Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Curs foarte scurt de comunicare de criză

Curs foarte scurt de comunicare de criză

UPDATE: Constituţionalii au validat suspendarea lui Băsescu, plus schimbările din funcţie ale lui Blaga şi Anastase. Dacă mâine nu trântesc modificarea legii referendumului, ori nu-i cunosc eu, ori au întors armele de partea poporului. Până atunci, însă, răspund mâncătorii de rahat pentru scrisorile deschise prin care au intoxicat cancelariile occidentale că-n România are loc o lovitură de stat?

La propaganda pedelistă dezlănţuită nu trebuie răspuns cu isterie de forţă egală, ci cu ironie, calm şi argumente palpabile.

– La făţărnicia nesimţită cu 20 de milioane euro pentru demiterea lui Băsescu, replica trebuie să fie că-i o sumă aproximativ egală cu aia alocată de Udrea construcţiei unui aqua park la Herculane. Plus că dictatura-i mult mai ieftină.

– La golănia Ponta a scumpit euro, răspunsul meritat e Isărescu a ieftinit leul.

– La îngrijorarea festivă a lu’ alde Merkel sau Gitenstein, care-l sună cu voce tare pe Băsescu, e şi mai simplu. Statele Unite şi Uniunea Europeană, ca nişte leagăne ale democraţiei, nu pot ignora votul democratic al partenerilor din România.

– La grija ipocrită pentru neutralitatea conducerilor instituţiilor de stat, se publică imediat lista şefilor acestora, cine, când şi cum i-a numit.

– La acuzaţiile de solidarizare cu proaspăt condamnatul Năstase, se aminteşte că s-a folosit acelaşi mecanism de finanţare a campaniei fie-sii şi Ridzi e liberă ca pasărea cerului. Năstase e la Rahova, iar Eba-i europarlamentar.

P.S. Sandrei Stoicescu îi iau bani pentru ce-i învăţ pe copiii ăia la IMA. Useliştii primesc mură-n gură din partea casei. Fiindcă o fac pentru mine, nu pentru ei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “Curs foarte scurt de comunicare de criză

  1. Incep sa ma gandesc ca poate intentia de genocid pe care a vadit-o marinaru’ in ultimii 3 ani, a fost pusa la cale cu stapanii europei, aceia care dicteaza de fapt cateilor ca al’de romania in ue! Parca acum imi suma altfel in minte cuvantul suveranitate pe care marinaru’ il racnea, apropo de nepriceperea si neavenirea lui ponta la bruxelles! Poate inchiderea spitalelor, criza medicamentelor pt bolnavii de cancer, micsorarea pensiilor, strivirea saracilor si imbogatirea hotilor care se preteaza la a urma linia, face parte din promisiunea de predare la cheie a tarii, minus lestul uman, puterilor de extrema dreapat din ruropa. Personal ii urasc pe nemti, sunt grobieni, reci si plini de ura, ma lasa rece calitatile lor tehnice, si nu am nici o indoiala ca nazismul traieste bine mersi in sufletul lor, ca n-au regretat sincer niciodata pe de-a-intregul crima impotriva evreilor, ba ar lua-o de la capat oricand pt a cuceri tari, popoare, avutii. Poate de-asta anghela a sarit de cur in sus. Poate de asta, de data asta, plansul marinaresc nu s-a mai petrecut pe scarile ambasadei americii, nu cu ei era intelegerea. Asta. Altele poate, dar cu miza mai mica!

  2. SUPERB…si intr-adevar GENIAL…am “rasfoit” presa zadarnic in ultimele zile in cautarea unor reactii/raspunsuri pe masura ale actualei puteri la mizeriile si dezinformarile executate de basisti si aserviti ai chiorului,si in sfarsit le-am gasit…RESPECT Dle. Ciutacu

  3. N-am crezut sa ajung sa scriu asta, insa am ajuns la conluzia ca imi racesc gura degeaba atunci cand aduc argumente in favoarea suspendarii. Tot mai des am impresia ca daca as explica unui retardat as avea succes mai mare decat in fata unora etichetabili ca normali.
    Pe bune, asa multi cretini sunt in tara asta? Sondajele de opinie publicate ieri ma fac sa cred ca da. Prefer sa fiu un jeg comunist decat unul dintre cretini!
    Si apropos de madam’ Merkel si toti ceilalti care deplang statul de drept din Romania: unde pusca mea ati fost din ’46 pana in ’89? Hai sictir!

