Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

CNA a fost la un pas să suspende, deocamdată pentru 10 minute, emisia Antenei 3. A ieşit balotaj. Se reia votul joi. Când, probabil, vor vota şi cei doi noi membri, amândoi ai puterii. Stăm strâmb şi judecăm. Nu ştiu dacă drept, subiectiv sigur.

În sistemul sanitar e situaţie de forţă majoră. Lipsesc aproape toate citostaticele. Statul nu mai are nici furnizor de morfină pentru bolnavii de cancer. Legea-l obligă imperativ să le-o furnizeze. Împreună cu citostaticelele, că aşa scrie-n Monitorul Oficial. În secolul XXI, oamenii se tăvălesc în chinuri, la propriu. Unii chiar mor. Nimeni nu răspunde. Oficialilor guvernamentali li se rupe. Doar popii şi îmbălsămătorii au mai mult de muncă. E politică de dreapta, o dreaptă chiar extremă. Blestematul de sistem colectează de la vii câteva miliarde de euro anual şi niciodată n-are bani pentru ei. Propaganda portocalie nu suflă un cuvânt.

Gâdea face emisiune pe tema asta. Dincolo de raţiunile sociale, e megasubiect. Victimele exterminării îşi strigă-n studio durerea. Publicul se revoltă. Gâdea fierbe. De piatră să fii şi tot te ia capul. Sună Duţă, şeful CNAS şi responsabilul legal. E lejer, sfidător, arogant. Are toate explicaţiile la el. Şi cinismul să le ofere. Devine insinuant şi, culmea, ofensiv. Dă de înţeles că realizatorul e lobby-st pentru o firmă de medicamente. Provoacă deliberat. Şi obţine reacţia pe care o aştepta. Gâdea ia foc justificat. Îl face pe Duţă, după ce pune un prevetiv dacă înainte de repetarea insinuării, dobitoc şi nesimţit. Publicul din platou erupe-n aplauze spontane.

http://www.youtube.com/watch?v=ylNHiNxAqz8

Propagandiştii portocalii se activează imediat la semnal. Geme Internetul de indignare în crucea nopţii. Curg reclamaţiile pe persoană fizică la CNA. Banii publici fac minuni. Subiectul de dezbatere publică a fost deturnat. Nu mai contează că bolnavii de cancer se zvârcolesc, nici că se moare-s spitalele bucureştene ca-n Mogadiscio. Gâdea e un impertinent. L-a pus mogulul să se ia de Duţă. Vorbeşte urât cu invitaţii. Are ceva cu reforma statului. Diversiunea portocalie a reuşit!

Garda pretoriană a Băsescului umple televizoarele, face ca toate visele rele, convoacă din plapumi plenul CNA. Zăngăne geamurile de vuietul fascistoid al indignării comandate. Neascultătorul trebuie musai pedepsit. Arză-l-ar focul pe maţe de neoprotestant! Dacă nu i-a plăcut să se vândă şi nici nu se sperie de ameninţări, aşa-i trebuie, îl facem răspopit şi-l scoatem în afara legii. Onisei propune suspendarea emisiei postului. Libărcile portocalii îl susţin. Iese greu meci egal. Decizia se amână. Votul se va relua. După ce se va completa plenul CNA. Cu doi oameni de la putere, să fie bine, ca să nu fie rău, vorba regelui nostru Gică Hagi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

  1. Nu pot suspenda ei …..cat puteti emite voi !
    Suntem mult mai multi cei care va urmarim si va sustinem decat cei…”vanduti” lor !
    Nu vrem sa va periem dar INSISTAM SA CONTINUATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ca si…NOI SA EXISTAM !!!!!!!!!!!
    semnat,
    Cristina-un bolnav cu metastaze osoase dar fara “metastaze ” de constiinta !!!!!!!

  2. Nu prea pot şi nici nu vreau să comentez aşa ceva. Subiectul e prea sensibil. Mihai Gâdea e “mic copil”, pe lângă mine, în privinţa revoltării, indignării, izbucnirii etc.

    Atât spun: dacă se întâmplă ca la Antena1, ar fi foarte interesant de văzut audienţele A3 din timpul…

    De mai rău nici nu mai pomenesc, pentru că asta presupune multe riscuri pe care nu cred că Puterea şi le poate asuma.

