Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Într-o ţară în care, puşchea pe limbă, evident că nu se face poliţie politică şi nu se urmăresc/filează/înregistreză toţi între ei, absolut întâmplător, una dintre uneltele preşedintelui-candidat află că doi moguli s-au întâlnit la reşedinţa unuia dintre ei. Cum la fel de întâmplător se aflase că surprinzătoarea nominalizare nemţească de premier a majorităţii parlamentare aritmetice s-ar fi decis la firma de familie a altui mogul. Şi, dacă vreţi să facem un banal exerciţiu de memorie, că gazda întâlnirii de astăzi îl ţinea la telefon pe contracandidatul preşedintelui în exerciţiu în timp ce acesta-l căuta. Dincolo de demenţa potrivit căreia doi oameni (fie ei şi de afaceri) nu se mai pot întâlni fără să dea explicaţii publice, dacă nu de-a dreptul împotriva acestui mod psihotic de a-ţi trăi viaţa, raportez smerit că ultima oară am vorbit, la telefon, cu mogulul eolian cu vreo zece zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Sigur, ei ştiu asta, iar eu ştiu că ei ştiu. Acum ştiţi şi voi.

UPDATE: Atacurile repetate de astăzi la blogul meu m-au convins. Până acum eram oarecum inerţial şi fără prea mare chef de smardoială. Ei bine, băieţi, dacă v-aţi dorit să vedeţi cum arată o adevărată campanie anti-Băsescu, just watch me.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Când toată lumea ştie tot despre toţi…

  1. Bashescu, ti se apropie ceasul. Ti s-a apropiat si acum cateva zile dar ti-a mers cu umblatul la “cutia cu maimute” in gari si la numaratoarea de peste noapte, dar gata! Esti mancat, marinare, tu-ti pe fii-ta aia hodoroaga!

  2. Şi dacă ramuri bat în geam Şi iese iarăşi chioru’, Eu am plecat la Amsterdam, Că s-a tâmpit poporu’. La cârma bietei noastre ţări Se află un golan, Cu-apucături şi cu purtări De mare beţivan. Şi dacă tot ieşiti la vot, Că voi sunteţi poporu’, Sper că nu aţi orbit de tot, S-alegeţi iar pe CHIORU’ …”

  3. va rog dle Ciutacu, nu incetati in demersul dvs.

    atacurile tiranului sunt catre media ptr ca aici a ramas singura putere din stat necontrolata de catre el….

    nici un mogul nu i-a interzis sa vb mai mult il promoveaza zilnic pe ecrane de ne vien rau.

    JOS TIRANU!!!

  4. In disperarea lor transmisa de la nivelul tatucului ultradisperat, portocalii, adica cei de rosu care si-au adaugat un strop de galben, sunt in stare sa nu se dea in laturi de la absolut toate porcarelele posibile. “Serviciili” ar fi bine sa stea total neutre pana vor fi scoase din subordinea presedintelui, pentru ca asta va fi un pas foarte important. Serviciile de informatii trebuie sa fie total sub control parlamentar iar presedintia sa fie ca oricare beneficiar al informatiilor pe competentele avute. Asta ca sa mai terminam cu listinguri si discutii scoase din palarie exact la momentul potrivit. M-ar mira ca in seara zilei de 6 decembrie, dupa exit-poll sa nu isi faca aparitia lepra portocalie la scandal pe strazi….la contestare, la anularea turului si repetarea lui, pentru ca deja este clar ca Mahmur Han cel Chior nu mai are decat sansa de a se imbarca pe corabia nebuna…….

  5. eu m-as simti extrem de mandru sa fiu bruiat de domnul presedinte,traian basescu;sau e o cacealma?

  6. Suntem cu ochii pe Dvs.!Dar nu ca aia de la serviciile secrete!Nici nu trebuie sa ne indemnati “just watch me!”.Uite ce se intampla “cand toata lumea stie tot despre toti”.Ca de Dvs.se stie tot, nu-i de mirare, ca faceti in mod deschis, de ani de zile, o campanie anti-basescu si sunteti o persoana publica importanta, dar ce au cu cititorii derbedei?
    Ore in sir ne-au blocat accesul la blog! Cred ei ca in felul acesta va intimideaza si ne intimideaza? Ca nu au intentii bune este evident; cum este evident si faptul ca acest lucru nu s-a intamplat niciodata pana acum!
    Unul din comentatorii Dvs. zicea ca “atacatorii nu-s asa de destepti sa nu poata fi trasat drumul atacului pana la originator”.Asa ca urmarim miscarile Dvs.in acest sens. Succes!

