Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

CNA a fost la un pas să suspende, deocamdată pentru 10 minute, emisia Antenei 3. A ieşit balotaj. Se reia votul joi. Când, probabil, vor vota şi cei doi noi membri, amândoi ai puterii. Stăm strâmb şi judecăm. Nu ştiu dacă drept, subiectiv sigur.

În sistemul sanitar e situaţie de forţă majoră. Lipsesc aproape toate citostaticele. Statul nu mai are nici furnizor de morfină pentru bolnavii de cancer. Legea-l obligă imperativ să le-o furnizeze. Împreună cu citostaticelele, că aşa scrie-n Monitorul Oficial. În secolul XXI, oamenii se tăvălesc în chinuri, la propriu. Unii chiar mor. Nimeni nu răspunde. Oficialilor guvernamentali li se rupe. Doar popii şi îmbălsămătorii au mai mult de muncă. E politică de dreapta, o dreaptă chiar extremă. Blestematul de sistem colectează de la vii câteva miliarde de euro anual şi niciodată n-are bani pentru ei. Propaganda portocalie nu suflă un cuvânt.

Gâdea face emisiune pe tema asta. Dincolo de raţiunile sociale, e megasubiect. Victimele exterminării îşi strigă-n studio durerea. Publicul se revoltă. Gâdea fierbe. De piatră să fii şi tot te ia capul. Sună Duţă, şeful CNAS şi responsabilul legal. E lejer, sfidător, arogant. Are toate explicaţiile la el. Şi cinismul să le ofere. Devine insinuant şi, culmea, ofensiv. Dă de înţeles că realizatorul e lobby-st pentru o firmă de medicamente. Provoacă deliberat. Şi obţine reacţia pe care o aştepta. Gâdea ia foc justificat. Îl face pe Duţă, după ce pune un prevetiv dacă înainte de repetarea insinuării, dobitoc şi nesimţit. Publicul din platou erupe-n aplauze spontane.

http://www.youtube.com/watch?v=ylNHiNxAqz8

Propagandiştii portocalii se activează imediat la semnal. Geme Internetul de indignare în crucea nopţii. Curg reclamaţiile pe persoană fizică la CNA. Banii publici fac minuni. Subiectul de dezbatere publică a fost deturnat. Nu mai contează că bolnavii de cancer se zvârcolesc, nici că se moare-s spitalele bucureştene ca-n Mogadiscio. Gâdea e un impertinent. L-a pus mogulul să se ia de Duţă. Vorbeşte urât cu invitaţii. Are ceva cu reforma statului. Diversiunea portocalie a reuşit!

Garda pretoriană a Băsescului umple televizoarele, face ca toate visele rele, convoacă din plapumi plenul CNA. Zăngăne geamurile de vuietul fascistoid al indignării comandate. Neascultătorul trebuie musai pedepsit. Arză-l-ar focul pe maţe de neoprotestant! Dacă nu i-a plăcut să se vândă şi nici nu se sperie de ameninţări, aşa-i trebuie, îl facem răspopit şi-l scoatem în afara legii. Onisei propune suspendarea emisiei postului. Libărcile portocalii îl susţin. Iese greu meci egal. Decizia se amână. Votul se va relua. După ce se va completa plenul CNA. Cu doi oameni de la putere, să fie bine, ca să nu fie rău, vorba regelui nostru Gică Hagi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Execuţia lui Gâdea nu tratează cancerul

  1. Si nu este vorba numai de cancer.Am si eu un exemplu:in seara asta am luat o reteta pentru un medicament pentru inima,spre a o trimite in strainatate,fiindca medicamentul,vital pentru mine si pentru multi alti oameni,nu se mai importa de ceva timp,desi,din cate stiu,figureaza pe lista de medicamente compensate.Nimic nu este intamplator in ceea ce ne fac acesti,din nefericire,conducatori de tara.Se pare ca suntem prea multi si ar fi cazul ca o parte-mare daca se poate-sa iasa din sistem.
    Antena 3 este unul dintre forurile care mai tin sparanta in viata.Cred ca i-ar costa gestul de a-i pune pumnul in gura.Oricum,nu se va reusi acest lucru.

