Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Frânturi din România politică de astăzi

Frânturi din România politică de astăzi

– Insuportabilul ăla de Lăzăroiu (cătuia-i voi reaminti pe vecie cum stătea el în poziţia ghiocelului în birou la Tucă să mănânce şi el de la Jurnalul Naţional o pâine la şi pentru CURS) ne anunţă sec că Băsescu l-a sunat pe Tăriceanu să-l cheme la o guvernare comună fiindcă nu-l recunoaşte pe Antonescu drept lider. Nimic despre Patriciu, corupţie, notariatul nevesti-sii, grupuri de interese, Energy Holding, valize cu bani şi subminarea economiei naţionale în afacerea Sterling…

Foto, provided by sinapse

– În dorinţa oarbă de a-l răsturna pe Crin din fruntea PNL, după ce şi-a împrumutat consultanţii de imagine şi campanie lui Băsescu, sobrul şi educatul Călin a ajuns să se preteze la nişte acţiuni politice de două parale. Dacă el îşi închipuie că liberalii adevăraţi îi vor ierta vreodată afrontul de a se pune capră în faţa celui care a vrut să desfiinţeze ultimul partid istoric din România, se înşeală amarnic. Şi nici Crin nu se va simţi bine, ca viitor politic, dacă îi va da şah lui Traian şi ăla va acepta.

http://www.youtube.com/watch?v=MNKInZjliLU

– La aproape trei zile de la închiderea urnelor, continuă să curgă mesajele scrise de tipul “l-am votat pe Băsescu numai ca să vă văd vouă feţele”. Nu pot decât să mă plec în faţa unui argument atât de redutabil pentru a-ţi decide viitorul. Ah, ba nu! Mai e ceva. Portocaliii ştiu că nu există bani de salarii la stat şi de pensii nici măcar pentru ianuarie 2010, d-aia şi vor să împartă guvernarea cu alţii. Ei bine, când şi dacă o să intrăm în incapacitate de plată, votanţii entuziaşti ai Băsescului şi neamurile lor să se ducă să le dea o pâine ăia care le-au spus că din cauza mogulilor, în general, şi a lui Ciutacu, în particular, n-au ei pulovere pe gât. Sau la ăia de-afară care cică ţin ţara pe banii lor trudiţi. Sau la Chirtoacă, la Chişinău…

UPDATE: În cadrul marelui discurs pacificator-adormitor de astăzi (în timpul căruia s-a dat pe surse băieţilor verificaţi din sistem şi detaşaţi temporar în mass-media consemnul la frontieră pentru Vântu), Băsescu a ţinut să elogieze încă o dată aportul celor din diaspora şi contribuţia lor politico-economică la propăşirea ţărişoarei. Ştie el de ce. În ordinea paralelă de idei, până acum, Crin joacă bine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

291 thoughts on “Frânturi din România politică de astăzi

  1. :-)) tare , nici eu inca nu am auzit persoane care sa fi stat acasa si sa zica ca deja le pare rau , sper insa sa ajunga sa o faca cand o sa le fie cutitul la os . Asta cred ca a fost un moment cand nimeni sau putini isi permiteau luxul sa zica ca nu le pasa cine castiga , petru ca nu ii afecteaza deciziile politice ce vor urma .

  2. @ korbul:

    La 03:27 ai scris fix ce-mi expunea sotul meu ca părere personală, cu câteva minute mai înainte.
    De-aia am şi scris eu tot la 03:27, ceea ce am scris. 🙂

  3. S-a decis : PNL nu face jocul lui Basescu . Perfect ! Urmeaza alianta PDL-PSD (dupa ce pierd la CC , tare vreau sa vad cat de intransigent ramane Vanghelie) ? Sau incearca Basescu sa forteze o majoritate debila , cu UDMR , minoritatile si “independentii” lui Oprea (eventual inca ceva independenti de ici , de colo) ? Sau anticipate ?

