Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

Motto: “Nu-i un premiu. Înseamnă să ieşi în maiou pe viscol” (Crin Antonescu)

Stiam ca Medelin are o parere execrabila despre prezumtiva candidatura a Prostanacului impotriva Consumatorului, dar mi-a placut cum a formulat-o aseara la “Vorbe grele”. Ca eu nu cred absolut nici o iota din tanguielile televizate ale mincinosului sper ca nu constituie vreo noutate pentru voi. Da’, fiindca goarnele prezidentiale au inceput (la comanda) demolarea preventiva a banuitilor de lezmajestate Sorin Oprescu si Crin Antonescu, o sa-mi scriu, pe scurt, parerea despre tema asta profund falsa si o sa-mi precizez in mod clar pozitia.

– Eu cred ca singura cale ca Basescu sa nu mai candideze e sa-l anunte Licuriciul, care l-a si facut presedinte, ca-i out. Si sa se declare invins, la tv, de sistem, dand vina pe coruptie sau invocand necesitatea sangelui tanar in sistemul politic.

– In actuala conjunctura politica, orice contracandidat al lui Basescu, indiferent cum il cheama, porneste cu sanse minime. E cvasiimposibil ca, in conditiile in care coalitia PSD-PDL va exista pana la alegerile prezidentiale, sa spere cineva ca poate invinge masinaria care-i va sta la dispozitie sefului statului. Singura speranta poate fi ca l-a apucat neghiobia umilirii in an electoral a bugetarilor.

– Daca, totusi, unul dintre Sorin Oprescu si Crin Antonescu se va aventura in cursa anti-Basescu, oricare dintre ei sau amandoi la un loc, sustinerea mea pentru ei/el va fi neconditionata. Dincolo de faptul ca-mi plac amandoi ca oameni, consider ca nici un efort nu-i prea mic pentru a-l schimba din functie pe cel mai nociv si mai toxic dintre presedintii Romaniei de dupa Ceausescu.

UPDATE: Fiindca stiu ca melodia de mai jos face rau la ficatul portocaliu, enjoy it!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Epistemologic vorbind, jos Tiranu’!

  1. Nu este o glumă, este o realitate: un copil de cinci ani se juca în sufragerie, cuminţel, când pe un post de televiziune a început să vorbească Traian Împărat de Murfatlar. Copilul nu şi-a întrerupt joaca, dar a rostit ca pentru sine, în timp ce rotea prin cameră un trenuleţ din plastic: “Iar minte Băsescu!”.

  2. Eu cred ca Base va iesi din nou presedinte “cu chiu cu vai”iar acest fapt va da nastere profetiei de mai sus a lui brucan.Adica mare deranj va fi.E clar ca lumina zilei incotro se indreapta faptele.N-e auzim la iarna sa vedem cine a avut dreptate.

  3. Desigur, pnl il poate propune candidat pe orban. Desigur psd nu-l va propune pe don doctor! Are alt client, pe geoana. Pdl o sa-l propuna pe dumnezeu pe pamant, cu sau fara binecuvantarea cartuliei aleia de n-o mai respecta cam nimeni. Daca pc ramane incarligat cu psd, n-o sa aiba catindat, ungurii n-au, nationalitatile pas. Intelegerea va fi intre marinel si geoana, sa candideze separat dar sa tinteasca impreuna victoria lu’ dumnezeu pe pamant, iar de va fi si va fi, care castiga sa-l puna premier pe celalat, cu promisiunea sustinerii data viitoare. Ah, cat a salivat geoana de pofta puterii, cat a tanjit el, cat s-a furisat printre boschetii din deal! Acum e intr-un orgasm permanent ca-l tine marinaru’ de mana peste tot si pun impreuna la cale tot felul de cotcarii! In beneficiul nostru, desigur, caci e criza iar marii barbati ai tarii, marinarul, geoana si boc, se sacrifica pt tara si popor! Chiar, mai exista boc, ca nu prea se mai arata!

