Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

Lăzăroiu s-a tras la faţă şi are impresii ciclice cu instigatori perverşi. Voinescu-l citeşte pe Iliescu-n spatele minerilor (care, parcă, veneau la Bucureşti după ce ieşea Geoană preşedinte şi fugea Vanghelie cu cota unică). Lu’ Udrea i se pare că a vorbit într-o zi nu ştiu care supus de-al ei cu analistu’ militar la telefon şi-l reclamă pe om la CNA că i-a rupt Gâdea în direct dreptul (preventiv trimis) la replică.

Vass ne explică pe bloguri ce-ar trebui să facă ea la Palatul Victoria şi nu e-n stare. Mă-sa şi frate-său lu’ Boc ne dau lecţii de muncă grea şi viaţă austeră prin ziare şi pe sticlă, după ce şi tac’su i-a dat lui un ou în cap. Isărescu predică de chiaun, prin altarul marmorescent al Băncii Naţionale, cu privirea fixă şi în limbaj brusturos, necesitatea austerităţii generale. Peste toţi, în capu’ la grămadă, Băsescu însuşi joacă un rol de Mântuitor sacrificat pe altarul renaşterii suveranităţii poporului.

Băi, mânca-v-aş găgăgia voastră de peloponezi, duceţi-vă, taică, în grup, la omul în halat alb şi cu două fire legate de gât. Care nu vinde îngheţată la tonetă, ci vă poate pune-n legătură cu nişte reputaţi creatori de modă, specializaţi în cămăşi cu mâneci legate la spate. Poate-l găsiţi şi pe Avramescu lătrând pe la poartă-n lanţ.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

  1. Io n-am decat o problema!
    “Manca-v-as gagagia” ori “manca-v-as galagia”???
    In rest, tabloul e complet, n-are nika lipsa!

  2. AAaa! Si domnul Radu Tudor e un om de mare bun simt si extrem de bine informat asupra realitatii nevirtuale. Da! Saptamana aia, neplatita, s-ar putea s-o incarcam si cu ore suplimentare daca avem in vedere ca urmeaza un adevarat bombardament cu “normative” emise de bo(a)c_ana!!! Ca si Ordonanta 1/2010 cand a “intrat” in teritoriu, in prima faza, n-avea numar, cap si coada! Pe urma au luat-o baietii la pila si-au facut-o din tanc avion!

  3. Domnule Ciutatu, ce imi place mult la tine, e stilul cu care incadrezi mereu cuvantul “suveran”, si toata gama sa de derivabilitate. Bravo.

  4. Buna seara d-le Ciutacu,

    Cum ati gasit niste fotografii/poze de te doare mintea?!Ciupercile ne patrund pe toti,ce sa mai…Sunteti destept,ce mai!
    Auzii ca Turcescu va fi numit sef interimar la TVR;imi vine sa vars,pe cuvant!!!

    Va doresc numai bine!
    IoanaP
    P.S.Uitai-am o gramada de halate noi,ca mi-au ramas cand am iesit la pensie;le scot sigla(sa nu compromit firma!),sunt albe si sunt chiar potrivite!

  5. Banca Nationala prezinta desigur un bilant anual. Si un raport in fata parlamentului.
    Nu verifica nimeni insa care e volumul real al rezervei, rezerva al carui nivel este stabilit prin regulamentul intocn=mit tot de BNR.
    Pentru o banca comerciala se calculeaza indicele de solvabilitate, si pe baza astuia aduce sau nu bani de acasa(majorare de capital).
    Care o fi indicele de solvabilitate al BNR?
    Adica daca la un moment din timp plateste tot ce datoreaza, sume atrase din piata, RMO ale bancilor comerciale, etc si incaseaza tot ce are de incasat sume “injectate’ overnight-uri plasamente si altele, mai ramane vreun euro in rezerva?

  6. Domnule Ciutacu,
    Acest articol este ecografia unei societati prea slabite, ce se cazneste sa iasa din buzunarele unor politicieni ce ii sug fiecare gram de demnitate ramasa cu o nesimtire bolnava. 2 oameni sunt in stare sa vanda o tare, daca nu au vandut-o deja pentru a avea mai multi bani in cont. Deja e un cerc ce duhneste a mizerie umana. Se va termina vreodata cosmarul realitatii romanesti?

