Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

Dată fiind amploarea iureşului declanşat, scriu extrem de scurt pe tema cererii politicoase de arestare a mea, adresată de Radu Moraru în direct lui Emil Boc. Dincolo de faptul că banuiesc că, de fapt, eram ofranda adusă premierului de ziua lui şi de sfaturile binevoitoare pe care le primesc (să nu mă-ncurc cu instituţiile controlate de Traian Băsescu, să nu mă bag în troacă, să nu răspund public, să nu le fac jocul etc.), eu lucrez ca la carte. Sunt un mic elveţian al procedurilor.

Am început cu o sesizare la CNA, reglementator şi arbitru al pieţei tv. Dacă vrem să trăim într-un stat de drept, ne adresăm procedural instituţiilor. În măsura în care nu suntem mulţumiţi, mergem mai departe, la alte instituţii. Dar nu tăcem ca proştii şi nu ne lăsăm intimidaţi. Pentru că, băgând capul în pământ când suntem împroşcaţi, generăm precedente periculoase. Cum ar fi, mai rău ca-n perioada revanşardă 1997-2000, cereri de arestare-n direct; care, la un moment dat, se pot transforma şi în fapte. Azi poate fi vorba de mine, mâine (la nevoie) poţi fi şi tu, oricare dintre aceia care îndrăznesc să nu-l placă pe actualul preşedinte. Fiindcă România-i şi ţara noastră, nu doar a lor, eu n-am de gând să tac.

UPDATE: N-au venit ieri să mă ia, deși i-am așteptat. Poate le iese azi, pe motiv că am fost șeful lui Mucea și nu l-am împușcat la timp…

P.S. Dat fiind că remarc subiectele care-l pasionează pe argatul familiei, îl anunţ public pe George Constantin Păunescu că sunt dispus să gazduiesc la mine-n studio o dezbarere despre Securitate şi credite bancare nereturnate. E invitatul meu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

177 thoughts on “Decât să încercaţi să-mi închideţi gura, mai bine să reuşiţi să mă pupaţi în cur

  1. @cinci bani: n-am avut placerea nici macar sa-l intalnesc, asa, ca Basescu. da’ am lucrat la fratii Paunescu, pe vremea cand Radu muncea la Sarbu si la Voiculescu. am scazut in ochii tai?

  2. Buna seara!

    Ai depus personal la CNA sesizarea? Pt ca azi a fost sedinta, dar nu era pe ordinea de zi…

    Ce e misto, este ca iti creste cota de piata asa, ma rog s-ar putea si altfel….

    Sincer, nu prea stiu cine este Radu Moraru, ai idee cam cu ce se ocupa?

    Mes

  3. Înainte de-a citi totul, metodic, ar trebui să ştiu cine e Radu Moraru?
    A…da! Gata! Ştiu!
    În rest… m-am convins că eşti arogant. Nu reuşesc să cred că eşti prost. Te poţi bate în săbii cu nişte colegi, dacă vrei. Da’ cu alde Radu Moraru?
    Să fim serioşi!

  4. Dle Ciutacu… toti ziaristii sunteti de vina.
    Ca Nu publicati toate informatiil pe care le stiti despre onor prezidentul nostru ??
    Nu de alta dar sa stie lumea pe cine voteaza .
    Pai daca Nu , vom reinvia cu glorie perioada stalinista.
    Sa revenim la obiceiurile bune , cu catusele la vedere.
    Cine se uita urat la loi , la arest.
    NE MERITAM SOARTA.

  5. Snoava cu sesizarea la CNA este geniala! 🙂
    Efect…ZERO. Nu ti-a pronuntat numele in clar asa ca o poate intoarce cum vrea,adica pamflet a la prietenu’ tau Care Este 005.
    Am totusi o remarca amara dupa “sinteza” de aseara: razboiul dintre deuntologii pro-Basescu si anti-Basescu si-a aratat o noua fateta murdara,in sensul ca Ion Cristoiu (cu toate pacatele lui) era facut muci de invitatii emisiunii in prezenta unui JEG ca SRS.
    Nu sunt fan Cristoiu,dar oameni ca SRS si Nistorescu au murdarit presa infinit mai mult decat toate trompetele trecatoare ale marinarului.
    Interesanta manusa aruncata lui GC Paunescu, dar nu cred ca este bine sa vorbesti de funie in casa spanzuratului. Daca nu ma insel tot de conturi si securitate este vorba si la temelia trustului unde dai cu sapa. 🙁

  6. Am accesat acest blog doar pentru a ma informa asupra atacului la adresa domnului Ciutacu. Din nefericire observ ca acest blog este asemanator unui blog creat de un adolescent care are o minima educatie.

