Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rubrica lu' domnu' nea Dan > De ce a ajuns Puiu Popoviciu la Bastilia

De ce a ajuns Puiu Popoviciu la Bastilia

Eu nu mă pricep, aşa că o să citez aproximativ (preluare Antena 3) din domnu’ nea Dan, care are la bază şcoala Scânteii şi-i, oricum, cu mult mai înţelept ca mine.

“După ce ies de la arest, oamenii de afaceri devin speriaţi şi ascultă cu mai mare interes propunerile unor doamne (să spunem) blonde, care văd ditamai parcarea la mall şi se întreabă cine o administrează”. Cred că-i un pic cam răutacios Cezarul:)

UPDATE. La “Sinteza zilei”, aseara, am propus, in direct, un pariu: Puiu Popoviciu pleaca acasa. Castigam, da’, din pacate pentru mine, nu s-a bagat nimeni…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “De ce a ajuns Puiu Popoviciu la Bastilia

  1. Au inceput sa-i cante scheletzii in dulap si trebuia sa faca o terapie de exorcizare la DNA…
    Dar daca a fost chemat doar la o cafea doar pentru ca cei de afara sa faca crize de panica ? Vedem acum daca pleaca acasa sau mai bea un termos de cafea…

  2. Poate apare si teoria ca Puiu a finantat campania lui Sorin care-l sustine acuma pe Crin. Nu cumva Basescu da in Puiu ca sa-l doara pe Sorin si Crin sa sufere si el?

  3. @theKid: e o varianta de luat in seama. eu as adauga la finantari si Adriean

  4. Adevar ai grait! Bastilia! Ca tot nu mai exista.

    Oribila rasa! Se ascund precum gindacii si apar doar pe intuneric sa-si faca faradelegile, iar la prima raza de lumina dispar … birrr,

  5. Excelenta emisiunea Sinteza zilei din seara asta (25.03.2009) !!!!! Foarte spontan si bine au raspuns Gadea si Ciutacu lui …..ala care cica e prim ministru …ca imi scapa numele.. dar stiu ca e mic, foarte complexat, un lingau al lui Base’ si tembel din fire.
    Bah Porcule care esti tu porc , va batei joc de noi intr-una, bai nemernicilor de politiceni!!!

  6. Primele mutari din precampania electorala sunt in lucru in laboratoarele cotroceniste:
    1. Boc demisioneaza si devine Ministru al Justitei;
    2. Teo Stolojan revine in functia de Prim Ministru;
    3. Alegerile pentru functia de Presedinte se organizeaza in acelasi timp cu Alegerile pentru Parlamentul European;

  7. Cine este Puiu Popoviciu ?
    cetatean american din anul 1991

    ginerele lui Ion Dinca Teleaga si cumnatul lui Badea

    prieten si partener de afaceri cu Liga Nordului din Baneasa: Dimofte, Fisher, Petrache, Bittner, Cocos

    naşul de cununie al lui Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană

    apropiat al familiei Bartolomeu, din care face parte fosta soţie a lui Adrian Năstase, Ilinca Preoteasa

    asociat la societatile comerciale Mioriţa, Comaliment, Herăstrău

    acţionarul principal Hotelul Howard Johnson

    asociat la reteaua KFC, Pizza Hut – binecunoscute branduri americane

    administrator Ikea Romania si Băneasa Investments

    proprietarul a peste 250 hectare in Bucuresti si imprejurimi

    Mai adaugam si faptul ca este proprietarul Restaurantului Casa Doina, locul unde se discuta toate combinatiile politico-financiare si atunci vom intelege de ce multi politicieni si oameni de afaceri vor fi in stres maxim o lunga perioada de timp.

  8. Ar mai fi posibil ca prin aceasta arestare de 24 ore sa se fi urmarit reabilitarea imaginii DNA si a procurorilor acestuia in plin an electoral.Ajunsesera chiar de poveste cu termopanele lui Nastase,caltabosul lui Remes si Valiza lui Gigi.Cum sa te numesti Basescu si sa pleci la lupta in plin an electoral cu o arma ajunsa in folclorul popular undeva alaturi de OTV ? Dupa ce isi va ascuti arma la polizor prin cateva arestari de mare impact Basescu va pleca la vanatoare de contracandidati.Asadar vom avea parte anul acesta de multe astfel de “retineri”…pana se va alege careva la toamna.Daca acel careva se va numi tot Basescu atunci va reancepe termopaniada sau altfel spus mistoul national al lui Base catre vechiul sau “prieten” si sparingpartener Bombo,spre deliciul deontologilor care vor ramane si la acele vremuri la fel de imbecilutzi.

