Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > De ce se impune sanctificarea Băsexului

De ce se impune sanctificarea Băsexului

I-am rămas dator cu o leapşă mogulului. Care mogul, ca orice mogul, nu lasă absolut nici o datorie nerecuperată. Aşa că şi-a trimis executorul. Să scoată de la mine motivele temeinice pentru care Jucătorul ar putea fi propus pentru sanctificare, că doar n-o să-l lăsăm pe Eminescu unic candidat pe ordinea de zi a Sfântului Sinod. Dar eu sunt băiat umil şi, până să vină peste mine portăreii Netului, mă prefac că răspund benevol. Ascult şi mă supun, cum scrie-n fişa postului de angajat al Coaliţiei de la Grivco, că doar d-aia mă plăteşte mogulul. Dar să nu mai spuneţi nimănui…

1. Pentru că a lucrat regimul comunist din interior (şi puţin cu detaşare, la Anvers). S-a demonstrat asta la condamnarea festivă a regimului roşu din Parlament.

2. Pentru că, deşi a recunoscut că a scris camioane de declaraţii către Securitate, nu se mai găseşte nici măcar una. Magician nu e, deci clar are puteri supranaturale.

3. Pentru că a dispus deconspirarea Securităţii şi, trecând peste resentimentele faţă de sistemul opresiv şi brutal, a avut puterea supraomenească să-l facă demnitar pe securistul Silvian Ionescu. Şi pe securistul Stanca general, fiindcă promovările în regimul care-i poartă numele se fac doar pe criterii de competenţă.

4. Pentru că, deşi nu e corupt şi a lucrat la stat după abolirea comunismului pe care l-a urât din toată fiinţa, familia lui are proprietăţi de milioane. Asta-i minune!

5.  Pentru că a salvat sarea şi poşta de moguli şi i-a făcut pe intelectuali fani OTV.

6. Pentru că nu l-a atins pe copil şi i-a sărit ăluia capul ca lovit de flacăra violet.

7. Pentru că, spre deosebire de un celebru care transforma apa-n vin, el n-are de ce.

8. Pentru că doamnele din local (poză ciordită de aici) se smeresc în preajma lui.

9. Pentru că n-o fi el mai fraier ca Ştefan cel Mare şi Murfatlarul bate Cotnarii.

10. Pentru că sună mişto Sfântul nea Trăian şi n-aveam nici unul chel în calendar.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “De ce se impune sanctificarea Băsexului

  1. Ciutacimea voastra, cu smerenie crestineasca putem oferi Sfantului Sinod al BOR si alte motive pentru a purcede la sanctificarea Sfantului Traian Moguloctonul, acest Sfant Gheorghe contemporan calare pe ANI si luptand cu DNA-ul in mana cu hidra coruptiei:

    1. La capitolul minuni dumnezeiesti :
    1.a) tranforma banii nostri in placute (“Aici sunt banii dumneavoastra”). Autostrazi nu s-au prea turnat, dar placute …
    1.b) transforma whisky-ul in apa (sau pipi) ca nimeni altul si reuseste sa se suie la volan fara a fi beat deloc dupa ce a baut doua sticle de Chivas, asa de puternic este Duhul in el, ceva de speriat …
    2. Cei trei regi ai asfaltului (Casuneanu, Euroconstruct 98 si Strabag) i-au prezentat daruri, in ieslea umila din Mihaileanu, intocmai ca cei trei magi la nasterea Christosului.
    3. Paseste pe ape tulburi fara sa se scufunde, face bai de multime fara sa se ude, isi scoate discipolii la pescuirea cea minunata de voturi
    4. Hraneste cinci milioane de votanti cu cinci dosare la TV si doua arestari in prime time iar fericitii de ei, fiind saraci cu duhul, il mai trimit cinci ani in Templul de la Cotroceni sa le slujeasca pe post de Rabi.
    5. A ctitorit Biserica de la Cotroceni cu clopot cu GPS – asa ceva nici Stefan cel Mare, cu toate ale lui 44 de biserici, nu a facut pentru slava lui Dumnezeu, care nu putea sa rasune inspre inaltul cerurilor decat dintr-un clopot cu GPS!!!
    6. Cand era primar la capitala, cu ajutorul Duhului si al Preacuratei Mucenice Nutzi ot Bacau, sveti Traian Moguloctonul a savarsit mari minuni dumnezeiesti de ti se sparie gandul : a retrocedat terenuri unor persoane care nu exista, a transformat parcarile publice in sursa privata de venituri, de se cruceste smerit in portofel bucuresteanul si in ziua de azi la vazul unei asa minunatii!

