Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

Lăzăroiu s-a tras la faţă şi are impresii ciclice cu instigatori perverşi. Voinescu-l citeşte pe Iliescu-n spatele minerilor (care, parcă, veneau la Bucureşti după ce ieşea Geoană preşedinte şi fugea Vanghelie cu cota unică). Lu’ Udrea i se pare că a vorbit într-o zi nu ştiu care supus de-al ei cu analistu’ militar la telefon şi-l reclamă pe om la CNA că i-a rupt Gâdea în direct dreptul (preventiv trimis) la replică.

Vass ne explică pe bloguri ce-ar trebui să facă ea la Palatul Victoria şi nu e-n stare. Mă-sa şi frate-său lu’ Boc ne dau lecţii de muncă grea şi viaţă austeră prin ziare şi pe sticlă, după ce şi tac’su i-a dat lui un ou în cap. Isărescu predică de chiaun, prin altarul marmorescent al Băncii Naţionale, cu privirea fixă şi în limbaj brusturos, necesitatea austerităţii generale. Peste toţi, în capu’ la grămadă, Băsescu însuşi joacă un rol de Mântuitor sacrificat pe altarul renaşterii suveranităţii poporului.

Băi, mânca-v-aş găgăgia voastră de peloponezi, duceţi-vă, taică, în grup, la omul în halat alb şi cu două fire legate de gât. Care nu vinde îngheţată la tonetă, ci vă poate pune-n legătură cu nişte reputaţi creatori de modă, specializaţi în cămăşi cu mâneci legate la spate. Poate-l găsiţi şi pe Avramescu lătrând pe la poartă-n lanţ.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

  1. In legatura cu afirmatiile Ministerului Dezvoltarii Regionale si
    Turismului facute intr-o sesizare catre CNA, tin sa precizez
    urmatoarele :

    – nu am nici un fel de contact cu ministerul condus de Elena Udrea,
    nu cunosc nici un numar de telefon si nici macar unde se afla sediul
    acestei institutii. Nu intra in atributiile mele de jurnalist activitatea
    acestei structuri. Specializarea mea este cu totul alta

    – nu am sunat pe 15 Aprilie la sediul acestui minister. Nu am
    contactat niciodata vreun angajat al MDRT. Nu solicit niciodata
    institutiilor date sau informatii in numele unei emisiuni unde sunt
    invitat ocazional de realizatorul Mihai Gadea

    – faptul ca intr-o adresa oficiala a MDTR catre CNA se precizeaza
    ca “Radu Tudor de la Sinteza zilei” ar fi cerut lamuriri despre un
    concurs in minister este o mistificare. Daca MDRT nu rectifica in
    comunicarea cu CNA cele afirmate in mod mincinos in legatura cu persoana
    mea, voi actiona potrivit legii

    – un minim standard profesional pentru echipa de comunicare a MDRT
    presupunea verificarea identitatii celui care a sunat si a cerut date
    folosind numele meu. Sunt sigur ca numarul meu de telefon nu este un
    secret pentru MDRT sau alte institutii de stat


    Radu TUDOR

    Analist/comentator
    Antena 3

  2. Iar poza cu copacul ăsta deştept? :))
    Şi eu zic de când am auzit că “vin minerii”, că e împotriva firii, dat fiind că Băsescu şi nu Geoană e preşedinte(mă rog). Ceva s-a scurtcircuitat. :))
    Isărescu o fi el specialist valoros, dar nu sunt sigură că vrea cu adevărat să ne comunice ceva. Prea mormăie în barbă de câte ori apare şi te îndeamnă la somn. Şi culmea, chiar n-ar fi cazul!
    Vass…o fi având stocul de pamperşi (DOOM 2) pregătit, că “e” vremuri grele şi nu se ştie. Să nu-i “vândă” Băsescu în avans, că are Nuţi nevoi mari…

  3. Voiai sa zici “care nu vinde inghetata la toneta”? Fiindca ai scris “care nu vine…”

    Cu privire la ce se mai intampla acum, nimic nu mi se mai pare interesant. Cel mai probabil e ca intram in faliment. Si atat. In rest, toate iesirile din ultima vreme, uneori si ale opozitiei, mi se par niste aberatii. Nu imi mai par nici amuzante, nici enervante, doar aberante. Eu stau si astept falimentul, m-am resemnat cu ideea asta. Aa, si ca sa nu spuna careva ca imi permit sa stau linistita ca nu-s bugetara, ii anunt ca imi taie si mie 16% – sau cat o fi impozitul – din salariu, ca unii programatori erau scutiti de impozit de pe vremea lui Nastase, si eu beneficiam de prevederea aia. Noroc ca n-aveam venitul cat al unui pensionar…

  4. Subscriu : cămăşi speciale, şocuri electrice şi duşuri reci pentru băsescoboci. Cît mai curînd. Doamne-ajută !

  5. Am citit ce a scris Radu Tudor. Aşa, deci…La asta s-a ajuns. O fi prostie/incompetenţă sau făcătură? Rămâne de văzut. Adevărul e că revolta lui Radu şi lipsa de răbdare faţă de ceea ce se întâmplă în ţara asta, au fost din ce în ce mai evidente în ultimul timp.

