Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Gaşca oamenilor de spirit şi televiziune

Gaşca oamenilor de spirit şi televiziune

Recentele exhibiţii muzical-dansante Tălmăcene au reaprins falsa dezbatere privind calitatea invitaţilor din emisiunile tv. Aud scârbit justificări puerile şi ipocrite de genul “ce vină am eu că sunt obligat să împart studioul cu personaje stranii sau dubioase?” Această abordare e unul dintre marile falsuri vânturate în piaţa publică a ideilor. Nimeni, niciodată, nu te poate obliga să accepţi o invitaţie alături de un ştie-tot de ăsta la fel cum tot nimeni, tot niciodată, nu te poate obliga să inviţi bizarerii umane la tine în emisiune. Mircea Diaconu, a spus-o şi la Sinteza zilei, nu acceptă să vină în orice companie, indiferent cine-l invită şi ce subiect se dezbate. Eu nu invit pe oricine la Vorbe grele, chestie care presupune eforturi (inclusiv de imaginaţie) infinit mai mari decât dacă stai la jgheab şi aştepţi să-ţi trimită partidul invitaţii pe burlan. Nici pe Diaconu, nici pe Ciutacu nu-i obligă nimeni s-o facă şi nici unul dintre ei nu suferă fiindcă se opun valului.Tălmăcenii au devenit figuri publice ca rod al unei complicităţi dulci cu oamenii care dau cu sapa pe sticlă şi cu echipele lor. Complicitate pe care aproape nimeni nu vrea s-o spargă. Se simt bine între ei, fac rating împreună, devin celebri în grup şi sunt la fel de oameni de televiziune.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Gaşca oamenilor de spirit şi televiziune

  1. Eu cred ca este foarte bine ca li se ofera sansa de a demonstra la ce sunt buni si ce stiu sa faca: sa bea (cum ne invata Base), sa ne dea lectii de democratie (“e oameni care nu vrea sa vorbesc cu tine”), sa se scalamabaie (Talmacean…), sa fie libidinosi, slugarnici, prefacuti (crosetat, exhibat suncile, dat cu mopu’, dansuri populare, etc – recunoasteti personajul sinistru)!

    Perfect pentru democratia mea! 🙁

  2. va admir foarte mult pentru ceea ce faceti. va rog mult de tot, daca se poate sa urcati pe blog si faza de la emisiunea domnului Gadea(data 12:04:2011) cand l-ati facut praf pe Mandruta-nimeni pe lume,baiatul ala de nu a citit macar o data constitutia,dar vorbeste deste desfiintarea acesteia. mult succes in continuare si respect

  3. L-ai pus pe Diaconu in acelasi context cu Talmacean,noroc ca sunt in opozitie.Detest serialele lungi ,iar Talmacean o da in repetitie .E deja prea mult.

  4. Cred ca pt Talmacean cel mai bun nume de scena ar fi expresia lu Vanghelie:MAIMUTOI OPARIT

  5. Ce diferenta este intre Talmacean si Ciuvica, Banicioiu, Tatoiu, Ghise, Atanasiu, Oajdea … etc … sau alte specimene penibile care vietuiesc 24 din 24 la teveu si produc mult talash? 🙁

  6. @Oana: daca tu poti sa-i pui pe Ciuvica si, mai ales, Atanasiu pe acelasi plan cu Talmacean, atunci ai o mare problema (cel putin) de perceptie

  7. DEGEABA!

    Apreciez “efortul” facut de V. Ciutacu, M. Badea, Antenistii in general si alti cativa oameni cerebrali, putini la numar.

    Totusi, e in zadar!

    Cu cat veti intelege mai repede, cei nemultumiti profund si continuu de Romania, ca v-ati nascut unde nu va este locul, cu atat veti putea “scapa” mai repede.

    Asta e Romania: murdarie, superficialitate, primitivism. Asta e adevarul si gata! Nu poti schimba o majoritate, nu poti inota contra valului. Pleci, sau te integrezi; nu exista cale de mijloc.

    CLARIFICARE:

    DA, sunt un Roman emigrat din Romania in urma cu aprox. 5 ani. NU spun asta nici ca sa ma laud, nici ca sa ma plang si nici spun unde locuiesc. E doar pentru clarificare.

