Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Curs foarte scurt de comunicare de criză

Curs foarte scurt de comunicare de criză

UPDATE: Constituţionalii au validat suspendarea lui Băsescu, plus schimbările din funcţie ale lui Blaga şi Anastase. Dacă mâine nu trântesc modificarea legii referendumului, ori nu-i cunosc eu, ori au întors armele de partea poporului. Până atunci, însă, răspund mâncătorii de rahat pentru scrisorile deschise prin care au intoxicat cancelariile occidentale că-n România are loc o lovitură de stat?

La propaganda pedelistă dezlănţuită nu trebuie răspuns cu isterie de forţă egală, ci cu ironie, calm şi argumente palpabile.

– La făţărnicia nesimţită cu 20 de milioane euro pentru demiterea lui Băsescu, replica trebuie să fie că-i o sumă aproximativ egală cu aia alocată de Udrea construcţiei unui aqua park la Herculane. Plus că dictatura-i mult mai ieftină.

– La golănia Ponta a scumpit euro, răspunsul meritat e Isărescu a ieftinit leul.

– La îngrijorarea festivă a lu’ alde Merkel sau Gitenstein, care-l sună cu voce tare pe Băsescu, e şi mai simplu. Statele Unite şi Uniunea Europeană, ca nişte leagăne ale democraţiei, nu pot ignora votul democratic al partenerilor din România.

– La grija ipocrită pentru neutralitatea conducerilor instituţiilor de stat, se publică imediat lista şefilor acestora, cine, când şi cum i-a numit.

– La acuzaţiile de solidarizare cu proaspăt condamnatul Năstase, se aminteşte că s-a folosit acelaşi mecanism de finanţare a campaniei fie-sii şi Ridzi e liberă ca pasărea cerului. Năstase e la Rahova, iar Eba-i europarlamentar.

P.S. Sandrei Stoicescu îi iau bani pentru ce-i învăţ pe copiii ăia la IMA. Useliştii primesc mură-n gură din partea casei. Fiindcă o fac pentru mine, nu pentru ei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Curs foarte scurt de comunicare de criză

  1. Nu stiu inca in ce fel se vor finaliza lucrurile … Dar daca pica Basescu sper ca anumite figuri , anumiti indivizi , mercenari basescieni slinosi , SA DISPARA DEFINITIV din viata publica romanesaca ❗
    Iar unul dintre acestia este Cristian Tudor Popescu.

  2. L-ai auzit pe co-liderul USL spunand :au inceput sa se debloce:(( dosarele….Unde l-au gasit pe nea cutare asta?Un alt Igas?Nu mai vreau!

  3. @ Adi
    Adi, fii serios, Danel(vorba lui Mircea Badea) Morar sa judece cu capul lui?! 😀
    Lucreaza tot sub comanda lui Basescu; acesta incepe sa-si sacrifice complicii ca sa impresioneze poporul, doar-doar isi va salva scaunul!

  4. Sa traiesti Coane Ciutacule pentru mura ce ne-o oferi ! In sfarsit am mai facut un pas inspre despartirea de Conducator !

  5. @ MIHAELA

    Pai, da, dar daca e asa cum spui, Basescu greseste (si nu prea face greseli de genul asta). Pentru ca arestarea lui Comanita sau audierea lui Blejnar nu le puncteaza el. Au si aparut imediat dupa schimbarea de regim, deci electoratul le va pune la scor USL-ului.

  6. Nu stiu cat de constitutionale sunt hotararile alea avand in vedere alte hotari contrare pe aceeasi speta, de acum cativa ani. Cu siguranta este insa logic ca puterea sa aiba majoritate in camerele parlamentului.

    La fel mi se pare logic ca hotararile parlamentului sa fie validate constitutional, altfel parlamentul poate decide ca de maine devenim regat, sau parlamentarii raman cu mandate pe viata, si asa mai departe.

    Legat de referendum, mi se pare logic ca presedintele sa fie demis cu majoritate simpla indiferent de participarea la referendum, la fel cum e ales. Nu mi se pare normal insa sa poate fi demis atat de usor…se creaza un precendent periculos, un presedinte e ales pe 5 ani, nu in functie de cum sta in sondaje, avizul Curtii ar trebui sa fie obligatoriu, sau o hotarare judecatoreasca de la ICCJ. Se pare ca legal e mai usor sa demiti un presedinte decat sa concediezi un angajat!
    Oricum ar fi, chiar daca se mentine pragul de 50% prezenta, Basescu tot are datoria sa iasa la bataie. Ori ia peste 50% din voturile exprimate, ori pleaca, altfel conflictul politic o sa dureze la nesfarsit.
    Eu am sa votez contra suspendarii!