  4. Lasand gluma deoparte, USL-ul are de gand sa miste *CEVA*, *ORICE*, in materie de comunicare ?

    Atat pe plan intern, cat si extern, cel putin pana acum situatia e JALNICA.

    Prin comparatie, masina de propaganda basista s-a pus in miscare la turatie maxima:
    – numar pe degete site-urile/blogurile ne-basiste.
    – cu ziarele… se stie cum sta treaba.
    – pe facebook am vazut fix 2 persoane din 400 care nu sunt pro-basescu si cu NU-la-referendum in gura.

    Daca lucrurile nu se schimba, dracu stie ce se intampla pana pe 29. Nu mai e nimic sigur.

  5. Din echipa lui Ponta nu facea parte B. Teodorescu (comunicare) ? In interventiile de la R. Tudor mi se parea a fi chiar in tema…

  6. Madam Merkel a rezolvat toate problemele din tara ei si acum o intereseaza “problemele” din Romania. Poate e vorba de promisiunile pe care i le-a facut Boc, cand a venit la Guvern pentru o ora si a batut cu pumnul in masa ca vrea sa fie platite imediat toate restantele catre intreprinzatorii nemti. Sincer, a pierdut ocazia sa ramana decenta, prin aceasta imixtiune grosolana in treburile interne ale Romaniei. Daca e atat de democratica de ce nu a sunat si pe cineva din partea adversa, omolgul ei de pilda. Dar o fi fost preocupata sa-si scoata ceara din urechi. Madam nu mai e agreata nici la ea in tara foarte tare, daramite in celelalte tari europene pe care le vrea anexe ale Germaniei (poate asta i-a promis dl presedinte, partenerul ei).

  7. Am lansat de saptamana trecuta un semnal de alarma privind lipsa oricarui comunicator USL in occident. Vad ca am avut dreptate, desi nu ma bucura deloc constatarea. Oare decidentii USL mai gandesc, sau traiesc intr-un univers paralel in care jucatorul a fost deja demis?
    In alta ordine de idei, ma intreb ce contracte grase i-o fi promis traian lui angela pentru investitorii germani zilele astea? Presimt ca, din toamna, vom vedea cel putin un contract spectaculos cu nemtii ca parteneri “strategici”.

  8. In legatura cu telefonul de la Bonn, vorba regretatului Amza Pellea:
    “Frau? Au!…”

  9. Victor,

    pot sa dau un sfat prietenesc, eu aflandu-ma in “tabara cealalta”? 🙂

    Sa spui ca “Isarescu a ieftinit leul” nu e bun pe motiv ca a doua zi vor veni acuzatii din tara si strainatate ca USL ataca institutii independente si importante in criza economico-financiara precum Banca Centrala. Isarescu e respectat ca profesionist independent.

  10. Corect , absolut corect Victore !!!
    Ce dracu fac grosul USL-istilor , asteapta totu’ mura-n gura de la Antonescu , Ponta , Dragnea si Antene + Jurnalul National ??? 😯
    Trebuie sa le spuneti voi si noi ce sa le raspunda leprelor basiste ? 😡 Ca de multe ori imi vine sa sar in ecran cand vad ce replici slabe , defazate sau neinspirate au multi dintre USL-istii prezenti in emisiuni …!

    As adauga si eu cateva ponturi:

    – DE CE ar fi mai prioritar plagiatul lui Ponta decat cel al Codrutei Kovesi , DESCOPERIT INAINTE de cel al lui Ponta , iar daca ar fi sa prioritizam OBLIGATIA de cinste si onestitate , cred ca cea a procurorului general al tarii trebuie sa fie CU MULT MAI FARA ECHIVOC chiar si decat cea a unui prim-ministru , tocmai pt. ca “EL (procurorul general) REPREZINTA MODELUL DE CORECTITUDINE A JUSTITIEI” din tara sa !!!!!!!