  6. Cind Basescu, dupa ultimul sau discurs de tip ceausist , a spus cu subiect si predicat ca el nu e responsabil (asta-i adevarat, e un iresponsabil!) de consecintele “masurilor” anti, ci “guvernul, parlamentarii..” n-a sarit nimeni de cur in sus , saltati de vreo urma de demnitate.Cei 500 si ceva de “primii oameni” in stat, si-au bagat capul intre umeri, a inceput blame-game-ul, biiguie pe diverse teme, orice altceva decit ce ar trebui.
    Bai nene, te declari iresponsabil, cara-te!
    N-are tara atita material cit ar trebui pentru toti cei in nevoie de camasi cu mineci lungi!

  7. Sever Voinescu a aparut in diRect, fara sa spuna mai nimic, inafara de a ameninta participantii la mitingul de maine. A facut asta la scurt timp dupa ce Miron Cosma ii numea pe actualii lideri sindicali “gimihofa de Romania”, exact ca o “matriosca” gigantica.
    Pare a fi un circ in pregatire, si, ca sa ma leg si de textul acestei postari, cel mai probabil, halatele ar trebui sa le poarte liderii, Condescu & CO.

  8. esti din ce in ce mai celebru. pot sa fac o poza cu tine? 🙂

  9. Asta-i strategia de iesire din criza : iesi de tot din peisaj..
    Pai, d-nul Basescu zicea acum cateva zile ca-si reduce personalul de la Cotroceni cu 25 % astfel incat, cei care raman in functii sa-si incaseze salariul intreg(?).
    Pe aceeasi logica, si numarul pensionarilor trebuie sa se micsoreze cu 15 % astfel ca restul( care mai rezista), sa incaseze pensia intreaga.
    Si ce-o mai face d-na Udrea? Circula cu bicicleta sa faca economie? Isi doneaza salariul? Croseteaza pentru batrani? Cat or mai fi cheltuielile domniei sale “per minister condus “?
    Propun sa se limiteze cheltuielile publice la o suma, restul sa se suporte din…buzunar.

  10. Sever Voinescu de cate ori da comunicate la tv apare cu parul alandala in cap de zici ca a dormit in cotetul de gaini sau ca i s-au aplicat socuri electrice. Nu poti sa-ti aranjezi claia de par sau sa te tunzi macar din minima decenta Voinescule? Uitandu-ma la tine Voinescule in felul in care te prezinti si ascultand ce debitezi mataluta chiar ca putem ,,traduce,, PDL ca Partidul DementiLor

  11. Am vaga impresie ca astia (ca portoala) au o frica de se scapa pe ei si nu mai stiu ce sa scorneasca! Va vine vremea spurcaciunilor oranj!
    Pefruzii in cap le trebe (parca don’director Gidea zice d’astea)
    Iar cele poze io le-as baga in ciclul “Respectul naturii”.
    Banzai!

  12. @doru
    Ii ia prea mult timp aranjatul ciocului! Ala trebe aranjat sa nu cumva sa deranjeze (irite) curul cirmaciului. Pentru par nu-i mai ajunge timpul decit de o sedinta scurta cu destele-n priza!
    Banzai!

  13. Marii specialisti in manipulare, aflati la conducerea, pe fata sau in umbra, sau in solda Partidului Bocciu, semnalizeaza, ca un sofer disciplinat, din timp intentiile pe care le au, dar dand, ca de obicei, vina pe altii. Scopul este discreditarea manifestatiilor sindicale si ale celor multi si nemultumiti si care au speriat pe cei (si mai ales pe cel) obisnuiti numai cu aplauze (de ei organizate). Marea spaima a declansat-o manifestatia pensionarilor, la care s-a scandat “Jos Basescu!”. Poate accepta E.S. mare Timonier asa ceva? Probabil ca au in vedere acte de violenta, pentru a se putea da vina pe PSD, mineri, Iliescu, moguli, televiziuni, etc., etc. E.S. este specialist in a da vina, intotdeauna, pe altii (vezi-i biografia). Este prematur sa vorbim, vom vedea maine, dar probabil ca va fi balonul ce va abate atentia media, asa cum s-a intamplat frecvent de cand E.S este mare Timonier.