  7. vara asta se poarta alb … camasile de forta sint albe si foarte potrivite pt a anihila boala portocalie

  8. OUG pentru referendum este deja in procedura parlamentara, deci nimeni nu o mai poate contesta, nu? Nici macar Avocatul Poporului?
    Pe de alta parte, daca Basescu tot a propus un referendum suprapus cu cel pentru demitere, as propune ca noul presedinte, Crin Antonescu, sa emita un decret pentru organizarea unui referendum suprapus cu demiterea in care sa intrebe romanii daca VOR VOT UNINOMINAL PUR INTR-UN TUR. Ar fi ok si in doua tururi, doar ca o sa ne coste mai mult. Doar asa nu o sa mai ajunga sa ne reprezinte cineva de pe locul 2 sau 3. Noi sa dorim un reprezentant si sa ajunga in Parlament un nimeni de pe locul 2 sau 3 nu e corect!
    Si nimeni nu va mai indrazni sa spuna ca VOTUL UNINOMINAL PUR e neconstitutional!

  9. Ciutacule,prietene,ai scris foarte bine.cu o singura exceptie:” Plus că dictatura-i mult mai ieftină.”cu asta m-ai bagat in ceata.mie nu mi se pare ieftina din toate punctele de vedere.mai ales psihologic.in domeniul asta ne vom reveni foarte greu.am inteles eu gresit?

  10. Tonton sper ca glumesti. Daca tu crezi ca oamenii vor sa schimbe un jupan cu altul te inseli. Eu sper ca Antonescu sa nu faca asta niciodata.

  11. @ionut Poate ai vrut sa spui ca nu ti se pare corect ca presedintele sa fie “suspendat” atat de “usor”. A suspenda nu e sinonim cu a demite.Eventual il demit aia care l-au ales, adicatelea populatia. Priceput ?

    Unde-i gaseste Mustea pe toti ingalatii astia? Scriu de parca-s platiti la numar de cuvinte. Cat mai multe sa iasa banu’. Nu conteaza ca spun prostii.

  12. Putem spune, din sorginte autorizată, că ieri s-a petrecut la palat o scenă, care caracterizează situaţiunea întreagă ca imposibilă de susţinut.

    Sebastian Lazaroiu: Haide domnule, asa nu mai merge… sa arboram steagul alb… in vara asta la Poarta Alba !

    Traian: Afara, gaozarule !

  13. Hai cu referendumul ala!! Hai ca ma mananca manivela! Sa il rezolvam pe jucator! Dupa aceea, poate facem si o retragere de mandat de europarlamentar pentru cucoana Macovei Monica si mai ales pentru foarte marele reprezentant al Romaniei la Bruxelles, care este EBA! Noroc cu oamenii care au iesit in ianuarie… Dupa Ceausescu, cu asta ne-a fost cel mai greu in ultimii 22 de ani. Oribil.

  14. M-am saturat de isteria asta cu Merkel, Ghitzanstain (scris intentionat) samd.
    Poate sa zica ce or vrea. Noi ca stat roman avem ambasadori, ministru de externe etc. Din punctul meu de vedere ar trebui ca statul roman sa aiba o atitudine ferma, clara si sa demonteze fiecare acuza nedreapta adusa de cei din afara. Asta daca avem coloana vertebrala si am inteles, in sfarsit, ca ei nu sunt mai membri decat noi in institutiile internationale dein care facem parte.
    Mie mi-e frica de altceva. Ce ne facem daca nu pica Basescu? Cu deciziile CCR si mintea romanului nu se stie niciodata…..

  15. “Plus ca dictatura-i mult mai ieftina”nu cred ca se confirma in rest excelent articolul ,sunteti genial dle Ciutacu.nu are usl banii necesari sa va platesca asa ca….. ia de la Ciutacu spuneti-le!

