Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > “Cine pierde merge la pușcărie”. Când?

“Cine pierde merge la pușcărie”. Când?

Basescu-Antonescu-Ponta

Tocmai vorbește în direct Crin. Am citat din el. Că mare dreptate are; măcar aici. Asta-i miza alegerilor prezidențiale. Altfel, pe piață-i o veselie mare, vecină cu balamucul. Victor nu-l vede premier pe fostu-i aliat politic, fiindcă la guvern e de muncă. Crin nu-l vede sănătos la cap pe (mai nou, în interpretarea lui) Victor-Viorel și-l trimite la control medical, că nici Pinochet cică nu s-a mutat pe fugă cu biroul în sediul Ministerului Apărării. Moțul tortului, Traian îi măscărește la grămadă pe aproape toți, anunță fosta moderatoare tv pe care o frecventa pe vremea când n-o considera prompteristă că s-ar putea să-i ridice mascații bărbatul de pe stradă și se dă dornic să depună depoziții în fața procurorilor pe care i-a sfidat și călărit 10 ani.

Altfel, dincolo de faptul că se animă olecuță atmosfera și-mi găsesc lejer subiecte, mă bucur că le-am dat tuturor de treabă fără să fac vreun efort în sensul ăsta.

UPDATE: Delirul a continuat. Cucu’ din ceas a simțit nevoia să puncteze suplimentar. Firea i-a adus ghinion lu’ bărbatu-său. Care a murit; de insuficiență renală. Și Ponta lu’ procuroru’ Panait. Care a murit; de sinucidere.

Mare om, mare caracter, imens presedinte

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on ““Cine pierde merge la pușcărie”. Când?

  1. Nu-mi pot permite sa cred ca e blat sau un menage a trois. De ce niniunul dintre adversarii lui Basescu nu-l intreaba ce a facut cu 20 de miliarde de euro luati de la FMI,cu banii rezultati din taierile de salarii bugetare cu 25% si din cresterea tva la 25%?
    De ce niciunul din opozitia de azi nu-l intreaba pe Ponta unde e dl. Iancu sa aplice formula aia corecta de calcul a facturii de gaz si a celei la curent electric?
    Altfel,toate scamatoriile politice,chiar daca se lasa cu arestari la ceas de seara nu au legatura cu cetatenii.Pot fi date fara probleme intre amanta lui Guta si divortul Biancai,ori la Maruta,ori la Acces direct.
    Nu am incredere in arestarile de vineri seara,spunea Adrian Nastase,in cazul Tarau,parca!Au trecut ani buni ,si Mazare va fi judecat in Vinerea Mare.Ce mai pot sa spun despre evolutia in timp a societatii noastre ?Doar atit,misto!

  2. s-au mancat bondescule s-au mancat de catre toti romanii. si pensii si salarii si bonusuri ASF si pentru romatsa si piscine si patinoare, si panselute,palmieri si borduri,si de toate. ca de aia bugetul e o oala mare. dar tu asteptai probabil alt raspuns.

  3. Dragă Victor, revin aici după o absență protestatară cauzată de o postare a ta legată de Paști.

    Aici zic numai asta … așa-i! Delirul ia amploare și pe mulți îi și cuprinde … suicidar!

  4. @geo-raspunsul tau e corect,numai ca eu am spus ca intrebarile mele ar fi arme mai dure in campania electorala decat mortii din familiile politicienilor.
    De halit stiu ca s-au halit,numai ca eu n.am pupat nimic fiindca lucrez la stapin de, prin 97.Asa ca,imi pare rau dar nu fac parte dintre romanii ce au papat si nici nu ma simt vinovat cu ceva .

  5. Ultimile involuţii de pe scena politică românească m-au pus în dificultate, în sensul că nu am găsit un cuvânt cuprinzător pentru o definiţie scurtă şi cuprinzătoare a situaţiei. Am vrut să spun circ, dar ar fi nedrept, chiar o jignire la adresa artiştilor/sportivilor care muncesc enorm pentru a putea oferi un spectacol adevărat. Pentru a o oferi un spectacol de circ este nevoie de multă muncă, multă seriozitate şi chiar sacrificiu. Oamenii aceia, circarii, sunt serioşi. Într-un spectacol de circ, nici clovn nu este uşor să fii. Nu este la îndemâna oricui să fie comic, pentru că nu este uşor să faci lumea să râdă, atunci când lumea, în general, te face pe tine să plângi. Să aduci zâmbetul pe chipul unui om, atunci când tristeţile au pus stăpânire peste tine este ARTĂ.
    Şi atunci cum să definim într-un singur cuvânt actuala situaţie de pe scena politică? Balamuc? Ăsta să fie cuvântul?

