Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Frânturi din România politică de astăzi

Frânturi din România politică de astăzi

– Insuportabilul ăla de Lăzăroiu (cătuia-i voi reaminti pe vecie cum stătea el în poziţia ghiocelului în birou la Tucă să mănânce şi el de la Jurnalul Naţional o pâine la şi pentru CURS) ne anunţă sec că Băsescu l-a sunat pe Tăriceanu să-l cheme la o guvernare comună fiindcă nu-l recunoaşte pe Antonescu drept lider. Nimic despre Patriciu, corupţie, notariatul nevesti-sii, grupuri de interese, Energy Holding, valize cu bani şi subminarea economiei naţionale în afacerea Sterling…

Foto, provided by sinapse

– În dorinţa oarbă de a-l răsturna pe Crin din fruntea PNL, după ce şi-a împrumutat consultanţii de imagine şi campanie lui Băsescu, sobrul şi educatul Călin a ajuns să se preteze la nişte acţiuni politice de două parale. Dacă el îşi închipuie că liberalii adevăraţi îi vor ierta vreodată afrontul de a se pune capră în faţa celui care a vrut să desfiinţeze ultimul partid istoric din România, se înşeală amarnic. Şi nici Crin nu se va simţi bine, ca viitor politic, dacă îi va da şah lui Traian şi ăla va acepta.

http://www.youtube.com/watch?v=MNKInZjliLU

– La aproape trei zile de la închiderea urnelor, continuă să curgă mesajele scrise de tipul “l-am votat pe Băsescu numai ca să vă văd vouă feţele”. Nu pot decât să mă plec în faţa unui argument atât de redutabil pentru a-ţi decide viitorul. Ah, ba nu! Mai e ceva. Portocaliii ştiu că nu există bani de salarii la stat şi de pensii nici măcar pentru ianuarie 2010, d-aia şi vor să împartă guvernarea cu alţii. Ei bine, când şi dacă o să intrăm în incapacitate de plată, votanţii entuziaşti ai Băsescului şi neamurile lor să se ducă să le dea o pâine ăia care le-au spus că din cauza mogulilor, în general, şi a lui Ciutacu, în particular, n-au ei pulovere pe gât. Sau la ăia de-afară care cică ţin ţara pe banii lor trudiţi. Sau la Chirtoacă, la Chişinău…

UPDATE: În cadrul marelui discurs pacificator-adormitor de astăzi (în timpul căruia s-a dat pe surse băieţilor verificaţi din sistem şi detaşaţi temporar în mass-media consemnul la frontieră pentru Vântu), Băsescu a ţinut să elogieze încă o dată aportul celor din diaspora şi contribuţia lor politico-economică la propăşirea ţărişoarei. Ştie el de ce. În ordinea paralelă de idei, până acum, Crin joacă bine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

291 thoughts on “Frânturi din România politică de astăzi

  1. :))))))) Uite cum viseaza unii cu ochii larg deschisi.
    Ana, tre sa te trezesti pentru ca:
    1. Dovezile de frauda sunt frectie la picior de lemn;
    2. Crin crezi ca are mai mari sanse “sa salveze” tara? Am votat cu el in turul 1 (in 2 am preferat sa imi anulez votul). Dar si atunci am votat cu mana tremurand avand in vedere legaturile “dubioase” ale lui Crin cu “petrolistul” de frunte al tarii. Sau crezi ca el a candidat pentru binele poporului. Nici Vadim nu a candidat d’asta.
    Vad ca inca mai sunt oameni care cred in politicianul (roman) cinstit si patriot. Pai sa ne spuna domnul Crin cum a promis el Sarea la unii si gazul la altii. Posta o vroia PSD-ul. Aaaaaaa…da….Crin are privirea de barbat fatal si face rost de bani de salarii si isi pune costumul de supererou si salveaza aceasta “muiere” numita Romaniaca. Cate sperante ..cate iluzii. Desi am votat Crin pentru mine sunt toti o apa si un pamant. Asa ca Geoana+Base+Crin+Iliescu+”altii”=Love…Nu credeti? Mergeti in “templu” sa vedeti dragostea intre “frati”. Ala de la Sibiu oricum o sa fie “ars intre coloane” (pentru ce’i care nu inteleg … nu e injuratura).