    Nu sunt unul dintre multii Romani expatriati care-si incep comment-urile pe bloguri cu formula: “Va scriu din Marea Britane”, sau “Sunt student in insula”, etc…formula care are ca singur scop pozitionarea lor ceva “mai sus” decat muritorii de rand.

    CONCLUZIE:

    Am fost si eu ca voi! Si eu ma framantam si ma indignam zilnic de tot ce ma inconjura in Romania. Concluzia e una simpla: daca simti ca locul tau nu e acolo, pleaca!

    NU POTI INOTA CONTRA VALULUI!

    P.S. Functioneaza!

  8. Am avut exact aceeasi reactie, acum vreo doua seri parca. Si pe mine m-a impresionat neplacut zisa lui Mugur Ciuvica. Nesimtitii astia ar trebui ignorati. Jurnalistul poate ca trebuie sa invite pe cine trimite PDL-ul, ca sa nu fie acuzat. Dar mi-ar creste inima daca ar anunta la inceputul emisiunii ca invitatii opozitiei s-au retras, nedorind sa apara alaturi de diversi talmaceni. Visez. Opozitia se plange ca nu ies oamenii in strada. Cel putin oamenii aia mai au si alta treaba. Opozitia insa nu isi face treaba ei de opozitie: gesturi politice decise, strategii inteligente. Stau si chitaie pe marginea drumului si se multumesc cu nota 4.50, sperand ca poate se rotunjeste la 5 si trec clasa.

  9. Și uite așa, cu un pic de Tălmăcean, câteva zvonuri cu cutremure și iod radioactiv și cu câțiva stropi de WikiLeaks, s-a reușit comutarea de la întrebările extrem de delicate pentru PDL&BSE:

    ”Care-i Regele/regina?”; ”Când urmează Constanța și cât de adânc? Dar, contrabandiștii cu petrol-alcool-potol?”; Cum e cu Blejnar-Udrea-Cocoș și Kundalini ăla exportator/importator în Guineea? ….

    la răul cel mai mic posibil al întrebărilor (întrebări mai puțin costisitoare pt. PDL):

    Spitalele lui CeKe.

    ȘI TOTUȘI, CE SE MA ÎNTÂMPLĂ CU CONTRABANDA ȘI EVAZIUNEA ÎN VĂMI? BATISTA PE ȚAMBAL?

  10. invitatii din studio sunt platiti ? care e tariful/emisiune, depinde de audienta, au contract de colaborare ?

    sunt unii invitati care nu ar trebui primiti nici daca vin cu bani de acasa (tatoiu, cartianu)

    e greu sa faci televiziune de calitate daca poporul nu vrea.

  11. Totusi a aparut si un lucru bun,o noua expresie-“ma ce esti talmacean”! Tradus,zbanghiu,zurliu,plecat cu vaca sau ce mai vreti voi.Vezi aportul astuia la cultura?

  12. Mircea Diaconu nu vine în orice formulă. Poate omul ştie de ce poate fi în stare în compania lui Vişan, de exemplu. În mod evident inteligent, dar şi un actor foarte bun, cine ştie ce porniri ar avea atunci când ne explică Vişan că albul e negru sau, mai bine, când îşi notează el cu stiloul acela mişto ideile care se dezbat! Gelu Vişan e riguros, nu vorbeşte după ureche, e un profesionist… (Yeak!)
    Vă daţi seama ce material poate constitui acest ins pentru un artist ca Mircea Diaconu? Hai că imaginaţia mea a luat-o razna! 😆

    P.S. Abia azi-dimineaţă am fost atentă: aţi auzit ce melodie i-ar cânta Tălmăcean lui Băsescu? ” We are the world, we are the people”… Ceea ce spune FOARTE MULTE despre ceea ce gândesc ei, portocaliii. Pentru Boc, reţinusem de ieri că i-ar cânta ” We are the champions”!!!!!!!!!!!

  13. Iti urmaresc emisiunea, dar nu te urmaresc cand esti invitat in alte emisiuni A3 (ai tendinta sa abdici de la niste reguli).