  4. Acum sa fim un pic realisti! Nici Antonescu, nici Oprescu n-ar face mare branza la carma natiunii in contextul in care ar respecta cu strictete actuala constitutie. Bine, asta in cazul in care nu i-ar mai cauta un chichitz, cum a facut Maria-Sa Chiorpanul…un fel “de regula”…ce se regaseste in tot ce inseamna legislatia Romaniei din ultimii 18 de ani!
    Dar!
    Oamenii astia macar ar arata a OAMENI; S-ar exprima ca OAMENI; Ar sti cu siguranta ce inseamna sa fii pe post de arbitru si nu de “jucator”. Care jucator, numai el stie ce joaca. Macar am avea satisfatia de a avea un sef de stat normal. Din toate punctele de vedere. Normalitate pe care eu n’o vad la Basescu nici cu lupa. Uneori mi’e jena sa-i ascult discursurile pana la capat. Si cand, din reluarile altor televiziuni vad cam ce-a debitat intr-o anumita aparitie chiar nu regret ca n-am curiozitatea sa’l urmaresc in direct. As sparge televizorul…si cu criza asta, dracu’ stie ce banca mi-ar mai dat credit pentru un altul nou.

  5. “Oare Sorin Oprescu este singurul roman care il poate bate mar pe Basescu la alegeri?”

    Nu , mai cunosc destui, da n-are el noroc sa-i intalneasca.
    Si nici nu-i nevoie de alegeri sa-l bata mar.

  6. Basescu mai are timp sa faca n gafe pana cand va candida la presedintie,iar doamna visatoare, care crede ca Base al ei va fi presedinte pe inca 6 ani,se poate insela.Nimic nu e batut in cuie.Te fereasca Dumnezeu sa intre cineva in politica ,la propriu, si sa isi mai foloseasca si relatiile in acest sens,nu atat pentru putere,care e destul de plictisitoare ,implicand complicatii si alte dureri de cap,cat pentru a-i sufla puterea de sub nas lui Basescu!Atunci marele conducator iubit s-ar putea sa aiba probleme.Nu e un specimen invincibil,e doar o problema de tactica,iar ideile preconcepute cum ca n-ar putea fi invins,nu prea ma impresioneaza.Basescu a primit lectii recente ca poate fi si slab.De vazut halul in care guverneaza si ce influenta de rasu-plansu are in occident.(Am observat ca vor ingheta salariile,ca sa poata fura in liniste.)Nu poti porni la batalie cu gandul ca vei pierde,poti sa renunti din start fara sa te prezinti.Crin Antonescu ar trebui sa atace mai des,sa profite de prostia dictatorului care ,nici macar cand are puterea in maini,nu se foloseste de ea,in sens constructiv,bineinteles,ci se impiedica de ea.Base imi da impresia ca e nehotarat.Sau poate ,pur si simplu, nu se pricepe…Deci,un potential contracandidat al lui Base ar fi acela care ar utiliza atacul si viclenia.El e la putere ,el este sub lupa publicului,asta e punctul slab.E greu sa fii la putere si sa dai vina pe altii pentru prostia ta.Base,ti-am dat puterea,vrajeste-ne!Si nu ma refer la amaratii aia adusi cu autocarele care sa te aplaude ,ci la cei care vorbesc in lipsa ta…

  7. Doamne!!!
    Şi, invitatul dumneavoastră, este sociolog?!
    Ghilotine, ţepe, exemple… exemplare?! Nu pentru cei dovediţi vinovaţi, ci pentru oricine are nefericirea de a-i ieşi în cale, atunci când îl apucă furiile?! Halal de tine, sociologule! Spitalul 9, mai există?

  8. In interviul din Ev.Z. Mircea Geoana, intrebat fiind cat va rezista actuala coalitie, a raspuns sec : 3 sau 8 ani. Asa ca stam linistiti : PSD-ul nu-l deranjeaza anul asta pe Basescu.

  9. Licuriciu’ are gusturi ciudate dar,inainte de toate,ce-ar avea d castigat,sau de pierdut.Dumnezeule mare!(cum ar zice Badea).Romanii ar trebui sa se teama,nu de lipsa lui Dumnezeu,ci de absenta Lui(Octavian Paler).Oamenii luminati nu pot sa traiasca in intuneric,frig,saracie lucie,iar daca trec neobservati una dintre cauze ar fi “inflacararea” slugarnicilor ajunsi stapani.Insa focul artificial din ochii “convergenti” ai “stapanului” isi perde culoarea si implicit “vederea”.Vesnic tanar nu poate sa fie decat spiritul, dar “unii putreziti in interior” nici macar pastilele nu ar putea sa le creeze iluzia ca traisc decent.