  4. eu l-as fi invins pe Base cu armele lui!
    Renuntam in favoarea lui Crin , precum Stolo …Gaseam ceva pe moment, iar Crin nu putea sa fie catalogat drept comunist, iar diaspora nu mai vota ca orbu’!Ah- ce-as fi vrut sa vad fata lui Base la auzul vestii ca Geoana nu mai candideaza…Trebuia schimbata strategia peste noapte, iar el nu avea cum sa o intoarca!Crin lua presedentia, Geoana prim ministru.Iar Psd castiga, ca si PNL de altfel

  5. Crin Antonescu este nepatat de mizeria politici romanesti. Doresc cu orice pret sa il minjeasca ca sa scape de el. NU guvernarea cu PDL. Sa guverneze singuri. Asta si-au dorit 5 ani. Acum pot sa o faca. Domnule Ciutacu trimiteti acest mesaj catre liberali. Eu am sa il postez si pe site-ul partidului. Noi am VOTAT ANTONESCU NU TERICEANU SAU PE ALTCINEVA. Antonescu este singurul capabil sa ne scape de mizeria populista. Avem incredere in dinsul

  6. Să cităm din liberali.
    “Trăim cu totii, stat şi ţară într-o viaţă economică factice; ne bucurăm de un belşug care nu este bunul nostru propriu, ne reglăm cheltuielile după venituri care nu sunt produsul muncii noastre; ne ameţim de o părută prosperitate care nu izvorăşte din dezvoltarea firească şi din acumularea firească a avuţiei naţionale, ci din contră, din acumularea datoriilor contractate de stat în străinătate. Trăim ca rispitorul care pe temeiul unei averi moştenite îşi dă pe cale împrumutului iluziunea unei mari bogăţii şi merge la ruină”.
    Emil Costinescu, 1901

  7. Crin,tocmai a fost genial de arogant, la tv,cu declaratia ce tocmai a dat-o! Base-si taie venele acum? In lung?

  8. mi se pare corecta pozitia pe care au adoptat-o liberalii. imi place antonescu! il respect si sper sa ne ofere un alt fel de exemplu de om politic.

  9. Daca te va amuza…iti multumesc, daca nu…astept… niste vorbe grele.
    E un “ceva” scris de mine, in graba, cu titlul:”Hokan – gheisa politica moderna”:
    Putin stiu ca, la inceputurile existentei lor, gheisele erau in numar covarsitor barbati. Gheisele -barbati, cunoscuti sub numele de “hokan”, au inceput sa decada la sfarsitul secolului al XVIII-lea ajungand azi ca termenul de “gheisa” sa insemne doar femeia artista.

    Ei, bine, nu sunt de acord. Or fi decazut ei la sf sec.XVIII-lea dar au aparut – si tot in numar covarsitor – in Romania politica a zilelor noastre. In continuare voi folosi, desi ma refer doar la barbati, termenul generic de gheisa si voi incerca o caracterizare a acestei urmand ca voi sa-mi spuneti daca ii recunoasteti ( desi orice asemanare cu personaje si fapte reale este pur intamplatoare).
    Educatie: Gheisele isi incept instruirea de la varste fragede. Viitoarele gheise lucreaza, deseori, ca servitoare sau asistente ale unei gheise experimentate, in aceasta perioada fiind insarcinate cu diferite treburi: curatenia casei, preluarea unor apeluri telefonice, scrisori si alte biletele, primirea unor comisioane, etc. Dupa un ritual numit “misedashi”, gheisa -mentor o va prezenta tuturor clientilor printr-un ritual numit “san san kudo” ( a se citi tur de televiziuni). Urmeaza un alt tur, de data aceasta al tuturor caselor de ceai si al tuturor localurilor de fite pentru a putea observa ce are de facut pe viitor, adica cum tb sa se poarte in societate. Uneori, in timpul uceniciei, ea trebuie sa treaca prin ritualul “mizuage”…ei si?, nimeni nu moare virgin, cu cat mai devreme cu atat mai multa experienta. Aaa, prin “san san kudo”, gheisa este legata de un barbat – “danna” -care devine patronul ei si este obligat sa o suporte financiar in schimbul unei relatii de lunga durata cu ea.