  9. Replica impricinatului (Popoviciu) este in functie de materialul din care este facut acesta. Daca avea de gand sa-l sustina pe Crin Antonescu, iar aceasta retinere a fost un avertisment, este posibil ca Popoviciu sa staruie in hotararea initiala.

  10. OffTopic: Interventia de aseara a domnului Boc a fost monumentala. Gata, acum putem dormi linistiti cu 800 000 de someri si greutatea unui FMI atarnand de gatul nostru fiindca stim siguri ca don’ Boc, premier al acestei minunate tari, nu este frustrat de inaltimea cu care a fost inzestrat.

  11. Și eu eram convinsă că le dă drumul. E doar o diversiune băsesciană. Tactica lui de ani de zile. Nimic nou sub soare.
    Pe Băsescu îl apucă amocul când intră-n febra alegerilor și trebuie să dea pe tavă câte un subiect presei. N-aveți impresia că îl băgați prea mult în seamă și se simte deranjat?
    De Boc ce să mai zic, dacă tăcea – aseară – filosof rămânea, dar cred că s-a gândit el bine și a tras concluzia că un prim-ministru filosof nu folosește nimănui…
    S-o fi sfătuit cu Băse ce să vă spună și cât de mitocan are voie să fie. Numai că a luat lecții de la Mitocanul-șef și a cam dat-o în bară!
    Să admitem că nu se ridica pe vârfuri, dar „jocul de glezne” de ce i-a intrat în halul ăsta în sânge că nu se poate controla?! 😀

  12. doamne cat de prosti ne cred astia, nu se va intampla nimic, pentru ca sunt legati ca piesela de domino, cade una cad toate,a inceput campania electorala a lui Napoleon III si a mai pus la cale un foc de artificii la care noi trebuie sa stam si sa ne uitam ca prostii si sa ne minunam ca in sfarsit a inceput curatenia generala la milionarii de carton, pardon miliardarii, aiurea avem subiecte ca sa nu mai bagam de seama cum ni se golesc buzunarele si unde se duc banii imprumutati de la FMI, sa nu mai observam ca alegerile vor avea loc la gramada, nici nu o sa o stiti cand l-ati votat pe Base pentru inca 5 ani.Doamne cand ma gandesc cat s-a furat din tarisoara asta, cat ne-au furat, cati asemenea lui popoviciu mai sunt in Romania, ma apuca disperarea cati bani putea face tara asta cu tot ce am avut in 90 si cum nu mai avem nimic, iti vine sa-ti faci rost de o pusca cu luneta si sa-i iei pe rand.Cum sa ramana in arest popoviciu, lasa ca raman amaratii care au scos un tarus din pamant, in ce tara de rahat traim.

  13. credeti ca este simpla coincidenta faptul ca ioana basescu are biroul notarial pe soseaua bucuresti-ploiesti nr 42-44 ? (pe mosia lui puiu popovici) .intreb si io ,nu dau cu parul.

    BASESCU IOANA
    Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, sector 1
    [email protected] adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
    T: 0314256251
    0314256253
    F: 0314256252
    0314256250

