Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Decontul pe persoană fizică al lui Jack

Decontul pe persoană fizică al lui Jack

Multă lume n-a priceput schimbarea la 180 de grade a atitudinii lui Ion Cristoiu faţă de Traian Băsescu. Dacă nu şi-ar fi anesteziat reflexele de pitbull, CTP l-ar fi întrebat în scris pe inventatorul apei calde de la bloc în presă, exact ca-n tinereţea revoluţionară pe Petre Roman, “PENTRU CE SAU PENTRU CÂT, DOMNU’ JACK?”

Pentru ce ne va explica, probabil, cu largul concurs al CNSAS (atunci când cel care şi-a achitat hotărârile judecătoreşti aferente proceselor de calomnie pierdute prin chete publice nu va mai fi de folos cauzei), vreun securist de bine detaşat în media. Partea publică a lui pentru cât e la EBA. Şi e cu va urma. Sper, totuşi, că nu vă aşteptaţi să apară-n piaţă, pe aşa praf, chitanţe de mână semnate Coroiu.

P.S. Cred că tocmai a trecut o lună de când maistru’ Giac trebuia să demisioneze, rect cum îl ştim, de la Adevărul, că el e conştiinţă solidară cu unu’ Cornăţeanu şi n-o să se lase cumpărat de banii mogulului Patriciu ca orice găinar mărunt.

UPDATE: Remarc că, odată cu intrarea oficială a României în rahat şi cu recenta suceală a unităţii militare din Modrogan, postacii portocalii au năvălit iar pe bloguri. Labeunu cu voi, oxiurilor!

LATE UPDATE: Poate interesează pe cineva şi ce scrie Dorin Tudoran

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Decontul pe persoană fizică al lui Jack

  1. Cu scuzele de rigoare fata de cei care nu inteleg. Fratilor, puneti mana si cititi cand nu intelegeti, nu mai creti totul de-a gata. Ce documenteaza Victor Ciutacu acum, nu e decat certificarea unor banuieli mai mult decat logice, sau, daca vreti, a unor “stiri pe surse”. Felicitari pentru rabdare si consecventa domnului Ciutacu.

  2. Si agresivitatea Maestrului fata de tine si de Badea cum se explica? Nu suporta deloc sa fie ironizat?

  3. Tara arde, iar tu iti permiti sa dormi la ora 3:17. Eu in locul vostru… n-as dormi, n-as manca, n-as bea apa pana nu l-as vedea pe Basescu la bulau, pe mare sau la pensie, redusa cu 15 procente.

  4. D-le Ciutacu probabil d-l Cristoiu va primi si o decoratie din partea lui ZEUS daca isi va continua meseria onorabila de prim pupincurist. K si alti jurnalistii. Probabil ZEUS ne va impune in viitor sa sarbatorim ziua marelui lider care lupta impotriva coruptiei, mogulilor, pensilor nesimtite de 600 ron…Eu cred k visez, e doar un cosmar ce traiesc astazi

  5. sa-ti spun ceva.
    nu citesc in fiecare zi ce scrii si nu sunt la curent cu poreclele din blogul tau.
    asadar nu stiu cine este maistru giac. cunoscand “cazul” adevarul-corneteanu ma gandesc la cartianu si la ciocazanu. dar nu stiu cine este giac.

  6. Domnule Ciutacu, nu inteleg de ce il tot promovati pe primarul Mazare. Se stie ca a facut cate ceva in Constanta, prea putin pentru banii care i-a avut in timpul guvernarii PSD,s-a inbogatit peste masura din salariul de bugetar si se ocupa numai de gagici, sedinte foto si excursii.NU tine niciodata audiente,nici el nici subordonatii lui. Nu respecta cetateanul si legea.De patru luni am depus la primarie o hotarare definitiva si irevocabila pentru retrocedarea unui teren iar cei din primarie ma tot amana. De doua saptamani cer o audienta la vice primar, dar deocamdata nu tine audiente. Toti sunt foarte ocupati.Imi vine sa sparg televizorul cand il vad pe Mazare cum plange pe umerii amaratilor, dar in realitate isi bate joc de noi toti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.