  2. Pentru tullio ramonte,
    de votat am votat cu Geoana si nu pentru a scapa de Basescu ci pentru ca intr-o societate normala mi se pare ca ar fi singurul care are intruneste calitatile unui adevarat sef de stat.
    Nu sunt bugetar, lucrez in privat si stai tu linistit, domeniul meu de activitate este printre singurele care merg indiferent de vremuri, oricand se gaseste cate cavde facut.
    Altfel, anul viitor sper sa pot pleca definitiv din Romania pentru ca mi-a ajuns. Fac parte din asa-zisa generatie de sacrificiu dar din ce vad eu mi-e teama ca si copiii si nepotii mei vor fi tot generatie de sacrificiu iar eu nu le doresc deloc asa ceva.

  3. cred ca sentimentul se a lasa pe PDListi sa suporte singuri sarcina guvernarii rezoneaza in multi dintre noi, cei antiBASESCU. Singura chestie care ma face sa fiu sceptic e faptul ca tupeul nesimtirea si ignoranta lor ii va salva de la orice pedeapsa morala si in final tot noi vom suferi, tot noi cei ce analizam si intelegem. nu! nu trebuie sa ii lasam sa isi faca de cap. Am si un mesaj pentru cei ce lucreaza in domeniul privat, nu va amagiti cu ideea ca doar bugetarii vor suferi de pe urma crizei, credeti-ma o politica instabila destabilizeaza complet functionarea domeniului privat.
    ce trebuie sa facem? sa rezistam, sa ii blamam, sa ii criticam…sa spunem adevarul celor orbiti de chelia basesciana

  4. Nu conteaza limbajul.

    motive de vot (Basescu): hai sa ii dau si eu lu ala votu ca sa aiba si el, a fost criticat de prea multe ori asa votez cu el ca sa le-o trag la aia, aia vor vinde toata tara la moguli, aia aduc comunismul (…hic!) nu l-au lasat in pace sa conduca asa ca mai merita un mandat.

    In general cam asta am auzit de la multi votanti. Acum desigur si o parte din electoratul lui Geoana l-au votat pentru ca Basescu nu a facut: Nimic, altii au fost ajutati ca erau prea batrani sa voteze cu Geoana, iar unii pentru ca nu le-a marit salariul Basescu.
    (cum sa ne uitam la legile noastre (si la legile din afara – educativ), la constitutie si alte cele… ma refer la oamenii simpli desigur)

  5. @iuliana

    Sper ca tu nu i-ai ciuruit pe ceilalti atunci. Nu de alta, dar pe mine multi ciuruiti de azi m-au ciuruit in 2004. Le doresc doar sa simta si ei ca tine peste cat mai putin timp!

  6. Eu sunt curios de unde scoate marinarul guvern ? Miracole nu există doar magie ieftină. PNL-ul din Arad şi Oradea am auzit că au limbrici şi vor la guvernare.

  7. pnl nu trebuie sa puna botul la ce le ofera basescu DE CE? Pentruca 2010 va fi un an greu din punct de vedere economic si el nu vrea sa pice vina pe ai lui (pdl) ci sa se imparta intre toti psd/pnl/pdl CORECT? Cred ca da .

  8. @teodorescu maria
    Ma amuza asta cu dictatura. Gata…a furat PDL-ul mai mult ca PSD-ul si gata…dictatura. Nu, doamna. Or sa stea la putere inca 5 ani o parte a celor care de 20 de ani fura de rup. Cealalta parte o sa stea in opozitie si o sa astepte sa ii vina randul. Aici se vorbeste de revolutie, dictatura, caricaturi, ne dezbinam fara retinere … dar uitam de ce e important …de CIOLAN. La urma urmei d’asta se cearta astia.