    Infatisare: variaza de-a lungul carierei: de la culorile vii, aprinse ale gheisei ucenice, la infatisarea sobra a gheisei experimentate.

    Cosmetice: folosesc multa pudra, atunci alba, azi roz, si ruj rosu( pentru zilele noastre negre). Aaa… si au gurita mica, mica, mica, cu cat mai mica cu atat mai stramta.
    Imbracaminte: in mare, niciodata o gheisa care se respecata nu tb vazuta cu acelasi kimono mai mult de 2 ori in timp ce produce divertisment. Sandalele sau saboti lor trebuie sa aiba talpa foarte inalta, iar cand vremea nu permite, nu-i nimic, au fost invatate sa se ridice pe varfuri.

    Coafura: “multe gheise moderne folosesc peruci in viata lor profesionala”.

    Retragere din viata publica: printr-o ceremonie “hiki-iwai”

    Motive de retragere: poate iesi, pur si simplu, din comunitatea de gheise, se poate retrage din cauza varstei inaintate, se poate casatori sau pentru a deveni, la randul ei, stapana unei comunitati de gheise.
    Iata si decalogul gheisei politice moderne:

    1.Tu esti universul meu;

    2. Iti voi ghici gandurile, anticipa dorintele si indeplini toate nevoile;

    3. Iti voi pazi visele si somnul;

    4. Iti vei gasi linistea doar cu mine;

    5.Iti voi intelege cele mai nemarturisite ganduri;

    6.Iti voi implini cele mai ascunse dorinte;

    7.Te voi face sa te simti singurul barbat din lume;

    8. Iti voi transforma esecurile in victorii, indoielile in certitudini, slabiciunile in calitati;

    9.Vei deveni mai putenic decat ai fost vreodata, invincibil;

    10.Fericirea ta va prevala chiar si asupra fericirii noastre”

    Recunoasteti gheisele???

  10. Va rog sa verificati la BEC, sectia de votare din timisoara de la gara de nord nr 218 si veti vedea cati au votat in cele 14 ore. Au votat un numar 2,5 alegatori pe minut in situatia in care trebuia completata si aceea declaratie pe proprie raspundere. Multumesc celor 2.500.000 de romani la PATRAT care-l iubesc pe domnul presedinte BASELUT.
    Celor din diaspora le doresc sa ajunga in Romania si sa traiasca alaturi de domnul presedinte Basescu si de cei 2.500.000 romani la PATRAT care sunt de acord cu ei. Au plecat de bine din tara? Nu au curaj sa vina si sa sufere alaturi de romani, sa sudere aroganta celor de la PD-L, nu cred pt ca sunt lasi de aia au plecat din tara. Le multumesc ca sunt “ROMANI”, LE MULTUMESC.

  11. Buna seara,
    Am citit si citesc aproape toate comentariile la articolele tale si, desi ma limitez doar la lectura, in seara asta astern un gand…
    Cei care l-au votat visceral pe Basescu nu stiu ce ii asteapata…multi ani de acum incolo vom fi un dezastru…dar nu conteaza pentru bizon…conform principiului “mai vedem noi”…
    Este clar ca noi, ceilalti, carora Basescu nu le-a multumit dupa alegeri, vom semna nota de plata…chiar daca nu suntem bugetari sau pensionari…vom retrai momentele de izolare de acum 20 de ani…si mai ca imi vine sa spun ca ne asteapta iesirea pe usa din dos din ograda europeana…sper sa nu fie asa…dar roman in strada, sa mai dea jos un neodictator nu mai vedem noi veci de veci!
    Asta e soarta unui popor incult si fara carisma!
    Sunt dezamagita, in primul rand de naivitatea mea…credeam sincer ca mai avem un firicel de sansa…s-a dus de sufletul mortilor…

  12. Va spun eu ce parere am despre CRIN ANTONESCU, o parere de “capsunar” ce spera sa se intoarca in tara intr-o ROMANIE normala.In acest moment CRIN ANTONESCU este singurul om politic credibil sa vorbeasca atat in numele celor 5 milioane si ceva din tara care nu l-au mai vrut pe Basescu cat si in numele celor de afara, cat or fi ei, care au votat impotriva lui Basescu.Sunt mandru ca sunt contemporan cu CRIN ANTONESCU.

