Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Farmecul vine la capătul de jos al scării

Farmecul vine la capătul de jos al scării

Mă ţin de mult timp să aştern pe (vorba vine) hârtie o chestie care-mi stă pe creier. Greii politici – mă refer la ăia care au şi ceva în cap – sunt absolut insuportabili când exercită actul de putere şi devin extrem de plăcuţi la o vreme după ce li se trage covorul de sub picioare. Plus că, pe baza experienţei acumulate în decursul mandatelor, devin mult mai interesanţi şi infinit mai puţin lozincarzi şi declamativi.

Adrian Năstase era de-a dreptul de neînghiţit cât a fost prim-ministru. Privea totul (şi, mai ales, pe oricine) de foarte sus, strivea gângăniile dintr-o suflare. Orice gest normal pe care-l făcea părea o favoare îndelung negociată. Călin Popescu Tăriceanu căpătase o aroganţă şi o autosuficienţă comparabile cu ale predecesorului său. Nici lui nu-i mestecai în ciorbă fără a risca să te opăreşti ireparabil. După ce s-au mai dat jos de pe scara importanţei sociale, cu amândoi a devenit o plăcere să stai de vorbă azi şi nu doar în emisiune. Amândoi au învăţat să mulţumească, amândoi au constatat că lumea înconjurătoare nu muşcă, amândoi se comportă natural. Din păcate (pentru ei, dar nu numai), starea lor de normalitate a (re)venit cam târziu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “Farmecul vine la capătul de jos al scării

  1. ce sa zic, sunt de aceeasi parere. mie mi-a placut ieri de nastase cand a iesti imediat dupa declaratiile lui boc cu constitutia.

  2. Nene,bag io de sama ca ti-ar suride sa ma lasi fara primar ?!?! 🙂
    Banzai!

  3. Mare dreptate ai, desi nu pentru aceasta stare de normalitate sunt apreciati astazi!

  4. Cat e de uman… Si-asa e natural in democratie. Presa critica puterea si mangaie pe crestet opozitia, incurajand-o in efortul comun de a controla derapajele puterii.
    Dar acuma nu e asa. Puterea nu e democratica si nu se sinchiseste de vreo critica. Puterea e bine dictatoriala si-atunci normal ca presa libera porneste un adevarat razboi de rezistenta. Cei care incearca sa impuna din nou dictatura sunt loviti de presa fara mila. Si asa si trebuie.
    Insa m-am mai gandit la ceva. Critica virgula constructiva totusi trebuie pastrata. Dar nu impotriva puterii ci impotriva opozitiei. Si stii de ce? Ca sa se trezeasca si sa inceteze sa tina piept puterii in mod civilizat, in cadrul parlamentului. Cu floreta argumentului poti sa te duelezi elegant in parlament, dar nu poti opri tavalugul buldozerului autoritarist.
    In tara se impune dictatura prin toate mijloacele nedemocratice posibile. Presa libera e in razboi. In timpul ast opozitia ce face? Se gandeste sa depuna o motiune simpla sau chiar de cenzura!?!? Sa te parafrazez: N-ar vrea ei… continui altfel, sa lupte cu orice, repet, orice mijloace sa opreasca aceasta dictatura? Asta ar fi rolul opozitiei. Zic eu…dar probabil gandesc prea simplist.

  5. Mare dreptate ai! Asa este, sunt total schimbati dupa ce ies de la guvernare. Sunt nerabdator sa vad o emisiune cu Capitanul si “ministra blonda”…

  6. E bine ca ati facut precizarea ca va referiti, in articolul Dvs. de milioane, la acei ‘grei politici’ care “au si ceva in cap”. Si din nou “graiti”, in stilul inteleptului, un adevar fundamental. Cat timp acestia suntla putere, in general – cu putine exceptii- se poarta execrabil, trateaza pe toata lumea de la ‘capatul de sus’ al scarii si pretind obedienta totala, pentru ca numai ce este bine pentru bunul mers al societatii!!!
    Si intr-adevar devin maleabili, intelegatori,mai intelepti dornici sa-si impartaseasca experienta castigata, chiar mai implicati in gasirea unor solutii pentru starea precara a economiei, si a tuturor componentelor unei vieti suportabile.