  9. Eu in primul rand i-as concedia pe cei din staful de campanie a lui Geoana. Mai slab pregatiti ca aia nu am mai vazut. Nu stiu cat de mult a contat dezbaterea cu Basescu pentru marea multime a cetatenilor dar stiu ca a contat pentru un vecin de al meu.
    Va dau exemplul vecinului (e muncitor pe santier): acu mult timp in urma il diviniza pe BEcali si imi spunea cand mai vorbeam prin fata blocului ce mare smecher e Becali. Asta pana cand a fost arestat si cand deodata Becali a ajuns pamantean. Inainte de confruntarea dintre Geaoana si Basescu m-a intrebat pe mine cu cine ar trebui sa voteze. Insa in dimineata urmatoare confruntarii m-am intilnit cu el in timp ce ne duceam la servici si m-a intrebat daca am vazut cum i-a tras-o Basescu lui Geaoana. L-am intrebat cu cine voteaza si mi-a spus cu o voce hotarata ca in nici un caz cu un papalapte. Presupun ca la servici a mai convins vreo 4-5 persoane sa voteze cu Basescu.
    asta e
    in rest numai de bine

  10. domnule ciutacu ,ma uit la emisiunea colegei dumneavostra dana grecu si se discuta despre sms-urile cu sondajele trimise in ziua alegerilor catre sectiile de votare…..problema este ca am primit si eu acelasi sms ,pe la ora 14,49, semnat “cifre reale”…insa data care imi apare mie in telefon este 05.12.2009 desi eu l-am primit in ziua alegerilor. mentionez ca nu am nimic de-a face cu nici o sectie de votare,nu am fost implicat in campania electorala….sunt doar un simplu cetatean….acum chiar ma gandesc serios ca telefonul meu este cumva bagat in vreo baza de date ,poate mi se asculta …nu stiu ce sa mai cred…nu am dat mare importanta in ziua de 6 dar acum vad ca e treaba destul de serioasa

  11. Mat la rege partidul “istoric” nu va fi capabil sa dea.
    Apropo, cu scuipatul pentru diaspora cum ramane? Pe bune.
    Ca sa inteleg si eu pentru ce ma mai framant.

  12. Sper ca Antonescu sa reziste tentatiei,el poate fi viitorul presedinte al tarii si nu peste 5 ani,mai repede,dar din opozitie,cat de curand se trezesc si manelistii lui base,cand o sa le caraie matu ,atunci sa vedem cum ii mai prosteste si atunci sa te tii,o sa plateasca toate deconturile.In rest e suspecta apatia din jurul lui Geoana,manelarii,in frunte cu deontologii lor pichetau curtea constitutionala cu miile daca rezultatul era invers doar daca dovedeau ca a votat o baba din greseala cu Geoana.Asta arata ca ei sunt vii,eu pe ei mizez sa-l matraseasca pe Chioru,poate prin primavara,de ce nu.

  13. @varu sandel
    Vecinu’ nu e prost (trecem peste faza cu divinizarea oierului – apropo…ce dracu’ cauta ala in spatele lui Geoana???) Dar macar omu’ a vazut ce a vazut si restul tarii…Ca la “vorbe” Geoana e slab…mult mai slab ca Base.

  14. @Pretender: te framanti degeaba. scuipatul era pentru, citez exact, “cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tăiesc în afara graniţelor…”, nu pentru cei care beneficiaza legal de acest drept

  15. I-au adus lui Geoana consilieri americani, astfel incat el se uita la casete cu Obama in loc sa se uite la casete cu Basescu si la Sinteza Zilei, unde s-au prezentat cele mai avizate, puternice si reale argumente impotriva dementei lui Basescu. L-a luat pe Gusa pe post de expert in psihologia basesciana, astfel incat a ajuns sa-l viziteze fatal pe Vantu. Daca nu era Antonescu, Geoana ar fi avut un procent muuult mai slab. In rest ce sa mai zicem, noi stiam ca Geoana nu e vreun campion, doar ne-am amagit.