    – sa demonstreze USL-istii POLITIA POLITICA care s-a facut in aceasta tara contra oponentilor regimului , TIPARIND O BROSURA (tradusa si in engleza si oferita si celor din UE) , cu nume , cifre si statistici , a tuturor celor abuzati de justitia aservita si a caror finalitate a fost NUP , dupa ce acestia AU FOST DENIGRATII SI SI-AU PIERDUT FUNCTIILE !!! 😡
    De asemenea cate dintre aceste cazuri apartin fostei Puteri si cate fostei Opozitii …?!

    – alta intrebare: cum se poate ca fostului REPREZENTANT al R.S.Romania la Anvers sa nu i se gaseasca dosarul de Securitate (cand se stia ca ERA OBLIGATORIU sa faci parte din aceasta structura pt. a ocupa o asemenea functie – ca si incadrarea in M.I. sau M.A.P.N. a sportivilor de la Dinamo si Steaua 😉 ) , dar dosarul Monei Musca DA … ?! 🙄
    Si cum se poate ca o persoana ca facand parte din fosta Securitate sa ocupe functia de Presedinte al statului ????

    Iar ponturi ar mai fi o gramada …

    Asa ca nu-mi ramane decat sa inchei cu:
    “USL-sti din toata Romania … TREZITI-VAAAAA !!!” (pt. binele vostru si-al nostru )

  11. @Emil Stoica: ei au nevoie de votul mirenilor, nu de aprecierile cancelariilor. alea se cumpara dupa.
    Isarescu profesionist independent? =))))))))))))))))

  12. e fenomeala propaganda portocalie… atinge limite pe care le credeam imposibile, pe cand comunicarea USL e varza!
    de exemplu, eu nu am stiut ca basescu modificase legea CCR cu trei ani in urma, desi ma uitasem toata ziua pe televiziunile de stiri. abia seara am auzit la badea… incredibil!

  13. eu nu m-as mira ca-Curtea Anti-Constitutionala si anti-romaneasca sa faca o ticalosie in urma careia tovarasul Basescu sa ramana presedinte ,iar tovarasii Blaga si Anastase sa revina pe functii. nu stiu,poate sunt paranoic,dar mi se pare ca se face prea multa propaganda si prea multa agitatie in U.E. aceeasi U.E. care a tacut malc la toate nenorocirile pe care le-au comis Basescu si securistii lui. i se rupe lui U.E. de statul de drept si drepturile omului in Romania,asta-i adevarul. statutul nostru este acela de colonie. cei mai multi suntem sclavi,indiferent ca muncim in tara sau stergem la cur batranii din U.E… democratie,stat de drept,institutii…termeni lipsiti de orice continut intr-o tara fara asfalt,fara economie,fara viitor. suntem jefuiti pe fata din exterior si interior,cu largul concurs al securistilor corupti si ticalosi reprezentati de tovarasul Basescu. securistii gen Basescu sunt maestrii in arta manipularii,se vede ca asta au invatat temeinic in scolile lor. chiar nu le pasa de popor,habar n-au sa elaboreze vreo politica economica si nici nu vor. ei vor sa fie smecheri,atat. asta-i felul lor. cred ca sloganul ala “vara asta se poarta alb” e o vrajitorie securista a vrajitorului Manolea. pai,de caldura,si eu sunt nevoit sa ma imbrac in alb,asta nu inseamna ca tin cu tovarasul Basescu si cu statul de drepti. e prea cald,trebuie sa iau ceva alb pe mine. ati sesizat viclenia josnica de tip securist-basist?

  14. @incolor daca ai auzit-o la badea s-ar putea sa fie incorecta.

    ontopic: nu se zice nimic din partea usl pentru ca ar fi haos daca s-ar spune TOT ce s-a facut in ultimii 20 de ani in ro. tu iti dai seama cat s-a furat, prin intermediul tuturor partidelor? pai cred ca nu s-ar mai duce nimeni la nici un vot.