    http://cnpb.ro/content/view/24/41/

  14. Suna a secretul lui Bachus toata aceasta sarada cu pitici adormiti adusi in ceas de noapte la castelul cu iluzii (DNA). Mie mi se pare o mare diversiune nationala, dar sa nu uite bravii nostri ca stomacul plebei nu se indestuleaza numai cu circ si ca acum toti electorii sunt cu ochii pe bucata de paine ce-a mai ramas in desaga lor si asa goala. Oricum parerea me nu va conta, si asemuirea cu personajele reale e mereu intamplatoare bazata pe pura imaginatie a atentului cititor. In acest sens, din media informatiilor adunate din presa mi-a iesit un mic scenariu: Omu de afaceri hulit Popoviciu o fi avut si el bani de-o casa de avocatura confundabila ca denumire si asemanare care intamplator a dat un sef a controlului in guvernul Boc si, care, tot intamplator are abonati la Clubul Vinului si, clubul cu pricina are nevoie de teren virgin sa cultive vitza nobila, si care daca stau sa ma gandesc ii mai trimite cate-o busuioaca lu investitoru ala imobiliar de la echipa lu’ CFR Cluj si care intamplator este domiciliat in judetu’ de resedinta alu domnu Boc. Si tot asa…. din lema in dilema…. ajungi sa faci sincere conexiuni pana ajungi la premiantul tarii, care acum sta cu crosheta in mana si citeste de-a-ndoaselea toate textele jurnalistilor, bucurandu-se de ciorba buna care clocoteste in gurile si urechile romanilor. Vorba lu Harap Alb … La placinte inainte, la razboi inapoi. SI oricum … e tare DNA-ul asta, caci, daca a reusit sa sara gardu la 2,15, imi inchipui ce usor ii este sa faca 100 m garduri pe **** zidrile cotroceniului. Mai las si pe altii … ca cand gandesti te slabeste fizicu … astept cu interes rezultatele la 6/49, poate asa n-o mai fi nevoie sa facem imprumuturi de la FMI…

  15. O amagire, o fantasma este tot acest amalgam de acuzatii la adresa oamenilor aceia…!
    Au foarte clar conotatii politice care vor lasa cu siguranta urme!

  16. Nimic nou sub soare. Mediatizarea unei facaturi pentru a obtine in final taxa de protectie. Tipic pentru haita lui Basescu, ca si in cazul lui Costel Iancu. Numai ca in locul interlopilor, sunt folosite institutiile statului ( DNA, SRI, etc ) in beneficiul personal al lui Basescu. Pe care-l astepta mai intii alegerile pentru PE unde Echo Bravo Afla ( EBA ) are nevoie de sponsorizare si apoi mai vin si alegerile prezidentiale.

  17. E o mascarada ieftina cum au mai fost si altele. In joc sunt interese mari, pe care noi prostimea nu avem a le sti, sau a le intelege. Dincolo de toate, o parte din plamanul verde al capitalei si-a naruit functia in fata betonului, iar munca de decenii a unor pomicultori nu isi mai produce roadele de initiere si revigorare a unui domeniu(pomicultura), ajuns la pamant. Dureros este, ca tot ce s-a intamplat este ireversibil. Ce sa facem acum, sa ne apucam sa daramam tot ce s-a construit si sa refacem fosta ferma?. Imposibil. Ciudat este, ca nimeni nu este vinovat pentru ceea ce s-a intamplat si nici nu o sa fie. Tara de rahat……

  18. eu ma tem ca din toata nebunia asta, zeus va iesi castigator. prea sunt imbarligati astia intre ei sa nu para un adevarat act de vitejie in ochii prostimii din partea marinarului , cu ancheta asta, nu face decat sa arate cat de disperat e

  19. Daca e o problema cu finantarea lui Crin in campanie, putem sa-i cautam sponsori. In fond, companiile au tot interesul sa sustina candidatul singurului partid care faciliteaza dezvoltarea firmelor. Sincer putem face asta. Poate rezulta o altfel de campanie, cu participarea mult mai intensa a electoratului. Ceea ce facem noi pe internet este deja o campanie initiata de catre electorat. Putem sa amplificam efectul. In randul electoratului exista si oameni priceputi pe organizare de campanii de imagine, si persoane cu bani (fizice sau juridice). Daca procedam astfel, de ce dracu’ au sa-l mai acuze pe Crin? De colaborare cu poporu’?

    E USOR DE FACUT! Daca reprezentantii PNL citesc blogul asta, sa dea un semnal si trecem la actiune. Promovarea lui Antonescu NU sta in banii alor invartelnici de afaceri necurate. Si am fi noi niste mari fraieri daca l-am lasa sa ne scape printre degete din cauze inchipuite.

  20. E clar ca dl Puiu a ramas restantier la “intretinere”… N-a mai dat cota…
    Acuma, dupa o plimbare cu Loganul de 70.000 Euro, trebuie sa ii fi venit mintea la cap.
    Zic si eu asa !