  7. Vi se pare normal ca la 20 de ani de la Revolutie, finul presedintelui Basescu, Ghe. Falca primarul Aradului sa interzica organizarea oricarui miting in municipiu?
    Va dau link-ul cu pozele din sedinta unde astazi s-a incercat stoparea acestei hotarari dictatoriale.
    Eu personal doream ca maine sa particip ca si simplu cetatean la aceasta manifestatie iar acest domn imi interzice acest drept democratic. Ma forteaza sa fac o ilegalitate, trebuie sa-mi strig in fata primariei doleantele, asta voi face, sper ca vor fi si altii alaturi de mine:
    ARAD. Sindicatele, patronatele şi societatea civilă cer primarului dreptul de a putea protesta în centrul oraşului

  8. Daca la finalul zilei de maine boc-basescu nu au catuse puse la maini, nu ati facut nimic!

  9. Tot intrebati chiar obsesiv “Unde este Boc”? Chiar nu v-ati dat seama? Niste “mineri-sindicalisti” l-au prins si l-au bagat in “camasa cu maneci legata la spate” si stiti doar unde a fost dus! Circul de azi il gaeste la adapost!

  10. Pe blogul de la Antena 3 iata mi-au cenzurat acest comenariu pentru , zic ei, limbajul folosit.
    Ca urmare, cred ca aveti multi dinre cei 260000 de paraziti ai societatii – cei ce sunt baietii tatucului- strecurati printre cei ce se ocupa de siteul antenelor.

    Iata comenariul neaprobat:

    CAPUL LUI MOTOC SI MITUIREA SINDICATELOR

    Vor veni desigur multi oameni cu sufletul curat, dar vor striga – nu cum ar fi normal – JOS BASESCU SI CLICA, vor striga numai “JOS GUVERNUL”.
    Cine a ascultat spusele liderilor sindicali a inteles foarte bine de ce se duc ei la Guvern si de ce nimeni nu arata catre Basescu, capul mafiei. Intelegerile mafiote intre Base si capii sindicatelor se vad.

    Dupa ce i le-a fost aratata pisica cu complicitatea serviciului prezidential DNA , s-au inteles foarte bine cu privire la CAPUL LUI MOTOC!
    Adica vai, bietul Boc, va fi dat jos de multime ( si nu de incompetenta, cum ar fi fost daca Base l-ar fi demis) si atunci desigur va fi victima multimii!!!
    Daca vor mai aranja si ceva imbranceli ca sa arate cu degetul catrePSD sau PNL va fi si mai util celor 260 de mii de securisti ce huzuresc prin gradina tatucului.

    Asa ca, dragilor, “Sa-i prostim pe prosti” este in plin avant. Iata, ca nimeni nu se duce la Cotroceanul ce a anuntat masurile dispuse de el, ci cu mic cu mare vor striga jos Boc si Boc isi va da Demisia.

    Scenariu prect !
    Multimea multumita!
    Iar scenariul cu ziaristii rapiti va deveni un mic copil in gradina prostirea prostilor.

  11. faina poza cu ciuperca,asa au iesit,ca ciupercile dupa ploaia(acida)de democratie(afro),exact in forma asta si se indreapta nu spre minunatul albastru prafuit al patriei ci spre dosul alora(cica le mai zice si romani-nu stiu daca pe bune sau in batjocura).Facem ca si ilustrul,adica,nu ne place dar mai vrem o data?

  12. Mamaliga nu explodeaza.Nici nu trebuie.
    E suficient sa curga neincetat pe strazi.

  13. Au maturat tot maruntisul de prin trezorerii si acum, din plictiseala, se joaca de-a indignatii si preocupatii. Asteapta urmatoarele transe de pomana de la FMI sau mai stiu eu de unde… De ce dracu’ i-or fi sponsorizat cretinii aia din strainatate, nu stiu! Poate au facut para-ndarat cu ei, e singura explicatie plauzibila. Poate reusim sa-i vedem si p-astia ca pe Benito Mussolini 😀 , pana la urma!

