Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Găinilor, meritaţi să vă jupoaie de vii!

Găinilor, meritaţi să vă jupoaie de vii!

Românii îşi merită soarta. Unii (bugetari) sunt laşi. Le e frică să protesteze, să nu cumva să fie următorii pe lista concedierilor. Alţii (angajaţi ai societăţilor de stat) sunt curve. Stau la fereală, poate nu i-o lovi şi pe ei valul. Şi unii, şi alţii permit celui mai sinistru regim politic postrevoluţionar din România să-i calce-n picioare. Şi să-i ameninţe, cu degajare, la tv, prin gura ministrului cu nume de diavol care mă face să-mi treacă dorul de Ceauşescu şi de toţi politrucii lui, că-i mai aşteaptă încă o curbă de sacrificiu; şi mai cruntă decât asta de acum. Cred că e loc de mai mult. Dacă aş fi Băsescu, după cele două zile de fâs sindical, aş ieşi la Cotroceni şi aş anunţa că, până s-o petrece vreun miracol economic, toţi angajaţii de la stat vor fi plătiţi cu salariul minim pe economie, iar pensia va fi unică, la nivelul venitului minim garantat. Eu mă predau. Pierd vremea aiurea, n-am pentru cine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

249 thoughts on “Găinilor, meritaţi să vă jupoaie de vii!

  1. E trist! Te apuca MI-LA si SI-LA.
    Suntem in casa doi profesori,amandoi in greva ,cu copil , cu rate, cu tot ce ii trebuie romanului.Mi-e lehamite de “multumitii” astia care “se sacrifica pentru binele elevilor”.
    Domnule Ciutacu,sa nu renuntati pentru ca daca ne predam nu ne mai putem considera nici “chiriasi” in Romania!

  2. Eu nu am o părere atât de proastă despre români.
    Românii au simţul supravieţuirii în orice condiţii ( un instinct de conservare foarte prezent la toate popoarele dar mai ales la români… asta apropo de istoria de 500 ani între orient şi occident ).
    Românii au şi o mare naivitate atunci când se lasă furaţi de peisaj şi votează ( ” eu cu cine votez !?” ) sau chiar când hotărăsc să nu se prezinte la vot.
    De regulă, pe românul neaoş orice străin îl arde…iar din cauza lipsei de experienţă în ale vieţii acceptă situaţii imposibile…explozia are loc doar la o situaţie insuportabilă ce atentează la propria existenţă: n-are mâncare, n-are haine, n-are de niciunele…

  3. pe post de benzina pt situatia descrisa in articol…boureanu in emisiunea lui gabi firea…asta pina la urmatoarea idee.

  4. S-a intrebat vreodata cineva ce e cu domnii acestia care-si spun “preoti militari”, ofiteri angajati ai MApN, vreo 80 la numar, dar care beneficiaza de o lege mai mult decat curveasca, storcand lunar bugetul de milioane de lei? Din ceea ce cunosc, salariul mediu al unui astfel de “parinte ofiter” este undeva la 2500-3000 lei, asta pentru cele trei evenimente din cursul unui an in care i se cere prestatia: Ziua Armatei, Ziua Eroilor si eventual un ceremonial militar-religios.
    Inainte, adica acum vreo 10 ani, dansii erau simpli preoti, cu contract de prestari servicii in armata, angajati de Biserica. Ceva firesc. Acum sunt mari ofiteri, cu salarii nesuferite, care nu fac ABSOLUT nimic in armata.
    Explicati-mi de ce nu pot reveni la statutul lor firesc, de preoti simpli, in loc sa pape banii bugetarilor pe nimic.

  5. Nu va mai ofticati ca fraierii … Lipsa de credibilitate de reflecta nu numai guvernului, nu numai politicienilor, ci si a voastra … Pana nu intelegeti asta, degeaba sperati sa prostiti pe unii sau pe altii sa va faca revolutiile visate! Toti stiu cum stau lucrurile de fapt! Toti stiu cum s-a nascut “patronul de inalta viziune” Voiculescu. Si odata cu el, va pierdeti si voi credibilitatea! Intrebati de curiozitate, pe strada, ce parere au oamenii despre Voiculescu. O sa se zdruncine universul pe care l-ati creat acolo numai pentru voi …

  6. Boss, strategia “plecarea Regelui Mihai” merge? cu mentiunea ca ma suni din timp cand ajunge trenul la timisoara, ca asta numai scapa si istoria nu se mai repeta, in rest e superb astept iarna, romani ati belit-O(pe sfanta P…), nu va pregateste NIMENI – NIMIC.

