Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Decontul pe persoană fizică al lui Jack

Decontul pe persoană fizică al lui Jack

Multă lume n-a priceput schimbarea la 180 de grade a atitudinii lui Ion Cristoiu faţă de Traian Băsescu. Dacă nu şi-ar fi anesteziat reflexele de pitbull, CTP l-ar fi întrebat în scris pe inventatorul apei calde de la bloc în presă, exact ca-n tinereţea revoluţionară pe Petre Roman, “PENTRU CE SAU PENTRU CÂT, DOMNU’ JACK?”

Pentru ce ne va explica, probabil, cu largul concurs al CNSAS (atunci când cel care şi-a achitat hotărârile judecătoreşti aferente proceselor de calomnie pierdute prin chete publice nu va mai fi de folos cauzei), vreun securist de bine detaşat în media. Partea publică a lui pentru cât e la EBA. Şi e cu va urma. Sper, totuşi, că nu vă aşteptaţi să apară-n piaţă, pe aşa praf, chitanţe de mână semnate Coroiu.

P.S. Cred că tocmai a trecut o lună de când maistru’ Giac trebuia să demisioneze, rect cum îl ştim, de la Adevărul, că el e conştiinţă solidară cu unu’ Cornăţeanu şi n-o să se lase cumpărat de banii mogulului Patriciu ca orice găinar mărunt.

UPDATE: Remarc că, odată cu intrarea oficială a României în rahat şi cu recenta suceală a unităţii militare din Modrogan, postacii portocalii au năvălit iar pe bloguri. Labeunu cu voi, oxiurilor!

LATE UPDATE: Poate interesează pe cineva şi ce scrie Dorin Tudoran

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Decontul pe persoană fizică al lui Jack

  1. @V.Ciutacu
    Un trist, Giac. Vorba aluia, sa lasam sa doarma-n pace un biet suflet apostat.

  2. Am scris pe site-ul Jurnalului national inca de anul trecut cand dl.Cristoiu se sucise dar inca nu plecase de la voi: “cu ce dosar te are la mana Basescu, domnule Cristoiu?”. Ei, acum se vede cate ceva. Dar tot sunt convins ca mai sunt si altele. Bravo, d-le Ciutacu! Se banuiesc multe, vorbeste lumea…dar numai un profesionist aduce dovezi. S-a dovedit inca odata ca dl.Ciutacu e profesionist. N-ati scos nicio silaba contra lui pana nu ati gasit dovezi. Felicitari!

  3. Prima parte…ca prima parte.Ca tată, o fi mândru? Mă gândesc că şansele ca fiică-sa să fie mai deşteaptă decât oligofrena de Slow-White, sunt mari. Nasol să ai un şef mai prost ca tine.

    Parcă totuşi e cam mic preţul, nu? Cam ieftin s-a vândut.

  4. Nu fac publicitate, dar cum sa nu stie lumea ca Ion Cristoiu are niste editoriale foarte interesante in Ziarulring si unde iti dai seama din titlu despre ce e vorba. Ca de citit, risti sa ai probleme cu tensiunea. Da, se vede ca munceste si el, ca orice slujbas obedient.Si cand ma gandesc ca statea langa Octavian Paler!

  5. off-topic: Victor, mă disperă “cantitatea” deloc neglijabilă de agramați ce “abundă” pe blogul tău ..’typo error’ iese din discuție.

  6. D-le Ciutacu,
    da cine naiba o fi “apasat” tasta cu B in loc de M ? Degetu’ Gras…..stiu acum ! Ce as vrea sa stiu (daca ma puteti ajuta);cit a pierdut Romania ? Multumesc !

