fructiferi. Cine si-ar fi inchipuit? Ca vine unu Iliescu, care-l da jos pe Ceausescu si ce pune in locul lui? Un haos.
    Se zice ca atunci s-ar fi trezit Romanii. Pe naiba! Somnul “n”atiunii naste monstrii. Ceea ce ma frapeaza in toata cacealmaua asta este faptul ca de fapt toti cei despre care se face vorbire s-au nascut in acelasi timp. Sunt frati de fapt. Au aceleasi origini. Apropo de cacealma. Cand era domnu’ base comandant de nava, sunt sigur ca juca poker si sigur castiga intotdeauna. Intrebarea mea este: i-o fi intrat vreodata vreo carte mai acatarii?

  10. Astazi a aparut un articol interesant in Cotidianul intitulat 11 politicieni grei în insectarul lui Popoviciu “Scandalul de la „Doi şi-un sfert“ devoalează o lungă listă de politicieni care au contribuit, într-un fel sau altul, la ridicarea imperiului economic al lui Puiu Popoviciu. Numele lui Traian Băsescu a apărut de două ori în povestea Popoviciu – DGIPI: o dată ca primar şi a doua oară în afirmaţia unui inculpat consemnată de DNA.”
    Nu stiu cat este adevar in acest articol, dar sa nu-mi spuna mie cineva ca PUIU POPOVICIU a ajuns proprietarul a peste 200 de hectare in BUCURESTI!!! fara implicarea foarte multor politicieni!

  11. ref. la nr.42-44, ar putea fi masurile lui escu, prea mici pt. cit se extinde el. berceanu, dupa aventura cu acel costel la apia, ne propune, sugestionat(citeste amenintat) de base, sa ne alegem presul odata cu europarlamentarele sau pe aproape, doar doar s-or speria contracandidatii.e vorba de plapuma prea lata si lunga pe care base nu si-o mai permite si pe care n-ar trebui sa i-o mai permitem.ever.

  12. @Gabriel de la “Craiova”

    “Eu personal îl cred în stare pe base de absolut orice”

    …singura problema (a lui) fiind ca din oriceurile pe care le produce nu mai crede nici dracu’ nimic. 🙂
    Mie sincer deja incep sa-mi para amuzante rahaturile de care se tine. Acuma sigur, nu-i cazu’ sa tinem un mascarici tocmai la balconu’ suprem — ne-am distrat, a fost haios, nah, acuma gata.

  13. Principalul vizat de tot scandalul asta este posibil sa fie Crin Antonescu… Ei au aruncat-o, acu sa vada daca se si prinde. Cu toate ca e posibil sa se intoarca urat impotriva lui basescu, sau a lui videanu. Dar nu cred ca e basescu atat de prost incat sa dea drumu la un scandal care s-ar putea intoarce impotriva lui. Tinta e altcineva. O sa vedem probabil zilele urmatoare.

  14. Pai da, probabil ca Popoviciu ii da spaga lui Basescu, in forma continuata, neincasand chiria lunar pentru cabinetu’ notarial al copilului. Parca-l aud pe Basescu: “Puiule, ia finanteaza tu campania PDL cu vreo 2 milioane si am grija sa nu te lege nimeni…aaa…am uitat…si da-i si la fica-mea un spatiu cu 90% reducere la chirie la tine in ograda”.
    Acuma serios fratilor, ori il prindem pe marinar cu ceva gros ori o lasam balta, ca faza asta-i mai slaba decat termopanele lui Nastase.

  15. Erevan News- Stire bomba
    Agentia noastra informeaza:
    Strans cu usa, in urma Comunicatului Prezidential, din care rezulta fara drept de apel ca d-l presedinte traian basescu nu a stat la coada dupa Tariceanu, la usa de la sediul firmei omului de afaceri Puiu Popoviciu, acesta a recunoscut ca intr-adevar cei doi, din motive conspirative lesne de inteles, nu intrau pe usa, ci veneau pana la etajul X, deghizati in spalatori de geamuri, cu liftul special si intrau pe fereastra, in ordinea d-l presedinte si apoi Tariceanu, niciodata invers.
    a consemnat pentru Dvs.
    Varujan Arachelian

  16. @milushka

    “Principalul vizat de tot scandalul asta este posibil sa fie Crin Antonescu…”

    E un pic ciudat totusi, cam cum ti-ai rupe amandoua picioarele numai ca sa-ti tii nevasta ocupata.