    In ceea ce priveste emisiunea cu Dan Puric a fost o reala placere sa o urmaresc.

    in ceea e priveste “Gaşca oamenilor de spirit şi televiziune” as fi dorit o detaliere a acestui proces de prostituare profesionala ( a ambelor tabere: presa/politica), dar in lipsa, ma multumesc si cu atat. Poate daca tratai si cazul “Realitatea – Lesin in direct”…..

    Personal as dori de la d-voastra sa invitati 2 persoane:
    – Blaga
    – Boc

    Multumesc.

  14. @Edi: nu stiu de la ce reguli abdic, da-i libertate de optiune. asta-i un text general, de analiza a unui fenomen, nu de disectie, caz cu caz, a prostiilor care se intampla in spatiul audio-vizual. Boc nu are ce cauta la mine-n emisiune pana nu iese public sa-si prezinte scuzele pentru mitocanie, iar Blaga a mai fost si acum se codeste.

  15. Subscriu. In sfarsit un om implicat in televiziune care nu mai spune “dom’le, asta vor oamenii sa vada”. Departe de mine ideea ca televiziunea trebuie sa fie educativa, dar vad ca majoritatea emisiunilor aleg “calea usoara”: la sport e mai simplu sa-l suni pe Gigi sa-i zici ca l-a injurat cutare si sa asculti tampenii decat sa faci o analiza a unui meci; la entertainment e mai simplu sa arati tate decat sa faci umor de calitate; la politica e mai simplu sa aduci talmaceni decat oameni care au ceva de spus. Si in virtutea efortului minim / randamentului indestulator televiziunile se complac in mitocanie si prost gust. Cu exceptia catorva emisiuni, unde, dintr-o admirabila stima de sine, jurnalistii aleg sa faca altceva – Vorble Grele e una din ele, Profesionistii de la TVR e alta, Memorialul Durerii ( stiu, e veche ), In Premiera, Romania Te Iubesc, etc… Exemple probabil mai sunt. Inchei cu ideea ca NU, lumea nu vrea sa vada ce se da, cu toate ca audientele ma contrazic. E ca si cum pe vremea lui Ceausescu lumea vroia sa cumpere tacamuri de pui si conserve de rosii ( diferenta intre vointa si acces la un obiect e mare ).

  16. Sa-mi fie cu iertare Victor, dar in cazu’ de fata, te cam contrazici singur. Spun asta pentru ca nici o autoritate morala, sau orice fel de instanta a bunului simt din tara asta nu poate sa o plaseze pe Monica Tatoiu in alta parte decat cel mult in tagma Talmacenilor, si totusi ai luat parte impreuna(sau pe rand) cu toti colegii de bun simt din trustul ala la emisiuni in care augusta atotstiutoare a fost invitata. As vrea totusi sa se milostiveasca bunul Dumnezeu in timpul vietii mele pe acest pamant, in asa fel incat sa apuc ziua in care singurul lor in care sa admir enciclopedicele cunostinte ale Tatoaicei, impreuna cu privirea-i plina de caldura(deloc scrutatoare de-ti da fiori pe sira spinarii) si buzele-i carnoase cu zambetu-i larg(deloc mijite intr-un rictus dracos, ale unei femei rele pana-n maduva oaselor), sa fie doar canapeaua lui Maruta sau fotoliul de la Acces Direct.

    P.S.: Prefer oricand personaje gen Vanghelie sau Becali, pentru ca in afara de coeficiente de inteligenta asemanatoare si consistenta/valoare a discrursului aproape nula, fata de Monica Tatoiu, cei mai sus mentionati au totusi o candoare specifica celor mai “slabi cu duhul”, si nu-ti lasa loc de interpretari de genul:”frate asta daca ar putea mi-ar smulge capu’ de pe umeri ranjind…”. In alta ordine de idei, poate sunt totusi telespectatori care vor sa mai si doarma noaptea dupa ce vad emisiuni la TV:).

  17. Cei din tagma Tălmăcenilor “mănâncă şi gura lor o pâine”… “albă”… Asta urmăresc şi realizatorii/ producătorii de emisiuni… Banu’ n-are culoare…

  18. gasca pedeleilor are un singur scop acela de a duce in derizoriu orice problema serioasa si sa abata atentia .nu vedeti ca mereu provoaca discutii aberante pt a se uita de subiectul principal al emisiunilor. in ultima vreme am observat tot mai fecvent intentia de discreditare a oricarei dicutii asupra gravitatii situatiei economice a Romaniei cit si posturilor tv ostile actualei puteri

  19. Nu cred ca Talmacean a gresit cu nimic. A fost invitat intr-o emisiune care nu face politica si sa manifestat natural.

