Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Într-o ţară în care, puşchea pe limbă, evident că nu se face poliţie politică şi nu se urmăresc/filează/înregistreză toţi între ei, absolut întâmplător, una dintre uneltele preşedintelui-candidat află că doi moguli s-au întâlnit la reşedinţa unuia dintre ei. Cum la fel de întâmplător se aflase că surprinzătoarea nominalizare nemţească de premier a majorităţii parlamentare aritmetice s-ar fi decis la firma de familie a altui mogul. Şi, dacă vreţi să facem un banal exerciţiu de memorie, că gazda întâlnirii de astăzi îl ţinea la telefon pe contracandidatul preşedintelui în exerciţiu în timp ce acesta-l căuta. Dincolo de demenţa potrivit căreia doi oameni (fie ei şi de afaceri) nu se mai pot întâlni fără să dea explicaţii publice, dacă nu de-a dreptul împotriva acestui mod psihotic de a-ţi trăi viaţa, raportez smerit că ultima oară am vorbit, la telefon, cu mogulul eolian cu vreo zece zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Sigur, ei ştiu asta, iar eu ştiu că ei ştiu. Acum ştiţi şi voi.

UPDATE: Atacurile repetate de astăzi la blogul meu m-au convins. Până acum eram oarecum inerţial şi fără prea mare chef de smardoială. Ei bine, băieţi, dacă v-aţi dorit să vedeţi cum arată o adevărată campanie anti-Băsescu, just watch me.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Când toată lumea ştie tot despre toţi…

  1. NU MAI PIERDETI TIMPUL. ASA O SA FACETI SI PE 6 DECEMBRIE, IN TIMP CE PDL-ISTII VOR PUNE AUTOBUZELE CU SCLAVI SI ANALFABETI IN MISCARE CA SA FRAUDEZE ALEGERILE. VORBITI MAI PUTIN SI FACETI MAI MULT. CONVINGETI-VA FAMILIILE SI PRIETENII SI RUDELE CA TARA E LA RASCRUCE. ORI AVEM O SANSA CU ANTONESCU SI GEOANA, ORI NE CURATAM CU MATROZUL!

  2. Chiar nu merge nici blogul lui Badea. Astia chiar iau masuri, din disperare, care se vor intoarce ca un bumerang impotriva lor: acum il implora pe Klaus J. sa fie premier, ataca blogurile “dizidentei”…
    Dragilor portocalii, nu e blogul meu, dar m-ati infuriat azi atat de tare…si de abia astept mitingurile PSD-PNL, si-mi iau si familia, si neamurile,si la tipat in piata. N-am facut-o niciodata. Dar acum, nu se mai poate. Si pe 6 decembrie, stampila pe Udrea o voi pune. Si daca veti fura atat de mult incat sa iasa din nou Base, sa stiti ca mi-a placut revolutia portocalie din Ucraina. Eu propun una anti-portocalie.
    Cine stie ce procent a avut Basescu, fara voturile din sectiile speciale ? Cu cat mai mic decat Geoana?

  3. Da. Pe blogul lui M. Badea nu se poate intra.
    Publicitate mai bună decât asta, să-i cadă blogul lui MB, nici că puteau să-i facă.
    Nu-l prea vizitam, da acu’ devine incitant.

  4. Si cu ce prim-ministru vine in fata, Base? Ca a propus vreo 2 “personalitati super-dotate” si nu le-a validat parlamentul. Ce guvern va fi? …tot cu Udrea ,Videanu si Berceanu ? Unde-s specialistii si cum scoate tara din criza in care a bagat-o?

  5. Pe al dlui badea l-au bulit rău de tot. Au căzut în acelaşi timp, dar dv. v-aţi redresat, d-lui nu.
    Poate că nici nu se preocupă atât de tare de acest aspect.
    Ce-or crede boii ăştia că rezolvă cu astfel de manifestări, nu ştiu! orice s-ar face, după dec 1989 atâte ne-a rămas: libertatea gândirii şi cuvântului. N-au nicio şansă să ni le mai ia înapoi.

  6. Cand trec de pe blogul Roxanei Iordache pe blogul asta ma izbeste asemanarea intre severitatea meclelor care privesc din susul paginii principale.
    Mai ales la Iordache efectul asupra spiritului meu este covarsitor.