  7. Ma intreb daca aceleasi aprecieri vor putea fi facute la adresa maharajahului chior ai carui urmasi – in viziunea cadanei blonde (la etaj, ca la parter…)- suntem… nu sunt sigur nici ca psihopatul va avea succes la emisiunea “Chelul dictator” pe care o proiecteaza un vizionar. Nu ca histrionul nu ar avea priza la un anumit public, dar optimistii cred ca nu mai e mult pana cand il vom putea contempla inghesuit intr-un borcan cu formol la Muzeul Ororilor. Vizionarea ar putea costa in primele zile vreo 34 de lei, dupa care, pentru 2-3 lei,doritorii vor putea scuipa in borcan.

  8. hmm… cred ca tine si de un anume aluat. De ex., ministra Macovei n-a devenit mai placuta dupa scoborarea din fruntea Justitiei; si nici Boc nu are cum sa (re)vina la o stare de normalitate… Asta ma face sa cred ca, totusi, ceea ce parea aroganta era mai degraba o reactie la stresul functiei; daca ar fi fost interpretata in cheia asta, poate si evolutia lor si a noastra, ca natiune, ar fi fost alta. Cred ca e de vina si supersensibilitatea majoritatii fata de anumite gesturi si atitudini. E ca atunci cand sunt obosita sau enervata de la lucru si tip la baietii mei avand pretentia de la ei sa aiba intelegere si rabdare cu mine…

  9. Ca să vezi! Nu beutura îi îmbată când ajung acolo, sus?! Şi noi, care-l bănuiam pe Fraudă-Vodă de alte helea. 😛
    No, acuma nu mă puneţi să-i cer (şi!) scuze, că mi se strepezesc dinţii. 😉

  10. E condamnabil, e urat, e nasol, dar, cel putin pentru mine, e de inteles. Adica, e uman. Repet, e prostesc, e jigodios, dar e uman. Partea nasoala vine numai atunci cand cobori sau esti coborat dupa Everest. Atunci devi umil, in orice discurs apelezi la seriozitate si, evident, mereu ai grija sa ii ponegresti pe ceilalti spunand ca “in vremea ta asa ceva nu era posibil”…

  11. De acord. Pe Tăriceanu nu prea l-am citit, dar pe Adrian Năstase, da. Pe blog. Mi-a şi răspuns de câteva ori. Pot spune, astfel, că-l cunosc oarecum. Chiar îl apreciez acum, după ce -în 2004- nu l-am votat. Adică…am făcut tâmpenia care se deduce. Sunt mândră când aud că ne reprezintă în UE, la câte-o conferinţă şi alte asemenea, pe care, uneori, le prezidează. Sigur că nu prea am auzit acest lucru mediatizat, din păcate.

    Tăriceanu a avut ocazia să arate ce poate în condiţii de totală opoziţie din partea lui Băsescu. Şi acest lucru nu i-a dăunat deloc. Dimpotrivă. Când l-am văzut recent la Sinteză, m-am bucurat că ne-a amintit că mai sunt şi oameni cu stofă de conducători, în ţara asta. Nu numai ţărani parveniţi, mediocri şi curve, care nici în visele lor cele mai frumoase n-aveau voie să spere să conducă această ţară.

  12. Dacă Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu au revenit cu picioarele pe pămînt, nu acelaşi lucru se va întîmpla şi cu portocalii sceleraţi

  13. “După ce s-au mai dat jos de pe scara importanţei sociale, cu amândoi a devenit o plăcere să stai de vorbă azi şi nu doar în emisiune. Amândoi au învăţat să mulţumească, amândoi au constatat că lumea înconjurătoare nu muşcă, amândoi se comportă natural.”

    Păi de-aia are priză mântuitorul românesc la poporul bun şi simplu: că el se comportă natural încă de pe-acuma, când este în funcţie. Pocneşte copiii în mod natural, înjură ţigăncile împuţite în mod natural, trage la măsea în mod natural, se prăpădeşte de dragul poporului în mod natural şi, nu în ultimul rând, arată ca un cur în mod natural. E cel mai natural om din lume!!! Este un fel de Henric al IV-lea al Franţei în variantă românească. Ar trebui ca parlamentul să-i acorde un titlu: nu Alteţa Sa Serenisimă, nu Majestatea Sa, ci, pur şi simplu, Naturaleţea Sa. Titlul ăsta ar fi, în acelaşi timp, simplu şi măreţ. Sau, mai curând, de o simplitate măreaţă.