  13. E clar ca toti au furat si ca n-o sa fie nicio schimbare in peisaj, nicio condamnare,niciun cap cazut.
    In schimb,pentru ca asa functioneaza legea gravitatiei in mocirla, domnii politicieni o sa se tina unii pe altii in brate pe rand si o sa reuseasca sa nu se inece.
    Problema e ca poporul asta e atat de apatic, rabdator, prost, dezinteresat, incat o sa-i suporte cu stoicism pentru o lunga perioada pe toti prostii de la conducere.
    Si pe Ceausescu l-am dat jos doar pentru ca ne-a ajutat contextul istoric si pentru ca ala ne taiase efectiv ratiile de mancare. Abia atunci am reactionat.De foame.De frig. Chestii de confort fizic.
    Sa ne deranjeze disconfortul moral?
    N-ai sa vezi!

  14. @ tullio ramonte

    La fel cum succesivele curbe de sacrificiu ale guvernelor PNT numai masuri de stanga nu au fost . In functie de “comandamentele” zilei , un guvern de dreapta poate impune masuri de stanga sau invers . Avem exemple mult mai recente , nu trebuie sa mergem atat de departe ca sa gasim exemple . Dar asta nu modifica substantial doctrina politica .

  15. paralel cu ce se vorbeste aici am o intrebare : de ce serverul antenei 3 nu merge in direct deloc de vreo doua saptamani incoace . duminica am vorbit cu australia cu canada cu anglia si nici acolo nu se prindea antena 3 . astept raspuns daca se poate pentru ca antena 3 nu raspunde direct la aceste intrebari .

  16. Nu mai fiti caraghiosi,nici geoana nu era mai breaz,asa ne-am facut sperante si cand a castigat constantinescu si a fost mai rau in loc sa fie mai bine.Tara asta a mers din rau in mai rau si stiti cine e primul vinovat?PSD-ul pe care il jeliti voi acum,ei au fost primii,ei au dat tonul,cu ei au inceput hotia,coruptia,amestecul in justitie,nepotismele,chiar si ascensiunea lui basescu tot lor le-o datoram,ei l-au numit ministru,pentru ca era de aceeasi calitate cu ei,erau din aceeasi gasca de hoti,corupti,hiene gata sa sfasie prada numita Romania.Acum aproape ca au reusit.Meritul e al tuturor,incetati sa mai vedeti sfinti in loc de diavoli.

  17. Doaaamneee ce natie de maimute (fara suparare). Suntem ca niste oi proaste. Si aia pro’Base si aia (mai nou) pro’PSD (nu ma luati cu chestii de genul anti’Base ca deja aparati cu ardoare “virginitatea” psd-ista). Nu gandeste nimeni ca TOTI au furat voturi? Sunt 100% sigur ca si PRM-ul a furat cat a putut.
    CItesc pe aici si ma minunez de usurinta cu care vorbesc unii de revolutie (poate mai vreti sa omorati un om – bun sau rau e om ca si raposatu’ – pe 25 decembrie). Daca se intampla asta o sa ma apuc de terorism si o sa incep cu mass-media (indiferent de culoarea politica). “Stratfor: Incertitudinea privind alegerile prezidenţiale din România ar putea genera revolte”. Chiar vreti sa ingropati nenorocita asta de tara? Sunteti cu capul daca voi credeti ca PSD sau mai nou Crin (daca sapati putin aflati chestii foarte “dubioase” despre el…are un C.V foarte bogat si interesant). Nu face nimeni nimic pentru voi. Nici domnul Ciutacu (jos palaria pentru tine ai ajuns un formator de iluz…pardon…idei) nu se gandeste la “pedeapsa” asta de popor. Si evident nici eu…Ma intereseaza buzunarul meu si atat. O revolutie amu poate sa fie profitabila pentru unii (din pacate am renuntat sa mai fac trafic cu arme sau benzina pentru Molotov).

