Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Briliantul, egalarea şi maradonista

Briliantul, egalarea şi maradonista

Am două măcinături frământătoare în această zi mare. Simt nevoia unor confesiuni.

Unu la mână: Cică facem chetă publică să-l salvăm pe Mutu de la faliment. Auzi, bre, iniţiatorule care eşti tu iniţiator, transimite-i lu’ Briliant că o să vadă vreo para chioară de la Tonomat când o să tragă împreună pe nas de pe buricu’ Andreşancei şi o să facă mişto la unison de Mourinho. Până atunci are un copil de crescut.

Doi la mână: Ştiam eu că pot conta pe Doctoru’. Doar nu era să fim mai proşti ca ai lu’ Solomon. Hai cu egalarea, Sorine! Aştept ursul grizzly din Parcul Sebastian, pe Buggs Bunny din grădina Cotrocenilor şi pe renul Rudolf din Moghioroş: şi lumină de la Luxten, multă lumină. Suntem Capitală, nu ne fac pe noi nişte bieţi provinciali.

P.S. Din fuga calului, vă anunţ cu tristeţe-n pix că Udrea a dat ţeapă la Antena 3. nu se mai duce la Mândruţă, ci la ANI. Poate pricep odată şi ai mei că nu schimbi niciodată bani la maradonişti. Mai ales dacă au în palmares şi antecedente.

UPDATE: Uitasem să scriu că mi-a plăcut textul lui Boanchiş despre curvele virgine.

ALT UPDATE: Am găsit unu’ mai psihopat ca Tapalagă. P-ăsta-l trădează şi faţa.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Briliantul, egalarea şi maradonista

  1. unu la mana: hai sa facem cheta sa ajutam pe cei care au nevoie!
    doi la mana: asta e de dus la spital!
    felicitari d-ule Ciutacu, cu stima

  2. Propun ca, la pachet cu Mutu, sa facem o cheta si pentru Ridzipoance.
    Ca si ele e oameni. Ridzi a ramas fara serviciu si Udrea fara parcarile Dalli, pentru ca le-a luat Doctorul.
    E criza si saracele vor si ele ceva cald in stomac!

  3. Stimabile,

    Va recomand cu caldura un loc de vis si incantare Orasul Tecuci – Jud. Galati, imagini din parcul central Tecuci.
    Nu va costa nimic daca intrati pe site!
    Ba chiar aveti de castigat !!!
    Va doresc numai bine si “succesuri” nebanuite !

  4. Da’ de ce sa facem cheta? In viata cam asa e…gresesti platesti…imi pare rau dar n-am cum sa il ajut ca doar nu eu am vin cu numele meu, nu am restaurante, nu eu iau nush cate milioane pe an…
    Pai de ce nu mai vine Elena Udrea…vai…poate-i place melodia aia : mi-e frica, mi-e frica sa merg singurica la Mandruta…
    Cat despre alesii nostri…nu inceteaza sa ma uimeasca tupeul/aroganta/nonsalanta afisata…
    sanatate…

  5. Lumina de la Luxten ar trebui sa fie atat de stralucitoare, incat sa patrunda in toate ungherele din capitala, si, sa ajunga sa lumineze mintea ‘aceluia’ de la care se asteapta sa ia locul tiranului. In privinta persoanei, care ar putea avea sansa asta, m-am pronuntat.
    Entuziasmul D-lui Ciutacu vis-a-vis de D-l Oprescu, este molipsitor.E bine sa ai incredere in cine merita.Felicitari!
    In privinta lui Mutu, zau ca nu-l pot plange, oricat de ‘briliant’ sa fie; mai degraba, ma duc la orfelinat, sau la azilul de batrani cu niste produse mult gustate de acestia, cand au ce.
    Dupa cum, ne incantati cu ‘confesiunile’ Dvs., nu prea as spune ca au fost scrise ‘cu tristete-n pix'(mistocar). Dar de ce ‘din fuga calului’?

  6. 1. Dar daca nu da Mutu nici un ban si se lasa de fotbal, nu e mai bine? Si asa nu e vreun mare jucator desi au incercat unii sa-l umfle cu pompa. Cine i-a zis briliantul a facut misto de el.

    2. Erau in vremea copilariei mele niste desene, le zicea padurea verde cu guraliva si restul lumii. Astea cred ca sunt sursa de inspiratie a lui Oprescu. Bag si-un link pentru aduceri aminte:
    http://www.youtube.com/watch?v=h-uo-uMYuL0

    3. In programul unui ministru asa de important pot interveni intotdeauna chestiuni neprevazute cum ar fi faptul ca incepe weekendul pe litoral. Vrei sa vina la Mandrutza si sa piarda ultravioletele de maine dimineata?