  10. Daca ne uitam pe web la adresa http://en.wikipedia.org/wiki/File:Forms_of_government.svg
    invatam de acolo ca Romania E DEJA REPUBLICA SEMI PREZIDENTIALA ( similar cu tarile din fosta URSS si sora Franta, dar spre deosebire de celelalte tari UE majoritatea republici parlamentare sau monarhii constitutionale).
    Eu as fi vrut sa stiu daca s-a hotarat ceva cu tara asta si am inchis eu televizorul mai devreme :0) sau cineva s-a prins ca in fond deja functionam pe sistemul “semi-tatuc” si s-a hoatarat sa spuna lumii adevarul macar pe web…

  11. IMPOTRIVA MARINARULUI VESEL ATUNCI ARE CINEVA SANSA SA IASA CASTIGATOR, DACA TOATE PARTIDELE IN AFARA DE PD-L VOR SUSTINE UN SINGUR CANDIDAT!!! NU ARE NICI O IMPORTANTA CINE E PERSOANA RESPECTIVA, IMPOTRANT E CA PSD+PC , PNL SI UDMR SA SUSTINA UN SINGUR CANDIDAT CARE AUTOMAT BATE PE MARINARUL VESEL CU 65% , ALTFEL NU SE POATE CALCULA LA NICI O ALTA SANSA DECAT MARINARUL DIN COTROCENI CARE A INCENDIAT ZECI DE NAVE…. ASTA DA MARINAR!!!

  12. Mai fratilor eu o vorba sa va spun,sa ne fereasca D-zeu sa mai iasa base inca un mandat ca va spun eu ca ne alegem cu al doilea ceausescu pana ii expira mandatul de cinci ani face el ce face si modifica Constitutia si-o sa ajungem sa-i cantam cu totii osanale mai ceva ca pe vremea impuscatului ca asta e atat de orbit de propria persoana incat nici macar nu se va chinui sa conduca Romania din “umbra”vezi ex. noul tatic de la rasarit care macar a facut o miscare inteligenta si-a pus marioneta presedinte si conduce in continuare
    da base e atat de plin de el ca peste 6 ani nu o sa-l puna pe boc presedinte si el prim ministru ci va ramane tot el in fruntea tarii ca doar in mintea lui Romania s-a inventat cand a ajuns el presedinte si va “muri” odata cu debarcarea lui de la cotroceni.cred ca nci unul din ocupantii cotroceniului de dupa revolutie nu a reusit sa starneasca atata aversiune din partea populatiei.E cel mai din”topor”presedinte care l-a avut Romania de cand e ea Romanie si sper sa nu mai aiba altul vreodata asa.Ne mai auzim ne mai vedem

  13. Nu stiam de interviul acordat de Base la tvr,dar am vazut ceva franturi la sinteza si la emisiunea dumneavoastra.Deci, Base are amintiri neplacute in legatura cu motiunea de cenzura a psd-ului impotriva guvernului liberal.Am facut echipa buna cu liberalii.Hmmm!Am si eu o replica pentru Base,”invincibilul”.”Te-am avut la faza aia ,nu-i asa ,Base?Mai esti suparat pe mine?Stiu,in perceptia ta,ar fi trebuit sa tin cu oricine,mai putin cu liberalii.Uite ca am facut cum am vrut eu.Iar Tariceanu a fost inspirat si a facut o mutare,iar restul a venit de la sine.Nici macar premierul nu isi inchipuia ca isi va duce la bun sfarsit mandatul.Faza cu renuntatul la candidatura la presedintie e vrajeala.Pe cine pacalesti?.Gata.Nu mai divulg nimic momentan.”