    Si lista poate continua…

    Sfantul Traian Moguloctonul sa te aiba in paza sa, imparate ciutacesc – ca daca nu te are in gratii, nu te vad bine, cine stie ce inregistrari apar in Trompeta Ierihonului EvZ!

    Propun ziua de hram a lui sveti Traienica-fara-par-si-fara-pata data pomazuirii sale de-a doua intru domnie, 6 decembrie.

  2. fetele puteau foarte bine sa se dea cu telescaunul la pirtia nou inaugurata(filmate din toate unghiurile,sumar imbracate cum le sta lor bine!)….cu popii inainte si dupa ..sandwich!

  3. Da, sunt de acord dar cu conditia sa santificam tot guvernul. Ce zic eu tot guvernul? Sa santificam tot PDL-ul ca nu putem sa il lasam pe Base fara servitori.
    Acum nu stiu daca e bine spus sa “santificam” poate mai nimerit ar fi sa “sacrificam”. Ma rog poate nu cunsosc eu bine limba romana. Ma duc sa ma uit in DEX. 🙂

  4. CAND LE VAD CE FIGURI AU DE SFINTE SI CAND STIU CUM NE RADE IN FATA SI SE DISTREAZA PE SEAMA UNUI POPOR AMARAT CA NU FAC ALTCEVA DECAT SA FURE SI SA FIE INTR-UN FEL BRATELE LUNGI ALE CARATITEI BASESCU,IMI VINE SA LE DAU,,MOPUL IN MANA,,VORBA LUI MIRCEA B.ASTA LE-AR FI PEDEAPSA MEA PE BASESCU L-AS PUNE SA RANEASCA LA O FERMA DE ANIMALE SI PE ELE LA CURATENIE SI LE-AS DA MANCARE O DATA LA ZI SI CAT SE POATE DE PUTIN …MACAR ATATA UMILINTA DUPA CATA NE FAC ACESTI OAMENI NOUA ROMANILOR .NE RAD IN FATA SI NE SFIDEAZA CU AVUTIILE LOR NU CASTIGATE IN MOD CINSTIT,IAR NOI SA NE ASTEPTAM PENSIILE LA65DE ANI,SI PANA ATUNCI ….MAI TRAIM ?ATAT SA MANANCE SI ACESTE STATUI…..

  5. 11. Pentru ca, desi nu a facut nimic timp de cinci ani, a reusit sa prosteasca o gramada de popor pentru un nou mandat.

    12. Pentru ca, desi avea in mana majoritatea puterilor statului(justitia, presa, executivul,etc), a reusit sa pozeze intr-un om haituit din toate partile care vrea sa faca dar nu este lasat.

  6. Sunt tot mai putini oameni de calitate in tara asta. Aveti asteptari? Decenta? Nimic ortodox .Doar popi ce-si pun poalele-n cap pe o partie …ca doar , doar le-or vede doamna ministru hondrobelele si le-o da si lor cate ceva depomana. noi radem, dar intr-o buna zi n-o sa ne mai putem opri din plans.

  7. Textul mishto, ca de obicei, da’ mironositele-s de mare efect, sper ca nu le cobiti micutelor, sa ajunga pe la vreo manastire, pocaite si abstinente, fara vuitoane, q7 ori banutu’ de la buget pa mana, Doamne fereste!
    Simt insa lipsa din rand a primei doamne, pt echilibru, dar dansa era la echitatie, cum se cuvine.
    Oricum, don ciutacu, ati omis dintre miracole pe al’ de la paris, cand un alegator vota marinaru’ in 13 secunde, ca speedy gonzales.

  8. Poza si mortala si face toti banii- cu cele 3 gratii care isi apara fecioria de o imaginara lovitura de pedeapsa (intocmai ca footbolistii!)

  9. domnule ciutacu,nu va autocondamnati ca sustineti PNL-ul sub conducerea lui Antonescu,pt ganditi rational si ganditi la fel ca cei 5 milioane de romani care nu l-au votat pe basescu sau poate mai multi.respect

  10. Ce sa spun?Esti foarte bun ca intotdeauna…Pentru mine argumentul cu numarul 6(Pentru că nu l-a atins pe copil şi i-a sărit ăluia capul ca lovit de flacăra violet.) m-a amuzat cel mai mult…iar despre transformarea apei in vin,el este mult mai spectaculos decat “acel celebru”.El poate face ca râuri de wisky si munti de gheata sa dispara:)).Cred ca e ceva mai greu de facut:))

  11. Poate un argument teologic pentru sanctificare ar putea fi construirea bisericii noi din incinta Administratiei Prezidentiale la initiativa celui mai credincios Presedinte in exercitiu. Nu vedeti cat de smerit este in biserica?