  7. @dorina: si eu care credeam ca sunt indeajuns de mult furat de catre politicienii astia de o vara. Acuma vrei sa imi dau banii de bunavoie unui om caruia nu ii pasa cum traiesc eu? Nu multumesc.
    cat despre nea Doctorul, desi pare o idee buna, imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea populisme intr’o perioada in care ar trebui sa incerce sa rezolve alte probleme mai importante.

  8. 1. Ma doare unde se baga supozitorul de mutu. Ala ia milioane pe an din diverse activitati, bani pe care tot neamul meu nu i-a facut intr-o viata, si tot eu sa-l ajut? Doamne fereste!
    2. Batjocora banului public se deruleaza.
    3. Pe Nutzi o astept la mine, in pat.
    4. Empatia ar trebui sa primeze in toate relatiile umane, totusi, patronul e interesat doar de profit si imagine.

  9. hmmm… as trage si eu putin d p buricul lui Andresanca , iar despre Udrea tot voi ati facut-o mare doamna nu eu

  10. Domnul Victor, cu parere de rau dar nici eu nu am bani sa cotizez pentru Adi Mutu, am trimis banii respectivi catre “organul” taiat de Doctor Ciomu pe care Primaria Bucuresti s-a oferit in numele meu sa il achite (multumesc mult barosanilor, luati masline de la mine!)

    Sa nu ii dam idei Primarului General ca cine stie ce recorduri mai doboram, m-am gandit eu la unul, capitala cu cei mai multi turisti straini cu picioare rupte in centrul istoric.

    PS la PS – cine o fi semnat refuzul Elenei..

    Oaia cea luminata de catre Solomon.

  11. 1. Despre Adi Mutu: facem pariu că se vor găsi destui naivi care să-i plătească lu’ Mutu datoria de 17 milioane de euro? Încep să mă gândesc dacă nu cumva este cazul să se deschidă o listă de subspripţie publică şi pentru Adriean Videanu, ca să-i compenseze milioanele alea pe care le are de dat înpoi la bugetul Capitalei, până nu se ginesc băieţii c-o fi şi de vreun dosar penal beton (pardon, marmură)la mijloc!
    2. Despre Doctorul: totuşi, înainte să umple parcurile cu biblioteci şi cu ciori vopsite – că poate-s mai ieftine decât papaglii – doctorul Oprescu poate ar fi bine să facă măcar un kilometru de autostradă de-aia zburătoare. Măcar de-aia zburătoare la joasă înălţime, dacă nu poate altfel.
    3. Despre Elena Udrea: nu îndrăzneşte să se ducă la A3 nici măcar cu Mândruţă, săraca! Dar eu aş vrea s-o văd odată cu ‘mneatale, Tonomatule, în emisiune! Cu ‘mneatale, cu Gâdea şi cu Badea! :-)))

  12. Cica in Craiova se inghesoaie interlopii sa dea cu dedicatii la fantana muzicala si primaria lucreaza la un upgrade al fantanii ca sa cante si manele. Fara numar, evident.

  13. 1.Cine pune botul la Nati Meir? A ramas fara bani de campanie, politia din Israel il cauta cu mandat si Monica nu i-o mai dai nici macar lui Iri.
    2.S-a taiat maioneza la PMB, Basescu intra in colaps mai rau ca bursa din Kazahtan.
    3.Neamtul ala de la hotnews are alura de oligifren.Daca astia le sunt “mercenarii” eu plec in vacanta .

  14. Apropos de fatza de psihopat , pe dl Stan l-ati vazut de aproape cred. Ce impresie va lasa ?

  15. @psihi mu: un tip normal, cu un comportament normal; banal de normal

  16. Unu la mana : inainte de a se servi din coca trebuia sa calculeze daca-i ajung banii de amenda.Era major si tata, ce naiba ! Nu va fi singurul din Romania cu datorii in banci, se va descurca el . Are potential.
    Doi la mana: Nu ma supar ca se vor infiinta biblioteci, ma supar ca se strica echilibrul ecologic( si echilibrul financiar, la primarie) importand pasari exotice. D-nul primar daca are terenuri de amenajat sa se gandeasca si la niste spatii de batut mingea pentru segmentul de varsta 12-18 ani si nu numai. Asta ca sa-si consume si ei energia si sa nu le mai treaca prin minte alte traznai.Cu lopatelele in nisip nu se mai pot juca.

  17. Nu e corect ce-ati facut cu al doilea update! Nu puteti posta un astfel de link fara un avertisment consistent! Credeti ca suntem importatori de lamai? Va dati seama ca mai aveam un pic si terminam de citit si comentariile?
    Ca ala micu dupa ce a baut toata lingura de sirop de tuse si a luat si pastila, vreau si eu un premiu spre consolare. Dati-mi, va rog, obiectiv fireste, un motiv plauzibil pentru care autorul si-a publicat poza langa articol.