  16. Domule Ciutacu,

    Nu mai insista pe chestia asta. Au tot dreptul de a vota (legal, moral…cum vrei tu). Am mai spus…nu poti sa spui ala e presedinte in Romania … ala in diaspora…Ca asa o sa li se urce la cap unora de prin Ardeal si spun ca ei au votat cu UDMR…sa le dam libertatea de a avea conducatorul pe care l’au votat. Ca ne/iti place sau nu si aia sunt romani si au aceleasi drepturi. Asa poti sa spui ca nici manelistii nu au drept de vot…ei sa isi voteze regele lor.

  17. Ţara asta ar fi meritat ca asupra validitatii alegerilor sa se pronunte o instanta impartiala şi garantia asta( fara a suna peiorativ) o putea reprezenta Î.C.C.J. compusa din magistrati.
    Curtea Constitutionala nu prezinta garantiile cerute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului,membrii ei sunt numiţi politic,( şi mai ales nu sunt magistraţi) deci nu pot prezenta , repet, o garanţie de independenţă.Asta este sistemul.Daca s-ar fi dorit cu adevarat niste alegeri corecte s-ar fi gasit soluţia, dar atât PSD-ul cât şi PDL-ul au luat în calcul metodele de fraudare.Greţos. Mă tot gândesc de ieri că motivarea Curţii va suna aşa: au existat fraude, însă se consideră că nu sunt de natură a schimba ordinea finală a candidaţilor.Q.E.D

  18. Asa cum liberalii l-au gasit pe Antonescu cei de la PSD nu au nici un om in partid care poate sa faca fata la un post ca cel de presedinte , si nu in ultimul rand sa-i faca fata lui Basescu?
    Eu totusi nu cred ca nu au un asemenea om. Nu aveau nevoie decat de un om, nimic mai mult. Un om.Dupa teapa care si-a luat-o Nastase eu cautam timp de 5 ani de zile , sau formam in cei cinci ani un asemenea om.
    cred ca cei de la PSD isi merita soarta
    in rest numai de bine

  19. Câteva versuri din M. Eminescu, care se potrivesc de minune cu situaţia actuală din ţară:
    „De-aşa vremi se-nvredniciră cronicarii şi rapsozii
    Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii şi irozii
    Astăzi fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii
    Bâlbâiţi cu gura strambă sunt stăpânii astei naţii
    Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni
    I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni
    Şi aceaastă ciumă-n lume şi aceste creaturi
    Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
    Gloria neamului nostru spre a o face de ocară
    Îndrăznesc ca să rostească pân şi numele tău…ţară”.

    P.S. cele de mai sus le-am postat la rugamintea bunicului meu, un fost detinut politic, un dizident care a calcat pe orice fel de resentiment fata de PSD si/sau Iliescu pentru a vota anti-Basescu, tocmai pentru ca realizeaza pericolul reprezentat de iubitul conducator

  20. imi pare rau de tine Romanie , stiu ca o sa rezisti inca 5 ani ca asa sint romanii tai stiu sa se resemneze ….de fapt doar asta au facut …

  21. @Andreea Elena
    Ai vazut ori ai lucrat vreodata pe o lege data de PSD??!! Da’ pe una data in timpul altor guvernari?!! Daca’s de iertat e ca au avut specialisti, nu fufe cu Spiru Haret facut in scara de bloc.

  22. Dacă el îşi închipuie că liberalii adevăraţi îi vor ierta vreodată afrontul de a se pune capră în faţa celui care a vrut să desfiinţeze ultimul partid istoric din România, se înşeală amarnic. Este corect “se înşală”.