  16. Nici istoria modernă a Angliei nu-l confirmă pe Băsescu. Război civil sângeros între susținătorii (cavalerii) regelui Carol I Stuart și tabăra parlamentară (capetele rotunde) a precedat revoluţia engleză. Tabăra parlamentară a ieșit victorioasă, monarhia a fost înlăturată (1649) instaurandu-se “republica”, apoi protectoratul lui Oliver Cromwell. Tentativele regilor Stuarți de a reinstaura absolutismul monarhic au determinat burghezia să înlăture de la tronul Angliei dinastia Stuart și să-l aducă pe Wilhelm de Orania, 1688. Revoluția engleză a impus în lume modelul monarhiei constituționale bazată pe principiul separării puterilor în stat. Dictatorii secolului XX au iesit oribil din istorie. Concluzie: şcoala românească a scos un tâmpit.

  17. Saracul ceausescu avea o vb: neamestecul in treburile interne ale tarii asa ca stau si intreb ce mama naibii o freaca pe angela (din filmul angela merge mai departe) sa se bage si ea in seama, pana acum nu i-a interesat de natia noastra, eram codasii Europei aia mici si fraieri, puturosi si cu multi tigani care ii cotropira.Cat despre decizie sincer am asteptat cu sufletul la gura, m-am mai linistit cand a spus Mihai ca pe surse a trecut prima decizie si anume basescu-demis.Am mai vazut aseara un prim ministru un pic obosit, care ne-a spus ca dl.Antonescu nu este in campanie, si ca nu mai au timp sa raspunda tuturor mizeriilor din ziare, si ca au treburi de rezolvat la guvern, sunt de acord dar cred ca cineva trebuie sa contracareze magariile pdl istilor.Sondajul cerut de europa fm pe care l-a prezentat Mihai arata clar ca marinarul v-a debarca pe data de 29 iulie, nu ma bucur inainte, dar celalat facut de pdl isti sincer e o mizerie, ca multe altele.V-or fi 3 saptamani defoc, pe langa canicula, v-a fi pe viata si moarte.Bine ca nu plec in concediu, cat despre culoarea alba bine a zis cineva mai sus, sa nu uitam ca KU KLUX KLANUL a purtat asa ceva, si da ar trebui sa le trimitem si coifuri, sa le poarte toti pdl istii si asa sa stim si noi care sunt basisti convinsi.Multumim ca ne invatati gratis zi de zi.

  18. @ Adi
    Mare parte din electorat stie ca DNA (ca si alte institutii) este inca in mana lui Basescu.

  19. Ciutacule,

    Sunt de acord cu ce zici tu insa nu pot sa remarc o eroare flagranta. SUA nu sunt numai “leaganul democratiei”. Licuriciul este si furnizorul mondial de democratie.

    Abdel Kader.

    PS: Am vazut ca Funebru a aratat diploma de BAC ! 🙂

  20. Foarte tare scris! :)) si ai totala dreptate, la basisti trebuie raspuns cu calm si eventual in zeflemea, ca altfel ne luam cu mainile de cap si ne ridam mai devreme de cat e cazul.

    Sper sa pice jevruta si sa ne vedem de vietile noastre. Am zis jevruta ? mmm…am vrut sa spun fostul sef al statului zi si viitor locuitor al unei carcere neluminate la rahova si plus ca bonus -25% din ratia de mancare, apa si fara, dar fara alcool am zis!!!

    Daca ne dezamagesc si astia de vin acu…emigrez in bulgaria.

    Sanatate Victor Ciutacu.

  21. Ce cauta Blaga in parlamentul european?Toti tampitii se pot duce acolo cand vor?Ce ar fi sa nu-l mai primim in tara,sa se spele angela cu el pe cap.
    Din cate stiu eu in alb erau imbracati condamnatii la moarte.Sa-i ciuruim in 29 iulie!Bafta!

  22. Ce nu stiu orwellienii pedelisti este ca albul e in Japonia culoare de doliu…
    Pana si Bin Laden ,cand a fost inmormantat in mare , a fost invelit in giulgiu alb…
    Sa-i fie tarna grea pedeleului…

  23. Adaptarea leului la situatia prezenta este efectul presiunii acumulate in timp prin tinrea lui in lesa. Isarescu s-a gudurat pe langa marinar si a manifestat o docilitate de condamnat. Ar trebui sa ne spuna cat a cheltuit in ultimii 3-4 ani pentru a mentine cursul. Cred ca e o suma imensa. Mai bine se tinea de piata si ar fi sustinut exportul. Sa ne mai lase.

  24. Bine,bine Victore combatem cu calm si condescendenta actiunie PDL-istilor dar eu te intreb clar.Peste ochi cind le dam ?