  18. Important este sa ramana majoritatea formata si aceasta sa-i propuna celui care va fi presedinte un premier. Nu cred ca mai are curajul sau nebunia sa nu accepte. Dar daca nu raman toti pe pozitii, ii vor distruge.

  19. Nu ştiu de ce e nevoie să ne lovim cu fundul de pământ. Dacă putem accepta că se poate alege un preşedinte la o diferenţă de 70000 de voturi, cu toate fraudele făcute atât de unii cât şi de alţii, atunci recunoaşteţi fraţilor şi care sunt câştigătorii, care sunt pierzătorii etc. Era Livache în spatele lui Băsescu? Da. A fost s-a ales Băsescu? Ziceţi voi că da şi că e înalt moral să câştigi de două ori la zeci de mii de voturi diferenţă, cu toate darurile de la unchiu’ din PD-L sau PSD, cu toate îmbârligăturile de aici din Ardeal unde toţi sunt cu fiecare şi fiecare cu cine plăteşte mai bine. Bine atunci. De ce e nevoie şi să-şi înnoade cozile taberele până mai ieri adverse? Pentru binele ţării? Hai să fim serioşi. Poporul vrea Livache. Daţi-i frate Livache. Sau şi mai bine, să dizolve Cârmaciul vostru Parlamentul ăsta de politicieni nenorociţi, şi să pună poporul ştampila pe parlamentarii din PD-L – până la vreo 90%. Care-i problema? Voi sunteţi adevărata majoritate, nu?

  20. @ un american
    serverele nu fac fata atator solicitari. Trebuie sa ai multa rabdare si sa incerci de mai multe ori. Eu am reusit sa ma conectez pana la urma.

  21. @Elena Constantin: PSD l-a facut ministru pe Basescu? asta-i exclusivitate, nu o biata informatie accesibila oricarui ziarist debutant ca mine 🙂

  22. se prinde antena 3 si eu credeam acelasi lucru, insa cu ceva comenzi suplimentare merge.

    Nu mai stabiliti politica liberala in functie de istorie, ori de masurile luate.
    Doua componente sunt decisive:
    1. principiile asumate prin statut
    2. existenta centrului politic diferit de la tara la tara.

  23. Victor,mai este vreo sansa ca sa avem noi alegeri sau si la CCR sunt tot oamenii lui basescu? astept sa`mi raspunzi.multumesc!

  24. Azi am auzit-o p’asta:

    Elena Udrea cel mai scump oral din istorie! Un Minister! Monica si Marlyn niste biete!

    N-o trece daca e fortat limbajul! Sorry

  25. Daca liberalii se dau cu pedeleii cu siguranta pana la toamna partidul lor se va evapora asa cum s-a evaporat PNT-ul.Din acel moment se va reactiva Marea Adunare Nationala si vom canta osanale carmaciului in cele 2 ore de emisie zilnic acordate antenelor.Mai avem o sansa , sa ne organizam pe cnezate si voievodate “europene” conduse de baroni locali sau pur si simplu sa ne vedem de drum.

  26. Stiti cumva,daca se dovedeste frauda,s-ar putea desfasura scrutinul intre dl. Antonescu si dl.Geoana? I se mai permite lui basescu sa candideze dupa ce a fraudat?
    multumesc

  27. Domnule Ciutacu,
    Ce parere aveti de articolul de mai jos aparut azi pe HotNews? Eu, nu mai sunt in stare nici sa gandesc dupa ce am citit articolul acesta. Mi se pare un cosmar ceea ce traim. Macar Ceausescu era presedintele sistemului. El era comunist, slavea si conducea in spiritul valorilor comunismului. Dar ce se intampla acum este hidosenia pe pamant. Auzi, Basescu luptator anticomunist! Am 56 de ani. Mi-e teama ca nu mai apuc sa traiesc fara Basescu.
    Acest articol pare a fi scris de deontologii romani.

