Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Crăciun cu Grigore Leşe. Ultimii rapsozi

Similar Posts

87 thoughts on “Crăciun cu Grigore Leşe. Ultimii rapsozi

  1. Nu ştiu cât va dura concertul lui Tudor Gheorghe, dar nici pauză prea mare între cei doi rapsozi nu cred că va fi. A3 ne face, deci, un cadou de Crăciun. 😎

  2. Multumim pentru cele 2 cadouri: Tudor Gheorghe si Grigore Lese.
    Sarbatori Fericite si un Craciun imbelsugat alaturi de cei dragi dumneavoastra ! Pentru dl. Ciutacu si pentru toti cititorii acestui blog, cu multe urari de sanatate .

  3. Domnule Victor Ciutacu sper sa prind aceasta emisiune deoarece Concertul Lui Tudor Gheorghe il ratez ,lucrez dela 16 la 22-30 sau macar Antena 3 sa dea o reluare a Concertului maine sau in prima zi de Craciun in rest va doresc “Sarbatori Fericite – Craciun Plin de bucurii alaturi de familie si prieteni si de ce nu o transmisiune dela cheful de duminica – un trio Gadea Badea si Ciutacu

  4. In aceasta seara la ANTENA 3,un adevarat regal!!! MULTUMIM!!! Va doresc un craciun linistit!

  5. dupa un regal cu Tudor Gheorghe, o intalnire cu maria sa Țaranul Roman. la nici doua ore doua evenimente monumentale.Felicitari Victor Ciutacu si a3. Sarbatori Fericite!

  6. Mare rasfat geniule in seara asta la A3!!!
    Te rog fii tu mesagerul si transmite numai de bine intregii echipe si, bineinteles asemenea si Imperiului Ciutacesc!
    Sa fiti sanatosi si la fel de frumosi la suflet!

  7. Ne rasfeti Victore!
    Doua daruri minunate de Craciun.
    Multumesc din suflet!
    La multi ani si multa sanatate!

  8. Cu adevarat rasfat,sa avem de Craciun doua personalitati remarcabile!Dl.Grigore Lese si dl.Tudor Gheorghe,ii iubesc si-mi sunt dragi sufletului meu,pastratori ai traditiei si cantului neaos romanesc.Asemenea oameni sunt alesi de Dumnezeu pentru continuitate,aduc bunatatea romanului pur,nealterat de influentele “civilizatiei” autohtone.Craciun Fericit Victore,familiei tale,tuturor jurnalistilor din A3!Cititorilor,amicii mei virtuali,sanatate si destepti in toate,iara mosu’ o sa vina si la voi cu tolba plina!

  9. Multumesc pt cadou,o sa fie o seara frumoasa nu sunt multe intr-un an ca si asta,CRACIUN FERICIT tuturor.

  10. La mulţi ani, multă sănătate şi sărbători fericite alături de cei dragi d.le Ciutacu !
    Urez şi colegilor de pe blog multă sănătate şi săbători fericite !
    CRĂCIUN FERICIT !

  11. E prima data dupa 4 luni cind sunt putin suparat ca nu pot sa vad emisiunea cu Grigore Lese.
    Citeam in Gindul articolul acela referitor la sarbatorile din vremea lui ceasca, si ma intrebam citi ani are aceel “ziarist”?
    Acum ca sunt la mi de km distanta de Romania ma gindesc cu nostalgie la “sarbatorile alea de iarna comuniste”, cind in Satucurile Romanesti se taiau porci, se fierbe rachiul, se coceau cozonaci, lipiele si piinea, ne pregaream de colindat si de mers la Biserica.In perioada 24 Decembrie -8Ianuarie toate familiile se reuneau, vaneau acasa copii de la oras si o tineau intro petrecere pina dupa Sf Ion.
    Ma intreb acum cite famili isi pot permite sa puna ceva pe masa de Craciun?
    Cite famili mai sunt in preuna sa serbeze Nasterea Domnului?
    Citi Romani se gindesc cu groaza le ziua de miine, la anul viitor?
    Miam propus sa nu pomenesc numele conducatorilor “iubiti” fiindca Sarbatoarea Craciunului e Sarbatoarea Familiei, dar nu pot fiindca datorita acestor NEMERNICI milioane de Romani nu sunt cu familiile lor, milioane de Romani nu au ce pune pe masa asa cum se cuvine la Ceas De Praznic Imparatesc.
    Si ma intreb cit ii mai rabda Dumnezeu ? Si de ce si-a intors Dumnezeu fata de la Poporu Roman.
    Fie ca Nasterea Domnului sa ne indrepte gindurile si sa va gaseasca pe toti cei de acase linga familiile lor
    LA MULTI ANI VICTOR CUTACU!
    LA MULTI AMI ROMANIA!

