Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > I can’t do it for you…

Similar Posts

222 thoughts on “I can’t do it for you…

  1. Azil politic, nu emigrare, nuanta e esentiala la unde s-a ajuns. Unde sa cer, fratilor, lagar, azil, orice numai sa scap de ticalosenia care a pus definitiv laba pe tara asta de prapaditi? Decat un trepanat care sa se creada mare erou ca poate sa voteze de 5 ori….. ia uite ce nick mi-am tras 😉

  2. S-a legitimat prostia,furaciunea,smecheria,smenul…
    Sunt cinci milioane de cretini in tara asta,care pun botul la smenozeala.
    Vb cuiva de pe aici…sa traiti voi bine,eu dau dracu tara asta si plec.Las naibi serviciul de la banca,imi bag picioarele-n ea treaba
    Daca ei isi baga ceva in votul nostru si fura pe fata,la noi e problema

  3. salut, sunt student in anul 2 la facultatea de drept, e primul meu comentariu pe blog, am tinut sa imi expun parerea in legatura cu alegerile

    cred ca majoritatea de aici sunteti manipulati rau si creduli, pei toate exit-pollurile acelea sunt controlate de moguli, asa a fost si cu nastase, la fel basescu pierduse si dimineata el a fost pe primul loc

    vroiati sa se intoarca iar socialistii cu iliescu, hrebenciuc in fata ? stiti prea bine ca geoana este marioneta lor, raman la parerea ca domnul diaconescu de la psd ar fi castigat inca din primul tur daca ar fi fost alesul partidului, dar astia nu au nevoie de cristi diaconescu, au nevoie de “prostanaci” pe care sa-i poata controla

    am votat basescu nu neaparat pentru ca am fost convins de “ideologia” de dreapta, ci mai ales pentru a nu iesi iar psd-ul, cum ziceau cei din fruntea socialistilor, “sa fie liniste iar” adica televiziunile sa fie controlate de ei ca atunci cand era iliescu si sa isi faca manevrele in liniste domni precum mazare, vanghelie s.a.

    cea mai mare drama a fost ca a trebuit sa alegem dintre 2 rele …

    sper sa nu imi fie sters comentariul …

    inca ceva, cred de asemenea faptul ca aceasta ura continua aratata de antene si realitatea l-au victimizat mult pe basescu, fapt ce i-a atras mai multi simpatizanti decat ar fi strans … inteleg sa nu il suporti pe actualul presedinte, dar nici sa il critici in fiecare emisiune, devine deja iritant pentru telespectator lucrul acesta, chiar am auzit de la unii cetateni ca l-au votat pe basescu doar pentru a vedea ce o sa mai spuna cei de la realitatea si antena 3 … nu ca ar fi asta o justificare “inteligenta”

  4. ideea e ca o sa ne ia dracu’ pe toti. eu ce vina am ca niste oligofreni voteaza conform neuronilor lor atrofiati? sa plece basescu intr-o insula de pe alta galaxie, cu ei cu tot, daca le place un betiv, un mincinos, un cameleon, un manelist, un bataus. de ce sa suferim toti pentru niste minti intunecate de noroi?

  5. CE AR ZICE AMBASADA S.U.A. DACA AR PRIMI 6 MILIOANE DE AZIL POLITIC ?

    AR TREBUI SA FIE INTREBAT D-NUL AMBASADOR S.U.A.

    PENTRU CA ACUM IN ROMANIA ESTE MAI RAU DECIT PE VREMEA LUI CEAUSESCU

    ESTE CHIAR IMPOSIBIL SA TRAIM IN ROMANIA ?

