Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

Dată fiind amploarea iureşului declanşat, scriu extrem de scurt pe tema cererii politicoase de arestare a mea, adresată de Radu Moraru în direct lui Emil Boc. Dincolo de faptul că banuiesc că, de fapt, eram ofranda adusă premierului de ziua lui şi de sfaturile binevoitoare pe care le primesc (să nu mă-ncurc cu instituţiile controlate de Traian Băsescu, să nu mă bag în troacă, să nu răspund public, să nu le fac jocul etc.), eu lucrez ca la carte. Sunt un mic elveţian al procedurilor.

Am început cu o sesizare la CNA, reglementator şi arbitru al pieţei tv. Dacă vrem să trăim într-un stat de drept, ne adresăm procedural instituţiilor. În măsura în care nu suntem mulţumiţi, mergem mai departe, la alte instituţii. Dar nu tăcem ca proştii şi nu ne lăsăm intimidaţi. Pentru că, băgând capul în pământ când suntem împroşcaţi, generăm precedente periculoase. Cum ar fi, mai rău ca-n perioada revanşardă 1997-2000, cereri de arestare-n direct; care, la un moment dat, se pot transforma şi în fapte. Azi poate fi vorba de mine, mâine (la nevoie) poţi fi şi tu, oricare dintre aceia care îndrăznesc să nu-l placă pe actualul preşedinte. Fiindcă România-i şi ţara noastră, nu doar a lor, eu n-am de gând să tac.

UPDATE: N-au venit ieri să mă ia, deși i-am așteptat. Poate le iese azi, pe motiv că am fost șeful lui Mucea și nu l-am împușcat la timp…

P.S. Dat fiind că remarc subiectele care-l pasionează pe argatul familiei, îl anunţ public pe George Constantin Păunescu că sunt dispus să gazduiesc la mine-n studio o dezbarere despre Securitate şi credite bancare nereturnate. E invitatul meu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

177 thoughts on “Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

  1. Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

    ,,, si pe mine ca sa nu te spun ,,, 😉

  2. Eu zic că toată această poveste nu face altceva decât să-l înalţe pe el.
    Nu te supăra Victor, însă numai faptul că ştii că aceste acuze sunt false şi cu direcţie instrumentate, ar trebui să te facă să-l laşi în păcatele lui.
    Poate nu înţeleg eu cum e cu reacţiile la acuzele aduse public, însă pun pariu că audienţa B1 a crescut de ieri.

  3. Domnule Ciutacu, nene Victore, pana aici ti-a fost! Ti-ai gasit “nasul”! Dracu` te-a pus sa muncesti? Mai ales la stat? Si acum in privat, te mai strica domnule si anturajul! Dupa ce iti termini emisiunea pe A2, in loc sa te duci acasa, te trage ata spre golanii aia de la A3!Si mai faceti emisiunile si cu sunet si lungi!Ai auzit dumneata sa se ia cineva de emisiunea aia de la Euronews, “No comment” ? Si v-ati mai facut un obicei prost, acela de a respira. Cat despre job faceai si matale o fabrica de inghetata, om erai acum! Nu avea nimeni de comentat! Sau afaceri cu tigari? Manechin…totusi nu, sa fim seriosi! Nu te vad bine cu botox in buze! Cand te mai supara vreo unul, foloseste urmatoarele replici : Daca v-am suparat cu ceva, o sa va iert ! sau Am un singur mare defect, sunt plin numai de calitati!(De la lume adunate si inapoi la lume date)