  15. Perfect de acord cu ce ati punctat domnule Ciutacu.Am de mentionat doar ca pozitia cancelarului german sunt o jignire la adresa guvernului Romaniei ales in mod DEMOCRATIC de poporul roman.Daca noi faceam asta gemanilor sunt convinsa ca riposta crestin democratilor germani era mult prea dura ! Diplomatia romana tace la asemenea atacuri? De ce? Citeam de viz
    avi de pozitia cancelarului german pozitia ambasadorului italian care spune ca tocmai organizarea referendului de catre guvernul Ponta e dovada cea mai clara a respectarii democratiei in Romania .
    Cand Romania traversa anul trecut perioada cea mai intunecata dupa 89 datorita batjocorii guvernului PDL cancelarul german ignora manifestarile de stada si strigatul maselor.Eu as spune ca nicaiei in lume nu sa mai vazut o pozitie agresiva ca acancelarului german!Si pentru ce? Un guvern isi apara propiul popor de cei care l au batjocorit.De la forurile diplomatice romanesti TREBUIE o reactie!Noi ne legitimam in lume prin guvernul roman! A fost scuipat si toti tac……De ce?

  16. Victor, am încercat să-i răspund cu ironie, calm şi argumente palpabile lui KMLX, dar nu mi-a ieşit. Poate altul reuşeşte…

  17. Cat despre Merkel:Interesul poarta fesul! La referendum se joaca pe viata si pe moarte (politica)iar jocul pe care-l face Isarescu e in favoarea pdl-ului.Vedem pe 29 daca avem capul pe umar sau suntem o populatie masochista.

  18. Sloganul meu preferat pt. vara asta: “Speranta mea -> ca basescu va purta, haine-n dungi la RAHOVA!” :))

  19. bravo ! excelent articol !
    usl au avut un time-ing perfect saptamana trecuta…daca trecem de cretinatatea de Curte C sper sa aiba o campanie la fel de legata si urechi ce sa te auda…mereu m-am intrebat de ce l-au ales pe “ala” purtator de cuvant si nu pe cineva dinamic si inteligent …poate chiar “genial”…ce zici? hihi

  20. Apropo de propaganda si de “cartitele” basiste din USL :

    Cine ma poate lamuri: Claudiu si Adriana Saftoiu mai convietuiesc impreuna sau doar cu numele ? 🙄 Si intreb asta dintr-un motiv foarte clar: Claudiu Saftoiu mi s-a parut un PNL-ist si antibasist onest , corect si destul bataios (raportat la firea sa de om linistit) , in timp ce comportamentul nevestesi (pe care l-a urmarit cu deosebita atentie de la plecarea sa de la Cotroceni) , e mai mult decat evident CEA A UNUI “CAL TROIAN” BASIST in PNL !!! 😯

    Am constatat ca ori-de-cate-ori e invitata intr-o emisiune , are grija sa puna PNL-ul si USL-ul intr-o pozitie proasta sau incomoda . Chiar si cand USL-ul boicota CU SUCCES Parlamentul , ea a facut pe desteapta/proasta dandu-si demisia din Parlament (desi s-a demonstrat CLAR ca aceasta nu era o solutie viabila) , in speranta ca va atrage si alti PNL-isti dupa ea ; l-a balacarit de cate ori a avut ocazia pe Antonescu , sperand sa genereze un puci contra acestuia ; a fost o porta-voce a acelora care sustineau ca USL-ul este o “alianta impotriva firii” si ca nu are sanse de reusita , etc.

    Exemple ar mai fi nenumarate , dar astazi , dupa declaratia MAI MULT DECAT PERTINENTA , DEMNA SI DE BUN-SIMT al lui Ponta , madam Saftoiu , la Realitatea TV, se intrecea cu moderatoarea si cu mercenarul CTP , care sa-l denigreze , ironizeze sau batjocoreasca mai mult pe Ponta si USL-ul … 😡

    Ma intreb cat o mai suporta Claudiu Saftoiu si PNL-istii in randurile lor (mai ales acum cand Claudiu a primit o functie onorabila si de o responsabilitate mare) pe “madama” asta , care efectiv isi bate joc de ei si de noi toti , pupandu-l in dos pe Basescu si gasca , dar jucand un rol penibil de asa-zisa dizidenta (copie perfecta cu prestatia celeilalte “cozi de topor” PNL-iste – Dinu Patriciu ) ❓

  21. Domnule Ciutacu va scriu din nou, dar vreau sa subliniez un lucru… Vad ca blejnar e cercetat penal… Pot sa trag si eu o concluzie?! A trebuit sa fie suspendat basescu, ca sa fie blejnar anchetat?!? :)) Si cica justitia sub basescu era “independenta”! :)) :))) ahahahahhahahahahah :)) Ce dovada mai buna exista???? Sa inteleg ca DNA schimba deja tabara?! :))

  22. De Ireene nicolescu pe 9 July 2012 la 18:54 (#)

    Corect!