  12. Sunt o norocoasa: chiar fiind plecata din tzara, pot vedea pe net live concertul lui Tudor Gheorghe, pentru ca il transmite A3!
    Iata ca Vineri seara primim cadouri de Craciun in avans. Multumim mult!
    Cu tot dragul te rog sa transmiti colegilor tai din A3, profesionisti de mare exceptie, ca le doresc un Craciun vesel si tihna sarbatorilor! Nici nu stiti cat de multa nevoie avem de voi toti si desigur de tine asa « genial si cel mai bun » cum esti! Chiar si cand sunt departe, va urmaresc vorbele!
    Aceleasi urari adresate comorilor tale de-acasa : Mana si Vlad.

  13. Bine le-ai spus ultimii rapsozi. Cu astfel de oameni poti defini Romania intr-un pumn de colinde

    Tot de la Lese am aflat definitia colindatorului adevarat:
    “Daca are 55 de ani, inseamna ca el de 52 de ani umbla tat anul si colinda tat satul – de la varsta de 3 ani. Ala-i colindatorul!”

  14. Tata Ciutacule, FELICITARI!
    Meriti respect pentru transmiterea concertului MARELUI Tudor Gheorghe (sunt convins ca e mana ta) si pentru invitatul LA FEL DE MARE Grigore Lese. Iata doi ROMANI ADEVARATI de care sunt absolut mandru!!!
    Nevoia de sacru e cu atat mai mare in Romania – Romania unde romanul s-a obisnuit sa se naste poet si sa moara muzicant ….
    Inca o data FELICITARI pentru ca-mi oferi o seara imparateasca!!!
    Sa te tina Dumnezeu sanatos!!!

  15. Craciun fericit si momente linistite alaturi de cei dragi!Sarbatori fericite si celor de la antena 3!

  16. Cea mai inspirata alegere! Un mistic ancestral foarte interesant. Vezi ce intrebi, cu dacii, cu obiceiurile. Fii cat mai profund, chiar non comercial. E o intalnire unica.
    Spor si sincer iti multumesc.

  17. absolut deosebit concertul lui Tudor Gheorghe… poate avem parte si de revelion de asemena momente in locul manelizarilor gen prostv

  18. Prin transmiterea integrala, in direct, a concertului lui Gheorghe Tudor, Antena 3 a produs o mare bucurie romanilor iubitori de muzica buna.
    Extraordinar concert, fantastic mesaj!!!

  19. MULTUMESC ANTENA3 PT. SPECTACOLUL “DEGEABA”,CU URMARE DUMITRU LESE! NE TREZIM, VREODATA, ROMANI?

  20. Propun ca Grigore Lese sa ramana departe de domeniul politicii.E bine ca e acolo unde este.Taranii se multumesc cu putin,desi eu am vazut tarani nemultumiti.Libertatea de a trai doar pentru a trai nu e de ajuns.Progresul nu sta in atitudinea contemplativa.

  21. Si sa nu uit :tinerii de la sate sunt plecati in strainatate ,probabil de atata libertate si bunastare.

  22. Il cunosc pe Lese de cand era student.Am avut si colaborari. Ne-am si imbatat si cu palinca si cu vise. E un GENIU (alaturi de el mai este doar Tudor Gheorghe) in “simtirea” culturii populare. Dar, in aceasta emisiune dovedeste NAIVITATEA poporului roman.E gata sa aceepte coaja de paine aruncata de stapan, daca gestul aruncarii e artistic. A FOST CUMPARAT SI NU ISI DA SEAMA ! Ar trebui sa nu se bage in politica ! PACAT, MARE PACAT ! Nu ne mai vindecam niciodat. (Imi displace sa comentez acest lucru dar, in emisiune a afirmat ca nu mai bea de 10 ani. In 2007 bea de stingea !!!! ASA MOARE CULTURA POPULARA !