  14. Din cauza ,,disfunctionalitatilor din sistem!,,

    Un renumit doctor din Romania spunea la un post de televiziune(in seara de 26 ian. 2009) ca se mai intampla sa moara oameni cu zile in spitalele romanesti din cauza- citez- ,, a disfunctionalitatilor din sistem,,.
    Pe 1 dec. 2008 un om in varsta de 46 de ani sufera un accident vascular cerebral. Cu toate ca locoieste la 11 km de spitalul de urgenta din Blaj, salvarea ajunge in 40 de minute. Este internat, i se pun perfuzii, vine si medicul neurolog care considera ca e mai bine sa ASTEPTE. Si asa apar ,,disfunctionalitatile din sistem,,- plus ca la Blaj nu exista tomograf, aparat vital in asemenea afectiuni. La spitalul din Alba Iulia se putea ajunge in 3o de minute, la Sibiu intr-o ora(si tot nu era tarziu). Bolnavul este consultat ochiometric. De ce spun asta? Pentru ca dupa ce omul se chinuie 24 de ore intr-o stare de semiconstienta si agitatie continua, medicul specialist conchide: citez(am fost acolo)- ,, …asa a fost sa fie. Acum nu-mi ramane decat sa pun mana pe telefon si sa il trimit la Alba sau la Sibiu!,,. Pe biletul de trimitere spre sectia de neurochirurgie din Sibiu scria: ,,accident vascular cerebral-si in paranteza- PROBABIL cu sangerare!,,.Atunci am inteles cu adevarat ce grava era situatia. Medicul de la Blaj habar nu avea, dupa 24 de ore de la internare, despre ce era vorba de fapt!
    La Sibiu examenul tomografic s-a facut in cateva minute si a intrat de urgenta in operatie. Doamna dr. Boca si d-l dr.Seceleanu au facut tot ce a fost omeneste posibil. Timp de 3 saptamani s-au luptat sa-l salveze, dar……….
    Si acum intrebare: DACA SE INTERVENEA CHIRURGICAL IN PRIMELE 3 ORE, ASA CUM SCRIE CARTEA(si timp a fost) OARE DEZNODAMANTUL NU AR FI FOST ALTUL?
    Pe 1 februarie va fi parastasul la 6 saptamani! Dumnezeu sa-l odihneasca!

  15. sindicalisti tot timpul vor bani. Nu mai fac elevii meditatii sau ce se intampla? Ce a facut Crin Antonescu de e mai bun ca Basescu? E o vorba care zice ca m-am ferit de dracu si am dat de taica-su.

  16. Vad ca ascultarea si stocarea informatiilor (telefonie ,sms, e’mail ) trece cam neobservata ,privind drepturile omului la viata privata si nu stiu de ce nu se ia atitudinea necesara ,chiar de cei care trebuie sa sesizeze forurile europene ,gandesc ca cel mai idiot ca nu este afectat ?cred ca se insala amarnic,mai mult ii si platesc pe cei care se baga cu bocancul in viata privata a fiecaruia.
    De ce cand a fost vorba de taxa auto ,toti s-au revoltat iar acum tac.
    Cred ca ce se face acum cu aceasta hotarare va avea urmari catastrofale pentru romania si pentru romani ca natie, nici pe timpul comunistilor nu ne-am simtit atat de violati psihic .

  17. Nu prea inteleg cum se discuta atata de pupincurismul la adresa “stapanirii” dar se aproba lejer pupincurismul aci pe blog sau pe la badea. Pe mine nu ma intereseaza cine pe cine pupa’n cur da mi-e greu sa cred ca aia care se ocupa de curu lu’ basescu sunt diferiti de aia care anunta triumfatori pe blog ca Ciutacu’i genial. E doar chestie de orientare.
    Exista o cifra peste care noi “muncitorii” evitam sa o luam in seama dar care parca nu mai creste. Productivitatea muncii! Poate sa vina si Cristos la cotroceni ca daca nu punem osu la treaba si mai lasam naibii povestile, tara asta n-o sa mearga mai bine.
    P.S: e prima data cand intru aci da promit sa nu va mai deranjez.

  18. Domnule Ciutacu ,
    suntetzi din ce in ce mai bun .Felicitari. Pacat de Gadea. Il mananca narcisismul si neiformarea. Cu Ceausescu a fost penibil .
    Referitor la Basescu ; totzi uitatzi ca traitzi in RO unde maneaua , bascalia , scuipatul pe jos , sa moara capra vecinului , etc., etc., sunt virtutzi natzionale . Basescu o sa fie implorat sa sse lase reales.

  19. Dau şi eu un vot…
    Un cal mort dacă apucă să candideze împotriva ăstuia îşi ia votul meu. Poate fi şi “negru”… Calul.

  20. Luminate Imparate, apleaca-ti rogu-te stiinta si dumireshte-ne care-i legatura intre Base (sau portocalii) si Clint Mansell – Requiem for a Dream ??? Cu plecaciuni si smerenie, al tau supus curios.