  7. Presa europeana (El Pais) spune despre Romania ca este in cacat asa ca taierile astea sunt tratament cu aspirina la un bolnav de cancer in ultima faza. BOUrean daca erai la Badea in emisiune nu cred ca mai erai tu smecher ca te trosnea Mircea Badea,oricum numele tau spune totul despre tine.

  8. Mai Victore, pe Nasul asta de Radu Moroar nu-l pocneste nimeni? De unde e el atat de destept si tupeist? Cine e el sa-i badjocoreasca pe liderii de sindicate din invatamant? Este un pupinbasisit ordinar si nefericit! Da chiar nu se intreba nimeni de unde au astia de labeunu atatia bani sa sustina un post falimentar din fasa? Nu ma judeca ca nu urmaresc niciodata aceasta mizeria de post TV dar zapam si am auzit cum ii lua la misto pe liderii de sindicat, acesti mincinosi care fura banii oamenilor! Chelu-si pune mana in cap! Referitor la ceea ce ai postat tu, sunt convinsa ca asta e viitorul dar din pacate El Sailor si Boc, de mana cu Nutisor, vor avea la fel de multi laudatori penibili si ne vor infiera impotriva ta, a lui Mirciulica, gadea, Stan si alti cativa care inca indrazniti sa-l criticati pe marele carmaci. Si ne vom adapta si la asta. SA TRAITI BINE!!! Dar nu in viata asta!

  9. Care ar fi definitia lasitatii intr-o tara cu reflexe conditionate de teroare, nevindecate nici dupa 20 de ani? Cine ofera garantii unui profesor pentru a-i da sansa unui protest inflexibil: sindicatele care retin cotizatia lunara dar nu se ingrijesc sa-si creeze un fond de greva, partidele din opozitie, care au fonduri pentru campanii electorale dar nu-si asigura un fond social de sprijin al unei miscari de protest?! La adapostul unui venit sigur, consistent si cu garantia unei protectii sociale reale, orice profesor ar protesta virulent si ar respinge orice forma de santaj sau amenintare! PSD-ul s-a dovedit un partid macinat din interior de vanitati socialiste si de implementarea modelului feudal de guvernare pe care l-a rafinat pana acolo incat a constituit o tentatie si un loc comun pentru „democratia” romaneasca. Au fost invinsi de chiar monstrul pe care l-au creat fiindca altii au invatat repede si mult mai bine cum sa-l controleze. PNL-ul nu are mecanismele necesare pentru a-si construi o „masina de vot” si a manipula constiinte la nivelul grosier pe care o cere majoritatea electoratului roman. Ambele partide refuza realitatea din motive diferite dar cu acelasi rezultat: neputinta, ridicolul, ineficienta, slabiciunea. Si ar mai fi banii. Intr-o tara in care banii sunt singura garantie a puterii, cei ce au banii, din ambele medii politice care se afla acum in opozitie, ar trebui sa-i foloseasca inteligent pentru a cumpara cat mai multa INFORMATIE! E ridicol sa-mi ceara un realizator de emisiune sau un politician sa nu fiu las cand el si familia lui sunt bine protejati de un venit care poate fi oricand un suport suficient pentru o evadare difinitiva din teroarea aceastui mediu „democratic”! Cam tarziu incearca opozitia sa isi asume real democratia! Cam mult prea tarziu!

  10. Victoreeeee , hai lamureste-ma , poate tu stii mai multe fiind mai aproape “de sursa”:

    – cat , dracu , din ce se intampla este IMBECILITATEA , TUPEUL , INDOLENTA SI LASITATEA ROMANEASCA , intr-un cuvant “manelismul romanesc”;
    – si cat este , s-o spun direct ,”TEORIA CONSPIRATIEI” , in care niste indivizi al naibii de priceputi ajuta niste “GHIOLBANI FLAMANZI , NESATUI si PROSTI” (inclusiv Basescu) , sa ajunga la putere in acesta tara , avnd un scop F. BINE DEFINIT ?!

    Deci , care crezi ca ar fi varianta corecta , ca eu tot oscilez intre ele si tot nu ma dumiresc…?!

  11. “Hai la lupta cea mare!” a avut ecou puternic in sufletele guvernantilor, in sufletele lui basescu si boc care au reusit sa-i mai incalce o data pe amaratii de bugetari, pensionari, copii, etc.in “the silence of the night”.”Sa dam hotii jos” s-a transformat in “ciocu’ mic si joc de glezne, ca altfel va strivim”.Dar oare cine-i aplauda?

