Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Boc – micul mogul al publicităţii de stat

Boc – micul mogul al publicităţii de stat

Când Năstase credea că împarte el publicitatea de stat cum vrea muşchiul lui (că Mitrea şi cu DIP aveau, de obicei, alte păreri decât ale lui în privinţa judicioaselor cheltuieli de prezervare a unei imagini proprii bune), înaltele conştiinţe civice urlau că-şi cumpără Arogantu’ nonbeligeranţa presei pe banii poporului. Astăzi, când Boc face acelaşi lucru şi mai este şi suficient de neghiob s-o pună pe hârtie (extinzând monopolul şi pe banii europeni), mâncătorii de căcat din media tac. Acum, când vă arde rău foamea pe maţe, a devenit bun şi legitim caşcavalul de la stat, gunoaielor?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Boc – micul mogul al publicităţii de stat

  1. Se constituie in sfarsit oficial partidul tarfelor din romania, condus de matrozul chior si pocit. Pocitania asta nu se simte bine decat cu slugi slinoase gen manelistul patapievici si scarba de pora care imi da fiori reci pe sira spinarii cand o vad cu limba in fundul prezidential. Intelectualii si tiganii au reusit in sfarsit sa nenoroceasca definitiv tara asta. Cei care nu dau limbi chiorului trebuie sa plece din tara ca nu mai au loc de intelectualii manelisti!!!

  2. “Basescianismul” , respectiv “Bochismul” este cea mai mare “aflare-in-treaba” din istoria Romaniei

  3. Adik, sa intelegem ca Boc e mai rau decât Nas-case?! Dupa umila mea parere, toooti sunt o apa si-un pamânt,n-au venit sa dea au venit sa ia !
    Iar pe copii sa nu-i plângeti, e adevarat ca le ia alocatia, dar le da mere.Vivat Românica !

  4. Pe zi ce trece raportul de amuzament/dezamagagire al tarii in care traim tot creste exponential! In ce tara am ajuns sa traim??? Parca suntem intr-o epoca pierduta a unui ev pierdut in timp si uitat de treptele evolutiei! Imi e sila de tertipurile care cresc ca niste ciupercute dupa ploaie. Sunt cateva tertipuri politice, care in Romania nu vor disparea nici acum, nici prea devreme. Sa ne bucuram de soare, de un peisaj frumos, de ceva ambiental (cat mai putem), pentru ca e posibil sa ne ia idiotii statului si pe acestia!

  5. Am mai avut două tentative de a comenta la acest subiect, pe care le-am anulat. E greu să scrii despre cineva care aproape că nu există.

    Bocul nu există decât ca unitate de măsură pentru obedienţă, slugărnicie, lipsă totală de personalitate. Bocul însuşi cred că se încadrează, din acest punct de vedere, la “teraboc”( zece la puterea a douăsprezecea).

  6. Te-a luat Vadim la injurat din nou, un “tigan obraznic care se da evreu”, asta dupa ce i-a facut Gabrielei Firea. Vadim era invitat in trust, ce s-a intamplat?

  7. Pentru ca vorbim de conducerea stiintifica a activitatilor social economice, bineinteles, trebuie sa fie verificate si dispozitiile legale privind numirea cenzorilor in vederea imbunatatirii disciplinei, a climatului de ordine in timpul controlului.
    Nu stiam ca cenzorii sunt numiti de Guvern, sau ca asumarea rolului de cenzor de catre Boculet nu incalca reglementarile in vigoare votate chiar si de Boculet.Sau in tara lui Manelo-Portocaliu Voda exista o singura obligativitate:” Ciocu’ mic si joc de glezne?”

  8. Crezul lui Madame Traila: Semper eadema, semper fidelis. Mai lipsea sa spuna “fata de Basescu”.

  9. de vorbit vorbim mult, dar de facut… nu suntem in stare de nimic.. noi.. romanii..

