Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Când toată lumea ştie tot despre toţi…

Într-o ţară în care, puşchea pe limbă, evident că nu se face poliţie politică şi nu se urmăresc/filează/înregistreză toţi între ei, absolut întâmplător, una dintre uneltele preşedintelui-candidat află că doi moguli s-au întâlnit la reşedinţa unuia dintre ei. Cum la fel de întâmplător se aflase că surprinzătoarea nominalizare nemţească de premier a majorităţii parlamentare aritmetice s-ar fi decis la firma de familie a altui mogul. Şi, dacă vreţi să facem un banal exerciţiu de memorie, că gazda întâlnirii de astăzi îl ţinea la telefon pe contracandidatul preşedintelui în exerciţiu în timp ce acesta-l căuta. Dincolo de demenţa potrivit căreia doi oameni (fie ei şi de afaceri) nu se mai pot întâlni fără să dea explicaţii publice, dacă nu de-a dreptul împotriva acestui mod psihotic de a-ţi trăi viaţa, raportez smerit că ultima oară am vorbit, la telefon, cu mogulul eolian cu vreo zece zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. Sigur, ei ştiu asta, iar eu ştiu că ei ştiu. Acum ştiţi şi voi.

UPDATE: Atacurile repetate de astăzi la blogul meu m-au convins. Până acum eram oarecum inerţial şi fără prea mare chef de smardoială. Ei bine, băieţi, dacă v-aţi dorit să vedeţi cum arată o adevărată campanie anti-Băsescu, just watch me.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Când toată lumea ştie tot despre toţi…

  1. Am vazut stirea despre intalnirea celor doi pe Hotnews.ro si declaratia ca s-au intalnit pentru afaceri si nu intelegeam de ce e asta, in sine, o stire, anume ca doi oameni s-au intalnit. Dar devine o stire in momentul in care e intrepretata ca o intalnire in care pun tara la cale si impotriva cuiva. Ceea ce s-a si intamplat.

  2. Constitutia, nu cea a lu’ Nuti, recunoaste aceste libertäti, dar… “un portocaliu”, NICIODATA !

  3. Sal Victore. Moshu stiu ca nu inghiti sugestii dar am o rugamite: vorbeste-n plantatie la Jurnalul si ordona sa o lase mai subtire cu viteza lui Mantog. Nu-s fan PD-L si nici sensibil la accidente dar e jenant pentru o asemnea publicatie sa spuna ca unul care nu-i pilot la Formula 1 si face accident cu 200 KM/ORĂ sa fie in afara oricarui pericol. (Fie el si portocaliu)
    Cu stima,
    Lucian

  4. Eu, daca as fi om de afaceri sau cunoscut om politic, m-as distra pe seama celor care isi baga urechea unde nu-i fierbe oala. As da drumul unor asa-zise informatii de intoxicare, le-as pune creierele pe bigudiuri, apoi as veni intr-o emisiune sau doua de mare audienta si as demonstra ce prosti sunt unii. Demonstrand, evident, ca SUNTEM ASCULTATI. Eventual, si de catre cine.
    🙂 🙂

  5. Cred ca acum lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie. Adica nu mai avem nici P-ul si nici D-ul in Basescu. A ramas doar L-ul.
    O zi minunata iti doresc

  6. i-a picat blogul lui mircea.
    al tau deasemenea, cand merge cand nu merge… in secunda asta a mers.

    multa bafta si spor

  7. ori eu mi-am pierdut rationamentul,logica ori lumea in care traiesc se transforma intr-o haita avida de “stiri senzationale”.totul a devenit atat de comercial,fara substanta incat mi-e foarte greu sa mai ascult stirile,sa mai cred in teme politice sau de alta natura.
    da,am mai spus,pe toti ii intereseaza de toti pentru a iesi la lumina,pentru a iesi din anonimat.consecintele acestor demersuri prind inca foarte bine naivilor.

  8. Nene Victore!astia care “nu fac”politie politica,actioneaza deja?Cam de 2 ore,nu pot intra la tine pe blog(merge la oricine,indiferent de culoare),apare doar asta:Error establishing a database connection.Ce sa fie?

  9. Sunt atât de ”activi” și de vigilenți, slugile de oficina băsesciană, încât ai zice că, de fapt DGIPI, sau 0215, sau cum s-o mai numi acest serviciu secret, nu mai e de multă vreme la MAI, ci că s-a mutat la hotnews, și că, rândașu’ preferat al procuroarei komisar Macovei, e noul Virgil ”Vulpea” Ardelean.

    Trepanații portocalii din studiourile tv, turuie deja la greu pe tema asta scoasă din chiloți de oficina de net a prezidentului.
    Văd că tiranu a anunțat că la ora cinci are obișnuita conferință de istericale, înfierări, denunțuri în direct. Cred că are o dilemă, nu s-a hotărât cu ce să înceapă, cu demascarea ”ticăloșilor” ”paparazzizați” zilele trecute, de ofițerii de la Cațavencu sau cu demascarea ”mogulilor răi” ”paparazzizați” azi, de ofițerii de la hotnews.