  7. No bine, chiar trebuie sa vedem hartiile tuturor membrilor PUNPR? N-ajunge o “mica” banuiala?

    Cristoiu a schimbat unghiul la scurta vreme dupa cearta cu WC. Probabil s-o fi gandit la “onoarea” lui. Bine s-o gandit, da’ nu cu capu’. 😛

  8. @Eleonora si adrian: “giac” zis si Coroiu este Cristoiu, sau mai bine-zis, turnatoru’ Cristoiu…

  9. apăi câţi nu or fi turnat dar oare la câţi nu le au fost arse dosarele sau la câţi nu li s au păstrat doar angajamentu fără chitanţier sau fără declaraţie scrisă de turnătorie…

    am impresia că jocul de a “clasa politică” ticăloşită se reduce nu doar la santaju imediat dna ci şi la şantajul cu dosariade de tip cnsas; că au fost unii mai rapizi şi au şters urme relevante asta este de ştiut…aşa că pisica nu stă doar în braţe la dna ci şi la cnsas dar important este la ordinul cui miaună…

    fain materialul

  10. Giac Coroiu – ce cacofonie, pentru ca i s-a descoperit statutul de “sursa” – cum erau denumiti delatorii membri PCR – pentru care Securitatea nu intocmea dosar de recrutare, ci lua doar aprobare de la partid , s-a inregimentat in propaganda probaseasca. Toata ;umea, a putut vedea o pagina din registrul surselor de partid folosite de Securitate la Constanta, in care figura Basescu Traian. A tzipat presa, “sursa” a hahait si totul s-a sfarsit.
    Nimeni n-a intrebat ce e cu toti aia din lista, daca erau “sifonari” la organ sau nu.
    Deci , Coroiu s-a facut sluga propagandistica – intrand gratis intr-o campanie electorala ce a costat Romania milioane de dolari. Apropo de asta – in propaganda anilor 2008 -2009 s-au facut jafuri de sute de milioane;
    atunci s-au nascut “clientii” care fenteaza acum criza.
    Si care l-au “suparat” (sanchi) pe Presedinte…

  11. Nici eu n-am priceput, mult timp, dedarea lui Ion Cristoiu la prostitutia intelectuala, considerandu-l un jurnalist vertical, un analist imbatabil, un oportunist.Oare ce l-a determinat sa sacrifice cu buna stiinta adevarul? Pai, ce altceva decat un interes personal!!!care probabil va iesi la lumina curand.De dragul acestuia s-a facut un cameleon redutabil despre care pot sa spun ca nu reusesc sa-l dibuiesc nici cand minte, nici cand spune adevarul.Are vreo fata si adevarata?

  12. Ciutacule, nu spui nimic nou, Basescu i-a gasit lui Cristoiu “preţul corect”…

  13. @mishulescu

    La cita populatie de culoare (ca sa nu spun negrii) are Germania in acest moment, crede-ma ca n-avem nici o problema.

  14. Imi cer scuze pentru faptul ca acest comentariu nu are legatura cu subiectul articolului dumneavoastra, dar nervii mei sunt intinsi la maxim si simt ca nu mai rezist cand vad ca nimeni nu ia atitudine cu privire la intentia guvernului de a reveni la indemnizatia fixa pentru cresterea copilului, de 600 de lei/luna, indiferent de contributia platita din salariul mamei.Va rog din suflet, scrieti ceva, sau spuneti ceva in legatura cu asta…

  15. S-a deslusit misterul acum. De ce “maestrul” s-a sucit. Nu a mai avut singe in instalatie sa isi poarte crucea. Vorba unui coleg de forum – il credeam totusi un tip cu coloana vertebrala ferma, dar vad ca a dumnealui e precum o vergea in bataia vintului.
    Si pentru ca soarta concetatenilor nostri bugetari este foarte grav repet – cred ca si lucratorii in privat indeferent de domeniu vor iesi in strada datorita guvernului mincinos Basescu – Boc – Udrea – Berceanu – Videanu si cine mai vreti voi.
    pentru acest guvern e timpul sa isi ia adio!

  16. Motivatia schimbarii de simpatie politica a domnului Cristoiu pare a fi reabilitarea caminului cultural din Gagesti.
    Presupun ca se vor aloca cel putin 100.000 ron.
    Unde mai pui casele pentru specialisti.
    Medic, politai, invatator, veterinar, filozof.
    Ce, filozofu’ nu e specialist??

  17. Cacat.
    Pai daca pana si Cristoiu a putut s-o ia la namol in halu asta… Ce garantii mai sunt ca oricare din voi nu o sa aibe aceiasi soarta?