  7. Victore hai sa iti zic cam cum sunt alegerile in turul 2:

    Tu, cetatean, te duci pe Dorobanti. Si iti ies doua femei in fatza. Una , fusta mini , rujata , fardata , buze de ratza numita “Basescu” , si una Geoana ,praf ca aspect. Si tu trebuie sa alegi. O stii pe Basescu din 2004 ca ai fost la ea si s-a dat virgina , te a prostit si 5 ani te a saracit de tot , pana te a lasat in …. goala. Sa te duci iar la Basescu parca nu ai mai vrea , cel mai bine iei o punga cu chipul uneia de care stii ca nu s a vorbit atat numita Johannis si o pui pe capul celei numita Geoana si o alegi. Dupa o sa vezi daca asta a fost virgina sau nu.. Dar macar incerci, cu Basescu sigur iti iei iar tzeapa….

  8. Cand trec de pe blogul Roxanei Iordache pe blogul asta ma izbeste asemanarea intre severitatea meclelor care privesc din susul paginii principale.
    Mai ales la Iordache efectul asupra spiritului meu este covarsitor.
    De alex.dumitrascu pe 25 November 2009 la 9:29 pm (#)
    parchez tot postu, nu de alta, da provoaca voma

  9. baieti, ar cam fi cazu’ ca fiecare sa mai aduca un om, altfel ne procopsim cu base’ pe inca 5 ani.

  10. Postura de martir, aflat într-o permanentă luptă cu sistemul ticăloşit, nu-l mai prinde pe preşedinte. Discursul – învechit pe fond, dar primenit ca formă prin juneţea consilierilor săi – nu pare să mai ajungă în urechea internă a alegătorilor. E şi normal. Repetă o melodie la radio de dimineaţa şi până seara şi ai să produci doar un hit de moment. Atât. Mă aşteptam ca oamenii din spatele cortinei să vină cu ceva nou. Ceva care să inspire şi să multiplice mesajul. Până acum, avem parte doar de construcţii logice gen “atunci ai spus sau ai făcut ceva, azi spui sau faci altceva” şi, apelul la nemulţumirile românilor prin referendum. Păstrând nota, poate că era mai potrivit ca în loc de turul II al alegerilor prezidenţiale, am fi avut un referendum cu tema “Sunteţi de acord cu restul?”. Evident, era ales la categoria “ce mai rămâne”…

  11. Democratia este un sistem in care nimeni nu se poate alege pe sine ,nici nu se poate investi singur cu putere ,si ,prin urmare,nimeni nu-si poate aroga sing ur puterea neconditionata si nelimitata. Este un lucru esential ,pe care se pare ,nu-l cunoaste actualul presedinte si nici partidul sau .Dupa cinci ani de putere in care ai condus tot ce exista in aceasta tara este greu ,foarte greu sa vezi ca pierzi si dominatia si influenta .Vom asista la o lupta crancena ,murdara . Vedem in ficare seara la televizor senatori, deputati ,membri importanti ai PD-L care au invatat bine lectia SEFULUI.Razboiul cuvintelor este o realitate .Nu exista respect,bun-simt ,calitati umane irelevante pentru sustinatorii lui Basescu .Toti au invatat o lectie si au obraznicia sa ne-o serveasca la fiecare aparitie televizata.Ei care se considera si democrati si liberali au cel mai extremist comportament din viata politica romaneasca .Intensitatea cu care isi sustin problemele tinda sa corespunda extremismului.Aceasta luare de pozitie foarte ferma si foarte sigura pe sine fara sa accepti un dialog civilat corespunde extremismului .La ei fie totul este alb ,fie totul este negru. Extremismul este ceea ce este pentru ca nu are indoieli; el stie deja totul ,nu mai are indoieli.Pe ei nu-i intereseaza informarea corecta .Singura lor confirmare este cea provenita de la Basescu .Nimic nu mai exista dupa el .Marionetele lui Basescu nu au voie sa-si manifeste niciodata nemultumirea fata de SEF.El decide pentru ei ce este bine si rau, cum trebuie sa respire si cand au voie sa moara.Ei sunt talibanii care ne dau lectii la televiziune seara de seara .Dar eu le spun ca le-a sunat ceasul .Nu cand a vrut Seful .ci cand a vrut poporul ,ca tot vorbesc ei mereu in numele lui .Euforia voastra s-a terminat ,domnilor!De ce va e frica nu scapati! Nu a observat nimeni dintre voi ca ati taiat capul sefului ?[afisul electoral s-a transformat astfel intr-o promonitie]