  25. Alien, si eu am convingerea ca toate taierile-desfiintarile-reducerile facute in România de Boc-Basescu, au fost cu ordin de la stapanii europeni si ai lumii. România e ca un camp de experimentare. România a fost prima in a suferi toate aceste schimbari. Acum se aplica si in restul Europei, mai la vedere, ca in Spania, mai pe sest, ca in alte tari. Trist, dar asa este.
    Ne spun mai marii ca am trait peste posibilitatile noastre reale. Nu stiu cum, ca doar a face credit la banca nu era ilegal, a merge la doctor, nu era ilegal, a avea scoli, gradinite si spitale, nu era ilegal.
    Incet, încet, dam inapoi in drepturi, societatea de buna-stare da inapoi, cele 8 ore de munca pe zi se transforma in 10-12 ore……

  26. Nu mor de dragul politicienilor nostri (nu sunt fana USL sau alte partide),dar ma intereseaza totusi cine conduce tara asta in momentul in care simt ca o duc din ce in ce mai rau sau ca sunt umilita de niste indivizi care au educatia si cultura cu mult sub nivelul meu.
    Foarte multi si-au pus speranta in USL si din acest motiv au luat-o pedelistii-n gura la alegerile locale. Insa pericolul este foarte mare pentru ca in doua luni de guvernare, acest guvern nu a facut absolut nimic, baietii destepti “dreseza” leii si “euroii” din acest motiv cursul a luat-o razna si bineinteles ca un val nou de scumpiri ne asteapta.
    Pana azi guvernul nu a facut altceva decat sa curete in fiecare dimineata laturile si rahatul aruncate de Basescu si trepadusii lui peste noapte. Practic pentru poporul care i-a ales in inie nu a facut absolut nimic si vine scadenta in toamna.
    De ce nu-l schimba nimeni pe Isarescu? Postul acela de guvernator BNR este cumva luat de acest individ “pe persoana fizica”? Chiar nu se poate pune in acel post cheie o persoana care sa nu fie ” servirotul politic” al lui Basescu?
    In opinia mea ,daca “uslasii” (asa zic pedelistii) nu se apuca de treaba o vor lua si ei peste ochi in toamna.
    Vad la mine la serviciu niste tampite care spun cam asa : ” pana acum ne-a fost foarte bine, sa vedeti voi cat de rau va fi cand va veni la putere tiganul Voiculescu si o sa dea afara pe toata lumea , vom ramane fara servicii….etc; securistul de Voiculescu vrea sa fie presedinte si o sa ia tara asta prin lovitura de stat si va fi dictatura dictatura si o sa vedeti ca vom ajunge sa mancam radacini si vom fi omorati pe strada; la toate ministerele , noii minsitri si-ai adus toate “pipitzele” pe posturi cu mii de euro!!!”, inchei aici cu exemplele dar numai astfel de vorbe se aud.
    Tu ce zici Victore? Pentru ca astfel de tampiti/tampite sunt peste tot si isi fac datoria cu varf si indesat sa arunce cu rahat in noul guvern every fucking day!
    Eu am intrebat-o ieri pe una dintre idioatele astea daca este sanatoasa la cap?!
    Apoi am aflat ca urla asa pe trei voci de disperare pentru ca barbatul ei lucra pe multe zeci de mii de euro ca servitor al lui Basescu si acum i s-a taiat “parmezanul”.

  27. In afara celor din PDL care mai nou se imbraca in alb simbolizand probabil puritatea politica in cazul lor, a mai fost o organizatie costumata in alb numita Ku Klux Klan al carei scop era “protejarea celor nevinovati si neajutorati si ajutorarea celor oprimati”. Doar nu Ku Klux Klan o fi fost sursa de inspiratie a PDL-istilor ??!!

  28. Vreti sa faceti din Basescu un martir, in loc sa-l lasati sa expire in anonimat? Foarte bine, hai sa vedem! …ca altfel ne-am plictisi in Romania…

  29. sper ca nu creezi un monstru 😀
    la noi, opozitia e mereu delicata si are nevoie de ajutorul ba al societatii civile (2004), ba al presei. dupa care, odata se-nvartosaza ca-n povesti…

  30. “vara asta se poarta alb” eu stiu ca la un razboi, daca iesi in fata inamicului cu un steag alb, inseamna ca te predai. cred ca pedeleiise predau si mai respira si tara asta. insa eu ma intreb, nu cumva Basescu isi negociaza cu cancelariile straine imunitatea in fata justitiei? il pun strainii in locul lui kofi annan sau ban ki moon la ONU 🙂