  23. Transmiteti-i mogulului sa va mareasca lefurile,fiindca in perioada urmatoare o sa va cresca audientele,ca doar 5 milioane care au votat impotriva lui Base nu se uita la B1 :))

  24. @M.S.
    Cetăţenii români au drepturi şi obligaţii în România – plătesc impozite şi taxe, se supun hotărârii instanţelor româneşti necondiţionat de o a treia parte, când le expiră buletinul şi-l refac, şi nu votează cu foi volante. Cetăţenii români din afara ţării au numai drepturi. Ei nu plătesc impozite pe profit statului român dar din câte am auzit eu (de la neamuri) primesc cu bucurie banii de la partid. Moral, cum vi se pare?

  25. @elena: in actualul context economic si emotional-isteric, ar fi bine sa le poata plati pe astea de acum. n-am sperat eu la belsug cand era Vantu cel mai tare smardoi din local si ma iluzionez c-o sa ma loveasca prosperitatea pe fond de prigonire a lu’ Voiculescu?

  26. Crin joacă excelent Victor. E un politician care mie personal îmi trezește respectul prin caracterul său.
    Reprezentantul diasporei în România, Traian Băsescu, continuă în același stil consacrat și de prost gust.
    Oare Patriciu e acum mogul bun?

  27. Mai vorbim peste trei zile despre cit de verticala e “ciolana vertebrala” a liberarilor. Nu zi ho pina n-ai sarit.

  28. Cand 10-11 milioane de netoti(votanti) nu sunt in stare sa decida pe cine vor presedinte, mi se pare de mare porc sa blamezi pe cei 1,5% de votanti din afara tarii.
    Parerea mea (care nu am fost la turul II).

    Oricum, afinitatile mele create in ani de zile fata de dumneavoastra in ani de zile, nu se pot topi in fata unei opinii, fie ea buna sau rea.
    Suma respectelor,
    Pretender.

  29. Am vazut aseara emisiunea in care ai participat alaturi de Crin Antonescu la “Stirea zilei”. Trebuie sa precizez inainte de toate ca locuiesc in Canada Toronto. Am fost la vot si n-am votat cu Basescu asa cum a spus Gbi Firea ca cei de aici il iubesc si l-au votat in procent de 80%.
    Am ajuns doar in primul tur, la al doilea chiar n-am avut cum sa merg desi mi-as fi dorit, dar cred ca ceea ce vreau sa-ti povestesc s-a intimplat si in turul 2. Majoritatea celor care au mers la vot, cel putin in cele 2 ore cit am avut de asteptat, erau parinti ai tinerilor locuitori din Canada. Am vorbit cu parte din ei, am ascultat comentarii, am provocat, eram curioasa ( am avut ceva tangenta cu presa in anii anteriori ). Canadienii romani ramineau in general la parterul cladirii, inainte de usa liftului- consulatul in toronto e intr-o cladire la etajul 11. Erau personae din Rm Vilcea, Bucuresti, Bacau, Rm.Sarat…. se vota cu pasaportul cu viza de turist sau pe baza titlului de calatorie si repet localitatile astea mi-au ramas in minte pentru ca unii m-au rugat, din lipsa ochelarilor necesari, sa-I ajut sa completeze declaratiile pe proprie raspundere tiparite marunt. Ei au dat cu semnatura. Ca sa n u mai zic de cei din comisie care se miscau “in reluare”. Nici n-au verificat fotografia asa incit putea merge oricine cu pasaportul meu.
    In mare situatia e asemanatoare cu cea din Montreal unde erau alta parte a romanilor veniti la rude. Poate s-au gasit unii din cei care locuiesc aici sa-l voteze din convingere pe Basescu, ca de spaga nici nu se pune problema aici, dar in nici un caz 80%. Procentul a fost dat tot de cei care veneau de acasa. Credeau in el sincer. Si intaresc cele spuse prin faptul ca una din rudele mele, cu care vorbisem inainte de alegeri, incerca sa ma convinga sa votez cu basescu sin u facea parte din “ultrasi”.
    Cred cu tarie ca procentul mentionat, daca e real, a fost dat de vizitatori.
    Poate sint eu subiectiva, taman pentru ca s-a intimplat ce s-a intimplat acasa, insa aici oamenii traies intr-o lume diferita, cu alt ritm de viata, unde discutiile se limiteaza la cit cistigi pe ora si cit e rata pe luna la casa si masina, dar asta nu inseamna ca n-au acces la informatiile de acasa. Timp doar sa ai.
    O fi si asta un motiv pentru care inca nu m-am adaptat aici… Toate cele bune!
    As prefera doar sa citesti postul fara a-l afisa! Cu respect!