    Wall Street Journal: Pentru Romania, recesiunea este dura, dar comunismul este si mai rau. Victoria lui Basescu este cu atat mai remarcabila, cu cat a depasit cea mai dificila criza economica din Europa

  28. Mai victore,

    De ce naiba il tot chemati pe Pieleanu asta sa comenteze?
    Ca sociolog e mediocru.
    Ca japita (si in sens Badea) e abil.
    macar spuneti in clar – Invitat Pieleanu, purtatorul de cuvant al lui Blaga in emisiune. Macar mai scapati de amenzi de la CNA.

  29. Nu te opresti deloc :””…Sau la ăia de-afară care cică ţin ţara pe banii lor trudiţi…..””
    Ce nu intelegi si-ti trebuie abacul? N-a sustinut nimeni ca tinem o tara intreaga pe banii nostrii. Asta e o inventie de-a ta. Am spus si am sa repet ca e vorba de stigmatul pe care-l arunci asupra celor de afara. De ce nu comentezi de cei 7-8 milioane pe care i-a durut la basca de vot? Ei n-au nici o vina? Puteau lejer sa incline balanta in favoarea celui pe care-l sustii cu atata ardoare.

  30. Cum am ajuns oare sa ne rugam de FMI sa ne mai dea niste bani ca sa mai traim putin ? Si banii astia vor trebui a fi platiti dar cum ii vom plati? Oare tot prin imprumut? Oameni buni chiar nu vedeti ca ne apropien de FALIMWNT ???

  31. Dragilor,sunt mai în vârstă decât voi toţi aşa că ascultaţi-mi părerea: într-un jumătate de an cel mult un an se va instaura o dictatura pe lângă care cea a lui Ceuşescu a fost nimic! Mijloace tehnice are suficiente şi n-are nici o oprelişte.Noi care nu l-am votat ne aşteptăm la ce-i mai rău.Dar şi pe cei care l-au votat o să-i usture piele.Ce vom zice noi? Ne vom bucura de necazul lor? Nu cred.Atunci poate îşi vor aduce aminte de vorba :”mintea românului de pe urmă!
    În ce mă priveşte nu pot nu numai să-i văd faţa dar nici măcar să-i aud vocea. Cred însă că există o dreptate divină şi că aşa cum a votat strâmb îşi va lua plata.

  32. @Mihai-Grecia: scriu despre ce vreau eu, ca-i blogul meu, deci proprietatea mea. iti place, consumi, nu-ti place, te opresti dupa gustat.
    Victor-Romania

  33. Stiti cumva unde pot emigra cu familia chiar daca nu am bani?ptr.mine asta e singura cale de a vota ptr.BASE,si nu vreau s-o ratez…

  34. Am Votat la Londra la ora 12.00 si in sala erau 3 persoane care scriau declaratii plus 3 persoane cu niste copii jos in hol si atit.
    Asta pe parcursul celor cam 10 minute. si nu era absolut nimeni afara cu exceptia a doua persoane care imparteau fluturasi invitind la munca in constructii s ofrind servicii de reparare antene satelit.
    Ori sa aud ca au votat 2500 de persoane consider ca fiind absolut imposibil. 2500 voturi / 14 ore = 179 persoane pe ora IMOSIBIL