  14. iaca se ocupa si independentii de binele tarii(si binele militarilor evident unii dintre ei/generalii)…poate-si aranjeaza tratament pe-aici….

  15. Anunţ încurajator

    În vederea “reuşitei” mitingului de azi din Piaţa Victoriei, 25 % dintre manifestanţi vor fi de la serviciile secrete care se alătură discret, uniform intercalaţi, pentru contra reducerii cu 25 % a retribuţiei oamenilor muncii bubugetaţi. Ei vor asigura şi legătura – în direct – cu masele a vremelnicilor Băsescu – Boc, cărora li se adresează URArea de ducere, cu vidanja bunăstării naţionale, direct în haznaua istoriei, unde vor trăi bine prima parte a veşniciei ( afundaţi numai până la nas) !
    Despre grupul de protestatari jandarmi, nu contează, Jan…boxează !

  16. Urmatoarea afacere a familiei Basescu, ori a lui frate-su, ori a notaritei- importul de pelinci din China!De asta s-a luat de astia mici, Baselu.Face reclama mascata.
    Hai ca diseara am treaba,Sinteza,sclavii Mogulului,1 si 2,de pe 2 si de pe 3,numaratul celor ajunsi de urgenta la spital, cu ambulanta,1 sau 2 morti,dar astia nu se vor pune, ca erau elemente instigatoare de la partide. Da ceva talibani prin opozitie sau ce a mai ramas pe acolo, nu exista?

  17. D-le Victor Ciutacu,
    Felicitari posturilor de tv.Antena 3 si Antena 2, pentru modul profesionist in care transmiteti,in direct realitatile din tara.Va doresc multe “succesuri” si sa o tineti tot asa.Foarte bine ca astazi programul l-ati facut pentru a reda, in direct, manifestarile de “dragoste” fata de ciuma portocalie,in frunte cu bulibasa basila,stapanul absolut al mafiei care ne va sufoca.
    Din pacate taraturile ajunse prin frauda la putere,nu se vor lasa duse de la putere, decat prin forta.Mitingul pasnic,oricat de mare va fi,nu va rezolva absolut nimic.Doar greva generala si alte masuri ferme din partea tuturor:sindicalisti si nesindicalisti,bugetari si sector privat,patronate si asociatii profesionale,partide si organizatii neguvernamentale,societatea civila vor putea salva (ceea ce se mai poate salva),dupa ce iresponsabilii condusi de bulibasa basila,au bagat bulibasia(rom-manelia) in haos.
    Treziti-va cetateni, in al 24-lea ceas,altfel nu doar noi,ci si urmasii urmasilor nostri vor avea mult de suferit!
    P.S. O solutie anticriza si de solidaritate,ce se poate aplica imediat cu efecte vizibile:pe o perioada limitata de timp(6luni,un an), toate salariile bugetarilor,de la bulibasa basila pana la ultimul salariat sa fie platite la nivelul salariul minim pe economie.Calculati ce economii s-ar face!