  18. pentru pm

    Lasa ca nu ma asteptam la o asa schimbare la 180 de grade. Dar de cind exista maretul partid UNPR m-am prins. E misto sa-l lingi pe Base …….
    E pe bani se pare…..

  19. Citind despre atacul lui C.V.Tudor la adresa lui Jack in emisiunea Nasul ‘labeunu ‘in care il acuza ca domnia lui a fost informator al Securitatii, si acest lucru deci s-a intamplat in 12.11.2008, Jack s-a adresat CNA-lui sa se autosesizeze, si Razvan Popescu a decis ca I.Cristoiu are drept la replica tot ‘labeunu’, adica are dreptul sa-si spuna punctul de vedere in emisiune, daca solicita acest lucru. Nu stiu, daca Jack a facut aceasta solicitare!

  20. Nu mai inteleg nimic. Nu inteleg de ce s-a mai dat pe Mediafax in 11 mai 2010 stirea ca Eevenimentul zilei si Capittal au fost vandute catre B1 TV cand vanzarea aceasta s-a facut in 11 februarie 2-1o. Nu atunci s-a infiintat si compania “Editura Evenimenul zilei si Capital”?; oricum macar stirea ca Baselu este linistit , sau ar trebui sa fie extraordinar de fericit ca are si el mogulul lui, si merita acest comentariu intrebare.
    Tot duplicate comment detected imi apare cand doresc sa redau comentariul cam de la ora 3.17 am.

  21. Intrebare: de unde vine Giac (Jack) ? Ion Jack (Giac) Cristoiu ?

  22. M-ar interesa cit se da la o aderarea de partid, sustinator de finantisti poeti, eventual fotograf de europarlamentar nurliu si putin batrina(?), nu de alta, dar mi se termina banii si nu ma descurc din salar de la o vreme. ASTEPT OFERTE.

  23. Este scenariul clasic…treaba asta sa te folosesti de copii ca sa te razbuni sau ca sa inchizi gura…DEH…Un fleac.Parca am mai vazut asta la Oprescu,pt prezidentiale.Asa ca nu ma mira nimic.Ce ma mira este ca a fost atat de aproape de voi si lucrul asta ma doare de 2 ori,stiind cat de mult l-ati ajutat sa iasa la lumina.Dar nu este nici primul nici ultimul care tradeaza sau va trada.Din pacate societatea romaneasca este intr-o stare de decadenta ritmata ca pasul jandarmilor.Problema este de ce nu se afla din timp magariile facute peste ani de unii care sunt pe sticla si incearca sa ne lumineze?Din pct-ul meu de vedere nu cred ca exista un jurnalist care a scris inainte de 89 si care sa nu fie manjit.Daca gresesc,imi cer scuze,dar tot ce a ramas de la comunisti este la rang de cinste acum.Toti care au dus-o bine pe vremea aia o duc la fel de bine si acum,daca nu chiar mai bine,chit ca cei care au preluat afacerile sunt copiii,nepotii,rudele etc.
    Suntem o populatie ingrata cand vine vorba de valori morale-stim ce e aia dar la noi nu o aplicam.Ne pricepem la comentarii la adresa altora dar cand vine vorba sa respectam noi ceva…o lasam balta.

  24. Normal. Se explica intoarcerea cu 180* a lui Cristoiu. Auzi le el ce explicatii dadea cand tine cu puterea….. ” Nu pot critica si am un impuls in apararea celui care e criticat de toata lumea”……..
    Offf ttopic….
    Cum naiba sa ia in serios guvernul mitingurile din tara asta cand ieri se dansa, se canta folk, se dansa . Asta-i presiune??? Mai lipseau gratarele micii si berea.

  25. Ba Ciutacule de ce nu te molipsesti si tu cu putin bun simt de la dl. Gadea? Si te-ai prins in hora mitocaniei lansata de Badea la adresa lu’ Cristoiu!!! Omul asta v-a fost coleg, ati impartit aceeas painea neagra, graham sau alba, pe care vi-o dadea mogulul, o lunga peroada. Sti orba aia despre colegi doar de bine!!!