    Desigur aici nu te poti astepta la informatii suficiente, dar ma asteptam la o anumita conduita. Nu stiu de ce…

  7. Domnule Ciutacu,
    Din vasta-mi experienta (sic!) cand cineva te ataca gratuit inseamna ca reprezinti un pericol 😉
    Daca, atunci cand ai vorbi urat sau ai gandi urat, te-ar durea fizic – durere care sa te taie si sa-ti doresti sfarsitul, deci daca ar fi asa… totul ar fi altfel…
    Dar, cum cuvintele spuse nu ii dor, mi-e atat de mila de ei ca as scoate pusca ca sa-i scutesc de suferinta si ma intristez gandindu-ma la vorbele poetului:

    Noi mereu le-am suportat pe toate,
    Ducă-se dezastrele de-a dura,
    Dar de ce, în plină libertate,
    Cea mai mare să devină ura?

    Pluralismul – tuturor ne place,
    Chiar dacă îl facem numai unii,
    Dar vedem, de-atîta timp încoace,
    Pluralismul cinic al minciunii.

    (Adrian Paunescu – Cine iese ultimul din ţară)

  8. Am citit si eu stirea pe mediafax si am retinut formidabila expresie:
    “…..este că e ca şi cum Şerban Mihăilescu, cunoscut sub denumirea Miki Şpagă,…..”
    pe caare am comentat-o dupa mintea mea cea simpla. E un atentat la legile gandirii.

  9. Ciutacule ! Parvenitul ala de Moraru nu stie altceva decat sa faca curat la gaoaza unora precum Becali si mai nou la gaoaza lui Boc. Nu te lasa intimidat si rupe-i curu olarit de mai marele organe de copulatie si mictiune ale neavenitilor politici…

  10. “este că e ca şi cum Şerban Mihăilescu, cunoscut sub denumirea Miki Şpagă” hahaha.

  11. Am am schimbat postul aseara. Nu-mi plac patimasii mai ales cei profitori…
    Victor, sa-ti traiasca nevasta, baiatul si tu pe langa ei! La multi ani!

  12. Domnule V.Ciutacu,cred ca e prea mare deranjul pentru “nea cutare “.Lasa-l ca moare singur!
    P.S. Sondaj de opinie: La intrebarea “Ce parere avetzi despre doamna ministru al Turismului?”, 50% dintre respondentzi au spus ca este foarte buna. Ceilaltzi au precizat ca nu-si permit pentru ca sunt someri.Marja de
    eroare +/- 3%. Salutari.

  13. Acum nu mai sunt la prima impresie si cred ca tipul vrea sa-si faca reclama pe spinarea unora cunoscuti. Pentru ca la el se uita aproape nimeni.

  14. Victore,nu te mai alinta atat!…Nu te aresteaza nimeni…Iar mini-sceneta de la Mme Firea cu”…il astept inca jumatate de ora in biroul meu pe Boc sa vina sa ma aresteze…”a fost,scuze!,penibila.

  15. hm…toti ziaristii care nu sunt cu boc, ar trebui arsi pe rug. Asta in conceptia lui Radu M.

  16. Ca sa va sugerez ceva , din simpatie, prea multe critici catre Basescu dauneaza grav bunei dispozitii a telespectatorului.

  17. D-le Ciutacu lasati-l pe dl Radu Moraru in pace,pt ca va veni vremea cand ii va parea rau de jignirea pe care v-a adus-o.Fiind o zi sfanta azi,ii urez sotiei dv.multa,multa sanatate,iar dv.multa putere de munca .