  30. @M.S

    eu zic sa nu te mai amuze atat,astia,spre diferenta de ceilalti,au nu numai o pofta de ciolan ci si o pofta de putere nemarginita,nici macar nastase nu a fost atat de feroce ca betivul chior

  31. Nu, eu vreau sa intreb un singur lucru: cum isi poate inchipui cineva normal la cap ca, pe durata mandatului lui Barack Obama, descreieratul cu mintile putrezite de alcool va fi primit la Casa Alba? Dupa ce l-a facut pe presedintele Statelor Unite “idolul ‘mneavoastra, domnu’ Geoana, care n-a prevazut criza economica”? Bine ca nu i-a zis “negru imputit”. Dar si asa, basexul va fi invitat in America atunci cand o sa-i creasca din nou parul.

  32. IUBITI ROMANI un popor dezbinat se conduce mai usor decat unul unit.Mai ganditi-va.Eu mai astept 3-5 ani pe CRIN si IOHANIS.

  33. @Victor Ciutacu: luni, la aflarea vestii, am cazut. De fapt, duminica noaptea la ora 2 cand am inteles cum merg lucrurile. Va multumesc insa ca scrieti cu nerv, ca suntetii printre primii dintre cei care s-au ridicat de la podea si ca ne ridicati si pe noi. E reconfortant si e datator de forta si de speranta.

  34. Asta e… Caterinca nu s-a terminat si mai “frumos” e ca urmeaza partea a doua. (indiferent de cine va iesi presedinte). La anul scapa cine poate si va fi un an, cred eu, al naibii de animat.
    Sa traim pana atunci… bineeee!!!

  35. D-le Ciutacu,
    indiferent de ce o sa fie cu tarisoara asta, va multumesc ca existati.Dvs.impreuna cu intreaga echipa de la antena3 (R.Tudor,M.Badea,D.Grecu,G.Firea…)+ colaboratorii dvs.(B.Teodorescu,M.Ciuvica, V.Stan,O.Dobre) ne faceti traiul mai suportabil…mai ales acum…..Sper ca nu ne abandonati….Tv-urile din casa mea nu se clintesc de pe antena 3 decat in rarele momente in care mentalul meu mai “cere” o pauza….Va scriu prima oara, dar va urmaresc scrierile….Nu fac politica. Am 40 de ani si pentru mine e tardiv sa mai “evadez” de aici, dar fiica mea este “instruita” bine in acest sens……Dezamagirea de luni dimineata e indescriptibila…n-am avut aer…a fost ca o lovitura in plex……Descurajator a fost sa-mi vad fiica de 17 ani si parintii de 70, in aceeasi masura de afectati (pana la lacrimi-de parca ne-ar fi murit cineva)…Am votat cu Crin si sper sa nu ma dezamageasca, fiindca are “stofa” de lider vertebrat (spre deosebire de multe nevertebrate din jurul lui si din politica in general…).Nu-mi place Geoana , dar l-am votat, fiindca doream liniste, doream sa fiu repezentata in lume de un diplomat, care chiar daca uneori ” e prostanac” si poate uneori “minte frumos”, nu ma face sa ma simt ca-ntr-o bodega plina de manelisti, marinari beti hahaitori……care-mi propun “sa ma intinda pe masa”……
    Sper ca dl Crin sa nu faca “pact cu diavolul”…..Sa-l lasam pe marinel sa-si franga gatul singur impreuna cu portocalele lui gretoase (fac alergie deja la culoarea asta, iar daca din intamplare pe vreun post tv nimeresc un portocaliu, simt o durere fizica si trebuie sa mut canalul pentru protejarea psihicului meu…).
    Va doresc sanatate si putere!

