Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Cea mai fără titlu postare din palmares

Cea mai fără titlu postare din palmares

N-am abandonat obiceiul chat-ului periodic cu oamenii de pe blog. Dar am aşteptat, după concediu, să fac anul de emisiune şi să mă limpezesc un pic la creierii capului. Anul s-a făcut, limpezirea mai are de aşteptat. Şi, la mişcările aparent browniene de pe pieţele media şi politică, slabe speranţe că se va petrece prea curând. Aşa că aveţi 24 de ceasuri la dispoziţie să întrebaţi şi eu tot atât timp să vă răspund. Mitocăniile/ingerinţele în viaţa personală ajung direct în spam, restul să fie primit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Cea mai fără titlu postare din palmares

  1. După cum se “mişcă lucrurile” acum, şi după cum se “organizează” puterea, va reuşi USL-ul să câştige alegerile în 2012 ? Eu sincer, cred că nu, dar mă interesează părerea dvs. Vă mulţumesc.

  2. Domnule Ciutacu, revin asupra intrebarii de anul trecut. Pe cand cartea cu si despre Serghei Mizil ?

  3. Buna ziua,stiti ce s-a petrecut cu Tudor Ciuhodaru? Ma mira mult atitudinea lui… Stiti ce s-a petrecut? E medic si ma mira atitudinea lui…
    Ce s-a petrecut cu Blanculescu?…Nu mai e anti -putere? Mi se parea un om bun, chiar iubitor de animale…
    Cat crredeti ca va mai rezista Opozitia?

    Va multumesc si felicitari pentru un an excelent. Pe criza asta e rar ce faceti dv.

  4. Cum vă simţiţi mai bine ca jurnalist, acum când hienele se sfâşie între ele pentru putrefacţii de o clipă, deşi au pradă din belşug sau când veţi ajunge un lup singuratic şi vei fi împrejmuit numa de hiene care vor să vă corupă către hienala lor?

    Când se vor sfârşi cei 21 de ani de “pâine şi circ” or de parodie d asta noir cu iz de manele pe care ne o servesc ăştia, toţi?

    mno, mulţam fain pentru prilej

  5. Domnule Victor Ciutacu,
    Ce opera a lui Dostoievski v-a placut si de ce?
    Va multumesc.

  6. Hmm, profit de ocazie pentru ca sa te rog sa te exprimi pe marginea unui subiect delicat, pe care s-au scurs tone de bascalii.

    Cum vezi, in perspectiva urmatoarelor generatii, impactul emigratiei romanilor catre tari cu apa calda ?
    Ma refer aici si la copiii celor plecati, si la cei care au plecat “dincolo” cu intreaga familie, prieteni, vecini, rude. Cu tot satul cum s-ar spune.

    Politic ma intereseaza putin spre deloc, mai degraba d.p.d.v. economic, social si istoric.
    Mai sunt desigur si cazurile altor popoare : de exp. exodul italienilor si/sau al rusilor, insa acestia au ramas italieni si rusi chiar si dupa a 7 a si a 8 a generatie.
    La noi nu e cazul, chiar la prima generatie isi schimba numele lor si al copiilor dupa exemplele din noua patrie, nu mai vorbesc limba .ro si stau departe de tot ceea ce le aduce aminte de .ro .

    Ce crezi tu ca se va intampla cu toate aceste milioane de oameni si familiile lor, care reprezinta mai mult de jumatate din populatia activa, buna de munca.
    Care va fi impactul peste ani ?

    Nu am fost prea concentrat in exprimarea intrebarilor, stiu ca esti capabil sa dai un raspuns in trei silabe, dar nadajduiesc in ceva mai mult.
    P.S. “Habar n-am” nu e o optiune de raspuns. 🙂

  7. “vorbe grele” este emisiunea care m-a condus pe acest blog, acum ca pot as vrea sa stiu daca ai invita un “john doe” chiar daca acest fapt nu ar aduce puncte de rating?