  21. a si apropo ca o completare referitor la fosta lui meserie asta chiar se crede popeye marinarul

  22. La toamna am sa ies la vot si am sa votez cu oricine are sanse sa-l invinga pe basescu. As vota si cu zarzavagiul din colt, cu absolult oricine numai sa nu mai traiesc in acest cosmar cu basescu presedinte. Oricine este mai bun decat acest mitocan lipsit total de maniere si bun simt. Doar marii tirani ai istoriei pot concura cu dispretul acestui individ fata de orice norma democratica.
    La toamna trebuie sa ne urnim cu totii de acasa si sa decidem daca mai vrem sa mai traim in amarata asta de democratie sau vrem sa ne intoarcem in noaptea dictaturii.
    Oprescu a demonstrat ca masinariile de partid pot fi invinse, important este ca electoratul sa inteleaga ca votul de la toamna e crucial si sa iasa masiv la vot.

  23. @curiosul: cine a scris ca are vreo treaba cu Base? mai sunt vreo doua nume proprii in text, iar unul dintre ele s-a intersectat candva, nu demult, pe muzica asta, cu khmerii portocalii.

  24. Hai sa fim seriosi, banii se pregatesc si se ascund acum pt. campanie presedintelui de aceea nu ies la numar si bugetul a durat atat, sa mai manipuleze pe cineva sa castige cine vor ei adica base. O sa intrebam pe toata lumea, opinii, dezbateri, sondaje, nenorociri si alete cele care spun ca base are sanse si e votat cu 10% dar o sa ne trezim peste noapte ca a fost votat cu 90%, acolo se duc banii. Base isi face calcule pt. o rocada a la Putin probabil, orice ar fi sau oricine ar fi din partea lui base va iesi cu 90%, punem pariu. Daca mai exista constiinta in tara asta toti internautii ar trebuie sa puna tunirile pe el. Sa nu mai vorbesc de presa care este o putere in stat si care trebuie sa-si ascuta sabiile incepand de acum ca va incepe o lupta pe viata si pe moarte. Sper din tot sufletul ca se vor trezi cei din media si vor fi alaturi de cei multi si napastuiti de tiranie. Ne-am plans de Iliescu, sa avem pardon in conditiile astea Iliescu e un purice pe langa base, sau nici macar nu poti sa-l compari cu ceva. Iliescu care a fost educat la Moscova a dat dovada de muuult bun simt fata base. Boc mai traieste? sau e in sevraj ca nu l-am mai vazut. Il pregateste base pe Boc la presedentie? nu vrea sa-l sifoneze? Se sifoneaza el pt. ca el e sigur acum nu mai este votat de popor? Se pregateste base pt. scaunul de prim-ministru?

  25. Sustinerea candidaturii unuia pe baza de simpatie ne-a adus unde ne aflam,cu toti incompetentii la putere.In afara ca-ti plac ca si oameni,o eventuala sustinere a candidaturii unuia/amandurora pe ce se mai bazeaza,au contribuit cumva in mod concret vreunii la bunastarea noastra a cetatenilor de rand ?dak da ,ofera exemple

  26. @Martial Arts: dincolo de faptul ca nu ma simt dator sa-ti explic tie ratiunile care ma indeamna in a sustine sau nu pe cineva, as putea sa te intreb si eu, la schimb, care ar fi ala care a contribuit pana acum la bunastarea generala

  27. victor acceseaza acest link te rog! este foarte expresiv pentru Romania de azi! mie mi se pare genial! ai sa intelegi de ce un chirurg sau un istoric au sanse minime la functia suprema in stat!

  28. In momentul in care lumea va constientiza ca Basescu nu mai e credibil , i-a fost destul de promisiunile neonorate , Basescu va cadea in sondaje in picaj . Orice candidat il va putea invinge. Problema e cand va fi asta ? Trebuie inca 5 ani ca sa-si dea seama electoratul ? Nu cred . Cred ca urmatoarele 6 luni vor fi hotaratoare. Criza economica ii va pune capac. Daca unul din partide gaseste un finantist , economist istet si bun orator , il va putea invinge. Nu clovnii astia de acum……

  29. Buna ziua ! Stiu ca nu are legatura cu subiectul dumneavoastra dar mie mis-a parut interesant cu ce se ocupa BNR in perioada de criza de acum :”BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI
    organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de lucrător gestionar (cofetar-patiser), cu contract de muncă pe durată nedeterminată, la Centrul de Perfecţionare Profesională şi Activităţi Sociale Bucureşti”

  30. Sunt din Craiova si am pe linga mine 5 prieteni care la un vot adhoc dintre base si oprescu il aleasera pe CRIN ANTONESCU.Nu vad de ce ar fi inferior celor doi.Eu din partea PNL nu vreau sa mai aud niciodata de Orban sau Tariceanu.Orban a fost ministrul transporturilor si dadea bine el asa la televizor dar cind ma duceam la sfirsit de saptamina la Herculane {160km de Craiova}il injuram cu toti mortii masi .Se rahatesc pe ei de 6 sau 7 ani sa refaca drumul ala si nici pina acum nu l-au facut.E plin de gropi ,nu este semnalizat si nu mai am cuvinte.Orban nu este decit bun de gura,desi daca stau dine sa ma gindesc vorbeste asa de lent de parca gindeste cu jumatate de creier.