    Nu am crezut că după 25 de ani de democraţie ( de cumetrie, originală, spuneţi-i cum vreţi voi) o să ajungem la un nivel aşa de jos. Suntem în campanie electorală şi vorbim despre soţii doamnei Firea… Despre mândrele care îl resuscitează pe Stolojan… Inacceptabil! Am rezolvat totul în ţara asta. De fapt, am rezolvat-o: nu mai merge nici împinsă, nici trasă.

  6. @constantin

    Spectacolul din zilele astea este facut de actori . Nu ai cum sa negi talentele premierului si ale presedintelui . Pot sa intre usor in aceasta categorie .
    Iar daca nu crezi ca ei au depus eforturi pt a realiza acest spectacol , te rog sa te uiti pe youtube la aparitiile lor publice. Dar nu astea recente , alea vechi. Sunt cateva cu presedintele care dateaza inca din 1997 .
    Sunt deja profesionisti azi .
    Evident nu perfecti , dar destul de avansati.
    Si nu sunt singuri . Multi din cei care fac marea politica azi , sunt destul de buni actori.

  7. Noi facem haz de necaz ,se agata basescu de orice numai sa nu intre la puscarie ,am o imagine plastica cu mascatii care trag de basescu si el se tine de gardul securistatii ceausiste.Ce sa-i faci, procurorul stie de unde sa-l apuce si maidanezul ajunge in final la brutarie .Nu are Ponta ce face dacat sa lupte cu armele lui basescu ,altfel nu-l invinge. Dureros este ca ,chibitul de antonescu nu intelege vremurile si in loc sa duca pana la capat distrugerea sistemului mafiot basist , ca sa-l voteze romanii ,da in Ponta cat poate si fara rusine il apara pe basescu Ce-o fi in capul lui ?

    P.S.m-am uitat la fizionomiile voastre in aceasta seara si ma intrebam ce cauta radulescu? Peste fata lui parca nu a trecut nici o slova ,bun de geambas ….

  8. Mai multi de pe aici dar si de aiurea dau egal in Basescu si Ponta. Ce ati vrea bre ca ala din deal sa zica nasoale si tu, adica Ponta, sa taca si sa rada tamp? Da, pe baschinos trebuie sa il ataci cu armele sale. Firma de la care a cumparat terenul daca a fost declarata inactiva a fost notificata de fisc si nu maoi avea voie sa faca acte de comert. Marinarul e un bugetar cu un salariu modest, singurul cu venituri din casa dar al dracului de avut. ANIiiiiii, fa-i averea!

  9. Ponta e jenibil la faza cu mutatul la MAPN. De ce se teme mai exact? De Basescu? De “basisti”? De Pora? De Turcescu? De Chuck Norris? Daca Doamne Fereste se isca un razboi in zona unde mai fuge?

    Nu m-ar interesa prea tare povestea dar daca subiectul ajunge in presa de afara ne facem iar de cacao in toata lumea….

  10. Nici in saptamana asta nu-i mai potoleste nimeni…Macar sa taca,doar acum…
    Cum sa taca Ponta in fata a doi care il ataca mereu,si mai ales,in fata lui basescu …Cred ca basescu trebuie dus la un consult psihiatric dupa ce i-a facut(si cred ca o sa continue asta) d-nei Firea.E o mare scarba-nu “un mare om,mare caracter si imnens presedinte”,cum exprimati cu finete,dar cu grandioasa ironie, Dvs..;

    Respect deosebit.

  11. Vineri crucificam si noi pe cineva?… Marti il inviem, duminica si luni nu putem, e liber de la stat si zi de sarbatoare, nu se cuvin reinvieri in zi de sarbatoare si mai ales cand e zi libera de la stat 🙂

  12. Dupa iesirea tampita a lui Basescu in privinta lui madam Pandele, femeia era pe val: fusese santajata, lumea o compatimea si era de partea ei, etc.

    Aseara a reusit sa-si dea arama pe fata: a spus ca are si ea niste informatii compromitatoare despre Basescu (“din anii 90”) dar ca ea alege sa nu le dea publicitatii.

    Cat de proasta poti sa fii? Erai castigatoare si alegi sa te impusti in picior? Care mai e diferenta intre tine si santajistul Basescu? Daca DNA-ul iti ascunde barbatul si nu-l mai gasesti acasa dai publicitatii informatiile tale compromitatoare?