  8. Cand crezi ca o sa apara ultimul numar al ultimului ziar pe hartie din Romania?

  9. @urs289: categoric, CTP, in – din pacate – din ce in ce mai rarele sale momente bune, cand nu e ombelico del mondo. si, de dragul conventiei si sa-l enervez, cu Badea, care nu e ziarist, da-i logic 🙂
    @aranburu: mai curand decat mi-as dori. probabil dupa alegerile din 2012
    @cetateanul gogu: am facut o astfel de emisiune la Antena 2. n-a fost rea, dar nici vreo lumina
    @pretender: majoritatea oamenilor care pleaca (si copii lor) se civilizeaza. ceea ce ridica nivelul mediu, dar, din pacate, al celor care nu mai revin. impact mic asupra ramasilor acasa.
    @Ontelus Dan Gabriel: n-am citit Dostoievski. e dezamagitor?
    @Fanu: ma simt bine cat si cand fac ce stiu si ce-mi place. nu-s nici eu vreun ingeras in pericol de a fi corupt e diavoli. cei 21 de ani se vor sfarsi cand va incepe urmatorul an, al 22-lea
    @Denise: unii oameni au planuri de cariera, altii financiare. la ce sa reziste opozitia?
    @Daniel: nici nu ne-am apucat de ea
    @ dl_g: ce-i prea mult si prea des strica
    @mihaic3001: depinde numai de ei daca vor fi in stare sa profite de contextul economic. acu’ mi se par abulici. mai au un an si ceva.
    @silviu b: nici n-am crezut vreodata
    @Iulia: da, atat timp cat nu se transforma-n propaganda pro RMGC. reclama si atat. sunt peste 1000 de salarii de platit, iar banii alora sunt disponibili. nu-i iei tu, ii ia altcineva.
    @nedvas: nu sunt secretara lui Oprescu. scrie-i lui. si eu platesc pentru fiul meu la fel ca toata lumea.
    @dorubr: daca-mi era frica, mai faceam ca-am facut pana acum? bate-te peste gura! daca, Doamne fereste, s-ar petrece un astfel de abuz, as face ca toate visele. nu stiu daca-n strada sau in alta parte.

  10. Carevasăzică:;

    1. Care-i cel mai greţos pedelist pe care l-ai întâlnit “face to face”? Dar cel mai…inofensiv?

    2. Un penelist “nefrecventabil”.

    3. Asta e mai veche: când ai drum prin Târgovişte?

  11. Domnule Ciutacu
    Nu pot sa iti pun intrebari..Esti un adevarat spectacol ..doar citind raspunsurile si articolele..Traiesc in strainatate Romania iar articolele si observatiile dumitale ma incanta! .. recunosc ..spiritul romanesc inteligent si mai ales ceea ce foarte important ..caracterul. Nu stiu cum rezistati..dar sunt convinsa ca fara eroi moderni ca Badea , Gadea ,Ciuvica si multi alti …care nu s-au alterat ieftin… exista o speranta…Dar sunt convinsa ca voi platiti scump…aceasta tarie de caracter.
    Cu deosebit respect

  12. @exasperat: 1. cred ca Popoviciu. multi sunt viteji la distanta si miei face 2 face. 2. nu-mi vine nici unul in cap. nu ca n-ar fi. 3. n-am in plan.

  13. 1.Care este omul care te-a dezamagit cel mai tare,si pentru care ai si suferit ca te-a dezamagit?Ma refer la persoane publice,persoana pe care o credeai reper pentru tine….
    2.Te stiu un tip pragmatic:ce faci daca fiul tau isi alege o meserie din care iti dai seama ca nu-si va putea duce zilele la standardele pe care tu i le-ai oferit impreuna cu sotia?Incerci sa-i deschizi ochii,sau il lasi sa greseasca si sa se chinuie?
    3.Crezi ca politicianul ales,care deviaza de la ce a promis cetateanului in momentul alegerilor(pentru beneficiul propriu), ar trebui sa poata fi schimbat de cei care l-au ales, printr-un cadru legal,inaintea terminarii mandatului? I-ar mai responsabiliza chestia asta?

