Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Briliantul, egalarea şi maradonista

Briliantul, egalarea şi maradonista

Am două măcinături frământătoare în această zi mare. Simt nevoia unor confesiuni.

Unu la mână: Cică facem chetă publică să-l salvăm pe Mutu de la faliment. Auzi, bre, iniţiatorule care eşti tu iniţiator, transimite-i lu’ Briliant că o să vadă vreo para chioară de la Tonomat când o să tragă împreună pe nas de pe buricu’ Andreşancei şi o să facă mişto la unison de Mourinho. Până atunci are un copil de crescut.

Doi la mână: Ştiam eu că pot conta pe Doctoru’. Doar nu era să fim mai proşti ca ai lu’ Solomon. Hai cu egalarea, Sorine! Aştept ursul grizzly din Parcul Sebastian, pe Buggs Bunny din grădina Cotrocenilor şi pe renul Rudolf din Moghioroş: şi lumină de la Luxten, multă lumină. Suntem Capitală, nu ne fac pe noi nişte bieţi provinciali.

P.S. Din fuga calului, vă anunţ cu tristeţe-n pix că Udrea a dat ţeapă la Antena 3. nu se mai duce la Mândruţă, ci la ANI. Poate pricep odată şi ai mei că nu schimbi niciodată bani la maradonişti. Mai ales dacă au în palmares şi antecedente.

UPDATE: Uitasem să scriu că mi-a plăcut textul lui Boanchiş despre curvele virgine.

ALT UPDATE: Am găsit unu’ mai psihopat ca Tapalagă. P-ăsta-l trădează şi faţa.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Briliantul, egalarea şi maradonista

  1. @Fiara: n-am ajutat-o cu nimic pe Placinta, nu ma cheama Cristoiu. am vazut-o o data-n viata. incearca sa-ti tii insinuarile acasa. restul nu comentez.

  2. Pana si prin update-ul ne indemnati sa citim nu numai ce scrieti Dvs. ci ce scriu ‘panselutele’ care initial au fost tarfe. Deci, voi citi si 7 plusde acum incolo, ca sa nu mai vorbes de al doilea update, unde apare intradevar o poza de ‘psihi’ dar textul in sine este scris intr-un limbaj mai acceptabil
    In privinta Elenei, m-as bucura sa inceapa ceva impotriva ei, cu adevarat. Prea multa agitatie, prea multa cerneala curge pentru un om de nimic.
    Off-topic: Cand omul se asteapta la ceva bun, nu iese nimic; dar si maine e o zi.

  3. Pe zi ce trece ma minunez de cei ce se”sucesc peste noapte”! Si cand ma gandesc ca sunt oameni maturi si trecuti prin viata! De cei tineri ce sa mai zici, ma refer la jurnalisti?!
    Oricum Ciutacu, Mirciulica, Radu Tudor, Gadea, V.Stan si B. Teodorescu vor ramane cu siguranta in tabara rezistentei romanesti, impotriva Tiranului.
    Totusi, cu cat ne apropiem de alegeri, parca miroase a inca 5 ani cu Bsescu! Domane fereste!
    Victore, totusi,ce face Crin, pentru ca pornise foarte bine?! De ce tace, tocmai acum cand ar trebui sa atace la baioneta?

  4. Tocmai am intrat pe sit-ul Ministerul Turismului sa vad declaratia de avere si la semnatura apare un inscris pe deasupra “Declaratia este semnata in original la Directia Resurse Umane si Contencios Administrativ Secretariatul General al Guvernului” Ma intreb daca atunci cand Jurnalul National a intrat in posesia ei era la fel, desi nu cred. Oare de ce se ascunde acum tocmai cand e agitatia asta?

  5. Cica adevaruri despre tine n-or sa-ti spuna dusmanii niciodata, doar prietenii. Eu nu-ti sunt prieten, dar nici dusman. Ma enervezi doar pt ca te dai destept in fata prostilor. Poti si altceva. Dar parerea mea nu are importanta, pe bune. Tu apari pe sticla.

    Pana una-alta, asa arogant cum esti, esti unul dintre putinii care pot intelege ce e cu economia si cu leul care trage sa moara sprintand intre inflatie si dezinflatie (cum ii place lu’ nea Mugur sa-i zica, desi deflatia e altceva, dar trebuie semanata confuzie). Pe bune, eu cred ca o sa piarda astia care joaca la “doua capete” si care au imbrobodit poporul cu leul-greu si cu alte ineptii. Cred ca e momentul sa le scoti “economia” din cap. Astia nu stiu nici sa silabiseasca despre economie. Si pt ca tot veni vorba despre super-specialisti, nu ti se pare ca e cel putin ciudata prezenta lui Vasile Marica in emisiuni cu tenta economica ? Asta, saracu’ e cam putin la minte, dar joaca pt cine crede el ca trebuie.

  6. Fara legatura cu realitatea si contextul, ma gandesc si eu cum ar fi sa-i faca Basescu pedeleului ce i-a facut Constantinescu PNTCD in 2000.
    Discursul seamana cumva, da nu si omul. Constantinescu e bine si la locul lui, dar pe asta ar trebui sa-l cautam in tarile cu care nu avem conventie de extradare.
    Da vor ati observat ce a zis de chestia asta cu coruptia?
    A zis ” dati-mi-l pe ala care mi-a dat vreun leu”.
    Similar cu zicerea prezidentiala, “dati-mi dosarul”.
    Dupa alegeri domnule Basescu, pana atunci nu are rost, sunteti “imun”.

