Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > De ce se impune sanctificarea Băsexului

De ce se impune sanctificarea Băsexului

I-am rămas dator cu o leapşă mogulului. Care mogul, ca orice mogul, nu lasă absolut nici o datorie nerecuperată. Aşa că şi-a trimis executorul. Să scoată de la mine motivele temeinice pentru care Jucătorul ar putea fi propus pentru sanctificare, că doar n-o să-l lăsăm pe Eminescu unic candidat pe ordinea de zi a Sfântului Sinod. Dar eu sunt băiat umil şi, până să vină peste mine portăreii Netului, mă prefac că răspund benevol. Ascult şi mă supun, cum scrie-n fişa postului de angajat al Coaliţiei de la Grivco, că doar d-aia mă plăteşte mogulul. Dar să nu mai spuneţi nimănui…

1. Pentru că a lucrat regimul comunist din interior (şi puţin cu detaşare, la Anvers). S-a demonstrat asta la condamnarea festivă a regimului roşu din Parlament.

2. Pentru că, deşi a recunoscut că a scris camioane de declaraţii către Securitate, nu se mai găseşte nici măcar una. Magician nu e, deci clar are puteri supranaturale.

3. Pentru că a dispus deconspirarea Securităţii şi, trecând peste resentimentele faţă de sistemul opresiv şi brutal, a avut puterea supraomenească să-l facă demnitar pe securistul Silvian Ionescu. Şi pe securistul Stanca general, fiindcă promovările în regimul care-i poartă numele se fac doar pe criterii de competenţă.

4. Pentru că, deşi nu e corupt şi a lucrat la stat după abolirea comunismului pe care l-a urât din toată fiinţa, familia lui are proprietăţi de milioane. Asta-i minune!

5.  Pentru că a salvat sarea şi poşta de moguli şi i-a făcut pe intelectuali fani OTV.

6. Pentru că nu l-a atins pe copil şi i-a sărit ăluia capul ca lovit de flacăra violet.

7. Pentru că, spre deosebire de un celebru care transforma apa-n vin, el n-are de ce.

8. Pentru că doamnele din local (poză ciordită de aici) se smeresc în preajma lui.

9. Pentru că n-o fi el mai fraier ca Ştefan cel Mare şi Murfatlarul bate Cotnarii.

10. Pentru că sună mişto Sfântul nea Trăian şi n-aveam nici unul chel în calendar.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “De ce se impune sanctificarea Băsexului

  1. Buna dimineata!
    Cand te gandesti la ceea ce a fost dupa FSN, CPUN, Guvernele de atunci ai o relevatie; erau tot felul de oameni intre ei -chiar si mai ciudati- dar in comparatie cu actualii erau academicieni doctori ingineri. Daca pentru astia de azi s-a dat Ceausescu jos a fost un experiment ratat cu un popor sub influenta plantelor etno botanice.
    Da, matrozul poate fi martirizat/sanctificat/dezalcolizat/deparazitat
    dupa cea reusit sa bage Romania sluga la FMI si pe sub Scut; sa o aduca la marginea razboiului civil, cu tabere de neimpacat. Sa aduci la rang de virtute neprofesionalismul, improvizarea, mistoul; sa-l ai Premier pe boc cel anticonstitutionalist este ceva ce merita sa fie pus la calendar. Cu rosu.
    Iar grupul de parasute/bagaboande indurerate din poza denota halul in care a ajuns Romania,
    tara tuturor posibilelor catastrofe.
    Sper ca praful sa se aleaga de toti care fac atat rau…

  2. :))))) corect! Felicitari pentru scriitura.. :)) am ras puternic aseara la M.B.

    Toata stima.. >:D<

  3. Dorinta arzatoare a lui Basescu este sa intre in istoria romanilor, sa paseasca apasat, in ritm de mars, pe sub Arcul Triumfului, dar sa intre in istorie ca SFANT este ceva la care totusi n-a sperat. De ce sa nu-i vina Sfantul Sinod in intampinarea acestui vis: Sfantul Traian cel “Chel” (inspiratie de la D-l Ciutacu)! Ce misto suna!