  6. SORRY,EU CU FAMILIA VOI PLECA DIN TARA………Sti de ce ? Sunt mai multi prosti in aceasta tara decit destepti.Asa ca,ai las pe eie sa stea cu Basescu .Pina atunci nu ma mai pornesc nici radio nivi TV.
    Salutai pe cei de la TV antena 1si trei si mai ales de la MIRCEA BADEA si de la tine Victore.
    SORRY….Liviu-cluj-napoca

  7. Draga Victor,

    Cui crezi ca-i pasa de vot cand sunt cumparati cu-n kil de ceva?
    Cui crezi ca-i pasa de tara, cand n-au avut niciodata nimic al lor?
    Cui crezi ca-i pasa de ceilalti, cand nici ei nu inteleg motivul mizeriei lor?
    Diaspora – o dezamagire, au plecat si au uitat!
    Bastinasii – jumatate inca n-au iesit din caverne!
    Pacat de ceilalti – ai drepate, suntem “flotanti” la noi acasa. Deh! doar erori sau capricii geografice ale creatiei… mare pacat!!!

  8. Hotia si prostia ne-au adus aici si nu neaparat in aceasta ordine;20 de ani au fost suficenti pentru a dispare speranta ca ne putem ridica din noroi,ca ne putem depasi conditia de “populatie” la discretia unor conducatori lipsiti de scrupule,oportunisti si verosi!

  9. Victore,din pacate rezidentza a aparut in cele doua ore de torturi si sampanie.
    Nu au nicio scuza ca ne-au dezamagit………..

  10. Au castigat anticomunistii care au avut functii bune in PCR.
    Iliescu macar a avut ceva de spus contra dictaturii.
    Base ce facea? Contrabanda, sa aiba cu ce-si plati functia.
    Atat cu lamentatiile. Eu sunt dezamagita, voi sunteti dezamagiti, la fel si altii.
    Mai avem de tras pana urnim caruta din glod.

  11. George spune:inteleg sa nu il suporti pe actualul presedinte, dar nici sa il critici in fiecare emisiune, devine deja iritant pentru telespectator lucrul acesta, chiar am auzit de la unii cetateni ca l-au votat pe basescu doar pentru a vedea ce o sa mai spuna cei de la realitatea si antena 3 … nu ca ar fi asta o justificare “inteligenta”

    Rostul presei nu este sa-l laude pe preaiubitul conducator. Citeste “Scateia”, “Flacara” si ce mai poti gasi, ca sa-ti faci idee.
    Politicianul de la varf TREBUIE criticat si atat. Doar nu crezi ca merita laude pentru ca-si respecta primisiunile din campanie.

    In legatura cu d-l Diaconescu, desi il apreciez, n-ai dreptate. Nu este cunoscut. Nu s-a tavalit cu oile, n-a baut cu ciobanii la TV.

  12. VICTOR:M-AM HOTARAT! RAMAN AICI SI MAI BINE MOR CU EI DE GAT, UNU CATE UNU. TE SUTIN ORIUNDE! IMPREUNA REUSIM.

  13. vezi ca ai o greseala gramaticala in update,nu sunt un mi ci realitate banii capsunarilor,sunt si ai constructorilor,menajerelor,doctorilor si asistentelor, curvelor..toti plecati de nevoie in timpul sau datorita faptului ca acolitii psd si pdl furau masiv..faptul ca tu ai avut profit pe unde ai lucrat,e irelevant pt 20 mil oameni

  14. Trebuie sa recunoastem ca ne meritam soarta. Las’ sa fie mai departe scandal, ca asa ne place. Las’ sa faca Basescu, Udrea, Ritzi, eba etc. mai departe in tara asta legea dupa bunul lor plac de nesimtiti. Si celor care l-au votat pe Basescu le doresc din toata inima sa traiasca mai mult si mai bine. Sincer, pe mine nu ma afecteaza prea mult, poate doar ca imi taxeaza la 3 luni odata firma cu un impozit nejustificat… poate pentru ca am trimis acasa cativa oameni care acum, in toiul iernii isi cauta un loc de munca… sau poate pentru ca sotia mea, care este asistenta medicala trebuie sa mearga pe gratis 4 zile pe luna la servici… Ce mai conteaza ca vom avea un guvern de fasole care nu va fi capabil niciodata sa faca fata situatiei din tara?! Ce mai conteaza ca inca 5 ani de acum incolo il vom vedea pe Basescu zilnic la tv facand ceea ce stie mai bine? Sper sa nu mai aud pe nimeni de azi inainte ca o duce rau in tara asta. Am fost si vom ramane niste pierzatori cu diploma si inca odata, ne meritam soarta. Cine vrea ca mai departe sa fie gaozar si pasarica, (sau eventual tigan imputit) sa suporte consecintele. Si apropo, pana mai alaltaieri ii apreciam pe cei care au plecat dincolo, in Vest sa o duca mai bine. Acum ii invit pe toti inapoi in Romania sa traiasca cu Basescu si cu Udrea si sa ma lase pe mine sa plec in locul lor cu familia mea.

