Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > I can’t do it for you…

Similar Posts

222 thoughts on “I can’t do it for you…

  1. Nu pot sa cred in ce tara traiesc. Cred ca suntem noi, cei care bantuim pe aici, mai depresivi. Ma uit la rezultate si-mi dau seama ca inca multi traiesc bine, in Romania. Cata minte poti sa ai sa pui botu la toata manipularea asta de doi bani?

  2. Scriam ca textul a fost CITIT de Al Pacino. Cuvintele apartin lui John Logan.
    Ideea s-a nascut din nevoia de sustinere, de sprijin, ca sa nu mai vorbim de energie, inspiratie fata de o echipa, fata de un individ. Si toate aceste nevoi sunt inmanunchiate in discursul rostit de Al Pacino si a devenit larg cunoscut in lumea fotbalului in primul rand, si extrapolat la alte domenii. El poate fi evocat in orice circumstanta, in situatii peronale, profesionale. Orice problema poate fi rezolvata aplicand tactica “inch by inch”. Asa-i!

  3. ma inspaimanta modul in care s-a furat.
    ma nspaimanta dobitocii, care totusi l-au votat pe basexu.
    sibeia nu ma inspaimanta.

  4. Domnule Victor Ciutacu,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  5. Ne-am dat dracu asta este.Multimea de prosti a fost “mai multa” si l-au vrut din nou pe asimetric.

  6. Oare nu e nici un pericol daca mai comentez pe acest blog?
    O metoda de furt la alegeri a fost inca din sectia de vot. De ex. o cunostinta, care locuieste in afara orasului, dar inca nu si-a facut mutatie, a mers sa voteze, in circumscriptia careia apartine, la 20h ,40 min. Si ce sa vada? Deja votase si semnatura ei figura pe lista. La fel si a sotului, care e plecat din tara. Cum sa faci scandal, daca tu ai firma? Te freaca astia dupa…coform metodelor de drapta.

  7. peste 5 (cinci) milioane au votat cu Nesimtitul politicii romanesti ??????????????
    Ardealul + Banatul ne-a dat ( redat ) pacostea portocalie pentru 5 ani!!!!!!!!!!!!????????
    Mare jena, am impresia ca trebuie sa emigrez in SUO ( statele unite ale Olteniei )
    Semneaza un dobitok de moldovean de pe Bega.

  8. Fratilor, emigrati! Mai e timp! Si dupa ce plecati, o sa deschidem larg geamurile sa iasa mirosu de mitocani! (literatura romaneasca sa traiasca!)
    Basescu: 50,43%
    Geoana: 49,57%

    DIXIT BEC

  9. Ora 8.56-Iohannis spune la Antena3…”voi mai venii desigur,la Bucuresti,cu alte probleme,acum….nu mai are rost!
    Agonie si extaz! inca 5 ani de mizerie- sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam,desi..tare ma bate gandul din ce in ce mai mult sa o tai din tara…

  10. Oare cate voturi au fost furate din vina celor care au hotarat ca e cazul sa sarbatoreasca prea repede victoria?

  11. “Un fleac. I-am ciuruit.” Ce declaratie… Asta spune tot despre TB. E blestemul nostru sa avem un nou Ceausescu. Doamne nu ne incerca cat putem noi indura.

  12. Nu stiu ce faceti voi, noi vom emigra :((
    Am plans, dar acum mi-a trecut si incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Fac planuri sa ies din aceasta mizerie. Sa traiti cum ati votat!

  13. Ce se intampla, cum este posibila o asemenea frauda?! Romania se intoarce la dictatura? Cum este posibil sa se stinga becurile in toata tara, sectii……..de la Modrogan cu semnal, apoi in toata tara??????????? Cum este posibil? Sunt ingrozita! S-a furat, domnilor, Romania e aproape de autodistrugere….si eu si familia mea suntem terminati, mahniti si disperati….nu mai am cuvinte.
    Suntem ingroziti, intelegeti? Unii dintre noi suntem pe punctul de a parasi tara!
    Eu intr-o tara cu o curva imbecila in poala unui drac de presedinte….nu pot trai.

  14. ce ne facem acum???
    daca as fi avut posibilitatea sa plec azi, azi as fi plecat.
    niciodata nu mi-am dorit sa parasesc aceasta tara dar de-acum as face-o. e prea mult si e peste puterea mea de intelegere cum sa faci asa ceva, cum sa-ti placa toate astea?nu pot sa accept ca ne meritam soarta.