  14. mi-ar placea o rocada, tu la “in gura presei” si badea la “vorbe grele”, macar pentru o zi;)

  15. @clichi: Mircea a facut-o la A2 si a fost invitat la A3, eu inca nu 🙂
    @ANDA: 1. CTP 2. daca eram pragmatic, probabil ca azi eram aranjat financiar. alegerea-i apartine. eu, cel mult, il pot sfatui. si o voi face. 3. intr-o lume ideala, da. teoretic, exista si acum institutia referendumului
    @Istoricul: extrem de putin

  16. Doar parerea ta personala.
    Cum crezi ca se va termina episodul DNA din fotbalul romanesc. Oare pica Sandu sau/si Dragomir sau nu se vrea asta ?

  17. spune-mi te rog…UNPR e jucaria lui Basescu din pct tau de vedere? ce parere ai despre partidul asta? am fst atras prin facultate in partidul asta si pur si simplu nu mi miroase bine…nu stiu ce sa mai gandesc!

  18. D-le Ciutacu, va rog mult sa-i invitati in emisiunea dvs. de la Antena3 si pe domnii Dinu C. Giurescu si Neagu Djuvara pe care-i respect si ii ascult de cate ori am ocazia. Va multumesc.

  19. Domnule Ciutacu, ce sanse dati USL sa castige alegerile locale si cele parlamentare? Ma refer la un procent mai mare sau cel putin apropiat de 50%

  20. 1.ce zici, Victore, e o stire asta?
    adica, azi, la emisiunea de pe A3 LA 11.47, “Tanţa”(parca asa o cheama , nu?) spunea ca a asistat la meciul Romania- Franţa,pe Nat. Arena, meci la care a fost si Funeriu si la care, spunea ea, Funeriu n-a cantat imnul nostru dar a cantat imnul Frantei.(sunt curios daca se poate verifica oarecum, sa nu fie vreo “inexactitudine”.
    2. Ce zici, unpr vrea, de fapt, sa degreveze pdl de povara furtului alegerilor prin transferul ministeriatului de interne (sanchi, la solicitarea unpr!!!hihi)sefului mafiei personale?
    3. Ce parere ai de dr. Ciuhodaru sau ai devenit “imun” la asemenea magarii ? dr. spune ca a facut-o pt. comunitate…
    O zi buna!

  21. Salut 🙂

    ce te face sa continui ? sa iti pese de ceea ce se intampla in jurul tau ? politic vorbind, sa te agiti inca pentru acest subiect ?

    cum de nu iti pierzi rabdarea sa urmaresti rahatul care se tot invarte in jurul nostru, al tuturor.

    o faci pentru ca asta iti este meseria ? te-ai plictisit defapt si nu imi dau eu seama ?

    de ce iti mai pasa si nu iti iei copilul sa pleci in australia, de exemplu ?

    cred ca ai inteles intrebarea 🙂

    Sanatate Victor Ciutacu.

  22. Victor, crezi ca daca in locul celor de acum vor veni cei din opozitie sa zicem…tara se va schimba in mai bine? oamenii vor avea salarii si pensii mai mari, nivelul infractional va scadea? Brusc shaowrmariile si cazinourile din orase isi vor inchide portile si se vor deschide centre culturale?, brusc minsterele vor functiona ca unse iar clientela politica va disparea???? parerea mea este urmatoarea :
    Salvarea acestei natiuni sta in noi ca indivizi, nu in clasa politica, politica nu este “construita” pentru a deservi oamenii normali ci interese personale, tu ar trebui sa sti cel mai bine treaba asta si sa le explici oamenilor..
    Tu ce parere ai?