  12. Victor, am ajuns in pragul disperarii. Nu mai suport bataia asta de joc si felul in care suntem luati de prosti! Astazi am luat un taxi ca sa merg la servici. La un moment dat, dispecera a inceput sa spuna in statie ” Cei care au facut curse la vot, sunt rugati sa aduca chitantele pana la ora 12″. Mentionez ca firma se numeste TUDO TAXI si este din Timisoara. Cata nesimtire poate sa existe in tara asta? Si inca ceva. Am scris si eu Duminica la [email protected] in legatura cu baiatul acela de la Gara de Nord care a spus ca ” trebuie sa votam SI aici “, dar nu am vazut sa fi fost arestat sau macar ciufulit putin. Dar problema care ma exaspereaza cel mai tare, este ca lucrez la o multinationala si toti colegii mei, oameni inteligenti, il vor vota in turul doi pe Basescu. Nu pot sa-i inteleg. Nu este unul care sa-l voteze pe Geoana. Mie imi pare rau ca am ajuns sa-l votez pe Geoana, si recunosc ca o fac doar din ura. As vrea sa-l vad pe Basescu tavalindu-se in chinuri. Nu inteleg cum poti sa mai votezi si a doua oara un asemenea specimen. Cel mai folosit argument este ca ” Basescu nu i-a mai lasat sa fure”. Nu i-a mai lasat pe PSD-isti, dar asta nu inseamna ca PDL-istii nu au furat ca-n codru. Nu inteleg de ce nu i-au dat o sansa si lui Antonescu ( pe care eu l-am votat fara a fi PNL-ista ). De ce ne complacem in rahat? Daca vezi ca in 5 ani nu a facut nimic bun, de ce sa-i mai acorzi inca 5 ani? Incearca si alta varianta. Argumentul acesta cu furatul este penibil. Toti ne-au furat si toti ne vor fura. In douazeci de ani nu s-a realizat nimic din toti banii dati de noi la buget. Ba chiar ne-am ingropat si in datorii fara sa vedem vreo realizare. Unde sunt toti acesti bani? In care autostrazi, scoli sau spitale? Imi pare rau s-o spun, dar mi-e groaza ca ne va conduce Basescu inca 5 ani. Nu ma mai rog pentru sanatate, fericire sau iesirea familiei mele din saracie. Am ajuns sa ma rog la Dumnezeu sa salveze tara asta si sa ne scape de Basescu. Noapte buna!

  13. Imi cer scuze ca folosesc aceasta metoda pentru a va transmite cateva informatii, dar alte mijloace nu am gasit. Astazi, cel putin in Piata Romana, s-au distribuit gratis ziare “Curentul” (editie gratuita) in care textele aveau ca tema pupici pentru basescu, noroi aruncat in Geoana si Antonescu.
    Un anume articol mi s-a parut de-a dreptul hidos, acela in care se afirma ca prima sotie a domnului Crin Antonescu s-ar fi sinucis din cauza relatiei acestuia cu actuala sotie. (cancerul i-a recidivat la aflarea vestii si a aruncat-o intr-o depresie care a dus-o la suicid). Sper ca aceste randuri sa fie citite macar de dvs si dl Antonescu pentru ca acesta sa ia atitudine in mod public.

  14. raportez ca e ora 23, m-am intalnit cu nevasta’mea in pat, asteptam ordine, ne-am uita la mircea badea, da’o fi legal?

  15. Domnule Ciutacu, m-am uitat in aceasta seara la Sinteza Zilei si am vazut un film foarte interesant, o inregistrare cu Basescu din 2007 parca, unde, intr-o emisiune la Realitatea zicea de Iliescu ca “a fost ales de popor” si ca “toti ii datoram multe lucruri”, mai pe scurt il lauda.
    As dori, daca se poate sa puneti acest video la dvs. pe site sa vada lumea cine este de fapt Basescu si poate ne puteti pune la dizpozitie si un link spre film, pentru a-l publica pe alte site-uri care sunt invadate de portocalii.
    Va multumesc.

  16. Buna seara !Ati auzit explicati expresiei ‘SA TRAITI BINE !” data de Prigoana.In tot acest timp a facut misto de poporul Roman.SA TRAITI BINE = LA REVEDERE sau un fel LA MULTI ANI!.asta a fost explicatia data de Prigoana,si ce sa mai zicem cate datoram domnului BASE,ca armata nu mai e obligatorie datorita lui saracu…..si ca nu mai stam la coada la lapte.Aseara pe un alt program tv sau trimis mesaje pro GEOANA si sau afisat doar cele cu BASE.

