Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cum petrecem festiv sfârşitul lumii?

Cum petrecem festiv sfârşitul lumii?

Miercurea asta cica vine sfarsitul lumii. Dincolo de faptul ca mi se pare incorect (fiindca nu mai putem afla daca ia Tender echipa de la Iancu si nici daca-l bate Obama pe McCain, da-n compensatie avem timp sa luam bataie de la Feroe), aud ca niste descreierati i-au amenintat cu moartea pe oamenii de stiinta (evident, britanici, Maria) care lucreaza la vastul proiect de curatenie planetara. Sigur ca-i pueril, fiindca joi dimineata, conform logicii sfarsitului lumii, atat cercetatorii, cat si amenintatorii vor fi – ca si noi, toti, de altfel – morti; sau, da ca va face placere, traitori in alta lume, cea a Vesnicelor Plaiuri ale Vanatorii.

Nenorocirea mea personala e ca nu stiu ce dracu’ sa fac mai inainte pana la momentul cu pricina. Hai, deseara combat la Vorbe grele cu Bichir si cu Ioska, sa vedem la ce buna invitatia Papei in Romania cand lumea intreaga se pregateste sa traga oblonele. Da’ maine, fratilor, cu ce pacatele mele sa ma ocup? Stie vreunul la ce ora terminam lucrarea pe Planeta Pamant? Ca n-as vrea sa lansez invitatii la emisiune si sa nu pot fi prezent, din obiectivele motive ale faimosului Big Bang 2, la intalnirea cu telespectatorii mei (si ei, la randul lor, olecuta ocupati).

Asa ca, inspirat si de o recenta postare a Satmarencei, convoc un referendum si va consult: voi ce naiba – iertata fie-mi exprimarea asta, Sanctitatea Voastra – aveti de gand sa faceti inainte de Marele Sfarsit?

P.S. Bai, astia din blogroll, ca nu mai are rost sa va iau cu politeturi daca tot sta urgia mare dupa usa, puteti s-o luati ca leapsa, sa ramana ca testamente istorice online pentru martienii care vor sa-i ia berea de la gura Turmentatului

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Cum petrecem festiv sfârşitul lumii?

  1. Apocalipsa se transmite la Eol Tv in direct de la 10. E momentul sa-i concureze mogulu’ cu echipa de soc Gadea cu Stan – live – ca macar sa aibe deontologii vise urate in ultimele clipe inainte de sfarsitul zilelor.
    “Ori toti sa muriti ori toti sa scapam. Am zis.”

  2. Bre, da’ peste tot bântuie spaima că ne trimit ăia în veşnicul ţinut de vânătoare. Hai că ştim cum rezolvăm cu gaura aia neagră. O epilăm şi le-o dăm giboneilor de la TM să se descarce de stress.

  3. cunosc si eu despre acest subiect. cum as vrea eu sa se sfarseasca lumea si ce as face eu in acele momente: as vrea ca in timpul desfasurarii diabolicei misiuni “stiintifice” sa stau in fata televizorului si sa-l vad pe traian basescu cerand-o de sotie pe elena udrea, iar monica macovei sa le fie domnisoara de onoare, iar cv tudor cavaler de onoare.

  4. Eu îți sugerez să vii acasă. Ca să afli și tu cum e să ajungi devreme. Că se termină lumea și o să-ți pară rău că nu știi!

  5. Eu am stabilit deja că voi fi reporter special în momentele cu pricina. Trebuie să rămână cineva să povestească posterităţii (sic!)cum v-aţi petrecut voi sfârşitul lumii :)))

  6. In ultimele clipe o sa ma gandesc ca daca aveam sansa sa stau in sectorul 6 – care n-am avut noroc ! – dadeam pe gat o sarma si daca-mi suradea destinu’ poate o si dansam pe duduia. Si daca nu venea Apocalipsa cine stie ce ne mai dadea dansa in Parc in campanie. ‘Rea-ti ai dreaq cu experimentele voastre, zic sa facem o petitie sa-l amane, noi avem alegeri…

  7. In primul rand gauri negre servim, da’ sa fie epilate ca altfel sunt greu de servit intr-o incurcatura de stringuri si cine stie cu ce bosoni lati ne mai alegem.
    In al doilea rand o categorie de gauri negre paradoxal exista si pentru asta nu s-a intamplat nimic: aia care au iesit la mitingul lui Puli Timisoara, samd.
    In al treilea rand: Alo?! Virginele. Ce faceti, mama?
    In al patrulea rand: Alo?! Marinaru!? Canci al doilea mandat!