  23. De ce crezi ca la Dinamo, echipa care a incasat cativa verzisori pe transferuri ( nu stiu exact cati) nu s-a reusit constructia unui stadion modern? Crezi ca modelul Juventus, care si-a facut propria arena (si arata superb) e de urmat in Romnania? Amintesc, Turcia unde l-au arestat pe presedintele campioanei si pe alti cativa, amintesc Polonia unde au bagat la racoare 200 de oficiali din Fotbal, si amintesc Italia unde au executat o campioana in exercitiu, astfel de masuri vor fii vreodata adoptate in Romania?

  24. cat de convins esti ca putem scapa de astia la urmatoarele alegeri?
    ca din pacate eu nu mai sunt (poate sunt eu prea pesimist).

  25. Daca tot e liber la intrebari hai sa vedem :
    1. Pentru un absolvent de politehnica te descurci excelent in media. Cum ai trecut de la inginerie la jurnalism?
    2. Biatul tau are parul lung? de ce? Consideri ca asa trebuie sa iasa in evidenta? Personal sunt convinsa ca din doi parinti ca voi are suficiente resurse sa iasa in evidenta.
    (eu am avut multe dicutii libere cu baietii mei care sunt mai mari decat baiatul tau si au inteles ca un barbat adevarat nu trebuie sa arate ca o femeie; baietii mai sunt liceeni; am fost si sunt inca destul de dura in educarea lor si merg pe principiul ca trebuie sa razbeasca in jungla vietii singuri , deci : “daca copilului ii este foame il inveti sa pescuiasca” nu te repezi sa-i dai de-a gata si “in permanenta in manusa de catifea trebuie sa fie pregatit de atac pumnul de fier”)
    3. Ce cariera ai fi ales daca nu ar fi fost jurnalismul?

  26. Au expirat cele 24 de ore?
    Daca nu eram si eu tare curios ce audienta a facut cuplul banica comparativ cu becali+Vanghelie. Lipsa majusculelor e int3ntionata.
    Poate acum ai timp sa-mi raspunzi si la mesajul personal ce l-am scris acum fo mie de ani.
    Multumesc anticipat.

  27. Ma crezi ca, nu scriu la fiecare post al tau nu pentru ca nu as citi(uneori chiar savura)spusele tale, ci pentru ca timpul fizic nu-mi permite?

  28. Sper că m-am încadrat în timp.
    D-le Ciutacu, în calitate de (fost?) invitat la Sinteza Zilei, ce părere aveţi de tabloidizarea emisiunii? Au dispărut invitaţii aproape permaneţi: dv., Mugur Ciuvică, B. Teodorescu, A. Athanasiu, V. Stan, Liviu Voinea etc şi-au apărut Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Elvis and company. E de bine schimbarea asta? de la profesori universitari, la cum îşi creşte copilul Mihaela la Monte Carlo?
    Şi mai ales aş vrea să întreb de ce s-a modificat formatul? m-am uitat pe audienţele postate pe mediaadict şi văd că Sinteza Zilei fie stagnează, fie scade uşor de la o săptămână la alta.
    Sper că n-o să vă tablodizaţi şi dv. emisiunea. V-aş fi profund recunăscător dacă n-o să învitaţi dive la Vorbe Grele.