  3. In sistemul sanitar lipsesc foarte multe, nu odata am fost la medic, uni dintre ei imi sunt prieteni si pentru un diprofos sau ceva mai costisitor m-au trimis sa cumpar! Toti imi spun ca bani se duc “SUS” ce insemna asta, nu mai stim nici noi!

  4. V-am citit articolul si progrsiv, m-a luat raul de la stomac, ficat, ceva. Am vazut emisiunea respectiva, am murit si-am inviat odata cu mihai si cu publicul, am incremenit cand l-a numit dobitoc si nesimtit. Marinaru’ a tras atele si le trage in continuare, iar baietii astia sunt toti dupa chipul si asemanarea lui, ticalosi, lipsiti de decenta si plini de ura. Va marturisesc sincer ca, vazand gingasia opozitiei, cu tot optimismul pe care il posed din fabricatie, uneori am senzatia pe care o aveam in 89, aceea ca traiesc un cosmar care nu se va sfarsi niciodata. Daca eu, analist amator animat doar de dorinte firesti, de normalitate, am obosit si-mi pierd tot mai des, speranta, dvs si toti colegii de trust, care din asta traiti, si la propriu si la figurat, treceti prin chinurile iadului si luptati direct cu ticalosia! Nu stiu ce sa mai zic, decat ca va tin pumnii, sunt alaturi de dl gadea, si contati si pe mine daca pot ajuta cu ceva! Va salut,

  5. Bine spus, sau mai bine, bine scris! Domnul Gadea a fost prea indulgend cu mafiotul de Duta!Iar cei de la CNA desigur ca repeta votul,si-l vor repeta, pana le iese pasienta! Rusine!!

  6. Astia au uitat de cazul Arafat,ma intreb cati se vor uita la antena 3 ,la ecranul gol.Asa,in draci.Sau poate mai iese lumea in strada,tot asa ,in draci.Daca se pun in comitii si comitete ,nu inseamna ca lumea e multumita.

  7. Vrea sa transforme sanctiunea in sactiune?Care pe care.Ce-a fost cu Arafat, a fost nimic.CNA sa termine cu sanctiunile la comanda.

  8. In primul rand: Daca CNA-ul suspenda emisia Antenei 3, oamenii aia care fac parte din aceasta institutie infecta vor avea acelasi curaj de a mai iesi pe strada, pe care il are basescu in a face “bai de multime”! In al doilea rand: Cand a fost acea polemica cu legea sanatatii, i-am scris domnului Radu Tudor pe blog, ca in cel mult 2-3 luni o sa fie o criza controlata in sistemul medical, pt. a ni se spune ulterior ca era mai bine daca privatizam sectorul sanitar, pt. ca statul “nu mai poate sustine un astfel de sistem si ca privatizarea e singura solutie”, iar cei care au strigat impotriva “reformei sanatatii” sa stie ca sunt vinovati pt. ce se intampla acum, pt. ca nu au vrut “schimbarea”! Eu sunt ferm convins ca ne indreptam catre acel moment, cand, mai mult ca sigur, va aparea basescu pe Tv si va spune lucrurile astea! Pun pariu ca asa va fi…

  9. Cea mai infecta institutie : CNA !
    Sa te gandesti sa amendezi si sa pedepsesti un om , o televiziune , care APARA DREPTURILE OAMENILOR BOLNAVI , inseamna ca esti un gunoi de institutie plina cu bestii !!!

    Daca Dan Grigore sau mizerabila aia de Narcisa ar avea un copil bolnav , ar mai sari asa sa desfiinteze o televiziune care ii ajuta ?
    Personal ma irita la culme faptul ca Mihai Gadea nu inceteaza sa-si ceara scuze de la animalul ala de Duta !!!!!!!!… Iti ceri scuze de la un om civilizat nu de la o lepra !
    NU ARE DE CE S-O FACA !…

  10. Asta ar fi chiar ULTIMA greseala a puterii: sa dea in Antena 3. Ceva analog cu cazul Arafat, dar la o scara mult mai mare! Parca, parca mi-as dori. Impinge-i, drace!