  17. Stire de la o sursa sigura.
    Basescu a promis tuturor celor cu certificat de revolutionar (dar nu prea multe privilegii, ca la anul le da luna de pe cer, gratuitati, bani, si multe avantaje. COnditia? Sa il voteze ! E o haimana disperata. 🙂

  18. Nu stiu domnule Ciutacu cum este in Bucuresti, dar in Arad nu este o strada fara cel putin un banner cu Basescu ? De unde au bani astia de la pdl ? Azi ne anunta ca vor creste taxele locale cu 20% de la 1 ianuarie > ei spun ca n-au mai crescut taxele de 6 ani . eu am un mic mgazin pentru care acum 3 ani am plati 8 milioane de lei pe an , cand s-a trecut la leul nou s-a facut 8000 lei ( 80.000.000 lei !!!! ) deci n-a crescut decat de 10 ori . scenele lui Ritzi s-au mutat la Arad in fata primarie . S-au montat doua scene a cate 100.000 euro bucata ( ptr targ de craciun , conform http://www.aradon.ro ) , deci daca va intrbati unde sunt scenele sa stiti ca sunt ain Arad

  19. @parafaragaramus
    Banuiesc ca esti liberal si ai un soi de greata sa-l votezi pe Geoana.Spune-mi te rog,aceeasi greata o aveai si in timpul guvernarii Tariceanu,cand PSD sprijinea masiv?!?

  20. Tu, cetatean, te duci pe Dorobanti. Si iti ies doua femei in fatza. Una , fusta mini , rujata , fardata , buze de ratza numita “Basescu” , si una Geoana ,praf ca aspect. Si tu trebuie sa alegi. O stii pe Basescu din 2004 ca ai fost la ea si s-a dat virgina , te a prostit si 5 ani te a saracit de tot , pana te a lasat in …. goala. Sa te duci iar la Basescu parca nu ai mai vrea , cel mai bine iei o punga cu chipul uneia de care stii ca nu s a vorbit atat numita Johannis si o pui pe capul celei numita Geoana si o alegi. Dupa o sa vezi daca asta a fost virgina sau nu.. Dar macar incerci, cu Basescu sigur iti iei iar tzeapa….

    Continuarea pe http://luptapentruviata.wordpress.com/2009/11/25/alegeri-turul-2/

  21. E bine ca stim cu totii ca stim cu totii. Azi am auzit si eu niste zgomote ciudate la telefon. Bineinteles, eu sunt nimeni si nu vad de ce ar dori cineva sa ma asculte.

    Cine stie, o fi fost un exercitiu. Sau poate devin eu paranoic? Nu cred, devine din ce in ce mai greu sa crezi ca NU te asculta nimeni.

    Cat despre moguli mi-a iesit pe nas. Am scris si pe blog, nu pricep de ce ar trebui sa ma intereseze ca Mogulii au boala pe Base.

  22. Ma doare-n basca daca ma supravegheaza cineva sau nu…nu ma dezic de cele spuse base este un securist (din gashca rea) paranoic mitoman, rau si foarte foarte prost (de vreme ce s-a lasat condus de o curva)
    Pe scurt: gollum-ul este unul dintre cei mai mari tradatori ai acestei tari si eu as vrea sa-l vad executat in Piata Revolutiei. Dixit

    P.S. Cam asta se poate intampla daca vrei sa-ti suni prietenii “Ne pare rau apelul dumneavoastra nu poate fi efectuat deoarece angajatul SRI este in pauza de masa”

  23. Am vazut pe Realitatea un filmulet facut intr-o comuna (nu stiu numele). Superb!
    Intrebati daca au votot, oamenii au raspuns afirmativ. Dar… Nu stiau pe cine!?
    Chiar si la referendum si-au dat cu parerea. Dar nu stiau ce este unicameral sau bicameral.
    Esentialul este ca au raspuns chemarii Alcoolistului Sef ( care a si mizat pe prostime) si s-au pronuntat…
    Si, luat la nivel de tara, acelasi lucru s-a intamplat peste tot. Probabil ca cifra aia de 50,80% la suta este corecta. Si ca majoritatea s-a pronuntat cu da; fie. Dar (cum am mai spus-o) habar nu au avut de ce, cu ce, cine, unde, cand si cum! Asta da electorat…
    Alcoolistul, cu vana pe punctul sa-i crape, cu privirea plina de ura si rautate ba are cu mogulii, ba cu ziaristii (ma rog, o parte) ba cu Parlamentul; in general cu tot ce sete impotriva lui. Si ce ma frapeaza este faptul ca se refera mereu la popor. Care popor? La cei 32% carel-au ales? Si aia din cincizeci si ceva la suta din populatia cu drept de vot.
    Apropo! Stie cineva cati romani mai exista? Cand s-a facut ultimul recensamant? Dupa Alcoolist suntem 22 de milioane in tara si 10 milioane prin cele strainataturi.
    Deci la care popor se refera?
    Jalea-i mare, disperarea-i mare, dar si prostia-i mare si multa pe pamantul stramosesc.
    Din pacate…