  15. pt. Barosanul: intradevar “VRE-O” 5 milioane de prosti l-au votat; si vreo 4 milioane si ceva l-au votat pe alalalt! de destepti…

  16. de la extaz la dezamagire…….Cred ca ne vedem peste 5 ani de auzit poate daca ne da voie VICTOR.Va doresc sarbatori FERICITE

  17. ESTE FURT PE FATA

    NU CRED CA CELE 3 SONDAJE DE OPINIE AU FOST ERONATE

    IN BEC SINT OAMENII LUI BASESCU

  18. Dolarul va ajunge in scurt timp la 4,5. O sa ne ia gaia. Bravo Basescule, acum poti sa ne vinzi rusilor pe fata ca ai legitimitate. In fata prostilor normal.

  19. Buna dimineatza,….!!!
    Desi nu-i buna deloc, nu…
    O tot spun ,de cateva postari incoace…disperarea este o motivatie mult mai puternica decat dorinta.
    Totul a decurs ,cu greu totusi asa cum am intuit,…
    Baietii cu ochi albastri au fost la posturi,si-au facut treaba impecabil se pare pana la urma in timp ce “contracandidatii” lor ,erau ocupati sa ingurgiteze cat mai multe pateuri ( “crapelnita”-dupa cum bine ati spus ,D-le Ciutacu…este inca o tentatie irezistibila pentru romani ,se pare indiferent de “nivelul de trai”)…
    Si ce daca e evident pentru toata lumea, ca aseara basescu a inceput discursul cu 5 min mai devreme , si ce daca era evident pentru toata lumea ca nu era acelasi basescu “invingator” pe care-l stiam ci ,dimpotriva unul extrem de evident de tensionat,….
    Si ce daca ,…
    Exact cum am spus, din pacate….
    Masinaria de stat ( aflata evident in mainile celor de la putere-ce daca sunt interimari :sunt la putere-), baietii frumosi ,romanii prosti (dar fericiti cu o galeata si o geaca in mana)si-au facut datoria intr-o Romanie saraca, disperata si ectrem de trista….
    Suntem o tara TRISTA d-le Ciutacu, din pacate …

  20. nu este cazul de alegeri parlamentare anticipate ca si asa sintem saraci

    costurile acestei campanii le vom plati noi muritorii de rind

    sa scoata parlamentarii bani din buzunarul propiu pentru campanie (inclusiv tiparire buletine ,stampile ,etc ); de la buget sa nu se aloce nici un ban pentru poftele lui basescu

  21. P.S. se pare ,ca suntem exact ca in zacala aia : ” stii ce bagi ,habar n-ai ce iese …!! “

  22. Frumoasa e tara mea, frumoasa-i Germania! Dupa rezultatele oficiale, daca Base iese iar, nu cred ca apuca sa se mai deschida usile alea batante la aeroport. Victoras tata, punem bani de-un charter? Ultimul stinge lumina.

  23. Sunt atit de dezamagit…nu neaparat ca il mai vedem pe portocaliu inca cinci ani, cu circul lui cu tot. Frauda ma dezamageste mai tare! Faza cu stinsul luminilor a fost aranjata, e clar, ca si iesirea lui Videanu cu procente false la numai doua ore de la inchiderea urnelor …cind nici mama mare nu putea sa numere voturile atit de repede! Vai de noi, ce tara amarita in care se fura la drumul mare si nimeni nu poate sa faca nimic…

  24. Si uite asa plecam noi din tara , si uite asa ne-a tras-o (iar ) base , si uite asa am votat de doua ori la alegerile astea si de fiecare data am facut un kkt, si uite asa presedintele a fost decis de kilele de faina si galetile goale si uite asa imi vine sa vomit si uite asa imi vine sa imi bag picioarele in ea de tara … detin 300 de mp intr=un orasel din sud-estul tarii pe care mi i-as lua in carca si as pleca cu ei in ….. tanganika

  25. E 09.39 AM 07.12.2009 … si am impresia ca am mierlit`o. Incep serios sa`mi caut de munca in afara. Mai astept pana la 13 sa vad ce mai are de spus Bodega Electorala Centrala si incep sa`mi fac bagajul. Nea Nicu a fost mic copil pe langa asta. Mai mult ca sigut urmeaza anticipatele parlamentare… alta furaciune… nu mai am chef sa`mi pierd tineretea aici…

  26. Nu-i asa ca urmatoarea moda va fi depunerea dosarului de emigrare pentru “persecutare politica”sau cum se mai spune. Deci, vor aparea noi oportunitati pentru romani.