  18. cred ca singura sansa ramasa pentru noi e sa ne cucereasca nemtii, CACOnducatorii manelisto-securisti autoproclamati “votati” de popor nu sunt in stare nici sa se stearga singuri la cur. din aceasta cauza exista acel individ cu miros greu de suportat numit RADU MORARU. kum e posibil ca emil boc sa fie prim ministru frateeeeeeeeeeee?????????????????

  19. omu’ de la cablu s-a obraznicit cam tare,nu cred ca va pati ceva pina la urma.Are sigur niste targheturi de atins.In seara asta s-a prostituat cu un alt membru al timului,blonda de Plescoi.

  20. Majoritatea .pesonajelor. scriu intr-un mod agramat, si in afara de asta cu erori in expremare la adresa altora. Asta doar sa subliniez critica Sinziannei. Oricum, este o norma sa construiesti opini despre celalalt desi nu cunosti ca celalalt este superior tie. (nici nu stiu daca vei intelege ce am scris).

    Cati oameni inghit minciuni, doar acei nobili neghiobi.

    Oricum, nu se merita efortul.

  21. D-nule Ciutacu ma simt onorata: D-nul Moraru are ciuda pe blogul dvs.
    Nu am vazut fapte mai nedemne ca ale ministrului turismului,dupa ’89. In loc sa vorbesti de situatia maro a ministerului,a turismului romanesc, sa preferi sa barfesti pe toata lumea, ca unele pensionare din blocul meu…
    Nici un trust sau personalitate anti-Basescu nu a ramas nebarfita.
    D-nul Moraru ar trebui sa-si puna doua intrebari:
    1.De ce Basescu are multi oameni care nu-l plac? Sa-l ajut in logica: Pe Ioan-Paul al II lea l-a iubit multa lume…De ce? Pentru ca a fost un om bun.
    2. Ce va face cand d-nul Basescu va pierde presedintia? Va dispare si PD-L, va dispare si mahalagioaca blonda.Va dispare si B1?

  22. Cind vad cite un ‘jurnalist’ al acestor vremuri jenante facind clabuci la gura, in eforturile lor de a ajunge cit mai aproape de CURUL basescian, parca mi se face dor de ziaristii de la Scinteia. Iar, acest ‘morar’ depaseste, de departe, orice orice limita a slugarniciei! Este uimitor cit de scurta este memoria acestor parveniti! Ma intreb, cu ce s-o fi crezind mai bun respectivul ‘morar’ decit atit de hulitii ziaristii comunisti? Sa-si imagineze ca nu-i va veni si lui sorocul, sa dea socoteala pt. dezgustatorul pupincurism pe care-l practica ?! Ba, chiar s-ar putea ca, vreodata, chiar copiii sai sa se dezica de tatal lor….Daca, pe vremuri, cintatorii de ode aveau o justificare a slabiciunii lor – dictatura, Securitatea, Militia ….-, in ‘democratia si libertatea de exprimare'( nu-i asa!!:))pe care-o traim, acesti lingai nu mai au nici o justificare. Drept urmare, dle Ciutacu, nu va faceti prea multe griji, constiinta dvs. sper (!) sa fie curata, iar imaginea publica (in rindul celor 70%)este OK, indiferent de cite mirsavii ar vomita slugoiul de serviciu, RADU MORARU! Halal sa-i fie!

  23. Salut Ciutacu-le,
    parazitu’ ala este un 0. Avand in vedere ce audienta are nici nu cred ca a auzit cineva ceea ce a spus. Mare netrebnic :).

    Tot respectu’ ..

  24. Victore te uite pe B1? Imbecilul de Nasul latra si se intarata precum cotarlele, una pe alta,si toarna venin si spume. Cand ai de gand si tu si Badea si Gadea sa da-ti cu el de pamant? S-a luat si Gadea. Nu e razboiul meu, sau poate e, dar am nod in gat, imi vine sa ma imbrac in topor si sa ma arunc in multimea lor.
    Vrem sange si anarhie.
    Lasa domnia si da cu bata in javre, ca astia nu stiu decat umilire si durere.