  31. PDL este la pamant. KO. Unde sunt oamenii de acum cateva zile din Pta. Revolutiei sau din Pta. Victoriei? Acasa. Saracii, au iesit in strada din maxima obligatie si/sau pentru bani. Nimic din propria convingere. Oricum, daca acestia mai au macar o circumvolutiune si doi neuroni, este suficient sa isi dea seama ca TB este o cauza pierduta, cauza care nu le poate aduce decat neajunsuri pe viitor, in plan personal, dar si oprobiul prietenilor si cunostintelor. Cat despre apararea statului de drept si a democratiei, pe langa faptul ca luati la rand, nu stiu cati ar putea explica corect sintagma “stat de drept”, acestea sunt motive de iesit in strada doar la comanda, nu din convingere.
    Repet: trecand peste agitatia pe care o s-o mai produce PDL in campania pentru 23 iulie, in care nici macar Blaga, videnii, macoveii, udreii si mereistii nu mai cred sincer, PDl este la pamant si nimic nu il va mai putea ridica de acolo, nici macar empatia cretinilor (pentru ca asa empatizeaza cretinii intre ei).
    USL nu are nevoie sa faca altceva acum decat sa se uite atent la PDL, intins la pamant si cum mai deschide o pleoapa – POC!…cum mai misca un deget – POC!..E precum lupta cu gandacii de bucatarie pana se va aplica solutia finala – alegerile din noiembrie! Daca Ponta isi face treaba, iar PDL este pocnit de cate ori mai misca o nara in cautarea oxigenului, alegerile din noiembrie vor demonstra inca o data ca istoria nu numai ca se repeta, ci si isi bate joc de cei care ignora faptul ca se repeta, PDL urmand sa isi dea ultima suflare, intocmai defunctului PNT-CD.
    In ceea ce priveste cancelariile europene si grija lor voyeristica fata de cum si-o trag unii la ei in casa, dupa perdeaua trasa, ar fi bine sa se dea niste declaratii puternice, ferme, prin care sa se reaminteasca cu glas tare pozitia Romaniei de drept in Europa, atat economic, dar mai ales politic si militar. Romania nu este jucaria Europei, tot asa cum Romania nu este Grecia! Politic, Romania inseamna granita UE cu Rusia, cu Ukraina, inseamna viitoarea poarta de intrare a petrolului spre estul Europei, inseamna garantul stabilitatii etnice in zona Ungariei mult prea rebele si dubios tolerate de catre aceleasi cancelarii Europene.
    Ponta are o imensa paine de mancat pe zona politicii externe in UE si ar face bine sa-i fie cat mai foame din punctul asta de vedere. Bine ar fi sa se ocupe de chestiunea asta inca de azi, nici macar de maine.
    Si mai e ceva, pe plan intern – s-a strigat ca o lozinca “independenta justitiei”. Ok. Sa lasam DNA sa lucreze, sa inceapa insa cu dosarele grele si blocate pana acum, vrem justitie, asteptam justitie.
    Basescule si pedeleilor, nici nu stiti ce arma periculoasa ati tot manuit in aer in tot timpul asta – DNA!

  32. Victore,
    Intre tine si Isarescu sunt cel putin doua asemanari: amandoi sunteti profesionisti si nici unii nu sunteti independent (politic).
    Daca la tine nu-i condamnabil, probabil ca nici la el n-ar trebui sa fie condamnabil.
    Mai ales ca Isarescu are o istorie de lucru cu toate guvernele (Vacaroiu, CDR, Nastase, Tariceanu, Boc, Ponta, etc.)

  33. Nota 10, stai jos! Ce imi place cand fac spume la gura pdlistii si in general basistii…cred ca am avut primul orgasm politic vazand cat de mult ii doare acum, cand incep sa constientizeze ca se apropie ziua decontului…asta in cazul in care USL are de gand sa ii deranjeze putin si penal pe smecherii din acest grup infractional organizat…mie o acuzatie de tradare a intereselor tarii imi suna foaaaaarte bine

  34. @ionut

    “..un presedinte e ales pe 5 ani, nu in functie de cum sta in sondaje..”

    basescu a ales singur sa fie presedinte jucator altfel decat atributiile sale sunt prevazute de constitutie. daca ar fi fost un mediator si ar fi unit societatea romaneasca fii sigur ca nu avea probleme de sondaje si nici determinarea noastra nu ar fi fost atata de mare incat sa scapam de el. cum iti asterni asa dormi!