  12. Profesorii ar vota si maine majoritar pentru pedele si sau Basescu.
    Explicatia e simpla. Au tot investit niste “sacose” in cine stie ce inspector care e numit de pedele. Daca le cade pedeleu le cade pila si trebuie sa o ia de la cap.

  13. Ar trebui vorbit mai mult despre curvele de lideri sindicali, de averile lor, de firmele lor…despre cum au ajuns unii dintre ei in politica. Sa stie si prostii de cotizanti pe ce arunca cu banii.

  14. “Ne spune astăzi,31 mai, Simona Fica,în exploziv-news.ro.
    9 SUTE DE MILIOANE DE EURO, VILA de pe rue Périé Mazamet NR. 12, PARIS! PROPRIETAR ÎN ACTE: ELENA BĂSESCU!”

    E adevarat?
    De unde are eba aproape un miliard de euro? Din “vanzarile anterioare” ale lui papa? Ceva de genul “am vandut Romania la FMI”…?
    Si toate astea in timp ce gainile se ascund de de greva in cotete…
    Tocmai cand il credeam pe boc dobitoc ca se ocupa cu un maruntis de 25% cand “natia” demonstreaza ca si un 50% era ok pentru ea, boc cel mic ma surprinde cu adunarea:
    1 iunie 25% + 1 ianuarie 30%= 55%
    Pai nu-i asa de dobitoc cum l-am crezut!
    Grevistii ar trebui sa gaseasca o solutie prin care toate drepturile salariale castigate in urma grevei sa se aplice doar celor care au participat la greva.

  15. Oamenii sunt intr-adevar reticenti sa miste, si aceast lucru se datoreaza faptului ca nu exista lideri. Avem nevoie de niste lideri veritabili, sau macar de unul singur, capabil sa coalizeze masele si sa le directioneze in vederea daramarii guvernului si a intregii clase politice.

    Oamenii vor iesi sa lupte, se vor arunca asupra palatului parlamentului, vor infrunta bastoanele, gazele lacrimogene si gloantele doar atunci cand vor avea o alternativa viabila in fata.

    pana atunci,
    toate cele bune 🙂

    P.S: am un sentiment ciudat, de durere efectiva cand ma gandesc la poporul meu. Mi se sfasie inima cand vad ce se intampla in tara…

  16. @poweraxxel: ma lasa rece perceptia pulimii asupra universului vociuelscian

  17. Prin “”vocea sa oficiala”” – “”Scanteia”” – PCR isi etala “”realizarile””: “”Sfortarile poporului au dat rod: leul a fost stabilizat! Asa a cerut PCR, avem astazi o stabilizare democratica in folosul poporului muncitor. La preschimbarea banilor sunt avantajate paturile muncitoare de la sate si orase si sunt lovite averile ingramadite prin jaf si specula””.

  18. Suna cunoscut ?
    Da, totul a mai fost facut.
    O categorie sociala “intaratata” impotriva celeilalte.
    Manipulare grosolana, deturnarea atentiei publicului, mesaje simple pentru patura needucata a populatiei.
    Totul s-a mai facut !
    Dl. Ciutacu, dl.badea, gadea etc. incercati sa faceti o paralela (cu poze, filme de arhiva din 1947 de la marea stabilizare). Mesajele sunt aceleasi, modus operandi (modi operandi) este acelasi si pare a fi facut de aceiasi oameni.

  19. nu e vorba de lasitate, nu renuntati, nu fiti suparati pe oameni (la care actioneaza un instinct prost de conservare – capul ce se pleaca sabia nu-l taie- ce exista in gena natiei de sute de ani).
    Dar sa stiti ca pentru multi, faptul ca exista niste oameni (putini) care spun public ceea ce ei (cei multi) simt si ar vrea s-o spuna cu glas tare, ii face sa supravietuiasca in aceasta tara oribila.

  20. Apropo, uitati-va cum sunt publicate salariile in unele ziare si pe siteuri acum. Un sofer castiga atat, un director atat, un consilier atat, un functionar atat. Sunt pusi la gazeta de perete, scosi in piata publica pentru ca poporul sa-i lapideze.
    Nenorocitii, sa-i belim ! Guvernul vrea binele tarii si ii distruge pe chiaburi (cancerul bugetului, omul gras in spatele celui slab, pensii nesimtite, pensii speciale etc, mesaje simple direct la tinta, la obiect, o manipulare ca la carte) ca sa poata sa construiasca o “temelie sanatoasa” pentru dezvoltarea Romaniei.
    Este incredibil ce se intampla. Absolut incredibil.