  2. Executia lui gandacel este o reactie normala din punctul meu de vedere. Pentru mine emisiunea lui este una de divertismet in 99% din cazuri. Exemplu de moment penibil,difuzarea filmuletul in care “Basescu” este agresat de demonstranti.Vezi comentariu lui gandacel cu privire la acest filmulet. Ar trebuii sa se execute singur.
    Diferenta de 1% sunt emisiunile in care se aduc la lumina lucruri foarte grave precum lipsa morfinei pentru pacientii de cancer. Desi realizez ca nu e vorba de razboiul putere-opozitie, Voiculescu-Basescu, ca se discuta lucruri extrem de grave nu-l pot lua in serios pe el si nici invitatii lui cu caracter permanent. E ca si cum Benny Hill ar incerca sa prezinte stirile, Mr Bean sa analizeze o partida de fotbal.
    Domnule Ciutacu e ca in povestea cu lupul si e numai vina lui.

  3. Sunt de acord cu ce ati zis,este tragic la modul crancen ce se intampla cu sanatatea in Romania…am facut pauza de gandire cateva secunde cand am auzit “nu se va mai produce morfina”.

  4. Intrebare intrebatoare:
    Care e diferenta dintre cei ce ne conduc si cei bolnavi de cancer?
    Bonlavii se CONFRUNTA cu cancerul,
    iar guvernantii se CONFUNDA cu cancerul.
    Cer scuze celor bolnavi.

  5. Si ce-ar fi de facut? Revolutia s-a fisiit. Un razboi civil? Poate asa s-ar mai purifica lumea politica pentru ca altfel tot cu securistii astia salvati de Iliescu raminem pe cap.

  6. pai poate-l faceti (miting) impreuna…
    mai trebuie un suflu nou si la proteste … poate va alaturati si voi aducind oamenii in strada.
    astazi am strigat si pt Antena3 in piata, am avut ceva dedicatii speciale si pt slugile basiste gen onisei… dar parca sintem din ce in ce mai singuri…

  7. Eu ma tot mir cum un pseudooligofren poate aduna in jurul lui atatia oameni de calitate. Poate pentru ca ratiunea e unul din ultimele resorturi ale masinariei asteia de carne si oase.

  8. Intr-o zi tanti Jeni care imi face curat odata la 3 zile, ma prinde acasa si ma intreaba daca poate sa mute televizorul pe A3 ( el sta mereu ori pe discovey hd, history hd, hbo hd), caut A3 , o gasesc cu greu, si o intreb ce ii place.

    Tanti jeni imi spune: Gadea domnu’ , imi place cum lupta impotriva guvernantilor

    O intreb cu cine a votat: Cu domnu Basescu. Raman siderat si plec in alta camera.

    Semnat

    apolitic si nepostac

  9. Minunat articolul!Si domnul Gadea a fost chiar calculat in acea situatie!Cred ca nu au chiar atat de mult tupeu incat sa inchida de tot antena 3.Daca vor intrerupe 10 min emisia voi sta intentionat cu tv-ul pe programul a3.Vom vedea ca va face rtg urias.Oare poporul asta e blestemat sa traiasca in chinuri, mizerie si lipsuri?Ce putem face???

  10. nenea ciutacu’…
    cam pe saptamana trecuta dadeam la cap unor trompete portocalii pe un forum “social-politic”. adica nu sunt ala convins,parerea mea e ca avem cea mai proasta si mai dezorganizata opozitie si ca va pierde in stil barbar,dar nu suport trompete cu stat de plata sa faca abuz de ipocrizie si minciuna.si uite asa reusisem eu sa ridic in top 5 topicuri discutate, cu argumente la minciuni si ipocrizii demonstrate semnul intrebarii asupra unei trupe de otpdl-isti cu trimitere in istoricul mesajelor fiecaruia (caci se pastreaza in arhiva profilului) spre a se stabili motivul existentei lor pe acest forum “social-politic”.cam o jumatate de ora topul topicurilor a pus intr-o lumina cel putin proasta activitatea acestor trompete,iar useri au inceput sa mi se alature si sa ceara moderatorilor verificarea si clarificarea activitatii acelui grup de limbi erecte. si apare de nicaieri un neica’nimeni ce ma injura in stil tiganesc doar de uz de tastatura. reactie ce la vremea aia n-am inteles-o. eu…calm ii explic ca nu prea e intreg la cap printr-o insulta foarte….foarte …foarte voalata. nici nu stiu daca a fost chiar insulta,mai degraba atentionare…
    rezultat:
    -toate cele 5 topicuri dispar din forum,adica dispar,nu se inchid!
    – eu sunt banat 3 zile pentru “jigniri”
    -trupa de trompete deschide alte topicuri comode si controlate.

    oare ce se va intampla cu A3?…sa fim realisti.