  31. Ma fratilor voi ati auzit declaratia lui Domn’ Presedinte de ieri la Radio in legatura cu situatia sistemului medical romanesc de acum 2 ani. Si cum el a sesizat acest lucru si nimeni nu a facut nimic. Pai el cand vrea sa faca ceva face. Si nu a putut El Presidente sa faca nimec in sistemul medical romanesc? Sau nu a vrut. Cum a profitat el de ocazie sa mai dea unui care nu-i de-al lui la coaste? Sau e de-al lui? Nici nu-mi mai dau seama.

  32. stim cu totii prietenia ce va leaga de Sorin Oprescu,fapt asumat de dvs.Nu stim cum apreciati prestatia politica a acestuia in functia de primar.Cat despre dedesubturile afacerii Intact cu implicarea domnului Patriciu…ramane de vazut daca lucrurile se vor face pe fata.E clar ca Basescu se apropie de infrangere daca axa Bucuresti-Londra-New York nu functioneaza.Toti cei care au condus Romania si care i-au luat parghiile economice nu sunt cu nimic mai buni sau mai rai decat cei pe care ii veti “promova”in viitoarea campanie.
    Interesant va fi mesajul promovat in aceasta campanie atata timp cat subiectul anticoruptie e uitat(chiar de postul unde lucrati) iar dificultatile economice actuale se pare ca se vor rezolva printr-un imprumut extern,preferat in detrimentul reducerilor de personal bugetar si de scadere a veniturilor ‘nesimtite”

  33. @cip: prestatia politica i-o apreciez, la cea administrativa am rezerve
    @Costin Tanasescu: e acelasi zvon din Curentul, citat de Talpes la tv. daca-l mai spune unul, are chiar sansa sa treaca drept stire.

  34. N-AM ÎNŢELES EU BINE, GUVERNUL CHIAR SE FACE PREŞ ÎN FAŢA LUI BĂSESCU? DE CÂND PÂNĂ CÂND TREBUIE SĂ IA ÎN CALCUL TOATE PROSTIILE ECONOMICE PE CARE LE SUSŢINE ACEST INCULT ÎN ALE ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR? ÎN BAZA CĂREI LEGI? ACEST BOC CHIAR NU ARE NIMIC DE SPUS? CHIAR NU ARE NICIUN MINISTRU CURAJ ŞI BĂRBĂŢIE SĂ-I SPUNĂ LUI BĂSESCU SĂ STEA ÎN BANCA LUI, IAR DACĂ VREA SĂ DISCUTE CU FORMAŢIUNILE POLITICE, SĂ LE INVITE LA COTROCENI, PENTRU CĂ ACEASTA ESTE LEGEA! SCRIE CUMVA ÎN PROTOCOLUL DE COLABORARE PSD-PD-L CĂ ARE DREPTUL SĂ PARTICIPE CUMVA PREŞEDINTELE LA ŞEDINŢELE BIROULUI POLITIC COORDONATOR AL COALIŢIEI? NU ESTE CUMVA O ÎNCĂLCARE GRAVĂ A ATRIBUŢIILOR CONSTITUŢIONALE ALE PREŞEDINTELUI ROMÂNIEI? N-AR FI LEGAL ATUNCI CA ACEST AŞA-ZIS PRIM-MINISTRU SĂ CONSIDERE CĂ ŞI EU AM DREPTUL CA OPINIILE MELE, CONTRARE CU ALE PREŞEDINTELUI BĂSESCU, SĂ FIE TRANSPUSE ÎN PRACTICĂ SUB FORMĂ DE LEGI SAU ORDONANŢE DE URGENŢĂ? MARE DREPTATE ARE ADRIAN NĂSTASE CÂND SPUNE CĂ BOC -OMUL CU COASA, AŞA SPUNÂNDU-I-SE DE CÂND CU FOTOGRAFIA CARE-L PREZINTĂ ÎN TIMP CE COSEŞTE IARBA- ESTE DOAR UN JOYSTICK ÎN MÂNA LUI BĂSESCU! UN MINCINOS ORDINAR CARE SPUNEA CĂ EI MUNCESC PE RUPTE PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI DE BUGET, CÂND ÎN REALITATE AŞTEPTAU SĂ LE SPUNĂ BĂSESCU CE AU DE FĂCUT! EU, CA MEMBRU PSD, CER LUI MIRCEA GEOANĂ SĂ SCHIMBE DIN GUVERN ÎN PRIMUL RÂND PE INCOMPETENTUL MARIAN SÂRBU DE LA MINISTERUL MUNCII, CARE N-A AVUT CURAJ SĂ REFUZE SEMNAREA CELEBREI OUG 230/2008, VENITĂ DIRECT DE LA COTROCENI!