  35. Recunosc: in 2004, am votat aceasta caricatura de om! Am stat cateva ore la coada, in frig, pentru ca nu il mai vroiam pe Nastase! Era o adevarata isterie, mai ales in randurile tinerilor, cu privire la toate afacerile lui,la termopane. M-a prostit Basescu! Dar macar acum m-am desteptat. Si, vorba lui Badea: ne-a prostit o data, sa ii fie rusine! Pe cei pe care i-a prostit a doua oara…
    Cred ca PSD plateste acum niste facturi mai vechi. Mai trist e ca platim si noi, in acelasi timp. Sa fim seriosi, ei nu sunt oaia alba a familiei! De ce nu s-a putut face in tara asta faca o legislatie clara, care sa dea cat mai putine sanse de fraudare a alegerilor? Cum pot sa voteze pentru viitorul meu, oameni care sunt plecati de ani de zile si “traiesc bine” in alta parte? O mai fi Romania tara lor, dar nu in fapt, ci in suflet! Daca legislatia nu stabileste aceste lucruri, bunul simt ar trebui sa o faca! Nu ma refer la cei plecati sa munceasca pentru o familie ramasa acasa, in saracie! Ma refer strict la cei plecati de ani de zile, care nu au mai dat pe aici tot de ani de zile, dar care isi aduc aminte din cand in cand ca mai au cetatenie romana.
    Era invitat ieri pe un post TV un domn plecat in America de nu stiu cati ani, care a participat acum la vot, dar care, in tot ce spunea, folosea persoana a doua: sa faceti, sa dregeti… Pai de ce se detasa asa de noi? Daca a mers la vot, nu inseamna ca e “de-al nostru”? Trebuia sa zica “sa facem, sa dregem”! Adica sa contribuie si ei, cei de afara, cu ceva, nu? Ca doar suntem toti “in aceeasi oala”, nu-i asa?
    De ce la altii se poate sa se clarifice aceste lucruri, iar la noi, nu? De ce in Ungaria, de exemplu, se poate, iar la noi, nu? Niciodata, in 20 de ani, nu au fost fraudate alegerile in halul in care s-a facut acum! Vreau sa vad si eu macar pe unul dintre cei care au participat la fraudare, care au votat multiplu sau care au dat mita, ca face puscarie! Sa se dea un exemplu! Sa nu se mai duca lumea asa de usor, cu autobuzele oricui e la putere, sa voteze.
    Si daca, dupa cum se pare, Basescu nu pleaca nicaieri, singura sansa e sa plecam noi, cei care nu-i mai suportam hahaielile! Ce-ar fi ca 5 mil. de oameni sa plece din tara? Sa ramana Basescu cu “Romania lui”! Sa ne facem si noi “Romania noastra” pe undeva!

  36. ai sute de comentarii per postare,zilnic;banuiesc ca,daca ai vrea,ai putea obtine spatii intregi de publicitate aici;adrian paunescu o sa mai vina vreodata la ‘vorbe grele’?

  37. 1. Nu cred ca Tariceanu vrea cu ala. Decat este si el sado-maso- nu mi-a placut,dar mai vreau…
    2. Am mai spus-o si alta data. In locul lui Johanis si acum in locul liberalilor nu m-as baga in tigania care va urma. Sa si-o faca pd-ul si cu ala.
    3.Cred- sunt sigur- ca dl. Antonescu nu este cazut in cap si sa distruga imaginea buna pe care si-a creat-o.
    3. Nu va urma in Romania nici dictatura, nici autroritarism; presa va fi in continuare libera. Va urma dezastru financiar si economic,
    miscari de disperati si cam atat. Urat este ca vor urma din nou trepanatii portocalii la TV.
    4. CC s-ar putea sa ia o Hotarare istorica. S-ar putea…
    5. Si Bayern München a batut -istoric- pe Juve
    cu 4-1. In Italia. Si a mers mai departe.
    6. Realitatea ti-o faci tu. Doar tu…

  38. Cine intra pe blogu Vuitoancei se umple de lacrimi in valea c***** nu alta. Poftiti o lectie de viata nu alta. Poate Tariceanu in sfarsit dupa atatia ani si-a insusit-o si prosternat in admiratie s-o fi alaturat luptei de clasa.
    Imi vine sa vomit.

  39. Referitor la micul text din “Wall Street Journal” al stefaniei . Eu cred ca trebuie interpretat intr-un sens defavorabil lui Basescu . Deci : “pentru Romania , recesiunea este dura , dar comunismul este si mai rau” inseamna ca intre doua alternative , lupta impotriva crizei si cea impotriva comunistilor , clamata de Basescu , Romania a ales temandu-se mai mult de comunism . Apoi “victoria lui Basescu este cu atat mai remarcabila , cu cat a depasit cea mai dificila criza economica din Europa” nu trebuie inteleasa in sensul in care Basescu “a depasit … ” , ci victoria lui Basescu ” a depasit … ” (adica a fost obtinuta in ciuda faptului ca regimul sau ne-a adus in “cea mai dificila criza economica din Europa”) . Eu asa interpretez citatul acesta .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.