  4. Cu siguranta ai sa ma injuri si ai sa ma “bann-ezi”. Nu conteaza ca n-am sa mai dau pe aici.
    Sunt off topic, dintr-un singur motiv. L-am vazut invitat la tine in emisiune pe cimpanzeul ala de Vanghelie….
    Cum poti ma, sa te dai mare inteligent si sa stai de vorba cu Vanghelie. Stie ala sa articuleze vreun cuvant? Stie ala sa scoata o fraza coerenta?
    Dar pentru ca a dat duma aia cu dosarele si cu Nuti, e numa’ bun de scos in fata pentru lupta antibase. Ce-ar fi daca ne-am uita toti in gura lu’ Vanghelie.
    Inainte sa faci spume si sa ti se puna negru in fata ochilor, iti spun doar atat. Sunt total ANTIBASE SI PDL (m-au/ne-au dezamagit profund), dar eu mai am un pic de ratiune si stiu ca un vot poate schimba multe. Da’ nici sa stau sa-i sorb vorbele lui Vanghelie, parca nu se cade!!

  5. Nu stiu ce si cum dar intrebarea mi se pare pertinenta.Ce-ai facut intre 2001-2004 la Musetescu??Ai fost in consilli de administrare ale “fabricilor patriei”??Luai bani pentru prestatia ta in consilli?Daca vrei, poti sa detaliezi ceva despre RODIPET,sau amicitia cu acttionarul de la RODIPET?????

  6. Chestiile alea de la Oxford Analytica este doar preambulul bataliei impotriva anumitor ziaristi. Sunt convins ca vor mai urma si alte episoade suculente, important insa este efectul lor in opinia publica… Nu ne ramane altceva de facut decat sa vedem cum vor decurge lucrurile (sange pe pereti).

  7. acesti slugarnici de doi lei care traiesc numai din supt banul public(schemele de spalare a banului public pentru emisiuni comandate pe diferite posturi TV le ofer doar contra cost partidului prezidential care fura la vedere fara nicio apasare)trebuie amendati rapid caci,,somnul ratiunii naste monstrii,,(sa citam din clasici nu numai din Vanghelie,Udrea,Basescu si alti agramati)
    Bun demersul dvs.Astept o miscare nationala pe tema asta.Acesta poate fi un inceput pe bune pentru o ,,SCHIMBARE,,reala in tara asta.

  8. Uitandu-ma la poza, parca il si vad pe D-l Ciutacu, asteptandu-l pe Mucul cel Mic, sa-l aresteze ‘ca este un securist corupt’ care a furat; oare ce? aureola de ‘om corect’a lui Basescu, ‘cel mai cinstit reprezentant al neamului’, chiar ‘cel mai iubit’

  9. Ce a facut prapaditul ista de Moraru ? Cat tupeu, sa afirme despre un coleg ca a dus geanta lui Miki Spaga , ei si ? Poate bietul Spaga era ocupat sa pape un hot dog si nu putea tine geanta in mana.Dal domnule Victoras in judecata, sa probeze ca esti purtator de tucal a lui nenea Felix ,cel ce l-a lovit pe ceasca la conturile Crescent si a redat romanilor banii prin Antene.Ce mai zicea narodul cela de Moraru ? Ca domnu’Victor are ochii umezi, de ciuta ? Nu a citit Labis bietul Moraru….precis nu l-a citit si apoi nu stie ca domnul Ciutacu este genial….o sa afle.Hai ,sa traiesti.Nu te nacaji, unii ieeee invidiosi pe geniile autentice.Delo bahtalo.

  10. Domnu Victoras, du-te domnule si fa-l de rasu Plansu ‘ acolo la B1tv dar fii prudent sa nu ti-o strecoare pe Laura Andriesan in nadragi ca apoi te snatajeaza fatuca sau indiscreta cum e ea mai povesteste despre contraperformante erotice ale croitorasului cel viteaz de la Antena 3.Jenant a fost Moraru ,jenant si sadic,in plus aproape ca am murit de ras vazind cum cheama la bataie pe bulibasa cel batrin ,adica seful cel mare.Cred ca ieee pervers, vrea fo tranta cu doamna Gabita Firea,cea ce ne prezinta stirea ….sau poate s-o fi gandit la Dana grecu sau…doamne fereste,la lady boss Camelia ? Nu cred ca stie ipochimenul ca matale nu ai sefi , iesti al mai tare din parcare, ca Pavalache.dello bahtallo si sa-ti tragi un jep misto.
    PS Da-l pe mana lui Mircea Badea pemamarasteanul asta de nasu.