  11. eu as suspenda “emisia” cna-ului vreo 20 de ani.
    mi se pare abject (ca ipocrit de mult nu mai este
    acest fapt) ca tu, institutia lu’ peste prajit, sa te
    sesizezi pentru indignarea lui Mihai Gidea, dar despre
    oamenii aia ce se chinuie sa nu suflii o vorba.
    ceea ce se va intimpla de acum incolo, ca si rezultat
    al manifestarilor populare este perfect justificat,
    indiferent de consecinte.
    astia vor sa ne omoare nu numai fizic, ci si psihic,
    sa distruga orice urma de impotrivire (d)in noi.

  12. Elegant i-a zis Mihai Gadea,dobitoc si nesimtit!Eu as fi folosit cuvinte mai tari,sa-l faca sa simta cu adevarat durerea celor care lupta sa traiasca!Aroganta,nesimtirea si tupeul,maintriga si ma indarjeste,ce cred ca daca vor incerca sa inchida emisia Antenei 3,vor rezolva ceva in sensul imaginii lor de rahat pe care o au.Incercarile lor de a-si schimba culoarea,trandafirii cu inima si alte prostii cameleonice,ne vor face sa uitam?Duta merita galetile de zoaie lasate de fiecare pacient chinuit in cap!postacilor portocalii pupincuristii lui basica,sa dea boala-n voi sa fiti tratati ca noi!

  13. Știți Dumneavoastră zicala ceia: ”Ca să-ți dai seama că ești prost, ai nevoie de nițică minte”! Boul se va pretinde mereu cel mai viril taur, poate fiindcă are coarnele mai mari! 😛 😆 Făcui haz de necaz, fincă că noua Leje a Lustrației e demențială!

  14. foarte bun articolul, cu un titlu pe masura. chiar nu ne putem exprima liber intr-o tara asa zisa democrata?? e alarmant. daca duta era numit lipsit de bun simt de domnul Gadea suna mai bine? probabil ca “vuietul fascistoid” n-ar fi mai tunat atat. in `89 s-a luptat si s-au pierdut vieti pentru democratie; cand va intelege lucrul asta conducerea actuala ? sa lase in pace putinele televiziuni care nu sunt de acord cu ceea ce face! daca nu le convine cum sta treaba cu democratia, sa plece!

  15. Imi doresc enorm sa fie suspendata emisia A3.
    Cand si-a ‘furat-o’ Arafat, Basescu a dat inapoi mult de tot, pierzand vreo 7 chestii daca-mi aduc bine aminte. Sunt convins ca incetarea emisiei A3 ar isca o minirevolutie instantanee. Mai ales acum cand a trecut gerul si zapada e pe topite. Oamenii nu mai ies in strada pentru ca n-au deocamdata fitilul pus. Motive sunt destule, dar trebuie scanteia. Din pacate insa, Basescu n-are curaj sa intrerupa A3, pentru ca stie ca asta ar insemna sfarsitul lui…de presedinte.

  16. Acest nesimtit duta trebuie dat si in judecata ptr. afirmatia ca Mihai Gidea face loby ptr. firme de medicamente ,astia trebuie distrusi pina nu ne distrug ei .

  17. Basescu si pdl-ul o lalaie la misto poate nu se prinde lumea,declarati ba faliment spuneti adevarul Romania este in faliment n-o mai dati in vrajeala cu reforma si restructurari! Sobolanule daca se va schimba puterea prin vot o sa ajungi in puscarie,daca se va schimba prin violenta o sa fii spanzurat,de schimbat se va schimba…cate ceva din ocupatiile de baza ale sobolanului

  18. Sa se constituie toti acesti amarati ramasi fara medicamente in parte civila si sa-l dea in judecata pe dobitoc pentru tentativa de omor cu premeditare. Eu zic ca merita sa opriti 10 minute emisia ca sa ajunga dobitocul la puscarie pe viata.

  19. Astia-s ca aia care te scuipa-ntre ochi si te intreaba de ce plangi.

    Mi-e o sila de ei, sper sa moara in chinuri si urletele lor sa rupa norii.

    Cat priveste situatia cu morfina, tocmai azi-noapte am vazut un documentar despre inchisoarea comunista de la Sighet si ororile ferecate in zidurile ei. Si vocea din documentar spune la un moment dat un citat din fostul medic al inchisorii: “Medicamentele sunt inutile. Sa lasam natura sa lucreze.”

    M-a cutremurat asemanarea.

