Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Buletin de Săftica; la Mircea Diaconu…

Similar Posts

84 thoughts on “Buletin de Săftica; la Mircea Diaconu…

  1. Uauuu , ce regal !!! 😛
    Apreciez in mod deosebit pe Actorul si Omul Mircea Diaconu dar si pe politicianul liberal reprezentat de acesta ! 🙂

  2. Perfect! Sa inteleg ca 2 ore o sa fie de acum inainte? Sau e doar datorita vacantei lui Gadea? Nu de alta dar s-ar putea sa ma obisnuiesc asa si cand treci pe regim sugrumat la o ora, se creaza premizele unui sevraj. Poate s-o indura directoru’ sa te lase permanent cu 2 ore, tinand cont si de faptul ca esti productiv iar asta se vede in multiplete pauze publicitare care mananca destul de mult din o singura ora :(.

  3. @Catalin: nu poate nimeni si nu vreau nici eu. fac doua ore acum, prin exceptie, fiindca Stan e-n concediu si m-am oferit eu sa acopar spatiul. Gadea oricum nu face vinerea.

  4. Doamne Victor ce familie frumoasa, ii pretuiesc pe amandoi si te felicit pentru asemenea invitati, si dabia va astept diseara.

  5. Ce oaza de bun simt,inteligenta si caliate in noianul de “braNconieri”! Si cand te gandesti ca in urma cu cativa ani consideram ca astfel de emisiuni/invitati reprezinta normalul, iar salamii erau exceptiile!

  6. Ar fi excelent daca ai invita numai oameni de cultura : actori , cantareti , scriitori , oameni CARE AU CEVA DE SPUS !
    Ne-am saturat de imbecili !…
    Oricum ai cele mai frumoase si interesnte emisiuni . Cred ca si cea din seara asta va fi una de pus la ” colectie ” …
    Succes !!!…

  7. @gabriel: n-am cum sa fac o emisiune politica numai cu oameni de cultura

  8. Am o mare favoare sa va cer, domnule Ciutacu. As vrea sa il intrebati pe domnul Diaconu despre menire in general, despre cum si-a descoperit domnia sa menirea, cand a simtit ca si-a descoperit-o, daca a avut alte optiuni in afara de a o urma, un moment de rascruce si cat l-a “costat” sa o urmeze.
    Menirea gasita si urmata este un subiect care ma pasioneaza foarte mult.
    Va multumesc anticipat.

  9. e bun de pus pe rana!…
    Oare isi mai aduce aminte de replica simpla “repeteaza!”? Era in dialog cu Ilarion Ciobanu ,fra’su’ din filmele cu ardeleni , petrol, dolari , artiste , prunci…A intrat in vocabularul meu. Bestiali acesti actori!…Intr-un an , de revelion, B1tv(scuze) a dat toate trei filmele, consecutiv. A fost o placere… nu m-a mai interesat nimic. Daca ar candida la presedintie n-as ezita nici o clipa, asa cum ezit, dar n-am ce face, in cazul lui Crin.
    Abia astept!

  10. Ai dreptate Victor , dar stii si tu : oamenii de cultura pot vorbi despre politica , in schimb oamenii politici nu pot vorbi despre cultura …
    Glumesc !
    Inca o data SUCCES !… Va fi o seara frumoasa !

  11. Ei, daca o comiti la Saftica sa vezi ce gospodarie de bun gust are Maestrul acolo! Pune operatorul sa filmeze tot!

  12. Te-ai orientat bine,actorii Romani rar apar pe la tv ca invitati. Mircea Diaconu mai des noroc ca a intrat in politica. Oameni care sunt apreciati de noi acesti actori apar rar pe tv iar neica-nimeni Hoara,Tinel,Visan,Talmacean etc zilnic (intr-o vreme) stresandu-ne. Victore da-le cu flit boschetarilor politici care ne terorizeaza zilnic, scoate in fata valorile Romanesti care au facut si fac ceva pentru tara asta. Tortionarii acestei tari care vin pe tv si ne povestesc ei cum ne vor binele vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei.