  4. foarte tare!!!
    din poza, Anastase pare “cea vinovata”, Udrea pare “cea cuminte si silitoare” – dupa cum spunea si dom’ procuror, iar Ridzi pare “cea care stie ca o ia pe coaja” … ceea ce se si intampla, de altfel.

    si am o observatie la punctul 10; reprezentarile initiale vor fi facute cu suvita, mai blur asa, vag aureolata …

  5. Ce zici de:
    1. Pentru ca, in calitate de ministru al transporturilor, a urgentat multor drept-credinciosi soferi ai acestui neam intalnirea cu divinitatea.
    2. Pentru ca, in calitate de Primar general, a crestinat toata arabimea proprietara de chioscuri amplasate pe domeniul public.
    3. Pentru ca, in conformitate cu deviza “crede si nu cerceta”, este convins ca averea familiei sale provine din vanzari anterioare.
    4. Pentru ca, iubeste toatae vietuitoarele pamantului, fiind dispus la o adica sa resusciteze pana si o biata pasarica.
    5. Pentru ca, Iisus era numit Invatatorul doar de catre proprii discipoli, in timp ce el e supranumit Profesorul si de catre necredinciosi.

  6. un cuvant rau nu spui de iliescu,care a tras romania in jos rau de tot de aceea suntem aici

  7. Domnule, articolul este genial!!!
    Impreuna cu Mircea Badea ati putea conduce cu usurinta Romania!

  8. Victore,
    lasa-l dracu` pe chiorul naibii; nu vezi ca i se rupe de voi, de noi, de tot si de toate; incearca sa mai sapi si sa afli ce se intampla prin primarii si prin consiliile judetene. Un mic exemplu: la consiliu judetean prahova toti directorii au salarii de merit+50% spor de conducere++++; sa vezi cum secretara presedintelui si cu alti cativa sunt abonati la plecarile in strainatate – momentan la Strasbourg (nici unul nu stie o boaba limbi straine)s.a.m.d; nimeni din presa locala nu are voie sa scrie ceva “de bine”; e verboten;

  9. din cate stiu eu poti fi numit Sfant doar dupa ce ai dat ortul popii….si dupa o analiza amanuntita a vietii pe care ai dus-o….cele trei craite parca sunt la un priveghi…intrebarea mea este:s-a intamplat ceva cu Base cat am lipsit eu?

  10. @VC ati uitat sa ii atribuiti calitatea de intaiul cititor in stele sau omul cu premonitii divine….cum a stiut EL,in duminica alegerilor,chiar si inainte de….numaratoarea paralela,cu cate voturi va castiga!si mai uitati-va la ROBERTA,in timpul confruntarii cu geoana,cum se uita la EL!!!tot timpul tanti asta cand e in vecinatatea LUI,e topita!ii zboara fluturasii din stomac!aseara am lasat la TOLOntan un mesaj iccpv NOUL DOSAR al lui ritzi…in care spuneam ca,pentru cei 25000 de euro,nu va deconta ea,ci angajatii MST,cei interceptatihahahahah…..dar sa stea linistit,ca efectul subliminal{mama,ce cuvant stiu!}isi face efectul!ADICA….FII SERIOS,BASE NU SE BAGA NICI PENTRU MA-SA!!!!!ii aduceam aminte ca asta a spus-o nea primarul PDLIST ,,incarcerat,, in urma jocurilor politice{ALE CUI?tot base e la putere!}deci lumea {tot aia care l-a votat}asta va intelege……si mai spuneam ca oamenii politici au ganganii si in hirtia Higienica de 5 ani!altfel cum si-ar justifica salariile si noul buget dublat agentii ooooooo9?oooooo5,2?{care ii depasesc numeric pe cei din FBI!WOW!}?ia ghiciti ce!n-am trecut de moderare!!!???/!!!!!??? adevarul e ca e vina mea!am uitat sa-l felicit si sa-i zic ca el e speranta noastra!