  20. Atata marsavie ca-n anul asta, mai rar… Peste toate astea sare si mElescanu din tufis direct in cizme la ordinul Piratului! ce naiba, la 71 de ani iti pasa de prestanta si onoare nu de-o amarata de functie, sub talpa dictatorului. Rusine!

  21. De cateva zile nu mai stiu in ce tara traiesc…ori poate vreau sa uit ? Nu imi dau seama CE se urmareste,poate exterminarea fizica-se incepe cu cei care au avut ghinionul sa se imbolnaveasca … se continua cu cei sensibili-care ajung la sinucidere…apoi ne ocupa mintea cu tot felul de hartii stranii,pentru a ne indobitoci?Cat mai putem suporta acest teatru,din ce in ce mai sangeros?Sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla,ziua de maine insemnand mai greu decat azi…Semneaza un profesor caruia ii este dor sa se duca la ore cu drag,nu obosit de hartii inutile

  22. Ce fac cei de la putere cu batranii ,bolnavii si copii este genocid.E clar ca vor sa ajunga la cele 1,5, milioane de iesiri naturale din sistem.Celor de la Antena 3 SA NU VA LASATI infranti de toate gunoaiele PDL-iste !

  23. Simt ca ar trebui sa semnam o petitie adresata CNA in care sa spunem ca M.Gadea nu a facut altceva decat sa exprime in forma cea mai fina posibila ceea ce gandim noi, telespectatorii lui. Nefericirea a facut sa vad acel moment si mi-e sincer imi venea sa il injur de orice ruda o avea, sa-i doresc moartea (fara morfina) si sa il scuip in fata. CNA nu ne protejeaza pe noi si poate e timpul sa le aratam asta. Nu traiesc in Romania ca as iesi sa demonstrez in fata CNA. O petitie semnata de zeci de mii de oameni poate ajuta.

  24. Articolul este foarte bun, again! Uitandu-ma pe articolele pe care le scrii am avut de multe ori senzatia ca, in presa cel putin, esti echivalentul lui House din serialul cu pricina. Jos palaria, maestre!

  25. Daca vor revolutie, sa suspende Antena 3. Pentru noi sunteti mai importanti ca morfina pentru cancer. Voi sunteti singura noastra sursa de oxigen. Il iubesc pe Mihai Gadea pentru tot ce zice, cum va iubesc pe toti. Pentru voi, noi venim toti in Bucuresti.

  26. Nu Victor, Gadea n-a luat foc in mod justificat. Nu cand singur declara, fix in aceeasi emisiune: “Am tot primit lucruri, materiale, dezvaluiri din sistem despre domnul Duta, dar, din seara asta o sa le iau in serios..”.

    De ce a trebuit sa fie calcat personal pe coada de Duta ca sa ia in serios dezvaluirile despre el? De ce nu le-a luat in serios pana in seara aia? De ce plange de mila bolnavilor daca a avut pe mana dezvaluiri despre Duta si n-a facut nimic cu ele?

    Sunt absolut de acord ca membrii CNA sunt niste latrai ai puterii, ca Duta e un dobitoc, dar nu-l pot vedea pe Gadea ca un martir al jurnalismului .. mai degraba il vad ca pe un Tatarusanu al jurnalismului: inalt, aparent timid, incoerent in exprimare si cu multe gafe pe metru patrat.

  27. Eu nu mai am ce adauga … Ai spus tu TOT CE TREBUIA SPUS , Victore ! 😡 Reverente pt. articol !
    … Dar in rest tristete , imensa tristete cand vad cate “cozi de topor” , cate libărci (vorba ta) ne inconjoara … 🙁 Dar NU RESEMNARE !!! Nuuuu , in nici un caz ! Poate mai multa indarjire si convingerea “de a merge pana la capat” . 😡

    E cazul SA NU MAI ACCEPTAM sa murim docili , linistiti si in tacere , RESEMNATI CU PROPRIA SOARTA ! E cazul ca , daca tot suntem impinsi spre hăul vietii , sa-l trecem , cel putin , “CU EI DE GAT” !!! 👿
    Asta ar insemna sa NU mai parasim aceasta viata umili si resemnati , invinsi de ticalosii din sistem , ci demni si hotarati.
    Doar asa putem spera sa fim MAI RESPECTATI si ca popor si ca indivizi . Totul depinde numai de optiunea personala si de taria de caracter a fiecaruia dintre noi.
    Exemple de urmat deja avem … Suntem in stare si noi sa le urmam ? 🙄

  28. Ai dreptate, in timp ce oamenii sufereau din lipsa morfinei, presa era preocupata de atitudinea lui Gadea.Mereu m-am intrebat insa, daca o emisiune ia amenda din cauza moderatorului, cine plateste amenda?Moderatorul, sau patronul postului respectiv?