  26. Problema cea mai mare este ca dupa cate a facut maine daca candideaza iar Basescu tot el iese presedinte. Pentru ca ne place sa fim calariti. Nu avem identitate si ne place sa stim pe unu care ne conduce si le stie pe toate.

  27. Era de asteptat asa ceva si crec ca Maestrul Octavian Paler se rasuceste in mormant. Mai bine ca nu a mai apucat sa vada ca i s-a adeverit teama cea mai mare, aceea de a ajunge Boc prim-ministru. Inca nu inteleg (si am 27 de ani) de ce unii nu pot sta in banca lor si,daca nu fac bine, atunci nici rau sa nu faca si se retraga. Desi ma uit zilnic la emisiunea Sinteza Zilei de cand nu mai apare Coroiu (aoleu, scuze, Cristoiu) dar chiar sa te prostituezi si sa te duci labeunu…credeam ca are putin creier Cristoiu. Dar vad si in multe raspunsuri de mai sus ca tara asta inca are resurse nemasurate de prosti, idioti (nu ca eu as fi cine stie desteapta dar macar vad realitatea in fata asa cum este). Iar faza asta cu pedeleii care vor ei sa ne explice…sa-i explice lu’ masa’…nu trebuie primiti la nicio emisiune. Ce e asta?Acu s-au sucit si cele doua televiziuni trebuie sa se incoloneze/Nici vorba!!!!!!!!!!

  28. Maestre, ai belit-o! Numai LABEUNU mai ai trecere! Cred ca si de Realitatea Tv o sa fugi! Trist maestre! Candva faceai haz de cum pupa unii cele doua buci, eventual si mijlocul; acum intelegem prostitutia tomnatica. Geaba! de dispretul public nu o sa scapi! Maestre Cristoiu, nu esti decat o zdreanta!

  29. Superba analogia clicii politice cu oxiurii.
    Indiviizii din ambele familii de vietuitoare provoaca scarba la simpla vedere, “mancarime”, somn agitat si stare de disconfort 🙂

  30. @firstname008: n-am fost 5 minute colegi. el a fost platit la bucata de ziarul pe care-l conduc eu redactional. daca as fi facut-o si administrativ, se termina mai repede colaborarea. altfe, i-a luat cam mult sa se prinda ce oameni rai suntem. adica din momentul in care JN strangea bani ca sa nu-l evacueze din casa portareii pana cand oferta lui Basescu a depasit cat incasa de la Voiculescu.
    @I.I: la 3:17 am, indraznesc sa dorm in loc sa aprob comentarii. iar platforma wordpress te anunta, la bunul simt, ca ai mai postat o data acelasi comentariu si te invita sa te abtii s-o faci inca o data.

  31. daca cineva poate sa ne spuna citi securisti si colaboratori(a se citi TURNATORI)cu acte fiintau in Romania la 22.12.1989 pe bune,vom constata ca eram/suntem o tara de securisti si turnatori,de unde si deficitul bugetului:astia papa nu produc valoare adaugata si de ei nu se poate atinge BASESCU(corb la corb nu-si scoate ochii)

  32. Ca “Jack”/Coroiu a fost sau nu lucrator la secu e o treaba. Dar acu’, in prezentul asta de cacat, este inca activ in bransa?

    (off topic: De ce te limitezi doar la oxiuri? Ai o multime de viermi/paraziti din care poti elege)

  33. Simplu : BANII VORBESC !!!
    Azi esti un om , maine esti altul . Si… ????
    Traim ,,epoca basista,, unede a disparut orice forma de demnitate !
    Manelizarea tarii este completa !!!!!!!!!!!!!!!