  14. Propun mai degraba niste costume deux-pieces in dungi verticale alb cu albastru-ciel . Mult mai reusite decat halatele alea . Da’ probabil ca inca nu-i sezonul potrivit . Sper sa vina pentru toti .

  15. Si daca nu se duc de buna voie, poate se gaseste vreunul mai nebun si se autosesizeaza. Aviz Ciomu, ca asta stie cum sta treaba cu reducerile, chiar cu 100%.

  16. ghici ghicitoare de 10 puncte…
    ce amantlac serios leaga spp-ul, aripa burian, de sri-ul lui coldea?
    indiciu de 15 puncte:reporterul antenist ii face omleta sotului sotiei sale…
    colaborarea intre institutii… de nepretuit.

  17. Basescu si cu pedeleii simt ca le fuge pamantul de sub picioare… sunt disperati si sunt in stare de orice santaj, amenintare, minciuna, calomnie sau mai stiu eu ce blestematie. Eu, de ex., nu cred ca madama udrea a primit vreun telefon (ma rog…ministerul ce cu dezonoare il conduce); sau cred ca a fost vreun admirator de al dinsei… pus chiar de ea 🙂 niste mizerabili disperati, in stare de orice ca sa se salveze.

  18. Pe 19 mai va fi cel mai mare protest de dupa 89 incoace ..Ora 9 piata victoriei sunt asteptate peste 40000 de persoane .Romani veniti cu ce aveti pe acasa , sa dam hotii jos ..Constanta , Timisoara , Iasi , Sibiu , Arad si-au anuntat prezenta: studenti , politisti , pensionari revolutionari..Cine e cu noi sa dea mesajul mai departe

  19. Mi-e rau de atata pupinbasescianism.Am citit azi ceva de speriat scris de Nicoleta Savin.Nu am stiut ca face parte din “coalitie”.Mea culpa!In rest mi-ar place ca ciuperca sa-si gaseasca loc intr-un anus orange!

  20. Hmmm … în coiala …. de zilele astea ale lăzăroilor … şi cotoilor … nu mă aşteptam … ca Isărescu …să iasă şi el … pe uliţă … să mîrîie la sindicalişti 🙁
    Să se fi mînjit şi el … cu niscai depozite ? 🙁

  21. Nu stiu de ce se face atata agitatie pentru halate albe! Odata ca, la nevoie si spitalele de urgenta au in stoc suficiente halate albe “cu doua fire legate de gat” si in al doilea rand avem o gramada de creatori de moda, care au crescut ca ciupercile (vezi postarea D-lui Ciutacu), si care au si fost premiati pentru noul model de halat alb comandat de “mai marii tarii”.Un singur lucru imi este neclar de ce Basescu, “Mantuitorul sacrificat pe altarul renasterii suveranitatii poporului” poarta un halat alb cu un croi diferit fata de halatele celorlalti portocalii?

  22. Terminati cu instigarile si incitarea la violenta! Terminati cu defaimarea la adresa domnilor de la guvernare!

    La fapte…

  23. Din tot ce aud şi văd, portocaliii sunt făcuţi pe ei de frică. Nu ştiu dacă mâine sau în curând îşi vor lua tălpăşiţa, dar cred un lucru: din păcate, tot comportamentul lor, în frunte cu Băsescu, din ultimele săptămâni, demonstrează că ne aflăm într-un kkt mai mare decât ne putem imagina. De aceea, sfârşitul lor e iminent.

  24. Din ce se vede pe televizoare, se pregateste terenul pentru o ciomageala. Se dau argumentele “smotocelii preventive”, ca si cum pensionarii ar fi suspectabili ca ar fi preluat de la Sadam Husein fabricarea bombei atomice.

  25. sa vezi ce “poza 2 plural” ‘or sa-si ia limbricii astia cat de curand. Abia astept sa-i vad tavalindu-se-n chinuri, o sa le arat “poza 1”.

  26. D-le Mihai Gadea,
    Va felicit pentru curajul,competenta,verticalitatea, cu care realizati emisiuni deosebite,adevarate lectii de viata.Va rugam insistent,nu mai invitati leprele portocalii in emisiune,deoarece ne mint mai usor decat respira si isi bat joc de noi cu un cinism iresponsabil.Dorim sa nu-i mai auzim niciodata,niciodata,niciodata.Amin!
    Taraturile portocalii,in frunte cu bulibasa basila,isterizati de frica, au lansat o diversiune ordinara,cum ca maine la miting (care sper sa fie f.f.mare), altii vor realiza incidente cu victime.Va rog sa spuneti clar, ca cei care vor realiza asemenea lucruri vor fi clonele bulibasei,care in nesimtirea lor ordinara ,se preteaza la orice (inclusiv crime),pentru a se mentine la putere
    .JOS TRADATORII DE TARA.DESTEPTATI_-VA ROMANI,ALTFEL VETI PIERI!