  21. Am o foarte mare curiozitate in ce priveste miza acestui megascandal. Cred ca ceea ce a spus aseara Bogdan Teodorescu este foarte adevarat. Fiind intr-o stare foarte mare de nervi si vrand sa loveasca in Antonescu si alti posibili candidati a pornit aceasta morisca si nu s-a gandit la situatia in care acest caz poate degenera si sa se intoarca impotriva lui. Cu atat mai mult cu cat Popoviciu, la iesirea de la Curtea de Apel, a spus ca nu crede in coincidente. Am o curiozitate bolnava sa vad cum se sfarseste acest scandal.

  22. Domnule Ciutacu,daca aveam posibilitatea aseara sa ma exprim si eu tineam la pariu de partea dumneavoastra si cred ca parte din explicatiile pe care le-ati dat in aceasta speta sunt adevarate.Eu oarecum stiu maniera in care se procedeaza(am fost ofiter de politie economica,am trecut in rezerva prin demisie in urma cu 8 ani,la acel moment aveam 32 ani),evident pastrand proportiile unde am activat eu si la ce nivel sunt facute acum jocurile,in linii mari este acelasi calapod.

  23. @Domnule Victor si all: imi cer scuze pentru off topic da’ prea m-am ras aseara de nea ala, am uitat cum ii zice, pentru a ma abtine:
    Sarpele iese la drumul mare, iar Boc pe Sticla la Antena 3
    Bre nea primule ministru, ca am uitat cum iti zice, pai mata cu baietii de la Antena 3 ti-ai gasit, bre, sa te dai baiat de baiat si sa te spargi in fite de Buftea?
    Nu puteai bre, s-o lasi cum a cazut, ca doar aveai experienta umilintei pe acest post, de cand nu erai prim ministru, iar d-l Stan te-a dovedit prost in fata natiunii la ora de maxima audienta ??!!
    Pai cu Badea si Ciutacu te dai mata la glume si incerci sa-i fraieresti (dar si pe telespectatori) ca de fapt mata nu stateai pe varfuri, ci precum Rocky in cele cinci serii, sareai de fapt coarda ca sa scapi de carceii din calcaiul lui Achile? Sau ca repetai pentru rolul lebadoiului din Lacul Lebedelor? Te facura muci flacaii nea primule ministru, ca iar am uitat cum iti zice!
    Si dupa ce te lucrara baietii ca in cartier, pe motiv ca “tara arde si baba se piaptana”, adica pentru faptul ca in timp ce guvernul basescu ne amaneta ca popor la FMI, mata suni la o televiziune si in loc sa ne spui ce si cum cu durerile nationale o dai pe retusari de poza cu mata surprins in aruncare de trei puncte la cos, veni si randul d-lui profesor doctor Bogdan Theodorescu sa-ti aplice o corectie academica la popou intru indreptare iesiri golanesti cu “jmecherii de jmecherii” in discurs si atitudine.
    Matale nu stii bre, ca cine se scuza se acuza?
    Daca o lasai in sange cum zicea (Dumnezeu Sa-l Ierte), Dan Iosif, poate mai salvai ceva din obrazul de Prim Ministru asa insa, te-ai coborat la nivelul trotuarului si te-au facut baietii de Nufaru’ si Commmando la un loc.
    Rusnica nea primule ministru, ca tot uit cum ti zice!

  24. O intrebare:Chiar nu are nimeni ac de cojoc la adresa tiranului?Pai nu ca justitia,serviciile,legile sunt pentru el;totul e inpotriva noastra.

  25. Episodu’ ăsta, nu-i deloc întamplător. Doar cretin tre’ să fii, să nu-ţi dai seama că-i mare lucrătură.Pusă-n scenă de un regizor absolut dement. Şi băsescian , pe deasupra. Şi pe dedesu(p)t. Scopul scuză mijloacele. Şi-n anu’ aista, scopu-i precis. Mai eles în noiembrie. Deci, e limpede. Doar că, deh, cineva tre’ să hă-hă-iască tembel şi cretin. Şi o face absolut telaxat. Deocamdată. Creşte-i-ar CRIN(I) pe năsălia-i electorală.