  11. Nici lehamite nu-mi mai e.Se intind corzile viorii,Basescu si-a inceput dansul,se acordeaza vioara….pe la Nasul,in politica,prin shatra.Pentru ei e firesc sa calce peste orice atata timp cat isi ating scopul.Mi se face piele de gaina la gandul ca s-ar putea sa castige Basescu.
    Mai nou,politica se face prin gaura Udrei.
    Suntem in bezna!
    Ce crezi ca tre’ sa se’ntample pentru a schimba ceva?
    Orgoliile sunt multe si cu dinti.

  12. Stai linistit, pe moment nu se vor ocupa de tine. Grijile tarii sunt mult mai importante. De exemplu, ieri, piticul atomic a anuntat ca va discuta personal cu omologul italian problema filmului regizat de progenitura sponsorului de pe pieptul PD-L-ului. Asta ma face sa stau mult mai linistit in viitor..chiar si pe tine in celula, te vei simti roman mandru de izbanta Paunestilor

  13. @cinci bani: am muncit, cum o fac si azi. da, am fost reprezentant legal in CA-uri unde statul era actionar majoritar prin institutia respectiva, luam si indemnizatii legale cifrate la fabuloasele cuantumuri de 2-3 milioane lei pe sedinta lunara. privatizarea Rodipet este un esec, iar pe actionarul majoritar n-am avut ocazia sa-l intalnesc nici macar o data-n viata (nici pe Hayssam, de altfel, ca sa preintampin urmatoarea intrebare). n-am cum sa fiu amic cu cineva care habar n-am cum arata, e chestie de logica. multumit?

  14. draga “domnle “mi se face scarba numai cand citesc titlurile tale.Mi-e rusine ca un om ca tine in tara asta se numeste jurnalist.

  15. Oricine acuza pe cineva in tara asta, mai mult sau mai putin fondat, e acuzat ca tine partea celuilalt..Tre’ sa o intind din tara asta!! Urgent!!!

  16. Ai dreptul la replica. E cazul sa intrii in lupta dreapta si sa accepti provocarea lui Radu. Du-te intr-o emisiune la Nasul si arata-le ca esti barbat. Orice ezitare se poate interpreta ca ai ceva de ascuns, ceea ce banuiesc ca nu este adevarat. Nu incerca sa te justifici pe blog, fii barbat!

  17. @pttine: nu-s medic, da’ cred ca trece cu Emetiral
    @Zexe: nici try 🙂 nu-mi povestesc CV-ul la tv, e public. exista institutii.
    @givan: si atunci de ce-o faci? 🙂

  18. N-am avut timp sa citesc toate comentariile, am identificat cel putin doua care indeamna sa ne strangem la arme. Nu e rau. Poate realizeaza si ei ca in varful condeiului vostru poate sta declansarea unei noi revolutii. Ia aminte: noi suntem in stand by. Just press START.

  19. “cerere de arestare in direct”.mda. esti destul de batraior ca sa stii ca in romania la ora asta nu te va aresta.n-au arestat pe nimeni.nici pe base nici pe nastase nici pe aia care au omorat oameni pe trecerea de pietoni cu jeepu’.si pe violatori ii retin 48 de ore si apoi ii elibereaza.nu te mai autovictimiza.ca lu’ moraru ii lipseste o dimensiune si poti sa speculezi aberatiile si elucubratiile pe care le debiteaza regulat sau chiar si neregulat asta e alta poveste.o merita.e un lingau profesionist ,’un pupi in basel’ cum zice amicul tau badea.
    P.s. stalinule,hitlerule ,ceausescule,mobutulela seseko lasa cenzura ca nu-ti sta bine ca esti atat de patimas.