  29. @XLNC: i-a batut Gadea de nu s-au sculat de jos
    @Valentin: nu-mi permit sa comentez public formatul unui coleg, oricare ar fi el, nici mie nu mi-ar conveni. cand m-a intrebat, i-am spus. doar realizatorul emisiunii va poate raspunde ce ce-si schimba formatul. eu nu vreau sa ma tabloidizez.
    @sister_of_moromete: 1. n-a fost o trecere. n-am profesat deloc ingineria, am inceput cu jurnalismul. 2. da, fiindca asa isi doreste el. nu suntem parinti duri. 3. habar n-am. bine ca n-a fost nevoie. probabilc a putrezeam prin vreo uzina care azi era mall sau cartier de blocuri.
    @Ionut: nu-s deloc convins.
    @Cristi: cum ar suna sa zic proasta si sa predau acolo?
    @mitza: nu ramane el pe drumuri…
    @Tiberiu: sunt aproape sigur ca nu.
    @smy: fiindca n-a bagat bani Ministerul de Interne. afaceristii aia nu-s nebuni sa scoata din buzunar. nu-s fanul arestarilor, e oricum o lume murdara. nu stiu daca valul va avea si la noi o amploare asemanatoare, da’ ceva o sa urmeze.
    @alex: am ma raspuns sa nu cred nimic. intai sa-i vad la treaba si dupa aia ma pronunt. pe astia de acum i-am vazut cu varf si indesat.
    @lee: de tampit ce sunt
    @ex: 1. nu ma mai mira nimic. Funeriu e ticalos si daca se culca si se scoala pe Desteapta-te romane. 2. e si asta o idee. Oprea vrea putere, asta-i clar. 3. proasta. si, da., sunt aproape imun.
    @Mihai N: daca stiam, pariam si ma imbogateam.
    @Mirifiq: da, se vede cu ochiul liber, nu stiu cum de n-ai remarcat. proasta alegere ai facut.
    @Vlad: ca-n tren. daca le da jupanu’ drumul din brate din considerente electorale, o sa-i umfle.

  30. Basismul televizat a intrat in moarte clinica? In ce scorbura se va ascunde (dupa alegerile, sper, pierdute de PDL) ultra-basistul marean, platit din bani publici sa-i injure pe putinii jurnalistii (in special de la Antena3) care-i mai critica stapanul pe buna dreptate?

  31. Eu am o intrebare simpla (care cred ca ma framinta) :
    – Ce diferenta este intre : e-book si e-boc ?
    PS
    Orice gind legat de remanierea guvernamentala sau viitoarele alegeri este simpla fictiune (SF)
    Super PS : … shi daca nu-e ???

  32. Vad ca ieri s-a judecat speta cu TVA-ul. Eu inca ma mai mir ca prostu’ de acest nonsens. Daca TVA = taxa pe valoarea ADAUGATA, iar munca unui jurnalist este initiala (adica inainte de ea valoarea era ZERO) la ce se aplica TVA??? Abia astept sa-i ia Blejnaru’ la rand si pe salariatii cu carte de munca, aia care castiga peste valoarea prevazuta de Codul fiscal pentru TVA. Sa vezi circu’ dracului!

  33. @vlad: stiu, sunt parte in proces
    @romario: se va reinventa cu tupeu la curul noului conducator, daca va fi cazul
    @Iasi: acum, Adrian Nastase

  34. Parca ceva nu-i in regula cu titlul, nu suna bine… Nu cumva trebuia sa fie “Cea mai postare fără titlu din palmares” ?

  35. Sa presupunem ca ai avea posibiltati de a scoate pe piata un ziar,concurent JN,cel mai serios dealtfel din Romania,cum l-ai denumi,ai face-o fara nici o ezitare? Ce crezi,se mai poate repeta recordul din Franta la vot sau se stabileste un nou record mondial,mai dihai,ce zici mai avem fo sansa noi astialalti care stam cuminti acasa,asteptam scrisori de la diaspora sau baconski nu are plicuri destule?!Cand il inviti pe dl. FLORIN PIERSIC in regalurile de emisiuni cu care ne-ai rasfatat?

  36. Pe cine considerati cel mai dezgustator propagandist basist, si la cine nu va asteptati sa se transforme in propagandist basist?

  37. @Mihai N: pe Cristoiu, tocmai fiindca nu ma asteptam la el
    @14you: nu m-am gandit niciodata. nu cred ca mai merita sa te implici in constructia unui ziar. daca lumea voteaza, e mai greu de furat. l-am invitat, trebuia sa vina, s-a sucit, eu il astept oricum.

  38. Ce editie (cu ce invitat) a emisiunii “vorbe grele” ti-a placut una-peste-alta cel mai mult ?

  39. O parere sincera: cum ar fi trebuit sa mearga PNL si PSD la alegeri, ca sa obtina impreuna un scor cat mai bun ?
    Ca partide distincte, sau impreuna sub sigla USL ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.