  8. adica zice-ti onor dvs ca tocmai d`aia se-nscrise la spich in sparlament primul marinar al natiei ?
    ca se bazeaza pe dictonul biblic potrivit caruia ce-i din urma vor fi cei di-ntai?
    cum s-ar zice, si-a rezervat prioritatea post apocaliptica ?.
    io nu stiu daca va supravietui ori ba si nici cine dar,daca scapa de asta ,sa vezi apocalipsa post electorala. pai daca psd-ul absolvi un curs de cleaning,isi trase un lifting facial, revalida alianta cu pc si daca demisia lui mitrea din senat nu spunea foarte multe pana acum ,iata ca deja s-a declansat jihadul in contra pd prin achiesarea la desfiintarea imunitatii parlamentare a mai multor partide acum in opozitie(psd,pc)dar si la putere pnl,udmr,psd)sa vezi mardeala si turloaie rupte…..scapa cine poate.
    poti sa te faci frate si cu papa(daca asa ar fi)da cred ca tot nu treci puntea.
    s-auzim numai de bine
    hehehehehe….. nenica sa vedem daca urma scapa turma.
    in cea ce ma priveste eu cred ca, asa cum spune o zicala populara,daca e sa te ia dracu ,te ia si din altar.
    s-auzim numai de bine

  9. Imi cer scuze, infinite chiar, dar nu pot sa mor miercuri, am o treaba importanta de facut, asa ca nu va bazati pe mine.

  10. Sa-mi spuneti joi cum a fost.Nu prea ma grabesc la loc cu verdeata,o sa fie coada prea mare la portile raiului.

  11. Vă dau o veste proastă: Apocalipsa se amână după 21 octombrie. Atunci se vor face primele experimente cu ciocniri de înaltă energie. Pe 10 septembrie se introduce doar un fascicul de particule, care va parcurge tot perimetrul. Eolienii ar face bine să pună mâna pe Google, dacă nu le-a plăcut cartea.

  12. @Victor Ciutacu. Ce-au ăia acolo la Antenă, s-au supărat când le-ai spus că miroase-a rahat în studio? Chiar mă gândeam ce se întâmplă de e 21:10 şi n-a început emisiunea ta. Mihai Gâdea chiar e director acolo sau e doar de decor?

  13. Asta-mi aduce aminte de un an in care s-a anuntat, o fi fost nebunu’?, nu mai stiu, ca vine cutremurul- cam cu cateva saptamana inainte de inceperea noului an. La moda erau doua intrebari: Ce faci de cutremur? Ce faci de revelion?

  14. Victore,

    Nu cred ca ti-ai pierdut capul, totul este sub control à Genève

    Te asteptam la noi

    Catalina / IASI

  15. Buna seara D-le Ciutacu,
    Sa stiti ca are dreptate Mana!(Glumesc si eu!)
    Ei,sa asteptam evenimentul…Dar daca se creeaza o gaura neagra si incepe… sfarsitul?!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  16. Si eu am pierdut inceputul emisiunii; chiar am crezut ca e vreo problema, cand i-am vazut pe Prigoana si Irina Corduneanu . Nu ma asteptam sa mai fie emisiunea ,dar am dat intr-o doara pe A2.
    Nu am inteles nimic.

  17. pai eu ce fac ca pe 25 oct am nunta, nu pot sa lipsesc, nu? vin si la mine rudele nu e frumos…sa amane si astia prostia asta pana la anu

  18. Bai tovarasi. Voi va hiziliti aici si altii se lupta cu gaura neagra (http://www.pur.ro/2008/partidul-conservator-cere-stoparea-experimentului-propus-de-centrul-european-pentru-cercetare-nucleara.html?27;1496). Eu cand am auzit aseara la stiri am zis ca nu aud bine. Da’ azi m-am uitat pe site si zice ca e ca la stiri… Poate se enerveaza doamna presedinte si va da cu gaura neagra peste cap, hizilitilor. Adica sa nu intelegeti gresit, metaforic vorbind asta meritati. PC-u’ se da de ceasu’ mortii sa apere planeta de gaura neagra si voi hihihihi si hihihihi!

  19. Pai miercuri sigur nu murim… se lanseaza o singura particula pentru masuratori preliminarii si observatii… Adevaratul experiment cu ciocnirea particulelor va fi mai incolo. Insa pentru a ciocni 2 protoni la 99 % din viteza luminii trebuie mai intai sa atinga acea viteza. Ma intreb daca se renteaza, pentru ca – teoretic- mecanismul care ar atinge acea viteza ar disparea ca entitate fizica in momentul opririi (pentru ca dupa cum stim masa de repaus a fotonului e 0, iar tu din moment ce ai atins viteza luminii inseamna ca esti o adunatura de fotoni). Deci pentru a obtine efecte atat de…masive, ar trebui rasturnat total conceptul si teoria vitezei luminii, aka toate postulatele lui Einstein. Ceea ce mi se pare greu de realizat deocamdata. Asta unu la mana. Si doi, energia pe care o folosesc este una de 40 giga eV, care este enorma, dar oare suficienta pt producerea gaurilor negre si crearea unui nou Big Bang? Oamenii aia de stiinta nu sunt chiar idioti… intr-adevar, daca se produce vreo fisura in acceleratorul de particuleee…. :)))kidding. in esenta, ca efect, LHC ar putea deschide “gauri de vierme” in spatiu timp, care ar putea permite o forma de calatorie temporala. Insa trebuie precizat ca ele vor aparea la scara SUBATOMICA (daca apar !). So… daca oamenii vor putea calatori in timp prin aceste porti ramane o intrebare foarte buna. Teoretic NU. Este o idee speculativa, of course. Insa nu se moare din asta 😛 Casa de piatra, Cosmin !