  12. Papagalii, Dictatorul si Lenutza. asta e cea mai tare auzita! mai tare ca Murfatlarul.
    apropos mie imi place Cotnari mai mult

  13. PRIMUL JURIST AL TARII, BOC EMIL, A DECLARAT CA NOUA LEGE A PENSIILOR NU ESTE RETROACTIVA DEOARECE NU PREVEDE RETURNAREA BANILOR PRIMITI DE PENSIONARI . DAR, DOMNUL BOC AR TREBUI SA STIE CA SE RETURNEAZA UN BUN CE A FOST LUAT ILICIT. ADICA PRIN MITA, FRAUDA, FALS, CEIA CE AR IMPLICA ANCHETAREA PENALA A PERSOANELOR IN CAUZA. BRAVO DOMNULE , DA-TI DOCTORATUL.

  14. Pot sa intreb si eu ceva? Electoratu’ ce-a pazit? Ceausescu zicea uneori: avem un popor minunat. Acum, poftim minunatie!

  15. Da’ cum de nu s-o fi gândit până acum? Adecă este la fel de necesară sanctificarea Zăusului, precum apa-n cizmele de cauciuc. Şi dacă mă închin lui şi-i zic: “Băse, mă jur pă buletin şi portofel, că eşti mai cool decât Obama, Putin, Sarkozi şi Chavez la un loc!”, îmi dă şi mie ceva consiliu de administraţie, aşa de vreo 500 de ieoro bucata, că-s băiat fin, şi lucrez eftin? 😉

  16. Evanghelia dupa Base

    Adevar zic voua , in ziua aceea L-au dus fariseii de la Morar la Kovesi si nu L-au gasit vinovat . Dar pentru ca era in ziua aceea sarbatoare mare , a hotarat Vida sa dea poporului prilejul sa aleaga intre Omul acesta si un altul . Si poporul L-a ales pe El . Si a zis Vida : “Iata Omul!” , dupa ce s-a spalat pe maini de toate voturile acelea. Si L-au luat fariseii si I-au dat crucea , cu care a urcat dealul . Si Le-a zis El invataceilor sai : “Ma veti vinde!” Si cel mai drag dintre ei , Boc cel mic – caruia El i-a promis cheile de la usa guvernului , I-a zis : “niciodata , Invatatorule!” “Adevar Va zic voua , nu va canta Cocos de trei ori si va veti lepada de Mine !” Si asa a fost . Si L-au ridicat pe cruce si au venit femeile mironosite sa-L planga . Alma , care mai inainte se preumbla aproape despuiata si pe care El a adus-o la dreapta cale , si Elena (cea mai draga Lui) si Monica . Si L-au plans toate . Si mai erau langa El doi talhari . Unul I-a zis : “daca esti puternic , de ce nu Te salvezi si sa ne salvezi si pe noi?” “Taci , Patriciule – i-a zis celalalt , zis Adriean . Macar noi ne meritam soarta , c-am furat de-am rupt , dar Omul asta e nevinovat . Nici DNA-ul nu L-a dovedit cu ceva , nici CNSAS-ul nu I-a gasit dosarul” . Si , apoi , privind catre Invatator , talharul acesta I-a zis : “Blagosloveste-ma , Doamne , si da-mi mie marmura si energia si cate si mai cate. ” Si El i-a zis : “Adevar iti zic tie , pana maine dimineata vei fi cu mine la putere.” Si cand si-a dat El duhul , s-a pornit furtuna mare si s-a rupt catapeteasma de la Golden Blitz .
    Si-a doua zi s-au luat femeile mironosite si s-au dus la mormantul Lui , sa-l unga cu mirodenii si au gasit mormantul gol . Si au priceput ca peste noapte s-a intamplat o minune . Ca El a fost mort si a inviat din morti . Si au crezut in El si L-au preamarit . Si laudat va fi numele Lui in veac .