  18. cine este tamaiosul ala de neamtu?…si ce vrea de fapt sa spuna pe un hectar de articol?…sau a scris ditamai articolul pe masura limbii cu care lustruieste diverse poponete?…Ciutacule, nu ne mai da frate asa ceva de citit….ca doar ce am stat la masa si mi se face greata

  19. Referitor la PS-ul dvs. : T.Basescu n-a rezistat aseara sa nu vorbeasca de Udrea. A dat in guvern, cred ca va da in continuare, in campania electorala. Revin la o varianta: Base candideaza ca independent (evident, cu sprijinul secret al PD-L)?

  20. @Another: crezi ca Ciutacu, Badea si Gadea i-ar face fata Lenutei?…eu cred ca mai trebuie chemat si nea Vali Stan…eventual si Ciuvica impreuna cu omul cu barba…poate asa o vor dovedi…ii este teama, se simte deja in corzi…este motivul pt care se eschiveaza…Victore, sper ca nu va bate gandul sa va opriti din campania asta…am inteles ca pleci in concediu…sper ca lasi pe cineva acolo sa-ti duca treaba mai departe pana te reintorci…cat despre Mutu…cand tragea praf pe nari de-i straluceau ochii ca briliantele nu se gandea ca va veni si vremea scadentei?…ia sa ne mai lase…sa se duca la tata socru sa-i faca cheta publica

  21. pai daca se face un colaj foto cu tru, patrasconiu, morar…iar ultimul pe lista sa fie neamtu asta, ar reiesi foarte clar ca este ceva in neregula. 🙂

    primul sa fie ala cu alura de taliban haituit de bush, de la evenimentul, mihai marian parca il cheama.

  22. Ciutacule,

    Lasa ca nu e paguba la Dabuleni in bostanarie. Asa pot sa vad meciul linistit si aseara m-am uitat cu placere la Unforgiven pe ProCinema. Tura viitoare.

    Fiara.

    Tehnic: Fa te rog cumva sa publici email-ul meu, ca poate unii din forum-isti vor sa continue cu mine polemica in particular si, recunosc, mi-e lene sa-l scriu mereu.

  23. Foarte corect comentariul lui Mihail Neamtu, bineinteles pentru tine cine nu-l injura pe Basescu s-a dat cu el,in schimb cand despre voi se spune ca injurati la comanda sariti ca arsi, vezi doamne sinteti independenti;eu va cred dar nici voi sa nu mai faceti
    Hai pa!

  24. @Mihai: cat timp l-a tinut pe bani pe Neamtu, Vantu a fost un tip ok?

  25. Să recapitulăm ce e la vedere : Arde-o, o gentă, o barză…
    Deci ” Arde-o ca să vină barza,dacă ai mărunţiş “. Este o cripto-natalitate.
    Cine o gineşte se-nmulţeşte !

  26. Mutu, la averile lui, si snobismul de care da dovada, face el cumva sa scoata banii, noi continuam sa platim jurnalistii ce dau cu semnatura la doamna Udrea, platim scenele lu’ Ridzi si alte cateva sute de milioane la autostrazile invizibile.
    p.s. chiar credea cineva ca Udrea are tupeu sa vina in gura lupului???

  27. vreau sa zboare barza aia blonda spalacita, care nu ne mai incita…
    oricum e de prisos o barza in zilele noastre in România, nu are cine s-o primeasca cu un bebe dupa ea!

  28. Am vorbit personal cu Nuti,a contramandat pentru ca are ora la sala de aerobica din Cotroceni pentru niste exercitii speciale in genunchi.

    ===========================================
    comunicat oficial de la sala de sport

  29. Ce idee timpita,ca sa-l ajute natiunea pe Mutu.
    Ce eu am tras pe nas,cind jucam pe milioane de lire sterline?
    Domnul doctor nu va lasa lucrurile la intimplare,are o serioasa aplecare catre frumos.
    Sa fie clar,doamna Udrea vine numai la dl.Cristoiu,daaaaa?

  30. off-topic clar: ce intaltime ai?

    multumesc anticipat pentru raspuns, care poate fi si pe mail.

  31. avem o singura varianta sa scapam de baietii astia care au propulsat in fruntea politicii niste RITZIPOANCE, sa mergem la vot, sa votam pe cine ne dicteaza constiinta si sa ii inlocuim pe baietii buni care au spus ca:
    1.nu avem nevoie de autostrazi;
    2.au spus ca altii sunt de vina dar nu prietenii lor sau ale ficelor lor;
    3.grupurile de interese graviteaza in jurul mogulilor.

    sa facem in asa fel sa nu mai toleram baietii astia si modul lor de a face politica dupa ureche.
    am colegi care au terminat stiinte politice, au fost bursieri si au loc intr-un minister pe 4 milioane de lei vechi ca debutanti si care sunt convins ca ar face politica la un alt nivel decat RITZIPOANCELE, pentru ca politica este o disciplina academica de ceva timp, desi o fac numai urechiati.