  11. Sanctificarea iubitului conducator nu este suficienta. Trebuie ridicat la gradul (nu rangul!) de divinitate. Sa i se construiasca o religie noua croita dupa chipul si asemanarea sa.

    Asa sa se ajute base! Cioc-Cioc-Noroc.

  12. Felicitari genialule! Nu-ti sunt fan, dar acum chiar ca mestesugit le-ai zis. Superb!! Ca ce ne-a mai ramas, decat hazul de necaz.

  13. Cei care considera ca sanctificarea se poate face doar dupa moarte gresesc, in special in cazul Regelui Manelelor si Portocaliilor, el merita sa fie sanctificat cat este in viata pentru ca a reusit sa o faca pe E. Udrea regina neincoronata a Romaniei, si poate vor fi sanctificati amandoi: Sf. Traian cel Chel + Sf.Vuitoanca, ca nici unul nu rezista fara celalalt, si ca nici poporul suveran sa nu-i desparta cumva.

  14. ai uitat ce-i mai important:
    11. pentru ca a crestinat (nu chiar cu forta) un copil musulman

  15. Ştiu şi eu de’ar fi bun de sanctificat?
    Am încercat ce efect ar avea (de-aş fi nervos şi slobod la înjurături 😉 ) şi… nu-mi iese la rimă. Cum fras să zic “‘Tu-ţi Traianu’ tău” şi să fiu sigur că inamicu’ o ia la fugă cătând din ochi un loc de refugiu? S-ar pune omu’ pe-un râs de s-ar duce soarelui toată supărarea. (Ceea ce n-ar fi rău, da’ n-ar fi momentu’ potrivit, nu? 🙂 )

  16. Bravos coane Victore ! O uitasi pe tuta mica, pe EBA reprezentanta bambooistilor la Brucsel. Aia de a avut succesuri cu campania de promovare a drgurilor usoare intr-o tzara in care cotidianul si viitorul sunt tot mai kaki. Prostimea de se afuma cu paie si taratze, face cu nervii capului, iar norocosii (adica aia de nu mor) ajung in balamuc. Cu asta cum e?
    Asteptam pe Mucea Badea sa o dea marcar la “T’en gura presii”, cum stie el.

    http://www.youtube.com/watch?v=vJ7xwNDDThs&NR=1

  17. Onorabilele doamne din imagine par sa tina un moment de reculegere. Ma intreb in memoria cui…

  18. Domnule Ciutacu ar trebui sa faceti o emisiune despre scolile de la sate care vor fi inchise de niste imbecili.Scoli dotate la standarde europene.De ex.in Alios-Timis,scoala dotata modern unde s-au investit 200.000 euro si care va fi inchisa,uitati cum ne intampina site-ul scolii:

    Şcoala cu clasele I-VIII Alioş
    ÎN CURÂND NU VOM MAI FI!
    VOR FI, ÎNSĂ, CU SIGURANŢĂ, MAI MULŢI ANALFABEŢI, UŞOR DE MANIPULAT!

    Va spun ca m-a miscat foarte mult articolul si din pacate parintii au spus ca prefera sa-si tina copiii acasa decat sa-i trimita sa faca naveta la o scoala slab dotata si inghesuiti.Si sunt si multe alte scoli in aceasta situatie

  19. Iarta-ma te rog,dar pe cucoanele alea trei le-ai scos la produs ? 😀
    Daca am nimerit,te rog sune-ne cit e “scurtul” dar si cit e normalul ???
    Aia cu pantaloni,adica acum nu este disponibila momentan,are chestia aia lunara ???

  20. Nu mai pot! Am facut fixatie cu poza asta! Ma holbam la margelele/lanturile de la gatlejurile celor trei capre…(Sa nu uit! Propun ca animal sfant al Basexului capra!) si am constatat ca Udrea are margelele mult mai lungi decat lantul lu’ Anastase. De margelele lu’Ritzi ce sa mai vorbim?! Sunt stranse, stranse pe gat. Cred ca au si ros-o. (Poate dispare daca o rod tare…) O fi insemnand si asta ceva.

