Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Cine are doctorat sare acum cu mine!

Cine are doctorat sare acum cu mine!

Pora comentează plagiate, că-i de specialitate

Politicienii şi, în general, dregătorii noştri par a fi băut apă unul după altul. Au, n-au treabă cu învăţătura, până nu-şi agaţă-n palmares câteva masterate şi-un doctorat, nu se simt bine. Vor să le vină pe cale de consecinţă o recunoaştere publică pe care nu sunt în stare să şi-o câştige. Uitaţi-vă-n CV-urile miniştrilor ultimelor guverne. Dacă i-ai crede, ţi-ai închipui că Palatul Victoria e reprezentanţa din România a Harvardului, corcită la o cumetrie cu premianţii de la Yale. Generalul Oprea ştie vreo 84 de cuvinte la un loc şi e de ani de zile conducător de doctorate. Ridzi şi Boghicevici au masterate de nu le ştiu număra. Eba l-a luat pe-al ei chiar cu 10; de la stâlpul societăţii civile Pârvulescu. Gângavă ca un fotbalist de liga a treia din Tecuci, Kovesi a copiat până şi concluziile personale ale altuia în lucrarea-i de doctorat, s-a ajutat şi cu nişte site-uri de referate şi-o apără la onoare CSM. Plus profesorul şi avocatul Neagu, care are un lot mare de clienţi la bulău sau în drum spre el. Udrea e doctor în ştiinţe, deşi înfăţişarea-i trădează mai degrabă afilierea la categoria socio-profesională a asistentelor medicale sexy din filmele care nu iau Palme d’Or. Igaş a învins liceul la 24 de ani şi, în următorii câţiva, a ras trei făcultăţi pe stomacul gol. În timpul liber, între două ture profitabile prin frontieră.

Acu’ s-a schimbat puterea şi i-a ajuns rândul pe cei de pe felia antibăsistă a tortului politic. Şi-i execută propaganda portcalie la bucată. D-aia au picat, pe rând, Dumitrescu şi Mang, d-aia transpiră acum Ponta. Nu de ruşine sau de vreun puseu de onoare, ci fiindcă vidanjorii portocalii sunt infinit mai performanţi decât cei roş-galbeni. (articolul integral, în Jurnalul Naţional)

UPDATE Intelectualii cu papion: “ce dacă plătiţi taxe?”

LATE UPDATE: Academicianul wannabe Cristoiu o dă iar de gard. Priceput ca o babă chioară, îşi dă măsura documentării: junele premier a încercat să ne convingă că revista AMERICANA “Nature” a fost plătită de Traian Băsescu pentru a-l da în gât[…]. Revista “Nature” , parte a Grupului McMillan Publising e din Marea Britanie. Tot un soi de americani şi englezii ăştia…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

103 thoughts on “Cine are doctorat sare acum cu mine!

  1. Cu privire la filmulet: “That guy has balls” cum ar zice congolezul. Sa intri in inima adoratorilor de pisat patapievician si sa le tii piept cu brio nu e putin lucru. Oricum, ce agresivi erau papionarzii in haita… Daca ii iei pe rand, nu ai ce alege din ei. Curajul le vine din gloata.

  2. domnule ciutacu in ce naiba tara traim in care armata da civililor grade militare indiferent daca sant mai mari sau mai mici nu ma pricep cum se numesc dar intreb si eu ca o fraiera ce sant atata timp cat nu ai nici o legatura cu armata cum poti primi un grad cand nici macar soldat nu esti deci eu m am crucit asa ceva nu se poate ce este armata ceva la care iti atasezi un cv si esti avansat ca in orice firma ma depaseste pur si simplu nu imi vine sa cred asa cum nu mi am crezut ochilor sa te bata militia sa ti sara apa din cap si pe urma sa te aresteze pentru ultraj in ce naiba tara traim si de ce mai stam pe aici eu una nu ma inteleg chiar nici pe mine .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.