  18. Se spune ca daca Dumnezeu vrea sa piarda un om mai intai ii ia mintile.Cel putin 5 milioane de romani sunt pierduti,poate chiar zece milioane daca ii adaugam pe cei ce declara scarbiti ca nu au cu cine vota(o alta varianta pentru aia cu “toti sunt la fel”).Habar nu am si nici nu voi sti vreodata cum ar fi fost cu Geoana si din moment ce nu stiu pur si simplu nu conteaza.Ma uit insa ca s-au adunat o multime oameni in Piata Victoriei si realizez ca se vor alege cu protestele si atata tot.Ma tem ca este prea tarziu.Nu vor obtine nimic ,poate doar Realesul va cere demisia lui Boc ,acesta ascultator isi va prezenta ceruta demisie,vom avea o alta marioneta nominalizata ca premier,noul guvern va trece si cam atat.NU mai sunt bani.Adica NU mai sunt bani decat pentru “noi si ai nostri”ca doar nu o fi cineva tampit sa reduca cheltuielile imensului aparat de stat ce cuprinde de la presedintie pana la secretariatele de la Senat si Camera.Oricat de mult mi-ar displacea componenta Parlamentului chestia asta nu ma face sa-mi doresc o tara fara Parlament si cu atat mai putin cu un Parlament de jucarie cu o singura Camera.Dupa cum nu mi-l doresc nici mai mic (cum ramane cu reprezentativitatea?)ci doar mai efectiv si eficient.Asta nu inseamna ca ii vreau pe parlamentari cazati la cort,mancand la impinge tava sau plimbandu-se cu tricicleta prin Bucuresti ci doar sa isi faca ,macar partial, treaba lor aia pentru care au fost alesi.Loganul ar fi un automobil suficient pentru a demonstra solidaritatea cu boborul cel atat de suveran si vesnic invocat de Reales! Aflu ca avem trei sute de secretari de stat!O fi adevarat?Se poate.Si numai pentru fiecare trebuie sa existe un secretariat care deh,trebuie bine platit ca doar rudele prietenii si obligatiile trebuie onorate,nu?Statul Roman nu prea mai are proprietati funciare dar personalul de la Ministerul Agriculturii s-a triplat daca nu si mai mult in ultimii douazeci de ani!Evaziunea fiscala?Pai chiar crede cineva ca guvernantii vor fi atat de tampiti incat sa o reduca?Pai ei de unde au atatea fonduri?Probabil o sa si-o ia cativa ametiti care s-au apucat de contrabanda avand drept back-up niste grade mai mici si cam atat.Nu sunt atat de prosti sa imparta banii cu plebea.Mai ales cand plebea i-a votat si,pariez,i-ar vota in continuare.Ca deh “toti sunt la fel”!In rest,fotografiile sunt geniale.

  19. Bai lume!
    L-au prins pe amicul Hoara la miting! O ia la bot…

  20. Votati HOARA presedinte! este strigatul meu de bugetar (profesor) si asistat social (handicap gr.I). Sunt tot mai convinsa ca sunt nebuni, nu numai prosti si ticalosi.
    wow IN timp ce vroiam sa trimit mesajul, cativa cetateni s-au apropiat de HOARA PRESEDINTE si mai sa il ia la bataie! Voi schimba bannerul din HOARA PRSEDINTE in JERTFA LUI HOARA, hraniti multimea cu trupul de eunuc si poate zeii se vor indura de noi si il vor lua intr-o lume mai buna si pe basescu.

  21. VICTOR, il vad pe hopara la tv acum (e ora 12.44) si ma intreb daca razi sau esti ingrijorat pentru pielea lui.
    Eu rad

  22. Cred ca am ajuns in situatia de azi,si pentru ca unii au primit avantaje la impozite pe salar,altii la salarii exagerate,altii la spor de menta si multe altele.Nu am vazut pe nimeni sa recunoasca,ca nu merita avatajele…si peste toatea astea avem si un guvern condus de “Zeus”…sa nu spun ca nu stiu daca avem clasa intelectuala,asa intelectuali asa tara…..daca stau si gandesc mai aplecat…aceasta tara,traieste pe spatele muncitorilor simpli care trag la norma pentru nimic…..AVEM TARA,N-AVEM PROFESIONISTI!!

  23. Ei da…. romanii nostrii nu mai suporta minciuna acestor pseudoguvernanti. Romanii au iesit in strada….si multi!!!!!
    Si bineinteles ca moara stricata de Boc aceleasi gogomanii le debita in timpul si dupa manifestatie.
    Astia nu au urechi sa asculte si alte opinii. Evaziunea fiscala e in toi pe linga granita de est a tarii. Veniti in bazarurile din Iasi sa vedeti – marfa de contrabanda din greu.
    Doar daca s-ar pune in miscare tot aparatul asta de lupta contra frauda si tot ar salva macar pensiile bietilor pensionari fara a mai fi cazul de nemernica de reducere de 15%.
    Ca mijloace tehnice li s-au alocat, poate ar trebui ca ei sa fie mai interesati in a face treaba si sa vezi lucrare. Sa vezi venituri la bugetul statului din confiscari si amenzi.
    In concluzie: prin miscarile de azi romanii nostrii au aratat ca nu sunt niste cirpe.