  10. daca imi amintesc bine, cand am fost ultima data in Bucuresti pe acolo am trecut. scria si ceva de cfr :)). ceva ce-i urez si lui băse

  11. Victor,

    Poate nu stiai, dar esti ascultat “legal” conform Legii 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii.
    Ghici nine are acces la date? SRI, SIE, etc.
    E clar de unde apar listele cu convorbiri, inregistrari, etc, etc?

    Sa apucam sa traim bine!

  12. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Traim intr-o perioada in care toata lumea stie despre toti,cum spuneti Dvs.
    Eu oi mai prinde alte vremi?!

    Va doresc sa traiti o suta de ani,ca poate veti trai altfel!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  13. Transpiratia boschetarilor alergati prin tursim electoral este singurul unguent anti grasime ce poate distruge uleiul de pe mainile lui Basescu, ulei prin nemernicia caruia puterea ii aluneca din palme.

    PS – Tot pica blog-ul

    “Error establishing a database connection”

    Oaia electorala electrocutata oral

  14. Suntem liberi sa ne intalnim. Nu poti nici macar divota sau te certa sau a nu fi de acord unul cu celalalt fara sa te intalneasti. Nu-i asa?

    Yes man-ii astia de portocalii cred (din experienta lor) ca intalnirile sunt facute numai ca sa primesti ordine sau sa raportezi si, rar, sa mai vezi din ce cardasie mai faci parte!

  15. Indiferent de culoare politica cand ajung la cascaval se unesc. In timp ce la televizor se calca pe gat, la Timişoara pedelisti, liberali, pesedisti, taranisti au votat frateste un smen de milioane de euro gaura pentru buget. Asa ca intrebarea ramane – care putere, care opozitie?

  16. Desigur, nu a fost nici intelept si nici corect din partea lui Nastase. Dar, totusi, nu candideaza el!

  17. Primul loc in EU la CORUPTIE,ultimul loc cu nota 1,9 la solutii anticriza.Si daca dupa 6 dec. va fi mai bine cu 1% si tot merita votat
    Geoana. N-om fi toti frumosi,dar nu vedeti ce moaca si comportament de speriat investitorii are actualul?Ce presedinte serios ar vorbi cu el in serios si despre ce?

  18. In sfarsit, face si marinaru’ ceva bun pe lume: i-a unit pe baietii astia de zici ca-s siamezi! Astept cu interes primele asperitati electorale, ca nu-s toti de-un tata si-o mama, doctrinar desigur! Pana acum, suna bine.

  19. D-le Ciutacu,

    Am citi acordul incheiat intre PNL si PSD si este o mare “teapa”…
    Acordul nu precizeaza angajamentele ferme(termene, resurse, responsabilitati) ale fiecarei parti, cine raspunde pentru esecul in alegeri si/sau al masurilor anticriza…NIMIC

  20. Nici blog-ul lui Badea nu merge de vreo 3 ore. Si al Marianei Ciutacu dadea eroare la un moment dat. Bag seama ca s-au atins noi culmi ale disperarii…

  21. vad ca al tau si-a mai revenit. ma bucur!

    suna-l pe mircea sau pe hecarul lui si pune-i pe restabilit blogul in picioare! vreau sa vad smardoiala strong pe toate fronturile! 🙂

  22. eee, ce bineeee, astazi s-au aliat o parte din hotii care ne-au condus 20 de ani impotriva celorlalti hoti.. Si daca s-au aliat eu trebuie sa cred ca hoti astia sunt mai buni decat ceilalti? Eu cred ca singura diferenta e ca astia sunt mai fomisti iar ceilalti sunt putini mai satuli.. atata tot..
    Nici unii nici altii nu-s nici mai buni si nici mai rai, sunt ACEEASI! cand dracu nu lecuim si noi, si intelegem ca sunt la fel.. Si in 1996 aparuse Emil Constantinescu si miile de specialistii ai lui, si spuneam e muuult mai bun decat Iliescu, va fi bine si frumos… a fost pe dracu, acelasi cacat, ambalat altfel.. Asa si acum, tot rahat, dar de alta forma, mi-e sila si greata..
    Nu votez pe nimeni dar ma apuca dracii cand vad ca lumea pune iar botu’, ne incanta alianta asta noua, iar si iar ne place sa fim prostiti .. Trezirea!!!

  23. Apreciez ce ai scris, si ai dreptate, insa in urmatoarele randuri, vreau sa-ti scriu despre altceva. Sper sa nu fie considerata de altii drept o mare limba in ..dos :))) Da trebuie sa spun, as fi spus-o mai devreme, insa am fost plecat pana in Iasi. Deci :

    Am urmarit Sinteza Zilei , aia imediat dupa primul tur, cand ati dat rezultatele. Si lasa-ma sa-ti spun, Doamne ce ma bucur ca te citesc pe tine, si am spus mereu ca esti mai vertical decat toti papagalii aia din studioul ala. Doamne ce distrus era distrusul de Badea :)))) Era atat de trist, incat daca ii dadea cineva o lama, o folosea, pe el. Apreciez verticalitatea ta, umorul rece iar cireasa de pe tort a fost momentul cand ai spus despre acel mesaj primit obsesiv pe mobil.