  15. Cautati pe google “Mig-21 Lancer training formations”, maximizati pagina, urmariti imaginile si ascultati discursul.
    “…on this team we fight for that inch”…
    Veti intelege de ce sunt mandru ca sunt roman. Nu fac parte din cele 5 mil de votanti pro Base, pentru care procesul gandirii reprezinta rezultatul unui viol intre axoni si dendrite… fruntea sus sa nu le lasam placerea de a vedea EI pe fetele noastre rictusuri de durere.
    Sunt de acord cu Vlad, al carui comentariu este postat pe 7 decembrie ora 5.23pm. Bravo Vlad!… asa trebuie procedat.
    PS Din Liceul Militar mi-am ales un motto “Per aspera, ad astra” – “Prin greutati, catre stele”. Dumnezeu sa-i ajute pe romani.

  16. Bravo Mircea Ciutacu,ma bucur ca mai avem si astfel de oameni in tara.Din pacate insa,mult prea putini!

  17. conducerea pe care o avem,ne face sa dam idealurile pe interese. ce prost scriem istoria tarii noastre cu propria noastra pasivitate!…din intamplare ma aflu la Roma, aici sunt proteste, miscari…la noi bate vantu

  18. ORBUL GĂINILOR
    În sectia de votare Nr.52 de la Paris în mai 2007 la Referendumul de suspendare a Preşedintelui au votat 3447 de oameni şi atunci scorul a fost de 93,88 % în favoarea lui Traian Băsescu !!!! , 5,86% pentru suspendare şi 9 voturi nule .
    Atunci votarea a fost organizată de PNL cu sprijinul mascat al PSD !! . Atunci a fost corectă votarea ? iar acum aveti dubii serioase . Cine să vă mai creadă domnilor .
    Acum la turul doi la secţia Nr. 52 de la Paris au votat 3785 oameni iar scorul este 83,13 % pentru domnul Traian Băsescu , 16,86% pentru domnul Mircea Geoană şi 29 voturi nule .
    La referendumul de suspendare din 2007 şi în turul doi de la alegerile din 06.12.2009 , cetăţenii care au votat au avut aceleaşi documente de semnat , deci timpul necesar unei persoane pentru a vota a fost identic .
    La Paris au fost cinci cabine şi cinci ştampile , după spusele domnului D.Nica , deci într-o cabină au votat în 14 ore ( 3785 împărţit la 5 = 757 persoane ).
    Cele 14 ore contin 14×3600 = 50400 secunde , deci o persoana care a votat a folosit cabina timp de ( 50400 secunde impartit la 757 este egal cu 66.57 secunde ) 66,57 secunde .
    Domnilor vă rog analizaţi aceste fapte reale şi vă rog nu mai fabulaţi .!!!
    A greşi este omeneşte dar a persevera în greşeală este o prostie .!

  19. Nobody could do it for us…. It would have been too hard to beat the system. We couldn’t vote as much as they could steal and therefore we must accept that Romania is not our country, it’s their country and no matter what the simple people want (and vote) it is much more important to them what they want and they would have done anything to hold the power in their posesion. I declare myself a resident in this country where Guta could make a new anthem to be resonant with the almost 4 million people that trully voted for their president, and that is the worst thing. I accept that they have stolen our votes, but even so there still were several MILLIONS that thought he is the solution.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.