  20. M-am uitat cateva minute la B1Tv si m-am simtit murdarita.Doamna Udrea a uitat ca este ministru si s-a apucat ca o precupeata la o barfa pe marginea santului.PDL-ul nu realizeaza ca prin asemenea manifestari pierd foarte multe voturi. Si aprops de oamenii politici am cicit azi un banc excelent:
    La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni să prospere, a hotărât să dea printr-o “Lege Divină” fiecărei naţii câte două virtuţi. Astfel, El i-a făcut :
    – pe elveţieni – ordonaţi şi respectuoşi faţă de legi;
    – pe nemţi – disciplinaţi şi raţionali;
    – pe englezi – perseverenţi şi studioşi;
    – pe japonezi – muncitori şi răbdători;
    – pe unguri – hotărâţi şi buni meseriaşi;
    – pe francezi – culţi şi rafinaţi;
    – pe spanioli – veseli şi ospitalieri ………….şamd.
    Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care şi nota:
    – românii vor fi inteligenţi, cinstiţi şi buni politicieni..
    După ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat:
    – Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte două virtuţi, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depăşi şi exploata pe toţi ceilalţi ?
    – Aoleu, aşa e ! Ai dreptate! Atunci să revenim cu o “Ordonanţă”.
    “Pentru că virtuţile Dumnezeieşti, odată acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez că nimeni nu va putea avea şi folosi mai mult de două virtuţi, în acelaşi timp!”
    Şi astfel, se explică de ce românii…
    – care sunt inteligenţi şi cinstiţi, în nici un caz nu fac politică;
    – cei care sunt cinstiţi şi fac politică, in mod sigur nu sunt inteligenţi;
    – care fac politică şi sunt inteligenţi, categoric nu sunt cinstiţi.
    Toata stima pentru Victor Ciutacu! Lia

  21. Cred, ca daca CNA-ul ar fi dat un raspuns la demersul d-lui Ciutacu, in cursul zilei de ieri, si tot ar fi fost prea tarziu, pentru ca este asa o diferenta mare intre ‘viteza’ de a ‘amenda’ o emisiune, maram pentru incalcarea deontologiei profesionale, si de a ‘acorda’ un drept cetatenesc, incat putem zice, ca existenta acestei institutii este total inutila.

  22. radu moraru autotintitulat nasul = cel mai mare pupinkurist de dupa revolutie, n-a existat niciodata un slugoi al puterii mai mare, e jenant rau dar mai penibili sunt cei care ii dau dreptate

  23. Domnule Ciutacu ptr. care motive sa fiti arestat ptr. ca spuneti lucrurilor pe nume? Norocul domniei voastre ca sunt judecatorii in greva si ministerul de interne este dl. Nica. Insa luati aminte sunt asa de disperati baietii ca recurg la tot felul de metode care mai de care mai josnice, insa daca va vor aresta lumea care l-a sustinut pe Gigi a fost nimica toata, ptr. dvs. va iesi in strada milioane, lumea s-a cam saturat de baietii lui “sa traiti bine”. Lui radu moraru sa-i fie RUSINICA MARE a uiat cine a fost?

  24. Am vz in prima zi – invitat Emil Boc… Aseara – Elena Udrea…
    Da-o bah in pana mea de treaba, i-a luat la rand? Da chiar nu-si da seama ca e in penibil?! Cine pana mea se mai uita la fazele astea…