  11. Partidutul portocaliu (cu nuante din frunza elenei ) care nu a avut oameni capabil pentru al 2-lea guvern punind beizadele isi permite sa faca lege si ordine in tara noastra?
    Cred ca se salveaza cu Ungureanu si Melescanu ?Si-au pierdut mintile .
    Astazi la b1 turcescu a facut pariu ca-l va demite pe duta si mai unul pina la alegeri ,stie el precis Sa vedem ,este succesul antenei 3 ,implicit a d-lui Gadea care parca si-a pierdut curajul in aceasta seara Sintem cu totii cu voi ,va sustinem ,o tara intreaga va iubesc si va respecta Se intimpla sa-ti iesi din minti , a fost un subiect care crapa pietrele ,nu-i de mirare .Frumos articolul D-le Ciutacu ,bine punctat dar oare va inteleg cei din partidul numit de mine dupa emisiune FERMA ANIMALELOR (o adunatura de animale care mai de care fara minte si suflet )Daca mai fac si acest gest cu A3 este bine sa se faca un sondaj de opinie sa vedem cu cit au scazut
    Tinem aproape ,noapte buna tuturor.

  12. Existenta CNA-ului in forma actuala nu are nici o justificare atat timp cat membrii sunt numiti politic. Exista doua variante: ori se desfiinteaza, ori se gasesc alte criterii pentru alegerea membrilor CNA.

  13. Domnule Ciutacu nervii mei s-au intins la maxmum. Astept sa se intimple ceva ca sa izbugnesc. Mizerabilul melescanu a umplut paharul cu umilinta pe care mai trebuia sa o induram. Inchiderea Postului A3 va pune capac. Dupa aceea nu mai sunt responsbil de jargonul meu. Este tot ce pot face de aici de departe. Puteti sa il taiati de pe blog cind apare.

  14. Dutu ala putea sa fie si oligofren cu acte, Gadea nu trebuia sa il jigneasca in direct la tv. Nu conteaza de ce l-a injurat Gadea…problema e ca l-a injurat. Cand incalci legea nu intereseaza pe nimeni motivele pt care o faci.

  15. Felicitarii intregii echipe a Antenei 3. Dar intreb de ce trebuie ca Statul sa reglementeze tot?! Cine este CNA, ANRE, ANPC, APPDPR, ISCIR,CANDR, RAR, ROMSILVA care taie padurile, SRI, SIE, STS cu mii de salariati colonei si generali de nu le stie nimeni numarul si sutele de agentii si agenturi inventate sa suga din banii nostrii ?

  16. Ca ofiter obiectez la cele spuse de idiotul de Ungureanu ieri la M.A.I. , adresandu-se celor din Irak :
    ” Ce faceti , mai baieti , o duceti la fel de bine ?”
    Asta dupa ce au murit atatia soldati in misiune , iar cei ramasi sunt mereu in pericol !

    Este o impertinenta fara margini si nimeni nu a comentat acest lucru , nici macar tu !!!
    DE CE ?
    Te rog sa imi raspunzi !…

  17. @ofiter: fiindca n-am stat sa-l urmaresc toata ziua pe Ungureanu. am si alte lucruri de facut in viata. de restul habar n-am. la fel cum nu pricep nici ce legatura are discursul premierului cu sanctiunile CNA si de ce e atat de greu de respectat o minima disciplina a comentariilor

  18. Daca Arafat a reusit sa umple paharul, A3 cu siguranta il va si rasturna!
    Refuz sa ma gandesc la ce-i va astepta pe nenorocitii astia portocalii,verzi,mov sau de ce culoare le mai trece prin tartacuta daca continua sa se mai joace mult cu focul.
    Bai… nenorocitilor focul face buba si,buba doare!