  13. Multumesc, Victor! Ma mandresc, eu, cu Mircea Diaconu si Diana-lui: am intrat, pe acelasi tanc, in Piata Mare, pe 22 DEC [iti spun doar tie;)]. Va fi, sigur, o seara frumoasa de inceput de w-end! Nu voi rata, e lucru rar! App: ma bucur, foarte, ca esti arogant si genial si iata, tin sa ti-o declar!:) Si te si iert ca esti cel mai bun! De bine..

  14. Nene Victore intreabă-l, te rog pe domnul Diaconu (de veţi avea ocazia să dezbateţi şi altceva înafară de politică) dacă-şi mai aminteşte de crapul de 7 kile, prins pe lacul din Roşia Montană, în vara lui ’87, de un membru al echipei de filmare de la “flăcări pe comori” (după Arhanghelii lui Agârbiceanu).
    Atunci (nu-mi aduc aminte exact data) mi-a fost făcută onoarea să-mi fie strînsă mîna de un mare actor. Veneam de la Cluj spre casă (Cugir la ora aia), după prima admitere pe care am picat-o “cu brio” 😀 Tura următoare am intrat. Io-l ţin minte în costumul de recuzită… Satul plin de cabluri, relectoare, actori pe unde întorceai capu’ . Domnul Diaconu cobora dealul, de la lac (cam tranpirat) şi s-a (a fost) oprit la umbră în grădina celui la care am poposit şi noi (io ;i cu ai mei), unde a avut răbdarea să schimbe nişte vorbe cu un puştan emoţionat (adică io)care nu mai putea lega două vorbe. Un om deosebit!!! Fără “fiţe”, simplu, cu răbdare şi cu multă căldură. A reuşit să-mi dezlege limba. Jumatea aia de oră, cît m-am aflat în preajma dînsului, m-a făcut să uit de eşecul pe care-l bănuiam. Sînt 24 de ani de atunci… 🙁
    Habar n-am de ce a intrat în politică… Poate ne zice dînsul.
    Banzai!

  15. Adancul meu rerspect pentru invitat.Verticalitate,talent si dragoste de Romania.Acesta este,in opinia mea,domnul senator Mircea Diaconu.

  16. Domnu Ciutacu, cand il invitati pe Tudor Chirila la Dumeanvoastra la emisiune?
    Pare un baiat destept. Se pricepe la burse..BVB..si alte alea.Eu zic ca ar trebui numit ministru de finate ca numai un ‘Salvador Dali’ mai poate sa salveze Ospiciul Land of choice.

  17. Recunosc cinstit ca au fost timpuri cand l-am dispretuit pe diaconu pt intrarea in politica. Asta la inceputurile furtunoase a ceea ce inca ne mai mintim ca ar fi democratie. Era prea insistent, prea galagios, prea bagat peste tot. Pt mine, el era actorul. Si atat. Apoi s-a ars si s-a linistit. Acum ne prezinta imaginea politicianului echilibrat si decent, are greutate si imagine. Ca actor nu l-am mai vazut. Ca politician imi place, ciulesc urechea cand incepe sa vorbeasca. Ca s-o mai fi maturizat el, ca oi mai fi imbatranit eu, nu stiu, dar iluziile sigurisim ni le-am pierdut amandoi…Emisiune frumoasa si va salut!

  18. F.f. faina emisiunea !!! 😛 Iar Gazda , Omul si Romanul MIRCEA DIACONU este (cum , de altfel , m-am si asteptat) de nota 10 !
    Respect total Maestre ! 🙂

  19. D-le Ciutacu , nu s-a terminat inca emisiunea la antena 3 , dar tin sa va felicit, sunteti un om perfect autentic gratzie dumneavoastra am avut parte de niste emotii mai mari decat la examenul de licentza, m-am simtzit implinit urmarindu-va emisiunea cu Dl Mircea Diaconu si restul invitatilor, ma simt cu 1000 de ani mai intelept, numai prin simplul fapt ca ne aratati ca unii dintre noi nu suntem niste ciudati cautand modestie si pace. am 29 de ani si plang ca prostul. Va multumesc, si va felicit sunteti niste oameni minunati, emisiunea dumneavoastra este mai profunda decat o carte. Sa ne traiti. Adrian, Brno

  20. Cea mai reusita emisiune din cate s-au facut pana acum, felicitari lui Victor Ciutacu si echipei de emisie! Mircea Diaconu este asa cum intuiam noi toti,un Om adevarat,intreaga poveste e fascinanta…O seara superba!