  23. Sa rad, sa plang, sau ce?
    Nepotica, de 10 ani ma roaga sa-i cant o colinda de cand eram de varsta ei.Si eu incep a colinda:
    “Noi umblam sa colindam, Domn Domn sa-naltam”
    replica foarte dura……….
    Nuuu, nuuu, nu vreu aia cu rom, rom, telecom.
    M-a lasat fara cuvinte.
    Felicitari pentru tot ce faceti!

  24. Neaparat pentru Domnul Grigore Lese:
    Cineva spunea odata intr-o emisiune ca Romania nu mai are modele. Daca e vorba de un model atunci Grigore Lese este unul foarte special.
    Cand il aud cantand si cand isi exprima diferite ganduri de ale domniei sale simt ca mai e o speranta pentru neamul acesta.Ii doresc viata lunga si sa nu ne vitregeasca de acest dar minunat pe care il are de la Dumnezeu si din frumusetea interioara.
    Craciun Fericit tuturor.
    Rodica

  25. Felicitari dle. Ciutacu si Antenei 3 pentru cele doua momente magnifice de spiritualitate romaneasca autentica: Tudor Gheorghe si Grigore Lese… Incercati sa promovati la maxim valorile romanesti. De mizerii si mizerabili e lumea satula. Doar asa putem aduce putin suflet romanesc pentru indreptarea situatiei dezastruoase din tara.

  26. Victore,

    Unde a fost omul asta atatia ani? ACESTA este un brand de tara…pacat, au fost ochi doar pentru frunze…

  27. Excelenta emisiunea, multumiri Antenei 3, atat pentru aceasta emisiune cat si pentru spectacolul lui Tudor Gheorghe. Minunat!

  28. Domnule Victor Ciutacu sunt sigur ca nu ati accepta niciodata ajutorul domnilor Patapievici, Plesu, Liiceanu. Daca domnul Grigore Lese nu intelege principala activitate a personajelor mentionate anterior, ar trebui sa i se explice. Cat despre activitatea lui Grigore Lese, ma inclin cu respect!

  29. L-au “ciuruit” si pe Grigore. Intai te infometeaza sistematic, apoi, cand iti arunca o coaja de paine, sunt cei mai buni.

    Cum am ajuns sa-l vedem pe Lese laudandu-i pe Plesu si pe Liiceanu in seara de Craciun? Oare ce urmeaza? Tudor Gheorghe laudandu-l pe Boc?

  30. Am urmarit emisiunea. Dl. Lese isi supraliciteaza valoarea, cam in felul prezidentului nostru. Un om inteligent e mult mai modest si nu confunda realitatea cu propria lui pozitie in cadrul acelei realitati. O mare dezamgire acest domn Lese, unul din maramuresenii increzuti!

  31. Multe multumiri domnule Ciutacu si Antenei 3 pentru spectacolul lui Tudor Gheorghe….absolut fabulos,magnific,genial….In ce priveste emisiunea cu domnul Lese…dupa primele 25 min atat am putut exclama…W…T…F!!!

  32. Cadoul meu de Craciun…Maria sa TUDOR GHEORGHE…marele rapsod, inteleptul neamului, clopotelul constiintei romanilor! CEL MAI FRUMOS CADOU DIN ULTIMII 10 ANI ! (in treacat fie spus – am plans cand am incercat sa imi iau bilete la concert, caci nu ma tinea buzunarul sa merg cu cei 3 membrii ai familiei.) MULTUMESC ANTENA 3 – Multumesc Victor Ciutacu (caci sigur ai fost printre artizanii acestei emisiuni – concert).
    Dar l-am asteptat si pe Grigore Lese cu sufletul la gura! Si a venit ! Si mi-a stricat”jucaria” ce abia o primisem. Cum sa spui ca acum e mai bine ca niciodata pt. romani? Prin ce ochi vede G. Lese ce traiesc romanii, mai ales in ultimii 2 ani? Sau daca ii este bine lui NU MAI CONTEAZA?
    MAREA DEZAMAGIRE A LUI 2011 – Grigore Lese…
    Cel mai de suflet dar din ultimii 10 ani – TUDOR GHEORGHE !!!
    LA MULTI ANI ! – SARBATORI FERICITE ! -celor ce le merita!!