  24. victore,mi-e mare teama ca totzi doctorii astia care posteaza pe blogul tau,vor fi cei care-l vor pune pe basescu la loc prin absenteismul lor de duminica viitoare.
    Oameni buni asta ne va da inca 6 luni de romanie neguvernata,la cat il duce mintea dupa alegeri,dizolva parlamentul(ca asa vrea poporul-referendum) si sa vedetzi distractzie in continuare,alegeri,unicameral si balciul……..
    in plus extern este terminat,nu-l mai baga nimeni in seama
    luatzi emetiral,lamai,imbatati-va ,ce vretzi voi dar mergetzi la vot……….

    electoratul lui base’ este disciplinat el va vota duminica

  25. in media, fie vorba intre noi, nu prea ai cu cine sa te bati.
    Nu’ş cum dracu a reuşit, da’ a adunat toate nulităţile lângă el. Să fim serioşi, dacă îi înjurăm pe alde udrea, boc, sau hoară deja le facem un compliment. Bănuiesc că mai ţineţi minte faza cu maidanezii. Ar fi super o campanie de presa, gen maidanezii se întorc, şi acolo să-l puneţi pe Vadim să scrie poezi.

  26. CAMPANIE:
    PROFIT de bunatatea ciutaceasca si lansez urmatorul concurs:
    Care este cea mai mişto înjurătură adresată preşedintelui (în afară de “trăiască regele!”)
    Nu ştiu cum sunt alţii şi nu credeam să mai apuc vreodată să văd, în acţiune, nesimţirea unui politruc comunist. L-am văzut pe băsexu, l-am văzut pe boc. E suficient.

  27. PS orice liberal normal la cap nu îl votează pe rahatul ăla care a vrut să desfiinţeze partidul care a construit România modernă.

  28. victore, ai pus-o, poză cu tine la palatu cucuvelelor am. o sa mai rabd inca 3,5 ani. in 1.5 sper sa-i conving (si pe tine) ca poza aia nu are cum sa fie un trucaj. –

  29. Cozile de topor stau la rand acum pentru ca a nu vota pe Basescu si PDL pentru ca au fost hoti si a vota pe PSD arata ca acestia prefera un HOT mai mare de fapt;

    Asta arata ca cei ce doresc PSD nu au fost multumiti de PDL ca nu au furat mai mult, ca sa le ajunga si acestora;

    E hilar cum poti spune ca ai bun simt cand esti tradator;

    E hilar cum poti spune ca e mai bine sa aduc hotii mai mari ca sa scap de cei mai mici … cred ca unora le sta mintea in loc;

    Asta e soolutia? sa adaucem la putere niste hoti mai mari ca sa scapam de unii mai mici? … hilar…

  30. Hai ca-i frumos. Au aparut fisuri in conducta portocalie, prin zona. Un sefulet deconcentrat, portocaliu, tuna si fulgera. E disperat, ca bani oricum nu a luat, ca i-a varsat la Partid, prima leafa – in semn de recunostinta, iar a doua pentru campania electorala.Ce frumos glasuia micul portocaliu, un nene simpatic, de altfel:” Ce, sa ramana copiii fara tata, de sarbatori? Omu ia pastile, ca sa reziste presiunilor, scorul in zona arondata lui nu aiesit, cu tot cu “taiatul” de la ajutoare, se plangea ca unii, intre doua pahare la carciuma, au inteles ca trebuie sa mearga la referendum,si au uitat de Baselu. Si ca a iesit f.bine la referendum, a depasit targetul. Disperare mare.Concluzia lui nenea:”Daca stiam in ce ma bagam,stateam linistit,nici pe timpul lui Iliescu nu era asa.Aia erau domni, de la Bucuresti. Astia sunt ca pe timpul lui Ceausescu.”