  20. Dezbaterea de diseara e mai interesanta decat experimentul de la Geneva. De ce ar veni sfarsitul lumii maine? Ce am aselenizat pana acum? Dar am mai plecat de acolo?
    o zi minunata iti doresc si la multi ani si de Sf. Ana, daca ai cunostinte cu acest nume. La multi ani pentru ziua de ieri Sf. Maria.

  21. Mie mi se pare DEZGUSTATOR…!
    In conditiile in care pe ” Planeta Albastra ” se mai moare de sete, foame, boli, cataclisme naturale sau gloante exact asta ne trebuia… O masinarie prin care cei cativa handicapati, gangavi si impotenti, care conduc lumea vor sa devina nemuritori…
    Ti se face SILA !
    Mai as putea spune : “RUSINE…!” Sanctitatii Sale Papei, Parintele Sfintei Biserici Apostolice… dar nu o spun, fiindca mi-am adus aminte ca in tinerete ii cam placea sa stea cu mana pe sus, taind aerul cu celebrul salut roman sau ca acum, la batranete, a fost surprins la o “sedinta” a unei loje masonice in conditiile in care motto-ul masonilor din toata lumea a ramas ” vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului Papa “…
    Doamnelor si domnilor dvs. chiar credeti ca acest experiment, al carui cost este estimat la 4 miliarde de lire sterline, se face in folosul stiintei si spre binele oamenilor …!?
    As mai avea multe de spus dar mi-e ca incep sa vorbesc urat… si nu vreau … cel putin astazi… cand este o sarbatoare poate la fel de mare ca si cea de ieri…
    LA MULTI ANI ! …tuturor doamnelor si domnisoarelor care poarta numele Sfintei ANA.
    Sa ne ajute D-zeu!

  22. Gata! S-a terminat! Mai avem de muncit cel putin inca o luna! S-a incheiat distractia ca s-a amanat experimentul.

  23. @ cineva,

    pai?…de ce se amana?…furara ai nostrii ca bradu’ ceva din tunelu’ ala? ( vb lu’ Moshcalifar )

  24. Avand in vedere ca tocmai citeam la deontologi ca avuram in lehasceul ala niste baieti d-ai nostri, probabil maine or sa descopere ca au lipsa 2-3 km de tunel. Shit happens

  25. Nu stiu daca maine inchidem pravalia sau peste 4 ani de acum incolo…Vroiam doar sa vad si eu ultimul episod din “Tanar si nelimbistit” si sa spuna dracu’ Cioaca unde e Ielodia !
    😀

  26. @T de la Timisoara,
    Cred ca de data asta nu avem nici un amestec. S-a isterizat lumea pe treaba asta si l-au amanat. Ce-i nasol e ca s-ar putea ca Zeus sa scape(de sfarsitul lumii, binenteles), ca pe el nu l-a invitat nimeni, desi Romania a contribuit la experiment. Ce rau am ajuns: nici macar pe presedinte sa nu-l invite sa ia parte la sfarsitul lumii!…..Naspa…..

  27. @ cineva,

    cica maine-i doar un test,finala-i pe 21 octombrie,acolo-s aia 20 de sefi de stat(fara Zeus),da cica ne au astia-n vedere,dar o sa vedem doar in decembrie daca participam la experimentu’ din octombrie(tare,nu?)
    pe site la antena 3 e ceva,nu dau link,stiu ca nu-i place sefului blogului:)

  28. Ufffffffffffff.M-am linistit.Daca protesteaza Marius Marinescu si PC impotruva experimentului e clar ca nu se mai tine.Am infrant.

  29. Si prietena mi-a spus ca in 2012 este sfarsitul lumii. Nu stiu ce festivitati se vor face dar eu ma duc la un curs de dezvoltare personala. Macar sa mor intelept. I-am vazut pe cei de la http://www.clcenter.ro ca fac astfel de cursuri si ghici ce pana in 2012!

  30. Asta da, blog, mai zic si eu!… Da’ sunt dezamagit: sunteti siguri ca acolo se intampla la scara subatomica? Eu trageam nadejde ca poate incape base, sa se duca in timp (si spatiu)… Va dati seama cum i-ar shedea intre niste fiinte rationale? Ia sa ne inchipuim un dialog intre baselu si niscai extraterestri. Este ca-i face martz in 15 minute?

  31. @ Bogdan
    Nu sunt de acord cu tine. Unde am fi acum daca oamenii de stiinta din ultimele secole nu ar fi facut experimente? Unde crezi ca s-ar fi situat omenirea daca Newton sau Marie Curie sau Einstein nu ar fi bagat fonduri in cercetari pentru ca in lumea a treia se moare de foame? Eu inteleg ca e si asta o prioritate, dar te asigur eu ca productia de poshetutze si masini de marca pt smekeri cu bani au costat mai mult in ultimii 2 ani sa zicem decat experimentul asta. Data viitoare cand iti cumperi un monitor pentru comp, sa te gandesti ca in lume se moare de foame ! Nu putem stagna evolutia pe principiul asta. E trist. Si costurile au fost muuult mai mari, indiferent de ce se spune presei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.