  36. “”””21.12.2009
    PIATA REVOLUTIEI
    BUCURESTI
    !!! JOS COMUNISMUL !!!
    !!! JOS BASESCU !!!” “””

    NO, ASA!

  37. Daca ala incearca cu Tariceanu, de ce nu incearca si cu Adrian. Adrian Nastase?

  38. Au rezonat cei din Germania la proiectul lui Antonescu? Poate ca ar trebui sa rezoneze in continuare..:) Oricum dupa ce am vazut o poza cu Angela Merkel langa un grand mafioso…ori nu au servicii ori sunt infundati rau de tot. Cred ca mafia s-a infiltrat in toate structurile. Dar nu e nicio problema. Sunt mecanisme de curatare.:P

  39. sunt curios daca se mai poate rupe odata pnl-u in doua.
    ramane cum am stabilit
    salutari la prieteni si … la dusmani

  40. Dacă nu-i trec lui Băse un guvern minoritar prin Parlament, liberalii şi pesediştii nu mai au nici o scuză. Trebuie lăsat să facă ce ştie, cu guvernu lui, cu oamenii lui, cu programul lui. Iar ăştia să stea la peluză şi să fluiere! Ar fi cea mai confortabilă poziţie, în nenorocirea de azi.

  41. De ieri traiesc intr-o tara pe care o stiam din povesti….stiam de la parintii mei ca se facusera presiuni asupra lor sa intre in partid ( pana la urma chiar si aia au renuntat si i-au lasat pe ai mei in pace sa isi faca profesia ). De ieri a inceput pedelizarea fortata, pedelizarea prin frica. Daca se stie ca esti in alt partid, daca se banuieste ca ai putea fi in alt partid sau daca un coleg “sesizeaza” ca nu esti 100% de acord cu politica partidului unic si maret, ai intrat in vizor. Daca nu au cu ce sa te prinda, gasesc ei fel de fel de tampenii, s-a ajuns la reclamatii si sesizari aiuristice facute de persoane anonime…Daca as fii singura in situatia asta parca tot ar mai merge…insa nu scapa nimeni, nu conteaza nici cat de bun profesionist esti, nu au nici macar tupeul inteligent sa te lase in pace si sa se foloseasca de tine, prefera prosti dar sa fie prostii lor!
    Mai aduceti aminte si mie cum a fost la vot: nu-l votam pe Geoana ca e comunist? Dar astia ce sunt?????

    Si un sfat pentru votantii marelui marinar cu nava scufundata: daca ramaneti fara faina si ulei si se termina si banii luati pe vot si altii nu mai aveti, duceti-va la poarta la Becali in Pipera si rugati-l pe el sa va dea, dar sa ii spuneti si cu cine ati votat. Neaparat, luati pilota data in campanie ca sa va protejati dosul de suturile care le veti primi.

  42. Indiferent ce s-ar intampla, Basescu nu va renunta la putere. Nu va accepta nimic. Poate sa hotarasca CC repetarea alegerilor, el NU VA RENUNTA. Si daca e la putere sa-si asume acest risc, vrea putere, sa guverneze. Dar nu inteleg dece trebuie sa guverneze PNL sau PSD cu ei ?(pentruca daca nu accepta PNL vor apela la PSD) Sa guverneze singuri. Sa se descurce. Si rahatii care l-au votat trebuia sa se gandeasca si la acest aspect. Sa se duca dracului Romania daca e locuita de atatia imbecili. Astia orice ar face Basescu ei tot l-ar vota. Ii injura,ii fura,le bate copii,ii minte pe fata, degeaba ei il iubesc. Parca le-au spalat creierul. Cu Geoana presedinte si Iohanis premier si Crin care intr-un fel monitoriza totul fiind pertidul lui la guvernare, era o speranta. Ceea ce apreciez la acesti oameni est faptul ca asupra niciunuia nu planeaza fapte de coruptie. Un lucru deosebit de rar in politica romaneasca. Geoana a fost foarte apreciat in America ,are stofa de diplomat, are relatii in cercurile superioare ,neamtul Iohanis are relatii foarte bune in Germania si nu numai, si sunt convinsa ca era o speranta.
    Asa…..istoria din 2004 se repeta si vom ajunge …..nicaieri.