  14. Sincer nu cred in revenirea la normalitate a unor grei politici si in special al lui Tariceanu si Nastase. Tariceanu totdeauna a fost ca pisica blinda atunci cind vrea sa obtina ceva, iar pierderea puterii in PNL l-a lovit forte rau in orgoliul propriu. Cert este insa ca detine mult mai multa inteligenta ca Boc si sigur poate face ceva realmente bun pentru o cauza, cu unica conditie sa-i convina propriilor interese. De departe este la fel de arogant si tupesist ca si Udrea, Blaga, Berceanu si Videanu.
    Nastase are insa stofa reala de negociator si politician, stie sa puna lucrurile cap la cap, dar cind vine vorba de interesele proprii calca totul in picioare si uita de binele si cauza comuna.
    Oricum politicienii despre care am pomenit se afla in situatia ingrata de a fi pierdut puterea si sforile importante, iar acum ajunsi la podeua politicii nu mai pot decit spera ca lumea ii va vedea si cu alti ochi, si eventual va uita de afacerile si lucrurile indoielnice sau prea putin curate pe care le-au facut in trecut. Din pozitia pe care o au acum uitarea politica este cel mai grav lucru care li s-ar putea intimpla.

  15. Nu cred ca nici cei pomeniti nu ar fi avut un rol in situatia prin care trecem. Desigur, acum par a fi altfel… Pana in momentul in care se vad iar in varf si ne privesc de sus!!

    Nu este chiar off/topic…

    Noi nu am intrat acum în criză mondială, noi nu am reuşit încă să ieşim din criza noastră naţională! Domnilor, cunoaştem scenariul…Nu e nimic nou sub soare. Problema este că ne-am cam plictisit de aceeaşi piesă…Poate că se impune schimbarea personajelor. Sau măcar discursurile…Prea sunt identice! Şi cu regret vă informăm că nu suntem chiar toţi candidaţi la credulitate…

    Continuare in articolul despre criza si jocul de-a v-ati ascunselea…

  16. Uitasem: se şi hăhăie în mod natural. E un scump, ce mai!

  17. Asa este, se vede cu ochiul liber “transformarea” celor doi – Nastase si Tariceanu – dar, in rest, diferenta este esentiala!!!

  18. @ V.Ciutacu — bai frate , tu chiar vorbesti serios ???, ca Nastase era asa si pe dincolo , ca astia cand nu mai sunt la putere ce baietzi buni sunt ei ?????? Pai vezi de ce-a ajuns acum un bagabont sa maharajeasca romanica – pentru ca oameni cu mult ,mult mai putzin creier si minte il injurau pe Nastase ca e mai-marele ticalos al natziei si nimeni din voi astia mintosii nu atzi avut nimic impotriva !!! Va placea de toar’su matrafox ca le zicea cu ,, muie” si ce viril era el, madarfackaru’, la baseaua neamului ma refer !!! N-o so uit pe madam Firea cu geaca portocalie – in 2004, noiembrie, cum tremura ca trestia sub privirea unduitor- asimetrica a boschetarului !!!! Acuma tzipatzi ca O GUGUMANA NASOALA CU NUMELE DE ,,EBA” E IN P.E., CA BASEAUA E RAU SI DE PORC , CA E NASOL CU UN IDIOT CA BOC DA ATUNCI ATZI FOST ORBETZI , N-ATZI VAZUT CE BASTARZI SE ASCUND IN DOSUL MASTILOR DE CUMSECADENIE SI MIRONOSARIE ????? SA NU MA IEI LA MISTO , DACA-MI VEI SCRIE CEVA CA-S NEGRU DE SUPARARE CA,CATRANU !!!CAND IL INJURAM PE PUTOAREA NATZIONALA BASESCU MA BANAI — CE SA FAC DACA NU STIU SA SCRIU IN FIGURI DE STIL PAMFLETARO-AFORISTICE SI-I ZIC DIRECT JAPITZEI PE NUME ??? L-AI VAZUT PE UN ALT PUI DE PUTANA, VLADESCU — MAI TREC PE LA ADMINISTRATZIE , MAI IAU UN CONTRACT , CA-AM RAMAS INTREPRINZATOR ” NASTASE SAU DIN GUVERNU’ LUI AI AUZIT DE F’UNU ASA CA ASTA , RUPANDU-I-SE ASA , CA PARCA AI FOST PE-ACOLO O LUNA -DOUA, PARCA ????? DA PE AIA CU ,,BACALORIATU”’, TZATZA AIA DE ZICI CA A LUCRAT TOATA VIATZA LA ATELIERU’ SCOLII[ UNDE DADEA CU MATURA , BINEINTZELES] VINE SI FACE REFORMA IN INCATZAMANT, MANA DREAPTA A MUISTULUI FUNERIU SI UNEI ALTE PODOABE , OANA BADEA ?????? SO, FUCK YOU , RRRROOOOMMMMMAAAAANNNNNIIIIIIAAAAAAA!!!!!!!!!