  33. Victore,

    In ultimele zile am citit pe blogul tau (si in alte publicatii) lucruri care nu credeam ca se vor putea intampla dupa 22 de ani.

    1. Grigore Lese are un pietroi atarnat de gat pentru ca ii respecta pe Plesu, Liiceanu si Patapievici (vezi mai sus). Asta, pentru unii, pune o umbra asupra calitatii sale profesionale si morale!!!

    2. Tu aproape esti acuzat de “tradare” pentru ca ai “laudat” o declaratie a lui Basescu. Nu mai conteaza ca ai fost si esti un critic al lui Basescu; nici chiar ca atunci cand l-ai “laudat” ti-ai exprimat clar rezervele fata de personaj. Ai devenit un al doilea Patriciu (e adevarat mai sarac material)

    3. In Romania Libera Basescu este acuzat de Cristian Campeanu de faliment moral si ca a trecut de partea Antenelor. Banuiesc ca nu mai e mult si te vei imbata cu omul la restaurantul lui Serghei impreuna cu Voiculescu (e adevarat deghizat) 🙂

    Oamenii nu mai au respect pentru parerile altora. Mai grav, oamenii nu mai au decenta sa-i lase pe altii sa-si exprime opiniile, daca acestea nu sunt “identice” cu ale lor.

    Si atunci cu ce sunt acestia (portocalii sau antiportocalii) mai buni decat cei care in anii 40 – 50 au decimat intelectualitatea si clasa politica romana?

  34. MULTUMESC PENTRU SEARA ASTA MINUNATA. SUPERB.
    TUTUROR: CRACIUN FERICIT, OAMENI BUNI! SARBATORI FRUMOASE SI LINISTITE, ALATURI DE CEI DRAGI!

  35. Au reusit sa- i faca nefericiti pe romani de sarbatori !!!
    Altadata ne trezeam cu colinde la geam cu Steaua , cu bice ….. Acum te uiti : merg oamenii iar cu capul in pamant ca altadaa !
    BATUI-AR DUMNEZEU DE SARBATORI SI FIE BLESTEMATI CEI CARE AU NENOROCIT TARA : BASESCU , UDREA , VIDEANU !!!
    BLESTEMATI SA FIE !!!

  36. @bigradu: eu spun si scriu demult ca nivelul de ura si orbire din societatea romaneasca a ajuns la nivelul anilor ’50. de altfel, dupa ce l-am vazut pe Basescu dansand hora de machidoni cu nea Gigi si Serghei la o nunta, un sprit impreuna ne mai lipseste. pe Voiculescu mi-ar fi olecuta mai greu sa-l insinuez, da’ m-as descurca eu pana la urma 🙂

  37. As comenta si eu ceva da nu prea are sens…Omul asta este prea deep, la fel si Tudor Gheorghe!!!

    As fi un tampit sa incep sa fac proiectii mentale pe ei, aprecieri despre lucruri pe care in fapt nu le-am cunoscut niciodata…

    Dar are dreptate…Drumul este lung, desavarshirea nu vine peste noapte iar muzica este pur si simplu muzica.

    Depinde de tine daca rezonezi sau nu rezonezi cu anumite tipuri de muzica iar din nou, nu poti sa faci proiectii mentale pe ea.

    Ori o simti, o intelegi si o integrezi in propriile structuri mentale, ori……

    Pacat ca exista fiinte care proiecteaza in aceasta sfera ( propriile frustrari si dejectii mentale ) transformand aceasta sublima sfera a constiintei intr-o mizerie care distruge si nu care creeaza, eficientizeaza si care iti da putere interioara.

    Sublim..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.