  27. Doamne, Victor, ce mai deconectat de la tensiunile astea induse! am reuşit să râd, să sper că, după cum se prezintă situaţia, poporul mai are o şansă: îi trimitem pe toţi( că oricum sunt duşi cu “circuitele”)la groapa trădătorilor de neam, al nivelului de trai şi al viitorului fără speranţă. Politic şi istoric vorbind. Mâine-i începutul!

  28. Parca il si vad pe Lazaroiu cu ciuperca aia din poza in gura… Si cred ca a inceput sa-i placa s-o tina-n gura.
    Lazaroiuleeee, scuipi sau inghiti?!
    Ca sa stim si noi.

  29. D-na Udrea nu mai vorbeste cu d-nul Basescu?
    Are un proiect “10 case pentru specialisti” iar d-nul Basescu are in proiect desfiintarea spitalelor, scolilor si concentrarea specialistilor in marile orase….
    Lenuta ori are “ceva” de impartit ori nu mai asculta pe sefu’.

  30. Ce ai Victore cu omu ala-n halat-alb de-i trimiți pe ăștia la el? Vrei sa-l lase-n curu gol?

  31. Io m-as bucura ca maine sa se intample ceva deosebit. Dar vorba aia romaneasca, cum ca la pomul laudat… Sunt sceptic.
    In ce priveste halatele, ma faceti sa rad; aia inchid spitale si farmacii din lipsa de bani si voua va arde de cheltuieli suplimentare. Pai mintenas apare Atilla si ne explica ce si cum.
    PS
    Pozele sunt superbe.
    PPS
    Iaca ca Cezar Preda a si aparut la Firea…

  32. Inca stateam in dubiu daca maine voi face o plimbare in Piata Victoriei intre 11-13. Cotoi m-a convins dupa ce ma zgandarise Lazaroiu. Voi merge in mod cert si nu singur, imi mai iau si ceva din cercul de prieteni. Si uite ca nu m-a manipulat PSD-ul sau altcineva, asa vrea muschiul meu. Nu ii mai suport pe cioflingarii astia o secunda cocotati pe scaunele puterii. Macar daca ar fi electrice ca le cuplez eu heblul.

  33. Teoria conspiraţiei, nu glumă! Da’ io care nu-s plătit de moguli, şi tot aş vrea să-i văd plecând (nu la nenea doctoru’, că se lasă de meserie) să nu mai aud de ei NICIODATĂ, pentru faptul că m-am săturat să am statutul de cerşetor de drepturi şi libertăţi fundamentale (scrise LA LEGE, VOTATE ŞI ACCEPTATE DE EI), in propria mea ţară, sunt un terorist sau anarhist?
    Ce-i drept, echivalentul dreptului la liberă exprimare, e dreptul la liberă tăcere. Da’ io nu vreau şi nici nu pot să tac! Deci…

  34. Domnule Ciutacu, toate televiziunile au ajutat la careearea HAREMULUI PE CARE MARINARUL CU OCHIUL STRIMB il pastoreste. Ma gindeam, daca l-as jupi de viu pe nenorocitul de la cotroceni cit as putea lua pe pielea lui.

  35. Coane..poate te razgandesti si-o inviti pe madam Plescoi la tine in emisiune…Scurtezi emisiunea la 10 minute sa nu-i ia creierasu’ foc si pentru deliciul nostru, al poporului suveran adica, o pui sa muste din ciuperca aia.Cu ciuda,cu pasiune,cu furculita..cum vrea ea…

  36. Aluzia la halate este probabil o metaforă pentru spirite rafinate.Sunt sigură că,de fapt,v-ati gândit la cămăsi de fortă.

  37. Pozele sunt de nota 10, cat priveste mitingul de maine sunt cam sceptica, nu cred ca vor iesi chiar asa de multi sindicalisti, spun asta vazand cum se manifesta chiar colegii mei de serviciu.Cat priveste aplicarea masurilor de austeritate, chiar cred ca vor fi impuse, fiindca noi romanii ne-am invatat sa suportam toate faradelegile guvernantilor vechi sau actuali, fara sa facem altceva decat sa vociferam. Totusi sa vedem maine ce se va intampla….

  38. Pingback: 19 mai 2010

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.