  31. Si toader paleologu a vorbit sub pseudonim la realitatea fm, azi la ora 9…nu mai retin sub ce pseudonim, dupa el a urmat o ascultatoare Ioana.

  32. D-le.Ciutacu, va rog sa-i transmiteti felicitarile mele d-lui.Teodorescu pentru fi;muletul prezentat aseara la sinteza zilei,este extraordinar, l-am revazut astazi de cateva ori si am avut aceeasi reactie, am plans cand am vazut atatia oameni fericiti, luminosi, bucurosi ca traiesc intr-o lume normala si ma intrebam: noi amaratii de romani vom trai vreo data asemenea momente? Sunt o proasta nu-i asa?

  33. D-le Ciutacu, din moment ce Traian Basescu a declarat ca nu are nevoie de sustinerea nimanui, ci doar de aceea a poporului, cum se face ca are nevoie de sustinerea domnului Ciuhandu, primarul Timisoarei? (desigur, referitor la bannerele mincinoase afisate prin Timisoara)

  34. Daca tot esti asa mandru si nu poti pune stampila pe Geoana urmeaza urmatorii pasi:

    1. timp de o zi doua nu mai intra aici.
    2. ia un dex sau goagle, gagle, gugle si cauta demagogie (ai sa intelegi de ce nu sunt date in acordul de ieri). lectura facultativa dar importanta: populism, acord politic, actiune politica, alianta politica, om de stat, presedinte de partid.
    3. inchizi dex-ul sau calculatorul. Te gandesti la interesul tau strict personal pe termen scurt
    si mediu. Recomand termeni generali: ce mi-ar placea sa fac in weekend-uri, de sarbatori, in concediu, cand ajung acasa de la munca etc.
    3.1. daca ajungi la concluzia ca vrei 1 mil de dolari sau ti s-au impregnat pe retina masini, case luxoase, chestii de design interior, sari peste urmatorii pasi si te intorci pe ciutacu.ro.
    4. in puntul asta ar cam trebui sa intelegi ca trebuie votat Geona. Exceptie fac Videanu, Udrea, Boc, Berceanu; ei nu au ce cauta la cursul asta. daca tot nu poti sa-ti calci pe principii si sa-l votezi pe Geoana te intorci la pasul 1. Parcurgerea pasilor 1-4 de 2 ori e suficienta.
    5. te intorci pe ciutacu.ro. Daca argumentele pro-contra Basescu, pro-contra Geoana sunt logice trecem la pasul urmator: de ce avem nevoie intr-o pozitie politica influenta de un om precum Crin Antonescu.

    Ca sfat general. De fiecare data cand scrii numara cuvintele. Le numeri si cand citesti ceva. Intotdeauna numarul cuvintelor citite trebuie sa fie mai mare decat numarul cuvintelor scrise.

    radu.

  35. @ pcezar:

    In privinta mea poti sa dormi linistit! 🙂
    Ce lamaie! Eu pot mai mult decat atat! Eu VREAU!

  36. Ce nu inteleg eu este :
    – cum pe toate siteurile unde apara antonescu la comentarii sunt numai negative, numai injuraturi
    – apoi daca apare basescu la fel, numai comentarii negative, inhuraturi
    – apoi geoana la fel – numai comentarii injuraturi
    Unde s-a ajuns cu democatia asta 🙂

  37. :((-:)) dân plâns dau în ras,
    sau invers râsu’-plânsu’,

    Dupe cum văd, clasicul semnal dă alarmă pă mare(a) portocalie îl dau şobolanii.
    Dac’am fi totuşi gospodari(iarna car şi vara sanie), ne-am păstra forţele pentru recondiţionarea corabiei mult nostalgice(deh, acolo “il comandante este dă toate:şef, zbir, moaşă, popă(creştin, mahomedan, 666,… ce mai, “il capo di tutti capi”) şiii… poate am putea-o numi nava Pheonix 1. Io aş dori sa fie din categoria galere.
    Aşa că lasă adrenalina la locu ei şi să ne gândim că mai iezigstă şi tehnici Aikido.
    Iţi zic io(sunt fizicant), sunt ecologice.

  38. Cred ca Basescu pierde, noi toti meritam mai mult decat a oferit Basescu, adica nimic.
    Mai mult decat nimic este Geoana.
    Basescu si camarila lui va utiliza cele mai murdare metode pentru conservarea puterii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.