  10. Cristinica, draga de ea, a simtit nevoia sa se implice in treburile guvernului ca nu poate fi un simplu observator, si atunci s-a inghesuit la reglementarea procedurilor pentru atribuirea contractelor de achizitie publica; bineinteles, sub directa indrumare a lui Boculet si doamne ce bine a facut tarii!! Poate asteapta de la noi s-o felicitam macar acum de 1 Martie?!

  11. Vineri, 29 ianuarie 2010 / 17:34:10

    Boc a interzis ministerelor să mai încheie contracte de publicitate în următoarele şase luni-surse

    BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – Premierul Emil Boc a interzis ministerelor să mai încheie contracte de publicitate în următoarele şase luni, invocând resursele bugetare limitate, exceptate fiind doar proiectele care nu pot fi derulate în lipsa unei campanii minime de promovare, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

    Solicitarea a fost formulată în şedinţa de vineri a Guvernului.

    “Premierul a cerut ministerelor să nu mai încheie contracte de publicitate timp de şase luni, arătând că fondurile bugetare sunt limitate, şi nu a acceptat excepţii decât pentru puţine programe, care nu pot fi derulate în lipsa unei campanii minime de promovare. Toţi ordonatorii principali de credite au primit deja o notificare pentru a nu mai încheia contracte de publicitate în primul semestru al anului”, au arătat sursele citate.

    Miercuri, 17 februarie 2010 / 15:58:59

    Guvernul interzice ministerelor să încheie contracte de publicitate, doar Boc poate acorda derogări

    BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – Guvernul a decis ca ministerele să nu mai încheie contracte de publicitate pentru un interval de şase luni, din cauza fondurilor limitate, orice derogare de la această interdicţie fiind valabilă doar cu avizul personal al premierului Emil Boc, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

    Interdicţia a fost introdusă printr-un memorandum avizat în şedinţa de miercuri a Executivului.

    Surse oficiale au declarat agenţiei MEDIAFAX, la sfârşitul lunii ianuarie, că premierul Emil Boc va interzice ministerelor să mai încheie contracte de publicitate în următoarele şase luni, invocând resursele bugetare limitate, exceptate fiind doar proiectele care nu pot fi derulate în lipsa unei campanii minime de promovare.

  12. @td: am vazut stirile pe surse. imi mai lipsea confirmarea ca-s atat de tampiti s-o puna si pe hartie si s-o extinda si la fondurile europene. am obtinut-o

  13. Eh, poate n-ati vazut care e motto-ul pedelistei cu rang de secretar de stat Cristina Traila, publicat chiar pe site-ul propriu:

    “Semper eadem. Semper fidelis / Întotdeauna aceeaşi. Mereu fidelă.”

    Cui? Stim cu totii! Cred ca nimeni nu are dubii.

  14. adevarul este ca memorandumul pe care l-ati obtinuit voi nu l-am avut, doar vorbe disparate de la ministri

  15. Am mai auzit una, PDL-ul a trecut pe lista functiilor politice din teritoriu posturile de “sefi birouri achizitii”… Nu e gluma… Pe unde erau libere au inceput sa le ocupe, pe unde erau ocupate i-au avansat pe ocupanti si si-au angajat oamenii lor !!!

  16. Cu siguranta ca si O PARTE a mass mediei contribuie la jaful organizat, comandat de la Centru.
    Multumesc pentru corectura la ‘eadem’; am vazut cand a aparut pe bara de sus dar am fost prea somnoroasa sa mai revin.
    Nu stiu, sper sa gresesc, ca nu de dragul lui Traila avem Agentia asta Nationala pe blog de 1 Martie!

  17. nu imi iese din cap schetch’ul Mondenilor .. cu Base la biroul lui .. si undeva in stanga .. o cusca si un lant … Guess What : Pe cusca scrie “BOC” …. astia suntem ..cu asta defilam !!! Sanatate si o primavara frumoasa la toata lumea !

  18. victore!sti ca toate primariile pdl au fost obligate sa faca abonamente la EVENIMENTUL ZILEI ?

  19. eu cred ca-i mogul daca a ajuns sa fie si pe sticla de bere.pt ca in portugalia unde sunt acuma exista o bere numita super bock dar si mini bock

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.