  25. Buna dimineata,Victor!
    Am ratat emisiunea aseara, desi cei de la “Sinteza zilei” sunt “prietenii mei”, cum spune fiica mea. Are mereu grija sa ma anunte cand incepe emisiunea.
    Am reusit, insa, performanta sa-mi stric dimineata auzind-ul pe Radu Moraru intr-o interventie telefonica la “Carcotasi”. Candva ma uitam la emisiunile lui, dar mi-a trecut in perioada in care avea invitati permanenti familia Columbeanu. Ascultand modul in care vorbeste am avut un pregnant sentiment de mila, nu cred ca merita nici macar sa ma simt dezamagita, merita doar mila.
    De obicei doar citesc comentarii, nu scriu decat foarte rar, probabil pentru ca am sentimentul ca nimeni nu le citeste cu adevarat. Am vazut, insa, ca pe tine chiar te intereseaza ce-ti scriu cititorii tai.
    Ce vei face si cum vei reactiona fata de asa o mitocanie este decizia ta in totalitate, esti un om matur si inteligent. De sustinut te voi sustine, chiar daca nu te pot ajuta.
    Un singur lucru as vrea sa te rog: ai mai multa grija de tine, te consumi enorm, anii trec, iar acasa ai oameni care te iubesc si au nevoie de tine.
    Toate cele bune tie, familiei tale si prietenilor mei de la “Sinteza zilei”.

  26. cred ca i s-a dublat audienta morarului (asta fiind de fapt si scopul demersului) pentru ca stiu cel putin doua persoane care au zis ca abia asteapta emisiunea de diseara sa vada ce mai emana nasul. la el e pur si simpul goana dupa audienta- evident pe spatele altora, ca singur nu e in stare. RIP morare.

  27. Victor ,JEGOSUL asta IMPUTIT,VIERMELE si SECURISTUL COMUNISTOID nu vrea decat sa va enerveze pe toti,sa va dezbine,sa bage zazanie asta fiind opera clara a laboratoarelor SECURISTE de care tot face vorbire dar din care face parte integranta.Daca-i vazut-o pe Udrea parca stia toata tema de discutie,so, nu intrati in joc.Daca citeau toate mesajele primite de iei pe email lua foc studioul lor.Chiar ma gandeam cu niste prieteni sa mergem in direct si sa aruncam cu rosii,oua etc sa facem o salata pe geamurile lui,dar timpul nu-i pierdut deabia incepe nebunia.Pe unul din prieteni cu greu l-am retinut sa nu se duca si sa faca spectacol in direct.Hai succes si sa stii ca suntem langa tine,Badea,Radu,Gadea si toti ceilalti in care credem chiar daca Jegosii nu se lasa.

  28. domunle ciutacu in flimarea prezentata la sinteza zilei din 8 septembrie 2009 am vazut in apropierea presedintelui si pe primarul din Ramnicu Valcea si pe Ion Tudor ninmei alut decat sotul Mariei Tudor CEA CU IZVOARELE DE LA STATIUNEA OLANESTI SA

  29. Domnilor,nu va mai lasati pacaliti de “justitiarul” asta,zis “Ciutacu”!!Nimanui nu-i poate fi frica de Basescu,decat celora care au macar o mica “pata”si caruia ii a frica de justitie,de un adevarat stat de drept!!Tu Ciutacule,daca mai ai macar un dram de constiinta,-dispari,da-te la fund,sa nu mai auda lumea de tine!!Ciao.

  30. Bre, nush daca ai observat, dar moraru nu ti-a spus niciodata pe numele de voievod al sticlei si baron al penitei, zis ciutacken. ti-a zis doar victoras. In fine, din ce ai citat tu, n-am stat sa ma uit la emisiunea labe1. E de ajuns ca a zis unde ai lucrat/lucrezi ca sa fie proba?

  31. Alo,lasa-ti treaba asta cu “pupatul in cur” ca lor le place,zilnic o fac, si s-ar putea sa nu mai scapati de iei ,asta ne mai trebuie sa ne trezim dimineata linsi de LIBIDINOSII astia.Am niste nervi cand vad oamenii cat de linistiti sunt, si cei asteapta in cateva luni, ca nu ma pot abtine sa scriu.