    In Ianuarie 2012 ambasadorul SUA spunea “e bine ca puteti protesta fara sa va traga cineva un glont in cap de pe acoperisuri”

    In Iunie-Iulie 2012,au iesit 3 tristi cu papioane la gat si acelasi ambasador…”AOLEUUU VALEUUU,the dimocratsi iz in denger”(recunosc,engleza este plagiat din betivul suprem).

    Cat de ticalos,sau cat de cumparat trebuie sa fie acest ambasador?

    Un singur lucru cred eu ca ar trebui sa spuna USL-ul tare si raspicat…SE ORGANIZEAZA REFERENDUM…PROSTIMEA DECIDE…parlamentul doar a facut posibila aducerea smenarului inapoi la popor…”poporul” ,cu care ani de zile a avut gura plina si de care acum ii e frica.

    Sa ne mai scuteasca si strainii astia,care in realitate habar n-au ce se intampla cu adevarat in Romania.

  23. @Nostradamus: sunt despartiti fizic de multa vreme si divortati cu acte de vreun an

  24. DE fapt CTP a avut cea mai lucida interpretare a spuselor Angelei Merkel. Adica: “este inacceptabil ca intr-o tara membra UE, inclusiv Romania, sa fie lezate principiile de baza ale statului de drept”. E foarte corect. Merkel n-a spus, cel putin deocamdata, ca in Romania aceste principii ar fi fost lezate. Ci ca, vorbind la modul general, nu e acceptabil sa le incalcam. Nuantele sunt foarte importante. Contextul ne duce desigur cu gandul la isteriile Monicai Macovei, dar Merkel nu s-a raliat pozitiilor acesteia. A spus doar ca daca-i cum spune “Keep walking, Monica” e de rau. DACA…
    In rest, interesant cu Blejnar cercetat de DNA. Oare Morar incepe sa-si negocieze permanentizarea in “fonctie”?

  25. Urmand sirul logic, daca pana acum am criticat acid toate derapajele de mai sus (adevarate 100%) acum ce facem, le cautionam parinteste pe ideea ca si ailalti au facut la fel?
    Pe aia i-am sanctionat deja si i-am trantit la alegeri, cu astia noi ce facem?

  26. Pijamalele albe și chiloții tot albi de pușcărie ai lui Băsescu vor purta nume Botezatu fiindcă în vara asta se poartă ALB.

  27. In Ianuarie,când eram macelariti de jandarmi in București, unde erau apărătorii statului de drept si democratiei?Nu-mi amintesc vreo oripilare din partea Europei…..

  28. Şi la sfatul pe care ni-l dădea cum că în politică trebuie să intri după ce-ai avut o carieră să fie întrebat de nu a avut bunul simţ să i-l spună şi fiicei lui. Ar fi scutit-o de nişte umilinţe pe care sărmana le încaseaza şi de care nu este conştientă înca

  29. totusi ceva e in neregula cu tot ce au facut USL in ultimele zile. O declaratie neobisnuit de dura la adresa ultimelor evenimente din Romania vine chiar de la varful Partidului Socialist German, care face parte din aceeasi familie politica cu PSD-ul premierului Victor Ponta. Liderul socialistilor din Bundestag-ul german, Frank-Walter Steinmeier, considera ca “este inacceptabil sa tai in doar cateva zile puterile Curtii Constitutionale si sa schimbi procedurile parlamentare in asa fel incat sa se potriveasca intereselor tale.” Declaratiile importantului socialist german arunca indoiala asupra apararii social-democratilor romani, care sustin ca criticile la adresa actiunii coalitiei parlamentare Antonescu-Ponta vin doar din partea popularilor europeni, rudele politice ale lui Traian Basescu.

  30. foarte scurt si la obiect Victore, chiar ma intrebam ce-i cu letargia USL-ului, au amortit chiar de tot? parca s-au volatilizat toate actele flagrante de coruptie ale PDL-ului si ale lui Basescu.
    Poza e geniala si foarte sugestiva, e adevarata sau compozitie?