  7. simplu ca buna ziua ,fratilor chiar nu se vede din elicopter ca-i foamea cat Urziceniul?Bai jegosule tu si cu antenele o s-o luati in gura dupa toata telenovela asta care a-ti facuto,dupa ce va iesi din nou Basescu stiti ca or sa va faca dragoste-n gura nu numai sefii ,ci intreaga populatie a romaniei?Eu zic dupa turul 2 cand o sa luati pula-n gura mai bine fugiti sau, angajati-va la un ziar de judet ca nu mai are rost sa va vada fetele alea de lache pe ecran.alde gadea si Badea ar avea loc pe centura la o mecla, tu esti mai urat dar cu o masca pe cioc poti s-o iei si tu in cur.

  8. In fine avem Vesti bune de pe frontul de Est. Chiar ma speriase amennitarea ta de a parasi lupta impotriva matelorului aflat vremelnic la carma vasului.
    Astazi la Metrou am primit o fituica viu colorata. Stransa fiind nu am vazut despre ce era v orba. Am despaturit-o si ochii mi-au cazut pe poza lui Mircea Badea aflata pe coperta a-4-a si dedesuptul acesteia era scris un articol din care reiesea ca voi Antenistii primiti salarii. Ba chiar ca sa va faceti emisiunile mai taiati si chitante pentru publicitatea ce se face in emisiunile voastre.
    Oare cine este “preputopalmistul” ala care plateste fituica aia plina de materie fecala numita “atac la persoana”?Si asta ce orientare politica are?
    Tragele-o Victore, tare si adanc pana la epiglota.

  9. “Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca incheierea acordului politic intre PSD si PNL reprezinta pasaportul lui Traian Basescu pentru al doilea mandat la Cotroceni”
    Da! Tot asa piticania declara inainte de votul de cenzura ca guvernul lui nu va fi dat jos de “ticalosii” din Parlament! Imi pica bine sa-l vad spunand dementialisme izvorate din PANICA! Ii merge “flasneta” ca bolunda!
    Fierbe piticul, fierbe!

  10. Ai vazut, in Gandul, ce mizerie cu discutia dintre Berceanu si Boc despre penele lui Badea, gunoaiele astea au facut 1 metru de autostrada da la caterinca sunt tari.
    Sa moara marinarul cu toata sleahta lui de dezaxati mintali.

  11. Nu e nevoie sa dai aprobare la toate comentariile.:) Nu trebuie sa fii anti-Basescu mai omule… De ce e atat de greu sa fii pro-Geoana? Acum stii exact care-i contracandidatul. Ti-e rusine sa sustii contracandidatul, si totusi, il votezi, si te mai consideri si moral doar pentru ca esti “anti-Basescu”? Cum puteti fii asa?:( Voi nu va dati seama cat de grotesc se vede din exterior. Nici mie nu-mi place niciuna dintre optiuni. Eu am votat cu Oprescu, si as fi votat cu Radu Duda. Dar pentru ca am luat o decizie sa sustin pe cineva, si pentru ca nu suport cum s-a “itit” Geaoana(pe care chiar il simpatizez, cred ca e un diplomat bun), eu recunosc ca il voi vota pe Basescu si imi asum asta. Nu ma ascund in spatele votului anti. Sunteti niste lasi. P.S. Imi place Johannis( am eu asa o impresie ca e mason..:P) dar ce sa caute ca prim ministru? Masonii nu fac de-astea, asa ca pot sa jur ca e doar “scos” in afara. Nu va fi el prim ministru in veci! Nu intelegeti nimic din jocul politic:(. Uff…de fapt stiti atat de multe si totusi prefer sa va banuiesc de naivitate, mai ales pe (tine, Badea, Gadea). De ce? Treaba mea!:PPPPPP

  12. Mda. Atitudinea portocaliilor mi se pare penibila(nimic nou) dar primejdioasa pentru ei insisi. Fiindca eu sunt ofticat, prietenii mei sunt ofticati, prietenii prietenilor sunt ofticati etc…fara numar, fara numar…deci sunt foarte chititi pe cafteala daca gollum incearca ceva nasol.
    Este full de propagandisti pe net, au obsesia asta cu comunistii…Doamne cat de prost sa fii! Ce-mi pasa mie cine conduce daca o face bine si ce-mi pasa mie ca pdl-ul se declara de dreapta laba si tatucii democratiei cand tot ce au facut a fost impotriva cetatenilor.

