Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Bloomberg n-a auzit de ministreasa Nuţi

Similar Posts

53 thoughts on “Bloomberg n-a auzit de ministreasa Nuţi

  1. Ce rusine pe americanii astia…Sa nu stie ei de Nuti a noastra….:( Nu stiu ei ce pierd. Care ministreasa de pe planeta asta e asa de mestera la tricotat ca Nutzi a noastra,celebra nevasta a marelui bussinesman Cocos… ??? 😀

  2. @cd: da’ tu ai auzit macar cam cu ce se ocupa aia de la Bloomberg?

  3. Asta-i o “mica” aroganta !Da , merge!
    Bine , acum sa nu creada cineva ca de maine (i)o vara cineva pe Nutzy in arhiva Bloomberg.
    Da ce cred eu ca o sa faca Nutzy , e , ca va pune pe cineva sa se intereseze cum poate sa “intre” si ea in arhiva.
    Iar dl. Cocos o sa plateasca oricat s-o vada pa Nutzy acolo !
    Toate cele bune!

  4. Cica, pe la 4 dimineata, un tip se invartea pe langa o curte mare, mare si bine pazita. Din cand in cand striga: Nutiii, Nutiii! Hai acasa Nuti! La o ferestruica din poarta, apare un tip morocanos, cu alura de sepepist:
    — Ce vrei ba’?
    — Nuti s-a sculat?
    — Nu mi s-a sculat ba’ boule!

  5. musiu, spune drept: te uiti in fiecare dimineata in oglinda, iti saruti pios pectoralii si p-orma iti spui privindu-te gales in ochi “victore, te iubesc, esti cel mai bun, Maria-Ta”?
    cred ca ceausescu ar fi fost nitel invidios pe tine in materie de cult al personalitatii. desi na, el, cu toate ca era un taran prost, ii punea pe altii sa-l pomadeze in public, nu si-o facea cu mana lui.

  6. @begastaru: sunt doar un tip oarecare de care a auzit lumea. deranjeaza?

  7. @begastaru
    O rautate:Sa sti ca Victor nu a dat din dos si nici nu a facut oralitate ca sa fie respectat.
    PS-Victor,nu am intentia sa te periez!

  8. @ciutacu
    deloc, faci fix ce “vrea” umorile tale pe timpul si mai ales pe blogul tau. da’ si eu am voie sa mi se para ca dai intr-un ridicol monstru cu gigele de-astea, nu?

  9. eu zic sa-i lasam pe aia de la bloomberg si sa cautam in anuarul mondial al datatorilor cu vopsea in parcarile publice iar daca nici acolo nu dam de madam sa sapam adinc in guiness book la sectiunea andrele live sau ultima sansa mopul meu drag!

  10. @begastaru: te-a oprit cineva sa ti se para ce-ti doreste sufletelul? da’, daca tot veni vorba, iarta-mi indiscretia, tu ai auzit de Bloomberg?

  11. De ce cäutati calitatea acolo unde, se stie, nu poate fi gäsitä ?! . . .

  12. Victore ,nu-i slabitzi pe madar-fackari !!!! Da ,zau , lustruitoarea asta de baston basescian nu merita nici o virgula intr-un text !!!!

  13. te sustin in tot ceea ce faci, numai sa capeti vreo obsesie pentru doamna cocos. mi-ar parea rau sa fie interpretat asa sau chiar sa fie asa.

  14. edit: numai sa nu capeti vreo obsesie, am vrut sa spun. sunt obosita 🙂

  15. Ce face Bloomberg asta?Spectacole cu stripteoze(sau fripteoze)la bara pentru presedinti dictatori?
    Sa sti ca a gresit tara;Romania nu e Congo si Baselu nu e un betivan pupat in dos de…
    Sau este?

  16. mery: “Cine dracu-i Nuti?” e elena cocochanel, profesor doctor docent, academician de larga recunoastere internationala, avocat de renume, expert in turismul balnear si ecumenic. va rog! 🙂

  17. @ciutacu
    ah, e bine. credeam ca treaba cu dictatura e pe bune 🙂

    bloomberg e sursa mea de informatie de vreo 5-6 ani. am chiar si bloomberg pe telefon (exista app pentru bberry si iphone).

    dar nu e relevant daca stiu eu cine e bloomberg. nu poti sa te dai cocos ca esti jurnalist si ca esti putere in stat (respectiv a patra) cand dai maciuci din astea. pentru ca exact din motive de genul asta, unul din stalpii democratiei in romania e fix pielea pulii. nu e singurul in situatia asta, desigur.