  31. Aha , chiar aceste detalii nu le stiam pt. ca nu ma interesau , dar mi se parea culmea ipocriziei si fariseismului ca doi soti care convietuiesc impreuna unul sa sprijine , iar celalalt sa TRADEZE aceeasi cauza . 😯
    Multumesc Victore de informatie ! 😛 Asa mi se parea mai logic …

  32. Cea mai mare evaziune fiscala este facuta de firmele agentilor secreti din serviciile de securitate romanesti. Politicienii si propagandistii sunt papusarii scosi in fata de acestia sa nu vada tot prostul ce se intimpla.

  33. Victor in caz ca va face Curtea vreun pocinog citeste hotararea nr 1 din 20.04.2007.
    Sa vezi ce simplu a fost atunci :

    “In ceea ce priveste contestatia formulata de domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei, prin care solicita sa se constate neindeplinirea conditiilor procedurale de suspendare a sa din functia de Presedinte al Romaniei, Curtea Constitutionala constata ca in cadrul procedurii de constatare a imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de Presedinte al Romaniei potrivit art. 146 lit. g) din Constitutie nu exista nicio cale de atac. Asadar, Curtea retine ca este inadmisibila contestatia formulata de domnul Traian Basescu, prin care solicita sa se constate neindeplinirea conditiilor procedurale de suspendare a sa din functia de Presedinte al Romaniei. “

  34. Bradu:

    Eu n-am auzit despre Steinmeier, dar, chiar dacă este adevărat, tot mă întreb:

    DAR CA PUTEREA PORTOCALIE SĂ FACĂ DIN CCR UN FEL DE STAT ÎN STAT, DUPĂ 18 ANI DE FUNCŢIONARE ÎNTR-UN FEL, NUMAI CA SĂ SERVEASCĂ INTERESELOR LOR, O FI ACCEPTABIL? Ei în câte zile or fi făcut asta? Că au tăiat şi au spânzurat trei ani şi jumătate de zile, cât a fost Băsescu de capul lui.

    Altfel, suntem o ţară suverană în UE şi nu ne mai ducem ca odinioară la Înalta Poartă. Sunt treburi interne ale ţării noastre, aşa cum au fost şi când Băsescu şi ai lui şi-au tras ţara la butonieră. Restul e manipulare băsistă. MULŢI VOR RĂMÂNE ŞOMERI DUPĂ 29 IULIE.

    AMIN!

  35. Merkel si Gitenstein de ce nu s-au ingrijorat cand Basescu a crescut TVA la 24 % sau cand a taiat salariile si pensiile romanilor si a dat afara personalul competent si a oprit clientela?!La urne o sa vedem ce si cum! Nu mai e mult!Daca nu murim de caldura pana pe 29 iulie …

  36. Nu vi se pare ciudata plecarea lui Blaga chiar inainte de decizia CCR! Eu cred ca stie ca CCR va intoarce totul in favoarea lui Basescu si trebuie sa fie acolo pt a explica masurile dure anti-USL care vor urma.

  37. Victore, Funeriu isi arata diploma de Bac. Voi, antenistii, nu reactionati?
    Va rog, sunteti speranta acestui popor, nu ne dezamagiti!

  38. Nu mor de dragul USL-ului (for obvious reasons)dar ceea ce se intampla zilele astea pe net e de-a dreptul halucinant. Intri pe un blog (mai mult sau mai putin “orientat”) si, dupa ce citesti din ce in ce mai stupefiat o serie de laude la adresa lui Basescu la auzul caruia ar fi rosit si Ceausescu, incerci, la modul cel mai civilizat si rational, sa opinezi ca poate Base nu e chiar cel mai stralucit produs al plaiurilor mioritice. Te rezumezi la a da citate chiar din cel mai iubit fiu al poporului, adica “Eu mi-aduc aminte ca am impins copilul, nu l-am lovit”, “Nu, ti l-am luat (telefonul mobil)”, “Imi dau demisia in cinci minute daca Parlamentul ma suspenda” si indraznesti sa crezi ca poate nu consumase suc de mere inainte de a se urca la volan dupa paraghelia de pomina pe care o stim. Rezultatul? Esti automat taxat drept incult, incuiat si ti se recomanda “binevoitor” sa nu mai urmaresti Antena3. Am priceput, ma execut daca trebuie “grin” dar atat as dori sa aflu: era cumva Voiculescu, Gadea sau Badea imbracat in hainele domnului Basescu cand am auzit cu totii acele faimoase declaratii?