    Atata propaganda de rahat…

  20. “Eu nu invit pe oricine la Vorbe grele, chestie care presupune eforturi.”
    Nu-ti fac eu lista de invitati, dar Raluca Turcan e Talmacean undercover.
    Plus functie pe merit si posete ce valoreaza cv. salariului de bugetar pe 3-4 ani bucata.

  21. @paul: Talmacean a fost invitat, ulterior, in “n” emisiuni, politice, in care s-a comportat la fel
    @Sebi: hai sa nu exageram. si, daca are posete de 10.000, n-are voie sa vorbeasca?
    @Catalin: am impresia ca ai nevoie de traducator. ai vazut-o tu, vreodata, pe Tatoiu la mine in emisiune?
    @all: faceti un mic efort si cititi ce scriu, nu ce vreti voi sa fi scris. limba romana nu-i atat de complicata incat sa nu puteti.

  22. Atat de ridicol, dar atat de ridiiiiiiccccol.Ridicoli sunt toti.S au inhaitat unul cu altul si au format o turma unde nimeni nu se arata cu degetul.
    Exista un animal cu care se asociaza foarte bine romanul-SACALUL.

  23. @Victor Ciutacu: S-ar putea sa am nevoie si de un traducator, dar cu siguranta nu din Romana in Romana. Mi s-a parut ca am scris foarte clar ca “ai luat parte”, nu “ai avut-o invitata”. Nu cu mult timp in urma era invitata in 3 din 5 zile/saptamana la Sinteza Zilei iar in acel platou erau prezenti(rand pe rand) toti Antenist-ii(cu precadere cei importanti), ca sa nu mai vorbim si de emisiunile de peste zi gen La ordinea zilei, 100 de minute, Stirea zilei sau Subiectiv. Stiu ca nu ai avut-o invitata(slava Domnului), pentru ca sincer sa fiu nici nu vad ce ai avea tu de discutat cu faptura aceea, dar eu vorbeam de situatia in care tu, Diaconu si alti oameni de bun simt, se dezic de astfel de oameni-orhestra care-s buni la toate, dar totusi din cauza meseriei pe care o practica, ajung oarecum conjunctural in prezenta lor. Mie ca telespectator imi este evidenta stanjenirea pe care o vad in mimica/gestica unor oameni ca Victor Ciutacu sau Mircea Badea aflati in acelasi platou cu Monica Tatoiu si de aici pleca si speranta mea alaturi de invocarea divinitatii, ca poate vreodata in viata asta ajung sa n-o mai vad pe la Antena. Lasati-o doar la Realitatea ca se integreaza perfect intr-un trust in care insusi prezentatorii(majoritatea lor) provin din tagma Talmacenilor.