  29. Am mai spus-o si o mai spun: Antena 3 este o supapa , o modalitate de a te mai racori atunci cand puterea este injurata. Daca nu ar exista o televiziune ca A3 riscul ca lumea sa iasa in strada ar fi mult mai mare.
    In concluzie puterea ar trebui sa multumeasca A3 pentru ca da posibilitatea omului de rand sa-si mai verse din cand in cand naduful.

    Remarc acelasi servilism fata de putere , oricare ar fi ea a CNA – ului:

  30. Pana nu scapam de cancerul de la Cotroceni nu avem nicio sansa.

    Oricum e mega-escrocherie ce se intampla cu banii din sistemul de sanatate. Omul plateste lunar sume de bani si cand are nevoie se duce la spital ca sa ia o tzeapa si sa trebuiasca sa plateasca alti bani.

  31. Presupun ca voi stiti ca exista oameni inteligenti, educati si cu experienta de viata care spun “lasa, ce atatea medicamente pentru bolnavii de cancer, sa fi pus mana si sa fi muncit si aveau ei si de medicamente acum” . Aceeasi specie care ar fi condamnat lejer, din fotoliu,batrane de 80 de ani care nu si-au curatat zapada. Poti baga toata ocnducerea portocalie la Jilava, oamenii aia fac mai mult rau decat ei pe termen lung.

  32. am spus-o mai demult, A3 a devenit , cu ‘ajutorul’ pd&basecu un fel de “Europa Libera”in asa-zisa democratie originala basista!din pacate!nu credeam , dupa 22 de ani, e incredibil!!!

    oricum, basecu isi da foc la valiza, daca va inchide A3 sau daca o va suspenda-o in asa masura incit sa-i produca pagube!!!

    remarc abtinerea d-nului Voiculescu!nu-si pune mintea cu nebunii.sper că dobitocii din pd sa inteleaga faptul ca dau si in CNN!!!

  33. @TheUglyOne
    de ce n-a facut nimic? Tu in ce tara traiesti?
    Poti sa ai doua trenuri a cite 50 vagoane cu dovezi si nu o sa rezolvi nimic. Doar poate o sa ai hirtie igenica pina la sfirsitul lumii.
    Sa fim optimisti si un cintec sa cintam, cindva toate se vor finaliza.
    Avem o tara minunata, iti ofera sansa ca zilnic sa nu ne balacim in normalitate, deci sus capul si la lupta. “Sa cucerim garile”!

  34. CNA-ul….nici o surpriza aici.Face ce “trebuie” sa faca pentru banii care ii primesc…si anume, ling oriunde e nevoie pe toti baietii de la putere.
    Cel mai enervant e lucru e la “curvele virgine” din presa,care au fost atat de oripilate de prestatia lu’ Gadea.N-am auzit nici unul sa spuna ca desi poate a gresit in acea emisiune,totusi uite ca daca nu era Gadea nu se misca nimic in legatura cu acesti oameni care trec prin niste chinuri groaznice.
    Cand leprele de la putere ne faceau viermi,ciumpalaci,lenesi,betivi….etc…parca n-au fost atat de revoltate aceste CURVE care isi zic ziaristi si jurnalisti.
    Eu nush cum se suporta astia cand se uita in oglinda.
    Sa aducem cel mai bun si cel mai calm moderator din lume, sa faca o emisiune cu baietii astia de la putere…si garantat il trimitem bolnav cu capu’ acasa.

  35. Oricat de sarac ai fi, nu este normal sa iti lasi mortii in urma, sa-i abandonezi. Ce sa mai vorbesc despre cei care inca sunt vii?

    Mama a murit in casa, sub ochii mei, de cancer. Aveam 13 ani si imi amintesc foarte bine cum au fost ultimele luni, cu toate ca am avut acces la sedative, iar in final, la morfina. Este ingrozitor sa iti vezi aproapele zvarcolindu-se de durere, chiar si numai intre doua injectii, dar sa-l vezi incolacit permanent din cauza chinului….