    EPiC !

    ( Daca o tii tot asa, o sa-ti deschid un fan club. Glumesc desigur )

  24. Victor, hai sa ne punem pe site-uri sigla cu il sustinem pe base. la cat sunt astia de prosti, or sa puna botu =))

  25. Absolut normal ca doi oameni de afaceri (aici e singura neconcordanta) sa se intalneasca. Ce au discutat ramane un mister? Asi. Patriciu a propus si Vantu a aquiesat sa cumpere primariile din tara. La propriu.
    Ca mogulii se intalnesc stie toata tara. Da’ marinaru’ cu cine se intalneste. Vorba poetului. Pe Basescu, cati LA_CHEI il asteapta?

  26. @Horatiu C: n-aveam nevoie sa ma bage nimeni. eu sunt in turul doi din 2005. foca de la circ a fost inventata/promovata de mine. am ceva de terminat.

  27. Ei, asta-i buna, s-au pornit portocalii sa se rostogoleasca si prin internet? Pana acum credeam ca sunt cativa blogomani, acu’ se pare ca au scos puscariasii carditori la inaintare.
    Auzisem o barfa cum ca in 2004 s-au spart servere si s-au modificat date electorale, o fi fost adevarat?
    Si daca internet n-o sa avem si nici telefoane ca sa vorbim, eu tot nu pun stampila pe Basescu,ca nu m-am tampit nici in ultimul ceas.
    N-om fi noi popor de fanatici dar n-am uitat in 20 de ani cum e sa fii injosit si sa nu poti deschide gura de frica.
    M-am uitat la Boc cum stia el, mititelu’, ce va face alianta de la ora 13. Cum va desfiinta ea cota unica si cum va mari taxele.
    Asa si? Guvernul Boc nu a declarat ca vrea sa ne mareasca cota TVA de la 19% la 22% si sa mareasca si cota unica? Sau nu-si mai aduc aminte? Acum nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase…
    Si ma abtin s-o zic pe aia cu “hai sictir, piticu’ dracu’ ” ca nu se cade sa citim asa ceva din tastatura unei doamne !

  28. Apropos de exercitiul de memorie cand, la confruntarea candidatilor pt. presedentie, Traian Basescu a afirmat, cu vena gata sa-i plesneasca, faptul ca Mircea Geoana vorbea la telefon cu Vantu si presedintele nu putea vezi-Doamne , sa ia legatura cu Geoana pentru a rezolva nu-i asa , ” treburili ” tarii.
    Mie mi s-a parut uimitor, ca un autodenunt faptul de a recunoaste ca asculta telefoanele contracandidatilor / inaltilor demnitari din stat fara desigur, autorizatie legala. Si mai uimitor a fost pentru mine ca, zile la rand eu n-am auzit la televizor pe cineva sa vorbeasca despre aspectul asta. Sau poate ca nu m-am nimerit eu in fata teve-ului la momentul oportun. Doar pe Victor l-am auzit, adica citit acuma, pe sfantul blog. 🙂

  29. mda si eu am intrat p blogul lui mircea si nu merge!cat de departe poate sa ajunga un om disperat!

  30. si eu vreau sa fac o astfel de campanie, Victor. Pe bune. M-am saturat de stat pe margine. Cred ca e timpul pentru hora. Dai tonul?

  31. si blogul lui badea a fost atacat. dupa mesajul de eroare sunt convins ca au fost aceeasi “baieti”

  32. Doamne, Dumnezeule !
    Voi v-ati gandit ca asta chiar poate sa fure alegerile?
    Ce vom face daca asta fura turul 2 si castiga?

  33. Am incercat 1 ora sa intru pe blogul tau si nu am reusit nici pe a lui Badea….oare cineva nu vrea ca noi sa mai intram pe aceste bloguri?

  34. Inginere, gaseste pe cineva care sa verifice daca nu cumva chiar e un atac de tip DoS (Denial of Service). Nu cred ca atacatorii sunt suficient de destepti sa nu poata fi trasat drumul atacului pana la originator.
    Hai pa!

  35. Sa inteleg ca postarea asta nu a intrat din cauza atacurilor (resimtite si de mine)?

    Cat costa senatul?
    Cât un rebranding util doar poporului pdl-ist?

    wewewe.financiarul.com/articol_36276/rebranduire-cu-scandal-mita-electorala-de-120-mil–lei-de-la-loteria-nationala-pentru-finantatorii-de-partid.html

  36. Nu mai este mult cateva zile si scapam,jumuliti dar scapam de chior.Oricum dupa alegeri lucrurile nu trebuie sa ramana asa ori se merge pana la capat ori ii vom lasa sa latre si sa spuna numai tampenii si dupa ce pierd.Trebuie sa cerem ca toate nenorocirile,imprumuturile si golaniile realizate in aceste luni si ani sa fie clarificate pana la capat.Trebuie recuperati toti banii aruncati pe scene,magarii si alegeri aranjate.Bravo Victor ,la lupta ca altfel ne ia dracu pe toti asa cum spuneam in trecut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.