    “…Ori ia peste 50% din voturile exprimate, ori pleaca, altfel conflictul politic o sa dureze la nesfarsit.
    Eu am sa votez contra suspendarii!…”

    nu este acelasi lucru. nu cred ca cineva se poate juca si printr-un truc ordinar basescu sa fie demis altfel decat a fost ales. oricne cu un simt al dreptatii, democratic ar respinge varianta pdlista de demitere a presedintelui.
    imi pare rau pentru tine ca nu iti dai seama ca votul contra suspendarii ar inseamna tocmai ca, “conflictul politic o sa dureze la nesfarsit”
    cruta-ne ionut!
    ar trebui sa fie clar pentru toti ca basescu va impinge aceasta tara spre distrugere. basescu este conflictul insusi. mintea basescului este conflictuala!
    are nevoie de dusmani pentru a exista. nu este in stare sa-si faca jobul d politician. sa adune societatea si sa construiasca. este tipul de politican machiavelic care se simte bine cu un pahar in mana in fata unui dosarel.
    Nu ajungem nicaieri astfel!
    dati o sansa romaniei sa fie altfel decat pana acum.

  35. Daca vara asta poarta alb, ar fi cazu’ ca de la toamna sa poarte alb cu gri, in dungi verticale. 🙂

  36. …astazi “vor tranti” legea referendumului…daca au tupeul de a contrazice propria rezolutie din 2007, as vrea sa aud si motivarea lor. Sa-i bateti la cap pe tema asta…
    Si nu uitati: Vara asta se poarta alb…cu dungi negre ! Vrem Basescu, lucrator in panificatie ! Bafta..

  37. foarte bine….perfect …e nevoie de schimbare…vezi ca CCR aplica corect legea …trebuie sa avem incredere si sa pastram credibilitatea institutiilor !!!
    eu vreu sa: se interzica aruncatul cojilor de seminte pe strada si in parc!!!!!(macar la locurile de joaca pentru copii);
    roaga-l pe dl. Ponta sa faca ceva in acest sens 🙂

  38. Si totusi, cand au fost actualizate ultima data listele electorale?
    Ca te pomenesti ca trebuie sa voteze si mortii!

    Ca sa plagiez un jurist:
    1. Legea referendumului a fost constitutionala in 2007.
    2. Conform Constitutiei, este declarat castigator cel care are cel mai mare nr de voturi (in turul 2). Daca 3 este mai mare ca 2, atunci cine are 3 voturi castiga!

    In concluzie, la referendum ar trebui sa se ia in calcul optiunea a 50%+1 din nr. celor care voteaza.

  39. “Vara asta se poartă altul”

    Caţavencii zic că ăsta e sloganul verii. 🙂

  40. Eu cred ca dupa ce termina “treaba”:
    il gratiaza pe Nastase etc….. , Crin isi respecta promisiunea si iese din politica. O sa aiba bani sa traiasca linistit pana la “adanci batranete”. Functia de presedinta a Romaniei e cu prea multa bataie de cap si de ce???. Deja cartile au fost facute. “Ne vedem la referendum”. Vina va fi tot a poporului care: “va vrea cu Basescu”, (de fapt vrea cu niciunu!). Pentru fraieri va fi austeritate:”noi v-am oferit o soarta mai bune”, “luati de la Basescu”, “ne meritam soarta”, “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”, “basistii sunt de vina”.
    Nastase va fi liber, Crin iese din politica, Basescu ramane presedinte: “de la cine vreti sa luati”?????Toata lumea multumita:
    1.se respecta constitutia;
    2.Crin face ce Nu a vrut sa faca Basescu (probabil cam ilegal);
    3.”poporul” ramane tot cu buza umflata (legal)

  41. Aveam incredere in Bogdan Teodorescu, mi s-a parut un om competent,dar vad ca e slab la capitolul comunicare facand USL sa fie total depasit de multimea mesajelor portocalii. Pacat, nu poti sa te bazezi doar pe Crin.

  42. Ia ascultati ce mi-a zis unul: Morar a primit dosarul Flota de la instanta sa indeplineasca un simplu act, sa fie semnat rechizitorul de el, Procurorul sef DNA. Trebuia sa restituie dosarul semnat si atat. El a retinut dosarul si a refacut cercetarea fara incuviintarea instantei. Abuz in serviciu? Numai instanta putea sa restituie dosarul procurorului pentru continuarea-completarea cercetarii penale. Voi ce parere aveti. Eu nu sant jurist.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.