  24. In opinia mea, faptul ca Talmacean a fost invitat intr-o emisiune de divertisment si a dansat acolo, acompaniat in “toata splendoarea” de niste dudui dornice de “talmacenisme balcanice”, nu-i o problema. Problema este “dincolo”, cred eu ; in ograda televiziunilor si a celor care ii invita. Intr-o alta ordine de idei, prezenta Talmaceanului si “schimonosirea” sa in ritm de dans, este o problema in contextul actual al situatiei in care noi ca si cetateni ai acestei tari si tara, se gasesc, sau ne gasim … Spitale desfiintate, morti la usa spitalelor recent incuiate, majoritate parlamentara frauduloasa (vezi aparitia UNPR-ului sau trecerea legii pensiilor abuziv prin furtul hoatei Roberta Anastase), banii tarii indreptati fara nici o jena catre Udrea in vederea “matrasirii” in scopuri pdl-iste si scopurile personale actualelor lichele care ne conduc, scurgerea banilor rezultati din evaziunea fiscala prin “trioul” Falca – Igas – Blejnar, si cate inca alte 1001 de astfel de exemple as mai putea da, fara a mai implica si familia prezidentiala. Sunt lucruri care sunt evidente, iar “chestia” cu “probele” si “dovezile”, in fapt, sunt niste tertipuri de a ocoli calea legala si de a-i prosti pe prosti. E, pe fondul acestor aspecte, (scriu cu majuscule) FOARTE TRIST CA SUNT CIUDATI CARE II IAU PARTE ACESTUI MAIMUTOI NUMIT TALMACEAN. Sunt insa 1001 de prosti in tara asta care nici macar nu constientizeaza ce li se intampla si nu ma mira ca, dupa tertipul actual, calendare cu UDREAAA FRATEEEEEEEEE, poze cu Liga, Visan, Hoara, Flutur sau Boc, sa voteze tot cu odiosii astia si in 2012.
    ………………………………………..
    Ptr. Mort de Viu care vad ca posteaza de zor comentarii basiste tin sa-l anunt urmatoarele, dupa ce in prealabil l-a anuntat “oficialii” statului roman :
    1) Am iesit din criza.
    2) Am iesit din recesiune.
    3) Economia tarii nu merge din cauza comunistilor, a mogulilor, a oricui, numai a pdl-istilor si a lui Basescu nu.
    4) Suntem pe crestere economica.
    5) PDL-ul, si guvernul in general, a facut ce trebuia – a luat “masuri dure dar corecte” ptr. tara.
    6) Sigur, sigur, alegerile prezidentiale 2009(turul 2), au fost castigate foarte corect de Basescu, iar la Paris nu s-a votat in 13 secunde cum “minte presa”. S-a voat in 14 secunde.
    Acum, fa-ne si noua un bine si lasa-ne, nu ne mai umple de draci cu comentariile tale basiste. Mars pe blogul lui Udrea !

  25. @Catalin: iar eu cred ca am scris suficient de clar, in textul sub care nu comentezi, ca eu nu invit pe oricine. si era vorba – chiar ca ai nevoie de traducere – despre mine si emisiunea mea, nu despre Mihai si emisiunea lui. nu ma face pe mine responsabil de emisiunea lui Mihai si, in general, de politica editoriala a postului, ca nu sunt. asa cum Mihai nu-si permite (cat e el de director) sa-mi impuna/sugereze mie invitati, nici cu nu-mi permit sa ingerez in bucataria lui interna. d-aia emisiunile de produc pe contracte individuale. e atat de greu de priceput ca raspunderile sunt individuale?
    @mihaic3001: nu te mai chinui cu postacul ala, nu mai are posibilitatea sa raspunda 🙂

  26. Se pierde foarte mult spatiu de emisie cu “bufonii regelui”. Astept cu interes ziua in care un moderator sa-l roage pe X sa paraseasca platoul pentru ca insulta inteligenta telespectatorilor.

  27. Există multe ciudătenii care se vor înscrise în categoria oameni de spirit.Parcă am făcut un păcat numai alăturând epitetul de mai înainte personajului în discutie.Să mai spunem că partidul îsi trimite la emisiuni televizate de mare(!?)audientă tot ce are mai valoros.Concluzia se subîntelege.

  28. Intre presa (mai ales TV, dar nu numai) şi aceste personaje este mai mult decat un concuboinaj, este o simbioza. Pur şi simplu nu pot unii fara altii. Incercand sa lamuresc pe cineva cum sta treaba, am construit acum doi-trei ani un soi de parabola.

    Unii nu exista in spatiul public decat in masura in care şi atata timp cat sunt mediatizati. Au nevoie de mediatizare pentru ca intreaga lor substanta şi existenta isi extrage esenta din relatia lor cu media. Este, in primul rand, cazul vedetutelor noastre e doi bani, de care e plina presa scrisa şi TV cu iz bulevardier. Altii – cum sunt politicienii, dar nu numai – chiar nu au incotro şi trebuie sa se ofere mai des ori mai rar (unora le place s-o faca zilnic) ofranda pe altarul media. Uitandu-ne pe masa ofrandei s-ar putea sa nu ne placa prea mult ce vedem. Un starv in care colcaie viermii. Iar media o face pe vulturul hoitar. Ii plac la nebunie hoiturile. Iar viermii ii adora…

    Aparentele insa inseala. Inghitindu-ne scarba şi apropiindu-ne, putem sa fim socati. Starvul nu-i starv deloc. Chiar misca. Mai mult, îl vedem cum isi presara pe ranile supurande şi pline de viermi, dejectii. Sa hraneasca şi sa-şi ingrase productia de viermi. Sa-i faca dulci şi mustosi. Ca sa-l aleaga media. Careia-i place. Şi viermii şi sa aiba de unde alege. S-a invatat cu ghiftuiala şi a uitat ca ocupatia prima a vulturului, fie el şi hoitar, e zborul. Acum media e grasa. Şi lenesa. Şi pute. A hoit şi a vierme strivit.