  26. Au inceput să scoată arsenalul nuclear…
    Mă miră că Nica are curajul să desfiinţeze DGIPI. Poate că totuşi unii din PSD mai au “balls”. Va deschide cutia Pandorei şi nu va cădea doar “capul lui Moţoc”.
    S-ar putea să fie spre binele nostru, al oamenilor de rând.
    Oricum, să ia aminte la filmuleţul de mai jos…

    http://www.illuzia.net/ro/videos/clips/g20

  27. @tot cu scuzele de rigoare:
    Salvati soldatul T.Ryan !
    Stau si ma intreb cam ce cantitate de morcov a fost livrata la Cotroceni, odata cu aparitia pe scena politica a contracandidatului Crin Antonescu, de se dau acum de ceasul mortii lideri ai PD-l, precum Berceanu, pentru a i-o extrage basescului din fund cu forcepsul, anuntand ca ar fi o adevarata mana cereasca penntru popor roman aflat la suferinta de ciza si instrainare prin vanzare la FMI, daca alegerile prezidentiale ar fi devansate si s-ar desfasura simultan cu cele europarlamentare?
    Aceasta graba in devalmasie a pupinbasistilor portocalii de a salva soldatul T. Ryan de la un mai mult ca previzibil esec catastrofal, in toamna, nu se explica altfel decat prin disperarea care-l toaca pe Zeus din momentul in care i-a cazut pe cap beleaua Crin Antonescu.
    Acesta, in loc de pleasca Geoana sau Tariceanu, a venit sa-i bantuie hamletian nu numai noptile, dar si zilele care i-au mai ramas dintr-un mandat de cosmar pentru milioane de romani, anuntandu-l totodata ca ora decontului pentru toate marlaniile, circul si bataia de joc cu care i-a tratat el pe mujicii romani, vreme de mai bine de patru ani de zile, este aproape si ca este cazul sa-si faca bagajele si sa ne lase.
    Lasand insa la o parte disperarile si grijile asimetrice, un alt aspect trebuie reliefat din aceasta declaratie de intentie bercenista.
    Si anume faptul ca, portocalii in frunte cu Zeus, in nesimtirea si dispretul lor fata de alegatorul roman, il considera pe acesta in continuare retardat mintal si incearca sa-i vanda gogosi, cu devansarea alegerilor in interesul sau si nu in cel al celui mai mare mincinos din Istoria acestui neam.
    Si unde mai pui ca vor s-o puna si de-o golanie tipic basesciana, deoarece din punct de vedere al normelor europene, in ziua desfasurarii alegerilor europarlamentare, nu se pot desfasura si alt gen de alegeri.
    Dar la noi se pare ca merge, ca doar avem presedinte jucator, care nu da doi bani pe Constitutia propriei natiuni, de ce s-ar sinchisi de legile europene?

  28. asta a fost doar o sceneta produsa de “Cotroceni Film”,& regizata de tov. Traian Basescu. oricum,foarte proaste & nereusite au fost toate capodoperele basesciene de pan’ acum,in conformitate cu gusturile,personalitatea,cultura geniala & inteligenta autorului care este. mai bune sunt productiile cu Nichita din Romana…

  29. ma esti arogant,genial si un pic mincinos.de ce?pai te-ai descris ca fiind un tip de om care nu a furat nicidata.ba ai furat inima unei femei.adica cea care-ti este sotie si ti-a daruit un copil de care poti sa fi mindru. :)a mai este ceva toti furam cite ceva.nu-i nevoie sa iei cu cisterna.daca ma bagi intr-o livada pot sa am minile legate ca tot ies cu un mar de acolo. 🙂 te iertam si ca esti ce-l mai bun.baiatul tau zice asa:daca vreau pot sa fiu mai bun decit tine.bei nici nu trebuie sa vrea ca este mai bun ca mine si ca ala de te injura.da tu ma ierti ca am fost impertinent? 🙂

  30. @victor: dupa mintea mea, cred ca a fost o GRESEALA sa-l luati la misto pe boc. electoratul e intr-atat de polarizat, incat nuai la “neutri” se mai poate umbla, si acestia ar putea simpatiza cu “victima”. daca-i mai adaugam si pe cei scunzi, care empatizeaza cu al lor, rezultatul iese pe minus. asta ca sa nu mai vorbim si de derizoriul situatiei…