    Spunea Orban intr-o emisiune ca nu intelege care sunt aia 30 %…nici eu nu inteleg sa avem noi atatia idioti si corupti in tara?

  13. Faptul ca suntem ascultati cu totii (mai ales voi cei din presa) nu aveam nici o indoiala. Referitor la update am patit-o chiar eu in jurul pranzului de cateva ori. N-am inteles ce se intampla cu atat mai mult cu cat intotdeauna blogul tau intra din prima! E baietii cu ochi albastri care lucreaza in draci zilele astea! 🙂

  14. Si acum, la treaba! Degeaba “puschea pe limba(ti)’ca anuntul Dvs.revoltator se implineste, se infaptuieste la fel de frecvent ca si in perioada Odiosului.Ca sa-mi mai treaca furia a ceea ce ni s-a intamplat azi, ma aerisesc la gandul ca din nou avem parte de “familiarismele” D-lui Ciutacu. Parca “aerul irespirabil” prin ascultarea telefoanelor, prin urmaririrea calculatoarelor, etc.care se intampla “absolut intamplator”,se rarifiaza cand auzi expresia”puschea pe limba”.Si nu numai. Prin aceasta expresie D-l Ciutacu ne starneste nu numai curiozitatea ci si dorinta de a afla ce l-a determinat pe dumnealui sa foloseasca expresia. Ce altceva decat ‘minunile’ care se intampla in “regimul portocaliilor” sub conducerea “inteleapta” a lui Basescu. Si ce aflam? Ca NU se intampla nimic, si mai ales nimic voit.D-l Ciutacu a cautat sa plaseze adverbul de negatie “NU” intr-un loc in propozitie care sa marcheze accentuarea foarte pronuntata a acestuia, ca de fapt in acest fel D-lui subliniaza exact inversul actiunilor amintite; respectiv ca ele au loc si nu oricum ci intr-o inlantuire a ideilor logice in succesiunea lor; “evident ca…se face politie politica”,ca se urmaresc”, “ca se fileaza”, “ca se inregistreaza toti intre ei”. Am indraznit sa completez actiunile descrise prin “ca se” ca erau subintelese.
    De obicei virgula dupa “si” marcheaza intreruperea comunicarii si impune o oarecare ritmicitate in enunt: “Si, daca vreti sa facem…”.
    Si D-l Ciutacu nu s-ar simti in largul lui daca nu ar folosi niste constructii sintagmatice, in interiorul propozitiei, intre virgule tot pentru a sublinia importanta majora a mesajului dumnealui:”Sigur, ei stiu asta, iar eu stiu ca ei stiu”. Cu cata usurinta, dar cu responsabilitate face jocul de cuvinte. Si vine propozitia zdrobitoare: “Acum stiti si voi”.
    Ne-a placut cum ati abordat subiectul. Asta asteptam intotdeauna de la Dvs.

  15. Portocalii atacă pe toţi care nu văd zâna bună-n persoana maestrului marinar. De ce nu o vedem ? Vă răspunde Nichita Stănescu citez “Nu poţi să vezi zâne dacă nu eşti zănatic.”

  16. Se pare ca totusi mai sunt probleme, nu e de mirare Partidul Disperatilor Limitati prin reprezentantii lui de seama, este in stare de orice, comportamentul sobolanului cand simte ca se scufunda corabia, incepe echilibristica de salvare pana in varful catargului……

  17. Domnule Ciutacu,
    Va rog sa anuntati pe cei de la tehnic ca transmisia live al Antena 3 nu mai funtioneaza de citeva saptamani.
    Eu am telefonat dar fara nici un rezultat.
    Va multumesc pentru emisiunile dumneavoastra care sunt foarte bune.

  18. eu nu mai reusesc sa vsd A3 online (si asta de ceva vreme).cu blogul nu am avut (inca) probleme

    DAR, dincolo de analizele si eventual noutatile de la A3 sau de pe blog, imi functioneaza ambele emisfere, deci votez.