    “prea mult pizda-masii in romania, majestate” (marin preda, cel mai iubit dintre pamanteni)

  18. ce te-a gadilat Victore chestia asta.sa stii ca nu o spun cu rautate.si fix nici eu nu stiu cu ce se “mananca” Bloombergul asta da nu mi-e rusine sa o recunosc.fiecare avem limite pana la urma urmei .a mele s-au oprit inainte de…Bloomberg.

  19. Io n-am auzit până acu’ de Bloomberg, şi nici nu mă interesează ce fac dumnealor. Poate o fi o mică scăpare, şi nu şi-au updatat site-u’ sau ce o fi. Da’ rezultatele search-ului par a vorbi despre valoarea blondei. Mă miră absenţa ei mai ales că a reprezentat Guvernu’, în calitate de avocat, în 2004 într-o afacere. Dacă nici asta nu e relevant… e bine…

  20. victore ce teapa mi-ai tras.am crezut ca-i ceva muzica.m-am pregatit temeinic atit fizic cit si pisihic sa ascult neste vorbe grele sau de duh si cind colo mi-am pus urechelnita asta de casca in urechea a mai bleaga degeaba.multam frumos pacalit la mine.o sa fiu un pacalici tot anul.da n-am fost niciodata altfel.citez pe nu mai stiu cine:ma consolidez cu ideia asta. :)) miiiiilioane de multumiri.sanatate tie lui Mircea Badea Gidea si la toata echipa cistigatoare. :)))haoleo ce pacaleala.ce mitoaux.am o intrebare:chesca tu faci?sa fie in ton cu franceza.invatam cuvinte noi. :)a si inca ceva pentru ca sint de o neatentie deosebita te-am auzit intr-o emiziune zicind:fi-mea zice ca daca ai scris pe chat cu cratima esti ciudat rau.poate nu am auzit eu bine.

  21. Dedicatie de la maistru’ Jack cristoiu live la Gabi Firea acu, cateva minute :
    “Numai frustratii de la Apaca – care n-au unde scrie – scriu pe blog”
    Fara numar.
    PS
    Dom’ne, Cumpanasu ala poate-si scoate chewing-gumul dintre masele , ca e chiar insultator sa rumege-n live.

  22. Cine nu stie ce este Bloomberg, nu cred ca trebuie sa-si dea cu parerea!
    Bloomberg LP este in prezent cea mai mare companie de stiri si informatii financiare din lume si controleaza 33% din piata de profil. Furnizeaza instrumente de software de natura financiara, cum ar fi platformele comerciale si de analiza financiara, stiri si date pentru companii si organizatii din intreaga lume, prin Bloomberg Terminal – produsul central al companiei, care aduce si cele mai multe venituri. In sectorul mass-media, Bloomberg functioneaza ca o agentie de presa de nivel global, utilizand canale media ca televiziunea, radioul, Internetul si presa scrisa.
    Asta am gasit!

  23. Bineinteles ca Udrea e-n toate, in cele ce sint si-n cele ce maine… etc. Iar Ciutacu nu si nu.

    (Rostul acestui comentariu este, in fapt, o nerusinata si ticaloasa reclama pentru ultima intrare din blogul personal, unde se scriu cuvinte grele.)

  24. d-nule Ciutacu, incearca in stil Google: nuti din plescoi – fara limbi straine…
    p.s excludem limbile autohtone

  25. Oare chiar merita atata atentie o asemenea nulitate devenita brusc ministreaza dupa tarasul pe coate si genunchi facut pe sub biroul ex-primarului general, actualmente ajuns presedinte pe principiul da-mi Doamne ce n-am avut si ma mir ce m-a gasit!

  26. Pai n-apare cum n-apare nici ministrul de interne sau alt ministru care n-are treaba cu privatizari sau ale business-uri. Basescu e pe bloomberg acolo? Da Crin Antonescu?

