Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

În timpul scandalului Ridzi, l-au umflat întâmplător pe Necolaiciuc. Fără să obţină abaterea atenţiei de la micuţa cleptomană. Când s-a umflat scandalul Udrea, l-au luat pe stradă, la fel de întâmplător, pe Severin Tcaciuc. Pe sinuosul traseu penal şi politic între duduiţele consumatorului, l-au găsit prin autogară şi pe Bucurenciu. Interesante şi previzibile încercări de abatere a atenţiei, dar eu am o trilemă. Când s-o ajunge direct la ce-a făptuit unchiu’ Trăian, pe cine mai trimit la pachet?

[poll id=”x”]

UPDATE: Inchizitorii lu’ Nemirschi au băgat pe site (aici şi aici). Robertina, dacă Ludovic face pe sfiosu’ şi se jenează să-ţi ceară, hai tu cu egalarea la Udrea!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

  1. Eeu am mers pe mina lui Bivolaru,in ideea ca impactul mediatic ar fi ceva mai mare.
    Dar,avind in vedere ca consumatorrul de urina locuieste legal acolo,ma indoiesc ca vor putea sa-l aduca in romanica.Apoi,prin natura ocupatiilor sale,domnul Guru…are un scut foarte puternic,realizat de cei din MISA.
    Eu as propune o arestare ceva mai neobisnuita:sa zicem domnul Cristoiu,Ciutacu nu merge ca-i rau de gura,poate Gidea…sau evrika,sa-l umfle pe meltean,direct din Dubrovnik.Cu tot cu fotomodela.Ar “merge” un mic trafic de cinepa,de buldozere ciordite,ori de fetitze duse peste granita la produs.
    Daca l-ar ridica pe Ilici,pt. afacerea cu minerii,ar rasuna poate valea.Cu Stanculescu,n-a mers.Vezi,de el ai uitat.

  2. Ar avea mai mult sens sa-l beleasca pe Popa, intrucat impactul asupra electoratului ar fi cu adevarat semnificativ. Ar fi chemat si SOV la audieri la Parchet… Iar acesta ar refuza iarasi sa se prezinte. Ar fi cu adevarat distractiv…

  3. news alert: sorin opresu merge in strainatate si vrea sa se cazeze la hotel care costa peste 300 de euro pe noapte; functionarii lui-ceva mai ‘ieftin’. ghiciti pe banii cui???????
    mai,eu nu mai pot sa-i suport pe astia.
    victor ciutacu,nu stiu de ce iti place oprescu:nu face nimic pt capitala plus ca mie mi se pare ca e din acelasi aluat cu boureanu(smecher)

  4. Eu votez la “altul”. Deşi, de-un altul dat în urmărire prin lume n-am auzit. Că “teroristul” de serviciu (deţinut prin Siria) s-o perimat de tot. Poate vor începe urmărirea penală asupra altora. Un Vântu, de exemplu! Un Seraficeanu! Vreo doi Băsescu. (Altul decât don President, parol. Asta da, ar fi lovitură de imagine şi abatere de atenţie! 😛 )

  5. Eu pariez ca independenta lui Vantu fata de Basescu este o farsa. O tot vedem pe Regina Noptii la Realitatea combatand nestingherita de interlocutori despre turismul sau, cu titluri favorabile pe burtiera ecranului, cu csopuri care sa combata deindata alte csopuri, plus burta intelectuala a lui B. Chiriac. N-am cunostinta dar cred ca Vantu va uita sa-si timbreze (la valoarea ceruta) actiunea in daune impotriva lui Basescu. Din ce se vede, Vantu joaca la un singur cap, e o ruleta la care n-as paria. Nu cred in acest 35%, dupa cum nu cred vreodata ca Geoana o sa-l bata pe Basescu. Cu toata straduinta, csopul PSD-ului n-a putut sa-l arate pe Geoana la mai mult de 29%. Cum Oprescu nu va candida, in sensul ca-i va acorda in pragul alegerilor sprijinul lui C.Antonescu, il asteptam pe Crin, daca cumva se intoarce din concediile sale prelungite de zici ca-i in vacanta mare.