    Eu ma intreb daca blestemul unui astfel de om, abandonat, are vreo greutate, iar daca justitia (macar cea)divina lucreaza?

    Astia fac tot ceea ce depinde de ei ca sa mergem incolonati la mormantul lui Ceausescu si sa-l plangem, pe bune!

  36. Pe fostul presedinte al CNas il chema dl Irinel Popescu nu bag mana in foc . Si da corect in Romania merge prost dar vezi masini pe strada . Ma intreb ca un om normal daca intr-adevar mergea prost in Romania nu era normal cala Uiversitate sa opreasca toate masinile , sa coboare soferii sa baricadeze piata si sa manifesteze fiecare cu ce il doare? Ati vazut acest lucru in ianuarie ? A citit un interviu cu dl Florin Zamfirescu scapat de mine acela de pe 3 februarie publicat in Jurnalul National . Avea dreptate . Dar ca un om normal satul de politica fiindca am vazut ce se intampla in spatele cortinei si asta m-a dezgustat pana la a voma , fiind un membru al PD ului din 2003 pana acum 1 an , deci dinainte de perioada in care sa devina acest mare partid . A vazut exact cum s-au facut infiltrarile , am vazut oamenii din spatele cortinei care au hotarat . Ce ma amuza toata lumea de la Revolutia Romana din 1989 pana acum are inoculat in cap, in mentalul colectiv fraza solemna securisti ticalosi . Ca toata fosta securitate a furat Romania cu totul . Intr-adevar unii dar nu toti. Intr-adevar haideti sa fim un stat orb si surd asa cum ar vrea unii baieti din vest . Haideti sa fim la mana asasinilor economici pana la final . Resursele oricum s-au luat in proportie de 80% . Vom plati pentru apa, pentru medicamente, pentru caldura , pentru absolut totul . Normal ca statul nu mai are bani de unde daca acest stat a devenit un stat slab . Un stat slab este supus pieirii . Eu ca om simplu prefer sa incerc sa supravietuiesc cand nu se va mai putea ma rog ca Dumnezeu sa dea lumina poporului roman din care provin si conducatorilor idei luminoase provenite de la el. Culmea este ca adevaratii nostri conducatori care au fost patrioti au pus demult mainile pe piept si s-au dus la Dumnezeu impreuna cu lucrurile bune si rele facute . Numai ca noi ca oameni avem acel instinct egoist mai mult ca alte popoare si nu putem sa fim uniti . Iar daca iesim cu totii nu vad ce diferenta am putea sa mai facem . Grecii au iesit,englezii au iesit si nu au reusit sa impuna mare lucru . Ca toate lucrurile sunt bine programate sa se intample este caracterul Uniunii in care am intrat . Nu vom putea spera la alte lucruri uimitoare care sa se intample fiindca in momentul in care punem stampila si votul nostru pe o coala de hartie toata libertatea noastra se duce . Oul ales sa ne reprezinte este acela care are si responsabilitatea deciziilor prin care ne reprezinta . Iar daca prefera imbogatirea intr-un mandat atunci asta isi programeaza nu e logic fiindca stie ca a doua oara nu mai are votul . Cati dintre actualii politicieni au castigat cinstit , fara cadouri electorale la prosti sau manipularea voturilor? 5% poate?!
    Oamenii care s-au luptat pentru Romania au preferat sa se retraga si asteapta din umbra sa vada daca si cand acest popor se va trezi cu adevarat iar poporul reprezinta 1 milion de oameni in Piata Universitatii . Atunci cand 1 milion de oameni se va afla acolo in acelasi timp si pe aceeasi lungime de unda atunci fiti siguri ca nici o forta din lumea asta fie de la vest sau Rasarit nu va putea opri ce se preconizeaza a fi declansat . Si urmand logica dat fiind ca toate aceste partide actuale nu si-au asumat responsabilitatea istorica de a construi o tara si au preferat sa distruga o tara atunci va trebui sa suporte consecintele faurite de dansii si nu stiu cati distrugatori au putu face fata unor constructori . Fiindca demolatorii au rolul lor,constructorii de tari au rolul lor iar de obicei istoria a fost grandioasa cu constructorii de neamuri si de tari . Fiindca fata de primii constructorii au coaie