  25. Awesome, mă omoară atitudinea lui de cocalar și modul prin care vrea să dea dovadă de superioaritate. Kill’em all!

  26. E clar , vor urma trei luni de cosmar in presa…Ma uit la ei chiar acum si se vede de la o posta cat sunt de disperati. Cretinul asta nu mai are nicio limita: se lauda acum ca in perioada 2001-2004 “l-a lovit la temelie pe Nastase”. Sa ne arate macar o singura emisiune din perioada aia ,in care a spus ceva rau despre Nastase sau altcineva din guvernul lui.
    I s-a sculat curajul abia din 2005. Peste inca cinci ani , o sa spuna ca l-a lovit la temelie pe Basescu.

  27. Ciutacule iti urez succes. Vorbim peste un an . Sunt tare curios la anul pe vremea asta ce fel de discurs vei mai avea?! Sunt curios ce vei spune, ce subiecte vei aborda sau daca iti faci abonament la subiectul unic pentru urmatorii 4 ani. Mult succes

  28. Nu-mi vine sa cred ce reactii au unii vizavi de tot circul cu acest Moraru. Cine este el? Cine sunteti dumneavoastra?
    Chiar se merita sa se intample acest circ mediatic cand oamenii asteapta poate altceva? Este adevarat ca ne place painea si circul ca sa nu spun micii, bautura si circul dar nici chiar asa. Am avut impresia cand v-am cunoascut ca aveti totusi coloana vertebrala si ca suntei un profesionist macar in ale vorbei si ca nu va manjiti mainile, scisul si gura cu nemernici…….va sta mai bine facand emisiuni cu oameni de valoare din cultura, arta, muzica si chiar din politica dar oameni cu adevarat profesionisti daca exista in politica as aceva.mai exista dar sunt tinuti in umbra.
    Sper sa renuntati la acest circ cu un NEBUN…si sa nu-i raspundeti cu aceeasi moneda….
    Toate cele bune!

  29. LA multi ani! sotiei si ganditiva la familie si la dumneavoastra mai mult decat la mizeriile pe care le comentati aici si la emisiuni! Sufletul si familia sunt mult mai importante decat banii, pozitia sociala si razboiul pe care il duce-ti cu nebunii!

  30. Buna seara,
    M-am uitat putin la Nasu si se forta sa te crucifice dar nu-i reusea decat sa arate ca face asta la comanda. Obedienta fata de Udrea si Basescu m-a scarbit.
    Apropo de Nasu nu crezi ca i-ar strica un proces micut dragut de calomnie? Asa castigi si tu un banut de pe urma lui. Cred ca nu ti-ar strica putin maruntis mai ales daca vine de la el.

  31. Felicitari! La-ti facut sa turbeze pe papagalul Morar de la nasul. Bis! Mai enervatil odata va rog.

  32. Din cate cunoastem,D-l Ciutacu a mai fost trecut pe-o lista * cap de serie nr unu *, lista intocmita de Cotrocenius Palatus… pe care lista figurau jurnalisti,bloggeri, tot ce misca-n front si NU inalta ode , adica, actualii * derbedei * erau trecuti pe raboj dupa o atenta observare, monitorizare,considerati fiind inamici de temut…
    Pai zic asa, sa pofteasca mnealor si sa ne aresteze-n direct pe absolut toti derbedeii din asta tara care-l Sustinem si Stimam pe Victor Ciutacu, sa vedem unde dracu, Doamne ma iarta, ne inchid pe toti, niste milioane de derbedei… ca-s in stare, de chiar orice, e tot mai clar.
    Urmarim urmatoarea miscare, anuntam si noi frumusel presa si TV-unile internationale, sa fie cu reflectoare pt impertinentul gugustiuc moraru7boculetzul-muc cel mic firfiric, prezenti la o adica…
    Majko mila…. deci : * dasteptii * de prin Twin Peakseul carasean, trantesc un, citez * dosar de cauza numitei Sibilla- cuprinzand articolele de pe blogul personal si comentariile la articole*, zbang sanctiune, pe linie de servici… urmeaza cica, alt dosar de cauza, ca-s derbedea, nu tac, ma vor mai nou la psihiatrie… De ce spun asta ? Sa fie limpede, eu, o neica nimeni, nu ma voi compara vreodata cu D-l Victor Ciutacu, subliniez doar ca, astia chiar urmaresc tot, cu lupa si microscopul, zvonurile despre jurnalistii ce-ar urma sa fie ,citez din memorie * anihilati *, iata ca se dovedesc a nu fi tocmai false… urmeaza sa se impuna cenzura in blogosfera si… sa ne gazeze zabaucii astia de se cred nemuritori si stapani ai constiintei romanilor??? Oameni buni,sigur ca pufuleti si pufarine de-astia nu-l vor intimida vreodata pe un Titan Ciutacu, dar, semnalul lor e clar, vor liniste,vor control total, oare ce i-o fi adus in asemenea stare de disperare daca-s golumbi? Pfoai, si ce specimene de instrumente folosesc ca sa-si puna planurile-n aplicare ( etapa I-intimidare cica ) * fiorosii *, limbrici di jenu moraru…
    Aci suntem, tinem aproape si… ma tot gandesc cand vom incepe sa le dam o lectie sa simta romanii uniti pe sira spinarilor lor de gusteri? NU fac referire la acte de violenta ! Paregzampl[ furnica sibilina nu s-ar bate cu bibilicii astia, ca n-ar ave cu cine, tartorii de-s cu telecomenzile-n mana, o ,daaaa… nu marionetele, ci ghemonii trebuie struniti, de noitoti,ca-s tot mai razna!
    I-auzi, sa-l aresteze pe… Victor Ciutacu… astia realizeaza ce-ar urma??? Mare-i gagina ta, Doamne, Doamne…
    Ptii, trazni-ar, sa-ndrazneasca numa ! Sa-i anunte careva nici macar sa nu mai glumeasca cu asa ceva!
    Ba da ce tupeu au… ca citavi, nu-s,clar !
    Sibilla