    Acesta-i talentul cel mare al personajului public de succes: sa stie sa ingrase viermii, sa-i faca grasi şi mustosi. Numai ca vulturul hoitar s-a invatat cu narav. Şi clientului media i se face frica. Nu cumva sa ii scada productia ori ajunga viermii sai sa fie mai putin puturosi decat cei ai starvului de langa el. Media e pretentioasa. Din ce in ce mai pretentioasa, iar oferta din ce in ce mai bogata şi mai diversa. Şi mai nesatula. Are nevoie de viermi in fiecare zi. Hoitul de la TV e şi mai exploatat: trebuie sa produca evenimente des, uneori chiar de mai multe ori pe zi. Iar viermele odata zdrobit trebuie sa aduca audienta. Pentru asta trebuie sa improaste ecranul cat mai tare. Tare, mult şi departe.

    P.S. Frumoasa meserie, cea de ziarist.

  29. Cred ca ii dai prea multa importanta , totusi !
    Nu te supara pe mine , dar daca nu ati sta voi toata ziua cu camera in fundul lui sa-i filmati orice basina pe care o trage , nu ar mai fi asa celebru !
    Aveti talentul de a face vedete toti oligofrenii si manelistii … Ei nu fac decat sa profite !… Doar e publicitate gratuita !

  30. Problema calitatii emisiunilor TV se va rezolva atunci cand poporul va cere altceva, iar asta nu se va intampla in decursul vietii noastre, cred eu. In orice post TV exista extrem de putini realizatori ce-si permit sa cheme oameni sanatosi la cap si care au ceva de spus. Restul realizatorilor s-au tabloidizat. Problema este ca fara tabloidizare, nu cred ca ar rezista vreun post in economia reala, s-ar alege praful de toti si s-ar inchide pravalia. E destul de frustrant pentru cei cativa sa stie in adancul ratiunii lor ca, intr-un fel, depind de “Talmaceni”.
    Cat despre Talmacean, personal, eu continui sa ma intreb cum dracu’ a fost asta ofiter SRI?!

  31. Nea Victore este simplu de ce-i urez ”La multi ani ” Danei Grecu…fac asta in loc sa spun, pur si simplu sanatate, sa-ti dea Dumnezeu sanatate Dana Grecu !Mi se pare ca si-a pierdut din valoare formula aia cu datul de la Dumnezeu al sanatatii…si-i urez la multi ani, pur si simplu.La fel procedez si cu matale si cu Radu Tudor si cu Mihai Gidea sau Mircea Badea.Si sti de ce ?! Nu sti asa ca tot eu iti spun .Dana Grecu , Mircea Badea Radu Tudor sau matale nea Victore de fapt …toti sinteti…EU !Sinteti EU amaritul din Berceni , din Ferentari , din Rahova [ de la matale d’a colo ]din Salajan, de pe Grivitei, de la Podul Grant , din Colentina si de prin multe parti ale Bucuresti-ului.Sinteti cu totii EU cu deosebirea ca voi aveti UNDE sa tipati si mai ales stiti cum s-o faceti fara sa va temeti de cineva…in afara de CNA evident.EU unde dracu’ sa tip, ca ma ia automat politia [ asta in cel mai bun si fericit caz ] si-mi arde o amenda pentru tulburarea …si dupa ce ca n-am….Asta repet daca ma salta Politia, daca vin haidamacii aia de la jandarmerie, in afara de amenda ma pot alege [ tot asa in cel mai fericit caz ]si cu oleaca de bataie.Emisiunile Danei sint pentru cine doreste si un mod de scolarizare , un mod de invatare pentru oamenii de rind asa ca mine .Si nu numai ale ei ci si ale celor de mai sus amintiti.Sa nu se mai plinga cineva ca nu este invatat, ca nu este informat.Sau ca n-are de unde sa invete sau sa se informeze, asta evident necesita si ca respectivul sa-si puna bibilica la contributie si sa …sorteze, sa cerceteze si el nu sa primeasca doar asa mura’n gura.Si mai spun la multi ani deoarece dupa cum se prezinta” opozitia”…cred ca multi ani de aici inainte vom avea nevoie de Dana, Radu,Mihai,Mircea si evident de toata echipa antenelor.Fireste si de matale nea Victore ..si sti de ce ? Pentru ca vorbesti limba noastra…aia ce o’ntelege si ala din Berceni [ la mine’ncartier] si ala din Dristor, Salajan.Grivita,Grant,Colentina…Rahova…la matale in cartier .Vorbesti limba noastra [ nu pe intelesul nostru ci limba noastra ]si oamenii care au ajuns de mai mult timp sa nu mai poata fi prostiti realizeaza ca matale, nu-i minti, nu-i smenuiesti si d’aia te respecta.Si nu numai pe matale!Asa incit nea Victore zii si domnului Ponta sau chiar domnului Antonescu ca daca vor face in continuare acelasi tip de ” opozitie” atunci veti avea multa pita de mincat ait la Antene cit si la Jurnal. deci : LA MULTI ANI VICTOR CIUTACU !