  37. Atata timp cat nu atenteaza la adresa conducatorilor statului sau se poate sintetiza o idee pentru popor ce ar putea duce la o eventuala nemultumire CNA-ul nu intervine.Puteam avea noi cate nuduri la tv de dimineata de la 7 si pana urmatoarea zi la aceeasi ora, limbaj vulgar si programe nereprezentative, atata timp cat nu afecteaza greii tarii nu ii pasa nimanui.
    CNA = cenzura, dar nu in sensul bun.
    CNA = cea mai infecta insitutie

  38. Stati linistiti,fratilor ca astia nu sunt in stare sa stringa niste ciini de pe strada.Daca va suspenda,ce?Nu puteti emite de pe Euforia sau de pe A1?Rau va pot face doar pe termen scurt,eventual.Mai mult rau isi fac singuri,zi de zi si asta din cauza ca sunt nauciti.Si,daca nu ar fi,tot rau le-ar iesi pentru ca orice ar face nu mai conteaza.Boala lunga…

  39. Citind ce a scris VirtualKid, ma gandesc ce ar fi patit un dobitoc precum Duta daca asta s-ar fi intamplat pe timpul lui Ceausescu…

  40. Unii compara cu emisiuni de afara unde “nu se intampla asa ceva”. Eu nu pot sa compar cu ce este prin alte parti cu apa calda pentru ca actorii sint diferiti. Nici un invitat nu se comporta acolo cum se comporta unii de aici.

    Duta nu era invitat, a sunat sa faca precizari. In loc sa faca precizari a incercat sa duca lumea de nas ca un smenar de cartier si in final a sarit la gatul moderatorului emisiunii care-i strica smenul.

    Pot face comparatie cu ce se intampla pe la televiziunile care canta in struna puterii insa. Nu mi se pare ce a facut Gadea mai “dezmatat” decat dezmatul celorlalti.

    Jos cenzura! Jos Basescu!

    PS. Am verificat azi SIUI cu CNP al unui amic care e somer dar nu mai este in evidenta AJOFM si nu mai primeste ajutor de somaj de multe luni. Figureaza ca fiind asigurat 🙂 Good game, Duta!

  41. Dau sa intru pe site lu Nasu sa vad si eu mult trambitata televiziune. Si ce sa vezi, le-a picat serverul, chiar la emisiunea de debut. Si cica, soto, au fost atacati si sabotati :))

    Daca e sa ma intrebi pe mine sunt doar incompetenti, si-au bagat-o pe asta cu sabotatul ca prinde la publicul lor.

    Eu zic s-o tina tot asa. E pacat sa strice un asemenea debut :))

  42. aplauzele provocate de reactia domnului Gadea la nesimtirea lui duta ar trebui sa determine CNA-ul sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie stupida. aplauzele alea se pot transforma in oameni iesind in strada la inchiderea emisiei antenei3. nu vrea nimeni o ingradire a libertatii, nu?

  43. executia lui Gadea nu trateaza cancerul, dar gadila placut orgoliul marinaresc … asa ca orice este posibil…

  44. Eu am senzatia ca astia o cauta cu lumanarea…pai cam ce cred ei ca ar iesi daca suspenda postul? Ati scos mii de oameni, cand problema era de o amenda. A scos Badea mii de oameni in parc, la alergat. Ei chiar vor sa isi demonstreze ca suntem marionete, chiar nu le este teama deloc? Poate se bazeaza pe cele 3000 de gloante de scutier…sau pe puterea de convingere a sie…ba cred ca pe tupeul maxim pe care nu si-l mai pot infrana. Din pacate, au si cu cine, suntem prea molcomi, prea misirupisti, blazati, indiferenti si iertatori. Sau poate nu…

  45. @mirel.paun: eu si Badea am facut unul. am adus spre 2000 de oameni. acum e randul lui Gadea. daca-l face, noi venim si-i suntem alaturi

  46. Oameni buni, fac pariu ca Antena 3, cu emisia oprita 10 minute, va face rating mai mare decat toate celelalte televiziuni basiste. Eu unul o sa privesc intentionat pureci decat sa ascult propaganda ieftina.

    Pe de alta, suntem probabil vreun milion si jumatate de telespectatori fideli, carora daca ne taie televizorul nu ne ramane decat sa mergem la Teatrul National toti deodata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.