  34. Imi cer scuze ca nu stiam cum functioneaza platforma ‘de bun simt’ al wordpressului si ma invita sa ma abtin sa mai postez inca o data comentariul.Inseamna cu ‘fructul mintii mele, in gandul ei'(salvat de mine intr-un document anume), chiar daca nu este valoros din punct de vedere informational nu se valorifica prin postare? Daca asa este, inseamna ca tehnica receptarii acestuia sufera de oaresicare …oare ce?
    Nimeni in lumea aceasta nu ARE PRETENTIA ca Dvs. sa aprobati comentarii cand e normal sa va odihniti, si de fapt nici altadata!!!Am vrut doar sa va impartasesc gandul ca ati avut parte de atacuri dure din partea “super moderatorului de talk-showuri” pe nedrept, si dumnealui pe nedrept a calcat cu cizmele in onoare si demnitatea Dvs.Si cititorii Dvs. (printre care si eu) au format “un zid de aparare” in jurul Dvs. prin comentariile care au fost postate si care au fost aprobate de Dvs.
    O zi buna, cu respect

  35. @I.I: platforma salveaza automat comentariile. pe care le aprob eu manual. nu tehnica e de vina si nici nu sufera de nimic. iar eu mai am (cu exceptia acestui blog) si alte preocupari in viata de zi cu zi (sau, dupa caz, de noapte). si nici n-am nevoie de ziduri de aparare in jurul meu. ma descurc singur, sunt baiat mare.

  36. Stimate domnule Ciutacu,
    imi permit sa afirm ca am inteles prea bine articolul dumneavoastra.Intrebarea si mirarea mea se refera la altceva- de ce atunci cand Cristoiu se afla intr-un studiou de televiziune, toata lumea i se adreseaza cu apelativul -maestre-.Chiar acum 2-3 zile maestru l-a repezit la postul Realitatea pe Crin Antonescu ,care era la telefon, spunand ,printre altele, ca el a venit acolo pe gratis…pe gratis, chiar nu ma asteptam din partea unui maestru, pe tren, atentie, sirma!

  37. cristoiu e obisnuit cu mirosul si cu gustul.a lins destule f….ri.

  38. Daca, Cristoiu se poarta asa din cauza dosarului de la CNSAS atunci oare ce dosar exista despre Andeea Pora?
    Sau ea infiereaza cu mânie „liberală” actiunile contrarevolutionare ale opzitiei din convingere?

  39. News alert
    Ciocniri de strada la Galati intre PENSIONARI si jandarmai!
    Oameni buni INCEPE!
    Sa ne fie rusine ca pensionarii sint primii!
    Banzai!

  40. Gaina care naste pui trebuia sa-si gaseasca un cocosi care s-o calce(in picioare). Cristoiu Ion are mapa profesionala patata si buze catifelate, basescu nu accepta alt gen de buze pentru activitatea de pupat in cur.

  41. Victore, hai, pe bune! Cristoiu a ajuns subiect pe frigul ăsta instituţional?!?!
    1. COROIU NU E CRISTOIU! COROIU E UN CUNOSCUT ECONOMIST, PROFESOR UNIVERSITAR, MARE SPECIALIST ÎN ECONOMIE ŞI FINANŢE, IAR CRISTOIU A DEMONSTRAT ONOARE CÂND, AVÂND DENUNŢURILE ACESTUI TIP ŞI UN PROCES CU WC TUDOR PE TEMA ASTA, A PREFERAT SĂ NU ÎL BAGE PE ĂLA ÎN KKT.
    Am scris asta, în speranţa că te vei opri cu această falsă campanie, orchestrată de adjuncţii de fier ai Securităţii moderne.

  42. @radu popa: e dreptul tau si e de apreciat ca-ti aperi fostul sef. si e dreptul meu sa nu dau doi bani, din punct de vedere uman, pe el.
    @Hess: oi fi si tu vreun belgian corcit cu marocanii
    @Marlen: termina cu tampenia tocita cu toata lumea. eu nu i-am spus niciodata maestre. si nu sunt singurul. nu mai haliti propaganda basescienilor.

  43. Nu cred ca doar pentru atat si-a schimbat orientarea politica d-l Cristoiu, cred ca e ceva mult mai grav, posibil chiar ceva de natura sexuala, ceva de genul cum i-a prins FSB in Rusia pe oamenii aceia de “caracter” in pat cu o anumita “fotomodela”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.