  7. @victor: ce-mi place mie la tine (printre altele) e ca “dai” lectura suplimentara la tot poporul. am incercat sa citesc pe diagonala productia d-lui neamtu, dar in momentul in care ochii mi-au cazut pe “… proiectul politic al lui traian basescu…” mi-am dat seama ca baiatu’ ma depaseste.

    ps: facem pariu, sa zicem pe o sticla de vin bun, ca la un moment dat,nu foarte indepartat, ii dai papucii Fiarei?

  8. Obraznicie mai mare decat a cu stransu’ banului de la natiune pt briliant, n-am pomenit! Cand era in anglia, arunca banii in vant, radea tot ce nu urca-n pom si se fandosea pe la toate revistele, cu basti, sepci, ochelari si telefoane de mari fite, cu tatuaje si bairame doboratoare, iar cand venea p-aci, nici cu scara pompierilor nu-i ajungeai la nas. S-a drogat? Un fraier. Fiecare plateste pt el si grselile lui. Si asta-i valabil si pt pitipoancele aflate pe cai mari si care brusc se dezmeticesc in realitatea nasoala! Oricum, daca nici locutarul olimpului insusi n-a reusit s-o scape de necaz, inseamna ori ca piti are ghinion, ori ca olimpianu’ se rostogoleste si el in aceasi realitate! Sa fie primit!

  9. De abia astept s-o vad picata pe pupaza asta! Cand a picat ea, baselu’ e ca si cazut.
    Sper, insa, ca doctorul n-a innebunit de tot!

  10. Pai, asta incercam sa elucidez aseara.
    1.Nu e semnata? Nu produce efecte juridice.
    2. E semnata de o persoana, fara o imputernicire speciala ? E nula . Daca incearca sa-si asume declaratia trebuie sa o contrasemneze, cel putin.

  11. Precizare :Comentariul de mai sus e referitor la ” Elena, 3 manute” din JN.

  12. Nu ca nu as vrea sa cotizez la bunastarea lui Mutu, cu atat mai mult cu cat nici nu pot sa gandesc daca nu ma uit macar la o repriza de fotbal in fiecare dimineata, dar am platit de curand impozitul forfetar si ma simt usor slabita. Eu vreau, vreau, vreau, dar acum nu pot. Promit cu mana la inima si behaind solemn imnul ca, data viitoare cand il prind dopat la analize, sa las impozite , intretinere si factura la curent si sa ii acopar eu primul milion.

  13. @ alexandru – Sunt convins că oricare dintre ei ar pune-o pe Lenuţa în cel mai scurt timp cu faţa la perete! Dar ar fi mai distractiv în formula asta. E doar o părere…!

  14. @ brazvan: De ce sa imi dea papucii ? N-am injurat in Ciutacosfera. Si apoi, din cate stiam Ciutacul deadea preaviz inainte de eliminare. Cu ce ti-am gresit ?

    Fiara.

  15. Victore,update:pe langa ala”mai psihopat decat Tapalaga”,trebuie sa-l pui,mai nou,si pe Crucisator,CTP.Numai ca aici o sa-ti fie ceva mai greu…

  16. Incredibil cat sunteti de mahnit, mai bine zis revoltat, ca nu se intampla nimic, din ceea ce ar trebui sa se intample; ca toata lumea se spala pe maini, intr-un fel sau altul, de falsurile lui Udrea!
    Sunteti foarte transant, foarte direct ca si altadata. Intrebarea Dvs. adresata lui Crin Antonescu: “Te-ai inteles cu serviciile, ca astia te fac presedinte”? mai subliniaza inca odata, daca era necesar, ca tot serviciile dirijeaza soarta Romaniei, ca pe vremuri. Nu s-a schimbat nimic. Este dezamagitor!
    Ma bucur, ca totusi mai sperati ca daca ajunge Crin presedinte, se va comporta altfel decat tiranul.Felicitari pentru incredere!

  17. Ii doresc din tot sufletul, aluia care a venit cu ideea sa-l ajutam pe Mutu,sa-i fie tarana BETON ARMAT iar lui mutu ala de Mutu sa-si vada de treaba,adica sa loveasca mingea ca de altceva nu e bun.Chia daca ar fi inventat roata tot nu merita sa ne gandim,dar sa-i si platesc eu datoriile…
    Mi-e scarba si greata de toti cei care nu fac altceva decat ling curul prostilor,maotivandu-se ca e briliant si a dat si el 2 goluri.Daca stau sa ma gandesc si sa-mi aduc aminte pentru cele 2 goluri a primit milioane de euro,deci nu a facut-o gratis si pe deasupra tot noi l-am platit.Sa mai bage minge-n poarta ca va mai primi.Sa munceasca da-l in p… mea!!!

  18. Am inteles chestia aia cu “un leu pentru atheneu”,dar pe asta cu mutu nu o inteleg.E in legea firii ca prostia si nesimtirea se platesc.Mutu a fost si una si alta si nu vad de ce sa plateasca altii pentru el.Sa plateasca nati ,daca ii este chiar asa de drag.Pe mine m-a deranjat si ma deranjeaza apelativul de briliant asociat lui mutu.Briliantul este prin natura sa ceva pur,frumos,fara defecte.De unde si pana unde puritate la mutu?Un tip plin de defecte si aroganta.Asta chiar are impresia ca axa pamantului trece prin fundul lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.