  19. Obositor individ. Iar a tinut un discurs din a la Fidel Castro cu imperialismul care ne mananca pe toti
    Bine ca scapam naibii pe 6 Dec dar pana atunci cred ca maniacul da foc si la tara ca Nero la Roma

  20. Azi, incercau pedelicii la tv, sa induca opiniei publice ideea ca, referendum-ul votat de popor urmeaza sa fie anulat de “monstruoasa coalitie”.
    Iar eu, cetatean si mama, vreau sa-mi explice d-nul ministru al sanatatii cum se foloseste un incubator de 40 ani vechime,pe post de prajitor, in spitalele romanesti. Daca tot ii preocupa pe guvernanti starea natiunii, ii vreau la raport. Ma intereseaza doar mogulii care sunt la guvernare.

  21. Ba… yo cred ca o sa aibe Base’ un atac DoS la Cotroceni in CURand…

    Mama, daca ma uit mai sus, i-am citat numele lu’ Traian de cel putin 3 ori.

    Bine pa!

  22. “La domnul Voiculescu s-a discutat strategia politică, la dl Patriciu strategia economică şi la dl Vântu privatizările. Putem să ne punem câteva întrebări. Este corect ca oameni politici importanţi să fie convocaţi la sediul firmelor mogulilor? Şi toate astea pentru a se discuta la sediul firmelor mogulilor lucruri importante pentru ţară. De ce au înţeles aşa transparenţa? De ce nu l-au invitat şi pe primul ministru al acestei Alianţe să discute strategiile?”, a mai declarat Băsescu.

    In acest caz sunt niste intrebari mai mult de pus lui Basescu:
    1. Care serviciu de informatii a instalat tehnica operativa la sediul firmelor mogulilor si cine o exploateaza, cine ii face transcriptul la ceea ce se discuta acolo
    2. In baza carui mandat s-a efectuat patrunderea secreta in sediile firmelor si instalarea tehnicii operative de ascultare
    3. Cine permite transformarea unui serviciu de informatii destinat in exclusivitate sigurantei nationale in politie politica, pentru acest fapt initiatorul trebuie urgent arestat pentru inalta tradare
    4. Metodele sunt mai diabolice decat ale fostei securitati, de fapt activata de Basescu si inzestrata cu tot ceea ce este necesar obtinerii informatiilor in vederea santajului.
    QED!

  23. intr-adevar, blogul lui badea e cazut. PAGUBA-N CIUPERCI! ce sa citesc acolo? frustrarile unuia care, desi stie ca si-a dat deja foc la valiza, ne indeamna sa nu mergem la vot?

  24. Cu regret amintesc că ei ne ascultă legal (Legea 298/2008), însă pe unii îi ascultă on-line, pe alţii la nevoie. Soluţia e să avem sânge în instalaţie şi să îi mai şi dezinformăm din când în când. :Succesuri” la dezinformari!!!

  25. D-le Ciutacu,
    Aveti mare dreptate la UPDATE!Va doresc mult succes si sunt alaturi de Dvs.!

    Cu aceiasi pretuire,
    IoanaP

  26. nici acum, la aceasta ora nu merge blogul lui mircea…mircea, victor rupeti-i p micuti 😀

  27. 1. no problem,
    2. democratic, propun sa-l lasam (obligam sa treaca pe acolo, o data la ….) pe base(eu nu-l las pe pitic, il impusc, asta e, la prima luare de contact)

  28. nu e o dementa sa te intrebi ce au cautat doi “businessmani”, care patroneaza doua trusturi rivale, sa se intalneasca fix in campania electorala in care ei au niste interese. dementa e sa faci pe virgina deontoloaga si sa le acorzi prezumtia de nevinovatie(daca se poate vorbi de o vina) sau sa presupui ca au discutat despre soarta tigrilor siberieni. dementa mai e sa crezi ca cineva mai are nevoie de explicatii publice.

  29. Sper din suflet sa putem striga “Asta nu se va intampla!!!” atat de tare incat sa i se sparga timpanele D-lui Boc drept raspuns la declaratia facuta:”acordul politic incheiat intre PSD si PNL este pasaportul pentru al doilea mandat al lui Basescu” si este “certificatul de deces al cotei unice”, si un “NU!!!” cu rezonanta aceluia care “stie tot despre toti”.Ne punem nadejdea in ajutorul lui D-l Ciutacu care afirma hotarat: “Ei, bine, baieti, daca v-ati dorit sa vedeti cum arata o adevarata campanie anti-basescu, just watch me!”Foarte bine!