  17. Anunţ

    Astăzi la 20:85 pm, de pe bulevardul Dinicu Golescu, megieş cu Palatul CFR, a decolat cu avionul propietate personală spre halta Salcia (25 km de Roşiori) şi staţia Costeşti (22 km de Piteşti) domnul Berceanu, urmând să aterizeze pe acoperişurile vagoanelor din două trenuri înzăpezite ( un accelerat şi un personal). Domnia sa va îmbărbăta călătorii pentru a manifesta înţelegerea necesară timp de 3 zile cât îi trebuie zăpezii să fie viscolită spre alte meleaguri.
    Onoare muncii !

  18. Victore, ar mai fi un motiv pentru care trebuie canonizat, inca din timpul vietii: a crestinat un copil musulman!! Stiu ca suntem invidiosi, dar nu putem trece cu vederea acest fapt exceptional. Un crestin in plus inseamna o speranta in plus la cutia milei, din biserica ortodoxa. Ca are nevoie. Biserica.
    M-as bucura sa dea si un decret prezidential, sa dubleze salariile clerului. Chestiunea ar fi rezolvata si Base sanctificat. Binemeritat sanctificat.

  19. Pentru că a despărțit Marea Neagră. De flota română.

    Pentru că a prefăcut apa în whisky, ca să poată s-o bea.

    Pentru că a înmulțit pâinea, peștii, mașinile, vouis luittoanele, casele și banii dreptcredincioșilor (în el).

    Pentru că a vindecat bolnavii de molima „necetățenie român-europeană” și apoi le-a dat și 100 de milioane de arginți

    Pentru că a murit la rezultatele preliminare la alegeri, ca să-i ciuruie câteva ore mai apoi, după scripturi.

    Pentru că o să le dea urgii celor 16 milioane de infideli care nu l-au votat. Și o să le dea pula și fidelilor care l-au votat.

    Merge?

  20. Elene- le lui BASE

    BA SE Scumpes toate ……Mironositele … Lasa draga ca ale noastre nu se scumpesc.. esentele tari se tin strins…. nu dam drum decit in caz de URGENTA …

  21. trei, doamne, si tustrele!
    aia doi din spate sunt in ariergarda.
    …nici la Termopile, spartanii n-au fost asezati mai simetric!

  22. Domnule Ciutacu,
    Cu tot respectul trebuie sa va spun ca ati postat o fotografie incompleta!
    Lipsesc EBa,Sulfina,Anca Boagiu si toate celelalte pana la 18,numar necesar terenului da golf pe care-l “pastoreste” bASESCU!De celelalte gauri, din asfalt si din buget, se ocupa cu spor tot guvernul Boc al IV-lea! Astia
    se vor vreo dinastie,cred!

  23. Referitor la sanctificare ea era in “programul” politic al PD-L inca de la intalnirea de la Poiana Brasov de la sfarsitul lunii ianuarie cand:

    Sus in Poian la Brasov
    Partidul si-a-ntrunit staborul,
    Sa-l treaca-n calendar cu MOV
    Pe Basescu…botezatorul!

    Dar stupoare:
    Cand a venit ceasul sa-i dea onorul
    Si sa-l aseze-ntre toti sfintii,
    Cu spaim-a constatat intreg soborul
    Ca de scaun tinea cu dintii!

  24. Sanchi. Să vezi pe urmă pelerinaje la locurile sfinte: Golden Blitz, Doi Cocoşi, La copilu’ lepădat, La Trei Sergenţi.
    Şi pupări ale icoanei căcătoare de minciuni.

  25. a nu se uita numele inscriptionat pe clopotul bisericii din curtea cotrocenilor…intii beatificare apoi sanctificare…

  26. “Reclamă mascată”

    Trenurile zăpezii

    Bucurându-se de un neaşteptat succes, iniţiatva turistică a domnului Bercceanu şi a doamnei Urdea de organizare a trenurilor zăpezilor, ieri cu numai două trenuri, din care un accelerat cu 4o de mucenici care este conservat de 14 ore în omătul sclipitor din apropierea staţiei cfr
    Costeşti, s-a generalizat acum la 6 trenuri, urmînd ca la semnalul Preşedintelui Băcsescu, retransmis de Micuţul, să fie în cur(and) puse mai toate.

    PS Cei 40 au manifestat un inexplicabil apetit sexual vizându-i ca parteneri pe focoşii Băcsescu – Broc- Bercceanu, cu opţiune orală, pentru aceste cocote politice care “bat zăpada-n piuă”®

  27. Frumoasa şi cerebrala Dana Grecu a luat ceva rece la… chiloţei.
    O iubesc !(pe sticlă).Abia aştept s-o revăd la 16:00 pm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.