  19. Conasule, sunt ei cu picioarele pe pamant, dar sufletul lor este tot in ceruri. Asta de frica- sa nu-i ucida toaca si sa ajunga cu catusele inainte ca Voicu. Sti cum e: Voi-cu mine ? Nu, Voi-cu mine, ia de-aici.
    Semnat Base

  20. Am crezut ca e doar un efect, o iluzie din cauza ca nu mai sunt la putere si prin comparatie cu cei de acum, astia au ceva in cap. Inteligenta medie a devenit rara in sferele innalte. Poate e aerul rarefiat, poate norul vulcanic, cert e ca la nivelul solului, in nisip, se descurca mult mai bine.

  21. @lupi: bati campii la fel de isteric. deci treci iar in carantina si revii cand o sa inveti sa nu mai strigi/porcaiesti/blestemi/ai numai certitudini. desi mi-e teama ca-i prea tarziu
    @Trebuie sa FACEM ceva: nu-i o solutie, daca ma intrebati pe mine
    @ana_idu: d’aia am subliniat ca ma refer la aia mintosi pe bune
    @Homo scelerosus: never ever!

  22. d-le Ciutacu, citind astazi ce ati scris aici si vazandu-l in acelasi timp pe Basescu cum a dat fuga la Bruxelles unde, printre altele s-a plans acolo de ce i-a facut lui Curtea Constitutionala cu ANI, am avut un fel de revelatie:
    BASESCU ESTE UN MARE LAS!
    Cred ca daca pornim sa-l privim din acest unghi, o sa incepem sa-l abordam ca atare.
    Sa se zbarleasca putin poporul la Basescu si sa-l vedeti ce reactie o sa aiba.
    Amintiti-va de episoadele de genul:
    “Draga Stolo…” ‘Sa-ti fie rusine Dinu…” – cu lacrimile de butaforie,
    “In cinci minute demisionez daca parlamentul…”
    Suprapunerea referendumului peste prezidentiale, Atacul permanent si mizerabil la adresa adversarilor sai, atat politici cat si din zonele economice. Arucarea in haos si conflict permanent a intregii societati romanesti ptr. a-si pastra puterea, etc. etc. etc, nu fac decat sa demonstreze micimea barbatului politic si lasitatea acestuia.
    Cel mai bine este subliniat acest caracter si-i scoate in evidenta trasaturile, atitudinea pe care o are in fata sefilor de sta din tarile cu adevarat importante.

  23. @ Victor Ciutacu
    am cam ramas fara solutii ..
    stiu ca nu e in domeniul Dvs si e un subiect sensibil, dar, daca aveti sfaturi, le primim cu placere 🙂

  24. Io pui pariu cu toata lumea ca odata cazuti de sus si actualii se vor rupe-n figuri, explicandu-ne pe la Realitatea si Antena 3 cum au facut ei bine si cat de rai sunt noii de la putere.
    Nu uitati ca atat Nastase cat si Tariceanu subliniau ca Baselu, daca vrea, poate sa fie super simpatic(!!!?). Dar acum nu, mai asteptam o tura. C-asa-i viata,trecatoare…
    PS
    Eu de Nastase nu pot zice nimic deoarece pe vremea lui nu aveam legaturi televizionistice
    sau de presa cu tara. Abia mai tarziu am aflat si eu cate ceva…

  25. l-am vazut pe CPT si mi-am amintit vremurile cu mult mai bune cand era prim ministru. Cred ca sugestiva este remarca mamei mele: daca ar fi Crin presedinte si Tariceanu prim ministru ar mai fi o sansa pt astia mai tineri!