  27. Sefu…., ai plecat? Vezi unde te duci ca astia pe afara sant ai lui base.
    Eu raman… Daca vii peste o juma’ de an sa nu fii zgarcit, dai si tu ceva la o mana intinsa.
    Daca vii peste un an cred ca nu ma mai gasesti.
    Pa…

  28. Ciutacule poti sa-i zici fiului ca-i timpul sa emigram cu totii…, apropo, turismul electoral is doar fumigene…, in oradea presedintii de sectii de votare au primit propuneri financiare de 100 mln, pentru ai lasa pe pd-lei sa se “joace” in urnele cu voturi, cazul pe care il cunosc imi spune ca a refuzat oferta, dar ce se intampla acolo unde nu au fost refuzati….???
    Daca o sa ramana asa % finale, am belito….

  29. Cu o majoritate psd-pnl in parlament era necesar ca presedintele sa fie de alta factura politica desi basescu nu e varianta optima.Dar altul nu e ,asa ca….

  30. numarati voturile la sange, verificati-le daca au stampila sectiei, vedeti cati au votat. nu se poate sa fim furati in halul asta. sunt 600.000 de votanti pe liste suplimentare. avand in vedere diferenta foarte mica, se impune renumararea voturilor. basescu spunea aseara ca a invins, videanu vorbea de 50.4% la ora 23.00. Radu Moraru vorbea de 50.4% de la ora 21.00. OTV vorbea de 50.7%. unde mai este democratia?

  31. Geoana e un neghiob . Putem sa-i multumim pentru tot . Banuiesc ca acum e chiar mai tensionat decat miercuri , nu-l viziteaza pe Vantu sa-l relaxeze ? A, si dupa aceea se poate duce iar la Moscova . Tot secret (sa nu mai stim de el) . Bilet numai dus .

  32. Hai, nu mai fiti asa tristi. Cine-ar mai fi facut emisiuni anti-Basescu daca pleca pe mare 🙂 ?

  33. Singura noastra sansa este sa deschidem un cont in care cine vrea sa depuna bani, sa angajam un lunestist, ca altfel nu o sa scapam de tiranul asta. Cand o sa modifice constitutia o sa faca in asa fel incat sa mai poata obtina un mandat dupa dupa inca 5 ani, va garantez.

  34. Mulţumim, PSD, pentru dorinţa neţărmurită de a fi participat la ciolan acum un an!
    Sau, cum se spune, fiecare pasăre pe limba ei piere. Pentru că n-au putut ei să suporte ideea unui prim ministru liberal, pe Tăriceanu. Care se dovedise foarte bun în a-i ţine piept marinarului.
    Acum am fi fost şi noi, în sfârşit, liniştiţi.

  35. @Sergiu

    Rezerva-mi si mie un loc….

    Trageti-mi mai o palma,un pumn,ceva,sa ma trezesc din cosmar!Azi noapte m-am culcat linistita si m-am trezit sa vad porcaria asta de sondaj….mai sila mi-e ca am luat parte la frauda….la ce oare mi-a stat capul cand m-am dus la vot crezand ca de data asta e pe bune?

    I want a RECOUNT!!!

  36. Ce situatie de kk, ce tara de schizoizi, e jale ! Ne-dus dracului cu totii inclusiv vomitaturile alea care l-au votat !

  37. cel mai nasol e ca am crezut ca am scapat. macar si pt o noapte am crezut asta.
    degeaba m-am dus la vot. peste 5 ani o sa se puna prim-ministru daca nu cumva o sa mai vrea o data. o sa fie naspa rau.

  38. eu cred ca presedintele a fost decis de lupta south stream vs. nabucco…

  39. …Nu scapam de escu!nu stiu unde am citit ca Eminescu nu a fost recunoscut pana nu si-a pus un escu la sfarsitul numelui!este a 2 sansa a romanilor sa scape de escu si se pare ca sunt vrajiti,mai poti sti?un golan nu poate fi doborat decat de un alt golan,nicidecum de baieti de salon!daca psd,pnl,udmr,prm,png si societatea civila nu au putut inlatura un golan inseamna ca il meritam sa ne spalam pe cap cu el!si nu uitati in romania sunt 2 milioane de tigani care nu patesc nimic si au ajuns deja sa faca legea desi habar nu au de ea!sa auzim de bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.