  31. Pe lângă faptul că-i vinovat ca Dracu’ (dar toţi ştiau asta de mult, nu?!) cred şi eu că nici varianta lui theKid nu-i de ignorat. Şi celelalte variante (toate!) prezentate aseară, mi se par valabile. Are don President mare sete de bani că doară-s doi Băseşti programaţi în cursa alegerilor şi campaniile-s (şi mai!)scumpe în timp de criză mondială. Altfel, după cum stau lucrurile, ar fi trebuit să se afle şi el pe acolo (reţinut!) că doară nu eu am fost primar general la vremea aia şi sigur nu eu am semnat hârtiile de spoliere a terenului agronomic (şi nu numai!). Din păcate, n-am văzut încă nici un primar, prefect, ministru, care să plătească pentru toate abuzurile şi ilegalităţile din timpul mandatelor lor.

  32. ceva imi spune ca de fapt boc a sunat ieri la antena fiindca a fost impins de la spate .. dintre toti din studio i-a casunat pe bogdan teodorescu .. oare de ce ? pai de aia .. ca a spus ceva si de frustrarile de tinerete ale elenei udrea .. boc nu ar fi intervenit pentru el, aia ar fi facut-o prin biroul de presa, chiar de dimineata. avem guvernare la minut – suna zeus si primul ministru in 30 secunde executa, chiar daca se face de rahat.
    In alta ordine de idei – popoviciu, patriciu, voiculescu, vantu … hmmm, nu e bine sa te bati cu asa procent din pib-ul crizat al romaniei, si cu o multime de oameni dintr-un serviciu secret nu tocmai curat, dar care stie muuulte , despre toti .. sfatuitorii pres’ului, stau cam prost cu mintea .. eu asa cred ..

  33. Eu cred ca asta a fost un mesaj de avertisment adresat tuturor oamenilor de afaceri care vor indrazni sa finanteze si alte pareri decat cele ale lui traian basescu !

  34. @brazvan: daca intr-o tara in care se anunta 800.000 de disponibilizari iminente premierul se cere la tv sa ne spuna ca topaia, nu se ridica pe varfuri, atunci ne ducem dracu’!

  35. Off-topic, sau poate nu…
    Mi-am adus aminte de reţinerea lui Dinu Patriciu. După ce s-a dispus cercetarea lui în stare de libertate, judecatoarea care intrase în dosar a fost atacată violent şi acuzată că fiul său beneficiase de fonduri printr-o fundaţie a lui Patriciu(cam aşa ceva).
    Aseară, în dosarul lui Popoviciu a intrat ca judecător, Viorica Costiniu, foarte “iubită” şi ea de Băsescu.
    Un nou motiv pt. Base, Daniel Morar si Kovesi de a pune tunurile pe o parte a Justiţiei corupte, adică pe magistraţii judecători.
    Ţulussssii sunt curati ca lacrima…:))

  36. Dar Basescu chiar nu ia in calcul varianta ca va putea pierde prezidentialele? Atunci pe unde o sa se ascunda de toti astia pe care-i freaca acum? Vai, daca pierde va fi mare distractie! Haideti sa-l ajutam sa piarda!!! Oamenii de afaceri sunt asa niste pampalai care face Base ce vrea cu ei? Parca nu-mi vine a crede…

  37. Bai frate, ce oameni rai sunteti, sa-l faceti voi pe prichindelul sef sa sune in direct si sa se jure ca nu e complexat.
    Saracul, abia prin faptul ca a sunat ne-a demonstrat ca are niste complexe gigantice si nu numai. Pe langa faptul ca e pitic mai e putin la minte, ca sa ma exprim elegant.
    Va dati seama cat a suferit el pana sa se hotarasca sa puna mana pe telefon?
    Avem prim minstru,barbat nu jucarie.
    Bravos natiune, halal sa-ti fie!

  38. Cum a fost aia? “Vreau sa spun ca acum am deschis televizorul si m-am distrat vazand comentariile colegilor dumneavoastra din studio”?
    Ma’, cum i se deschide lu’ Boc televizoru’ ala fix cand si unde trebe, fir-ar a dracu’ de lege a atractiei universale! Si cu cata promptitudine a si sunat, instant, ca sa ne transmita ca… aaaaaaaa s-a distrat si ca nu-l deranjeaza! — Boc, daca citesti asta, te asigur ca FIX aia aveam nevoie sa auzim de la tine, that you’re having so much fun, you walkin’ crap; PRECIS de-aia esti prim ministru, ca sa validezi/invalidezi nivelul umoristic al emisiunilor de pe Antena 3!