  17. dar ce repede a facut transferul fata presedintelui de la cabinetul notarial de tara la bucuresti! oare cum se face un astfel de transfer? e asa competenta domnisoara basescu intr-ale legilor? mai, sa fie…

  18. oho dar cat antrenament avem nevoie ca sa vedem cele doua scaune si un prost care fura nota 10 oare sa fie cumva decisiv acel opt? sau e scor egal sase la opt pentru conducere? soseaua oricum e terminata, mai trebuie pus asfaltul.

  19. @anca
    posibil ca disperarea sa fie destul de mare, nu? Plus ca basescu a preferat de atatea ori sa rupa picioare, maini, capete, numai sa fie bine pentru el. Istoria pd o dovedeste.

  20. Daca iei toate povestile, analizezi putin, elimini tot ce nu este necesar descoperi ca sunt TOTI parteneri de afaceri: Basescu, Popoviciu, Udrea, primaritza din Sinaia, smecherul care a asfaltat Sinaia…
    Si de ce sa plateasca chirie Ioana cand poate sa nu plateasca. Ia sa ne arate chitantele de la chiria platita…

  21. @Anca :
    Din păcate sunt încă mulţi care se uită în gura lui.
    O să râd cu poftă de toate prostiile lui după ce n-o să mai fie preşedinte. Până atunci iarta-mă dar nu prea îmi vine să râd!

  22. Referitor la articolul din Cotidianul, eu cred ca se incearca prin “picurare”, cu disperare, un fel de discreditare a lui Crin Antonescu.
    Spun “un fel de” pentru ca pare chiar apa de ploaie ce am gasit pana acum pe acest subiect, cu vestita HG si “Lia Manoliu”. Ma refer in ceea ce-l priveste pe Crin.

  23. Ce-mi place tara asta! Pe principiul unde dai si unde crapa, cineva, nu spui cine, da’ persoana importanta, a rascolit intr-un rahat. Brusc, rahatul a explodat si-a inceput sa improaste-n dreapta si-n stanga dar si-n sus! Tot mai sus! Ei, cum dracu’ sa aduni la un loc un rahat explodat si sa te faci ca nu s-a petrecut nimic!? Aici o sa se vada talentul politicienilor nostri de-a jongla cu rahatul! De-aia mi-e draga tara asta, nu te plictisesti nici un moment, nu ai cum!

  24. Mafiotii e in tot &-n toate. de 20 de ani se stie: Mafia salveaza Romania! asa sa ne-ajute Dumnezeu!

  25. naspa victore .. esti insuficient informat .. fata sefului are si apartamentul ala de juma de milion de ieuroi in baneasa .. bani obtinuti din modeling .. aaa .. pardon, aia e eba, din notariat in vrancea si ceva avocatura .. cred i-au mai si ramas, ca lui eba .. astia sunt penali cu toata familia lor..

  26. Daca te-ai plictisit de pui, de basesti, de vile construite in trei zile pentru c altfel nu imi explic de unde atata tevatura cand ala construieste acolo de atatia ani, mi-ar placea s iti exprimi opinia legata de legalizarea drogurilor…ar insemna mult pentru mine, maestre

  27. dar daka akolo, se faceau “socotelile” notariale ku terenurile lui Popoviciu? De ce dna-ul nu merge pana in panzele albe, sa skoata la suprafatza tot ce s-a mishkat pe-akolo? Shi inka ceva, de astazi, a zis kioru’ k e obishnuit ku minciunile. Shi noi ku ale lui – fii-sa la fakulta in State, demisie in 5 minute, etc – sau poate a zis k e obisnuit ku minciunile lui. Orikum nefericita afirmatzie “daka mintzea un ziarist”. K, sunt shi ziarishti kare mai mint, doar sunt shi ei oameni. Dah kiar totzi? Ii bagi pe totzi in aceeashi oala? Individu’ asta, ne-am konvins ku totzii, e un mitokan, un nenorocit. Nu are bunul simtz makar, k atunci kand vorbeshte de o persoana sa spuna “d-nul”, la el intotdeauna o sa auzitzi: “Geoana” sau “Tariceanu”, niciodata d-nul Geoana. “Ala ku nume de floare” – v-aducetzi aminte? Bah gunoiule de te numeshti bashesku, eshti totushi presedinte de tzara, kiar daka printr-o gresheala, shi pentru INKA Putzin Timp. Noi de ce l-am trata cu “d-nul preshedinte”? Sa-i traiaska familia, dah vedem k familia asta a lui, s-a aranjat asha de bine, shi parka nu ar fi de-ajuns, are aceleashi apukaturi per membru de familie. eu zik sa-i dam ce i se kuvine. Sa dam in el, pana n-o sa mai poata nici makar sa planga.