  30. Lăsaţi coane Victore, că îşi face Tătuca singurel campanie contra lui! Da’ nici nu se forţează rău!
    Off topic, da’ niţel pe aceeaşi temă: Cât o fi costat referendumu’ Băselian? Echivalentu’ a 15,5% din cheltuielile bugetarilor? De fapt ce mă mir? Băsel are bani!

  31. Brusc la Piata 1Mai la cele doua saormarii preturile au fost reduse la jumatate dar culmea este ca toti cei care deservesc sunt imbracati in portocaliu.
    Sunt niste cozi ca pe vremea Defunctului la salam si unt ; din cand in cand mai apare care un om de “bine”care reliefeaza bunastarea adusa de regimul marinarului .
    Cu bine

  32. si blogul lu’ Mircea Badea a fost atacat de pro-bashishti… l’au hacuit si l’au dat jos.
    Mircea Badea si’a anuntzat participarea la votul anti-basescu si asta i’a cam iritat pe pupincuristi. ce sa faci… cum e turcu, e si pistolu’.

    eu nu am votat in primul tur, dar acum, anuntz ca ma duc si eu. daca asa sta problema atunci votez antibasescu – nu ca’mi place de geoana dar daca e smardoiala, ma bag si eu.

  33. Stii ca i-am suspectat azi ca s-au “jucat” un pic la blogul tau? Numai pentru asta, si toti cei care mai stau pe ganduri, sa mearga la vot si sa voteze Geoana presedinte sau neamtul premier.Lumea e disperata pe strada, e satula pana-n gat de dictatori, le e frica, cum nu le-a mai fost dupa Revolutie. Daca mergem in alegerea unui sef de stat pe rationamente de tipul:”si-a aranjat odraslele, de-acum va face treaba…”,inseamna ca unii gandesc mult si prost.
    Eu pariez ca daca iese Basescu din nou, lumea iese in strada. Si se asteapta si ei la asta.Ce veti face atunci, tov. presedinte, cu vointa poporului suveran? Veti suna la 112, sa va convocati prefectii?

  34. Ma bucur. Ma bucur ca nu-s paranoic. Aveam convingerea ca sufar de psihoza asta, dobandita in mod logic. Acum am confirmarea oficiala ca nu am nicio psihoza, e adevarul gol-golut. Nu ma surprinde.
    Din nefericire mecanismul asta e foarte greu de oprit. Asta pentru ca si serviciile secrete sunt divizate si impartite, ba chiar isi disputa teritoriul. Serviciile de telefonie nu sunt controlate de serviciile secrete, sunt chiar patronate de serviciile secrete, bineinteles ca nu intr-un mod institutionalizat ci sub acoperire. Prin urmare toti baietii veseli sunt acoperiti sau undercover, cum spune … chinezul.
    Cine cauta asemenea probe, este foarte dificil sa ajunga la ele.

  35. basescu nu minte atunci cand spune ca ne intoarcem cu 20 de ani in urma.din pacate pt. noi, el ne-a intors in ‘1984’.

  36. greu am intrat pe site-ul tau…
    la mircea inca nu se poate…sa fie de la declaratia de lupta de aseara?
    sa-i belim pe pdlisti ca altfel ne vor baga in cacat!

  37. Poti sa fi sigur ca vom fi cu ochii pe blogul tau, o tiran nemilos.
    Asteptam cu interes viitoarele postari.
    Si ale tale, si ale noastre !

  38. Oarecum off topic, scuze… Am impresia ca, de fapt, omul cheie al scrutinului nr. 2 este Crin Antonescu. Asupra lui se indreapta lumina tuturor reflectoarelor, iar cererile lui sunt prioritare in adoptarea viitorului program de guvernare (sper). Atunci, de ce dreak’ n-a adunat 32% din voturi? De ce sunt eu pus in situatia oribila de a alege intre Geoana si PD-L sau, mai grav, intre Basescu si PSD? Din punctul meu de vedere, este cea mai ilogica si mai aberanta situatie cu care se confrunta electoratul roman. Romanii sunt chiar atat de diferiti? Este posibil ca 32,..% dintre cei care si-au exprimat votul chiar “sa traiasca bine”? Se pare ca da… Dar, pentru aprofundare, rezultatul turului doi va raspunde acestei dileme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.