  21. Da,bravo,mai avem si noi ocazia sa ascultam oameni care au ce spune,va mai ganditi si la noi (si nu am decat 40 de ani)ca suntem sufocati de ,,vedete cretine”,chiar nu intelege nimeni ca nu este pasiunea vietii noaste (ma rog a unora)sa stim ce face Moni,Iri,Guta……se spune ca astia fac audienta,nu cred ca o emisiune cu ei are rating mai mare decat emisiunea dvs.din seara asta.Poate eu nu inteleg,sau poate oamenii sunt interesati ,,de monden”eu de exemplu as fii interesata de MIRCEA ALBULESCU,OLGA TUDORACHE,apropo poate ar fii mai multe bine de stiut despre premiile luate de studentii romani in america.Domunule CIUTACU,dumneata iti poti permite sa chemi pe oricine pentru ca nu iti este frica si pentru ca nu esti la cheremul nimanui.Apropo pe o pagina mare la intrare in biroul meu este scris mare ceea ce spuneti despre dvs statusul ca sa spun asa si toate colegele stiu ca va admir.MULTUMIM!

  22. Doamne, Victore, ce emisiune !!! M-am simtit privilegiat sa am acces la aceste discutii, m-am simtit ca si cum as fi fost acolo, discutand cu maestrul. O experienta de aur !
    Tu stii mai bine ce faci, insa eu, personal, mi-as fi dorit ca in a doua jumatate ( de acum ) a emisiunii sa ramanem in aceeasi zona.
    Multumesc frumos de tot pt aceasta experienta !!!

  23. Revin sa explic de ce mi-as fi dorit sa ramaneti in nota din prima parte a emisiunii.Pt ca de restul putem avea parte mai des ( nu zilnic, pt ca nu zilnic il poti auzi pe acest maestru vorbind liber, fara timp limitat de catre emisiune sau de catre numarul de invitati despre cotidianul politic )
    De aceea vreau sa precizez, ca nu cumva sa se inteleaga ca am apreciat mai putin a doua parte. Dimpotriva. Mi-as fi dorit doar ca “spalare ” de cotidian.
    Un REGAL, cum bine spunea cineva inaintea mea
    Mii de multumiri, Victor !

  24. M-a uns la suflet emisiunea.
    Oare cum o arata o lume cu oameni la fel de optimisti cum este maestrul Diaconu? 🙂

    Felicitari pentru o treaba buna facuta beton 😀

  25. Diaconu despre plecarea din Romania. Fabulos !!! Despre turnee, despre bac,…
    Sunt prea exaltat, trebuie sa incerc sa ma abtin sa mai postez.
    Nu inainte de a mai multumi odata 🙂

  26. Splendid!!! Un adevarat regal! Ma bucura sa vad ca mai exista si oameni care nu si-au pierdut busola.
    Pierdusem speranta. Multam fain Victore, si felicitari( ca nu mai pot cu moni si iri s.a.m.d.)

  27. MARE OM MARE CARACTER. DOMNUL DIACONU CHIAR AR TREBUI SA FIE PRESEDINTE, DACA VREA SA NE FACA ONOAREA DE A NE CONDUCE (SPRE UN TEL BINE DEFINIT). UN OM EDUCAT SI DOAR UN ACTOR FOARTE BUN.AR MAI FI MULTE DE SPUS DESPRE ACEST MARE OM, CARE AR TREBUI SA REPREZINTE REGULA SI NU EXCEPTIA INSA MAREA SPERANTA ESTE CA POATE VA DORI SA NE CONDUCA SAU MACAR SA FIE UNUL DIN “OAMENII PRESEDINTELUI”.