  32. Victore, daca erau vreo 5 CA-uri x 2-3 milioane lei (pentru 1 sedinta lunara) tot se adunau ceva bani :)… dar nu asta e marea problema la tine oricat ai incerca nu vei putea ajunge un mare ziarist pentru ca nu poti fi impartial. Din ce motiv ? buuuh doar tu ai putea sa ne spui…(da….stiu, nu te intereseaza parerea mea 🙂 )
    Apropo….ti-a placut scena de la Badea cu Elena si Organ ? de mare angajament si de mare ziarist …

  33. De ce are iepurele picioarele din spate mai lungi? Pentru ca doritorii sa nu se aplece cand isi tzuguie buzili; nasol de aia mai marunteii, gen boloboc, care trebuie sa se ridice pe varfuri.

  34. @76 pe 8 sept….ai dreptate..mamaaaaaaaaaa,ce corect scrii…rasul curcilor…ai 7 clase???

  35. “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun? ” UN CLASIC IN VIATA
    …..
    1.esti arogant, domnu ‘ Victoras….
    2.esti genial,domnu ‘ Victoras….
    3.Tiam facut placerea si ti-am spus-o [dai o bere ?]
    4.Nu trebuie sa te iert pt.ca esti cel mai bun dar daca esti de alta parere, nu te contazic ,sunt politicos de felul meu .
    5.Am vaga impresie ca bagabontul asta de NASU [o fi din Camora ?] a cam sters pe jos cu matale, domnu ‘ Victoras….deci, fii barbat si accepta provocarea bagabontului ,zicea ca iti da documente in direct .
    6.AVE CIUTACUS MAXIMUS!!

  36. Trei nouari serviţi (o9.o9.09.)

    Au revenit traulerele Traianeeee !!!
    Ce de mai „cod” !!! Fentăm foamea.
    Capu la peşte să mai mănânce Preşedinţia, Guvernul
    şi – selectv – Parlamentul

  37. E limpede ca n-are Ciutacu ce cauta la acela in emisiune, din cateva motive, cum ar fi:

    1. Simpla prezenta a lui Victor Ciutacu la orice televiziune, nu face decat sa-i creasca numarul de privitori ai acelei emisiuni;
    2. Acel asa-zis realizator de televiziune exact asta urmareste;
    3. De mai mult timp am observat ca unii sau altii se dau de ceasul mortii sa zica lucruri despre Mircea Badea, Ciutacu etc, nu numai pentru ca deranjeaza Puterea dar, contribuie la aducerea in prim-plan a lor, niste ilustri necunoscuti;
    4. Pe mine, ca telespectatoare fidela a Antenelor, ma lasa rece insinuarile pe care le face insul cu pricina. NU MA INTERESEAZA! Tot semianalfabetii care ne conduc ma intereseaza si ceea ce fac ei cu banul meu;
    5. Insul mi-a inspirat chiar mila, atunci cand se intreba,vezi Doamne, cum de cei care au scris impotriva demersurilor lui au avut greseli gramaticale; adica, el preia EXACT ceea ce este de notorietate de mult timp, faptul ca pe Basescu si pe portocalii il sustin cei de-o teapa, semidoctii si semianalfabetii, manelistii, “fripturistii” etc. Si multi dintre ei nu stiu limba romana. Asa ca, nene, mai du-te si lasa-ne, ca nu tine!
    6. Deja subiectul a fost prea mult dezbatut. Vreau sa aflu doar masurile pe care le va lua CNA-ul.

  38. Toate aceste personaje care joaca acum intr-o piesa de campanie electorala,respectiv pro Basescu,sunt mici,mici,mici de tot,efemeri si mari,mari,mari nesimtiti.Mi-e teama sa nu ne inece sila pe toti si sa nu mai putem reactiona pe masura nemerniciei lor,de aceea suntem alaturi de cei care prin mijloace media sunt si domniile lor alaturi de noi,cei slabi si bineprostiti.Eu nu ma consider prostita de jocurile lor,dar sunt prea neinsemnata sa pot reactiona altfel decat manifestandu-ma impotriva lor . Sper din suflet sa fie cat mai multi cu noi cei obiditi si sa facem ceva in noiembrie,22.Domnule Ciutacu,aveti tot respectul meu si va multumesc ca ma reprezentati ca specie si pe mine. fleur

  39. Imitandu-l pe Victor Rebenciu, as vrea sa-i trimit PUPINCURISTULUI SI LINGAULUI SATREI BASESCU, adica lui Moraru, un bax cu hartie igienica pentru a se stearge la gura de cacatul care ii ramane pe buze pe mustata, pe barba si pe nas dupa ce albeste atatea cururi.