  35. hai să nu mai alăturăm piesa muzicală(atingere divină) cu mocirla “lor “. să n-o mai facem niciodată !
    şi “ei” au oricum deja un imn , ăla cu ” noi cu voi , ei cu ei !” , sau cum era oroarea aia ! în morţii măsii de jegoşi egocentrici ! vorba unuia : căcat e totu’ , şi noi scafandrii !…

  36. Pentru ca in PSD Geoana le face hatarul baronilor,acestia vor trebalui prin partid ca Geoana sa fie candidatul partidului si uite asa pe fondul nemultumirii generale,un altul in afara de Basescu si Geoana va iesi presedinte.Degeaba joaca Basescu sceneta necandidaturii sale,nu tine de data asta,cand bunastarea nu mai e,nici incredere nu mai e,vor veni lingaii si-l vor ruga sa candideze si fiind induplecat va accepta si cu asta se va termina cu mitul marinarului neinvins.

  37. Ce-mi place muzica asta! Cred că, încă, le dă fiori de gheaţă portocaliilor. Ce-ar fi putut fi! De-ar fi avut în fruntea lor un Conducător, nu o plastilină în mîinile ştim noi cui…

  38. Iepurila prostanacu’
    Daca foiletonistii fracezi ai secolului XIX ar fi avut sansa de a trai in Romania inceputului de mileniu si de a se inspira in creionarea personajelor lor din conduita si caracterele unor vestiti politicieni romani, astazi literatura universala n-ar mai fi consemnat carti precum “Misterle Parisului” ci eventual “Un Prostanac la curtea regelui asimetric”.
    Acum, s-ar putea ca unii carcotasi sa vina si sa spuna:”prostanac, prostanac, da’ si-a adus el partidul la putere si a ajuns Presedintele Senatului. Si, si mai nou, conform predictiilor lui Manivela (un alt mare inspirat politic psd-ist, dar cam luzar in varianta Hrebenciuc), nu este el cel mai candidabil (sic!) pentru functia de presedinte?”
    Aveti perfecta dreptate stimati carcotasi, a facut toate acestea si chiar mai multe (par exampl s-a prins in Hora Unirii, fara masca de gaze pe figura cu nocivul si toxicul basescu (asta da curaj!), iar in curind ne asteptam si la alte surprize (probabil o vor pune de’o Perinita), motiv pentru care, in mod normal, Prostanacu ar trebui aplaudat la scena deschisa.
    Numai ca in liota electoratului care a votat ca talambu’ PSD-ul, exista o majoritate care si-a dat votul, nu pentru triumful Prostancului si a gastii sale de Ciolanari si Cascavalagii, ci pentru ca in idiotenia sa a crezut in caterinca cu lupta pe viata si pe moarte dintre psd-ul Prostanacului si Inamicul asimetric no.1.
    In conditiile in care s-a angajat de pe pozitia de pres de sters pe picioare la usa din dos a Cotroceni-lor (cel din fata fiind adjudecat de ecoboc), sa concureze pe post de Iepurila la presidentia tarii, este mai mult decat evident ca deja Zeus a scapat de un concurent. Si uite asa electoratului anti-basescu nu-i mai ramane decit sansa liberala sau a vreunui independent (Da Doamne!).
    Partea rocamboleasca a scenariului consta insa in fariseismul personajului respectiv, care pe sticla si prin ziare isi asigura electoratul ca-i in stare sa moara cu prezidelu’ de gat, iar in culise batea palma, cu doi ani inainte de alegeri, s-o arda de’o alianta cu partidul acestuia.
    Curat murdar, coane Fanica!
    Culmea este ca, la mintea lui, spera ca alegatorii sa nu observe marsavia, ba mai mult s-o si aplaude ca pe’o mareata fapte de arme.
    In conditiile acestea nu ne ramane decat sa parafrazam un “ilustru” politician, care tot dupa niste alegeri, dandu-se la glumite de gradinita isi lua adversarul in balon.