  6. Pe Hayssam nu e în interesul „lor” să îl prindă, că doar nu degeaba l-au lăsat scăpat. Guru e o miză cam mică, în sensul că nu face parte din cei care au furat ţara (în accepţiunea generală). Se alege dintre Beraru şi Popa.

  7. Iar ai avut dreptate. Ca întotdeauna.
    Nea Trăian iar s-a scremut să bage niște abur, că deh, acum e vorba despre pușculița lui favorită- Nuți des Pleșcoi von Mână Lungă.
    Vorba ta, nici imaginație nu mai are Întâiul Consumator.

    Când o să-i țâțâie dinapoiu’ prezidențial pentru el însuși, cred că o bagă pe aia cu ”Surse din serviciile secrete siriene spun că Omar Hayssam a decedat, în dimineața zilei de….”

  8. Imprimantele cu rezolutie mai mare de 180dpi au propria lor “semnatura”. Prin expertiza se poate stabili numarul de serie al imprimantei pe care s-a tiparit un document.
    ‘Semnatura e o combinatie de pixeli pusa de fabricant undeva unde stie numai el, si care nu poate fi identificata cu ochiul liber de utilizator.
    Astea sunt minuni ale tehnicii si surprize majore pentru falsificatori.

  9. Nici unul Victore! Haysam e prea legat de lumea publicitatii..stim amandoi asta; Nicolae Popa e un peste mult prea mic; Guru Bivolaru este interesant in libertate – vezi masa de votanti! Toti ii vor acorda protectie iar Beraru – ha ha ha – ma faci sa rad – ASTA SA O CREZI TU

  10. Păcat că şi-au păpat impulsurile cu fotbalişti şi spioni… Ce bine ar fi prins acum!
    De-ar fi după mine, i-aş coace una rumenă lui Dan Diaconescu.

  11. E bine si asa. Se intorc condamnatii nostri acasa…Banii ii mai recuperam sau sunt papati toti?

  12. Cand vine randu tiranului, o sa-i prinda pe toti aia, nu doar pe unul din ei. 🙂

  13. Ciutacule,

    Eu am votat Popa. Guru sta pe bune la aia, n-are treaba. + de asta el a fost deja consumat cu Nastase. De Beraru nici nu imi mai amintesc. Popa e numai bun: atac la Mogul, multumire pt. oamenii necajiti, etc. Auzi, daca tot forumistii pot propune, baga-l si pe Mogulul tau in lista. Stiu ca ar putea suna a razbunare, dar la cat sunt ei de fraieri, se poate.

    Fiara.

    PS: Se oftica la greu ca l-au consumat pe Nicolaiciuc. Woodrea sa se simta jignita: un trist talhar ..nici macar un devalizator….

  14. @Fiara: bre, mogulu-i vice la Senat, nu cautat prin Interpol. n-au de ce sa-l aduca de-afara, ca-i aicisa, la patria-muma.

  15. La unchiu’ Traian se va ajunge dupa bunicul Felix si nepotii Dinu si SOV pe care nu-i vad in sondaj Cam timid tonomat

  16. @matusa tamara: o sa-i vezi cand i-o cauta Iterpolu’ cu extradarea. hai pa!

  17. Ciutacule,

    Sa nu facem chat. Nu ai specificat in regulile jocului ca tre sa fie adus musai de afara. Ce ? Pe Bucurenciu l-au adus de afara? Cine stie ce smecherii a facut Mogulul tau si apar dezvaluiri. Mai baga de-o comisie la paritate…chiar devine plauzibil. Ce ? pe Petrolist cum de l-a luat?
    Fii te rog cinstit si baga-l la lista.

    Fiara.

  18. Faza cu Robertina e superba. Mai plauzibil i-mi pare sa-l prinda pe Hayssam, decat pe ceilalti. FMI a umplut si lor buzunarele, deci e bine sa fie mort. Bivolarul si MISA nu mai intereseaza pe nimeni, astia tot fac semilune sau spirale fara sa mai deranjeze pe nimeni. Iar CICO nu mai bea lumea. Acum e la moda apa plata cu lamaie.
    Irakul ramane mai de actualitate, acum ca se si retrag americanii.

  19. @Fiara: nu trebuie sa specific, oamenii care citesc inteleg. Bucurenciu era la fel de cautat de Interpol ca si colegii lui de poll. o sa fac unul si cu dusmanii de clasa fara statut public de wanted.