  21. Domnule Ciutacu,chiar sunteti genial.Ma bucur ca in privinta dvs nu m-as putea insela,caci ati dovedit-o pe parcurs ca aveti discernamant si ca aveti o viziune.Va respect si va iubesc ca pe fiul meu si daca voi muri curand am un motiv in plus sa regret.

  22. …si ar trebui ca sfintele moaste sa fie depuse spre vesnica odihna la manastirea Golden Blitz! =)) Foarte tare “hronica”!! :))

  23. Tot in tonul celor de dimineata:

    Cand a venit ceasul sa-i dea onorul
    Si sa-l aseze intre toti cei sfinti,
    Plin de mirare-a constatat soborul
    C-avea un rest de SCAUN intre dinti!

    Nu poti sa-i urezi decat sa-i fie de bine!Ca la cat a “mancat” in campanie…

  24. Ma intreb oare de ce ii atarna mana ROBERTEI ? O fi avand ceva de ascuns ? Ca parca prea priveste ea in jos… O fi suparata ca nu a atins-o pe ea “pantoful” aluia din spate si o fi vrand sa ne arate ca ei nu ii pasa, e “asigurata” ?

  25. Ce dragut a sarit traficul aseara in intervalul 23:00 – 00:00. Ai fost aproape primul! In alta ordine de idee, buna scriitura.

  26. Ai uitat al 11-lea motiv:

    11. Pentru ca ne tragem din Traian, cum cu intentie spusa Lenuta. Asta da motiv de sanctificare si de presedinte pe viata!

  27. O mica joaca vizuala 🙂 vizavi de poza cu cele “trei doamne si toate trei…”.
    In general orice ipostaza, filmata sau fotografiata arata mai mult decat se vede la prima strigare. Dar, din pacate nu spune totul – bezi pixelul albastru.
    Dar ca sa fiu rea, o sa impartasesc cu voi ce se vede in al doilea rand: doi “tovarasi”.
    In dreapta, in spatele dungatei Anastase se “roaga” un coleg. Asa se vede si jos la picioare. Ele, picioarele (cel putin unul) urmaresc linia corpului si sunt aranjate in pozitia de baza, relaxata, care in general o luam cu totii, cand avem de stat in picioare – ne sprijinim cu picioarele deschise la nivelul umerilor.
    Domnul din spatele Dnei Ritzi si Udrea, cel care are o fata foarte expresiva, usor ironica, usor “incantata” are in schimb un picior foarte contorsionat. El nu este tinut asa, pt ca “il doare”, nici pt ca se plictiseste si se joaca cu el.
    Analiza mea personala – fara urma de aluzie sau din ipostaza de martor, Doamne fereste… – din experienta mea vizavi de “body language” si comunicare non-verbala: ei da, acel picior tradeaza un genunche indoit. Acum, unde se vrea ajuns acel genunche, pe cine “inghesuie” sau de cine se “spijina” ?- nu am de unde sa stiu… doar ca, inclusiv corpul barbatului este mult prea aproape de doamnele din randul intai, nasul, ergo respiratia mult prea aproape de fata, gatul, parul, mirosul uneia dintre ele; iar in acest fragment de poza, el este singurul care se uita undeva, undeva altundeva decat toti ceilalti.
    Si cu asta gata cu joaca de-a vizualul-nemaivazutul-clarvazutul… merci

  28. Lipseste din poza Andreea Pora si…Ochi-Imprastiati – Traian Radu Ungureanu…Cele trei parca ar fi la priveghi de mort…Unde nu da Dumnezeu ?!

  29. la punctul 7 este nevoie de o completare, nu transforma apa in vin pentru ca nu se atinge niciodata de ea, bea numai wiskey

  30. FOTO: Veriga lipsa o gasim in regnul basescian. Daca ar fi sa alegem intre doamne respectabile si curve ordinare s-ar impune calea de mijloc: curve respectabile!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.