  28. Buna, Victor, oarecum offtopic, dar on topic, pentru ca legat de acelasi personaj. Chiar nu ia nimeni atitudine cand presedintele Basescu spune asa: “M-as fi asteptat la o minciuna de la Vadim, sau de la un ziarist, dar de la un ofiter superior de stat, e o dezamagire, etc”. Stim ca dansul nu da doua cepe degerate pe jurnalisti, dar nu e in regula sa il lasam asa,sa taxeze la modul general o intreaga profesie, si sa nu reactionam. Amintiti-va “iata, exista si armeni destepti”. Armenii au sarit imediat. Nu e in regula un asemenea enunt, iar alaturarea cu Vadim este…. No comment.

  29. Pe cine dadea afara din sedinta Base? Pe dragalasa doamna Costiniuuuu!Toate felicitarile mele pentru curajul de a motiva decizia de eliberare a suspectilor cu declaratiile lor si asta din cauza ca suspectul principal nu era inclus in cercetare (prin omisiune?)de catre tzulush.Ce sa-i faci,roata se invarte, nu-i asa dle presh?

  30. Intrebare.
    Daca bASELU la alegeri “cade” ce se alege din el??
    Se va infiinta o clasa sociala noua in Romania?
    Boschetarul de lux.
    Eu cred ca de asta se teme cel mai mult.Ca nu va mai pupa niciodata functie pe malai public.
    Eu cred ca-i ajunge din 92 pana acum.Oricum nu a facut mai nimic si tot noi l-am propulsat in fruntea tarii.Cred ca este cazul sa ne gandim bine inainte de a vota un nou presedinte.Oricum nu pe asta.

  31. Cabinetul notarial este in incinta unui dragut conac. Au fost acolo cei de la Libertatea prin februarie si au facut poze. “Printesa” isi aranja de zor noul loc de munca.

  32. Ce ipocriti pot fi cate unii !
    Dupa ce iau malaiul nu mai stiu cine le-a dat malaiul pe motiv ca batea vantul si incepuse sa ploua .
    Eu cred ca si base a iesit nasol din povestea asta !

  33. http://sfinx777.wordpress.com/2009/03/27/suntem-pentru-corina-cretu/
    Apropo de băsea, l-or fi ” ajutat ” în cestiunea asta şi tov Blaga şi Frunzăverde… aşe, prin învăliure… ?
    Viţelul Jioana e numa bun de pusla prăjit în acest moment… să nu zăuit, cu lavinia haia şi cu guşă-căpuşă cu tot, trăzni-l-ar !!!
    Sincer, o fi băsea ud la brăcinari, dar la cum îl ştim, ăsta iar coace ceva … dară să-l văz Tatălui debarcat şi scufundat, că suntem până peste cap sătui de eş şi lenuţele lui !
    respecte,
    Sibilla

  34. Eu m-am saturat. O.K. Stiu ca si voi. Si mai departe?… Scrie-n carte.
    Vai de noi toti.
    Cris

  35. @Lilick
    Aha, a avut in afara de banii de Penthouse ”la gri”, de finisaje, de mobila (ca n-o sta pe rogojini) si bani de ”aranjat” cabinetul notarial din Vrancea!

    Mai, da’ a fost mare boom imobiliar in comuna aia din Vrancea si avem in fata o avocata de mare mare exceptie!

    Oare fisele fiscale ce spun?

    @Alina

    Ce-ti ziceam eu de capacitatea de manjire pe care o au aia de la Cotidianul. Imediat, au cautat sa-l lege cumva pe Crin de Popoviciu!

  36. In afacerea ” doi si-un pol” Base si-a tras cu stangu`-n dreptu’ precum Boc cuprins de bataiala, saltandu-se cand pe varful drept, cand pe cel stang, pentru a trage cu ochiul in sanul primei voleibaliste ajunsa procuratoare.Rai ati mai fost ca l-ati suspectat de complexe pe Boc!
    Base s-a razbunat pe Popoviciu pentru chiria prea mare ceruta Ioanei Basescu

  37. Era clar ca basescu patroneaza sistemul ticalosit si toate jafurile ce decurg de aici. S-a cocotat pe gramada de rahat si ne da noua (prostilor) lectii de moralitate si dmocratie. Dar prost este cine il mai crede pe acest pungas si mincinos ordinar!