  27. O,Doamne,acum imi dau seama cat se abtine Supremu, cate eforturi face sa aiba un limbaj de om normal.Cata aroganata!
    De abia astept sa vad postul de maine, si comentariile aferente!
    Felicitari,domnule Ciutacu,pentru atitudinea din emisiune !

  28. Victore te rog eu transmite te rog din partea mea marelui om de presa care este Ion Cristoiu ca noi amarasteni nu avem unde scrie decat pe bloguri si tu faci aici o presa de interactiune cu noi ceea ce intr-un ziar nu se poate face.dar se pare ca d-nul Cristoiu a ramas undeva ancorat in istorie cand jurnalismul era un fel de monolog .va rog sa-i atrageti atentia ca pe blog se face altfel de presa nu cum e cea din ziar.daca nu a inteles asta il rog eu personal sa se lase de meserie

  29. Sunt inca prea uluita de ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi.M-am simtit eu, ca om din tara asta, jignita,injosita, si folosita.
    Oare trepadusii astia care se duc la vot, ca e tare Base, nu sunt uluiti de atitudinea asta de smecher, de manelist, de om ajuns, a lui frate-su, ca “domnul Mircea Basescu” nu pot sa pronunt ? Nu isi dau seama ca neamu asta a lor trateaza tara asta ca pe un S.R.L.?
    Stau si ma gandesc cu groaza, ca inca un mandat cu Basescu si toate visurile mele,sa-i ofer copilului meu o viata lipsita de griji, linistita,devin ceva irealizabil.
    Daca ma va intreba copilul meu, la scoala,cine e presedintele Romaniei, cum e el, ce face el,etc, eu ce ii voi raspunde? Ca e unul care zice “tiganca imputita”, injura, rade de unu singur la niste poante inchipuite, tipa in gura mare ca vrea capul unuia ? Si ca mai are si doua fete, care sunt pline de “succesuri”,una pentru ca e contabila si lucreaza cu cifrele!!! si cealalta ca face “vanzari anterioare”?
    Sincer,ar trebui sa se trezeasca odata oamenii din tara asta, ca deja lucrurile degenereaza,si mie imi miroase din ce in ce mai putin a democratie in tara asta!!!

  30. eu cred ca treaba-i reciproca si nici Nuti n-a auzit de bloomberg. asa ca nu-i nici o problema.

  31. Victore,

    Nu vezi ca tot clanul Basescu si-a pierdut mintile? Torni gaz pe foc si te dai la vrajitoarea de la care li se trage? nu te-ai prins? I se termina contractul cu locurile de parcare si se gandeste sa inceapa o afacere cu locuri de veci. Nu de alta, dar, pe timp de criza cererea de servicii funebre este intotdeauna in crestere.

  32. vai de fundu nostru.. si Austria mah? ne trebuie psihologi care sa ne ajute sa devenim mercenari.. numai asa mai avem sanse.. sau sa promovam bunul simt si fara plecaciuni.. ca astea ne distrug.. vai de noi.. va spun sincer.. nu mai avem nimic bun. Ce sa facem fratilor?

  33. Victore tata mi-a placut ce i-ai zis derbedeului. Ce-ar fi daca l-am ameninta si noi pe frat’su cu un loc de veci?
    Noroc ca serviciilii si nu numai il vor inlocui cat mai urgent. Daca mai face gafe multe il vor si aresta.

  34. Domnule Ciutacu,am avut impresia ca “vanity” este pacatul dumneavoastra,acum,dupa aceasta discutie, am certitudinea !

  35. Victore…v-ati pierdut in timp toata credibilitatea…ati dat permanent in base de 5 ani…pt orice kkt faceati voi cumva sa il scoateti tot pe el vinovat…parca se vedea ca era nitel comandat…de asta…acu cand Zeus face intr-adevar niste derapaje necontrolate…lumea nu prea va mai crede…si culmea…acu aveti dreptate…respectele mele lu’ felix…:p….

  36. Felicitari dle Ciutacu !
    Sunteti in bussines.
    Deocamdata ca reprezentant al statului, dar sunteti. 🙂
    Lasa ca se face acush-acush “Imnul Turismului Romanesc” si o sa apara si domnia-sa, E. Udrea, pe Bloomberg Professional via Blackberry. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.