  19. atat le trebuie sa suspende 10 min emisia, si cand au suspendat-o la A1 am stat si am ascultat si am citit 10 min ecranul, asa ca suntem invatati.Am vazut emisiunea si eu personal am trimis sms de felicitari, pt ca duta ala e JAVRA de om(daca poate fi numit asa, adica om) il doare fix in pix ca oricum a doua zi el s-a intalnit cu videanu, care i-a asigurat posturile pana acum si cu nesimtitukl ala de negoita.Apropo dle Ciutacu, fara legatura cu articolul astia sunt bolnavi de putere, daca ieri va scriam ca e plin sect 2 de afisele puse cu parlamentarii chiulangii, ieri s-a prezentat 2 copii din aripa tanara a pdl pe scara la mama mea , cum ca anul acesta primaria v-a face gratis anveloparea blocurilor, ca la ce programe s-au uitat la televizor , atentie nu au intrebat ce televiziuni?(stau in sect 3).Doamne atat le trebuie la viermii astia sa vina la usa mea, ca asmut cainele pe ei.Abia astept sa am un motiv de urlat.

  20. Gadea a comis o greseala clara, aceea de a fi OM. Se pare ca a fi om, uman, etc, reprezinta o ocupatie extrem de riscanta in ziua de azi.

  21. a si 1987 cand tata a murit de cancer la colon aveam morfina in casa, data de stat pe semnatura, pe care mama s-a dus si a dat-o inapoi, pana si nenorocitul ala de ceausescu asa cum ne-a facut el noua greutati, tot se interesa sa nu lipseasca medicamentele uzuale, altfel cine era responsabil platea cu puscaria.

  22. Dacă se va întâmpla ( şi cred că n-ar fi rău să se întâmple, aşa, ca mesaj ), voi face personal propagandă, pe net şi pe unde mă perind eu zilnic, să se uite lumea la A3.

  23. Daca mai era nevoie, inca o dovada ca traim o epoca basesciana dictatoriala fara precedent in Romania, nici Ceausescu nu era asa idiot.
    Eu nu mai pot sa ascult nici pe Ungureanu, nici pe Basescu (sau Udrea, Boc, fam Turcan…etc), pur si simplu mi se intoarce stomacul, imi vine cu “taxa inversa” numai cand ii vad, dar daca i-as mai asculta?!
    M-am saturat de minciunile lor, de frezele stereotipice. Cunoscand modul de actiune al cretinilor care ne conduc tara , ma asteptam ca Antena 3 sa fie amenintata. Daca prin absurd transmisia Antenei 3 va fi suspendata 10 min la emisiunea lui Mihai Gadea (sau la oricare alta emisiune) televizoarele noastre vor fi fixate acolo pe ecranul negru (vorbesc de familia mea). Mai mult ca sigur vom iesi in strada , ar face bine gasca basista sa citeasca ce scrie lumea pe aici.
    Victore , in cazul in care imi postezi comentariul te rog lasa si ce urmeaza.
    Imi doresc din tot sufletul ca Basescu, Ungureanu, Boc, Udrea, Boagiu, Anastse si toti portocalii care au fost la conducere si mai sunt inca sa aibe nevoie de tratamente cu citostatice (ei si familiile lor)sa fie in faze terminale si sa se tavaleasca in chinuri , ii blestem asta e, chiar daca eu voi ajunge atunci cand va fi cazul “la cazanul cu smoala”, dar nu ma pot abtine sa nu le doresc asta pentru modul in care acesti ordinari si-au batutu joc de noi toti.
    Ma repet, daca vor inchide transmisia Antenei 3 chiar si pentru 10 minute va fi revolutie in Romania.

  24. Imi cer scuze pentru off topic .
    Nici eu nu am ascultat tot discursul idiotului aluia : vorba lui Badea , ii trebuiesc 3 minute sa inceapa , insa am prins exact momentul cand ranjea superior la ” baietii din Irak ” , ale caror familii sunt pregatite sa primeasca doar steagul acasa . Intelegeti ce vreau sa spun .
    Cat priveste CNA-ul , va asigur ca daca se va intampla ceva neplacut cu emisiunile sau chiar postul Antena 3 , voi fi alaturi de dumneavoastra oriunde , chiar si in strada !
    Am 40 de ani si-mi doresc sa traiesc intr-o tara NORMALA , daca s-ar putea !