  28. Oameni buni, multumesc! O emisiune excelenta! Va rog sa ii salutati pe invitati! Multumesc, Mircea Diaconu!

  29. Felicitari pentru emisiunea de azi. Si felicitari domnului Diaconu pentru gopodarie. Maine o tai si eu la tara, iar sunetul greierilor ma face sa nu mai am rabdare.
    Toate cele bune.

  30. Foarte interesanta emisiune…. Felicitari! Sa se lumineze drumul nostru, sa vina si ”mintea Romanului de pe urma…..”

  31. DA!!!….Un regal.
    Aceasta emisiune merita vazuta si revazuta de o mie de ori.
    Valoare, traditie, cultura, mentalitate sanatoasa,armonie,plenitudine, buna cuviinta,etc. Avem multe, foarte multe de invatat.
    La cat mai multi astfel de invitati care au ceva de spus si sunt cu adevarat formatori de opinie. Avem nevoie de acesti oameni si este bine daca vor fi invitati cat mai des la diverse emisiuni. Ei trebuie sa fie promovati si mediatizati.Ne pot ajuta sa nu ne pierdem identitatea,…sa nu ne pierdem sufletele,…sa putem spera in continuare.

    Multumesc pentru tema aleasa.

  32. EXCELENTA EMISIUNE D_LE CIUTACU!!!

    Va imbratisez pentru asta si voi reveni luni ,cu mai multe vorbe…foarte frumoase,nu grele.

    Am urmarit emisiunea in paralel cu pregatirile,pentru ca maine ma duc la Craiova la parastasul fratelui meu…

    Va multumesc din suflet pentru seara aceasta!
    Cu mult respect si pretuire,
    IoanaP

  33. Superb!Astfel de emisiuni mai rar.Adevarul ca si invitati de asemenea marca fac totul.Inca o data SUPERB!

  34. Superb , superb , superb traditionalismul (putin idealist dar totusi realizabil) , bunul-simt si profunzimea Românului Mircea Diaconu !!!
    Iar energia si perseverenta de a nu ceda in fata mitocaniei , nesimtirii , hotiei , mizeriei , indolentei , rautatii , etc. , este incredibila si demna de TOT RESPECTUL … As sta toata seara sa-l privesc si sa-l ascult. 😀

    Stii ceva , Victore , vazandu-te si , mai ales ASCULTANDU-TE alaturi de de domnul Diaconu , am inteles ce om puternic este acest OM cu figura blajina:
    – in timp ce noi NE-AM ADAPTAT la prezentul in care traim , renuntand , dintr-un asa-zis pragmatism la multe din obiceiurile dragi si la o viata fireasca , frumoasa , neincrancenata si fara stachete materialiste … , el , Omul Mircea Diaconu , A ADAPTAT PREZENTUL LA VALORILE DRAGI SI TRADITIONALE , satisfacut de o viata multumitor de indestulatoare dar fara pic de opulenta , contrar tendintelor inconjuratoare !!!
    Inca o data RESPECT si REVERENTE drag Român Mircea Diaconu !

  35. Cred ca sunt primul care scrie dupa emisiune………….FANTASTIC…….nu pot spune cat de incarcatoare este o asa infuzie de bun simt simplitate si optimism. Domnule Ciutacu jos palaria

    Va urmaresc de departe din Norvegia

  36. Frumoasa emisiune..poate una din cele mai..naturala..extrem de omeneasca…atat de fireasca si de natala ca am plecat din fata tv-ului sa nu-mi vada consoarta lacrimile…peste dulcegarii, poate e fireasca asteptata aparitie a lui Mircea Diaconu care il defineste cu adevarat….pentru aceasta i-as fi dat premiu lu’ Ciutacu si lu’ Mircea…foarte calda emisiunea ..inca o data mii de aprecieri daca mai era nevoie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.