  38. Haosul asta in tara va dura pana va fi numit presedintele Romaniei,oricare va fi acela.Am aflat ca in ziua in care era numit Antonescu presedinte al PNL,ceea ce parea a fi un atac de la un coleg de breasla s-a dovedit a fi un atac al SRI-ului.Pentru domnii din securitate, am un mesaj:va multumesc ca imi acordati atentie sporita mie si tatalui meu ,voi cei din Bucuresti,stiu ca atacul a venit de fapt de acolo,am inteles mesajul pe care mi l-ati transmis.Voi decideti ,nu altii.Daca va asteptati sa dau telefonul magic acolo unde trebuie,va anunt ca nu o voi face.In situatii de astea reactionez cu calm.Ati vrut sa ma distrugeti sau ati vrut sa-mi dati un avertisment.Voi nu ati auzit de zicala :ce nu te distruge te face mai puternic?Nu cred in varsari de sange,nici in razboaie civile,consider ca schimbarile pot avea loc si fara asa ceva.Ma gandeam naiv daca e posibil ca mesajele pe care le-ai transmis unei persoane si le-ai sters dupa aceea ,sa fi ramas in memoria telefonului.Pentru ca am inteles ca ele raman stocate in telefon.Daca e asa ,atunci as putea pune la dispozitie telefonul pentru a scoate aceste mesaje de pe el.Dar asta e un gand naiv.Deci ,domnilor,ramane cum am stabilit:ALEA IACTA EST!

  39. bag seama ca sunt amestecate multe nume grele in combinatia asta, asa ca ma astept sa fie musamalizata cat de curand.

    ai idee ce s-a intamplat de are taranu’ emisiune si vinerea?

  40. Eu,daca as fi Puiu asta,nu as iesi public fara sa imi iasa si mie ceva din asta,mai ales dupa ce mi-am ascuns atat timp si asa eficient existenta.
    Ce vreau sa spun e ca nimeni nu se ia de un om atat de influent fara a-i cere acordul intai si fara ca el sa fie de acord.
    Asa ca toata smecheria asta ii ajuta pe unii politic si fara dubii pe nenea asta economic(mai ales cu criza,poate mai pica ceva…cum de obicei se intampla de fiecare data cand se iveste o criza,unii acumuleaza capital ).
    Oricum asta e parerea mea si asa cred ca functioneaza lumea in care traim.Alte idei?

  41. Ce tărăraie, se calcă mafioţii pe picioare. E an electoral… vai de mine de câte dezvăluiri o să avem parte. Sunt mişcat de atâta tevatură/cm2. Am luat ACT!; vorba dl-lui. Patapievici. Cum orice minune ţine 3 zile, toate se opresc exact când trebuie, unde trebuie şi la cine trebuie, noi să fim sănătoşi.Restul e cancan!

  42. mai,chiar…Baselu promisese ca din 3 in 3 luni se intilneste cu poporul in Universitatii…bag sama,nu mai stie pe unde i-o fi poporul…parca mai zicvea ceva si de niste tzepe,dar cum naiba sa-i traga in tzeapa tocmai oamenii cu care face afaceri?

  43. Domnul Murgeanu cam o da cotita. Cred ca ar fi fost in masura sa raspunda.
    Cat despre averea doamnei Ioana Basescu e clar, un notaras cu casa de 800 de mii e interesant – cred ca este cel mai bogat notar din lume.
    Si inca ceva eu nu cred in coincidente.

  44. Va spun eu cum a facut banii fata lui Baselu. Initial a avut o punga goala si a venit un alt moldovian la ea (nu sunt sigur, dar cred ca punga avea sigla PDL)si i-a propus sa faca schimb cu gasca lui… Apoi, mergand ea cu gasca in brate, cineva i-a propus sa-i dea gasca pe o capra… capra pe un car (paremise ca era cel putin FERRARI)… caru’ pe doi boi (eu nu mai sunt de ceva timp in tara dar si asta cred ca e vreun restaurant)… si uite asa se pare ca dupa 20 de ani ceva se schimba cu adevarat in ROMANIA… ni se schimba povestile cu care adormim telespectatorii!
    Va salut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.