    Asa ca: “Prostanace ia de-a sti, cat de mic incepi a fi!”(adica vot canci, moncher!)
    epurila prostanacu
    Daca foiletonistii fracezi ai secolului XIX ar fi avut sansa de a trai in Romania inceputului de mileniu si de a se inspira in creionarea personajelor lor din conduita si caracterele unor vestiti politicieni romani, astazi literatura universala n-ar mai fi consemnat carti precum “Misterle Parisului” ci eventual “Un Prostanac la curtea regelui asimetric”.
    Acum, s-ar putea ca unii carcotasi sa vina si sa spuna:”prostanac, prostanac, da’ si-a adus el partidul la putere si a ajuns Presedintele Senatului. Si, si mai nou, conform predictiilor lui Manivela (un alt mare inspirat politic psd-ist, dar cam luzar in varianta Hrebenciuc), nu este el cel mai candidabil (sic!) pentru functia de presedinte?”
    Aveti perfecta dreptate stimati carcotasi, a facut toate acestea si chiar mai multe (par exampl s-a prins in Hora Unirii, fara masca de gaze pe figura cu nocivul si toxicul basescu (asta da curaj!), iar in curind ne asteptam si la alte surprize (probabil o vor pune de’o Perinita), motiv pentru care, in mod normal, Prostanacu ar trebui aplaudat la scena deschisa.
    Numai ca in liota electoratului care a votat ca talambu’ PSD-ul, exista o majoritate care si-a dat votul, nu pentru triumful Prostancului si a gastii sale de Ciolanari si Cascavalagii, ci pentru ca in idiotenia sa a crezut in caterinca cu lupta pe viata si pe moarte dintre psd-ul Prostanacului si Inamicul asimetric no.1.
    In conditiile in care s-a angajat de pe pozitia de pres de sters pe picioare la usa din dos a Cotroceni-lor (cel din fata fiind adjudecat de ecoboc), sa concureze pe post de Iepurila la presidentia tarii, este mai mult decat evident ca deja Zeus a scapat de un concurent. Si uite asa electoratului anti-basescu nu-i mai ramane decit sansa liberala sau a vreunui independent (Da Doamne!).
    Partea rocamboleasca a scenariului consta insa in fariseismul personajului respectiv, care pe sticla si prin ziare isi asigura electoratul ca-i in stare sa moara cu prezidelu’ de gat, iar in culise batea palma, cu doi ani inainte de alegeri, s-o arda de’o alianta cu partidul acestuia.
    Curat murdar, coane Fanica!
    Culmea este ca, la mintea lui, spera ca alegatorii sa nu observe marsavia, ba mai mult s-o si aplaude ca pe’o mareata fapte de arme.
    In conditiile acestea nu ne ramane decat sa parafrazam un “ilustru” politician, care tot dupa niste alegeri, dandu-se la glumite de gradinita isi lua adversarul in balon.
    Asa ca: “Prostanace ia de-a sti, cat de mic incepi a fi!”(adica vot canci, moncher!)

  39. Nu mi-e drag de Bombonel sau de Bunicuta, dar nu credeam ca o sa-mi para rau dupa ei pana cand a inceput Consumatorul sa faca si mai multa galagie in zadar.
    Nu cred sa fie cineva in stare sa-l dea jos pe Base in conditiile in care psd se tine de mana cu pdl, iar pnl are o forta de 10-12%. Si imi pare rau, dar…ne meritam soarta!

  40. Ciolanus, de ce eşti negativist?! Chiar nu ne merităm soarta! Doar cei 5 milioane care l-au votat. Dar dintre ăia, 500 o duc foarte bine, vreo 3 milioane încă mai speră, ceilalţi sunt prea ruşinaţi! Să-i iertăm şi să ne concentrăm pe NOIEMBRIE! Nu realizăm nimic dacă ne rezumăm la a ne pune cenuşă în cap, sau a arunca cu pietre în cei care ne-au nenorocit prin votul lor. (Eu nu, că nu l-am votat, niciodată!)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.