  43. A citit ceva farthescu in anii astia: Hoover, secretul longevitatzii ca sef al FBI. A adunat materiale cu care poate santaja o multzime de tariceni. Eheeee, acuma sa vezi desfasurare! Pe cat punetzi pariu ca odata cu revizuirea constitutziei va ramane presedinte pana la moarte? Pe cat pariatzi ca unul cate unul vor disparea cei cu gura mare? Daca nu punetzia mana sa pornitzi scandalul acuma, peste un an nu va mai avea cine sa deschida ciocul. Nu l-am votat pe farthescu, constient fiind ca votez un badaran politic, un nesimtzit si o lichea. Voi, ceilaltzi, care v-atzi vandut constiintza o sa avetzi si remuscari, si o viatza de viermi. Nu ma bucur; pentru ca din cauza voastra vor suferi multzi nevinovatzi. Voi fi nevoit sa asist la acest holocaust al poporului roman fara sa fiu atins in vreun fel material, insa voi fi mereu ingrijorat daca macar mormantul alor mei va ramane sau nu acolo unde pun in gand lumanari. Nu vetzi face mamaliga sa explodeze pentru ca suntetzi prea moi si prea usor de manipulat. Va pierdetzi in amanunte fara importantza imediata si uitatzi ca intentzionatzi sa traitzi si la anul sau in cei care urmeaza. Va pastratzi tabieturile somnului de dupa amiaza uitand ca in somnul vostru vi se pregateste intotdeauna ceva…rau. Va pornitzi greu si va lasatzi manatzi ca niste oi in rape. Ciobanul ramane pe buza rapei sa va numere fara sa clipeasca, fara sa-i pese, ca si cum nu atzi fi oile lui. Si de fapt nu suntetzi , indiferent daca l-atzi votat sau nu. Sa-tzi fie tzarana usoara macar popor roman, purtator ilegal deja de Eminescu, Stanescu, Preda, Enescu, Lipati, Palade, Coanda, etc.

  44. inainte de a va spune parerea mea vreau sa stiti k il urasc pe basescu din suflet.ideea mea de a-i veni de hac lui base este urmatoarea:crin antonescu sa accepte colaborarea cu el,conditia fiind ca antonescu sa fie premier.cu el la carma tarii basescu nu ar mai putea misca in front!nu vreti,d-le ciutacu,sa-i propuneti asta lui antonescu?

  45. Din partea mea, nu are decit sa se debaraseze Base Voda – asa cum a dovedit ca se pricepe de minune! – de toti fostii “tovarasi de drum” si de orice sef de stat care l-ar fi “umilit” prin ironii sau ignorare! Y compris onorabilii de la CCR… Eu ma tin de principiul verificat: “Decit un prieten prost, mai bine un dusman inteligent”. Am luat-o de prea multe ori de la zero, pentru a mai crede ca am de pierdut altceva decit lanturile!

  46. @Soso:La varsta ta eu emigram in occident.Nu te indemn la asta dar imi rezonez cu tine si-mi place ce ai spus.

  47. impartasesc opinia(undeva mai sus)prin care toata lumea sa stea la mantinela si sa-i lase pe pdl sa faca ce vor, cu orice risc, dar pt asa ceva iti trebuie caracter si principii, si atea contraargumente as putea auzi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.