    Cu respect !

  25. Mele isi plateste datoria catre Base.
    Prin 2008 si-a trimis amanta in post de consul prin Spania.
    Cine dadea cu batul sa fie numita?
    Dom Profesor, asa ca acum isi plateste datoria,
    intii a facut-o deputat pe la Dimbovita, desi provenea din Timisoara, apoi consul, ca doar provenea din acelasi partid cu grade ApR.
    Monica sa traiasca si sa efectiueze.

  26. Daca pentru o boala atat de grea si care are consecinte devastatoare la intreruperea tratamentului “statul” nu gaseste resurse si nu poate avea o politica clara cu un sistem bine implementat pentru aproape orice situatie,
    ce sa mai cer eu atunci cand pentru un copil minor nu se poate lua un medicament gratuit, un antibiotic prescris de medicul de familie in regim de urgenta,
    au inlocuit gratuitatea tratamentului de urgenta pentru colpilul minor cu acceptul de a plati diferenta de pret intre ce compenseaza statul si pretul cerut de industria farmaceutica,
    nu conteaza ce scrie in legislatia in vigoare, nu conteaza ca parintele este platitor de CAS,
    o sa vedem la alegeri cat de afectati sunt cetateni acesti tari de tupeul arogant al celor care conduc statul roman

  27. @ sister_of_moromete
    pe timpul lui ceausescu era o injuratura, ” sa mori cu o zi inainte, sa nu poti sa te bucuri. acum chiar imi daoresc acest lucru si daca se poate sa fiu repartizat in iad ca fochist la cazanele cu smoala… fiti sigura ca voi sti cum sa-i intampin pe nemernici…

  28. Ma gandesc ca, daca se va ajunge intr-un final la situatia de a va suspenda de tot emisia, si-ar pune singuri streangul la gat. Adica, daca macar 10% din cei care va urmaresc din Bucuresti ar iesi in strada sa protesteze….S-ar termina toata mizeria asta.

  29. De martisor 1 Martie vom primi un martisor de la Basescu si anume pixelu portocaliu.
    Sper ca nu il va obtine.

  30. basistii cica fac miting pe 3 martie (simbata) la unirii am inteles…

    asta e UMILINTA TOTALA pentru usl

    o sa ne stringem la Universitate citi putem … dar nu e vina oamenilor pt ca sint complet debusolati ci este categoric vina usl care arata ca nu este nici un fel de opozitie ci doar un mare nimic daca si acum o sa stea cu miinile in sin fara sa scoata lumea in strada

  31. @dan avrig-Daca te declari de acord sa il sanctioneze pe Gadea si daca tv nu merge pe A3,unde ai vazut tu Sinteza Zilei,aia cu Duta?
    Simpatici,’rea-ti ai dreacu de apolitici si nepostaci!Ai si impartit romanii in doua categorii;slugile ca Jeni,ce urmaresc A3 si voi,cei de dreapta cu mate fine care urmariti doar Discovery,History,NG(neaparat HD,pulimea nu stie ce e aia hd,doar voi cei de dreapta stiti).
    Sau asta e ordinul de zi pe unitate?Du-te ba,ca esti portocaliu la fata!

  32. Ca mecla lui Duta cere pumni asta este clar.Dar fa in asa fel sa-i dai(pumnii) macar la colt de strada sau in timpul unei manifestatii ca lui Hoara(alt tembel).
    Imi pare rau pentru Gidea (sint Antenist -) dar a gresit si s-a lasat dus de val.Cu astfel de specimene,ca Duta,trebuie sa faci in asa fel ca ei sa-si doreasca moartea prin “autosinucidere”. Si Gidea poate sa o faca luindu-l in colimator si tocat in fiecare emisiune.Exista metode suficiente.Tu Victore poti sa-i dai sfaturi fiindca am impresia ca esti ci pielea mai tabacita ca Mihai Gidea.

  33. Excelent comentariul dvs. d-le Ciutacu, precum si cele ale lui Mircea Badea, la emisiunea “In gura presei”. Dar canaliile portocalii, nu tin seama de nimic.Un singur lucru vreau sa adaug. In acea emisiune, Dobitocul duta (am scris corect, nu e greseala de exprimare/scriere) l-a jignit si el grav pe Gadea, vedeti inregistrarea. Asta nu se mai pune/ia in considerare?