  26. Oare cate trepte sa urce un om politic ‘greu’ ca sa ajunga la capatul de sus al scarii? Oare nu a simtit raul inaltimii? Oare ca rezista “on top”?Oare cum ajunge la capatul de jos al scarii: coborand cu demnitate, fara ezitari, sigur pe el, sau rostogolinu-se ca un ghem, ajutat fiind la ‘start’ de un sut?

  27. @ don Pedro bine zis frate cu mentiunea ca el joaca mult teatru

    despre articolul lui victor…
    normal in p.. mea ca acum vorbesc si se comporta normal . orice infractor versat ( NU ma refer la gainarii ce sparg un magazin ) stiu sa-ti castige increderea . mereu ma gandeam/intrebam : de ce dracu se dau astia de ceasu mortii sa ajunga in x sau y functie ?!!!!!. baga bani , se cearta de forma sau nu ,umbla in campanii ca drogatii dupa drog, isi rup camasa de pe ei sa-ti dovedeasca ca ei sunt solutia , sunt asa sensibili la problemele altora ( in fond niste straini ) de zici ca sunt maica tereza , ne spun ce vrem sa auzim …. nu mai pot de interesul cetatii. mie mi se pare ca avem de-aface cu 2 tipuri de oameni : cei narcisisti ce le place puterea si cei destepti ce stiu ca acolo e banu gros si/sau ridicarea pe scara sociala. de multe ori se combina aceste 2 elemente.

    ce repede uita romanii ce au insemnat personajele precedente . si ca basescu era privit ca un fel de salvare .pacat ca avem memorie asa scurta si erau saracii stresati si de-aia faceau ce faceau.nu ma refer la atitudinea gretoasa ci la fapte.

  28. Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu sunt cei mai buni premieri pe care i-a avut Romania de 20 de ani. Problema lor cand s-au vazut la putere a fost ca au uitat de unde au plecat. Abia acum realizeaza ca functiile sunt efemere, omenia ar trebui sa fie permanenta pentru oricine a citit mai mult decat etichetele de pe sticle si borcane.

  29. la ambii – nastase si tariceanu – le statea bine putin aroganti, aveau si ouale si cultura necesare (mai ales primul)

    la emasculatii care sunt acum in fruntea tarii, n-ai ce sa le ceri, n-au clasa (le style c’est l’homme meme), n-au scoala (in afara de cea a vietii), n-au onoare, n-au rusine …. cainii latra, caravana trece, afacerile continua

    o tempora, o mores

  30. Sindromul acesta al revenirii cu picioarele pe pământ la pierderea puterii nu cred că stă la îndemâna oricui.Pentru asta probabil trebuie să îndeplinesti cel putin două conditii:să ai ceva,,stofă,,(mai savant,material genetic)si ceva mai multă bună educatie.Dacă vom căuta să privim sub aceste aspecte personajele aflate acum în vârful piramidei…să tragă fiecare concluzia.

  31. Stii, alegerile n-au fost legale, le-a organizat un guvern demis si expirat. Referendumul presedintelui nu a fost legal, nu a fost informata populatia asupra variantelor de raspuns. Alegerea presedintelui a fost fraudata monumental deci nu e legala. Numirea premierului nu e legala a ignorat majoritatea parlamentara. Faptul ca justitia, partidele si societatea civila accepta aceste ilegalitati stil ‘las-o asa’ totusi nu le face a fi legale si mai ales legitime. Basescu si gasca lui sunt o Armata de Ocupatie, care au ocupat tara ILEGAL !

  32. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti mare dreptate.E valabila zicala romaneasca:daca dai cu capul de pragul de sus,abia atunci il vezi pe cel de jos.Uneori ,insa ,parca e prea tarziu…

    Va doresc din toata inima,numai bine,
    IoanaP

  33. Dar ce spui de Ciorbea, Radu Vasile, Constantinescu? Acum sunt foarte sfatosi, agreabili, dar foarte plicticosi.

  34. @Un cetatean dezgustat: cu exceptia lui Radu Vasile, nu-s deloc plictisitori

  35. k. mea culpa . o sa ma descarc la meci …
    am intrat pe traficul antena3 si la isp am vazut vizite serviciul de telecomunicatii speciale in numar de 615 si afisari 2699 . aaaaaaa ( am un gol in stomac ) ..o fi adevarat ? astia sunt prosti sau nu le mai pasa ( ca tiganii te fura pe fata . stiu ca daca vezi esti prea las sa faci ceva ).