  20. Nicolae Popa sigur si asa are Zeus un dinte pentru Vantu.Iar tu Victoras,mai moale cu Vantu,sa nu fi si tu invartit de tiran,mai ales ca acum cu prezidentialele ar da si fice-i sale(mimoza buzata) suturi in cur.

  21. Eu cred ca urmaritul prins e functie de duduia desconspirata de presa. Daca va apucati sa o cautati pe EBA, eu cred ca-i prinde pe toti.

  22. Ciutacule,

    Ehe, abia acum am inteles. Trebuie sa fie musau la “fugarire generala”. Reiterez pe Popa si propun pe fratii Nana’a – privatizare / devalizare TEROM – IS. Apropo, in perioada aia tu nu erai bugetar ? 🙂 poate te pot agata asa daca nu merge cu ALRO 🙂

    Fiara.

  23. @victor: auzii ca pleci in vacanta, da’ cand te-ntorci poate pui de intalnirea cu “simpatizantii” la un mic si-o bere.

    mult soare!

  24. @dimitri: trebuie sa desenez neaparat ca poll-ul asta se refera EXCLUSIV la aia cautati prin strainatate? ala cu mogulii e pe cale de a fi produs.

  25. Dupa ce mi-am petrecut niste ore cu ‘ lectura particulara’ postata drept omagiu adresat lui E.Udrea, azi, cu trimitere la toate comentariile de pe vremuri,(si l-am si comentat), acum D-l Ciutacu ne pune sa participam la ‘ghici ghicitoarea mea’. Personal, “imi place’ de N. Popa, in orice postura, asa ca l-am votat pe dumnealui. Sper ca votul meu sa va satisfaca. Dar, va rog sa aveti grija, mai ales acum inainte de plecare in concediu, ca cercopitecul sa nu afle pe unde vreti sa va ‘oxigenati’, ca nu se stie, daca nu cumva, instinctul lui nu-l va duce spre urmele Dvs.

  26. Nici nu m-am obosit sa bifez vreun nume.E logic ca, daca se zgandare intr-un rahat atat de spectaculos ca al’ cu flota, ori nu se ezista subiect mai tare, deci degeaba-i prinde pe fugari, ori nici macar nu se mai obosesc sa scoata subiectul, fiindca gata, serviciile i-au pus cruce matrozului! Sa nu ne iluzionam, va mai hali guvernul asta milioane bune de euro pana la caderea monstrului sacru.
    Auzeam aseara ca plecati maine la relaxare externa. Sa fie intr-un ceas bun si sa va grabiti, o sa fie cam pustiu pe-aici! Si aveti grija de dvs si familie!

  27. Pe Hayssam nici gand, pentru ca cel mai mult de pe urma povestii din Irak tot Base a avut de castigat (la imagine desigur, ce altceva ati crezut :)? )

  28. nu stiu mah dar pe Haissam ala sigur nu, pai iti dai seama cati monstrii ar iesi la iveala?
    cred ca si Profesorul ar avea de suferit.
    Dar acum sa te intreb si eu ceva.. pe cine votam ca mai sunt doua luni si vine votarea.. ce facem?
    Oprescu unde e? ca nu-l vad.. interesul populatiei a scazut destul de mult, e vara e vacanta, nu mai vrea nimeni sa auda de politica,la treaba asta as spune ca bafta e la Udrea.
    Cica Geoana ar fi mare barosan, acum ramane de vazut.
    Criza ne jupoaie din ce in ce mai mult, turisti straini care sa ne salveze nu prea am vazut, gripa porcina a venit cu bagaje cu tot la noi in tara si cica nu pleaca prea curand.
    Cine naiba ne mai salveaza? Eu sincer astept campania electorala sa-l vad pe Base in actiune sper sa nu fie desumflat, sa aduca ceva divertisment pe la tv sau speranta in sufletul romanilor.
    Eu unul pe Geoana ma bazez anii viitori desi nu cred ca o sa schimbe multe(daca il votez pe el il vad pe Obama in Romania). Dar cine va fi noul Prim-ministru? eu il vreau pe Tariceanu , ca era cool.
    Antonescu ce mai face? ca nu l-am mai vazut de mult timp.

    si ultima intrebare.. unde e Badea? ca-si pune poze pe blog si nu stiu de unde sunt, ca’s tari.

    ps: spune-i celei care i-a luat locul lui Grecu la Ordinea Zilei sa nu-si mai puna Clipsurile alea ca-i sta rau sa faca ceva ca e plictisitoare, Mandruta seara mai facea ce facea, la ea treci peste.