  21. Da. Imi cer scuze, este tarziu.
    dupa ce apasam “trimite comentariul” imi mai rasarea o idee 🙂

  22. De acum incolo acei oameni cu capul plecat sa-si spuna singuri ce au pe suflet.Tarile calde sunt solutia.Papuci si la gara ca nu mai pot traii intr-o astfel de ”tara”.

  23. relaxeaza-te, maine e greva
    si daca nu este, punem noi o masuta si 5 scaune si ardem un poker in semn de protest
    tara pulii

  24. Nu se poate zgudui sistemul fara sa aduci prejudiciu populatiei. Si atunci accepti sa fii prostit. Pentru ca suntem o populatie lipsita de reflexe sociale; nu avem reactii firesti ca popoarele din alte tari.

  25. Ceea ce se intampla este absolut normal.

    Era bine cand li se intampla altora daaa a devenit nasol cand a inceput sa vi se intample voua. Oho si ce vi-o meritatzi.

    Si inca ce-o s-o mai primitzi.

    Astia care au hahait la tura asta o s-o ia’n buci la tura urmatoare.

    Caracterul se veriifca in foc la greu si de aceea cine dezerteaza acu de fapt … isi releva caracterul sau de cacat pansat.

    Cine crede ca plecatul e solutzia e de fapt de felul sau un vierme tradator, un parazit congolez, defecat aici, la supt in Romania.

    Tzara e a celor care si-o asuma nu pentru ca e buna de muls, misto ori folositoare ci PENTRU CA ESTE A LOR, TZARA ESTE A LOR, a lor, a printzilor lor si a copiiilor lor acum si in veacul vecilor.

  26. ACESTI GREVISTI AU VOTAT !!! – exact cum

    au votat asa au si protestat – fiiiisssss !!!

  27. @Sergiu pe 31 May 2010 la 18:58
    Pe de-o parte iarta “statul” da’ pe de alta parte arata cu destiu spre “moguli”. Vezi Patriciu cu a lui “datorie” pentru care trebe sa taie pensiile, pe motiv ca-i neplatita. (de cazaci normal!)
    Banzai!

  28. Dintre toţi angajaţii, de la şcoala unde lucrez, sunt singurul care am respectat semnătura dată pentru greva generală. Pentru vitejia asta nu mă consider un erou. Ceilalţi (de fapt celelalte, că toate-s femei) pot să facă ce-or vrea. La şcoala din centrul de comună şi în celelalte şcoli din zonă, majoritatea salariaţilor a optat pentru grevă
    Nu sunt eu în măsură să judec pe cineva. Dar am bătut şaua să priceapă iapa, spunându-le: “Nu mă vând la unor neica nimeni, pentru 3 lei”. În afară de faptul că nu voi fi plătit pentru zilele de grevă, alt rău nu mi se poate întâmpla. Şi atenţie, sunt diriginte al clasei a VIII-a!

  29. Aici, aveti dreptate, domnule Ciutacu…… Nu inteleg de ce va mirati: aveati expectatii?, in legatura cu neamu` asta? ………. cata naivitate, dar nu va stiam asa….. . Incompetentii ne-au condus, ne conduc si, din nefericire ne vor mai conduce….., nu acesta e pericolul democratiei- ma rog, atata cata este- sa permita accesul mediocrilor si submediocrilor la functii? Personal,militez si eu pentru o meritocratie autentica!!!! ” Respect frate!”

  30. Eram mai mult decat sigur ca va fi un mare fassss.Sper sa se moara de foame in mizeria asta de tara,mie mi-e iesit viza pentru Canada.Sper sa moara de foame si pensionari si bugetari,nu la iarna,acum…merita!!!!!

  31. Mesaj pe sticlă adresat Preşedintelui Traian Băsescu de către o revoltată în vârstă de 75 de ani, azi la 9:40 am :

    “Este un măgar care vrea să ne omoare cu zile !
    Este un animal !
    Nu mi-e frică. Eu am 75 de ani ! „

  32. Piata Universitatii 2010 – “MAINILE CURATE”

    “Am vazut asta si la PSD, PNL, si la UDMR si la PD-L. Toti fura. Imi esti prieten, iti dau un contract si platim de zece ori, de o suta de ori mai mult fata de pretul pietei”. Aceste cuvinte ale Monicai Macovei arata Monstruoasa Coalitie a Furtului din Romania.