    Serios, nu inteleg si sincer, ma doare. Care ar putea fi motivul pentru un astfel de comportament? Nu pot crede ca PDL-ul ii plateste chiar pe toti. Si nici prosti nu ii pot crede. Atunci de ce?
    Daca n-as fi fost deja hotarata sa votez impotriva lui Basescu, cred ca toata campania asta in care ti se spune ca de fapt n-ai vazut ceea ce-a vazut o tara intreaga m-ar fi convins. Multumim din inima propagandei PDL, fie ea chiar si benevola…

  39. ccr va certifica azi suspendarea basescului, dar sa nu ne bucuram prematur, maine va face imposibila demiterea asa ca, urma alege… ce dracu suntem in romanica…

  40. Ar trebui sa se insiste mai mult pe ce a spus si Graham Watson, seful liberalilor europeni. Inclusiv despre felul in care Berlusconi a modificat legea in Italia, plasandu-se deasupra justitiei (chestiune mult mai grava decat orice eventual derapaj produs saptamana trecuta in Romania) si pe care PPE l-a privit cu multa intelegere. Sau simpatia pe care acelasi PPE l-a aratat lui Orban. Ponta si Antonescu nu pot vorbi prea mult despre asta, dar voi, ziaristii, mai ales pentru urechile electoratului, puteti s-o faceti. Cel putin abuzurile lui Berlusconi au fost revoltatoare, da’ uite ca le-am uitat.

  41. Alegerea culorii albe este foarte nefericita pentru pdlisti, deoarece in lumea occidentala are sugestii profund rasiste. In ultimile alegeri partidul crestin-democrat din Slovacia au vrut sa isi aleaga si ei culoarea alba, cu sloganul “Sa facem Slovacia alba” si au trebuit sa renunte din cauza reactiei negative a populatiei si a acuzatiilor de rasism.
    Iar cea mai cunoscuta organizatie in istoria recenta care a folosit albul, s-au imbracat in alb si au defilat cu steaguri albe, este Ku Klux Klan. Poate ar trebui sa le trimitem si niste coifuri albe PDListilor ca sa fie costumul complet.

  42. Curtea Constitutionala loveste din nou ! 🙂
    Surprinzator de corecte deciziile.Personal ma asteptam sa vad o conferinta de presa de la Cotroceni in care sa ni se explice ca totul e sub control si ca lovitura de stat a esuat, dar se pare ca o parte dintre judecatori au trecut de partea poporului. 🙂

    Totusi e surprinzator ca unele decizii s-au luat cu majoritate ceea ce inseamna ca au fost oameni acolo care chiar au votat ca sa invalideze suspendarea ceea ce e clar in afara legii. Ar fi interesant sa stim cine sant oamenii aia.

  43. Incep sa cred dar inca nu ma bucur!!! Poate dupa ziua de maine…

  44. Logica matale’: sa numaram cate gafe si erori au facut aia si daca (inca) am facut mai putine ca numar ca ei suntem ok… sa-i dam inainte ca suntem in grafic…

  45. @ Gogule! cetatene…lasa-ma sa sper!!!:( Mi-a ţâţâit curul ca nu cade guvernul MRU, de fapt nici n-am sperat, mi-au luat insomniile pentru ca nu speram ca in ziua votării suspendării lui Basescu, sa nu vină asta cu cine ştie ce jonglerie (dacă până şi cel mai simplu om pe care îl cunosc, mai simplu decât mine – nu-mi spunea altceva decât ca…- Hehehe, scoate el ceva din joben!), în seara asta curtea a zis că se poate, da’ mâine???! Până nu îl văd dus fără ghilimele, că nu MAI cred!! O să-l mai visez şi după ce n-o mai fi!

  46. CCR a dat verdict..e ok..dar daca zice ca legea referenumului e neconstitutionala….si iar e nevoie de 9 milioane de votanti,vad doar o solutie…TB sa fie declarat persona non grata si sa-i fie retrasa cetatenia romana…motive sunt destule

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.