  29. Singura sansa sa deturneze atentia de la un astfel de scandal ar fi sa-l gaseasca pe Ceausescu viu in Cuba. Cei enumerati de tine sunt mici mici mici, microscopici chiar.

  30. Nu-i va putea aresta pe nici unul dintre cei 4 pomeniti de tine. Si nu cred ca romanii nu s-au prins ca Basescu intotdeauna da un ordin de arestare, ca sa atraga atentia opiniei publice de la furaciunile clanului Basescu%Udrea.Cocos. INSA hotiile lui NUTI sunt imense si dovedite.De data asta nicio arestare nu va putea sterge cu buretele scandalul Udrea.
    Au arestat cativa urmariti general de ani de zile, mare branza! Ce e asa extraordinar?!
    Dan Nica, ministru de interne, mai este la PSD, pentru ca observ ca face mari deservicii propriului partid?!
    Cu toate aceste dezvaluiri despre clanul Basescu, desprec mafia basesciana, Tiranul ramane in sondaje la 35%! Foarte curios! Mai bine zis par foarte dubioase aceste sondaje! Si Crin are doar 13%! A, am uitat, e in adormire!
    Oprescu se pare ca vine puternic din spate, ceea ce este un lucru bun. Sa termine si el o data cu risipirea banilor publici pe toate nimicurile.
    Se anunta o toamna fierbinte!

  31. Sa nu uitam cum in timpul scandalului cu casa domnisoarei Basescu (cea mare)…’intamplator’ l-au saltat pe Becali…Din pacate, atunci le-a iesit…

  32. Cred ca urmatorul pe lista va fi SOV, este un peste mare si desi se ascunde in delta poate fi usor capturat. impactul asupra publicului va fi spectaculos.

  33. Cred ca va fi acela ce a “ascuns” flota,tipul ala cu barba si nasul rosu -Mos craciun.

  34. orium, trebuie sa recunosti, base e tare, are la dispozitie atat politia americana cat si cea austriaca. ca astia i-ai saltat, nu romanii

  35. “Divide et impera!”
    Ca de obicei ca sa ne abata atentia Base ne da pe tava mai multe subiecte : Nicolaiciuc, Tcaciuc , Mazare … cred ca il reinvie si pe Nastase cat de curand.
    Toate dosarele sunt pe fraude, evaziuni fiscale, etc. ceea ce enerveaza populatia si o va face sa il sprijine electoral.
    In acelasi timp vrea sa acopere si dosarul Udrea.
    Ce uita Base e ca la romani totul trece prin burta! Si cum burta incepu sa se goleasca iar pana la alegeri o sa se lipeasca de spinare…
    Vorba lui Mazare: “canci” ! Canci voturi!

  36. Trebuie sa fie cu bataie la moguli, ca uite colea campania, d’aia zic Popa – FNI – Vantu ca poate iese d-un deal. Ca publicitatea Udrea= publicitate subliminala Basedinte uite unde a ajuns… Ingrijorare mare…
    Ceea ce inseamna ca numarul hartiutelor alea din urne conteaza totusi, chiar daca cincizeci de saci nu conteaza, softul ii e favorabil si sustinerea externa prin indatorare este…desi se pot dispensa acum…
    Si daca mai iese si Badea la vot sa-si indrepte greseala de acum cinci ani, greseala pe care am facut-o si eu si d’aia sper sa traiesc pana atunci ca p’orma pot sa mor cu inima’mpacata. Si daca vor iesi la vot si aia pe care ii tine Badea departe de urne spunand ca el nu voteaza, facand astfel, fara sa vrea, jocul Basedintelui, n-o sa fie mai bine da’ macar scapam de mitocan.
    Concediu placut si asteptam foto noi cu frumoasa dv. familie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.