    Ma’, asta cu cine naiba crede ca povesteste? In plus, domnu’ competent in psihologie nu stie ca si vocea prin telefon tradeaza nervozitatea, ca sa nu zic disperarea? Sau si cand vorbea la telefon se auzea distorsionat pentru ca tocmai dansa un csardas (sau cum naiba se scrie)? A propos, la Cluj a studiat psihologia? Nu de alta, da’ pot sa-i povestesc mai multe despre facultatile de psihologii si filosofii din Cluj.

  39. eu as propune sa nu-i mai bagati in direct p-astia,orice-ar fi. in astia 20 de ani minunati de democratie &-au demonstrat cu varf &-ndesat ticalosia,incompetenta,impostura,parvenitismul & iresponsabilitatea din dotarea nativa. ce-ar mai putea spune nou acum?! ca este aceiasi neoameni! ce-ar mai putea sa faca nou & diferit acum?! ca este aceiasi nenorociti. noi suntem asa cum suntem,tara este care este,scapa cine mai poate…cam asta e esenta.

  40. Toate aceste smecherii, pentru a atrage atentia opiniei publice de la adevaratele probleme foarte grave ale Romaniei, sunt instrumentate din umbra de TRAIAN BASESCU.
    Acest odios presedinte este in stare de orice pentru a castiga un nou mandat la Cotroceni.
    Aduceti-va aminte de FLORIAN ANGHELESCU, cel cu tigarile – regele TUTUNULUI!Dupa ce i-a SPONSORIZAT campania electorala a lui BASESCU cu peste 1 milion de euro, la putin timp acesta S-A SINUCIS!Asta in cazul cand sotia lui ANGHELESCU era consiliera lui BASESCU!
    INTREBARE:
    Daca tovarasul Basescu era asa IMACULAT( cum il cred unii TEMBELI), cum de a acceptat ca un MAFIOT( ANGHELESCU se ocupa cu producerea si contrabanda de pachete cu tigari cu timbre false)sa-i finanteze campania electorala?!
    CUM POATE UN OM DIN MUNCA CINSTITA SA-TI OFERE PE TAVA – 1 MILION DE EURO?!
    Mai tineti minte ce veselie era pe Anghelescu, cum mai flutura el in seara victorie basesciene, steagul portocaliu!!!?
    TRAIAN BASESCU ARE ACEST CARACTER SI ASTA O STIU ABSOLUT TOTI CEI CE L-AU AJUTAT SAU COLABORAT CU EL-PENTRU A CASTIGA CEVA ESTE IN STARE SA CALCE PE CADAVRE! METODOLOGIA E ACEEASI: ii ofera un DAR OTRAVIT, apoi daca SERVICIILE ii soptesc ca este o problema cu tine, cea mai mica problema, TE MAZILESTE IN SECUNDA 2!
    Sunt foarte curios daca Popoviciu va avea curajul sa spuna MACAR ACUM ADEVARUL!
    Sper sa nu-l fi speriat cele 24 de ore de arest.
    In general, din psihologia umana, oamenii intelectuali sau oamenii care nu au dat de greu niciodata in viata lor, DEVIN FOARTE SENSIBILI SI FRICOSI LA PRIMUL HOP DIN VIATA.

  41. @victor: corect. incearca sa-l aduci la tine in emisiune si discutati la concret. la sinteza parca era sezatoare.

  42. Eu cred că acest scandal se învârte în jurul finanţării campaniei electorale a familiei Băsescu , precum şi în jurul voturilor românilor din Italia.
    Mai cred că se doreşte atragerea unor pesedişti din guvern (prin şantaj) de partea PD-L.

  43. Popoviciu & Adevaru’ in aceeasi fraza suna k Dracu’. orice virgula spusa de Popo-viciu’ & alti bravi Mafioti ai tarii de cacat trebuie verificata 1000 de ani, pana sa fii sigur 99% ca este adevarata. ce Dracu’,chiar nu stim in ce tara traim?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.