  24. In perioada 1996-2000, deviza a fost restructurare prin lichidare in ceea ce priveste economia romaneasca.
    In perioada 2009- 20… tot mai clara este deviza retructurare prin lichidare: a majoritatii pensionarilor, bugetarilor, somerilor. Si ca victime colaterale, a lucratorilor din mediu privat carora patronii le vor mai micsora probabil inca odata salariile sau ii vor trimite in somaj, deoarece criza se va adanci din pricina scaderii consumului.
    Pentru iesirea din acesta situatie cred ca nu numai demiterea guvernului Boc ar fi o solutie ci si suspendarea, daca nu alt ceva,a lui Basescu care a castigat alegerile prin frauda. Vorbea de sistemul clientelar de parca ar fi fost observator si nu presedintele Romaniei de nu mai putin de 5 ani. Pentru aceasta si pentru situatia in care se afla Romania ar trebui, de ar avea onoare, sa-si dea demisia.

  25. La o zi distanta de precedentul mai adaug urmatoarea fraza – este cazul ca clica de la palatul Victoria sa se ceara acasa singura. Ca imi face impresia ca toata combinatia asta (ca deh suntem un popor de combinatori – istoria bat-o vina) cu UDMR cu UNPR-isti se cam clatina.
    Si unde mai pui mai nou ca au inceput si PDL-istii sa mirie.
    Asa ca nenea Boc comeback to Cluj Napoca si mai pune mina pe un manual de drept constitutional!
    Mai ai de invatat!
    LASA-NE!!!!!
    IA-L SI PE MARINAR DUPA TINE!

  26. De fapt presedintele nu se mai lupta cu himere.
    Acum adversarul sau este poporul raman, acela din tara, care a indraznit sa nu-l voteze si de aceea trebuie sa plateasca, pe 3 generatii viitoare.
    Asta in timp ce de 6 luni accizele pe iahturi, blanuri,…, au fost anulate, ca deh, asa zice Coana Europa(doar tot Romanul are nevoie sa-si cumpere un iaht, nu?).
    In timp ce ei-Guvernantii cheltuie cu nesimtire, in nestire,fara sa se retina de la nimic, ei cu ei si pentru ei.
    In timp ce armata de ministri, secretari de stat, de directori, consilieri personali ai acestora si de comunicatori care vegeteaza incaseaza bani grei.
    In timp ce toate institutiile sunt parazitate de sute de clienti politici, bagatori in seama.
    In timp ce investitiile si achizitiile sunt orientate politic si busola arata portocaliu.
    In timp ce FMI a atras atentia in decembrie 2009 asupra volumului mare de arierate iar in februarie 2010 asupra cresterii volumului de arierate rezultate din contracte cu furnizori guvernamentali la care Guvernul a reactionat, bineinteles, cu nesimtirea-i caracteristica.
    In timp ce partidele si campaniile electorale sunt alimentate cu bani la negru.
    In timp ce contrabanda si evazionisti se lafaie fara nici o jena iar organele de control merg pe varfuri sa nu-i deranjeze dar incasand stimulente incredibil de mari.
    In timp ce la Parlament s-au creat posturi de consilieri la cabinetul presedintilor de comisii (desi acestia au la dispozitie staff-ul comisiei si consilieri la cabinetul de deputat din teritoriu).
    In timp ce parlamentarii nu sunt obligati sa prezinte documente justificative pentru decontarea diferentei din forfetara ramasa dupa plata salariatilor, chiriei, utilitatilor.
    In timp ce pentru banii alocati parlamentarilor pentru cazare (cei care nu stau la hotel) nu se cer documente justificative.
    Iar noua, poporului, muritorilor de rand, ni se cer sacrificii majore si pe termen nelimitat.

  27. Maia, bun si pertinent comentariu.
    Nemernicii din fruntea tarii trebuie sa se duca pe pustii!

  28. SA SE MAREASCA T V aul la produselorde lux nu la saracie la pensii mici de pina in 13 milioane sau la salariile mai mici de 15 milioane

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.