  34. DAR PE PRESEDINTE CAND IL INTRERUPEM 10 MINUTE?
    Pentru “gaozarule”etc…etc..etc..

    Nu va avea nici un efect poate sa va inchida si o saptamana.De aia si stau cu morcovul daca sa intrerupa au ba.

  35. Eu sunt de acord cu intreruperea emisiei postului Antena 3 cu o conditie: SA-I INTRERUPA CINEVA EMISIA LUI BASESCU, PE PRIOADA NEDETERMINATA.

    Dupa principiul ochi pentru ochi…

  36. Amendarea lui Gadea este corecta chiar daca indignarea lui este probabil justificata. Ca realizator trebuie sa inveti sa te controlezi. Aplicarea pedepsei maxime sau suspendarea pentru 10 minute sunt insa exagerari – trebuie sa primeasca o amenda modica.

  37. @bond-escu
    ce ai cu ăla de pe la Avrig ( Dan avrig)?
    Ţara de la ţară încă nu s-a trezit, e otevistă până în prăsele, iar el e un pic evoluat, o târâtoare ce mai dă şi din coadă, ca să i se vadă portocaliul.

  38. Pedelismul se redefineste, adica practicind cameleonismul, incaleca mirtoaga PPDD-ismului pentru a veni in fata electoratului, precum ca ar fi o curva virgina.
    In zona Banatului, la Caras si Arad au reusit, la Timis se mai lupta, au sarcina sa preia sefia organizatiilor oteviste , pe mina fufei ce conduce partidul trepanatilor.
    La citi neuroni are boborul votant si vad ca vom avea continuitate politica pe malurile Dimbovitei.
    Coane Victore, vrei sa studiezi problema, ca informatii, in presa locala, sunt suficiente.

  39. si ce ma-sa in kooor va reusi CNA-ul lui peste??? sa mai bata un cui in sicriul portocaliilor sau sa isterizeze si mai mult sentimentul antibasist???

  40. Tocmai ascult conferinta de presa sustinuta la aceasta ora de Ministrul Sanatatii si de Duta – inca nu l-am auzit vorbind pe Duta – dar fac un rezumat: deci, bolnavii au inteles gresit, existau medicamente si nimeni nu trebuia privat de ele; exista probleme, dar nu mari, si daca sunt mari, sunt mari doar pe termen scurt. Acum enumera medicamente care se gasesc, sau nu, au fost scoase din listele de compensate, care au producator unic. Creierul meu este ametit si ingretosat. Am inteles tot: nimeni nu isi da demisia, pentru ca de fapt, nu este o problema REALA. Da, a folosit chiar la inceput sintagma asta, “ca sa vedem daca e o problema reala”. Sunt curioasa ce gandesc bolnavii de cancer cand il asculta. Acum zice ca sunt in fiecare an 1000 de noi bolnavi de cancer si ca efortul este mare. Mda… spre deosebire de faptul ca bolnavii isi pot pierde viata. Nu stiu cum de isi permit sa se imbolnaveasca de asa ceva! Ingratii, care vor sa puna poveri pe umerii statului. Lumea asta in care traim ma darama. Ii asculti vorbind, realizezi ca nu stiu nimic, nu fac nimic, vorbesc prostii si te uiti prostit la ei, ca si cum tu esti (in cazul acesta eu) tampitul. Am onoarea de a-l asculta pe Cepoi care zice ca de fapt nu a fost o criza. Permiteti-mi sa ma repet: CE CRED BOLNAVII DE CANCER CAND II ASCULTA PE OAMENII ASTIA? Ce sa astepti de la cei care trebuie sa te ocroteasca si ei isi bat joc de tine, te lasa sa te chinui si sa mori, dupa care, cu o fata nestiutoare, se impung cu degetul in piept si zic: “Noi?! Nicidecum! Daca ati murit, e strict vina si responsabilitatea Dvs.” Vorbeste acum o Doamna Doctor care zice si ea ca existau medicamente pe piata – n-or fi stiut bolnavii unde sa caute. A da, si daca cineva e de vina, sunt firmele producatoare. Si statul? Statul cand isi asuma vreo responsabilitate?! Nu mai pot cu astia! Jur, nu mai pot cu ei! Cum nu-i inghite pamantul, eu nu inteleg!