    Dar, pentru ca gestul de a primi baxul vreau sa-l vada toata lumea, am nevoie de ajutor pentru a fi mediatizat. Ai cumva o idee in acest sens ?

  40. Domnule Ciutacu, un jurnalist ar trebui sa fie impartial, cu bun simt, cu maniere, sa vorbeasca obiectiv in anumite situatii, pana sa aiba dovezi a acuza.
    Din pacate multe din aceste lucruri va lipsesc; nu neg ca nu sunteti un om inteligent, citit, dar nu ar fi mai bine pentru noi toti, ca popor, ca fiecare sa faca ceea ce trebuie sa faca, cu responsabilitate, cu respect si bun simt fata de ceilalti?
    Ma gandesc ca puteti fi si altfel decat demonstrati si sper sa faceti lucrul acesta, pentru ca fiind o persoana ce apare la tv, aveti responsabilitatea de a fi corect in toate privintele. Aveti responsabilitate fata de oamenii care va privesc, oamenii care sunt inclusi in tema emisiunii, si asa mai departe.
    Succes mai departe in a fi un om integru.

  41. Dle Ciutacu, este interesant ce se intampla.
    Personal nu cred ca sunteti vinovat de ce declara Dl. Moraru. Din un motiv foarte simplu, sunt o persoana deschisa si nu cred ca ati fi daca ati avea schelete din trecut. Ca si cu Presedintele Vadim, care ii acuza pe toti. Ce nu ar fi intrat la puscarie sau nu ar fi fost discreditat daca ar fi fost vinovat de ceva?

    As avea o sugestie politicoasa in legatura cu emisiunea Sinteza Zilei. Nu ar fi bine daca ar fi aduse persoane si in favoarea Dlui Basescu si a Dnei Udrea? Nu sunt fanul niciunuia dintre domniile lor, insa pe vremea cand ma uitam foarte atent la OTV, erau niste cazuri super tari-Elodia, Doctorul Tranca- acolo erau aduse in aceeasi emisiune si persoane pentru si impotriva. Exemplu Dl. Petrica Gheorghe, un tip sensational care intotdeauna mergea impotriva curentului.
    Deci nu credeti ca ar creste increderea publicului si nu v-ar mai cataloga drept slugile mogulilor?

    Cu stima,

    Escorpion.

  42. @victor ciutacu: Cica nu mai e emetiral. Am cerut la farmacie si amabila doamna mi-a spus ca nu se mai gaseste de secole fara sa imi spuna si ca exista un inlocuitor si se numeste emetostop (asta am aflat la urmatoarea farmacie in care am intrat).
    Stiu ca n-are nicio legatura cu subiectul. Oricum nasul nici macar nu merita atata atentie.
    Numai bine.

    aaa, si @76: tu nu vezi ca nimeni nu te baga in seama ?! 🙂

  43. Cred ca pe Ciutacu cel mai mult il supara fapul ca Moraru (omul lui Paunescu) lupta acum cu armele proprii familiei Voicuescu. Sa stiti ca nu le-ati brevetat domnule Ciutacu. Greseala trustului dumneavoastra.
    In plus, mai aveti o problema, nu mai beneficiati de consultanta maestrului in diversiuni, a domnului Cristoiu. E greu, ce zic… nu prea mai merge jucaria. Dar era si timpul.

  44. Excelenta ideea domnului Ruscanu.Ce ar fi sa trimitem fiecare cate o rola de hartie igienica la adresa Nasului ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.