    Nu mai cereti bani, pentru ca nu sunt. In tara asta s-a vandut si furat tot.

    Singura noastra sansa este de a face legi puternice care sa opreasca jaful, care sa opreasca judecata stramba. Trebuie sa decapitam caracatitele din politica si justitie.

    Trebuie sa facem sa inceteze aceasta hemoragie mortala prin achizitii publice paguboase, contracte dezastruoase cu firmele de stat si salarii sau prime nesimtite pentru mafia politica. Singura noastra sansa este de a-i forta prin lege sa se opreasca!

    Veniti cei din Bucuresti sa ne facem auzite vocile luni, 7 iunie, ora 17:00, in parcul din fata Teatrului National (Intercontinental). Pentru a ne recunoaste, prindeti-va in piep un petic de hartie pe care scrieti “MAINILE CURATE”.

    Acesta este un apel catre intreaga societate civila romaneasca, aceasta este o chemare de suflet catre inima Romaniei: intelectualii, studentii, oamenii de cultura. Voi ati ramas ultima speranta de a impinge afara din viata noastra coalitia celor care au talharit sau au girat talharia: Traian Basescu, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Victor Hrebenciuc, Calin Popescu Tariceanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Marian Vanghelie, Elena Udrea, Adrean Videanu, toti judecatorii aserviti puterii si furtului. Lista este mare si in completare.

    Daca vom reusi sa ne strangem, ei vor incepe sa se teama! Daca Occidentul a gasit calea sa-si starpeasca plosnitele, trebuie sa o gasim si noi!

    Tara, aduna-te in orasele tale mare si striga “Jos! Vrem Lege!”

    Citeste si da mai departe! Pune acest mesaj pe blog, Facebook, pe orice pagina de internet.

    Miscarea “MAINILE CURATE” inceputa de un roman care s-a saturat.

  33. Victore să fim serioşi românii îşi merită soarta dar nu toţi. Cu ce sunt de vină eu că generaţia trecută de 35 de ani a votat scrutine la rând ” escu “…? Cu ce sunt de vină cu unii dintre ei au votat, nu toţi, pentru situaţia de acum ? Am 19 ani, dar s-a observat că odată cu generaţia asta născută de dupa 1989 se vrea altceva pentru România.

    Liderii de sindicat sunt dezbinaţi, nu au interesul celui pe care-l reprzintă. Dacă s-ar fi vrut o grevă generală s-ar fi pus la dispoziţia noastră, a studenţilor din alte oraşi nişte autobuze, microbuze…să putem face o grevă în sensul cuvântului. Am fi plătit noi drumul, dar vezi tu suntem laşi, dar în ce sens ? Oamenilor le e frică să potesteze, pot fi schimbaţi, cunosc cazuri personale unde directori le-au spus verde în faţă profesorilor să stea cuminţi în banca lor. Am fost de faţă. Omul ală atunci de ce să protesteze ştiind că mâine e dat afară îşi pierde şi cei 600 de lei lunar. Ambiţia uneori e arma prostului, minerii au protestat în Anglia 9 ani, astfel că guvernanţii au importat cărbune din Polonia, chiar mai ieftin. Ăsta e un precedent ca multe altele, românilor le e teamă că îşi pierd şi nimicul. Dar încrederea aia pe care trebuie să o avem, nu ne-o inspirăm singuri, cei de sus, liderii de sindicat trebuie să organizeze o grevă, dar şi lor le e teamă, ori au alte tendinţe politice.

    ..

    Suntem în Sibiu studenţi ce am venii până la guvern, dar nu putem să mergem fiecare cu ce apucăm, că oricum circulaţia e îngreunată de circulaţia zilnică.

    Băsescu nu va putea ieşi să spună…gata bă, de mâine salariu minim pe economie pt. toţi, fiindcă ar avea chiar loc o grevă generală. Gândeşte-te că unii au muncit pt. salariile lor de 1500-2000 lei noi.

    .

    PS: DACĂ EU TE VĂD LA TV FLUTURÂND STEAGUL ROMÂNIEI zilele ăstea in faţa parlamentului strigând în gura mare ” Jos Băsescu” …promit că iau microbuzul şi vin la Bucureşti să susţinem împreună căderea guvernului.