    Pentru cei care o plang pe dna. Pandele, sa-si amiteasca faptul ca femeia a schimbat hainele de vaduva pe cele de mireasa in 9 luni. Si ca ea a ales sa fie nasita de Becali, un infractor (la vremea respective necondamnat inca, dar cu infractiunile facute si stiute) care a facut multe afaceri dubioase cu sotul “doamnei”. Si tot doamna Pandele este cea care a ales sa se marite, a doua oara, cu un politician despre care presa (pe vremea cand nu era impartita intre basisti si antibasisti) a scris in nenumarate randuri despre matrapazlacurile facute in Voluntari.
    Asa ca, Victore, ai mare dreptate: subiecte din plin.

  13. De cinci ani citesc aici, mă abțin, dar asta cu schimbatul hainelor a pus capac: bigradule ești o nevertebrată!

  14. @bigradu: cand si cu cine s-a maritat Gabi e strict treaba ei. te rog sa te abtii de la comentarii privind viata ei personala. comenteaza-i linistit prestatia politica, atitudinea publica, declaratiile (fie ele si neinspirate), da’ nu am de gand sa intram aici in dormitoarele oamenilor si nici in cimitirele rudelor. sper ca am fost suficient de explicit

  15. Victore,
    Comentariile erau in primele paragrafe. In ultimul paragraf era doar o recapitulare a unor informatii aparute in presa; nu facusem nici un comentariu.

  16. simpla lor reamintire descalifica din punct de vedere uman. la cate infectii apar in presa…

  17. Eu Alexandru Ciobotaru din Focsani,am inteles urmatorul lucru:Base a spus nu numai doamnei Firea,pe care o respectam, ca cei ce vor sa faca justitie in Rominica noastra sa faca o analiza despre cei ce-i inconjoara,nimic mai mult.Toti stim ca predispusi la coruptie sunt cei ce au functii publice.Nu pot ignora faptul ca distinsa doamna e fina lui Gigi Becali,care are ,,afaceri,,cu terenuri,in parohia sotului distinslui domn Pandele.

  18. @ALEXANDRU: eu, Victor Ciutacu din Bucuresti, iti spun ca n-ai inteles nimic

  19. Când îi văd pe ăștia mi se face scârbă de ei! Când eram eu mic și mergeam în piața de vechituri umblau unii cu jocul „alba-neagra”. Niște șmecheri, gealați cu cercel în ureche. Cam așa sunt și ăștia, dar la alt nivel, unde șmecheria și ipocrizia sunt la rang de calități.

  20. Victor , unde pot vedea raitingul de duminica 13 aprilie , deoarece RBogdan a spus ca a avut 6% , iar RTV a spus ca a avut 33000 telespectatori (cam 2,5%) ?

  21. @rodica: daca nu l-a postat Badea pe facebook, nicaieri. si se cheama rating. Rares se da mare. 2,5% inseamna 300.000, nu 33.000

  22. Ahaaa, deci Base l-a sinucis pe sotul fostei lui consiliere prezidentiale, Anghelache ala, Angelescu…traficantul ala de tigari ?

    Bine Base, nu e bine sa fii consilier la presedintie. 🙂

  23. Victor Ponta a facut o mutare neinspirata cu mutarea la Ministerul Apararii. Lasa impresia unui soricel speriat. Daca nu esti in stare sa ‘administrezi’ un birou din cadrul guvernului/sa il ‘protejezi’ de interceptari telefonice, atunci cum ai pretentia sa administrezi o tara in calitate de premier sau posibil presedinte? Situatia e de un ridicol grotesc.

  24. Treaba cu Ponta-Panait şi sinuciderea lui are nucleu sau e o altă mizerie? Din moment ce omu’ e mort…

    Cu Firea, o mai înţeleg cât de cât, dar tot cu șchiopătatele trecutului.

  25. pentru un om de afaceri de mari succese, nea bigradu are cam mult timp liber. și atunci ce să facă, mititelul…

  26. @Rilă: aia cu Panait e o noua mizerie a uzinei de propaganda. Basescu face o aluzie stravezie, Turcescu anunta ca se face un film despre cazul asta, iar Tudor Giurgiu confirma ca i s-a finantat cu 1,2 milioane euro productia. si toti basistii dau share si bat din palme ca pinguinii

  27. Acum imi dau seama, Victore, ce meserie nasoala ai tu; pai sa fii nevoit sa citesti ce-i bese mintea Colonelului e chinul naibii. :-))

  28. Mare om,mare conducator!Ai dreptate,dar ce faci ca acum 15 min,la Striblea in emisiune a intrat dl Pandele’care ne spune ca Basescu a fost modelul lui profesional.Si da-i cu dl comandant Basescu in sus si-n jos.
    Si,atunci de ce a ma simt eu?De ce sa semneze Crinsau altii? Merita?

  29. Corect ! Mi-a sarit mana .RBogdan a spus de multe ori ca dupa ora 23 are peste 2.000.000 telespectatori . Lingau si mincinos !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.