  41. De regula cand vad un cacat il ocolesc. Insa in astia as calca din plin. Si cum eu nu pot sa ii calc, sa le spun ca put a amestecatura de hoit cu scandura putrezita, ca arata ingrozitor pentru un produs brut al sfincterului prezidential si peste toate astea, la final sa ma descalt si sa azvarlesc cu pantofii, proaspat manjiti de propria lor persoana, fix in mutrele lor ticaloase, pentru ca nu pot face toate astea va urasc ca le puteti face voi si va iubesc pentru ca le faceti constant!

  42. Inchide ba antena 3 ca sa-i mierlim p-astia in liniste! Sefu au sosit medicamentele pentru cancer? Datorita unei ,,disfunctionalitati,, ale sistemului medicamentele nu au sosit dar ne-a sosit niste zyklon B. Zyklonul B nu e dinala vechi este model nou de restructurare. Baga-le pe trompeta!

  43. Apropo…ce-o fi zicand prea marita si bogata biserica ortodoxa romana de ,,faptele crestinesti”ale conducatorilor nostri???
    Li se pare ca este in regula ca oamenii condamnati oricum la moarte(in Romania)…sa sfarseasca in chinuri inimaginabile?Sau o sa ne spuna ca si durerea vine de la Dumnezeu…?Faptul ca nici macar ACUM ,,preacuviosii” nu au luat nici un fel de pozitie …spune multe…Sa nu se mai mire atunci ca una ca mine prefera sa blesteme decat sa se roage la Biserica…

  44. PENTRU DAN

    De aseara m-ai enervat cu ideile tale (nu cunosti de loc viata si nici n-ai citit prea mult -mai lasa televizorul si fa treaba femeii de servici ,cred ca te pricepi mai bine ).
    Te rog sa te duci intr-o sectie de oncologie pedriatica si priveste ,nu vorbi ,ii poti ranii dupa cita sensibilitate sufleteasca si minte ai .Du-te si la cei adulti bolnavi de cancer ,vezi-le durerea si suferinta ,uita-te in ochii lor…
    Vezi-le sfirsitul care poate fi si al tau asemeni lor si gindeste-te ca macar citeva zile poti darui acestor oameni cu un tratament adecvat ,citostatice ,ingrijire medicala etc,etc Ce ai spune tu cind ai fi in patul de suferinta cu durei groaznice ca spitalul nu are bani si Udrea construieste gondole , terenuri si sali de sport in locuri fara copii ,fara sportivi numai sa satisfaca te mir ce primar portocaliu si acela fara minte si suflet ca ea ?Cum ai stringe din dinti de durere si ti-ar fi obragii acoperiti de suroaie de lacrimi cind vezi ca spitalul nu-ti poate face tratament din lipsa de fonduri si tu esti bolnav de septicemie cu zile numarate iar udrea mai face o pirtie ,un hotel la baza de 5 stele ca altii sa se distreze obositi de palmarea fondurilor de stat si tu sa-ti chem preotul ? Du-te la azile de batrini si vezi oameni fara mincare si medicamente ,du-te in satele unde copii fac km pe jos sa ajunga la scoala ,du-te in casele pensionarilor cu pensia de 300 si vezi ce mininca Dupa ce vei face aceste incursiuni il vei intelege pe d-nul Gadea de ce a avut aceasta iesire .Toate aceste lucruri dureroase i-au inundat fiinta ,l-au innebunit ca si pe milioane de romani participanti la emisiune Gadea poate trai o situatie fara sa fie direct implicat (are minte )tu asteapta-te ca si portocalii tai sa primiti de la D-zeu lectii din care sa iesiti invatati ca mintea nu va ajuta sa duceti un experiment Trebuie sa dati cu capul in perete Nu va blestem ca nu am voie dar aveti grija nu se stie cind ,unde ,cum veti intelege pe propria piele tu si basistii tai ce acum ignorati -SUFERINTA UMANA –
    Ai grija ,te voi urmarii si-ti dau replici ,iti fac scoala daca nu ai facut pina acum dupa cum se vede, cit o sa-mi ingaduie bunatatea D-lui Ciutacu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.