  36. Maine-poimaine te vedem la o bere cu Baselu` sau cu Boc, daca tot vor cadea si ei si vor deveni simpatici !

  37. Sa pui la racoare o sticloanta de wiski de cel bun pentru 2013.
    Ca atunci nu stiu daca o sa ti-o mai permiti:)

  38. Lui Basescu i se potriveste perfect rolul lui… BOND, dar nu JAMES ci… VAGA din filmul indian cu acelasi nume

  39. Este o vorba: “niciodata nu-i prea tarziu” care se poate aplica in cele mai multe situatii, mai ales daca este vorba de repararea unor stari, fapte, etc.Important este ca cel impricinat, chiar daca nu-si cere iertare pentru faptele, nu prea ortodoxe, savarsite, sa se manifeste prin comportament ca nu mai este de acord in constiinta lui cu ceea ce poate se lauda candva, si revine la o ‘stare de normalitate’.
    Oare actualii ‘greii politici’ vor reveni vreodata la o stare de normalitate?

  40. Din pacate am constatat-o si eu (aceasta diferenta comportamentala) … Spun “din pacate” pt ca , daca ar fi “prestat” la fel de bine ca acum , pe vremea cand erau prim-ministrii si aveau aceeasi deschidere catre oameni si rabdarea de a prezenta lucrurile calm , realist si pe intelesul (aproape) tuturor , posibil ca aceasta populatie nu s-ar mai fi bagat “pana-n gat” in acest “rahat portocaliu”….
    Dar regretele sunt tardive… PENTRU TOTI…!!! Asta e …

  41. Referitor la aroganta, tu o ai fara sa detii vreo functie de interes national. Referitor la schimbarea lor din mielusei in lepre si apoi iar in mielusei, sa zicem ca unii din cauza faptului ca in ultima vreme datele extrasului de cont se pot imprima pe o hartie mai mica, iar altii (ca de, nu toata lumea e avida dupa bani, unii trebuie sa fie si dupa putere) simt nevoia bolnava de a isi recastiga o parte din oile pierdute.

  42. @stan

    STS e si provider de internet. Si pe Guvernarea.ro tot citesc niste VIP-uri din astea.
    Mai ciudat e ca ne viziteaza si niste ip-uri din China care stau cu orele.
    Nu stiu ce or fi pricepand.

  43. E, sa nu exageram, sa vorbesti despre farmecul lui tariceanu e totusi cam mult, el e, cum am mai spus-o, ca un pui de la supermarket: gras, curat, european, cu unghiutele ingrijite dar inghetat bocna. Bineinteles ca si-a mai nuantat discursul si si-a mai muiat glasul, dar e la fel de simpatic si ranjeste la fel de sinistru ca atunci cand era prim ministru. In privinta lui nastase, l-am tot vazut zilele astea si e, intr-adevar, altul. Il si citesc cu regularitate si ii admir stilul. Ceva totusi ma face sa nu generalizez: nu-l vad pe marinar pe treapta de jos devenind mai agreabil. Asta pentru ca, probabil, pentru el nu s-a nascut inca treapta de jos. El nu poate decat sus, orice-ar insemna asta.

  44. @ alex stiu ( stiam ) dar observ ca le place foarte mult site-uri ce propaga stiri/imagine( aici sunt mereu in top la categoria isp ) . la alea de masini , joburi sau referate 🙂 nu .
    acum ei au prea mult timp ( liber ) ori ei monitorizeaza presa online si banuiesc ca nu se pot abtine sa si posteze ceva comentarii.
    imi imaginam ca stau pe net da NU am crezut ca sunt in top .

  45. si daca vor urca acolo unde au fost odata crezi ca ar ramane cum sint acum sau ar reveni la vechile obiceiuri. Vor redeveni nesuferiti,sint sigur de asta. Cum dau un pic de putere, li se intuneca privirea si cred ca sint un fel de zei. Caracterul ti-l arati cand esti la putere si totusi te comporti normal, fara arogante , nu atunci cand nu te mai baga lumea-n seama si ai arata penibil sa mai fii si arogant. In opinia mea asta diferentiaza toparlanii si parvenitii ajunsi sus de adevaratii oameni puternici (care in Romania cred ca sint fff putini, eu oricum nu stiu nici unul). Deci ideea ca s-au schimbat intr-adevar cred ca-i falsa. Tot asa sint, dar mai putin penibili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.