  34. domnule, bine ca te-ai trezit si matale…dar daca ai , ca moderator, un invitat care sa te faca curva ce te faci??? tara de viermi…pacat

  35. @gabriel: vezi bă băiatule, din cauza celor ca tine…laşi, invidioşi, acum te bucuri de situaţie fiindcă te doare în dos că ne merge prost, fiindcă tu pleci…vezi tu cu mentalitatea ta..nu o să faci nimic, canadienii au alt tip de mentalitate, nu ca românii , recte tu. Prietene laş n-ai rude bugetari ? N-ai prieteni ? sau te nu te int. de ei ?

  36. @nekunoskut: bati campii. spala-te pe ochi si reciteste. comentariile trebuie aprobate inainte; de mine. iar eu am si alta treaba decat sa stau lipit de ecran, sa-ti aprob tie parerile de investigator sub acoperire.

  37. bv sa le taie si 90% din salari daca sunt fricosi sa stea in casa sa rabde si sa moara de foame

  38. am solutia victor sa scoatem tara din griza ce zici sa o prezinti diseara intregi tari. solutia ar fii sa-i omoram pe batrini ca e eftin si asa scoatem si tara din criza ce zici n-ar fii de acord base cu ea?…..a si inca ceva cine are mai mult de un copil taxa pe ei frate

  39. @Paratraznetul Fanica,
    Sunt destui in agentiile guvernamentale, ministere, prefecturi, deconcentrate, regii “autonome”. Habar nu avem cat de multi.

  40. Cata dreptate aveti si dvs si dl Mircea Badea.Da,romanii nu merita mai mult.Daca s-ar vedea cu adevarat in ce mizerie morala ne tavalim ne-ar fi rusine ca suntem romani.Dar si cei ce i-au invrajbit pe prosti,cei ce de decenii manipuleaza vieti si-asa mizere,ar trebui,daca sunt romani,sa-si ia o pauza mai lunga de a face jocuri nedemne si de a se injosi pe ei insisi.Unde mama dracului sunt romanii ce nu l-au votat pe Diavol?Se ascund ?Le este frica?Nu inteleg ca trebuie sa fie in strada?Bineinteles,pasnic,dar perseverenti.Ce trebuie sa se intample sa le fie de-ajuns?Sunt romanii lasi si tradatori?Mi-e teama ca da.Si mi-e teama ca o mare parte dintre noi am contribuit la saracirea acestei tari de-a lungul celor 20 de ani.Intr-un fel sau altul suntem toti piese ale unui angrenaj numit CORUPTIE.Ce rusine si ce greata imi este!!!!!Si ce putini am mai ramas……

  41. Daca toti sunteti de acord ca scaderile astea de salarii si pensii afecteaza intreaga societate, de ce nu iesirati si voi in strada? asteptati de la o mana de doamne profesoare si cativa batrani sa faca revolutie pentru toata lumea? Lasati ipocrizia cu fas-ul sindical, daca sunteti mai buni puneti mana pe bate si molotoave…cine e las? E usor sa arunci mingea in terenul lor, al bugetarilor, si sa ai pretentia sa joace ei pentru tine, iar tu sa stai ca Becali pe margine si sa te oftici ca joaca prost. Ciutacu, te dai batut ? adica nu-ti mai racesti gura de pomana ? poate asa o sa ai timp sa faci itr-adevar ceva….

  42. Nu e frica, nici lasitate lipsa protestelor masive, e doar glasul ratiunii. Societatea noastra e in deriva, iar romanul nu-si mai aduce nici macar contributia sociala, refuzand protestul stradal. Pe de alta parte nu poti pretinde unui om sa-si sacrifice si ultima farama de demnitate, injosindu-se prin iesirea in strada.

  43. Imi place poza afisata. Apreciez faptul ca
    replicile sunt scrise cu sablonul, deci cineva chiar a depus o munca serioasa de “vandalism”.

  44. Nu sunt bugetara, nu traiesc cu bani de la stat, dar cand s-au anuntat marile greve eram hotarata sa sustin aceste actiuni prin orice mijloace.Am semnat petitii contra guvernantilor, i-am injurat de mama focului si am sperat ca dupa aceste greve extraordinare ceva se va schimba. M-am trezit din visare si am decis sa stau in banca mea luni dimineata(31 mai) cand fetita mea mi-a zis ca la ea la scoala nu e nicio greva….Nu meritati sa fiti sustinuti, nu meritati sa luptam pt voi, meritati ceea ce primiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.