    @cataranciuc i,
    Cu tot respectul, * nea cutare * n-are sange-n duda pentru tranta, ca-i precum oxiurul sarmanul, cei din spatele mnealui, sobolanii sunt DISPERATI, cam aia zic eu. Si, in opinia mea, sunt atat de disperati incat ar incerca orice, nu strica sa fim atenti, sa invatam sa fim solidari, sa dam naibii cu ei de pamant, c-o fi timpul! Sar mana pentru sondaj, c-asa-i 🙂
    stima,
    Sibilla

  33. sa vorbesti o seara intreaga si sa nu produci macar un singur document, mi se pare patetic. da’ macar creste dosarul plangerii mele la CNA.

  34. Ar trebui arestat el,care scoate bani din banca doar cu numele.Cum ma-sa reuseste,ca noua ne-ar lua si pielea de pe noi(bancile)?!A folosit o metoda marsava pentru a face rating acest jegos ce este in stare sa-si vanda si mama pentru bani.Si firele de par din cap si le-a vandut celor pe care-i saruta cu foc, in fund.

  35. Ciutacule,

    Bafta ta ca i s-a terminat emisiunea si nu a mai “putut” baga documentele. Dupa emisiunea lui intra Laura Andresan, da’ cica vine maine cu noutati.

    Fiara.

  36. caini latra, ursu merge si-si vede de drumul lui;)
    chiar jenant e ca in seara asta te-a facut de tot … incercand sa-l scoata pe Basescu!nu asa se face..pacat!o singura intrebare am si te rog frumos sa-mi raspunzi: se lauda ca oricand esti primit acolo, te vei duce vreodata?

  37. @@ndrei: ce Dumnezeu sa caut acolo? dupa ce-a dat doua zile cu cacat in mine, sa ma duc sa spun ca nu-s murdar? in plus, nu particip la executii decat daca le organizez eu.
    @Fiara: mi-ai luat o piatra de pe suflet. n-a reusit sa-si gaseasca timp sa le scoata-n juma’ de seara si-o bucata de noapte, i-o trimite cineva ceva pana deseara 🙂

  38. Mai, patetic in romana parca insemna altceva decat pathetic in engleza ;).

    In rest, am ras cu lacrimi in seara asta la Moraru, la un moment dat se ajunsese la ceva gen bai baiatule, tu stii cine’s io? =))

  39. iti dai seama ca Baselu are o tabla in biroul lui cu titlu “the most wanted” … ce naiba, si Nasu e cu caprele? oricum mi se pare patetic … lasa ca doar nu de aia nu mai poti tu sa dormi noaptea, be real man 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.