  32. Orchestra de suflatori la caval cu gusa a consumatorului de la Ciresica este aleasa pe spranceana. De unde ii scoate? N-am auzit de neamtul asta pana acum dar seamana cu cei din orchestra leit.Toti sunt clonati. Au fete patibulare, asa cum s-a autodefinit seful ICR, ca doar el cunoaste la asa ceva.

  33. Oare BRD îşi dau seama că nu mai pupă banii ăia înapoi de la plastografă şi rămân doar cu ciupelile de la bugetul mt?
    3.297.000 euros sur le rouge, monsieurs?

  34. Ciutacule,

    E pauza, da-i niste sfaturi Danei Grecu ca e penibila rau. O face Ponta varzet. Fii un gentleman adevarat !

    Fiara.

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Unu la mana:eu nu dau nici-o para chioara pentru Mutu!Sa-i dea Elena Basescu,ca ea le are cu legalizarea drogurilor.

    Doi la mana:
    N-are Doctoru’ nimic de-a face cu ceea ce hotaraste Solomon;distanta e prea mare intre ei!Doctoru e departe (in sus!)in scara valorilor!

    Trei la mana:si mie imi place textul lui Boanchis.

    Patru la mana:
    Ce e aia “vituperatie”?Ce sa fac,ignoranta mea ma impiedica sa stiu ce e…
    Nu suntem consumatori de duzina al basescofobiei distilate in laboratoarele de “elita” ale presei tonomat.
    Aveti laborator d-le Ciutacu si noi nu stim nici macar asta, si distilati toata ziua?!

    Cinci la mana(ultima!):
    Maine plec la tara cateva zile si poate nu pot sa va mai scriu;va doresc de pe acum un week-end placut si numai bine!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  36. Victore, nu-mi spune ca printre preferintele doamnei cu poseta (pare a fi o doamna, nu?! 😛 ) ar fi, asa ca din intamplare, si pestele?! :))

  37. 1. Cu Mutu ai perfecta dreptate! Cum sa facem cheta, ma refer la cetatenii acestei tari, cand Briliantul s-a lafait in huzur ani buni!? Sa-l ajute intimul lui prieten-interlopul NICU GHEARA!
    2. Doctorul dezamageste pe zi ce trece si cred ca in final nu va candida la alegerile prezidentiale, iar daca o va face, va pierde din primul tur. Ma intreb pe zi ce trece, ce facem cu Basescu, pentru ca si Crinul nostru a inceput sa alerge inapoi?!
    3. Chestia ca Nuti i-a tras teapa lui Mandruta, nu ma mira cu nimic. Avea al batran o vorba: din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina, din cocos nu faci sarmale, nici din curva fata mare!

  38. Ciutacule,

    1. Auzi ce zice amicul tau Ponta (jurist) : cica n-are nici o legatura faptul ca a iscalit altul, atata timp cat isi asuma textul. Deci, toata agitatia asta degeaba. Tehnic, degeaba.

    2. Si ca sa fie si mai misto, tot prietenul tau Pieleanu zicea sa facem justitie populara, electoratul sa decida care e vinovat si care nu. Adica exact tribunalele publice, Ana Pauker. Exact pe linia lui Zeus.

    Cum te simti dupa aceste 2 “lovituri” ? Doare ? 😉

    Fiara.

  39. @Fiara: nu doare deloc, ma asteptam. amicu’ Ponta e prieten cu Cocos, iar prietenu’ Pieleanu e, mai nou, fan Zeus (din motive care vreau sa-mi scape). daca lor nu le e jena de cum se prostitueaza la tv, n-o sa-mi fie mie rusine de lipsa lor de rusine 🙂 ma distreaza, insa, tenacitatea de care dati toti dovada in a prezenta anormalul drept normal.

  40. Ciutacule,

    Inteleg. Daca se suceste si Barbosul, pe criza si fomita asta, s-ar putea ca din Antena celor 3 sa ramana Antena celor 3 – tu si analistul militar R. Tudor.

    Multi il suspecteaza pe Pieleanu ca a luat cascavalul. Eu cred ca incepe sa se senilizeze (primele semne clinice apar de pe la 27 de ani): prea mult vorbeste despre trecut, regi, Bratianu, Iorga, cel mai vechi minister din Romania. Daca e asa, sa stii ca sunt pastile si, ca prieten ce-i esti, il poti ajuta, asigurandu-ti un loc in Rai (daca ai ajutat-o si pe Dna Placinta cu Helvetia din declaratia de avere – prietenii stiu de ce).

    Fiara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.