  32. Marian… din Berceni
    ………………………………………….
    BRAVO ! Ai spus atat de mult adevar in comentariul postat de tine, incat si eu m-am simtit reprezentat de tine, desi nu sunt din Capitala. Afirmatia ta in care sustii (pe foarte buna dreptate), ca romanul are posibilitatea de a alege, de a sorta si de a cerceta, este superba ! Este trist insa ca sunt atat de multi basisti, naivi si creduli in “idealurile portocalii”, incat te ingrozesti pur si simplu ! De departe Antena 3 prin toti cei care muncesc acolo, s-a desprins intr-un lider autoritar in ceea ce priveste preferintele romanilor. Dar ce ne facem frate cu “ceilalti” ? Sunt si multi la numar, sunt si multe televiziuni, precum si alte multe institutii care-i “hraneste” cu “prosteala odioasa pdl-ista” in fiecare zi de dimineata pana seara ? Si cel mai rau, ptr. noi ceilalti, normali la cap as spune eu, este faptul ca aia “pun botul la greu”.

  33. N-aveti idee cat ma enerveaza prestatiile unor PDL-ei? As fi vrut sa nu-i vad neam pe la TV…dar, cu timpul am inceput sa inteleg ca e necesar sa vada tot natul cine sunt, poate asa se vor gandi mai bine la urne…daca se vor duce. Ca ma apuca o nebunie cateodata de ma gandesc ca ar fi mai bine sa nu mai aiba drept de vot oricine.

  34. Victor, o alta idioteni vehiculata in piata e: “poi cum vreti ca poporul sa se cultive daca voi faceti (voi = televiziunile) astfel de emisiuni cu astfel de personaje. nu te obliga nimeni sa te uiti la ele – ai telecomanda (sau buton dar cred ca sunt din ce in ce mai putini cei care n-au telecomanda) cu care poti schimba canalul.

  35. eu, ca sustinator al activismului utopic ce ma declar a fi, inca astept ca la Sinteza Zilei sa i se stinga lumina in studio lui Mandruta, scurta rumoare, jap-jap, cind se reaprinde lumina Mandruta cu un ochi vinat si voi sa dati vina in cor pe pixelul albastru – ar fi cea mai tare emisiune de televiziune din galaxie…si ca tot veni vorba – ce il tot bagati in seama pe idiopatul ala?

  36. I: De ce Talmacean nu are caracter si bun simt?
    R: Pentru ca Talmacean are “talent”! :)))

  37. Acest dansator imi sugereaza ca dansii,cei orange, nu prea realizeaza ce au facut cu aceasta tara.

  38. Uite-asa scapa fabrica de strakini de faliment!Ba cred ca trebuie sa-si mareasca de cateva ori capacitatile de productie.Daca ma gandesc bine sunt oportunitati si pentru export!Nenumarate succesuri!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.